|
|
#1291 | |||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Ale bez takich ludzi byłoby nudno w kinie ![]() Cytat:
Ale jak znam życie i Hollywood, to i tak nakręcą kolejne To tak jak ze "Skazanym na śmierć" - też miał być tylko jeden sezon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [To pisałam ja, maniaczka kolekcjonowania coraz to nowszych mazideł do włosów ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
Werka, powalilas mnie
![]() ja nie mam duzych wymagan tzn wszyscy moi faceci byli wysocy, szczupli i mieli ciut dluzsze wlosy niz standardowy jezyk i mieli jasne oczy, ale to wszystko to przypadek [albo wybieralam intuicyjnie ]wazne zebysmy mieli czesc tematow wspolnych, ale jednak sie roznili [na pozor inni, ale majacy chociaz kilka wspolnych cech badz zainteresowan], wtedy rozmowy sa ciekawsze. aaah, i glowna cecha, a raczej dwie: 1.POCZUCIE HUMORU [troche szalone, takie jak ja ], 2.brak przewrazliwienia na swoim punkcie.noo, to naprawde niewiele
|
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel
![]() Asiu, powalasz mnie z ta mania przesladowcza ![]() btw, cale moje mieszkanie ma takie wlasciwosci! ![]() jest wtorek, 13! no kurcze, ile jeszcze mam czekac!!
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2008-11-11 o 13:01 |
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi miec poczucie chumoru i musi byc fajnie zbudowany(nie lubie chudych facetów )
|
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
A ja sie zaraz wybieram na zakupy
![]() Musze kupic buty i torebke na Sylwestra, bo w Polsce buty mi sie w ogole nie podobaja Poza tym upatrzylam ladne czarne szpileczki za 20 funtow, wiec pewne je kupie. Sukienk- najwazniejszy element juz wisi w szafie... Alez ona piekna... Do tego wyprobowalam wczoraj makijaz- jasna porcelanowa buzia, delikatny roz na policzki, rozswietlacz, czarna kreska i czerwone usta na dodatek ze znajomymi TZa. Trzba sie zatem pokazac od jak najlepszej strony
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mam rypaton genetyczny
|
|
#1298 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ale już za niecałą godzinkę będzie 14 Że tak powiem - niech chłop spokojnie dojedzie do domu i trochę odsapnie, a w razie czego to jeszcze będzie czas, żeby mu sięprzypomnieć No i co tam Melissa ciekawego wyczytałaś ?
|
|
|
|
#1299 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, prezenty to miła sprawa. Ale swoja drogą - jak kobieta jest zaradna i pracowita, to i sama zarobi. Szkoda, szkoda, bo przydałoby mi się takie miłe towarzystwo w galerii... ( a potem poszłybyśmy na ogromne lody! i jakieś niezdrowe jedzenie! kaloryczne Cytat:
Ten pokój gościnny to mnie wzruszył ![]() Cytat:
Dziękuję, może kiedyś się uda. Byłam dawno temu w sopocie na wakacjach, dobrze wspominam. Ale Gdańsk chyba lepiej A ja zapraszam do Krakowa!![]() Cytat:
Czemu zwracasz się w tym poście do mnie? Dobrze mieć wymagania wobec mężczyzn. Równie dobrze mieć świadomość, że przystojny, dobrze ubrany niemiecki polityk także będzie miał całkiem spore oczekiwania związane ze swoją partnerką. Nie polecam czytać horoskopów z Cosmo. Estelle - ja też widzę, że sporo osób zagląda tu regularnie. Szkoda, że nie mają odwagi się przywitać, napisać. Chyba wychodzimy tutaj na straszne demonice, tzn. wiedźmy ![]() Po wczorajszym zastosowaniu nafty włosy bardzo ładne Wczoraj uczennica powiedziała, ze błyszczą się 'jak płynne złoto'. Przyznaję, nie miałam po tym serca bardzo jej maglować, miała mała taryfę ulgową
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#1300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze jakos tak ladniej i zgrabniej wychodzilo![]() taa, ja rachunek rozniczkowy. co za wstretne rzeczy!! Cytat:
![]() ciekawe o ktorej bedzie wracal czuje, ze dzis to sie niczego procz migreny nie doczekam![]() czemu? ![]() ja mam ostatnio jakas faze na horoskopy, czytam wsystkie
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w nastepnych wersjach bedą latajace tasaki od 1 do 9
|
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Gość
|
Wierzę, ja postaram się mu sprostać - dla mnie każde jego życienie jest rozkazem, ja mogę spokojnie go rozczulić.... bärchien czy herzchien, czy schatzchien swoje robią (misiaczku, serduszko, skarbie).
Wiem, ale jako pani po przejściach jestem mocno wymagająca...Ja zaradna jestem, no ale jak się dołoży do tego prezenty od niego... to będzie super... Głęboko się zastanawiam czy na drugim roku nie iść równolegle na psychologię kliniczną (moje zainteresowania). O psychologii mogę czytać godzinami. (właśnie się w czwartek do biblioteki uniwesyteckiej po książki wybieram). A co do seriali to choruję na gotowe na wszystko (inspiracją do mojej fryzu jest fryzura jednej z bohaterek). |
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rachunek różniczkowy-to na farmie jest ![]() , no ale chyba za rok będzie mi dane się z tym męczyć ![]() ![]() Ja właśnie skończyłam "omawiać" cały dział- GENETYKA nie będę wymieniać żeby Was nie zanudzić[ o ile ktoś czyta ![]() ![]() ![]() ) niż gdy byłam uczennicą LO]. Postanowiłam się nie tyle tego uczyć, co zainteresować.Dobra kończę nawijać o tych pierdołach, Izka jak coś to pisz !
|
|
|
#1304 |
|
Gość
|
Rachunek różniczkowy - miałam to w środę na ekonomii (tej co była w zeszłym tygodniu) - lepiej mi o matmie nie mówcie, bo aż mi się słabo robi.
Słynna liczba 69 mnie dotkneła, he, he.... |
|
|
|
|
#1305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi chodzą
, ale jak widzę cenę, to wychodzą Cytat:
Mów mi jeszcze ![]() Cytat:
Pięknie to ujęłaś ![]() Cytat:
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-11 o 13:55 |
|||
|
|
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
na wszystkich mat/fiz/bio/chem kierunkach to jest
niestety...zawsze i wszedzie, bejb!
|
|
|
#1307 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ale zdecydowanie lepsza, kiedy jednak wychodzi coś z tego . Ale z doświadczenia mojego i innych koleżanek radzę Ci, żebyś nie pisała do niego pierwsza. Ja nie wiem co to za mechanizm, ale facet jak widzi, że na początku dziewczynie za bardzo zależy to ucieka :/.Przetrzymaj, zaciśnij zęby i graj, przynajmniej na początku. Niech trochę powalczy, postara się . Piła V skończyła się tak, jakby miała być kontynuacja ![]() Cytat:
. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Też nie lubię kościstych facetów. Jednak najważniejsze jest to, żeby miał niesamowite poczucie humoru - i mój takie ma. Często płaczę przy nim ze śmiechu . Nie lubię facetów co to nie ja, więc nie mogłabym być z facetem, który jest zbyt pewny siebie, ma wysokie mniemanie o sobie, a co gorsza, jest jakimś metro . Facet też musi umieć słuchać. Mojego TŻ uwielbiam za to, że co miesiąc zawsze o północy przesyła mi sms, pamięta dokładnie wszystkie rocznice .
|
|||||
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Najmilsze Sercu Memu - błagam, miejcie litość nade mną !
Moja przepona !!!
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Gość
|
Ale co robi rachunek różniczkowy na dziennikarstwie w humanistycznej szkole
![]() A co do lodów to polecam grycana - biała czekolada jest boska. Jestem szalona (http://pl.youtube.com/watch?v=wcTzpEt3kIE), ale co... Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 14:02 |
|
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czego/ kogo się śmiejesz ?
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-11 o 14:04 |
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Gość
|
Paprif poczytaj piętro wyżej (parę postów wyżej).
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to jest, że jestem aktywna na forum a nie wiem o co cho
To wszystko przez to, że równocześnie tworzę notatkę z ostatniego tematu z g.
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jednak pierwsze na co zwracam uwage, to oczy, spojrzenie, a potem uśmiech. Głupii wygląda jak facet jest chudszy od dziewczyny, albo niższy ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1315 |
|
Gość
|
Dokładnie, najlepiej jak umie się samej z siebie śmiać...
Niezła jestem (piosenki z bonda słucham)... szalona, diaboliczna, panna.. Zabójcza dla mężczyzn. I dzika.. ![]() Mirellkaa właśnie taka będę... diaboliczna pani domu, zabójcza, ale taka która jest jak diament Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 14:15 |
|
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Gość
|
Dobra spadam na Wizażystkę....
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi
|
|
#1319 |
|
Wtajemniczenie
|
Emila, za co?
dolaczam do klubu Kasi/Heroldin, z bolaca przepona
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

]
Trzeba z tym skonczyc!
, że wybierałam kolory do paletki Inglota, którą miała mi załatwić Jolie 

tzn wszyscy moi faceci byli wysocy, szczupli i mieli ciut dluzsze wlosy niz standardowy jezyk
i mieli jasne oczy, ale to wszystko to przypadek [albo wybieralam intuicyjnie

czuje, ze dzis to sie niczego procz migreny nie doczekam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)