|
|
#481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
dontlookdown; Kochana, ten wierszyk, który dodałaś na końcu ja wkleiłam jakieś 3 strony wcześniej, w sobotę [2008-11-08, 17:15 ]. I czy nie za często się to powtarza?
![]() * I tylko myśli wciąż do Niego biegną .. </3 * Chciałabym .. tylko czasem Ciebie przytulić, pocałować .. * Czasami tak trudno jest przestać kochać, gdy serce umiera z tęsknoty .. * Każdego dnia w moich snach, widzę Cię, czuje Cię .. * Tak bardzo chce znów poczuć Twój dotyk.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-11-10 o 21:35 |
|
|
|
#482 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam do was prośbę, mogłybyście zamieścić jakieś śmieszne, zawadiackie opisy do chłopaka... zależy mi^^
|
|
|
|
#483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i mój aktualny opis: kubek gorącej czekolady... i świat staje się piękniejszy
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. |
|
|
|
|
#484 |
|
Raczkowanie
|
no hej dziewuszki...
wiele razy mi pomogłyście na poprzednim wątku więc mam nadzieję, że i tym razem pomożecie![]() potrzebuję opisów, że: -już nie mam na nic siły -smutna jestem cały czas -nie mam do kogo się przytulić -kogo kochać -itp _________________________ _____________________ Moje ostatnie z listy: Zabawa w życie trwa... Bo świat się pomylił... Smutna z niekochania... ((Topię sny w gorącym kubku herbaty... ![]() Czasami tylko zdaje się, że znika cały świat... ![]() A cząstki mej duszy swobodnie lecą w przestrzeni, szukając kochania... umrę... z nudów... ze złości... z braku miłości... ![]() ..zŁy hUmOreK.... ;/ sMutNo JaKoŚ ;/ ...... ehh ...... ;/ buu... ;/ Rozszalałe wyobrażenia okryłam już kocem rozgrzanym moją samotnością... ![]() ![]()
|
|
#485 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___________________ Spacer po krainie radości ![]() Faszeruję się optymizmem ! I can love but I need his heart / Potrafię kochać ale potrzebuję jego serca Tęsknię choć tak naprawdę Cię nie znam ... I can fly ... Łapię się na tym,że często myślę o Tobie ![]() Spragniona życia wciąż zawsze gubiła coś =D wtedy gdy się najmniej spodziewasz nagła wiadomość pchnie Cię nożem. Tępy znajomy ból ... Słońce nas błogosłowiło ![]() Samochód w deszczu stał radio przestało grać ... ![]() `Pełna radości tak ciągle goniła wiatr ... ;D ! Słyszę zakłócenia w naszym radiu ;P dobrej nocki kochane <33
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
Jeja kobitki ja nie wiem gdze Wy znjduecie czas na pisanie i czytanie pomiedzy szkołą znajomymi domem i innymi sprawami
U mnie kilka "ciekawszych tygodni" w szkole a tu juz nastepna czesc Chyba ja tego nie nadrobie ale juz zaczynam czytac regularnie![]() Bliski człowiek, który sens nadaje dniom. Czasami tylko tego pragnę, tego szukam... ![]() I tak wiele się stało i nie stało się nic... Słowa już nie potrzebne, tylko gest... cisza... i Ty ;* Czas nas uczy pogody.
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
"Ktoś kto nie może urosnąć,
wie jak podejść coś, co nie może urosnąć." "No i wychodzi słońce to znaczy, że niebo zaraz zacznie spadać." "Nie jest to dobry dzień na ucieczkę z domu. Jeśli w ogóle jest taki dzień." "Prosiaczku, znalazłeś się?" "Miałem słodki sen - miodowy." "To "Na pomoc Pupupuchatku" brzmiało zupełnie Prosiaczkowato" "Jak nie ma go tu to musi być gdzieś indziej i tam go poszukam." "Chodziło mi jednak o troszeczkę większe Małe Conieco." "W takich chwilach ja jestem szczęśliwy, a inni mówią po prostu, że zjedli śniadanie." "Czasami lubi się kogoś za mocno i to się nazywa miłość." "To się przyda Prosiaczkowi jak się dowie co to jest. A jak się dowie co to jest będzie mi bardzo wdzięczny." "Może brud nie lubi pojedynczych butów?" "To najwspanialsze nie mam pojęcia co jakie kiedykolwiek widziałem." "Szukam Tygryska i obiadu. I niekoniecznie w tej kolejności." "Ćwiczyliśmy wyskakiwanie, ale lepiej to nam wychodzi na dół niż na górę." "Jeśli nie będę widział straszyciela to straszyciel nie zobaczy mnie." o strachu na wróble: "To wrony tracą śmiałość przy dziewczynach? Zupełnie jak Krzyś." "A właściwie co ja niewłaściwego zrobiłem?" "Nie powinienem był tego robić, nawet jeśli nie wiedziałem co robię." "Nie ma chyba smutniejszego widoku niż dno pustej baryłki na miód." "Nie wiem czy mamy po co wchodzić do wnętrza, jeżeli wnętrze jest teraz na zewnątrz." "Kiedy chmura widzi trzy Tygrysy denerwuje się podwójnie." "Eee, chyba ma jakieś zaklęcia z przeceny." "Marchew - olbrzymka zjadła Tygryska!!!" "Podnieście prawe ręce i prawe nogi i przyrzekajcie." "Kiedy mówię Sowa mam na myśli i Misie." "Ty chyba Tygrysku nie wymyśliłeś wymówki od pracy?" "Nawet zakurzona podłoga jest lepsza niż podłoga dziurawa." "Oni mnie chyba szybciej wykończą niż ten dom." "Jesteś bardzo miło widziany w moim domku, mimo tego, ze wypastowałem podłogę." "Szeregowy Puchatek wycofał się do przodu." "Dlaczego malutkie zwierzątka mają takie krótkie nóżki?" "Praca to jest coś co wymaga pracy." "W taki piękny dzień wyszedłem powiększyć moją małą kolekcję bardzo małych kamieni." "Najbardziej się boję stanąć twarzą w twarz z tym, czego najbardziej się boję." "Byłem młody i głupi. To wina społeczeństwa." "Takie małe zwierzątko nie nadaje się do łapania takich dużych piłek." "Wcale nie jestem odważny tylko wpadłem w panikę." "Być Małym czy nie być Małym, oto jest pytanie." -"Czy ty wiesz kogo popchnąłeś? Czy mam Cie zamienić w ślimaka?" -"Tak, tak ale później." -"Za dużo mam tego fruwania jak na jedna piesza wycieczkę." -"Ale za to miękko lądujesz." -"Musisz mu dać prezent od serca." -"Puchatek bardzo kocha miód, a żołądek ma blisko serca." -"Wszystkich nas poniosło." -"Jeżeli nas poniosło to możemy przynieść się z powrotem." tak Puchatkowo. ;DD może komuś się przydadzą.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
porywam prawie że wszystko
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten, też kradne ![]() _____ Jesteś piękniejszy i bardziej łagodny.
|
|
|
#490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ta? nie zauważyłam nawet. sory.
) ![]() Każdemu się może zdarzyć. O miłości proszę. Ale niedosłowne. ![]()
|
|
|
#491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym żyć, lecz to boli . brak sił. brak miłości. brak uśmiechu. W mroku świat się zmienia. W mroku, a zwłaszcza w samotności. Ból rozrywa me wnętrze, mózg dusi się w gęstym bagnie zmartwień brakuje tego miłosnego ciepła. mając oparcie tylko w twardej ścianie znów nieparzysta filiżanka kawy. Sama ,samotna ,samotnością spleciona ![]() W zagubionej przestrzeni trwam, cały świat płynie obok gdzieś serce nadal samotne, choć tyle miłości w sobie ma Wiem że przecież nie mogę mieć wszystkiego. mam już wszystkiego dosyć. okres w moim życiu, w którym nic nie cieszy. ;(( Ciągłe problemy, wiecznie pod wiatr, a mi sił już brak . totalna beznadzieja. Nic mi się nie chce, wszystko mnie przygnębia. ;( te dni będą się powtarzać, uderzając tym samym smutkiem. Brak wiary. brak nadziei. brak miłości. brak życia.;((( Błądzę po morzu nieudanego życia czekając na nikogo chyba jednak nie pomogłam. łebek do góry kochana. ;**
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#493 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
To takie cuś i dla Ciebie i przerysowanej, bo również prosiła o ów opisy ![]() * Nieważne czy w słońcu, czy w deszczu. Ważne, że z Tobą. * Za ręce, parę centrymetrów ponad chodnikami. * Tuż ponad chmurami, z Tobą. * - Wybierzesz się ze mną na spacer? - Z Tobą zawsze. * Na spacerze, pośród liści, w krainie miłości. * I jak jestem z Tobą to nawet Paryż nie jest mi potrzebny. Nie wiem czy pomogłam ;* Cytat:
* Możesz strzelać do wspomnień z karabinu, a i tak ich nie zabijesz. * Wspomnienia się istotną i wieczną częścią naszego życia. * Wspomnienia trzeba kolekcionować. * Myślisz, że wspomnienie rozbite na tysiąc kawałków przestaje być wspomnieniem? * W lustrze wspomnień widzę Cię. * Schowałam wspomnienia do walizki, ale klucz ciągle trzymam w dłoni. * Nie ma sensu pozbywać się wspomnień. I tak wrócą. * Za przezłością tęskni się zawsze, dlatego kochamy wspomnienia nienawidząc ich jednocześnie. Stanowią nierozerwalną nić pomiędzy naszym sercem a tym co było. I nigdy nie wróci. Wątpię żebym pomogła, ale proszę ;* Cytat:
Moja ;* * What do you feel? * Tell me what do you see, when you look at me? - Powiedz mi co widzisz kiedy na * Disgusted at world - Zdegustowana światem. * It would be the perfect crime, if I stole your heart and you stole mine. - To była by zbrodnia doskonała, gdybym ukradła twoje serce, a ty ukradłbyś moje. * You leave me breathless - Zostawiasz mnie bez tchu. * * Why stop reach for any dream – Dlaczego się zatrzymujesz, sięgnij po swe marzenia. * You're the missing piece I need - Jesteś brakującym kawałkiem, którego potrzebuję. * I don't want to be in heaven if you're not there - nie potrzebuję nieba gdy jesteś tutaj (?) * And I'm wondering what you're dreaming - I zastanawiam się o czym śnisz. * I could stay awake just to hear you breathing - Mogłabym nigdy nie spać tylko po to, aby słyszeć jak oddychasz. * You make me laugh one thousand ways - Tysiącem sposobów sprawiasz, że się śmieję. Wątpię żebym pomogła ;*Cytat:
Miło, że zauważona Kochana moja! ;*Opisy; * W trzymaniu się za ręce najpiękniejsze jest to, że zapominasz króta dłoń jest czyja. Że są dwie, a nie jedna. * Najlepiej wspominać w ciszy, gdy głos swojego serca się słyszy. * Są ludzie, którzy swoim charakterem niszczą to, co zbudowali sercem. * Tylko Ty umiesz wymyślać mi świat. * Powiedz jak Ci minął dzień ? O czym był wczorajszy sen ? Mów mi o czym tylko chcesz, Ja słucham, czytam z Twoich ust . Opowiadaj mamy czas. * Wariatka jeszcze tańczy, taką to by na stos. Na co jej marny los? * Potem i tak mijaliśmy się co dzień, chociaż pozornie szliśmy obok siebie. Czy to w ogóle była miłość? Chyba tak. Chyba w żadnym innym uczuciu ludzie nie mijają się tak często jak w tym. W gęstwinie słów, gestów, spojrzeń najtrudniej odnaleźć te, które są potrzebne. * Bo ja jestem, proszę Pana na zakręcie. * Z nadzieją w dłoni. * Dookoła złoty kurz * Chciałabym mieć odwagę spojrzeć ci w oczy A wariatka jeszcze tańczy. * Musimy kochać, bo ktoś zapisał to w DNA. * Słodka herbata na gorzkie łzy. * Dogonisz wiatr? * Ja tu, ty tam... * Karuzela marzeń. * Jestem niemal w placu zabaw, niemal na karuzeli pod chmurami, niemal zakochana.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|||||
|
|
|
#494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tamte wspomnienia nadal w mojej głowie goszczą... Wspomnienia są piękne, ale trzeba umieć je odkurzać... Bo te chwile co mineły zawsze są najpiękniejsze Można zamknąć oczy na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia ... Wyrzuć z siebie złe wspomnienia...Pozostaw piękne ... Wspomnieniami serca nie oszukasz Z moim życiem wciąż wygrywają wspomnienia Z wiatrem odchodzą złe wspomnienia... wspomnienia dopadły mnie... Samotna róża na półce czeka przywołuje me wspomnienia z bardzo daleka te wspomnienia wciąż kręcą się tu,jak jadowity wąż Nie wiem czy pomogłam ) ale mam nadzieje że tak;p
|
|
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie! piekne! a macie moze cos ze jestem bardzo hepi i ciesze sie z malych rzeczy nawet?
)
|
#496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
MoJe żyCie .. ;** mOjaa frajDa ;D Koniec, końcem... zawsze po burzy musi wstać słońce! ![]() Lubię śpiewać...Lubię tańczyć...lubię zapach pomarańczy... ![]() Tej nocy spełni sie każdy sen... Uśmiechem można zdobyć cały świat! Świat jest mały, ale należy do WIELKICH! ![]() Znów połykam tęczę... ;] |
|
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
to ja też mam prosbę... a mianowicie... spędziłam z pewnym facetem cudnowny wieczór, noc i poranek ( swoją drogą jak ktoś mieszka w krakowie to polecam wstać rano i pójść nad Wisłę i przez mgłę zobaczyć Wawel. ) ii chciałabym opisy, że chcę żeby to się jeszcze powtórzyło... ale nie coś w stylu .. "dziekuję za tę noc." bo na myśl wtedy przychodzi tylko jedno .. . ;p
dzięęęęęęęęęęęęęęęęęekuje z góry bardzo . .
|
|
|
|
#498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten łepek do góry to KTOŚ by mi musiał pomóc podnieść ![]() Jeszcze raz dziękuję
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajdzie się coś o liściach? niekoniecznie muszą być smutne. licze na Was __ Wszystko, co piękne, swoje piękno niszczy
|
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
stałam przy tobie - milczałeś tak potrafią milczeć tylko kamienie..
niemal pokonałeś górę lodową uśmiechem.. ciebie szukam by w tobie się gubić.. w ciasnym pokoju myśli złamanego sumienia w poczekalni, na brudnym krześle siedzi rozbita nadzieja.. chciałabym powiedzieć, że nie tęsknię, odwrócić się i splunąć tak na pożegnanie, żebym miała odwagę trzasnełabym cię po twarzy.. leżę w swych myślach w ciszy.. takie beznadziejne troche, bo cieżko się myśli o tej godzinie.. Dobranoc ;* |
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
no to dziewczyny mam prośbę.
proszę o opisy mówiące o tym, że miałam kiedyś przyjaciółkę. wszystko było okey. no, ale niestety co ja jej powiedziałam ona zaraz mówiła to wszystko swojemu bratu. nie potrafiła dochowadź tajemnicy. mogła mówić innym, ale nie jej bratu, którego nie znoszę.! no więc mówiła mu wszystko co ja jej powiedziałam. i kiedy zerwałam ze swoim chłopakiem to nie powiedziałam jej powodu dlaczego z nim zerwałam. no i się zaczeła czepiać, że nie mówie jej niczego itp. ;P teraz chce jej udowodnić jak źle robiła i niech żałuje, że się do mnie nie odzywa. z resztą widac to po niej, że żałuje, ale nie chce tego okazać. takie opisy proszę z nutką pewej prowokacji. tylko nie takie dosłowne, że 'żałuj co zrobiłaś' itp. może mnie zrozumiałyście. troche zagmatwane. xD
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
rzeczywistość depcze wyobraźnię.
myśli zabijają. i wódka nie pomaga. Znaczonymi kartami w chu_ja gra z nami życie. życia smak.
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
mam do Was wielka
potrzebuje opisow o sytuacji: bylam z chlopakiem bardzo dlugo i bym dla mnie bardzo dobry, lecz poznalam kogos i zerwalam z z chlopakiem zeby moc byc z tym 2 .. poczulam wlasnie to cos co czuje sie tylko raz i wiedzialam ze wlasnie o to m chodziw zyciu... ale chodzi mi o to ze bardzo zaryzywkowalam i wiem ze moge sie przejechac, ale mam nadzieje ze sie mnie nie zawiedzie, nie zrani, ze jestem swiadoma swoich decyzji i ze poswiecilam wsyztsko co moglam zeby byc z nim.. prosze o takie niedoslowne zeby trudno bylo sie domyslic o co chodzi, moga byc po angielsku
|
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
Nie zapomnij o mnie, a będę tam gdzie Ty...
Zegar niech dzwoni, noc niech nastaje. Dni ulatują, ja pozostaje... |
|
|
|
#505 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, buźka Cytat:
buzia Cytat:
kiss Cytat:
2. Się gra się ma. Ty nie zagrałeś, to teraz możesz tylko żałować 3. Wtedy mogłes wszystko, a teraz jest too late.. 4. A będziesz żałował, że nie byłeś my american boy 5. Aaaaaaaa widzisz, nie musisz być to Ty potrafią się mna zaopiekować inne dłonie 6. Bolało ?7. Trzeba było uważać, to bym Ci się z rąk nie wymskneła.. ![]() 8. Jak się dba tak się ma Nie zadbałeś, cóż, ja nie próżnowałam ![]() 9. Jeszcze usiądziesz i dotrze do Ciebie kogo straciłeś. Bo straciłeś! 10. Widzisz, ja chciałam wtedy. Ty chcesz teraz. Z tym, że za późno... kurcze, no może załapałam o co biega i coś Ci się tu nada buzia Cytat:
![]() Twoje czerwone mnie rozbroiły kiss Cytat:
dziekuje Ci bardzo,buziaki Cytat:
buzia 1. Hej, widze jak patrzysz, chodz zaprowadzę Cię tam, gdzie wzrok nie sięga ![]() 2. Niech mówią co chcą, ja i tak, jeśli będe chciała, będę Cię miała ![]() 3. Pożądania słowa niech bedą dziś naszym słownikiem 4. Zanim Cię poznałam, usłyszałam i ujrzałam, byłeś juz mój, O tym wiedziałam 5. Oj, nie szkodzi, że masz dziewczynę... Utylizujemy Ją, jak dwunogiego odpada 6. Nie musisz nic mówić, wiem, że na wszystko się zgodzisz.. ![]() 7. Dopijemy drinki, wypalimy papierosy, spojrzę Ci w oczy i złożę propozycję nie do odrzucenia 8. Kiwnę palcem i bedziesz mój. ![]() 9. Jakie jest moje imię...? A jakie jest Twoje ulubione..? ![]() 10. Sprzedam Ci receptę na miłość.... pod warunkiem, że ja ją zrealizuję ![]()
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2008-11-11 o 00:58 |
|||||||
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opadły siły, wiara odeszła nie ma nadziei, że kolejny dzień przyniesie coś dobrego. widzisz, jak mi spi.erdala szczęście? moje myśli chwilowo przypominają włosy splecione w dreda upadamy wtedy gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem W otoczeniu szarych bloków stoję ja - mały człowiek Świata mam potąd i wku.rwienie wzrasta wszystko tu traci kontrast Proszę, podaruj mi uśmiech i miłość A uczucie oddam ze zdwojoną siłą Ten świat legł w gruzach od nowa Może coś wybierzesz 3maj sie Cytat:
to sztuka Szczęście widzieć w zwykłych ruchach uśmiecham się nawet do nieznanych mi ludzi na ulicy piję kolejny kieliszek mojego szczęścia
|
|
#507 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
miło;D ja twoje również <3 Cytat:
![]() mala_czarna <3 figlarna <3 kee <3 normalnie powalacie na kolana, dziewczyny. ;D dzięki Wam moje zbiory się powiększają;D a _Anusia_ w ogóle jeszcze tu zagląda? ..a z nadzieją? ciągle bardziej i mocniej. tak teraz podróżuję palcem po globusie w poszukiwaniu Ciebie. być może. przepraszam, ale nie mam weny.
|
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
Spoko, tylko powiedziałam.
Ale zawsze warto zajrzeć do tyłu. Tylko po to, żeby nie było bałaganu. A co do opisów, to właśnie pare stron wcześciej, 12 Stronka dużo dodała. * Uciec ponad wszystko .. z Tobą. * I'm in love. <3 * Przechowuje z głowie obraz Twój. * Serce pełne .. * Mój narkotyku, mój tlenie. ;* * Potrzebuje Ciebie, jesteś moją Inspiracją. <3 * Słowa mają moc. Kocham Cię. <3 I tak, dziękuje Wam z całego serduszka za opisy. Zabieram każdy. [ odbiło mi na punkcie angielskich opisów ;] ] <3
|
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rap to muzyczna część kultury hip-hopu, gatunek charakteryzujący się rytmiczną melorecytacją. widzisz? muzyczna część kultury hip - hopu. Hip-hop – ruch kulturowy. <- już nie będę dalej kopiowała bo pisze tylko o tym, a dalej o tym jak powstało.. ehm.. widzisz? nie lepiej spojrzeć do jakiejś encyklopedii zanim się coś powie? ![]() ![]() Cytat:
![]() okej, okej. to już koniec ^^ moje słowo jak zwykle ostatnie ![]() ![]() cudo wasze opisy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

wiele razy mi pomogłyście na poprzednim wątku więc mam nadzieję, że i tym razem pomożecie

Chyba ja tego nie nadrobie

Swoją obecnością wzbudzasz ogólny entuzjazm, bywaj tu częściej