|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
|
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
nebya witam
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc tak... Na imię mam Natalia, mam 19 lat W tej chwili nie uczę się ani nie studiuję, w maju piszę raz jeszcze maturę żeby podwyższyć wynik i startuję na medycynę, która jest moim marzeniem od zawsze Mam suczkę Lucky i kota Patisona, który bardziej jest siostry, ale już napiszę o nim bo w końcu mieszka w moim domu![]() A podpis dotyczący piłki nożnej- hehe dzięki, co tu dużo pisać, mam obsesję jeśli chodzi o piłkę nożną- to moja największa pasja
|
|
|
#1355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oprócz tego, że masz uroczą siostrę![]()
|
|
|
#1356 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo, witamy witamy
tez masz takie piekne wlosy jak siostra?
|
|
|
#1357 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I zmotywowała mnie koleżanka, co prawda tylko do umycia włosów, bo na piwko mamy iść o 20, ale zawsze coś ![]() Cytat:
Cytat:
.A to teraz już kolejność rozumiem . Jednak lepiej oglądać jedna po drugiej Cytat:
I też uwielbiam prezenty na święta robić . Mojemu to kupiłam raz kamerkę internetową. Bardzo się ucieszył, bo ja mam w laptopie i przez skypa sobie często rozmawiamy i widzimy się . A to jest fajne, jak się jest 100 km od siebie ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też poprawiam-farmacja
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Żartuję oczywiście, siostra czasami się przydaje Zaglądała mi przez ramię jak to czytałam i się uśmiała jak nie wiem![]() Niestety nie A bardzo bym chciała. Ja mam włosy tragiczne po prostu, zupełne przeciwieństwo włosów Olki.
|
|
|
#1360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brzmi znajomo, tyle ze ja łazę w starym dresie i nie mam żadnej motywacji aby wyjsc z domu... miłego wieczoru Olu!
|
||
|
|
|
|
#1361 |
|
Gość
|
Ja nie wierzę... w ich dobre intencje...
Nerwów tylko straciłam a nic nie zyskałam, a w Rhiannie wyglądałam dennie (poliki na wieszchu - mam kwadratową twarz, a muszę je ukryć). Nie ja się nie zgodzę z wami... Nie radziły mi dobrze. O madzia jest - madziu - buziaczki i pozdrowienia! Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 16:10 |
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
przyznam sie, czasem Was podczytuje, aby wiedziec co tam u Wlosomaniaczek slychac
ale odzywam sie, bo wiem, ze jestem podczytywana i wolalabym osobiste fakty przekazywac na PWale teraz musze sie odezwac. Werko droga, wiesz, ze Cie lubie i uwazam, ze super dziewczyne z charakterem, ale troche przykre i niesprawiedliwe oskarzenia rzucasz w strone dziewczyn. o tym, ze Ci zazdroszcza to wiem, pisalam Ci na PW, zazdroszcza Ci na pewno tego, ze dobrze sie czujesz sama ze soba i podobasz sie sobie. czy zazdroszcza urody, ciezko stwierdzic, bo kazdy ma inny gust. mi tez sie pewne cechy wygladu u niektorych nie podobaja zbytnio(figura, ksztalt nosa itd), to, ze nie wyrazam zachwytu, nie znaczy, ze zazdroszcze i krytykuje, bo sama chce tak miec. wiadomo, ze jest taka grupa osob, ktore wlasnie tak reaguje-krytykuja osoby, ktore w glebi serca uwazaja za przepiekne, najczesciej same maja zrujnowane poczucie wlasnej wartosci i ich uwagi nalezy olewac. co do Twoich planow, moim zdaniem rude wlosy+trwala to najgorsze co mozesz zrobic, krecone wlosy jeszcze bardziej poszerza i tak dosc szeroką twarz, a rude wlosy nadadza troche smutnego wyrazu samej podobaja mi sie rude i krecone wlosy, ale gdy pasuja do typu urody wlascicielki. podtrzymuje to co pisalam wczesniej, moim zdaniem powinnas miec fryzurke wysmuklajaca twarz, lekko asymetryczna, z mocno wycieniowanym przodem, aby kosmyki optycznie zwezaly twarz. nie mam powodu aby zle Ci radzic, nie zazdroszcze innym kobietom urody, mimo, ze mam swiadomosc, ze wieeeeeeeeeeeele jest duzo piekniejszych ode mnie ![]() wiem, ze zrobisz jak bedziesz chciala, bo jestes strasznie uparta ale nie wrzucaj wszystkich osob, ktore zwyczajnie chcialy pomoc do wora zazdrosnic, ktore chca Cie oszpecic, bo to jest naprawde przykre...
|
|
|
|
|
#1363 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Umknęło mi, że Ola ma starszą siostrę! Witaj Natalio Ciekawa pasja, nietypowa wśród dziewczyn, ale ja też jakiś czas temu przekonałam się do piłki nożnej. Masz jakiś ulubiony team, no i piłkarza oczywiście?Cytat:
Ta dziura na pół tyłka mnie rozbroiła! Tylko nie idź tak na to piwo z koleżanką![]() Ja też dziś przy książkach/wizażu i wyglądam co najmniej niewyjściowo. To C-thr Ruby jest trochę podobne do Amor Amor. Moja siostra je kiedyś miała, jest bardzo trwałe.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Gość
|
O Truskawkowa mój guru jest.
A przepraszam - baciki mi się solenne należą - ty i jeszcze parę osób było na +. To doradź mi coś pięknego - możesz dać zdjecia. Jak tak to z loków rezygnuję. |
|
|
|
|
#1366 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.A włosy bym sobie z chęcią obejrzała i zobaczyła, czy takie tragiczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Zaraz się zabiorę za szycie .Właśnie ja Amor Amor kocham, tylko że mnie nie stać i podróbkami się często psikałam, a Ruby jako ze C-thru to jakaś już tam firma jest, więc pewnie trwalsze .
|
|||
|
|
|
|
#1367 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest nas dwie I jak tam idzie nauka? ![]() Cytat:
![]() Ulubiony team? Oj, dużo by się znalazło, bo każdy ma inny sposób gry inną charakterystykę, inny styl... Na pewno w moim guście są kluby hiszpańskie, to się nazywa wirtuozeria gry Ale lubię też styl wyspiarski, za twardą, czasami brutalną grę Zawsze jednak moim ulubionym klubem będzie nasz Wisła Kraków A o piłkarzach mogłabym założyć oddzielny wątek Pomijając walory zewnętrzne każdego z nich, za umiejętności cenię Kubę Błaszczykowskiego, Ebiego Smolarka, Thierry'ego Henry, Franka Lamparda i duuużo by jeszcze pisać![]() I jak zwykle o piłce się rozpisałam ![]() Z racji tego, że mamy jeden komputer z siostrą do podziału muszę już ją dopuścić do klawiatury Więc na razie mówię do widzenia
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2008-11-11 o 16:29 |
||
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę mi się to Twoje podejści nie leży
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko ja przerobiłam 1operon [bez zwierzaków, to na później
] i właśnie dziś skończyłam genetykę-tyle.Z chemii to zaczęłam od 2 wsipu. czyli od chemii organicznej A Tobie jak idzie ? Dobra ja lecę, na razie
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-11 o 16:40 |
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, Sioster wreszcie się zdecydował odezwać, bo cały czas siedziała i pytała się, czy na pewno ma coś napisać
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprobuj z wlosami, spelnij swoje marzenie, wlosy nie zęby, odrosna. jezeli masz reszte zycia byc sie z myslami "a moze wygladalabym super?" to nie ma sensu. ocen sie tylko w miare krytycznie, wiem, ze to czesto jest trudne. sama pare lat temu chorowalam na dlugie, czarne piora, majac jednak swiadomosc, ze sa kobiety, ktore beda w nich wygladac o niebo lepiej. po jakims czasie zrozumialam, ze to jednak nie dla mnie, dlugowlose czarnulki podziwiam jednak niezmiennie, tak samo rudzielce, generalnie uwielbiam gapic sie na piekne kobiety i zwykle nie brakuje mi smialosci, aby powiedziec im komplement ![]() pisalas, ze wkurza Cie wiecznie tlusta glowa. zmartwie Cie, przykro mi... dziegcie to najslilniejszy kaliber jezeli chodzi o walke z lojotokiem od zewnatrz, wiem co mowie, wiem do bolu kosmetyki pomagaja, ale do pewnej granicy, wydalam juz ladne pare stow na kosmetyki stricte lecznicze, to nadal nie bylo to, czego oczekiwalam i czuje, ze masz tak samo.bez umycia codziennie nie da rady wyjsc do ludzi, przynajmniej przy blond wlosach, bo przybieraja wtedy ciemna barwe ![]() u mnie poprawa drastyczna, od paru dni przelom. najpierw napisze Ci co pomoglo w pewnym stopniu: -dieta, dieta i jeszcze raz dieta- wywalenie slodyczy, glownie czekolady, sera zoltego, tlustych rzeczy, kawy i mleka, pikantnych i przetworzonych potraw- gdy tego nie jadlam, swedzialo duzo mniej(wiem, ze tez masz/mialas problem z swedzeniem) pare dni temu wrocilam do brania hormonow, biore Yasminelle, ktore dzialaja dodatkowo antyandrogenowo, szok. roznica drastyczna, wlosy na 2 dzien jeszcze sa w miare, nie jest to ideal, ale w moim przypadku to sukces, sa sie wyjsc do ludzi. swedzenie wlasciwie przeszlo zupelnie, nie musze juz brac lekow antyhistaminowych i wapnia. twarz tez odmieniona, zniknal caly stan zapalny, z ktorym zmagam sie od dluzszego czasu. nie wiem czy Cie to pocieszylo, czy bardziej zdolowalo, ale takie sa moje doswiadczenia, a wyprobowalam naprawde wiele kosmetykow z apteki do pielegnacji wlosow, jezeli dziegc nie rusza Twoich, to prawdopodobienstwo, ze pomoga inne, jest bliskie 0 chociaz mozesz wyprobowac innego dziegciowego, bo ms potter jest drogeryjny, diolen czy polytar lub freederm moga dzialac mocniej, ja mam diolen |
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
nebya - witaj w naszym gronie ! Wiemy coś nieco o Tobie ... Podobno specjalistką od mody jesteś !
Jolie - wybacz, że sobię pozwolę wyjść z ram Kinderstube - ale to tylko dzisiaj, obiecuję. Przjdzie Ci niedługo "Jolie" - na : kamikaze zmienić . Pamiętaj, ja ostrzegałam !
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie nałożyłam na głowie, mieszanke mleczka waniliowego, protein jedwabiu, rycyny i oleju kokosowego
|
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Gość
|
Ja stopuję i robię tak jak chce - na koniec dam wam zdjęcia... Bo nasza dyskusja do niczego nie doprowadzi... Dobra zejdźmy z tematu. Może polecicie mi jakieś perfumy - podobne do Hypnotic Posion - może znajdę jeszcze coś za czym będę się oglądać.
Na liście życzeń mam już tak: Hypnotic Poison, Dior Midnight Poison, Dior Pure Poison, Dior Poison, Dior Tendre Poison (?), Dior Ange au Devotion, Givenchy Code Armani Elle YSL Cinema YSL Happy Frizz Moshino Cristal Noir Versace Alien Thierry Mungler Angel (?) Thierry Mungler Obsession CK (?) (Ta lista mnie przeraża). Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 17:07 |
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie czaję możesz coś więcej dodać
|
|
|
#1376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak tam decoupage ??
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz po zakupach
Buciki upolowane! Tylko jakos mi niedobrze i brzuch i glowa boli brrrZdjecia oczywiscie Wam pokaze dajcie tylko troszke czasu.truskawkowawiosna, neyba --> witajcie na watku!
|
|
#1378 |
|
Gość
|
Jestem... Musiałam ochłonąć. Sercowo się szykuję na czwartek. A na głowie będę nosić to co chcę - w końcu to ja i moje włosy... ale nie wracajmy do sprawy.
Słucham boskich piosenek z Bonda - ten nowy album musi być mój. Może znacie i mi dopomożecie (chyba nie przesadziłam, a jeśli tak to sorki |
|
|
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny
![]() N.A.P.I.S.A.L!!!!!!!! jestesmy umowieni na jutro na 19 ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam, musze wyjsc na powietrze bo zemdleje!!
|
|
|
#1380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak fajne sa takie poczatki... Zazdroszcze!Powodzenia na spotkaniu i oczywiscie zdaj relacje!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

( Olę- Narek
) wstyd trochę, ale cóż podobno na zmiany nigdy nie jest za późno. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś pożytecznego i w końcu doprowadzę się do porządku
oprócz tego, że masz uroczą siostrę

A bardzo bym chciała. Ja mam włosy tragiczne po prostu, zupełne przeciwieństwo włosów Olki.

ale nie wrzucaj wszystkich osob, ktore zwyczajnie chcialy pomoc do wora zazdrosnic, ktore chca Cie oszpecic, bo to jest naprawde przykre...