![]() |
#2881 |
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
to się cieszę
![]() moje też nie najgorzej, ale głowa trochę boli ![]() w tygodniu ide do lekarza ![]()
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, a na zachęte ![]() Lecę jakiś film obejrzę, a potem się wezme za lekcje ![]() ![]()
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Madziu bezsensu to oddawanie części napiwków barmanom
![]() Przez takie dzielenie zawsze będą niezgodności..bo raz dostaniesz więcej raz dużo mniej i już bedą oskarżać Cię o oszustwo ![]() Eh nie dzwię się że się wkurzyłaś. Zostałam zmuszona włączyć komputer więc jestem....na chwilkę ![]() Dotarło moje m3 ![]() ![]() Pierogów jeszcze nie lepię bo muszę najpierw zrobić farsz a to trochę potrwa ![]() Na szczęście jutro też jest wolny dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
|
kodu oo i jak mp? podoba się ?
![]() i zdawaj na bieżąco relację jak idzie nauka ![]()
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Juz jestem z powrotem
![]() ![]() Puszku na razie nie kupilam utwardzacza bo nic nie bylo ani Bell ani Inglota jeszcze w srode sprobuje ![]() Madzik bez sensu z tymi napiwkami i ten barman to jakis idiota. ![]() Co porabiacie? ![]() Fajnie ze doszlo MP3 Koduś. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-10 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
|
oo archi ale mi naorbilas ochoty na lody
![]() ale nie chce mi się iść do sklepu :/ tz juz pojechał wiec nie podjedzie :/ wrrr :P ide smazyc pierożki ![]() ![]()
![]() |
#2889 |
|
oo archi ale mi naorbilas ochoty na lody
![]() ale nie chce mi się iść do sklepu :/ tz juz pojechał wiec nie podjedzie :/ wrrr :P ide smazyc pierożki ![]() ![]()
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że właśnie wybywamy na obiad do mamy ![]() muszę kupić etui bo widać że się zaraz porysuje i ładowarkę..bo ładuje się go przypinąc do kompa ale co jeśli wezmę go np. na wczasy ![]() ![]() Mam nadzieję że do uda mi się coś zgrać mądrego na niego do czasu lepienia pierogów ![]() mała rzecz a cieszy ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-10 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Troszke muzyki chociaz zgraj do sluchania w pracy
![]() Lody byly wssspaniale :imbirowe,jogurtowe i tiramisu ![]() Susanno fajna torebka ![]() ![]() Wrzucam zdjecie plakatu tokijskiej kafejki internetowej ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-10 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
|
archi
![]() ![]() a te loooody ![]() jak mi się zachciało !!! chyba musisz mi przynieść ![]() ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Mysie sa slodkie
![]() Przesylam wiiielkie opakowanie lodowAguś ![]() A jakiej muzyki sluchaja Kozly jak juz o mp3 gadamy ![]() ![]() A gdzie sie podziewa Yovi , okropnie nas olewa ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Ale w końcu można się było tego spodziewać, bo z fajnymi rzeczami tak to zazwyczaj jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo koduś super, że w końcu doszło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dla mnie gorącej czekolady archi ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Ale gnacie z tymi postami, zaczęłam Was cytować, ale wyszło tyle, że będę odpowiadać bez cytatów ![]() Kode mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, ale dziś pojechałam jeszcze raz do reserved, przegrzebałam cały sklep i znalazłam mój rozmiar żakietu ![]() ![]() Bardzo ciekawe te zdjęcia z BB. Klimatyczne ![]() Madzik co za palant z tego barmana ![]() ![]() ![]() Sas ![]() ![]() Ag jak ja bym chciała mieć problem z przytyciem ![]() Archi fajne myszki ![]()
![]() |
#2896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2897 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz byłam u ojczyma w szpitalu i już w ogóle jestem zdołowana ![]() Idę zmywać - chyba zacznę zbierać na zmywarkę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||
Zakorzenienie
|
w pracy nie mogę słuchać muzyki
![]() TŻ zgrał mi kilka piosenek i zdjęcia ![]() jakie słodkie stworki ![]() [/quote] A jakiej muzyki sluchaja Kozly jak juz o mp3 gadamy ![]() ![]() Archi ja słucham przeróżnej muzy ![]() czasem coś żywszego, czasem wolniejszego a i A.Boceli ![]() W zasadzie często podobają mi się aktualne hity ![]() ostatno wałkuję to: http://pl.youtube.com/watch?v=3WkXPP...eature=related ![]() pewnie się uczy na poprawkę ale i tak nas baaardzo zaniedbuje ![]() Ah Witaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jaki kolor żakieciku masz ? ![]() też czarny? ![]() Ale suuuper mamy takie same ![]() Sas lodomaniaczka ![]() Madziuuuuuu ![]() edit: wracam do kuchni ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-10 o 16:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
|
oo kode tez mi sie ta piosenka podoba
![]() a na pobudzenie rano sluscham womanizer britney spears albo tej nowej katy pery, czyli tez nowości wpadły mi w ucho ![]() oprócz tego uwielbiam Katie Melua i Czesław Śpiewa ![]()
![]() |
#2900 |
|
oo kode tez mi sie ta piosenka podoba
![]() a na pobudzenie rano sluscham womanizer britney spears albo tej nowej katy pery, czyli tez nowości wpadły mi w ucho ![]() oprócz tego uwielbiam Katie Melua i Czesław Śpiewa ![]()
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Ag a ty jak zwykle dubluejsz
![]() ![]() ![]() zrobiłam ponad 100 ruskich i szpinakowych już mi się nie chce dzisiaj lepić ![]() Nie wygląda jakby ich 100 było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Czy widze kieliszek z winem czy mi sie wydaje?
![]() Super to wyglada ![]() Puchatko czekolada do Ciebie juz wyslana. ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-10 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można Cię zamówić do siebie żebyś ulepiła i mi ![]() ![]() Ja też ![]() I jeszcze zawodową tackę do pierogów firmy Warka Strong ![]() Dziękuję archi ![]() ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-10 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Na wstępie: Madzi bardzo mi przykro, ze tak traktują Cię w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na pocieszenie powiem Ci, ze dziś miałam urlop a byłam w biurze 3 razy ![]() ![]() Archi obiecałam sobie, że kupie tę torebkę. Póki co torba którą sprzedaję osiągnęła cenę 41 zl wiec dla mnie to niezły wynik. Dopłacę i kupię ta nową ![]() Kode ależ te pierogi cudnie wyglądają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny sukces! Dziś byłam z TŻ w lumpeksie i wytrzymał 2,5 h ciągłego przeglądania wieszaków i mierzenia (to duży lumpeks). Przymierzył chyba z 6 par spodni i nic ![]() Kupił też :kurtkę na zimę, kilka sweterków i bluzek. No sukces! A i mi się udało kupić golf i sukienkę. No po prostu jestem dumna z mojego faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
ale się koziołki rozpuściły, czekolada, lody, mmmmm......
![]() kode ilośc pierogów jest umponująca ![]() madziaczku czy coś złego się dzieje z Twoim ojczymem??
#2906 |
Zakorzenienie
|
Susanno cos mam wrazenie ze Cie bardzo w tej pracy wykorzystuja
![]() ![]() Zainspirowana Kode wrzucam zdjecie swojego typowego japonskiego sniadania ![]() jajka wedzone w herbacie,onigiri (trujkat z ryzu z tunczykiem),tofu i Kim-chi ( bardzo ostra marynowana kapusta pekinska). To wszysko jest wbrew pozorom smaczne ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-10 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Zakorzenienie
|
Archi dobrze widzisz
![]() kończę sobotnie winko ale nie dużo go zostało ![]() hehe zawodowej tacki używam do mrożenia, pierwsza seria już sie mrozi, reszta czeka w kolejce ![]() nie mogę ich wrzucić takich miękkich do worka bo się posklejają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Suz pochwalisz się zdobyczami? ![]() sama jestem dumna ![]() wow Archi ale egzotyczne śniadanie? ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-10 o 18:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bo brzmi to bardzo intrygująco! ![]() Cytat:
![]() TŻ to ma z Tobą dobrze koduuu ![]() A ja ostatnio słucham tego: The Goo Goo Dolls - Iris http://pl.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY Sarah Brightman - Dust In The Wind http://pl.youtube.com/watch?v=NFVeG2Waq7E Jordin_Sparks_Ft_Chris_Br own_-_No_Air http://pl.youtube.com/watch?v=Icv6DgZ-9O4 Oraz ten właśnie mix Armina - mogę go słuchać w kółko w mp3 ![]() Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and out of love (Chill & Breaks) http://pl.youtube.com/watch?v=wNDo3i6LT50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Moge podac przepis
![]() W Tokio sa do kupienia gotowe ale zrobione w domu smakuja tak samo ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-10 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście same jajka, bo tej reszty to nie będę w stanie zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.