![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
a skąd wiesz, że nie robi? może pierścionek już czeka?
Co trzeba mieć? Przede wszystkim chęci ![]() Bo sama opłata w USC wynosi coś około 130 zł, więc niezbyt dużo ![]() ![]() A co do pracy, to ułoży się, facetowi zawsze znaleźć łatwiej pracę (choćby i na budowie). Niech się weźmie w garść i ruszy tyłek, bo skoro ma zamiar założyć rodzinę, to nie ma co się zachowywać, jak 5latek ![]() A Tobie życze, by się wszystko poukładało ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-11-09 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Pierścionek na pewno nie czeka... no chyba ,że u jubilera. Teraz nie ma kasy nawet żeby kupić
![]() Nie chce marudzić a marudze - jak to baba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S ja tez jestem maruda i to wielkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa ;P
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |||
Zadomowienie
|
Serdecznie gratuluję!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skoro pyta i interesuje się to chyba jednak robi coś w tym kierunku? Radziłabym Ci poczekać. Cierpliwie wspieraj chłopaka i nie bądź nachalna! Zobaczysz, odpłaci Ci się pięknymi zaręczynami ![]()
![]() |
#665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak myśleć o wspólnym życiu, planować cokolwiek bez pracy i własnych pieniędzy? ![]() Już mam tego wszystkiego serdecznie dość... TŻ pociesza mnie jak może, ale niewiele to pomaga... już chyba wariuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, dzięki za wsparcie, jakoś mi lepiej
![]() a co do tego kiedy "ten czas" wg niego ma nadejść.. bleeee nie mam pojęcia ;/ nie wiem na co on czeka, bo gadanie o pracy itp tak szczerze to gó.. jest warte, bo prócz gadania nic nie ma więcej ;/ poza tym, tak jak już pisałam, ostatnio choruje i może faktycznie to go tak podłamuje, ale po pierwsze, jestem od tego żeby go wspierać i myślę, że się z zadania wywiązuje ![]() maruuudaaaaaaaaaaa ;/;/;p;/;/;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
nestka - opowiadaj, zapodaj fotki
![]()
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
polka wiesz, że trzymam kciuki i czekam na Ciebie i pozostałe
![]() ![]()
#670 |
Zakorzenienie
|
O rany dziewczyny...tak bym chciała na święta B. N dostać pierścioneczek albo w moje urodziny czyli początek grudnia br.... ale tak naprawdę nie wiem czy spełni się to moje marzenie bo mam wrażenie ,że im więcej o tym mówię i marudze tym to jest dalej ode mnie..a Wy tak macie/miałyście ? a i czy w trakcie oczekiwania macie takie chwile ,że nagle myślicie "po co to wszystko, po co jakieś głupie zaręczyny jak i tak się kochamy?" mnie to wzięło z pół roku temu - tak ogólnie zaczęłam dopiero o tym myśleć i nawet wiem dlaczego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
dokladnie!!!!!
![]() Cytat:
![]() ![]() nie zalamuj sie!
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() polka a długo jesteś ze swoim TŻ ? a może czeka na Twoje urodziny.. coś ostatnio często taki motym się przejawia tutaj ,że "atakują" właśnie wtedy ![]() A ja wczoraj tak sobie myślę,że co ma być to będzie... jak kocha to "zrobi" ten krok a jak nie to odpowiedz jasna.. póki co poczekam , nic innego mi nie zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
a którego grudnia dokładnie ?? może będziemy świętować podwójnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, śledzę Wasze 'marudzenie' od dłuższego czasu i postanowiłam dołączyć do grona zazdroszcząco-oczekujących
![]() Ja jestem ze swoim TŻ-em ponad 3,5roku. Wcześniej nie myślałam jakoś intensywnie o zaręczynach, teraz coraz częściej ![]() Jak każda z Was, chciałabym usłyszeć jakoś większą deklarację, głębszą, mocniejszą... Dlatego, pozwólcie, zaczynam marudzić z Wami Kochane ![]() Ale przede wszystkim gratuluję Dziewczynom, które tak się namarudziły, że się w końcu doczekały ![]() ![]() Edytowane przez shonya Czas edycji: 2008-11-11 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
jeśli cię to pocieszy, ja spędzam prawie samotnie (tzn samotnie w odniesieniu do tż'ta) - ja i moja przyjaciółka, we dwie w mieszkaniu w innym mieście niż mój tż, oprócz nas moje książki i notatki, i jej autocad...
bleeee cała noc przede mną a tż'ta boli głowa. i ma nie ten czas ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
polka - marudo to kiedy masz te urodziny?
![]() A ode mnie właśnie TŻ wyszedł i mieliśmy rozmowe o przyszłości i pewnie na tej rozmowie się skończy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie nastąpi to szybciej niż myślisz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
przepraszam, że tak późno odpisuje,
dziękuję Wam wszystkim za gratulacje ![]() ![]() ![]() normalnie jeszcze to do mnie nie dociera.. w piątek rano pisałam, że na pewno jeszcze nie teraz a wieczorem bach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na razie wie jego Rodzina, do moich rodziców udamy się w piątek jak przyjadę na weekend, mój tato jest tradycjonalistą więc mój narzeczony (o rany jak ja długo czekałam żeby tak móc powiedzieć) ![]() ![]() ![]() ![]() pierścionek bardzo mi się podoba, trafił w mój gust ![]() Edytowane przez nestka Czas edycji: 2008-11-11 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
Ehh, nestko... jeszcze raz gratuluję... piękne
![]() Ależ Ci zazdroszczę, że Twój TŻ w końcu się zdecydował na kolejny krok w Waszym związku szkoda mówić, ja już zwątpiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
nestka - to prawda, szło się tłucze na szczęście. Pod warunkiem, że są to lustra i ramki ze zdjęciami (bo to już szczęscie nie jest).
Raz jeszcze gratuluję ![]()
#688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ach,taki wieczor zapowiada mi sie,ze chyba bede marzyc i wzdychac..i nic wiecej.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne,ze bedzie dobrze. a widzisz marudzilas,a spedzilas wieczor we dwoje. najwazniejsze,ze mamy ukochanych TZ'ow! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.