![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Wrzuciłam kilka nowych fotek do mojego narcystycznego albumu ![]() I do moich zwierzaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() post pod postem, myślałam, że zdążyłyscie coś naprodukowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() To Ci powiem, że na telefonie full zasięg, a sygnału żadnego ![]() Chyba salon w moim mieszkaniu działa jak bunkier i żadnych fal nie przepuszcza ![]() ![]() MAGIC ![]() Cytat:
![]() Ja i tak mieszam na oko, nie robię nawet obliczeń na masę, tylko objętościowo. naprawdę, bez obaw. Jak trzeba to i na łyżeczki da się obmierzyć taki rostwór ![]() Cytat:
A co do włosów, to zależy czego potrzebują - jak regeneracja - to różne proteiny, jak nawilżenie - to NMF na przykład, zresztą pooglądaj opisy do produktów, ja właśnie na ich podstawie kupuję skłądniki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jesli tylko miałby pomóc to jestem gotowa się poświęcać ![]() Na razie umyłam tym szamponem głowę dopiero drugi raz i nadal swędzi ale zdaję sobie sprawę z tego, że nawet jakby miało zadziałać to nie zadziała od razu ![]() Mam tylko nadzieję, że nie będzie tak, ze na skórę głowy w ogóle nie podziała ale za to włosy wysuszy na amen... Cytat:
![]() Od jakiegoś czasu próbuję zabezpieczać końcówki włosów odzywką (co jest trudne przy moich krótkich i pocieniowanych włosach) i myć szamponem samą skórę - zobaczymy. Tylko mam wrażenie, że włosy są po tym takie jakieś dziwne, obciążone chyba, szczególnie kiedy po umyciu nałożę jeszcze odżywkę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Gość
|
Postaram się...
![]() Za to by ktoś odtłuścił moje włosy (zmiejszył ten łojotok) to bym dała głowę sprzedać. ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój TZ ma telefon w tej samej sieci co Ty i kiedyś była taka promocja, że było pół roku smsów gratis do wybranego numeru - więc kupiłam startówkę, żeby męczyć TŻ dzień i w nocy ![]() I nawet sobie nie wyobrażasz ile razy były takie sytuacje, że telefon lezy na stole, full zasięg, wszystkie kreski a ja co chwilę dostaję smsa z wiadomością "Masz nieodebrane polączenie od tego i tego numeru" - a żadnego sygnału nie słyszałam. Patrzę na godzinę połaczenia a to niby przed chwilą ![]() Z kolei TŻ jak do mnie przyjeżdżał i próbował się gdzieś dodzwonić to za chiny ludowe nie mógł, a najzabawniejsze było to, że kiedy z ciekawości chciałam puścić mu sygnał - siedział obok mnie, na telefonie full zasięg - słyszałam komunikat "Abonent ma wyłączony telefon lub jest poza zasięgiem" ![]() ![]() Cytat:
![]() Bo skoro one teraz takie są to aż się boję jak mogłyby wyglądać jak będą dłuższe... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak myślę nad tym fryzjerem i myślę i normalnie aż mi szkoda iść bo tak naprawdę nie ma z czego ścinać - takie krótkie mam ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-10 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Ja tez musze myć moje pióra codziennie. To już jest takie męczące,że szkoda gadać.
Skończył mi się jedwab do włosów,a pieniędzy na nowy zero ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agusia jakiego jedwabiu używasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22302
tego. Właściwie to mój pierwszy jedwab, teraz się napaliłam na ten z waxa, ale to potrzeba 11zł,a ska to wziąć? Od rana marudze mojemu Lubemu ,że mi się skończyło,a On biedny nie potrafi zrozumiec czemu aż tak nad tym ubolewam, no bo przecież "od razu mi włosy nie zbrzydną", ech ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wetne sie troche w dyskusje ![]() Ja odkad zaprzestalam uzywania szamponow/ odzywek z silikonami myje wlosy co 3 dni, a nie codziennie jak za czasow uzywania silikonow. Bardzo mi obciazaly wlosy. A wlosy mi siostra podcina co 1,5 miesiaca. Obcina 1cm koncowek i skraca grzywke ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to u mnie paskudna pogoda ![]() Az zal z domu wychodzic a musze si przejsc do Bootsa za jakis czas ![]()
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a znacie jakies fajne jedwabie bez alkocholu, o dobrym składzie i, żeby włosy nie były grubsze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie dawno Cię nie "widziałam" ![]() Mi dawniej obcinała mama - do czasu kiedy ciachnęła mi prawie 10 cm końcówek ![]() Teraz tez nie bardzo mogę dać jej do obcięcia bo mam pocieniowane - co widac na fotkach, chyba - i nie wiem czy ona mnie nie obetnie tak, że będe wyglądała jak strach na wróble ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Aga ![]() Noo rzadko ostatnio zagladam bo mam duzo na glowie, poza tym moj szwagier ze 3 tyg temu przetykal zlew jakas zraca substancja i wszystko wybuchlo ![]() ![]() ![]() ![]() A co do mamy- to wcale Ci sie nie dziwie ze sie teraz boisz ![]()
![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą teraz dowiedziałam, sie ze ma silikony więc napewno rezygnuje ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-10 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Chyba ja nei znam jedwabiu bez silikonów. Zresztą, większośc kosmetykow na końce włosów chyba opiera się na silikonach
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj akurat u brata pasozytuję ![]() Jutro jak będe u kolezanki to pewnie tez na chwilę zajrzę ![]() I może w czwartek do kafejki ![]() Ja też nie mogę się doczekać spotkania ![]() A co włosów - kiedyś, kiedy miałam trochę dłuższe, ale też pocieniowane, obcinałam sobie sama, pasmo po paśmie - mogę się założyć, ze nie miałam dwóch pasm o jednakowej długości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aga a o ktorej jutro bedziesz? To tez wejde ![]() ![]()
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-11-10 o 13:15 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogole to się dzisiaj wkurzyłam
![]() Czasami zagladam do sklepów z używanymi ciuchami bo nie raz i nie dwa udało mi się tam znaleźć super ciuch (w ogóle nie zniszczony, jakby nie używany a czasami to nawet nowy z metką) za niewielkie pieniądze i co najwazniejsze mogę znaleźć tam coś, co mogę załozyć bez obawy, ze spotkam na mieście jeszcze 10 dziewczyn ubranych dokładnie w to samo ![]() No więc poszłam dzisiaj do mojego ulubionego, dawno już nie byłam bo przez tą pracę nie mam w ogóle czasu ![]() ![]() ![]() ![]() Tak się wściekłam,, ze wyszłam z tego sklepu i nic nie kupiłam ![]() Moje finanse (i moja szafa, w której już nic się nie mieści) były mi pewnie w tym momencie bardzo wdzięczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że na chwilkę bo ona marudzi jak za długo siedzę w necie, zamiast oglądać jakiś film ![]() Ale nie pomysli o tym, że tak długo bo u niej net strasznie wolno chodzi, tym bardziej kiedy coś ściaga, a ZAWSZE coś ściaga ![]() A najgorsze jest to, że kiedy ja coś piszę na wizażu (tzn próbuję) ona cały czas do mnie mówi i oczekuje, że będę jej odpowiadać ![]() Ups, post pod postem ![]() Ale to Wasza wina, bo nic nie piszecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
|
Cytat:
![]() To już przegięcie ![]() Chociaż znając swój charakter pewnie latałabym po całym sklepie, co by winowajcę odnaleźć i "odkradnąć" zdobycz ![]() Słyszałam już nieraz historie o babach-handlarkach co to sobie towar z rąk wyrywają, ale to dopiero jak ktoś odłoży na wieszak, ale o tak... PS. Camm, Ty podglądaczko "szkudna", znowu nic nie piszesz ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-10 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona tak cały dzień dzisiaj ![]() Ola, jesteś! ![]() A już myślałam, że dzisiaj się z Tobą nie zobaczę, bo w szkole bedziesz ![]() Ale, że pasozytowanie u brata się przedłużyło... jest zajęty a bratowa wychodzi z pracy o 16tej, hehe ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-10 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
|
Cytat:
![]() Wrzuciłabym na cały głos jakieś hasełko o chamstwie związanym z czynem kradzieży... i czekała aż babsztyl spali buraka ![]() Porażka. Sensacji szuka, czy jak? Tematu do plotek? Tak się cudzym życiem podpala? Że też się jeszcze nie znudziła... Żenua ![]() [Dziś jestem wredna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co się stało, że kolezanka ma dzisiaj taki wredny humorek?? ![]() ![]() Umilam sobie siedzienie na wizazu słuchając Liv Kristine na youtubie ![]() Pisać, pisać dziewczyny! Bo bratowa za pół godziny przyjdzie i będę musiała się ewakuować ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.