|
|
#571 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
.Po prostu być, urzeczywistniać sny.!
Blondi drapieżna i słodka, jestem niegrzeczna nie dla każdego;] Gdy Ciebie widzę, Twe ruchy mnie podniecają Babe pragnę Cię, Babe chcę Cię mieć, to wszystko czego chcę
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
"Wiesz, co się dzieje, kiedy kogoś zranisz?
Kiedy kogoś zranisz, zaczyna Cie mniej kochać. Taki skutek maja nieostrożne słowa." "Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." "Powymyślaliśmy gry, żeby łatwiej zapomnieć o tym, że zapomnieliśmy się bawić. Bawić się - czyli robić coś dla samego robienia" "Tutaj już umiera moje nieistnienie nieważną śmiercią matematycznej fikcji. Nieważną jak byłaby śmierć mojego istnienia,gdybym się urodziła naprawdę." "Świat to potwór zębaty, gotowy gryźć, gdy tylko zechce." "Rzeczywiście przekroczył już próg śmierci, ale wrócił, bo nie mógł znieść samotności." - Co pan robi od rana do wieczora? - Doznaję siebie. - Serce - możesz je wymienić, ale nie oszukać. "Nie nazywaj studni, z której nigdy nie będziesz pił." "Całe życie może się zmienić w ciągu jednego stuknięcia serca" "-To wódka? - Na litość boską, królowo czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus." "- On nazywa znaki szczęściem - Gdybym tylko mógł, napisałbym wielkie dzieło o słowach "szczęście" i "przypadek". Tymi właśnie słowami przemawia Język Wszechświata." "On po prostu mało czuje. Pić też zaczął dopiero, gdy go zdenerwowałam". "Ale przecież muzyka powinna być za darmo, jak powietrze i niebo." "Wiara czyni puste miejsca. Coś musi się wtoczyć, by je wypełnić." -Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? -Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. "Gdzie skarb wasz, tam serce wasze" "Zawsze nadzieja. Zawsze ta kur.wa w zielonej sukience" na opisy za długie, ale może ktoś sobie coś wybierze ! ![]() miłego popołudnia dziewczynki. ;* buziaki. ;**
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak poza tym to świetne opisy ! Bo wiem że przy niej moge myśleć głośno .! Dobry przyjaciel widzi pierwszą łze , łapie drugą i powstrzymóje trzecią Nie ten co z tobą tańczy , nie ten co się z toba śmieje , lecz ten co z Tobą cierpi jest twoim przyjacielem . Nawet cień przyjaciela wystarczy aby uczynić człowieka szcześliwym. Przyjaciel :zawsze poda pomocną dłoń. Płacze i śmieje się razem z tobą , Potrafi pomóc i pocieszyć gdy statek "życie" rozbija sie na rafie "samotności". Przyjaciel to najcenniejszy skarb który się nie świeci . Bo bez niej przyjaźń się nie liczy ! Jeśli jest coś, co uszlachetnia duszę, to mieć przyjaciela. Jeśli jest coś, co jeszcze bardziej uszlachetnia duszę, to samemu być przyjacielem. Przyjaciel ... to moja dusza W drugim ciele To mój umysł w drugiej głowie to jestem ja w drugiej osobie Znalazłam oparcie dla moich stóp, oparcie to znajduję się między światem marzeń, a światem rzeczywistym. Do tej pory byłam w zawieszeniu, targana między codzienności, a bujaniem w obłokach. Było mi źle, nie miałam swojego miejsca, nie należałam do nikogo, ani niczego, czułam się rozrywana i zagubiona. Teraz już jestem szczęśliwa, bo stoję bezpiecznie- na swojej półce między tymi światami... Każdy będzie rozumiał to na swój sposób, według własnych przeżyć i doświadczeń. Ja odnalazłam siebie, swoje miejsce. Mam skrzydła, a jednocześnie dłonie... Teraz jestem człowiekiem, ale kto wie może kiedyś będę Aniołem- Aniołem ludzkich dzieci... Mój przyjacielu dziękuję Ci za wszystko, za to, że byłeś i jesteś, za to, że już zawsze będziesz, tak wiele mi pokazałeś, pozwoliłeś patrzeć swoimi oczami, widziałam więcej niż mogłam zobaczyć wcześniej. Choć nadal jestem człowiekiem, to zaszczepiłeś we mnie cząstkę Siebie, pokochałam Cię jak przyjaciela, jak brata. Teraz widzę więcej, jestem bardziej wrażliwa, choć to narazie jest jak rozkwitający pąk...Dziękuję Ci za to, co zrobiłeś...Już zawsze część Ciebie będzie przy mnie. Jesteś moim przyjacielem- moim Aniołem... Bo przyjaźń nie umiera , ona trwa wiecznie . Przyjaźń to niewidzialna nić która łaczy ludzi . Nie kocham Cie za to kim jesteś , ale za To jaki jesteś kiedy przebywam z tobą <3 Prawdziwy przyjaciel jest z toba na dobre i złe . Tylko z tobą , tylko o Tobie , Tylko dla Ciebie <3 może coś wybierzesz ![]() -------- yyyskarbus : poproszę o inną siebie, inne wszystko. czy tak można? Poczucie humoru dobrze amortyzuje życiowe wstrząsy... Masz jedną wadę, jak jeden z niewielu: Nie pozwalasz o sobie zapomnieć.. Prosiłam: nie przychodź... przyszedłeś Prosiłam: nie patrz... popatrzyłeś Prosiłam: nie całuj... pocałowałeś Prosiłam: nie dotykaj... dotknąłeś Prosiłam: nie kochaj... pokochałeś Teraz proszę: nie zostawiaj mnie samej... Czasami mam ochotę kopnąć cię w dupę za to, że oddychasz. aluzja stulecia. rozważam to. Uważaj na siebie. Mimo wszystko... elokwentnie niedojrzała . bo ja mam swój kod kreskowy . i dream of place. where i'll meet you once again. [śnię o miejscu, gdzie znów cię spotkam] Niektórych spraw nie da sie zrozumieć, trzeba je zaakceptować. Muchy mówią, że jestem dziwna... liczę bąbelki w niegazowanej wodzie Niech będzie jak sobie chce. Byle nie tak. przypomniało mi się, i boli. bo to było niedawno. też coś. miłości mi się zachciało! Niby normalny dzień. Pusty jednak jak nigdy. czułam że Ty również. ale rozumiem Mdli mnie, mdli mnie wszystko. już dobrze. czasem tylko przypomina mi się twój uśmiech. ale oj tam .Mam padaczkę emocjonalną. Taką bezatakową, a to źle. zamknę się w szafie, tam jest bezpiecznie __________________ Szukam cię — a gdy cię widzę udaję, że cię nie widzę. Kocham cię — a gdy cię spotkam udaję, że cię nie kocham. Zginę przez ciebie — nim zginę krzyknę, że ginę przypadkiem... UBUSTWIAM ! <33Kochana więcejj , wiecejj !
|
|
#574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może nie dostrzegasz mojej pomocy, ale postaram się. * Jeśli lubisz mnie troszeczkę, to zachowaj tą mordeczkę. Choć nie piękna, za to szczera, a to cecha przyjaciela. * Kiedy się samotnie poczujesz w oddali, kiedy Twe oczy zaleją się łzami, spójrz na to zdjęcie, a ono Ci powie, że jestem z Tobą myślami * Gdy zajdzie słońce naszej przyjaźni, Kiedy tęsknoty nadejdzie czas, Spójrz na to zdjęcie, niech Ci przypomni, Że kiedyś przyjaźń łączyła nas. * Było wspaniale ;*. Jest cudownie ;*. I tak będzie zawsze, bo jesteś moją przyjaciółką ;*. * Może czasem Cię zawiodłam, Może czasem byłam zła. Lecz pamiętaj to, co dobre było I tą przyjaźń co łączy nas.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czerwone świetne
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Kilka ode mnie * Serce nie jest sługą, człowiek nie jest ideałem * Gleam of hope. // Przebłysk nadziei *nie trzymam tonacji. *Nigdy nie będziesz mną. *dając mi nadzieje, dasz mi aż tak wiele
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
XxValedictionxX cytuj wypowiedzi innych
bo inaczej mozna pomyslec ze skopiowalas opisy yyyskarbus
Edytowane przez agiii Czas edycji: 2008-11-11 o 16:26 |
|
|
|
#578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Kradnę podkreślone opisy ![]() |
|
|
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
sub
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
obiecuję, że napisze książkę o moim życiu i ku*** Tobie ją zadedykuję!
Fiuuuuuu to śmignął weekend, skubany sprinter Zapomniałam dawno jak to jest o migdałach śnić... A w małym pudełku trzymam biedronki na szczęście
|
#581 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To jednak to |
|
|
|
|
#583 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm. może I non stop w myślach mnie odwiedzasz. każda dziś cieplejsza myśl to Ty. I myślę ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu. siedząc z myślami o Tobie. Tobą karmię każdą myśl Nic więcej nie przychodzi mi do głowy ![]() Może coś wybierzesz. Cytat:
fizyka? matematyka? bzdura. naucz mnie wzoru na szczęście. ' Skazana na szkołę ' odc. 14 - sprawdzian z matmy. / uczę się. Tylko tyle znalazłam. Nie wiem czy o to chodziło. ;d przepraszam pana. czy poczęstuje mnie pan sobą? czternaście godzin myślenia o tobie i ibuprom jest do niczego. jego niewyobrażalnie zielone oczy. czy ty tej nocy też myślisz o mnie ? Jakaś taka in love ; )) _____________ O miłości, niedosłowne. Prooszę, pilne ! <3
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
...O ludziach, co na drugą stronę przeszli, a nadal są tuż, tuż...
Milion twarzy i zdarzeń I to wszystko zaledwie szkic Żyję na kreskę Come baby come baby baby come come Każdy włos, jak nasze lata, policzony...
|
|
#585 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do tej Pragi, hmm, no spróbuję :1. Sorry Lojtki, w kolejne 3 dni <imię>podbija Pragę i Czechów ![]() 2. Chwilowo podrywam Czechów, sorry, spróbuj za 3 dni, powinnam już byc ![]() 3. <Twoje imię> is trying to find quite good fun in Prague ![]() /No, że Ty próbujesz znaleźć niezła zabawe w Pradze ;p/ 4. Tańczę na Moście Karola => Praga ![]() 5. Hospoda u Stareho Lva - pije w Pradze ![]() kurcze no nie wiem czy Ci pomogła, takie wymyśliłam, może jakiś wybierzesz ![]() udanego wyjazdu zycze cmoki Cytat:
tylk troche spóźnione... 2. Moje uczucia przeterminowane, Twoje chęci opóźnione 3. Teraz to sorry Batory, too late 4. Trzeba było się starać wcześniej 5. Jak poplątałeś, tak masz, nie dziw się, że jest za późno 6. Namieszałeś, teraz sam sie w tym taplaj. Ja nie chcę. 7. Moje chcenie skończyło się w tym momencie, co Twoje mieszanie. może takie jakieś cmoki Cytat:
, jeszcze byl taki :1. Dziewczyna, z która się już jest tyle czasu, to gruchot... Chodź, wywieziemy Ją na złom !buzia Cytat:
Nie zdziw się jak trafisz na dziurawą ![]() 2. Hahaha i myślisz, że możesz mieć każdą... Faktycznie, szmaty leżą na ziemi co krok ![]() 3. Żebym ja jeszcze wiedziała, na co one lecą.. No cóż, deszcz też leci bez powodu.. ![]() 4. Tyyy, EGO Ci sie niedługo o sufit będzie obijało 5. Żebyś Ty jeszcze miał EGO na poziomie IQ to bym rozumiała.. ![]() 6. One Ciebie też traktują jak towar przechodni może coś wybierzesz , buziaki
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2008-11-11 o 18:30 Powód: poprawencja ;) |
||||
|
|
|
#586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3martyna3 Frizz Saandra destinyxB Domiiniisiia ZAKLETA KSIEZNICZKA misia_TKA r0zunia caroline2324 Lougess RealGirl89 Czarnula4 xJoYx TwojaImaginacja kee przerysowna 12 stonka; agattee socjetygirl17 XxValedictionxX sytrana TiScatteroUnaFoto WhenYouComeBackToMe nieliczylamwcalesie eccentriic yyyskarbus alex1231 bo kocham;* |
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
A mogę coś prosić o tym,że znowu miałam nadzieję,że znowu będziemy razem,a to wszystko chyba okazało się nieprawdą
a mi nadal zależy na nim...
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
wszystko krąży gdzieś i zanika, zwykle gubiąc swój sens.
Ten, który w realnym świecie nie istnieje. I kim my dla siebie jesteśmy. Nie mogę o tym myśleć więc koniec tematu. Dałeś mi czas cudów. Powiem otwarcie- nie mamy szans. Tak wiem, jestem żałosna, oboje jesteśmy. Mam rozumieć teraz czy zrozumieć później? Nie pytam dlaczego bo to zbyt popularne. Wspomnienia wracają, ale tylko na chwilę. Każesz trwać w niepewności, więc trwam. To nie sen, to rzeczywistość. Są rzeczy, których nie trzeba komentować. Wszyscy chcą być zdrowi jak Goździkowa. ;D
|
#589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spróbuję pomóc, ale prośba dość... niezwyczajna ;-) a więc; boy, I need to know your name I'm hoping that you feel the same... 32 dnia 13 miesiąca roku wpadne na Ciebie po 25 [ .. ] a wtedy się ujawnisz? Miśku,ty możesz jedynie patrzeć i zazdrościć psu z którym chodzę na spacer... Zapytaj mnie na ucho czy lubię niespodzianki...;] wątpię , zeby przypasowalo, ale no cóz. ;d veny brak. a opisy trudne do wymyslenia ;D aahhh . zazdroszczę Ci takiego wielbiciela ;]
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
oo
.. mój stary podpis _____ jestem histeryczką, mam wyimaginowane problemy i pozdrawiam wszystkich chorych psychicznie! Moja beznadziejność osiąga apogeum. Wszystko to tak niewiele przy ogromie tego, co siedzi w mojej duszy. "Spokojnie chcę oddychać i nie dusić się ze sobą By świat w moich oczach wciąż wyglądał kolorowo Rozdarty człowiek, przecież znasz to doskonale Byłeś przy mnie, gdy zawładną kiedyś mną życiowy balet Byłem na dole i odważyłem się prosić Dzisiaj znów przychodzę, chociaż wiem, że masz mnie dosyć Grzechów było wiele, dobrze wiem - nie jestem święty Jestem jedynie człowiekiem, cały czas popełniam błędy "
|
#591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie ciężko... Ale może takie:*Ejj, Książe z bajki pokaż się wreszcie! *Romeo! Show up! Romeo! Pokaż się! *Playing with me in the cat and mouse? But I no longer want... Grasz ze mną w kotka i myszkę? Ale ja już nie chcę *Depends on those anonymous Romeo? go to chat! ![]() Zależy ci na anonimowości Romeo? Wejdz na czat! Dziękuję za wyróżnienie, ale chyba kiepsko... Przepraszam sama mam straszny mętlik w głowie... Mam nadzieję, że jednak coś się przyda...
Edytowane przez Saandra Czas edycji: 2008-11-11 o 19:23 |
|
|
|
|
#592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwone biore ![]() Cytat:
FENOMENALNYYY !! ![]() ![]() ![]() ___ Wśród uwielbienia w chwale paraduje Gdy pan brwi zmarszczy, ja się rumienie podaj ręke mi na zgode, między nami niech trwa rozejm jesteś jak zwykle za późno zepsułes mi dzien, lecz wciąż kocham cię jestes nie w moim typie,lecz tylko umiesz ze mną żyć jesteś tym wszystkim co zawsze mi chodzi po głowie
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2008-11-11 o 19:24 |
||
|
|
|
#593 |
|
Zadomowienie
|
ah. dzięki, dzięki ;D tyle że on z wizażu jest ;]
spodobał mi się , daaawno temu ( 4 część ? ;D) i go po prostu miałam ;] Twoje opisy są świetne, wspominałam o tym?
|
|
#594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
***zabawne jak w chwilę runął piękny plan *** Jak przez życie przejść , gdy iluzją karmisz mnie? ***Kolejny raz nabrali mnie...Oddałam Cie...I nie mam Cię... ***Jak wierzyć że odszedł...Wierzyłam w nas... ***Tak łatwo mogłes znów zdobyć mnie. ***Tak czulam ze znow wraca nasz moc.Pomyliłam sie. ***Obok jestes wciaż i nie ma Cie. Bliżej mnie czy bliżej niej? ***Znów mialam sen. Że jestem z toba. Niestety sie obudziłam. ***Znów zabita nadzieja. Czemu ona nie umiera? ***Mialam wielkie plany.Na życie. Dla Nas. ***Wyciagasz reke i mówisz"podejdż", i zatrzaskasz drzwi gdy jestem blisko. ***Wciaz mam nadzieje ze myslisz o mnie jeszcze. ***Czy ja i ty? Czy My ? Czy to jeszcze możliwe? ***Znów to samo .Znów ten sam ty. Znów to samo uczucie. ***A ja zawsze mam nadzieje ze powórocisz. Lecz Cie nie ma. ***Byłes juz tak blisko...widzialam Cie...Ale nalej nie czulam.. ***Byłes tak blisko ? wiec czemu odeszłes? czy ty w ogole tu byłes?, Oj chyba nie trafilam ...Tylko takie cos wpadlo mi do głowy
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Wśród tłumu szukam cię pamiętając każdy gest w którym zamieniałeś sen w rzeczywistość
każda noc jak kara jest odkąd tu zabrakło cię kiedyś miałam cię na wyciągnięcie ręki teraz chyba nie pozbieram się Chcę tak jak kiedyś poczuć swój puls Byłam zawsze silna, teraz słaba jak kwiat co bez wody umiera po kilku dniach to błędne koło łączy mnie z tobą mój cały świat opierał się na twej osobie, która chroni przed złem Trudno przyznać się do błędu, trudno mi się zdobyć Ale dzisiaj ja wyznaję, że zawiodłam
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a jakieś że nie chce być już sama ?
proszę pomocy ;*;* |
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
~Potrzebuję kogoś do wielkich zmian
![]() ~Wszystko od nowa zacząć.. Tylko z kim? ![]() ~Zatrudnię kogoś z miejscem w sercu. Na pełny etat ![]() ~Koniec samotnych spacerów! Kto mi pomoże w tym postanowieniu? ![]() ~Chcę kogoś, kto mnie odsamotni ![]() ~I won't be alone anymore! ![]() Mam nadzieję, że coś się przyda ![]() Frizzelicious nałogowo, codziennie kradnę Twoje opisy
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2008-11-11 o 19:48 |
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
rozana93
***SAMA- ciagle mam to w głowie... ***sama w swoich snach utonę.. ***Bo potrzebne mi są czyjes silne ramiona obok... ***nie umiem żyć sama. ***Ciagle przez życie ...swoją droga. Mimo ze obok nie ma nikogo. ***Czasem wystarczył by mi pocałunek ***Czasem wystarczyło by mi zapewnienie BEDĘ NA ZAWSZE ***Czasem chciałabym mieć kogoś ***Czasem Chciałabym wiedzieć ze jestem dla kogoś najważniejsza. ***Mam juz dośc tej pustki kótra mnie otacza. ***Mam dosc łez. i pustego miejsca obok mnie. ***Moja dloń ciagle szuka drugiej dloni. ***W moim snach ciagle pojawia sie zamglona postac. To On. ***Pragnę tylko kogoś kto by mnie pokochał za to kim jestem. *** Szukam Księcia. Moze być z wyprzedazy. ***Szukam kogoś kto będzie ocierał moje łzy gdy płaczę. ***Szukam kogoś kto będzie zbierał ze mną kwiatty na łace.. ***szukam kogoś kto uderzy mnie śnieżka w zimie. *** szukam kogoś kogo mama z babcia beda mogły obgadywac. ***szukam kogos kto zapuka do moich drzwi i powie KOCHAM./.. yy... ;* mam nadzieje z epomoglam choc troszke![]() ***
|
#599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KOBIETO i co ja teraz mam wybrać ?!?! Uwielbiam Cię ;D Jesteś skazana na sukces <3
|
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
xxxJuanaxxx
w prawdzie nie zostałam wymieniona, ale może pomogę ![]() Taaakie mi się jakieś nasunęły : - Nie chciałabym wprawić Cię w zakłopotanie ale donkiszoteria twojej anonimowości w końcu zdradzi Cię, a paradoksalność sytuacji doprowadzi do zakończenia sygnalizowania twojego istenia. [za długie ale fajne xD] -Cześć Złotko ;] ja też Cię bardzo kocham.... ekhem. a tak w ogóle to kim jesteś? - Zadam Cie jedno nie wymagające dłuższej analizy pytanie : kim jesteś? - Hohoho .... Jaki anonimowy Romeo mi się trafił ... Może się przyda ;**Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-11-11 o 19:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

to jednak nie to. ale może coś wybierzesz. buziaki. 

.. mój stary podpis