Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-11, 12:56   #1291
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Wrociłam z kina, byłam na Pile V i lepsza od 4 zdecydownie. Ale ten kto pisze te scenariusze musi mieć coś z głową, serio .

Ale bez takich ludzi byłoby nudno w kinie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
mialam kiedys zamiar obejzec wszystkie pily, zrobic taki maraton pil a to podobno ostatnia czesc, tak?
Nie, nie nie TYLKO NIE TOOOOO
Ale jak znam życie i Hollywood, to i tak nakręcą kolejne To tak jak ze "Skazanym na śmierć" - też miał być tylko jeden sezon
Cytat:
snilo mi sie, ze jechalam intercity relacji krakow-gdynia z Emilka [P], Justynka[E], Ola[N], i jakims chlopcem wlosomaniakiem[calkiem ladnym wysokim blondynem] gadalysmy o banowaniu i zajadalysmy sie plackami ziemniaczanymi w barowym

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Sny, sny, sny... możecie się domyślać kto mi się śni

Coś się dzieje... ale cii żeby nie zapeszyć
trzymam kciuki

Cytat:
co do pierwszej czesci to az sama dopilnuje, zeby sie spelnilo
sygnal wylaczony mam [rada przyjaciolki, ona ma hopla na tym punkcie, twierdzi, ze wlaczony sygnal moze zapeszac]
To skontroluj jeszcze, jak z zasięgiemi czy przypadkiem, tak jak np. u mnie, Twój salon nie ma właściwości bunkrowatych

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
A ja do Polski jade z lista zakupow kosmetycznych na kwote okolo..... 250zl!! I tak sobie zdalam sprawe, ze najwiecej pieniedzy trace na kosmetyki Trzeba z tym skonczyc!
Tylko

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Heloł!
Pozwólcie, że odpiszę zbiorowo na wszelkie wątpliwości dot moich kosmetyków do włosów, [COLOR=Silver]chociaż bardzo nie lubię się tłumaczyć, ale jako konsekwencja tego, co napisałam, widzę, ze muszę. [...]
Spoko, ja Cię rozumiem
[To pisałam ja, maniaczka kolekcjonowania coraz to nowszych mazideł do włosów

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Jeszcze co do snów, to wiecie co mi się śniło , że wybierałam kolory do paletki Inglota, którą miała mi załatwić Jolie Się rozmarzyłam...

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
chyba czegoś nie kapuje, w osobach przgladających wątek widze osoby zaznaczone gwiazdką tak jak ja;/
Znaczy się widzisz, że Melissa nas podgląda

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 12:58   #1292
blonndee
Wtajemniczenie

Werka, powalilas mnie

ja nie mam duzych wymagan tzn wszyscy moi faceci byli wysocy, szczupli i mieli ciut dluzsze wlosy niz standardowy jezyk i mieli jasne oczy, ale to wszystko to przypadek [albo wybieralam intuicyjnie]
wazne zebysmy mieli czesc tematow wspolnych, ale jednak sie roznili [na pozor inni, ale majacy chociaz kilka wspolnych cech badz zainteresowan], wtedy rozmowy sa ciekawsze.
aaah, i glowna cecha, a raczej dwie: 1.POCZUCIE HUMORU [troche szalone, takie jak ja], 2.brak przewrazliwienia na swoim punkcie.
noo, to naprawde niewiele
Stary 2008-11-11, 12:58   #1293
blonndee
Wtajemniczenie

dubel

Asiu, powalasz mnie z ta mania przesladowcza

btw, cale moje mieszkanie ma takie wlasciwosci! jest wtorek, 13! no kurcze, ile jeszcze mam czekac!!

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2008-11-11 o 13:01
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:05   #1294
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Ale jak znam życie i Hollywood, to i tak nakręcą kolejne To tak jak ze "Skazanym na śmierć" - też miał być tylko jeden sezon

trzymam kciuki

To skontroluj jeszcze, jak z zasięgiemi czy przypadkiem, tak jak np. u mnie, Twój salon nie ma właściwości bunkrowatych

Tylko

Spoko, ja Cię rozumiem
[To pisałam ja, maniaczka kolekcjonowania coraz to nowszych mazideł do włosów

Znaczy się widzisz, że Melissa nas podgląda
własnie się zorientowałam
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:08   #1295
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Porcelain - no cóż, ale ja mam mocne wymagania wobec mężczyzn ogólnie - musi być przystojny (najlepiej czarne włosy + niebieskie oczy ), polityk (będą dobre dyskusje), Niemiec (mam fioła od zawsze) - najlepiej jak chodzi w garniturze i seksownym krawacie - tacy to są modzio - boję się wyborów w Niemczech za rok (pan Steinmeyer mnie nęci). Jestem wymagającą demonicą (zgodnie z moim znakiem zodiaku jak czytałam). Wymagająca waga o demonicznym sercu he, he.
Dobra spadam na Wizażystkę - poczytam sobie o Chanel (zawsze warto powzdychać).
wow jakie wymagania, ja mam dwa
musi miec poczucie chumoru i musi byc fajnie zbudowany(nie lubie chudych facetów)
Stary 2008-11-11, 13:10   #1296
atsenka
Zadomowienie

A ja sie zaraz wybieram na zakupy
Musze kupic buty i torebke na Sylwestra, bo w Polsce buty mi sie w ogole nie podobaja Poza tym upatrzylam ladne czarne szpileczki za 20 funtow, wiec pewne je kupie. Sukienk- najwazniejszy element juz wisi w szafie... Alez ona piekna... Do tego wyprobowalam wczoraj makijaz- jasna porcelanowa buzia, delikatny roz na policzki, rozswietlacz, czarna kreska i czerwone usta Powiem Wam ze jak sie wczoraj zobaczylam to bylam w szoku- tak bardzo roznilam sie od swojego dziennego wizerunu ze nie moglam sie napatrzec! Poza tym odkrylam ze bardzo korzystnie wygadam w takim makijazu. I nie smiejscie sie ze juz wszystko na sylwestra kupuje ale perwszy raz bede na takiej wielkiej kameralnej imprezie na dodatek ze znajomymi TZa. Trzba sie zatem pokazac od jak najlepszej strony

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:12   #1297
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
dubel
! no kurcze, ile jeszcze mam czekac!!
ja nigdy w takiej sytuacji nie byłam, więc nie wiem co radzić...

dzisiaj mam rypaton genetyczny
Stary 2008-11-11, 13:15   #1298
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
dubel
Asiu, powalasz mnie z ta mania przesladowcza

btw, cale moje mieszkanie ma takie wlasciwosci! jest wtorek, 13! no kurcze, ile jeszcze mam czekac!!
Ech, wiem co przeżywasz
Ale już za niecałą godzinkę będzie 14
Że tak powiem - niech chłop spokojnie dojedzie do domu i trochę odsapnie, a w razie czego to jeszcze będzie czas, żeby mu sięprzypomnieć

Cytat:
własnie się zorientowałam
No i co tam Melissa ciekawego wyczytałaś ?

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:15   #1299
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Porcelain - nie sponsoring, tylko miłość z dodatkami pieniężnymi oczywiście - jak facet kocha, to i nawet kasę da....

Tak, prezenty to miła sprawa. Ale swoja drogą - jak kobieta jest zaradna i pracowita, to i sama zarobi.

Cytat:

Oj jaka szkoda, że nie mieszkam już w Krk
Szkoda, szkoda, bo przydałoby mi się takie miłe towarzystwo w galerii... ( a potem poszłybyśmy na ogromne lody! i jakieś niezdrowe jedzenie! kaloryczne )

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Porcelainnn - polskie morze - u mnie w domu jest pokój gościnny, pamiętaj o tym!
Na Gejszę - też czekam !
Cudownie by było. Ale póki co - czytać, czytać, czytać + pisać, pisać, pisać. Może w ferie udałoby mi się ze znajomymi w okolice wybrać, nigdy zimą nad morzem nie byłam. No i może zobaczyć się byłaby okazja.
Ten pokój gościnny to mnie wzruszył
Cytat:
Emilko kochana, tak! zapraszam do sopotu teraz jest wyjatkowo milo, turystow duzo mniej [jakies niedobitki tylko], pogoda ostatnio dopisuje tak wiec... zastanow sie
nie wspominajac juz o 2 nadmorskich wlosomaniaczkach

Dziękuję, może kiedyś się uda. Byłam dawno temu w sopocie na wakacjach, dobrze wspominam. Ale Gdańsk chyba lepiej A ja zapraszam do Krakowa!

Cytat:
Porcelain - no cóż, ale ja mam mocne wymagania wobec mężczyzn ogólnie - musi być przystojny (najlepiej czarne włosy + niebieskie oczy ), polityk (będą dobre dyskusje), Niemiec (mam fioła od zawsze) - najlepiej jak chodzi w garniturze i seksownym krawacie - tacy to są modzio - boję się wyborów w Niemczech za rok (pan Steinmeyer mnie nęci). Jestem wymagającą demonicą (zgodnie z moim znakiem zodiaku jak czytałam). Wymagająca waga o demonicznym sercu he, he.
Dobra spadam na Wizażystkę - poczytam sobie o Chanel (zawsze warto powzdychać).

Czemu zwracasz się w tym poście do mnie?

Dobrze mieć wymagania wobec mężczyzn. Równie dobrze mieć świadomość, że przystojny, dobrze ubrany niemiecki polityk także będzie miał całkiem spore oczekiwania związane ze swoją partnerką.

Nie polecam czytać horoskopów z Cosmo.

Estelle - ja też widzę, że sporo osób zagląda tu regularnie. Szkoda, że nie mają odwagi się przywitać, napisać. Chyba wychodzimy tutaj na straszne demonice, tzn. wiedźmy

Po wczorajszym zastosowaniu nafty włosy bardzo ładne Nie przetłuściły sie, są błyszczące i puszyste Wczoraj uczennica powiedziała, ze błyszczą się 'jak płynne złoto'. Przyznaję, nie miałam po tym serca bardzo jej maglować, miała mała taryfę ulgową

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:33   #1300
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nigdy w takiej sytuacji nie byłam, więc nie wiem co radzić...

dzisiaj mam rypaton genetyczny
ja jestem pierwszy raz zawsze jakos tak ladniej i zgrabniej wychodzilo

taa, ja rachunek rozniczkowy. co za wstretne rzeczy!!
Cytat:
Ech, wiem co przeżywasz
Ale już za niecałą godzinkę będzie 14
Że tak powiem - niech chłop spokojnie dojedzie do domu i trochę odsapnie, a w razie czego to jeszcze będzie czas, żeby mu sięprzypomnieć
wooow, a za 1,5 15 moze jakos dozyje jutra
ciekawe o ktorej bedzie wracal czuje, ze dzis to sie niczego procz migreny nie doczekam
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

czemu?
ja mam ostatnio jakas faze na horoskopy, czytam wsystkie
Stary 2008-11-11, 13:37   #1301
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

w nastepnych wersjach bedą latajace tasaki od 1 do 9
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:38   #1302
noname12345TPa
Gość

Wierzę, ja postaram się mu sprostać - dla mnie każde jego życienie jest rozkazem, ja mogę spokojnie go rozczulić.... bärchien czy herzchien, czy schatzchien swoje robią (misiaczku, serduszko, skarbie). Wiem, ale jako pani po przejściach jestem mocno wymagająca...
Ja zaradna jestem, no ale jak się dołoży do tego prezenty od niego... to będzie super...
Głęboko się zastanawiam czy na drugim roku nie iść równolegle na psychologię kliniczną (moje zainteresowania). O psychologii mogę czytać godzinami. (właśnie się w czwartek do biblioteki uniwesyteckiej po książki wybieram).
A co do seriali to choruję na gotowe na wszystko (inspiracją do mojej fryzu jest fryzura jednej z bohaterek).
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:48   #1303
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem pierwszy raz zawsze jakos tak ladniej i zgrabniej wychodzilo

taa, ja rachunek rozniczkowy. co za wstretne rzeczy!!
Heh
Rachunek różniczkowy-to na farmie jest , no ale chyba za rok będzie mi dane się z tym męczyć
Ja właśnie skończyłam "omawiać" cały dział- GENETYKA:czarodziej :, teraz zasięgam wiedzy internetowej: klonowanie, enzymy restrykcyjne,sondy molekularne itp nie będę wymieniać żeby Was nie zanudzić[ o ile ktoś czyta ] bo chcę wiedzieć więcej , tak tak przyznam się- nawet mnie ta genetyka zainteresowała... [mam inne nastawienie(doroślejsze ???) niż gdy byłam uczennicą LO]. Postanowiłam się nie tyle tego uczyć, co zainteresować.
Dobra kończę nawijać o tych pierdołach, Izka jak coś to pisz !
Stary 2008-11-11, 13:52   #1304
noname12345TPa
Gość

Rachunek różniczkowy - miałam to w środę na ekonomii (tej co była w zeszłym tygodniu) - lepiej mi o matmie nie mówcie, bo aż mi się słabo robi.
Słynna liczba 69 mnie dotkneła, he, he....
Stary 2008-11-11, 13:54   #1305
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Armani i inne takie całe szczescie nie chodzą mi po głowie...
Mi chodzą , ale jak widzę cenę, to wychodzą

Cytat:
Szkoda, szkoda, bo przydałoby mi się takie miłe towarzystwo w galerii... ( a potem poszłybyśmy na ogromne lody! i jakieś niezdrowe jedzenie! kaloryczne )

Mów mi jeszcze

Cytat:
Dobrze mieć wymagania wobec mężczyzn. Równie dobrze mieć świadomość, że przystojny, dobrze ubrany niemiecki polityk także będzie miał całkiem spore oczekiwania związane ze swoją partnerką.

Pięknie to ujęłaś
Cytat:
Po wczorajszym zastosowaniu nafty włosy bardzo ładne Nie przetłuściły sie, są błyszczące i puszyste Wczoraj uczennica powiedziała, ze błyszczą się 'jak płynne złoto'. Przyznaję, nie miałam po tym serca bardzo jej maglować, miała mała taryfę ulgową
No nie dziwię się Taki komplement, to dopiero złoto dla włosów

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-11-11 o 13:55
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:55   #1306
blonndee
Wtajemniczenie

na wszystkich mat/fiz/bio/chem kierunkach to jest niestety...

zawsze i wszedzie, bejb! narazie nawet nie ma co pisac
Stary 2008-11-11, 13:56   #1307
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
haha, taaak, poczatki sa super, tylko strasznie w niepewnosci trzymaja
1000raz analizuje jego smsa i zastanawiam sie czy sie odezwie dzis[dzis wraca do gda z koszalina], czy jutro czy w ogole... zachowuje sie jak idiotka, wiem
najgorsze, ze tak mnie korci zeby samej do niego napisac

mialam kiedys zamiar obejzec wszystkie pily, zrobic taki maraton pil a to podobno ostatnia czesc, tak?
Fajna jest ta niepewność właśnie . Ale zdecydowanie lepsza, kiedy jednak wychodzi coś z tego .
Ale z doświadczenia mojego i innych koleżanek radzę Ci, żebyś nie pisała do niego pierwsza. Ja nie wiem co to za mechanizm, ale facet jak widzi, że na początku dziewczynie za bardzo zależy to ucieka :/.Przetrzymaj, zaciśnij zęby i graj, przynajmniej na początku. Niech trochę powalczy, postara się .

Piła V skończyła się tak, jakby miała być kontynuacja

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
witam swerdecznie w ten piekny poranek! dla mnie poranek bo dopiero co wstałam
Ja też dzisiaj wstałam koło 11 .

Cytat:

Cytat:

Lubisz Piły :P ?

Cytat:
wow jakie wymagania, ja mam dwa
musi miec poczucie chumoru i musi byc fajnie zbudowany(nie lubie chudych facetów)
Cytat:
Werka, powalilas mnie

ja nie mam duzych wymagan tzn wszyscy moi faceci byli wysocy, szczupli i mieli ciut dluzsze wlosy niz standardowy jezyk i mieli jasne oczy, ale to wszystko to przypadek [albo wybieralam intuicyjnie]
wazne zebysmy mieli czesc tematow wspolnych, ale jednak sie roznili [na pozor inni, ale majacy chociaz kilka wspolnych cech badz zainteresowan], wtedy rozmowy sa ciekawsze.
aaah, i glowna cecha, a raczej dwie: 1.POCZUCIE HUMORU [troche szalone, takie jak ja], 2.brak przewrazliwienia na swoim punkcie.
noo, to naprawde niewiele
U mnie wszyscy faceci praktycznie mieli ciemne włosy (uwielbiam szatynów/brunetów) i ciemne oczy. Miałam jedyny wyjątek - blondyn z niebieskimi oczami, bardzo szczupły ale po czasie stwierdzam, że on mnie w ogóle nie ruszał . Też nie lubię kościstych facetów. Jednak najważniejsze jest to, żeby miał niesamowite poczucie humoru - i mój takie ma. Często płaczę przy nim ze śmiechu . Nie lubię facetów co to nie ja, więc nie mogłabym być z facetem, który jest zbyt pewny siebie, ma wysokie mniemanie o sobie, a co gorsza, jest jakimś metro . Facet też musi umieć słuchać. Mojego TŻ uwielbiam za to, że co miesiąc zawsze o północy przesyła mi sms, pamięta dokładnie wszystkie rocznice .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:59   #1308
Heroldin
Zakorzenienie

Dziewczyny Najmilsze Sercu Memu - błagam, miejcie litość nade mną !
Moja przepona !!!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 14:00   #1309
noname12345TPa
Gość

Ale co robi rachunek różniczkowy na dziennikarstwie w humanistycznej szkole
A co do lodów to polecam grycana - biała czekolada jest boska.
Jestem szalona (http://pl.youtube.com/watch?v=wcTzpEt3kIE), ale co...

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-11 o 14:02
Stary 2008-11-11, 14:02   #1310
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny Najmilsze Sercu Memu - błagam, miejcie litość nade mną !
Moja przepona !!!
Heroldin jak masz na imię ? ;>
Z czego/ kogo się śmiejesz ?

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2008-11-11 o 14:04
paprif jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 14:04   #1311
noname12345TPa
Gość

Paprif poczytaj piętro wyżej (parę postów wyżej).
Stary 2008-11-11, 14:07   #1312
paprif
Zakorzenienie

Jak to jest, że jestem aktywna na forum a nie wiem o co cho
To wszystko przez to, że równocześnie tworzę notatkę z ostatniego tematu z g.
Stary 2008-11-11, 14:11   #1313
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Heroldin jak masz na imię ? ;>
Z czego/ kogo się śmiejesz ?
Ad. 1 - Katarzyna na chrzcie mi dano, dla włosomaniaczek : Kasia;

Ad. 1 - " Z czego się śmiejecie ? Z siebie samych się śmiejecie !" - Nikołaj Gogol
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 14:13   #1314
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Fajna jest ta niepewność właśnie . Ale zdecydowanie lepsza, kiedy jednak wychodzi coś z tego .
Ale z doświadczenia mojego i innych koleżanek radzę Ci, żebyś nie pisała do niego pierwsza. Ja nie wiem co to za mechanizm, ale facet jak widzi, że na początku dziewczynie za bardzo zależy to ucieka :/.Przetrzymaj, zaciśnij zęby i graj, przynajmniej na początku. Niech trochę powalczy, postara się .

Piła V skończyła się tak, jakby miała być kontynuacja

Ja też dzisiaj wstałam koło 11 .

Lubisz Piły :P ?

U mnie wszyscy faceci praktycznie mieli ciemne włosy (uwielbiam szatynów/brunetów) i ciemne oczy. Miałam jedyny wyjątek - blondyn z niebieskimi oczami, bardzo szczupły ale po czasie stwierdzam, że on mnie w ogóle nie ruszał . Też nie lubię kościstych facetów. Jednak najważniejsze jest to, żeby miał niesamowite poczucie humoru - i mój takie ma. Często płaczę przy nim ze śmiechu . Nie lubię facetów co to nie ja, więc nie mogłabym być z facetem, który jest zbyt pewny siebie, ma wysokie mniemanie o sobie, a co gorsza, jest jakimś metro . Facet też musi umieć słuchać. Mojego TŻ uwielbiam za to, że co miesiąc zawsze o północy przesyła mi sms, pamięta dokładnie wszystkie rocznice .
tak poczucie chumoru jest najważniejsze, no i żeby umiał słuchać (przynajmniej udawał)
jednak pierwsze na co zwracam uwage, to oczy, spojrzenie, a potem uśmiech.
Głupii wygląda jak facet jest chudszy od dziewczyny, albo niższy

Cytat:
Tak, prezenty to miła sprawa. Ale swoja drogą - jak kobieta jest zaradna i pracowita, to i sama zarobi.

Cudownie by było. Ale póki co - czytać, czytać, czytać + pisać, pisać, pisać. Może w ferie udałoby mi się ze znajomymi w okolice wybrać, nigdy zimą nad morzem nie byłam. No i może zobaczyć się byłaby okazja.
Ten pokój gościnny to mnie wzruszył

Dziękuję, może kiedyś się uda. Byłam dawno temu w sopocie na wakacjach, dobrze wspominam. Ale Gdańsk chyba lepiej A ja zapraszam do Krakowa!

Czemu zwracasz się w tym poście do mnie?

Estelle - ja też widzę, że sporo osób zagląda tu regularnie. Szkoda, że nie mają odwagi się przywitać, napisać. Chyba wychodzimy tutaj na straszne demonice, tzn. wiedźmy

przystojny niemiecki polityk będzie szukał partnerki na pokaz
Stary 2008-11-11, 14:14   #1315
noname12345TPa
Gość

Dokładnie, najlepiej jak umie się samej z siebie śmiać...
Niezła jestem (piosenki z bonda słucham)... szalona, diaboliczna, panna.. Zabójcza dla mężczyzn. I dzika..
Mirellkaa właśnie taka będę... diaboliczna pani domu, zabójcza, ale taka która jest jak diament

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-11 o 14:15
Stary 2008-11-11, 14:18   #1316
Porcelainnn
Zadomowienie

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 14:22   #1317
noname12345TPa
Gość

Dobra spadam na Wizażystkę....
Stary 2008-11-11, 14:25   #1318
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Ad. 1 - Katarzyna na chrzcie mi dano, dla włosomaniaczek : Kasia;
Miło mi
Stary 2008-11-11, 14:26   #1319
blonndee
Wtajemniczenie

Emila, za co? dolaczam do klubu Kasi/Heroldin, z bolaca przepona
Stary 2008-11-11, 14:33   #1320
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
wstawaj z podłogi bo tam brudno
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości