|
|
#1321 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Nie nie nie no, nie pokazałaś się nam jeszcze w tym wcieleniu ![]() Nie wiem co to rypaton ale szczerze współczuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Życie jest o wiele bardziej skomplikowane, misiaczki, skarby, kotki... to słodkie świergolenie to o wiele za mało, moim zdaniem, zwłaszcza, że możesz trafić na kogoś bardzo bezwzględnego. ![]() Koffam Jak generalnie horrory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: Rare Bird - odezwij się ![]() I nie ma co się chować, bo i tak Cię widzę
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-11 o 14:40 |
|||||||
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu rypaton to coś bardzo ... bardzo... dołującego
![]() Współczuj bo bidny ze mnie człek [ ]Wiesz... wybrałam się do natury po jakąś odżywkę owocową z joanny, ale nie było ![]() Narobiłaś mi "smaka"...
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawa jestem miny Kasi/jolie jak wejdzie tu dzis ![]() czy tylko ja mam takie wrazenie czy dzis jest tu jakos wyjatkowo nienormalnie, magicznie i wesolo?
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba głowa chce mnie boleć, ojej
|
|
|
#1325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja uwielbiam ten serial, właśnie sobie sciągnęłam 6 odcinków 5 serii i juz się nie mogę doczekać jak je odpale No tak, większość z nas tutaj horrory kocha . A wybierasz się do kina na Piłę, czy czekasz kiedy będzie na necie ?![]() Wiecie jaki Fisiel jest dobry ![]() Obciełam 1 cm końcówek, idę umrzeć z rozpaczy
|
|
|
|
|
|
#1326 | |
|
|
Cytat:
Ale genetyką warto się zainteresować, to chyba jedyna dziedzina z materiału w LO, która przypadłami do gustu [w podstawówce lubiłam biologię, al sorka w LO to zniweczyła ] i z której miałam bdb ze sprawdzianu [Wstyd się przyznać ]A jeśli chodzi o te nowe Joanny, to już DOZ ma je w ofercie [w dziale SKLEP, nie apteka], ja się z tuydem powstrzymuję przed kolejnym zamówieniem [pod koniec tygodnia i tak dołączam się do zamówienia dziewczyn z mojego miasta - na maskę, ale profesjonalną i pewnie szampon też wezmę].Zatem nic straconego, zakupy jeszcze przed Tobą
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1328 | ||
|
|
Cytat:
![]() Pędź po tabletkę i nie daj się Cytat:
![]() W dodatku mam jeszcze trzójkę i czwórkę w plecy, a jeśli one łączą się tak jak to było między I i II to nie chcę psuć sobie zabawy. Chyba, że nastąpi jakaś cudowna mobilizacja Spadam na razie, dziubanie czeka...
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
ja piły oglADAŁAM tylko 2 i 4
![]() musze wkoncu obejrzec 1 i 3, a dopiero potem 5
|
|
|
|
|
#1330 | |||
|
Zakorzenienie
|
O wypraszam sobie
Mówię to jako wyższa o 6cm od swojego męża ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
litości nie macie
|
|
|
#1332 |
|
Gość
|
Estelle - postaram się trafić na odpowiedni model, taki który będzie dojrzały jak należy... nie gówniarzy nie znoszę, mam złe na ich widok wspomnienia... Ja dobiorę takiego partnera co nie jest idiotą, tylko starszy od mnie będzie.
Oleczka - ta ruda mi po głowie chodzi... jolie - trzeba szybko nadrabiać.... ja nie wiem jak się po środzie czy czwartku połapię, ale mniejsza z tym |
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() często widze, ze męzczyzna jest niższy do swojej partnerki, aczkolwiek mój facet musi wyższy chociaż odribinke, zebym lepiej sie przy nim czuła ![]() ![]() no właśnie pokaż foty |
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny dubel, czemu tak długo piszecie?
|
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mirelkooo ja się zajęłam swoją robotą ![]() Poza tym bardzo śmiała wypowiedź Werki do Oli, z tą zazdrością, heh...
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-11 o 15:21 |
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś jest dziwny dzień
|
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Gość
|
Miały może i miały, no ale jak się co 3 post pisze, że Rhianna jest cudowna to się żygać chce... Zazdrościły mi... uwierz, czasem we mnie się gotowało jakie to słowa na mnie padały, ten wątek wtedy nie miał sensu żadnego... Truskawkowa może potwierdzić moje słowa, tak samo jak tulipanna. Rzucały tylko obelgami, może niektóre chciały pomóc, ale tylko niektóre... bo reszta to tylko jeździła po człowieku, ekscytowała się jak małe dzieci... A to przecież nie oto chodzi. Czasem uważam, że niepotrzebnie go zakładałam. Kupię sobie program do metamorfoz i zobaczę i sama tą metamorfozę zrobię. Jak się mówi, na kogoś, że wygląda jak kret, to się gotuje w człowieku.
Jak chcecie to same go poczytajcie. Zresztą na nic mi to wyszło... Sama to zrobię, kobiece sumienie mi mówiło, że niepotrzebnie to robię, no ale mleko się wylało. Dobra skończmy temat. Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 15:25 |
|
|
|
|
#1339 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że co do Rihanny chodziło raczej naprawdę o doradzenie Ci dobrze, a nie o zawiść i zazdrość urody(doradzały Ci bardzo ładne dziewczyny), ale skoro wiesz lepiej . Kupiłam sobie wczoraj pidżamkę . Chciałam ze spodenkami jakąś. Ale ta mi się tak spodobała, a że była za 14,99 to się długo nie zastanawiałam. Wygląda jak taka sukieneczka . I kupiłam sobie w końcu też lampkę na biurko do akademika (też czerwona, w końcu obsesja ), bo ja w weekendy wstaje do szkoły o 6, a dziewczyny z pokoju śpią. Nie chciałam nikogo budzić i światła nie zapalałam u góry, ale za to o wszystko się potykałam i robiłam więcej hałasu niż to nieświecenie warte
|
|||
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - zmobilizujcie mnie do czegoś. cały dzień przełaziłam bez sensu. I sama nie wiem czego chce i na co mam ochotę. chce mi sie czytac ale mi się nie chce, oglacać film mi się chce ale się nie chce ... i tak cały czas. sama nie wiem czecho dziś chcę...
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna Olu, fajna
![]() Ja chciałam czerwony płaszcz ale nie było na mnie rozmiaru, potem popatrzyłam łaskawiej na biały ale też same XL i L
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 3 nie zobaczylam, a na 4 wybrałam sie do kina ![]() swietna koszulka nocna |
||
|
|
|
|
#1343 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyłączam się do prośby dziewczyn : pokarz ! Tutaj albo w profilu! Przekupuję buziakami ![]() Cytat:
Iza, dobrze Ola prawi Z zamierzchłych sytuacji, kiedy dawniej zdarzało mi się coś takiego, w akcie desperacji szłąm biegać. Podczas biegania zajmowała mnie sama czynność, ew. towarzystwo, a po bieganiu byłam zbyt zmęczona na wzdychanie do telefonu ![]() Za żywota! ![]() Mnie boli i przepona i serce. Co do horoskopów to źle sie wyraziłam, czytać można do woli, ale takimi jak z Cosmo lepiej nie sugerować sie w życiu. Nie, nie...ja poleżę.... Dziewczyny przesuwam sie tak żeby jeszcze dla Was było miejsce! Cytat:
Ja już nie mogę doczekać się wybierania prezentów na święta dla najbliższych... I...nie wiem czy wspomniałam, ale mój Tata jest podświadomym Włosomaniakiem. Jak na swój wiek ma super włosy ( 0 siwych!), całkiem gęste. I jemu na święta kupię jakiś komplet Vichy wzmacniający ![]() Cytat:
Nie tylko Ty masz takie wrażenie ![]() Kasiu...żyjesz? Czy zaczęłaś już tęsknić za Koko? ![]() Cytat:
Pewnie informacje wymagają dłuższego... przetrawienia, czasami trzeba przeczytać kilka razy.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-11 o 15:40 |
|||||
|
|
|
|
#1344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ja ci nie pomoge Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gożej tylko, jesli nie mozna wyciagnąc od kogos co by chciał, albo twierdzi ze nic nie chce albo chciałby cos baaaardzo drogiego... ja mam taki problem z moją mamą - w przyszłym tyg ma urodziny, na początku grudnia imieniny, potem są mikołajki a potem święta - tyle jest okazji a ja nie mam pojęcia co jej kupić na prezent - i za chiny lubowe nie moge sie tego od niej dowiedzieć... zreszta tacie tez nie wiem co kupic na mikołaja... tylko dla siostry i siostrzenicy mam pomysł... |
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelanka
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Można się przyłączyć? Co prawda nie mogę się jeszcze nazwać Włosomaniaczką, ale bardzo bym chciała ( Olę- Narek ) wstyd trochę, ale cóż podobno na zmiany nigdy nie jest za późno. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś pożytecznego i w końcu doprowadzę się do porządku![]() Pozdrawiam
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj! ![]() ps. bardzo podoba mi się woj podpis o piłce nożnej
|
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilko, rzadzisz!!
zrobcie mi miejsce na tej podlodze!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

?

litości nie macie