|
|
#451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
>>Będę silna tak nawet, jeśli runie świat...< < - Czas na zmianę.. zmianę na lepsze.. lepsze jutro ;D - Żadnych smutków, żadnych łez, przecież życie piękne jest! ) -Łzy już wyszły z mody. U mnie na topie jest śmiech -".....Jutro jest pełne nadziei i optymizmu ..... Nie które z wizażu
Edytowane przez Arletka990 Czas edycji: 2008-11-10 o 17:22 |
|
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
Arletka990 dziękuje bardzo
przydadza się
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
* myśli nieuczesane.
* serca stają się rozklejone. * puk puk. fak fak. fak ju. * bardzo przytulanka. * bo ktoś wywrócił mi niebo na lewą stronę i widzi czubki moich butów. * piszę o sobie w trzeciej osobie a herbatę piję w nieprzyzwoitych ilościach. * breathe me. * I go into the arena alone. The lions are hungry for me. * smutek mam we krwi. * każdego dnia więcej wiem, żałuję,że nie umiem wiedzieć mniej . * nienawidzisz kiedy płaczę. zła łza. * nam kultury styka. * wyrywasz mnie czy jak?
|
#454 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz wiem to nie było to, nie jest mi już nawet żal. czas już zabrał tamte chwile. nie ma sensu żyć wspomnieniem tego co za nami w tyle. w Twoich oczach widzę coś, czego nie mogę pojąć. po co były wielkie słowa, które z kłamstw Twych budowałeś? na tym co jest najpiękniejsze w podły sposób tak zagrałeś. mogłeś mnie dla siebie mieć. to koniec, mogliśmy więcej, przykro.. chyba nie trafiłam przepraszam , źle sie czuję ![]() Cytat:
Ja nie dopuszczam do siebie czarnych myśli. Od pewnego czasu je koloruję. Czym? Mam takie optymistyczne kredki : humor, uśmiech. Sukces za sukcesem...Nareszcie! Wystarczy jeden Twój uśmiech, a wszystko nabiera sensu... życie jest zbyt krótkie, żeby mieć czas na zmartwienia ![]() bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem. Wczoraj było dawno temu a dziś już idziemy przed siebie z uśmiechem. powietrze pachnie jak malinowa mamba. Świat jest piękniejszy kiedy patrzy się wyraźnie a nie przez łzy.. i pomyśleć, że jeszcze wczoraj przejęłabym się tym wszystkim.. Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartkę i zaczynać na nowo. może coś się spodoba
|
||
|
|
|
#455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak tak, właśnie tak. można, prawda? ![]() Cytat:
Cytat:
____ Szkło kruche wielce, które w lot się łamie
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Sprostuj prośbę by oddech wyjąć z gardła
Gdzieś w drodze mlecznej na jednej z komet... wiem, że sama jestem w tym, nic nie poradzę sztuką wszystko widzieć i być niewidomym Chcesz przeżyć coś wstrząsającego, skarbie? Wśród ludzi, którzy sami mają siebie za wybranych Palcami złapać szczęście.. Więcej nie chcę
|
#457 |
|
Przyczajenie
|
ideałów czysta moc ...
zbyt ufna -->> zgubiłaś drogę nie pytaj czy znalazłam szczęście swe ... dokąd odeszłaś - co z Tobą stało się ?? |
|
|
|
#458 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za wyróżnienie Miło mi Ale ja i tak bardziej kocham <3* I'm so lucky. Without you. Jestem taka szczęśliwa. Bez ciebie. * I'm sorry for running away like this Przepraszam za ucieczki, takie jak ta. * I'm just trying to live my life. Próbuję tylko żyć swoim życiem * I used to think I had the answers to everything Kiedyś myślałam, że znam odpowiedź na wszystko. * There is no need to protect me Nie trzeba mnie chronić. * Because I want to be happy. Bo chcę być szczęśliwa. * I want to have a fun.! Chcę się bawić.! * I don't want this moment. Nie chcę tego momentu. * I'm addicted to a life of material Jestem uzależniona od materialnego życia. * Cause we gotta taste for champagne tonight. Bo musimy tej noc spróbować smaku szampana * You spin me around. Doprowadzasz mnie do szaleństwa. * The Earth is movin' but I can't feel the ground. Ziemia się kręci, ale nie czuję gruntu. * I just can't sleep. Po prostu nie mogę spać. * I'm the only one you will see. Jestem tą jedyną, zobaczysz. * I'm into deep. Jestem w głębi. * I'm so excited. Jestem taka podekscytowana. * Sing to me the song of the stars Zaśpiewaj mi o gwiazdach. * I'm perfect for you. Jestem idealna dla ciebie. _______________________ Tylko tyle ![]() Cytat:
* Chciałabym usłyszeć, że jestem najważniejsza... * Czas na zmiany między nami. Na lepsze. * Jestne marzenie. Spędzić z tobą czas. Bez komputera. * Poczuć, że naprawdę jestem potrzebana... ________________________ Tylko takie mi przyszły do głowy
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
||
|
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
Saandra - no pewnie że pomogłaś i dziękuuuuję! ;**
opisy jak zawsze faajne od wszystkich, kradnę normalnie sobię kradnę ![]() Tylko taka moja mała uwaga, nie wiem czy może zauważyłyście ale większość opisów się powtarza... Ale da się jeszcze czytać ;] Ii tak na szybko xD : ''Czy uważasz, że wszystko jest w porządku?'' ''Lecz kto pierwszy rzuci kamień, nie zaprzeczy, Że najszybsza miłość to ta bez pośpiechu'' ''Tacy, jak my - niewolnicy zmysłów.'' ''Wiem, że chciałbyś zatrzymać mnie na zawsze, Lecz ja nie dam ci tej satysfakcji'' |
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
A może troche cytatów z bajek? ![]() Nie ma żadnego MY. Nigdy nie było NAS . Na dodatek beze mnie nie mówił byś nawet JA. Założę się, że jesteśmy najbardziej pogiętym stadem na Ziemi. – Dlaczego naszą epokę nazwano lodowcową? – Bo wszędzie... mamy... LÓD! – Hm... Ale powiało chłodem. Nie wiem, czy załapałeś, ale zostałem nazwany rumakiem. Czemu nie ogierem? No i skończyło się rumakowanie... Nie no, bomba, ja się będę musiał terapii jakiejś poddać po tym wszystkim - o, już mi oko lata... Latam, gadam, pełen serwis! Osły warstw nie mają. My swoje lęki nosimy jak odzież wierzchnią. Ocknij się i sztachnij feromona! Mam smoka i nie zawaham się go użyć! - Właściwie co z ciebie za rycerz, co? - Jedyny w swoim rodzaju. Ale będzie ubaw! Męskie rozmowy, takie o życiu i o śmierci a rano zrobię jajecznicę. Nie można tak od razu... Tak do intymnego pożycia. Nie jestem gotowy na podjęcie tak wielkiego, to dobre słowo, wielkiego, zobowiązania. Ej, ty mnie nie naciskaj, bo się w sobie zamknę! Uuu, Shrek, wympsło ci się? Ty uprzedzaj, zanim popuścisz, ja tu się cieszę górskim powietrzem! - Tego umowa nie obejmowała... - Może małym druczkiem? Dobra, Ty załatw smoka, ja biorę na siebie schody. Znajdę je skubane i skopię im poręcz tak, że nie będą wiedziały, którędy na górę, a co! Niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... Byłoby lepiej gdybym nie był daltonistą! Uuu, stary, naprawdę zainwestuj w tic-taki, bo ci jedzie! Ma się ten zwierzęcy magnetyzm... Rany, nie no... chciałbym posiedzieć, ale mam astmę. Nie mogę przebywać w strefie dla ziejących. Jeśli zaraz nie przestaniesz, to otworzę wytwórnię salami. A oto kandydatka numer trzy - Kopciuszek! Psychicznie chora dziewczynka, której ulubione zajęcia to zmywanie, sprzątanie, gotowanie... - Mówio, że ugry robio z kości chleb - Hehe, ta jasne gwoli ścisłości tak to robią olbrzymy. Za to ogry... No tu jest gorzej. Ogry robią sobie rękawiczki z ludzkiej skóry i breloczki z wątroby, wyciskają świeże białko z oczu... Najlepiej smakuje na tostach. Zrzucaj ten boczek co się bokami z wyrka wylewa! - No widzisz Mike. Ted chodzi do pracy pieszo - Chodzi! Facet robi trzy kroki i dochodzi. Po pierwsze nie pluj. Obrażaj ale higienę zachowaj. –Timon! Zastanawiałeś się, co tam migoce w górze? – Pumba! Nie musiałem. Ja wiem. – No powiedz. – To świetliki. Świetliki, które się przykleiły do tego tam granatowego w górze. – O rety! A więc to nie są płonące kule gazowe oddalone o miliony mil? – Czy tobie wszystko kojarzy się z gazami? – Simba! A ty co o tym myślisz? [...] – Ktoś powiedział mi kiedyś, że przebywają tam zmarli władcy. I patrzą na nas. – Naprawdę? – Gapi się na nas cała zgraja nieżywych gości? -OD DZISIAJ TYTUŁUJCIE MNIE "SID WŁADCA PŁOMIENI" -EJ WŁADCO PŁOMIENI, OGON CI SIE FAJCZY. - AAAAAAAAA ____________ Nie wiem jak wam, ale mi się od razu humor poprawia jak to czytam ![]()
|
#461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.chyba tylko TY zapominasz w tydzień o czyms takim.. 3.Facet? ehh. chuja nie zrozumiesz. 4.all you gave me was pretend. / wszystko co mi dałeś było udawane... 5.Hej Chłoptasiu, nie bądź żałosny, zabieraj rzeczy, skończył się wątek miłosny . 6.Czekam juz na dotyk innych rąk, spojrzenie innych oczu. Baju baj . 7. Bądź facet i pogódź się z tym, że niejestes moim jedynym. 8.'nie.. rok to za mało by powiedzieć,że cie znam'. Cytat:
2.Znajdziesz szczęscie. tak blisko mnie. 3.Bo tu u mnie,pachnie zakochaniem. <3 4.Zajrzyj mi w oczy. Zobaczysz coś co jest przeznaczone tylko dla ciebie. <3 5.Zauważ to zalotne spojrzenie. 6.To dla Ciebie jestem. Dostrzez to. <3 7.i w domu ukrywam się. i myślę o tobie. 8.chciałabym znaczyć dla Ciebie wszystko.. ![]() |
||
|
|
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<wstydniś> bez off'a: nie potrafię przed sobą udawać że jest inaczej, że Ty jesteś inny.. gryząc paznokcie, kładę się na łóżku leżę bezczynnie, chowając twarz w wilgotnym półmisku ułożonym z dłoni.. pożegnania są telefoniczne, miłość w emotikonach.. na twoich drzwiach nie było kartki: uwaga, zły człowiek.. tak bardzo trudno zauważyć gdzie kończy się życie a zaczyna się sen.. znów połykamy tęczę.. dobrze wiem, kiedy kończy się niebo nie ma już szans,o nie, by było tak jak przedtem.. znowu łamiesz serce, ale zawsze wiesz, ze bedę tu czekać.. |
|
|
|
|
#463 | |
|
xoxo
|
Cytat:
bezdźwięczny krzyk pomóz mi zrozumieć sny tysiące odcieni szarości dnia codziennego wymiete słowa poszarpane mysli niechlujna miłość
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704 - boska to nie jestem.
ale dziękuje. ;** buziak. ;* xdNigdy dość - tylko to się dla mnie liczy. Wciąż tylko ja i mój świat . Życie dało Ci po łbie, ale nie poddawaj się I w jednej chwili świat tak zmienił się - zakwitł tęczą barw Całe życie me odwróciłeś na tą dobrą stronę.` krzyżyk na drogę wszystkim prostytutkom! Suka to suka. Zawsze okiem mruga, zawsze zwilży usta w głowie liczona kapusta. Niunia rusz to, rusz to! pieprzona duma w sumie nie wiadomo skąd. z góry pod górę po schodach na nogach! pochyl się, pokaż gdzie się kończą twoje pończochy Kici kici! Taś taś!... Do lwa, kur.wa? do lwa? Pan Ładny się zepsuł gdzieś pośród sześciu miliardów głów 2 pary rąk 2 pary nóg. na zawsze Ty i ja!
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
madziaa189 -- no, a ja poraz kolejny od Ciebie pokradłam ;PP
WhenYouComeBackToMe- te "Zapominam Cię..." boskie, idealne, wspaniałe.. ^^ Frizz- bóstwo;* za***iaszcze te Twoje "wypociny" ; ) więcej, więcej.! ![]() narkomanka - jak masz więcej takich to wrzucaj, bo są świetne ;** ;]] Kami-LipRing -- mocne! ;D pokradłam. ;] jak masz więcej niemieckich to dodawaj ;-) no i jak everyday parę ode mnie :In my head a voice says Why not, try everything? | W mojej głowie głos mówi, dlaczego nie, spróbuj wszystkiego I can rock, cause it's my life. | Mogę się bawić, bo to moje życie. I still feel your touch in my dreams. | Ciąglę czuję twój dotyk w moich snach. Everytime we kiss, I swear I could fly | Za każdym razem kiedy się całujemy, przysięgam, mogłabym latać. Your arms are my castle , your heart is my sky. | Twoje ramiona są moim zamkiem, twoje serce moim niebem. The wind's blowing still and catching my doubts. | Wiatr ciągle wieje i łapie moje wątpliwości. Emotional games. | Emocjonalne gry. I'm turning off my eyes and hiding my shame. | Zamykam moje oczy i chowam mój wstyd. I believe I received a sign of you. | Wierzę, że otrzymam znak od Ciebie. You never thought that a girl could be strong . | Nigdy nie pomyślałeś, że dziewczyna może być silna. Another place, another time. | Inne miejsce, inny czas. Another hand to touch, another sun to shine. | Inna ręka do dotykania, inne słońce do świecenia. My heart starts to shiver . | Moje serce zaczyna drżeć. I'm not afraid to cry. | Nie boję się płakać. It's hard to deal with the pain of losing you. | Trudno jest się pogodzić z bólem stracenia Cię. All the words that I saved in my heart that I left unspoken | Wszystkie słowa, które zapisałam w moim sercu, które zostały niewypowiedziane. Softly whisper in my ear. | Delikatny szept w moim uchu. Please take me away from here, Away from all my tears. | Proszę zabierz mnie stąd daleko, daleko od moich wszystkich łez. |
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
__ Czy mam przyrównać cię do dnia letniego?
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
Macie super opisy
![]() I moja mała prośba czy nie macie śmiesznych opisów? Najlepiej takich dwuznacznych? ![]() bardzo bym Was prosiła ![]() Kilka ode mnie: Piękna księżniczka wyszła z bajki, Pić piwo i Palić fajki sex bez milości to jedno z pustych doświadczeń.Ale z pośród nich najlepsze..;> Czuję smak chwili,choć byla krótka..smak jak ciepła wódka z plastikowego kubka.. ![]() Droga życia jest pełna bardzo kuszących parkingów ![]() serce nie sługa nawet s****ysyna pokocha.. Nic nie trzeba robić dla zasady i nie wszystko musi mieć swój sens ![]() I tak osiągnę to na czym mi zależy j*bać stres mniej nerwowych przeżyć
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. |
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
bajeczna_snk
ten ukradłam Mikołaju! proszę daj mi go w prezencie! zaczepisty taki |
|
|
|
#469 |
|
Przyczajenie
|
witam
jestem nowa wiec nie krzyczeć Kilka opisów może komuś się spodobają ![]() * Możesz pomarzyć w chorych twych snach ze mnie dotkniesz jeszcze raz.! * Ja czuje że mam Ciebie wciąż za mało xDD * A Ty Kochaj – Co Noc Mnie Całuj – Kochaj Miłości Nie Żałuj.! * Jak zasnąć mam gdy obok brak miłości tej, która daje życiu sens.! ;( * Gdy jesteś przy mnie wtedy czuje ze żyje.! <3 * bez Ciebie nie umiem oddychać... ;( jeśli któryś już był przepraszam Wasze opisy cudne! <3 ![]() |
|
|
|
#470 |
|
xoxo
|
skrzydła opadły opruszone kurzem rzeczywistości
|
#471 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję! ; *** Kradnę wszytskie. ![]() Cytat:
Dziękuję ! ;**** ;*** ![]() potrzebuję to wiedzieć że mam czekać na ciebie. Obecność sama teraz nie wystarczy szcześciu mojemu. Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia. Nie umiem czytac loga z twoich metek, matka mi mowiła nie kiecka zdobi kobiete Twój pocałunek jest jak kawałek czekolady na jednym trudno poprzestać. Chciałabym być kostką czekolady w Twoich ustach! 'Przejadłam myśli, wypiłam marzenia i przeflirtowałam moje serce z kamienia' 'a kiedy wrócisz już ci nigdy nie pozwolę tak długo nie być i tak daleko odejść zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś tylko kiedy to będzie.' 'Wszyscy mężczyźni są kłamcy, zmiennicy, fałszywi, paple, obłudnicy, pyszałki lub tchórze, nędzni i zmysłowi; wszystkie kobiety są przewrotne, wyrachowane, próżne, ciekawe i zepsute; świat jest kałużą bez dna, gzie czołgają się najpotworniejsze płazy, przewalając się w błocie; ale jest na świecie jedna rzecz święta i wzniosła; zespolenie tych dwojga tak szpetnych i ułomnych istot. Kto kocha, często doznaje zawodu, często cierpi i jest nieszczęśliwy, ale kocha; i kiedy znajdzie się na krawędzi grobu, obraca się, aby spojrzeć wstecz i powiada; ` Często cierpiałam, myliłem się niekiedy, ale kochałam. To ja żyłem, a nie sztuczna istota wylęgła z mej pychy i nudy..' O miłości, ale takie niedosłowne proszę. ![]() <3
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-10 o 20:42 |
||
|
|
|
#472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świetne
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. |
|
|
|
|
#473 |
|
Rozeznanie
|
Kilka moich, jeśli któreś się powtórzyły to przepraszam
czasem człowiek zagubiony jest w labiryncie własnych myśli.. solitary trees, if they grow at all, grow strong and alone// Samotne drzewa, jeśli rosną w ogóle, rosną silne i samotne all my troubles seemed so far away //problemy wydawały się daleko ode mnie milion myśli na sekundę ... Życie Zmusza Do Myślenia ... czasami lepiej jest odejść od zmysłów....niż zwariować miało być tak pięknie, a jest jak zwykle myśli niespokojne szumią w uszach jak wiatr... w mojej głowie miliard myśli niespokojnych wydreptane w myślach ścieżki jestem jak bomba... niedługo wybuchnę ... człowiek jest niedoskonały i radzi sobie z tym doskonale ...budzi się we mnie zwierze... ale obawiam się, że to leniwiec... to nic że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień ...i nie ważne, że świat, na którym przyszło Ci żyć, lepszym wydawał się być... chroń to co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej jest przecież jakiś świat, odległy świat, świat szczęśliwości.... between each smile there's a tear in your/my eye// Między każdym uśmiechem jest łza w twoim/ moim oku coraz wolniej biegnę i widzę, że nie tak miało być... jeszcze umiem iść pod prąd rozdaję uśmiechy- Ktoś chce? konwenanse p****** z dystansem niedostępna znaczy nieosiągalna chciałabym urzeczywistnić marzenia... czy radość istnienia może mieć wymiar bezkresu? jak ludzi, których wszystko łączyło, może zacząć wszystko dzielić? by o sobie nie zapomnieć bez słowa, czy to jeszcze możliwe? |
|
|
|
#474 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i kradnę. prosiłabym o teksty w takim stylu. krótkie. długie. obojętnie. o tym, że bliskość i zdecydowanie są najważniejsze. takie niebanalne... dni co tak intensywnie pachną uśmiechem...i taki mały apel z mojej strony do osób piszących w ten sposób. to się naprawdę trudno czyta, a wklejanie raz po raz postów tego typu do notatnika nie jest zbytnio komfortowe.
inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`
Edytowane przez figlarna Czas edycji: 2008-11-10 o 20:56 |
|
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
eccentriic dziękuje za pomoc
Świeten opisy![]() Czarnula4 kradnij kradnij bo ja Twoje ciągle podbieram,masz zawsze ekstra opisy ![]() Mój wyimaginowany świat ...i moje kredki 5 minut w niebie. Kocham ! Powiedziało lustro i rozbiło się na miliony szklanych łez ... wszechbałagan osobisty. może jednak powinnam odsyłać łańcuszki szczęścia
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
Przedstawienie musi trwać.
Wciąż pęka serce. Czy ktoś chociaż wie po co żyjemy? Cokolwiek będzie zdaje się na los. Dziękuje, że wyleczyłeś mnie z idiotycznej obsesji miłości. Dziś nadchodzi dzień, w którym kończy sie sen. Nie chce dziś o tym myśleć, pomyśle o tym jutro. Możesz czasami zakryć słońce, ale nie możesz go zgasić. Zazdrość doprowadzi Cie do szaleństwa. Wiem coś o sztuce i o miłości, bo tęsknie za nim każdym włóknem mojego ciała.
|
#477 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze kilka...
Dziękuję, macie piękne opisy poza czasem szukaj... wszystko bez sensu lecz nic bez znaczenia. Mam nadzieję... hokus pokus i stanie się tak jak gdyby nigdy nic nie było... może powinnam kupić sobie koło ratunkowe? by nie utonąć w marzeniach... Głęboko zraniona, wciąż przeżywam wspomnienia i nierealność po raz tysięczny Choć raz zobaczyć cię naprawdę.... Błyskawiczny pociąg zmysłów - to jeszcze nie ekstra pociąg miłości. Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało long goodbyes, make me so sad... do you feel what I feel, do you see what I see ... It's over ;( nic tak nie boli jak ból czyjejś zdrady, która nigdy nie znika pod blizną... a jaki ma kolor Twoja wyobraźnia? Gonie fikcyjne szczęście Dni są za długie, noce za krótkie- tęsknie mijamy się, kręcimy wciąż, gdzieś tam... kiedyś Cię znajdę... Ciebie chcę! Zaraz! Teraz! Już! szukaj mnie...bo nie wiem, kiedy sama się odnajdę... tylko przykryj mnie szeptem... dobranoc... może usłyszę Twój szept... rąk dotyk twój, pamiętać chcę... ust słodki smak, pamiętać chcę... |
|
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
When you need it
Kiedy tego potrzebujesz...Girl I try to hide it Dziewczynko, wtedy próbujesz to ukryćBut I can’t escape it oh baby Ale nie można od tego uciec... Oł, Kochanie...Please forgive me Proszę mi wybaczyć...When I think of you my thoughts are so x-rated oh baby Kiedy myślę o Tobie, myśli moje obfitują w sceny erotyczne, oł Kochanie... Push push back upon it (girl) Pchać, pchać do tyłu i wprzód...Make me believe you want it Spraw,abym uwierzył, że naprawdę tego pragniesz.Push push back upon it (girl) Pchaj, pchaj do tyłu i wprzód.Know I can't go on longing Wiem, ja nie potrafię ponaglić pragnienia. Push push back upon it (girl) Pchaj, pchaj, do tyłu i wprzód.Go ahead lay it on it (Don't stop) Idą naprzód, leżą jedno na drugim- Nie przestawaj !Don’t stop until the morning (girl) Nie przestawaj przed świtem!Just keep pushing back on it Tylko trzymaj rytm. Do you want me (You know it) Pragniesz mnie? (Przecież wiesz, że tak...)Do you need me (You know it) Potrzebujesz mnie? (Przecież wiesz, ze tak...)Will you please me (You know it) Będziesz mnie błagać? (przecież wiesz, że tak..)Will you tease me (You know it) Będziesz się droczyć? (Przecież wiesz, że tak...) PIOSENKA OGOLNIE ZAJ*EBISTA POLECAM;P
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Zarumienione myśli...
czasem trzeba poukładać nawet własne myśli. 'chciałabym trzymać miłość w rękach i zasłonić się nią przed całym światem.' choruję na obcość. Cisza, myślę o tym, piję kawę, palę papierosy... Wiesz... Chcialabym być idealna dla Ciebie. zaćpasz się ze mną ? naszą miłością? Miałeś kochać mnie , miałeś czuwać ,kiedy śpię.. sztukę tracenia opanowałam do perfekcji Tak szczerze.. To nie wiem kim Ty tak na prawdę jesteś... Szukałam wielkiej miłości za późno zorientowałam ze to Ty... Schowałam sie w piwnicy żeby uciec od Ciebie.. Tak bardzo się bałam miłości do Ciebie że uciekłam... kiedy wyszłam z ukrycia Ty zniknąłeś. Chyba nie umiem kochać... ![]() Czekam z utęsknieniem. Wiesz? Masz blask w oczach ![]() Uwielbiałam dotyk twych rąk. |
|
|
|
#480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i znów ten sam schemat. znów to samo. poza rzeczywistością. gdzieś, gdzie na prawdę mogę być sobą. tysiące masek, bez których ludzie nigdzie nie wyruszają. świat jest piękny - czujesz ten sarkazm? pośród tysiąca ludzi szukasz tej jednej jedynej. idąc przez miasto rozglądam się czy przypadkiem gdzieś nie idziesz. śpię. bo tylko tam tak na prawdę mogę być szczęśliwa z Tobą ... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

bo 
przydadza się
przepraszam , źle sie czuję 

<3

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)