Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-11, 15:54   #1351
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
przynajmniej jest nas dwie
we 2 zawsze raźniej
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 15:57   #1352
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Witam
Można się przyłączyć? Co prawda nie mogę się jeszcze nazwać Włosomaniaczką, ale bardzo bym chciała Na razie jestem na etapie uświadamiania mnie przez moją młodszą siostrę ( Olę- Narek ) wstyd trochę, ale cóż podobno na zmiany nigdy nie jest za późno. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś pożytecznego i w końcu doprowadzę się do porządku

Pozdrawiam
Witam Cię moja droga
Stary 2008-11-11, 15:58   #1353
Mirelkaaa
Zakorzenienie

nebya witam
Stary 2008-11-11, 15:59   #1354
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
witaj! i tradycyjnie napisz cos wiecej o sobie

ps. bardzo podoba mi się woj podpis o piłce nożnej
Dziękuję za powitanie
Więc tak... Na imię mam Natalia, mam 19 lat W tej chwili nie uczę się ani nie studiuję, w maju piszę raz jeszcze maturę żeby podwyższyć wynik i startuję na medycynę, która jest moim marzeniem od zawsze Mam suczkę Lucky i kota Patisona, który bardziej jest siostry, ale już napiszę o nim bo w końcu mieszka w moim domu

A podpis dotyczący piłki nożnej- hehe dzięki, co tu dużo pisać, mam obsesję jeśli chodzi o piłkę nożną- to moja największa pasja

nebya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:00   #1355
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Miały może i miały, no ale jak się co 3 post pisze, że Rhianna jest cudowna to się żygać chce... Zazdrościły mi... uwierz, czasem we mnie się gotowało jakie to słowa na mnie padały, ten wątek wtedy nie miał sensu żadnego... Truskawkowa może potwierdzić moje słowa, tak samo jak tulipanna. Rzucały tylko obelgami, może niektóre chciały pomóc, ale tylko niektóre... bo reszta to tylko jeździła po człowieku, ekscytowała się jak małe dzieci... A to przecież nie oto chodzi. Czasem uważam, że niepotrzebnie go zakładałam. Kupię sobie program do metamorfoz i zobaczę i sama tą metamorfozę zrobię. Jak się mówi, na kogoś, że wygląda jak kret, to się gotuje w człowieku.
Jak chcecie to same go poczytajcie. Zresztą na nic mi to wyszło... Sama to zrobię, kobiece sumienie mi mówiło, że niepotrzebnie to robię, no ale mleko się wylało. Dobra skończmy temat.
eeee to nie do końca tak było- przeczytałam tamten wątek- i owszem- kilka osób wypowiadało sie w sposób niekoniecznie fair- ale większość starała się pomoc- a ze kazdy miał na Ciebie nieco inną wizję to coż... normalne- ile glow tyle pomysłow. Co do samej fruzyry R- jest ona bardzo popularna i dość uniwersalna- poza tym myślę, że by Ci pasowała- może nie taka krociótka ale nieco dluższa. Ja tam zawiści i zazdrości nie dostrzegłam- myślę, że z tym przesadzasz
Cytat:
Witam
Można się przyłączyć? Co prawda nie mogę się jeszcze nazwać Włosomaniaczką, ale bardzo bym chciała Na razie jestem na etapie uświadamiania mnie przez moją młodszą siostrę ( Olę- Narek ) wstyd trochę, ale cóż podobno na zmiany nigdy nie jest za późno. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś pożytecznego i w końcu doprowadzę się do porządku

Pozdrawiam
mozna, można- a możesz cos więcej o sobie oprócz tego, że masz uroczą siostrę
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:01   #1356
blonndee
Wtajemniczenie

ooo, witamy witamy
tez masz takie piekne wlosy jak siostra?
Stary 2008-11-11, 16:01   #1357
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny - zmobilizujcie mnie do czegoś. cały dzień przełaziłam bez sensu. I sama nie wiem czego chce i na co mam ochotę. chce mi sie czytac ale mi się nie chce, oglacać film mi się chce ale się nie chce ... i tak cały czas. sama nie wiem czecho dziś chcę...
ja cały dzień chodzę jak łajza. Nic konkretnego ze sobą nie robię. Żałosny widok prezentuję, Koszulka nocna,z dziurą że pół tyłka widać, tłuste włosy. A miałam się uczyć ! (w czwartek mam wielkie kolokwium). Pocieszam się tym, że jutro mnie czeka 2 godziny w pociągu, to się pouczę, bo nigdzie mi tak nauka nie wchodzi jak w pociągu właśnie. Spakować się miałam, bo jutro o 7 rano jadę do Opola, to też nie ! Włosy umyć miałam.
I zmotywowała mnie koleżanka, co prawda tylko do umycia włosów, bo na piwko mamy iść o 20, ale zawsze coś

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Fajna Olu, fajna
Ja chciałam czerwony płaszcz ale nie było na mnie rozmiaru, potem popatrzyłam łaskawiej na biały ale też same XL i L
Ja ostatnio chciałam sobie kupić spódniczkę czarną w czerwoną kratę i też same L i XL. 2 lata temu leżało by jak ulał, ale teraz to trochę niebardzo :P. W ogóle w tych sklepach ostatnio same wielkie rozmiary.

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
taka kolejność dlatego, że chciałam kiedyś obejrzeć jakiś horror, padło na piłe, a w wypożyczalni nie było 1 to wzięłam 2
3 nie zobaczylam, a na 4 wybrałam sie do kina
swietna koszulka nocna
dziękuje .

A to teraz już kolejność rozumiem . Jednak lepiej oglądać jedna po drugiej

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Przyłączam się do prośby dziewczyn : pokarz ! Tutaj albo w profilu! Przekupuję buziakami i :perfumy, duo perfum, alien:

Ja już nie mogę doczekać się wybierania prezentów na święta dla najbliższych...

I...nie wiem czy wspomniałam, ale mój Tata jest podświadomym Włosomaniakiem. Jak na swój wiek ma super włosy ( 0 siwych!), całkiem gęste. I jemu na święta kupię jakiś komplet Vichy wzmacniający
Co do perfum to przypadło mi ostatnio do gustu bardzo C-thru Ruby http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12434 tak więc, już wiem co będę chciała na święta

I też uwielbiam prezenty na święta robić . Mojemu to kupiłam raz kamerkę internetową. Bardzo się ucieszył, bo ja mam w laptopie i przez skypa sobie często rozmawiamy i widzimy się . A to jest fajne, jak się jest 100 km od siebie

Cytat:
Nie, nie...ja poleżę.... Dziewczyny przesuwam sie tak żeby jeszcze dla Was było miejsce!

Nie tylko Ty masz takie wrażenie
Kasiu...żyjesz? Czy zaczęłaś już tęsknić za Koko?

Nie daj się tej okropnej zawiści, nie przejmuj się ich niskimi instynktami! Zrób się na seksbombę!
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:02   #1358
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za powitanie
Więc tak... Na imię mam Natalia, mam 19 lat W tej chwili nie uczę się ani nie studiuję, w maju piszę raz jeszcze maturę żeby podwyższyć wynik i startuję na medycynę, która jest moim marzeniem od zawsze Mam suczkę Lucky i kota Patisona, który bardziej jest siostry, ale już napiszę o nim bo w końcu mieszka w moim domu

A podpis dotyczący piłki nożnej- hehe dzięki, co tu dużo pisać, mam obsesję jeśli chodzi o piłkę nożną- to moja największa pasja
Narek kiedyś o Tobie wspominał, przybij piątkę ja też poprawiam-farmacja
Stary 2008-11-11, 16:06   #1359
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

Witam Cię moja droga
Dzięki
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
nebya witam
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
e

Z tą uroczą siostrą to bym nie przesadzała Żartuję oczywiście, siostra czasami się przydaje Zaglądała mi przez ramię jak to czytałam i się uśmiała jak nie wiem

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ooo, witamy witamy
tez masz takie piekne wlosy jak siostra?
Niestety nie A bardzo bym chciała. Ja mam włosy tragiczne po prostu, zupełne przeciwieństwo włosów Olki.

Stary 2008-11-11, 16:07   #1360
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za powitanie

już Cie lubię

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
ja cały dzień chodzę jak łajza. Nic konkretnego ze sobą nie robię. Żałosny widok prezentuję, Koszulka nocna,z dziurą że pół tyłka widać, tłuste włosy. A miałam się uczyć ! (w czwartek mam wielkie kolokwium). Pocieszam się tym, że jutro mnie czeka 2 godziny w pociągu, to się pouczę, bo nigdzie mi tak nauka nie wchodzi jak w pociągu właśnie. Spakować się miałam, bo jutro o 7 rano jadę do Opola, to też nie ! Włosy umyć miałam.
I zmotywowała mnie koleżanka, co prawda tylko do umycia włosów, bo na piwko mamy iść o 20, ale zawsze coś

brzmi znajomo, tyle ze ja łazę w starym dresie i nie mam żadnej motywacji aby wyjsc z domu... miłego wieczoru Olu!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:08   #1361
noname12345TPa
Gość

Ja nie wierzę... w ich dobre intencje...
Nerwów tylko straciłam a nic nie zyskałam, a w Rhiannie wyglądałam dennie (poliki na wieszchu - mam kwadratową twarz, a muszę je ukryć). Nie ja się nie zgodzę z wami... Nie radziły mi dobrze. Przeczytajcie słowa truskawkowej i tulipanny - one miały obie rację - tylko nerwy traciłam, a sensu to żadnego nie miało. Może znalazłam tam jakiś ukryty podtekst, ale dla mnie jest to ból, bo traktuje się mnie jak laleczkę w salonie, co własnego gustu nie ma. Ja zawsze marzyłam o lokach - a one, nie bo nie (nic nie można było z tego wnioskować). Jak mówiłam o Aiston - nie bo Rhianna jest lepsza, i tak w koło maciejów. W pewnym momencie zrobiłam tą fryzurę, ale nie bo nie wyglądasz jak łabądź. I tak wkółko. Nigdy bym ich nie zadowoliła, bo one tylko chciały mnie rzucać po kontach. A sercem jestem z moją panią doktor, która powiedziała, że w rudych włosach było mi lepiej. Program do metamorfoz kosztuje pewnie grosze, ja go kupię. Siostra mi doradzi. Jeszcze tylko pani dorocie dam zdjęcia i zobaczymy co z tego wyjdzie - a wyjdzie pewnie gucio, bo pewnie okaże się, że wyjdzie na moje, same zobaczycie rzecz zresztą. Każdy kto zna mój eks kolor mówi mi, że lepiej było mi w I3 niż M2.
O madzia jest - madziu - buziaczki i pozdrowienia!

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-11 o 16:10
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:10   #1362
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

przyznam sie, czasem Was podczytuje, aby wiedziec co tam u Wlosomaniaczek slychac ale odzywam sie, bo wiem, ze jestem podczytywana i wolalabym osobiste fakty przekazywac na PW

ale teraz musze sie odezwac.

Werko droga, wiesz, ze Cie lubie i uwazam, ze super dziewczyne z charakterem, ale troche przykre i niesprawiedliwe oskarzenia rzucasz w strone dziewczyn.

o tym, ze Ci zazdroszcza to wiem, pisalam Ci na PW, zazdroszcza Ci na pewno tego, ze dobrze sie czujesz sama ze soba i podobasz sie sobie. czy zazdroszcza urody, ciezko stwierdzic, bo kazdy ma inny gust.

mi tez sie pewne cechy wygladu u niektorych nie podobaja zbytnio(figura, ksztalt nosa itd), to, ze nie wyrazam zachwytu, nie znaczy, ze zazdroszcze i krytykuje, bo sama chce tak miec.

wiadomo, ze jest taka grupa osob, ktore wlasnie tak reaguje-krytykuja osoby, ktore w glebi serca uwazaja za przepiekne, najczesciej same maja zrujnowane poczucie wlasnej wartosci i ich uwagi nalezy olewac.

co do Twoich planow, moim zdaniem rude wlosy+trwala to najgorsze co mozesz zrobic, krecone wlosy jeszcze bardziej poszerza i tak dosc szeroką twarz, a rude wlosy nadadza troche smutnego wyrazu

samej podobaja mi sie rude i krecone wlosy, ale gdy pasuja do typu urody wlascicielki.

podtrzymuje to co pisalam wczesniej, moim zdaniem powinnas miec fryzurke wysmuklajaca twarz, lekko asymetryczna, z mocno wycieniowanym przodem, aby kosmyki optycznie zwezaly twarz.

nie mam powodu aby zle Ci radzic, nie zazdroszcze innym kobietom urody, mimo, ze mam swiadomosc, ze wieeeeeeeeeeeele jest duzo piekniejszych ode mnie

wiem, ze zrobisz jak bedziesz chciala, bo jestes strasznie uparta ale nie wrzucaj wszystkich osob, ktore zwyczajnie chcialy pomoc do wora zazdrosnic, ktore chca Cie oszpecic, bo to jest naprawde przykre...
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:10   #1363
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Witam

Pozdrawiam

Umknęło mi, że Ola ma starszą siostrę! Witaj Natalio Ciekawa pasja, nietypowa wśród dziewczyn, ale ja też jakiś czas temu przekonałam się do piłki nożnej. Masz jakiś ulubiony team, no i piłkarza oczywiście?

Cytat:

Co do perfum to przypadło mi ostatnio do gustu bardzo C-thru Ruby http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12434 tak więc, już wiem co będę chciała na święta

I też uwielbiam prezenty na święta robić . Mojemu to kupiłam raz kamerkę internetową. Bardzo się ucieszył, bo ja mam w laptopie i przez skypa sobie często rozmawiamy i widzimy się . A to jest fajne, jak się jest 100 km od siebie

Ta dziura na pół tyłka mnie rozbroiła! Tylko nie idź tak na to piwo z koleżanką
Ja też dziś przy książkach/wizażu i wyglądam co najmniej niewyjściowo.

To C-thr Ruby jest trochę podobne do Amor Amor. Moja siostra je kiedyś miała, jest bardzo trwałe.

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:12   #1364
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnio chciałam sobie kupić spódniczkę czarną w czerwoną kratę i też same L i XL. 2 lata temu leżało by jak ulał, ale teraz to trochę niebardzo :P. W ogóle w tych sklepach ostatnio same wielkie rozmiary.

dziękuje .

A to teraz już kolejność rozumiem . Jednak lepiej oglądać jedna po drugiej

lepiej po kolei, dlatego musze kiedys zobaczyc 1 i 2 a dopiero potem 5, zanim w kinie pojawi sie 6 część
Stary 2008-11-11, 16:12   #1365
noname12345TPa
Gość

O Truskawkowa mój guru jest.
A przepraszam - baciki mi się solenne należą - ty i jeszcze parę osób było na +.
To doradź mi coś pięknego - możesz dać zdjecia. Jak tak to z loków rezygnuję.
Stary 2008-11-11, 16:26   #1366
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Niestety nie A bardzo bym chciała. Ja mam włosy tragiczne po prostu, zupełne przeciwieństwo włosów Olki.
Ja też Cię witam .
A włosy bym sobie z chęcią obejrzała i zobaczyła, czy takie tragiczne

Cytat:
brzmi znajomo, tyle ze ja łazę w starym dresie i nie mam żadnej motywacji aby wyjsc z domu... miłego wieczoru Olu!
nie dziękuje

Cytat:

Ta dziura na pół tyłka mnie rozbroiła! Tylko nie idź tak na to piwo z koleżanką
Ja też dziś przy książkach/wizażu i wyglądam co najmniej niewyjściowo.

To C-thr Ruby jest trochę podobne do Amor Amor. Moja siostra je kiedyś miała, jest bardzo trwałe.
Postaram się lepiej wybrać na spotkanie z koleżanką, tyle że bluzka w której chce iść ma dziurę... pod pachą . Zaraz się zabiorę za szycie .

Właśnie ja Amor Amor kocham, tylko że mnie nie stać i podróbkami się często psikałam, a Ruby jako ze C-thru to jakaś już tam firma jest, więc pewnie trwalsze .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:27   #1367
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Narek kiedyś o Tobie wspominał, przybij piątkę ja też poprawiam-farmacja
Ooo To jest nas dwie I jak tam idzie nauka?

Cytat:
już Cie lubię

Cytat:

Umknęło mi, że Ola ma starszą siostrę! Witaj Natalio Ciekawa pasja, nietypowa wśród dziewczyn, ale ja też jakiś czas temu przekonałam się do piłki nożnej. Masz jakiś ulubiony team, no i piłkarza oczywiście?
Witam
Ulubiony team? Oj, dużo by się znalazło, bo każdy ma inny sposób gry inną charakterystykę, inny styl... Na pewno w moim guście są kluby hiszpańskie, to się nazywa wirtuozeria gry Ale lubię też styl wyspiarski, za twardą, czasami brutalną grę Zawsze jednak moim ulubionym klubem będzie nasz Wisła Kraków

A o piłkarzach mogłabym założyć oddzielny wątek Pomijając walory zewnętrzne każdego z nich, za umiejętności cenię Kubę Błaszczykowskiego, Ebiego Smolarka, Thierry'ego Henry, Franka Lamparda i duuużo by jeszcze pisać

I jak zwykle o piłce się rozpisałam

Z racji tego, że mamy jeden komputer z siostrą do podziału muszę już ją dopuścić do klawiatury Więc na razie mówię do widzenia

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2008-11-11 o 16:29
Stary 2008-11-11, 16:28   #1368
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wierzę... w ich dobre intencje...
Nerwów tylko straciłam a nic nie zyskałam, a w Rhiannie wyglądałam dennie (poliki na wieszchu - mam kwadratową twarz, a muszę je ukryć). Nie ja się nie zgodzę z wami... Nie radziły mi dobrze. Przeczytajcie słowa truskawkowej i tulipanny - one miały obie rację - tylko nerwy traciłam, a sensu to żadnego nie miało. Może znalazłam tam jakiś ukryty podtekst, ale dla mnie jest to ból, bo traktuje się mnie jak laleczkę w salonie, co własnego gustu nie ma. Ja zawsze marzyłam o lokach - a one, nie bo nie (nic nie można było z tego wnioskować). Jak mówiłam o Aiston - nie bo Rhianna jest lepsza, i tak w koło maciejów. W pewnym momencie zrobiłam tą fryzurę, ale nie bo nie wyglądasz jak łabądź. I tak wkółko. Nigdy bym ich nie zadowoliła, bo one tylko chciały mnie rzucać po kontach. A sercem jestem z moją panią doktor, która powiedziała, że w rudych włosach było mi lepiej. Program do metamorfoz kosztuje pewnie grosze, ja go kupię. Siostra mi doradzi. Jeszcze tylko pani dorocie dam zdjęcia i zobaczymy co z tego wyjdzie - a wyjdzie pewnie gucio, bo pewnie okaże się, że wyjdzie na moje, same zobaczycie rzecz zresztą. Każdy kto zna mój eks kolor mówi mi, że lepiej było mi w I3 niż M2.
O madzia jest - madziu - buziaczki i pozdrowienia!
podpisuję się pod tym co napisała Truskawkowa- każdy odbiera słowo pisane w nieco inny sposob- Ty nastawiłaś się na negowanie. Trudno- ja uważam, ze wiele osób pomagało Ci z dobrych powodów- i powtarzam- zazdrości i zawiści tam nei dostrzegłam- było kilka [KILKA] osób nie będących fair- ale tylko kilka- a z wątkami metamorfozowymi tak juz jest- każdy ma jakiąś swoją wizję- ale nikt Cię nie zmusza, żeby z kazdej propozycji korzystać.
Trochę mi się to Twoje podejści nie leży
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-11-11, 16:31   #1369
paprif
Zakorzenienie

Natalko ja przerobiłam 1operon [bez zwierzaków, to na później] i właśnie dziś skończyłam genetykę-tyle.
Z chemii to zaczęłam od 2 wsipu. czyli od chemii organicznej
A Tobie jak idzie ?

Dobra ja lecę, na razie

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2008-11-11 o 16:40
paprif jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:36   #1370
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Waaazeeeeliiinaaaa

No, Sioster wreszcie się zdecydował odezwać, bo cały czas siedziała i pytała się, czy na pewno ma coś napisać

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:38   #1371
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
O Truskawkowa mój guru jest.
A przepraszam - baciki mi się solenne należą - ty i jeszcze parę osób było na +.
To doradź mi coś pięknego - możesz dać zdjecia. Jak tak to z loków rezygnuję.
Werka, nie traktuj mnie jak wyrocznie, prosze, bo czuje sie idiotycznie(bez falszywej skromnosci, powaga!), ja mam swoje goru kosmetyczno-zdrowotno-zyciowe, osobe, ktora jest chodzaca encyklopedia a do tego ma serce aniola i o dziwo jest niesamowicie skromna, czego pojac nie moge. przy niej czuje sie jak mroweczka, tym bardziej, ze ona za mroweczke sie uwaza a na nazwanie jej "najwiekszym autorytetem i cudowna osoba" oblewa sie rumiencem i mowi "dziecko, przestan, ja mam jeszcze tyle do zglebienia, im wiecej wiem, tym mocniej widze, czego jeszcze nie wiem"

sprobuj z wlosami, spelnij swoje marzenie, wlosy nie zęby, odrosna. jezeli masz reszte zycia byc sie z myslami "a moze wygladalabym super?" to nie ma sensu. ocen sie tylko w miare krytycznie, wiem, ze to czesto jest trudne.

sama pare lat temu chorowalam na dlugie, czarne piora, majac jednak swiadomosc, ze sa kobiety, ktore beda w nich wygladac o niebo lepiej. po jakims czasie zrozumialam, ze to jednak nie dla mnie, dlugowlose czarnulki podziwiam jednak niezmiennie, tak samo rudzielce, generalnie uwielbiam gapic sie na piekne kobiety i zwykle nie brakuje mi smialosci, aby powiedziec im komplement

pisalas, ze wkurza Cie wiecznie tlusta glowa. zmartwie Cie, przykro mi...

dziegcie to najslilniejszy kaliber jezeli chodzi o walke z lojotokiem od zewnatrz, wiem co mowie, wiem do bolu kosmetyki pomagaja, ale do pewnej granicy, wydalam juz ladne pare stow na kosmetyki stricte lecznicze, to nadal nie bylo to, czego oczekiwalam i czuje, ze masz tak samo.

bez umycia codziennie nie da rady wyjsc do ludzi, przynajmniej przy blond wlosach, bo przybieraja wtedy ciemna barwe

u mnie poprawa drastyczna, od paru dni przelom. najpierw napisze Ci co pomoglo w pewnym stopniu:

-dieta, dieta i jeszcze raz dieta- wywalenie slodyczy, glownie czekolady, sera zoltego, tlustych rzeczy, kawy i mleka, pikantnych i przetworzonych potraw- gdy tego nie jadlam, swedzialo duzo mniej(wiem, ze tez masz/mialas problem z swedzeniem)

pare dni temu wrocilam do brania hormonow, biore Yasminelle, ktore dzialaja dodatkowo antyandrogenowo, szok. roznica drastyczna, wlosy na 2 dzien jeszcze sa w miare, nie jest to ideal, ale w moim przypadku to sukces, sa sie wyjsc do ludzi. swedzenie wlasciwie przeszlo zupelnie, nie musze juz brac lekow antyhistaminowych i wapnia. twarz tez odmieniona, zniknal caly stan zapalny, z ktorym zmagam sie od dluzszego czasu.

nie wiem czy Cie to pocieszylo, czy bardziej zdolowalo, ale takie sa moje doswiadczenia, a wyprobowalam naprawde wiele kosmetykow z apteki do pielegnacji wlosow, jezeli dziegc nie rusza Twoich, to prawdopodobienstwo, ze pomoga inne, jest bliskie 0

chociaz mozesz wyprobowac innego dziegciowego, bo ms potter jest drogeryjny, diolen czy polytar lub freederm moga dzialac mocniej, ja mam diolen
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:45   #1372
Heroldin
Zakorzenienie

nebya - witaj w naszym gronie ! Wiemy coś nieco o Tobie ... Podobno specjalistką od mody jesteś !

Jolie - wybacz, że sobię pozwolę wyjść z ram Kinderstube - ale to tylko dzisiaj, obiecuję. Przjdzie Ci niedługo "Jolie" - na : kamikaze zmienić . Pamiętaj, ja ostrzegałam !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 16:47   #1373
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
podpisuję się pod tym co napisała Truskawkowa- każdy odbiera słowo pisane w nieco inny sposob- Ty nastawiłaś się na negowanie. Trudno- ja uważam, ze wiele osób pomagało Ci z dobrych powodów- i powtarzam- zazdrości i zawiści tam nei dostrzegłam- było kilka [KILKA] osób nie będących fair- ale tylko kilka- a z wątkami metamorfozowymi tak juz jest- każdy ma jakiąś swoją wizję- ale nikt Cię nie zmusza, żeby z kazdej propozycji korzystać.
Trochę mi się to Twoje podejści nie leży
podpisuje się pod tym

właśnie nałożyłam na głowie, mieszanke mleczka waniliowego, protein jedwabiu, rycyny i oleju kokosowego
Stary 2008-11-11, 16:58   #1374
noname12345TPa
Gość

Ja stopuję i robię tak jak chce - na koniec dam wam zdjęcia... Bo nasza dyskusja do niczego nie doprowadzi... Dobra zejdźmy z tematu. Może polecicie mi jakieś perfumy - podobne do Hypnotic Posion - może znajdę jeszcze coś za czym będę się oglądać.
Na liście życzeń mam już tak:
Hypnotic Poison, Dior
Midnight Poison, Dior
Pure Poison, Dior
Poison, Dior
Tendre Poison (?), Dior
Ange au Devotion, Givenchy
Code Armani
Elle YSL
Cinema YSL
Happy Frizz Moshino
Cristal Noir Versace
Alien Thierry Mungler
Angel (?) Thierry Mungler
Obsession CK (?)
(Ta lista mnie przeraża).

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-11 o 17:07
Stary 2008-11-11, 17:14   #1375
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Jolie - wybacz, że sobię pozwolę wyjść z ram Kinderstube - ale to tylko dzisiaj, obiecuję. Przjdzie Ci niedługo "Jolie" - na : kamikaze zmienić . Pamiętaj, ja ostrzegałam !
nie czaję możesz coś więcej dodać
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-11-11, 17:23   #1376
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie wczoraj pidżamkę . Chciałam ze spodenkami jakąś. Ale ta mi się tak spodobała, a że była za 14,99 to się długo nie zastanawiałam. Wygląda jak taka sukieneczka .
Sympatyczna pidżamka

Cytat:
dziewczyny - zmobilizujcie mnie do czegoś. cały dzień przełaziłam bez sensu. I sama nie wiem czego chce i na co mam ochotę. chce mi sie czytac ale mi się nie chce, oglacać film mi się chce ale się nie chce ... i tak cały czas. sama nie wiem czecho dziś chcę...
Raz na czas należy się człowiekowi taki dzień nic-nie-robienia

Cytat:
Witam
Można się przyłączyć? Co prawda nie mogę się jeszcze nazwać Włosomaniaczką, ale bardzo bym chciała Na razie jestem na etapie uświadamiania mnie przez moją młodszą siostrę ( Olę- Narek ) wstyd trochę, ale cóż podobno na zmiany nigdy nie jest za późno.
Witaj Oczywiście, że można
Jak tam decoupage ??

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 17:34   #1377
atsenka
Zadomowienie

Ja juz po zakupach Buciki upolowane!
Tylko jakos mi niedobrze i brzuch i glowa boli brrr

Zdjecia oczywiscie Wam pokaze dajcie tylko troszke czasu.

truskawkowawiosna, neyba --> witajcie na watku!

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 17:34   #1378
noname12345TPa
Gość

Jestem... Musiałam ochłonąć. Sercowo się szykuję na czwartek. A na głowie będę nosić to co chcę - w końcu to ja i moje włosy... ale nie wracajmy do sprawy.
Słucham boskich piosenek z Bonda - ten nowy album musi być mój. Może znacie i mi dopomożecie (chyba nie przesadziłam, a jeśli tak to sorki ) - chcę kupić jakąś książkę o Fimo - może znacie jakąś, lub jakąś stronę z poradami dla początkujących?
Stary 2008-11-11, 17:42   #1379
blonndee
Wtajemniczenie

dziewczyny
N.A.P.I.S.A.L!!!!!!!!
jestesmy umowieni na jutro na 19

przepraszam, musze wyjsc na powietrze bo zemdleje!!
Stary 2008-11-11, 17:47   #1380
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dziewczyny
N.A.P.I.S.A.L!!!!!!!!
jestesmy umowieni na jutro na 19

przepraszam, musze wyjsc na powietrze bo zemdleje!!
A nie mowilam Jak fajne sa takie poczatki... Zazdroszcze!
Powodzenia na spotkaniu i oczywiscie zdaj relacje!

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości