Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-11, 08:32   #1261
noname12345TPa
Gość

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Jolie oby się to okazało prawdą. Umbrellkę całkiem nawet lubię. Ale niestety pani Rhianna będzie się kojarzyć mi z moim wątkiem, gdzie dziewczny usilnie chciały ze mnie zrobić idiotkę. Może się czasem za mocno upieram, ale nie znoszę jak ktoś po enty czas powtarza jedną melodię, że fryz Rhianny jest cudowny, a inne są dla ciebie do kitu. Rzygam na słowo trendy, choć czasem o tym nie wiedząc noszę takowe rzeczy, ale wolę takie niespodzianki, niż patrzenie na Fashion TV i te anorektyczne modelki.
Słuchaliście Johnniego z linków - to jest boskie, a w szczególności "Shock me Peter".
Dodatkowo wracam do rudego, nie farbuję teraz na M2 tylko od razu na I3.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 08:58   #1262
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że się odezwie. Pewnie przy każdym sygnale telefonu masz nadzieję, że to on. Ahh, co za piękny stan

Wrociłam z kina, byłam na Pile V i lepsza od 4 zdecydownie. Ale ten kto pisze te scenariusze musi mieć coś z głową, serio .
haha, taaak, poczatki sa super, tylko strasznie w niepewnosci trzymaja
1000raz analizuje jego smsa i zastanawiam sie czy sie odezwie dzis[dzis wraca do gda z koszalina], czy jutro czy w ogole... zachowuje sie jak idiotka, wiem
najgorsze, ze tak mnie korci zeby samej do niego napisac

mialam kiedys zamiar obejzec wszystkie pily, zrobic taki maraton pil a to podobno ostatnia czesc, tak?
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Salve, Włosomaniaczki ! Rozpoczynamy nowy dzień ! Słoneczko dzisiaj jakoś tak na czerwono niebo rozświetliło - będzie wiatr. Nie lubię jesieni - tak smutno na duszy, coś się kończy. Nostalgia i melancholia. Za robotę babo się weź to i głupoty z głowy uciekną ! Ja dzisiaj cały dzień, do około 22-giej sama w domu. Mojego Lalunię zaraz w smoking wbijam i wyprawiam. Dzień świąteczny dzisiaj to i ludziska kultury chcą łynąć. Z tą moją samotnościa, to drobna przesada - dzieciaków trochę jest. One raczej takie bardziej aktywne są, szczególnie jak Filipkowi na psoty ochota nadejdzie. Pewnie i dzisiaj rozrywek i niespodzianek nie zabraknie. Jako najlepszą zabawkę Flipje dobermana sobie upatrzył : wskakuje mu na grzbiet że psisko ma plecy takie bardziej jak rottweiler to i miejsca dużo do skoków i jazdy.
mariolasl - masz może doświadczenie w aplikowaniu henny na farbę chemiczną ?!
Ja używam ten kokosik Parachute. Jest dla mnie idealny ! Wygrał w rankingu z innymi
dostępnymi w Polsce.
ale masz rozrywki z tym Filipkiem noo ja przy odrobinie wolnego czasu kupie sobie pieska, ale narazie nie mam warunkow czasowych no i duzo podrozuje a zakochalam sie w rhodesianach [czy jak to sie tam pisze]

dzien dobry maniaczki
jezzu, jak sie ciesze ze ten dlugi juz prawie caly za nami zwariuje jak sie z kims nie spotkam, nie pogadam, czyms nie zajme a przede wszystkim jak nie wyjde z domu! nie myslalam ze to kiedykolwiek na tej uczelni powiem, ale na szczescie jutro matma 3h nerwow innych niz zwiazanych z wiadomo kim
aaa, ale mialam dzis sen
snilo mi sie, ze jechalam intercity relacji krakow-gdynia z Emilka [P], Justynka[E], Ola[N], i jakims chlopcem wlosomaniakiem[calkiem ladnym wysokim blondynem] gadalysmy o banowaniu i zajadalysmy sie plackami ziemniaczanymi w barowym
Stary 2008-11-11, 09:27   #1263
noname12345TPa
Gość

A ja się też cieszę.... bo dobre dni dla mnie idą. Wreszcie kupię farbę i zrobię z włosami porządek, pogadam z Monią i Gosią (znajome z kierunku), będzie fajnie jednym słowem. Dziewczny, może wiecie o której zaczynają się te uroczystości na placu Piłsudzkiego w Wawie - muszę naszego "kochanego" prezydenta posłuchać i zdać relację z tego... nuda
Stary 2008-11-11, 09:46   #1264
Heroldin
Zakorzenienie

blonndee - bardzo dobry sen, szczególnie dla włosomaniaczki ! Pociąg - znaczy
w najbliższym czasie podróż oraz wydatek (marnotrawstwo} . Towarzystwo
włosomaniaczek "mówi" samo za siebie : pojedziesz do Body Shopu i nową odżywkę do włosów kupisz albo jakiś olejek {placki ziemniaczane najczęściej na oleju smażymy} . Jest jeszcze jedno znaczenie snów o pociągu : szybkie spełnienie marzeń. Sprawdź, czy przypadkiem nie masz w telefonie sygnału wyłączonego ?!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 10:01   #1265
noname12345TPa
Gość

Kurde ja chce taki pociąg. Choć w tym roku miałam już parę snów o pociągu...
I w noc z 31 sierpnia na 1 września miałam sen odnośnie pierścionka - ciekawe co mogło znaczyć, że się ktoś mi oświadczył? Jestem ciekawa.
Stary 2008-11-11, 10:14   #1266
paprif
Zakorzenienie

Sny, sny, sny... możecie się domyślać kto mi się śni

Coś się dzieje... ale cii żeby nie zapeszyć
Stary 2008-11-11, 10:19   #1267
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
blonndee - bardzo dobry sen, szczególnie dla włosomaniaczki ! Pociąg - znaczy
w najbliższym czasie podróż oraz wydatek (marnotrawstwo} . Towarzystwo
włosomaniaczek "mówi" samo za siebie : pojedziesz do Body Shopu i nową odżywkę do włosów kupisz albo jakiś olejek {placki ziemniaczane najczęściej na oleju smażymy} . Jest jeszcze jedno znaczenie snów o pociągu : szybkie spełnienie marzeń. Sprawdź, czy przypadkiem nie masz w telefonie sygnału wyłączonego ?!
ooo, tak
co do pierwszej czesci to az sama dopilnuje, zeby sie spelnilo
sygnal wylaczony mam [rada przyjaciolki, ona ma hopla na tym punkcie, twierdzi, ze wlaczony sygnal moze zapeszac], ale skoro taka jest interpretacja... no nic, czekam czekam!
[ale mi humorek poprawilas a juz myslalam, ze to bedzie zly dzien...]
Stary 2008-11-11, 10:26   #1268
Heroldin
Zakorzenienie

Werka - nie mam doświadczenia ze snami o pierścionkach. Jeszcze nigdy nie występowały w moich snach. Z tego co wiem, takie sny nie mają zbyt wiele wspólnego z np. zaręczynami. Dla przykładu : pierścionek dostać - niepotrzebna niezgoda, podstęp; dawać - częściowe rozwiązanie kłopotów ale i też duże zmęczenie i utrata sił witalnych.

Oj, paprif, paprif !!! Jak już tak od rana kabalistycznie i mistycznie zaczęłyśmy -
uważaj, soli nie rozsyp.
Stary 2008-11-11, 10:42   #1269
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że moje mo-hery się przyjęły
nie mogło być inaczej!

witam swerdecznie w ten piekny poranek! dla mnie poranek bo dopiero co wstałam
jeśli coś mi sie śniło to nie pamietam spałam jak zabita
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 10:48   #1270
atsenka
Zadomowienie

witam
Wybralam sie wczoraj z zamiarem odwiedzenia tylko Bootsa, a skonczylam na lazeniu 3,5h po dentrum handlowym
Ale zakupilam cudowna pianke do demakijazu Boots Botanics z kwasami BHA- uzylam jej raz, ale efekty niesamowite!

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Mogę Wam się znowu wyżalić? Byłam dzisiaj drugi raz u chirurga ortopedy i okazał się, że jednak koniecznie muszę mieć zrobioną operację kolana Jestem poprostu wściekła. Teraz muszę byc oparciem dla TŻ a ta operacja wiąże się z kilkudniowym pobytem w szpitalu, leżeniem 2 tygodnie w domu i potem powolnym dochodzeniem do siebie Nie mogę jej odkładać, bo może się to skończyć wózkiem inwalidzkim... Kurcze, czemu zawsze wszystko na raz się wali?? Termin operacji to połowa grudnia, nie mam pojęcia, w jakim stanie będzie wtedy Tato TŻ (o ile w ogóle w jakimś będzie). Do tego TŻ dodatkowo zaczął się martwić tą moją chorą nogą. Kurcze, nie daję sobie już z tym wszystkim rady
Gosia jestesmy z Toba Bardzo mi przykro ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Moja babcia mi powtarza ze rok przestepny jest zawsze taki ciezki U wszystkich moich znajomych czy osob z rodziny cos sie niedobrego dzieje Choroby, nieszczescia, utrata majatkow itp Bardzo przykro sie slucha takich rzeczy.Pamietaj ze zawsze mozesz nam sie wygadac.

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
atsenko mówisz o kryształkach z serii Semi Di Lino Diamante? Miałam kiedyś dwie małe próbki, dostałam gratis u sprzedawcy na allegro jak kupowałam szampon i odżywkę - jest rewelacyjne, też się do niego przymierzam od dawna, ale niestety to nie mały wydatek jak na taką małą pojemność i ciągle i tak kończę z kolejnym Biosilkiem
Mam na mysli Alfaparf Semi di Lino Cristalli Liquidi (przepraszam nie moge podac linka, bo szwagier cos namieszal w komputerze i mam duzo problemy z nektorymi rzeczami). On ma 50 ml ale jest niesamowicie wydajny! Uzywam juz ponad pol roku (po kazdym myciu wyciskam 1-2 duze krope i wmasowuje we wlosy) a zostalo gdzies 3/4 opakowania wiec moim zdaniem sie oplaca.

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Ogólnie mam już (wreszcie!) dobry humor... Waksuję włosidła i tak jakoś nareszcie jestem zrelaksowana i spokojna
Ciesze sie ze humor dopisuje Oby tak dalej!

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Heloł

To tak jak u mnie . Miałam wyjść z domu na zakupy, ale tak leje, że dogrzewam się herbatą z miodem i odpoczywam przed pracą.

Nienawidze pogody w UK To chyba jedyna rzecz ktora mi w tym kraju tak bardzo przeszkadza.

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dziś dotarły do mnie dwie butelki Parachute. Trudno jest go dostać - to tak w ramach tłumaczenia się z nadmiaru kosmetyków do włosów
Na stanie mam:
  • 250 ml oleju rycynowego
  • 250 ml oleju ze słodkich migdałów
  • 250 ml oleju jojoba
  • 100 ml oleju z witaminą E
  • 400 ml Dabur Pure Mustard Oil (jeszcze nie używałam)
  • prawie 1000 ml Parachute
Przepraszam ze zacytowalam tylko czesc wypowiedzi....
Nieiwem co napsiac Ja chyba przez cale zycie nie mialam tyle kosmetykow do wlosow

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
oj.... trzymam kciuki, bedzie sexi
Dziekuje

Cytat:

piotr sie nie odzywa. a mnie az nosi... licze, ze jutro to juz napisze/zadzwoni, ostatecznie w srode. kurcze no...
Nie martw sie napisze Faceci juz tak maja ze lubia trzymac kobiety w niepewnosci.

A tak poza tym to TZ kupil mi na przeprosiny perfumy (ktore ma mi dzisiaj przyniesc)- znajac jego gust to mi sie nie spodobaja, no ale liczy sie gest Poza tym zawsze bede mogla wystawic na Targowisko.
A ja do Polski jade z lista zakupow kosmetycznych na kwote okolo..... 250zl!! I tak sobie zdalam sprawe, ze najwiecej pieniedzy trace na kosmetyki Trzeba z tym skonczyc!
Ahh i szczesliwa jestem bo listonosz wlasnie przyniosl moj puder ktory zamowil mi kuzyn juz z miesiac temu, ale zapomnial napisac zeby przyslali na inny adres a ze on zapracowany to dopiero w sobote mi go odeslal- Clinique Shimmering Tones Powder . Ze tez ja tego cuda nie odkrylam jak mozna go bylo kupic w sklepie.

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:06   #1271
noname12345TPa
Gość

Już ja nie mówię ile ja perfum chce - wszystkie Poisiony Diora - Hypnotic, Midnight, Pure, Poision, może Tendre, Ange au Demodion Givenchy, Prada, Versace Crystal Noir, Cinema i Elle z YSL, Thierry Mugler Alien i spróbować Aniołka i kolejna buteleczka Code Armaniego - to wszystko razem - niewiem ile to kosztuje i nie chcę wiedzieć.
Teraz za mną Obsesion nowe chodzą. Ja po prostu zbankrutuje. I to moje zamiłowanie (się okazuje, że wysokopółkowa kolorówka mnie nie uczula) do luksusu. Ten co zdobędzie moje serce może tylko jęczeć, że będzie miał problem. Bo mnie same Diory, Lancome, YSL, Estee Lauder, Clinique i Clarnis kuszą w drogerii. Bo średnia i niska co najciekawsze (prócz Bourjois) uczulają. Jestem demonem... ale za to bardzo kuszącym demonem.

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-11 o 11:07
Stary 2008-11-11, 11:16   #1272
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Już ja nie mówię ile ja perfum chce - wszystkie Poisiony Diora - Hypnotic, Midnight, Pure, Poision, może Tendre, Ange au Demodion Givenchy, Prada, Versace Crystal Noir, Cinema i Elle z YSL, Thierry Mugler Alien i spróbować Aniołka i kolejna buteleczka Code Armaniego - to wszystko razem - niewiem ile to kosztuje i nie chcę wiedzieć.
Teraz za mną Obsesion nowe chodzą. Ja po prostu zbankrutuje. I to moje zamiłowanie (się okazuje, że wysokopółkowa kolorówka mnie nie uczula) do luksusu. Ten co zdobędzie moje serce może tylko jęczeć, że będzie miał problem. Bo mnie same Diory, Lancome, YSL, Estee Lauder, Clinique i Clarnis kuszą w drogerii. Bo średnia i niska co najciekawsze (prócz Bourjois) uczulają. Jestem demonem... ale za to bardzo kuszącym demonem.

To gdybym ja dodala perfumy do powyzszej listy zakupow to bylabym w stanie za te pieniadze kupic porzadny samochod Ostatnio kusza mnie perfumy La Prairie. Koszt 50ml to 90 funtow! O zgrozo! A oprocz La Prairie naszlo mnie na Coco Mademoisse, Innocenta, Flowerbomb i upolowane juz Amour de Cacao tzn klikniete na allegro, pieniadze jeszcze nie wplacone... Zastanawiam sie jeszcze nad Alienem- raz mi sie wydaje ze musze go miec bo to moj zapach, innym razem sie waham... No i przydalby sie zapas Amour Kenzo bo sie koncza... Ojj ciezkie zycie kobiety!

Instagram
Stary 2008-11-11, 11:20   #1273
mariolasl
Zakorzenienie

Heloł!

Pozwólcie, że odpiszę zbiorowo na wszelkie wątpliwości dot moich kosmetyków do włosów, chociaż bardzo nie lubię się tłumaczyć, ale jako konsekwencja tego, co napisałam, widzę, ze muszę. Poza tym jestem świeżo po lekturze różnych for dla włosiastych i taka ilość wydała mi się normą
Acha! Już wam więcej ni nigdy nie powiem
Będę trzymać w tajemnicy, czym karmię moje włosy.

• Nie mam sklepu z tego typu kosmetykami zza rogiem, musiałabym wsiąść w samolot i polecieć do jakiegoś większego miasta, najlepiej Londynu. Konieczne są więc zapasy na ok 3miesiące w tej sytuacji, szczególnie, że nie używam kosmetyków testowanych i trudno jest mi zdobyć takie, które chcę.
  • Łazienki mam dwie, a miejsca na trzymanie kosmetyków sporo
  • Olejków używam wszystkich przed każdym myciem włosów, solo, w kombinacji, co mi tylko się wymyśli, a więc szybko zużywam. Czasami używam odżywki przed myciem, ale ostatnio coraz rzadziej.
  • Odżywek do mycia nie używam wszystkich, tylko jedną na razie, ale same wiecie, jeśli myjecie odżywką, na ile wystarcza flaszka... (poza tym ta sama historia- nietestowane, nie do zdobycia w moim miejscu zamieszkania itp)
  • przez dwa tygodnie używam L'anzę odżywczą, a przez kolejne dwa nawilżającą, leave-in - zawsze
I jak na to patrzę, to wydaje mi się, że wcale nie mam za dużo, tylko w normie, szczególnie, że to norma kilkumiesięczna, a włosy myje prawie codziennie
---------
Ściskam was wszystkie, na razie uciekam.

Edytowane przez mariolasl
Czas edycji: 2008-11-11 o 11:21
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:22   #1274
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
snilo mi sie, ze jechalam intercity relacji krakow-gdynia z Emilka [P], Justynka[E], Ola[N], i jakims chlopcem wlosomaniakiem[calkiem ladnym wysokim blondynem] gadalysmy o banowaniu i zajadalysmy sie plackami ziemniaczanymi w barowym

Na pewno wracałyśmy z włosomaniaczkowego spotkania w Krakowie!

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Mam na mysli Alfaparf Semi di Lino Cristalli Liquidi (przepraszam nie moge podac linka, bo szwagier cos namieszal w komputerze i mam duzo problemy z nektorymi rzeczami). On ma 50 ml ale jest niesamowicie wydajny! Uzywam juz ponad pol roku (po kazdym myciu wyciskam 1-2 duze krope i wmasowuje we wlosy) a zostalo gdzies 3/4 opakowania wiec moim zdaniem sie oplaca.
Oglądałam te cacka wczoraj na Allegro Mogłabyś przepisać skład?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:26   #1275
Porcelainnn
Zadomowienie

Dzień dobry

U mnie dziś dzień z książkami, w domowych pieleszach. Wieczorem 'Wyznania gejszy' w tv, nigdy nie miałam okazji obejrzeć.

Pocieszyłyście mnie z tym porównywaniem...bezcenne: D

Wczoraj dowiedziałam się , że w piątek od 20.00 do 24.00 w naszej Galerii Krakowskiej odbędzie się tzw. 'Noc zakupów', czyli obniżki nawet do 50% Mój portfel już cichutko popłakuje

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

Czerwone szminki mówisz??i od razu 2 w promocji...OOOOOOO niedobra!! A ja właśnie od kilku dni myślę o kupieniu ciemnoczerwonej szminki! Ale jeszcze troszkę wytrzymam..
O ile nie jestem fanką tej firmy, to muszę powiedzieć, że szminki mają naprawdę solidne. Kremowe, nawilżające i lekko natłuszczajace, wydajne, całkiem sporo kolorów. te nowe :
http://www.rimmellondon.com/UK/produ...ct.aspx?id=375
są super nawilżające. Kolorki na stronie pokazane są w zły sposób, w rzeczywistości są dużo ładniejsze

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Rihanna nie Rihanna, głupie jest kłócenie sie o to, czy jakaś zagraniczna piosenkarka ukradła innej melodie, tak czy inaczej ich piosenki bardzo się różnią, ale nie dajmy sie zwariowac to tylko piosenkarki, każdy ma inny gust muzyczny

Masz rację, Mirelko

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
ja mykam kochane bo wstalam dzisiaj o 4

kolorowych wszystkim
4?!

Cytat:
Salve, Włosomaniaczki ! Rozpoczynamy nowy dzień ! Słoneczko dzisiaj jakoś tak na czerwono niebo rozświetliło - będzie wiatr. Nie lubię jesieni - tak smutno na duszy, coś się kończy. Nostalgia i melancholia. Za robotę babo się weź to i głupoty z głowy uciekną ! Ja dzisiaj cały dzień, do około 22-giej sama w domu. Mojego Lalunię zaraz w smoking wbijam i wyprawiam. Dzień świąteczny dzisiaj to i ludziska kultury chcą łynąć. Z tą moją samotnościa, to drobna przesada - dzieciaków trochę jest. One raczej takie bardziej aktywne są, szczególnie jak Filipkowi na psoty ochota nadejdzie. Pewnie i dzisiaj rozrywek i niespodzianek nie zabraknie. Jako najlepszą zabawkę Flipje dobermana sobie upatrzył : wskakuje mu na grzbiet że psisko ma plecy takie bardziej jak rottweiler to i miejsca dużo do skoków i jazdy.

Też nie przepadam za tą porą roku... nie mniej ostatnio nie narzekam, pogoda jest całkiem ładna (jak na jesień właśnie). Pogłaszcz tam małego rozrabiakę Filipa ode mnie

Cytat:

Mnie ostatnio strasznie korci żeby jechać nad nasze morze, nie byłam już całe lata. Co dziwniejsze - wcześniej nie lubiłam tam jeździć. Teraz wszystko tak się zmieniło. I bardziej pasowałby mi właśnie taki jesienny wyjazd i spacery brzegiem morza niż typowo letni relaks.

Cytat:

Kuszący demonie, jesteś zwolenniczką sponsoringu? Chcesz być utrzymanką?

Atsenko - może Alien będzie? Trzymam kciuki

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive

Edytowane przez Porcelainnn
Czas edycji: 2008-11-11 o 11:29
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:29   #1276
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Oglądałam te cacka wczoraj na Allegro Mogłabyś przepisać skład?
Slonko na buteleczce nie ma, a opakowanie wyrzucilam juz dawno A na biochemii nie byl analizowany? Zaraz sprawdze.

Instagram
Stary 2008-11-11, 11:31   #1277
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo możliwe, ze można sama jeszcze nic nie kupowałam więc nie wiem dokładnie jak to działa- ale różnica jest spora- zamiast 35 za paletkę freedom [5cieni] pracownicy płacą koło 12zł
noo. właśnie trafiłaś w 10

Widziałam u kilku wizażanek takie paletki okrągłych chyba 5 kolorów INGLOTA a koło mnie nigdzie ich nie ma

A mażą mi się paletki: z fioletów, brązów ,zieleni

jak jeszcze jakąś wymyślę to dam znać!! I jakbyś mogła je kupić a ja wyśle Ci pieniążki to byłabym wdzięczna po 10000 kroć

(to a propo odwyku kosmetycznego...ale 2 razy taka okazja się nie zdarza!)
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ale to może wcale nie tak może to melodia z tzw. publishingu, gdzie po wpłaceniu odpowiedniej kwoty odpowiedniej instytucji ma się prawo wykonywać i przerabiać dany utwór. Z tego co wiem, mnóstwo artystów korzysta z tego rozwiązania,

(...)

Ech... 2 lata temu... te słodkie czasy, kiedy tylko szampon i odżywka były w użyciu , kupowane na bieżąco, tyle wolnego miejsca... w łazience, w szafie...
co do 1)
Zgadzam się. i wiele utworów powstaje na bazie np. 1 piosenki..jest tylko troszkę przerabiana i to nie plagiat. Po protu artyści mają do tego prawo..

Co do 2) hmm....ja 2 lata temu miałam zawaloną całą łazienkę:szafli , półki, brzegi wanny buteleczkami..A do tego kolejną porcję trzymałam po szafach w pokoju
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Miłego rodzinnego obiadku
Dziękujęę kochana!
Udało mi się do was wyrwać na chwilkę po śniadanku. Mąż o tym nie wie m..robię to po tajemnie... Na co ja muszę się dla Was narażać?? hahaha
Cytat:
A ja się też cieszę.... bo dobre dni dla mnie idą. Wreszcie kupię farbę i zrobię z włosami porządek,
jaką farbkę kupujesz?? i jaki będzie teraz kolorek na główce?

......................... .........
Wczoraj przy okazji kąpieli umyłam włoski i nałożyłam odżywkę Ziaji "Olejek Rycynowy" i zostawiłam na 10 min. (około) potem zmyłam..
Dziewczyny JAKIE JA MIAŁAM DZIŚ CUUUDNE WŁOSY!!
mięciutkie, takie "sypkie" , lśniące!
Jedyne co to przez sen źle mi się uklepały i musiałam jeszcze raz myc bo nie dały się ułożyć ale to już wina mycia wieczornego!

Chyba będę ją częściej stosować ...tylko że rano..
Polecam!!!!!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:36   #1278
noname12345TPa
Gość

Porcelain - nie sponsoring, tylko miłość z dodatkami pieniężnymi oczywiście - jak facet kocha, to i nawet kasę da....
Sweet Jelly - ciemno rude - I3 (Płomienna ciemna czerwień) z Recital Preferece - teraz miałam M2 (mroźny kasztan) (dla mnie najlepsza farba - trzyma jak rzadko która). Szkoda, że mnie Ziaja uczula. (łee)

Czas edycji: 2008-11-11 o 11:38 Powód: dopisek
Stary 2008-11-11, 11:37   #1279
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Wrociłam z kina, byłam na Pile V i lepsza od 4 zdecydownie. Ale ten kto pisze te scenariusze musi mieć coś z głową, serio .

Cytat:
Jako najlepszą zabawkę Flipje dobermana sobie upatrzył : wskakuje mu na grzbiet że psisko ma plecy takie bardziej jak rottweiler to i miejsca dużo do skoków i jazdy.
Ależ to musi być rozkoszny widok

Cytat:
1000raz analizuje jego smsa i zastanawiam sie czy sie odezwie dzis[dzis wraca do gda z koszalina], czy jutro czy w ogole... zachowuje sie jak idiotka, wiem
najgorsze, ze tak mnie korci zeby samej do niego napisac
Nie pisz... Daj się chłopinie trochę wykazać

Cytat:
aaa, ale mialam dzis sen

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Coś się dzieje... ale cii żeby nie zapeszyć

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Wczoraj dowiedziałam się , że w piątek od 20.00 do 24.00 w naszej Galerii Krakowskiej odbędzie się tzw. 'Noc zakupów', czyli obniżki nawet do 50% Mój portfel już cichutko popłakuje
Oj jaka szkoda, że nie mieszkam już w Krk

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Dziękujęę kochana!
Udało mi się do was wyrwać na chwilkę po śniadanku. Mąż o tym nie wie m..robię to po tajemnie... Na co ja muszę się dla Was narażać?? hahaha
Oj tam zaraz narażać... Będziesz miała pretekst, do "ładnego" załagodzenia spięć...

Jeszcze co do snów, to wiecie co mi się śniło , że wybierałam kolory do paletki Inglota, którą miała mi załatwić Jolie Się rozmarzyłam...

Dzień dobry wszystkim i miłego dnia

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-11-11 o 11:42
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:39   #1280
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Slonko na buteleczce nie ma, a opakowanie wyrzucilam juz dawno A na biochemii nie byl analizowany? Zaraz sprawdze.
Pogooglowałam i już mam skład

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-11-11, 11:40   #1281
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Pogooglowałam i już mam skład
No to fajnie bo na biochemii nie byl analizowany.

Instagram
Stary 2008-11-11, 11:42   #1282
Heroldin
Zakorzenienie

Porcelainnn - polskie morze - u mnie w domu jest pokój gościnny, pamiętaj o tym!
Na Gejszę - też czekam !

Werka - a co zrobisz, jak tylko będzie miłością bogaty ?!
Stary 2008-11-11, 11:49   #1283
Narek
Zakorzenienie

A ja właśnie ślinię się do tego->klik!

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-11-11, 12:12   #1284
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
To gdybym ja dodala perfumy do powyzszej listy zakupow to bylabym w stanie za te pieniadze kupic porzadny samochod Ostatnio kusza mnie perfumy La Prairie. Koszt 50ml to 90 funtow! O zgrozo! A oprocz La Prairie naszlo mnie na Coco Mademoisse, Innocenta, Flowerbomb i upolowane juz Amour de Cacao tzn klikniete na allegro, pieniadze jeszcze nie wplacone... Zastanawiam sie jeszcze nad Alienem- raz mi sie wydaje ze musze go miec bo to moj zapach, innym razem sie waham... No i przydalby sie zapas Amour Kenzo bo sie koncza... Ojj ciezkie zycie kobiety!
ja ostatnio mam straszną ochote na kenzo, ale szkoda mi kasy no a w szafce stoim jeszcze 5 nieotwartych flakonów innych perfum, tak chciałam delce&gabana light blue, kupiłam a teraz stoi prawie pełny flakon i postanowiłam, że to zapach na lato
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 12:22   #1285
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
4?!
no niestety- jak mam na rano do pracy [6] to muszę wstac o 4- jutro też mnie to czeka- w sumie to tak już bedzie do piatku ale nie jest to takie złe

miłego dnia maniaczki- ja mykam- obiecałam pomóc cioci w ogrodzie i zaraz muszę wracać do pracy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 12:28   #1286
blonndee
Wtajemniczenie

Emilko kochana, tak! zapraszam do sopotu teraz jest wyjatkowo milo, turystow duzo mniej [jakies niedobitki tylko], pogoda ostatnio dopisuje tak wiec... zastanow sie
nie wspominajac juz o 2 nadmorskich wlosomaniaczkach
Stary 2008-11-11, 12:32   #1287
tigresska
Zakorzenienie

łomatko! dobrze że mnie podobają się perfumy z oriflame - Giordani White Gold - Armani i inne takie całe szczescie nie chodzą mi po głowie...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 12:43   #1288
Mirelkaaa
Zakorzenienie

chyba czegoś nie kapuje, w osobach przgladających wątek widze osoby zaznaczone gwiazdką tak jak ja;/
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 12:48   #1289
noname12345TPa
Gość

Red face Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Porcelain - no cóż, ale ja mam mocne wymagania wobec mężczyzn ogólnie - musi być przystojny (najlepiej czarne włosy + niebieskie oczy ), polityk (będą dobre dyskusje), Niemiec (mam fioła od zawsze) - najlepiej jak chodzi w garniturze i seksownym krawacie - tacy to są modzio - boję się wyborów w Niemczech za rok (pan Steinmeyer mnie nęci). Jestem wymagającą demonicą (zgodnie z moim znakiem zodiaku jak czytałam). Wymagająca waga o demonicznym sercu he, he.
Dobra spadam na Wizażystkę - poczytam sobie o Chanel (zawsze warto powzdychać).

Czas edycji: 2008-11-11 o 12:52 Powód: Dopisek - musiałam napisać, że lecę.
Stary 2008-11-11, 12:56   #1290
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety- jak mam na rano do pracy [6] to muszę wstac o 4-
Takie to już bywa życie klasy pracującej ! Za to jakie korzyści ...
Pamiętacie Dziewczyny : w jednym z polskich filmów z serii tych kultowych {mnie jak zwykle tytuł umknął ale to chyba coś od Barei}, Józef Nalberczak opisywał dzień dojeżdżjącego do pracy przedstawiciela klasy robotniczej, tego, co to kolacje je na śniadanie .

Werka - tak gwoli mojej informacji : jaki to jest seksowny krawat ?! Może Mojemu sprawię ...

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2008-11-11 o 13:04
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości