|
|
#1261 |
|
Gość
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Jolie oby się to okazało prawdą. Umbrellkę całkiem nawet lubię. Ale niestety pani Rhianna będzie się kojarzyć mi z moim wątkiem, gdzie dziewczny usilnie chciały ze mnie zrobić idiotkę. Może się czasem za mocno upieram, ale nie znoszę jak ktoś po enty czas powtarza jedną melodię, że fryz Rhianny jest cudowny, a inne są dla ciebie do kitu. Rzygam na słowo trendy, choć czasem o tym nie wiedząc noszę takowe rzeczy, ale wolę takie niespodzianki, niż patrzenie na Fashion TV i te anorektyczne modelki.
Słuchaliście Johnniego z linków - to jest boskie, a w szczególności "Shock me Peter". Dodatkowo wracam do rudego, nie farbuję teraz na M2 tylko od razu na I3. |
|
|
|
|
#1262 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1000raz analizuje jego smsa i zastanawiam sie czy sie odezwie dzis[dzis wraca do gda z koszalina], czy jutro czy w ogole... zachowuje sie jak idiotka, wiem![]() najgorsze, ze tak mnie korci zeby samej do niego napisac ![]() mialam kiedys zamiar obejzec wszystkie pily, zrobic taki maraton pil ![]() Cytat:
ja przy odrobinie wolnego czasu kupie sobie pieska, ale narazie nie mam warunkow czasowych no i duzo podrozuje a zakochalam sie w rhodesianach [czy jak to sie tam pisze]dzien dobry maniaczki jezzu, jak sie ciesze ze ten dlugi juz prawie caly za nami zwariuje jak sie z kims nie spotkam, nie pogadam, czyms nie zajme a przede wszystkim jak nie wyjde z domu! nie myslalam ze to kiedykolwiek na tej uczelni powiem, ale na szczescie jutro matma![]() aaa, ale mialam dzis sen ![]() snilo mi sie, ze jechalam intercity relacji krakow-gdynia z Emilka [P], Justynka[E], Ola[N], i jakims chlopcem wlosomaniakiem[calkiem ladnym wysokim blondynem ]
|
|
|
|
#1263 |
|
Gość
|
A ja się też cieszę.... bo dobre dni dla mnie idą.
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
blonndee - bardzo dobry sen, szczególnie dla włosomaniaczki ! Pociąg - znaczy
w najbliższym czasie podróż oraz wydatek (marnotrawstwo} . Towarzystwo włosomaniaczek "mówi" samo za siebie : pojedziesz do Body Shopu i nową odżywkę do włosów kupisz albo jakiś olejek {placki ziemniaczane najczęściej na oleju smażymy} . Jest jeszcze jedno znaczenie snów o pociągu : szybkie spełnienie marzeń. Sprawdź, czy przypadkiem nie masz w telefonie sygnału wyłączonego ?!
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Gość
|
Kurde ja chce taki pociąg. Choć w tym roku miałam już parę snów o pociągu...
I w noc z 31 sierpnia na 1 września miałam sen odnośnie pierścionka - ciekawe co mogło znaczyć, że się ktoś mi oświadczył? Jestem ciekawa. |
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Sny, sny, sny... możecie się domyślać kto mi się śni
![]() Coś się dzieje... ale cii żeby nie zapeszyć ![]()
|
|
#1267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do pierwszej czesci to az sama dopilnuje, zeby sie spelnilo sygnal wylaczony mam [rada przyjaciolki, ona ma hopla na tym punkcie, twierdzi, ze wlaczony sygnal moze zapeszac no nic, czekam czekam![ale mi humorek poprawilas
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Werka - nie mam doświadczenia ze snami o pierścionkach. Jeszcze nigdy nie występowały w moich snach. Z tego co wiem, takie sny nie mają zbyt wiele wspólnego z np. zaręczynami. Dla przykładu : pierścionek dostać - niepotrzebna niezgoda, podstęp; dawać - częściowe rozwiązanie kłopotów ale i też duże zmęczenie i utrata sił witalnych.
![]() Oj, paprif, paprif !!! Jak już tak od rana kabalistycznie i mistycznie zaczęłyśmy - uważaj, soli nie rozsyp. |
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogło być inaczej!
![]() witam swerdecznie w ten piekny poranek! dla mnie poranek bo dopiero co wstałam ![]() jeśli coś mi sie śniło to nie pamietam spałam jak zabita
|
|
|
|
|
#1270 | ||||||
|
Zadomowienie
|
witam
Wybralam sie wczoraj z zamiarem odwiedzenia tylko Bootsa, a skonczylam na lazeniu 3,5h po dentrum handlowym ![]() Ale zakupilam cudowna pianke do demakijazu Boots Botanics z kwasami BHA- uzylam jej raz, ale efekty niesamowite! Cytat:
U wszystkich moich znajomych czy osob z rodziny cos sie niedobrego dzieje Choroby, nieszczescia, utrata majatkow itp Bardzo przykro sie slucha takich rzeczy.Pamietaj ze zawsze mozesz nam sie wygadac.Cytat:
Cytat:
Oby tak dalej!Cytat:
Nienawidze pogody w UK To chyba jedyna rzecz ktora mi w tym kraju tak bardzo przeszkadza.Cytat:
Nieiwem co napsiac Ja chyba przez cale zycie nie mialam tyle kosmetykow do wlosow ![]() Dziekuje Cytat:
Faceci juz tak maja ze lubia trzymac kobiety w niepewnosci.A tak poza tym to TZ kupil mi na przeprosiny perfumy (ktore ma mi dzisiaj przyniesc)- znajac jego gust to mi sie nie spodobaja, no ale liczy sie gest Poza tym zawsze bede mogla wystawic na Targowisko. A ja do Polski jade z lista zakupow kosmetycznych na kwote okolo..... 250zl!! I tak sobie zdalam sprawe, ze najwiecej pieniedzy trace na kosmetyki Trzeba z tym skonczyc!Ahh i szczesliwa jestem bo listonosz wlasnie przyniosl moj puder ktory zamowil mi kuzyn juz z miesiac temu, ale zapomnial napisac zeby przyslali na inny adres a ze on zapracowany to dopiero w sobote mi go odeslal- Clinique Shimmering Tones Powder
|
|
|
#1271 |
|
Gość
|
Już ja nie mówię ile ja perfum chce - wszystkie Poisiony Diora - Hypnotic, Midnight, Pure, Poision, może Tendre, Ange au Demodion Givenchy, Prada, Versace Crystal Noir, Cinema i Elle z YSL, Thierry Mugler Alien i spróbować Aniołka i kolejna buteleczka Code Armaniego - to wszystko razem - niewiem ile to kosztuje i nie chcę wiedzieć.
Teraz za mną Obsesion nowe chodzą. Ja po prostu zbankrutuje. I to moje zamiłowanie (się okazuje, że wysokopółkowa kolorówka mnie nie uczula) do luksusu. Ten co zdobędzie moje serce może tylko jęczeć, że będzie miał problem. Bo mnie same Diory, Lancome, YSL, Estee Lauder, Clinique i Clarnis kuszą w drogerii. Bo średnia i niska co najciekawsze (prócz Bourjois) uczulają.Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 11:07 |
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To gdybym ja dodala perfumy do powyzszej listy zakupow to bylabym w stanie za te pieniadze kupic porzadny samochod Ostatnio kusza mnie perfumy La Prairie. Koszt 50ml to 90 funtow! O zgrozo! A oprocz La Prairie naszlo mnie na Coco Mademoisse, Innocenta, Flowerbomb i upolowane juz Amour de Cacao tzn klikniete na allegro, pieniadze jeszcze nie wplacone... Zastanawiam sie jeszcze nad Alienem- raz mi sie wydaje ze musze go miec bo to moj zapach, innym razem sie waham... No i przydalby sie zapas Amour Kenzo bo sie koncza... Ojj ciezkie zycie kobiety!
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł!
Pozwólcie, że odpiszę zbiorowo na wszelkie wątpliwości dot moich kosmetyków do włosów, chociaż bardzo nie lubię się tłumaczyć, ale jako konsekwencja tego, co napisałam, widzę, ze muszę. Poza tym jestem świeżo po lekturze różnych for dla włosiastych i taka ilość wydała mi się normą Acha! Już wam więcej ni nigdy nie powiem ![]() Będę trzymać w tajemnicy, czym karmię moje włosy. ![]()
![]() ![]() --------- Ściskam was wszystkie, na razie uciekam.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2008-11-11 o 11:21 |
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno wracałyśmy z włosomaniaczkowego spotkania w Krakowie! ![]() Cytat:
Mogłabyś przepisać skład?
|
|
|
#1275 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dziś dzień z książkami, w domowych pieleszach. Wieczorem 'Wyznania gejszy' w tv, nigdy nie miałam okazji obejrzeć. Pocieszyłyście mnie z tym porównywaniem...bezcenne: D Wczoraj dowiedziałam się , że w piątek od 20.00 do 24.00 w naszej Galerii Krakowskiej odbędzie się tzw. 'Noc zakupów', czyli obniżki nawet do 50% ![]() Cytat:
http://www.rimmellondon.com/UK/produ...ct.aspx?id=375 są super nawilżające. Kolorki na stronie pokazane są w zły sposób, w rzeczywistości są dużo ładniejsze Cytat:
Masz rację, Mirelko ![]() 4?! ![]() Cytat:
Też nie przepadam za tą porą roku... nie mniej ostatnio nie narzekam, pogoda jest całkiem ładna (jak na jesień właśnie). Pogłaszcz tam małego rozrabiakę Filipa ode mnie ![]() Cytat:
![]() Mnie ostatnio strasznie korci żeby jechać nad nasze morze, nie byłam już całe lata. Co dziwniejsze - wcześniej nie lubiłam tam jeździć. Teraz wszystko tak się zmieniło. I bardziej pasowałby mi właśnie taki jesienny wyjazd i spacery brzegiem morza niż typowo letni relaks. Cytat:
Kuszący demonie, jesteś zwolenniczką sponsoringu? Chcesz być utrzymanką? Atsenko - może Alien będzie? Trzymam kciuki
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-11 o 11:29 |
|||||
|
|
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
Slonko na buteleczce nie ma, a opakowanie wyrzucilam juz dawno
A na biochemii nie byl analizowany? Zaraz sprawdze.
|
|
#1277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam u kilku wizażanek takie paletki okrągłych chyba 5 kolorów INGLOTA a koło mnie nigdzie ich nie ma A mażą mi się paletki: z fioletów, brązów ,zieleni jak jeszcze jakąś wymyślę to dam znać!! I jakbyś mogła je kupić a ja wyśle Ci pieniążki to byłabym wdzięczna po 10000 kroć ![]() ![]() ![]() (to a propo odwyku kosmetycznego...ale 2 razy taka okazja się nie zdarza!) Cytat:
Zgadzam się. i wiele utworów powstaje na bazie np. 1 piosenki..jest tylko troszkę przerabiana i to nie plagiat. Po protu artyści mają do tego prawo.. Co do 2) hmm....ja 2 lata temu miałam zawaloną całą łazienkę:szafli , półki, brzegi wanny buteleczkami..A do tego kolejną porcję trzymałam po szafach w pokoju ![]() Dziękujęę kochana! Udało mi się do was wyrwać na chwilkę po śniadanku. Mąż o tym nie wie m..robię to po tajemnie... Na co ja muszę się dla Was narażać?? hahahaCytat:
......................... ......... Wczoraj przy okazji kąpieli umyłam włoski i nałożyłam odżywkę Ziaji "Olejek Rycynowy" i zostawiłam na 10 min. (około) potem zmyłam.. Dziewczyny JAKIE JA MIAŁAM DZIŚ CUUUDNE WŁOSY!! ![]() ![]() mięciutkie, takie "sypkie" , lśniące! Jedyne co to przez sen źle mi się uklepały i musiałam jeszcze raz myc bo nie dały się ułożyć ale to już wina mycia wieczornego! Chyba będę ją częściej stosować ...tylko że rano.. ![]() Polecam!!!!!
|
|
|
#1278 |
|
Gość
|
Porcelain - nie sponsoring, tylko miłość z dodatkami pieniężnymi oczywiście - jak facet kocha, to i nawet kasę da....
![]() Sweet Jelly - ciemno rude - I3 (Płomienna ciemna czerwień) z Recital Preferece - teraz miałam M2 (mroźny kasztan) (dla mnie najlepsza farba - trzyma jak rzadko która). Szkoda, że mnie Ziaja uczula. (łee) Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 11:38 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1279 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będziesz miała pretekst, do "ładnego" załagodzenia spięć...Jeszcze co do snów, to wiecie co mi się śniło , że wybierałam kolory do paletki Inglota, którą miała mi załatwić Jolie ![]() Dzień dobry wszystkim i miłego dnia
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-11 o 11:42 |
||||||
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
No to fajnie
bo na biochemii nie byl analizowany.
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelainnn - polskie morze - u mnie w domu jest pokój gościnny, pamiętaj o tym!
Na Gejszę - też czekam ! Werka - a co zrobisz, jak tylko będzie miłością bogaty ?!
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie ślinię się do tego->klik!
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a w szafce stoim jeszcze 5 nieotwartych flakonów innych perfum, tak chciałam delce&gabana light blue, kupiłam a teraz stoi prawie pełny flakon i postanowiłam, że to zapach na lato
|
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety- jak mam na rano do pracy [6] to muszę wstac o 4- jutro też mnie to czeka- w sumie to tak już bedzie do piatku
ale nie jest to takie złe![]() miłego dnia maniaczki
|
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilko kochana, tak! zapraszam do sopotu
teraz jest wyjatkowo milo, turystow duzo mniej [jakies niedobitki tylko], pogoda ostatnio dopisuje tak wiec... zastanow sie![]() nie wspominajac juz o 2 nadmorskich wlosomaniaczkach
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
łomatko!
dobrze że mnie podobają się perfumy z oriflame - Giordani White Gold - Armani i inne takie całe szczescie nie chodzą mi po głowie...
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
chyba czegoś nie kapuje, w osobach przgladających wątek widze osoby zaznaczone gwiazdką tak jak ja;/
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Gość
|
Porcelain - no cóż, ale ja mam mocne wymagania wobec mężczyzn ogólnie - musi być przystojny (najlepiej czarne włosy + niebieskie oczy
Jestem wymagającą demonicą (zgodnie z moim znakiem zodiaku jak czytałam). Wymagająca waga o demonicznym sercu he, he.Dobra spadam na Wizażystkę - poczytam sobie o Chanel (zawsze warto powzdychać). Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 12:52 Powód: Dopisek - musiałam napisać, że lecę. |
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Takie to już bywa życie klasy pracującej !
Za to jakie korzyści ...Pamiętacie Dziewczyny : w jednym z polskich filmów z serii tych kultowych {mnie jak zwykle tytuł umknął ale to chyba coś od Barei}, Józef Nalberczak opisywał dzień dojeżdżjącego do pracy przedstawiciela klasy robotniczej, tego, co to kolacje je na śniadanie .Werka - tak gwoli mojej informacji : jaki to jest seksowny krawat ?! Może Mojemu sprawię ... Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-11 o 13:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

.
zachowuje sie jak idiotka, wiem![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zwariuje jak sie z kims nie spotkam, nie pogadam, czyms nie zajme a przede wszystkim jak nie wyjde z domu! nie myslalam ze to kiedykolwiek na tej uczelni powiem, ale na szczescie jutro matma

no nic, czekam czekam!

może to melodia z tzw. publishingu, gdzie po wpłaceniu odpowiedniej kwoty odpowiedniej instytucji ma się prawo wykonywać i przerabiać dany utwór. Z tego co wiem, mnóstwo artystów korzysta z tego rozwiązania,
, kupowane na bieżąco, tyle wolnego miejsca... w łazience, w szafie...