![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Przepraszam, ze wbijam się w Scent-Barowe mydło i powidło
![]() ![]() ![]() Niezawodne Allegro tym razem nie pomogło.
#1592 |
niecnotliwa dziewica
|
To ja po kolei i bez cytatów, bo jak zacznę to mi się znowu mój kochany antyk zawiesi
![]() Przzede wszystkim bardzo dziękuję Betty i Annmarie za pomoc techniczną, Dziewczyny jesteście nieocenione ![]() W temacie płynów do płukania (żeby zacząć od najlzejszego) to ja uzywam Silan Aroma z serii Naturals z aloesem i avocado - i ma naprawdę na tyle delikatny zapach, ze z zadnymi pefumami się nie kłóci. A co do samych perfum na zimę to u mnie królują cięzkie i słodkie zapachy - OI, czarna Coco, smoczy ekstrakt. Feminite du Bois jest piękne ale niezbyt trwałe i jakoś do tych wszystkich warst i swetrów dla mnie za delikatne na te porę.... Aczkolwiek zdecydowałam, że się ich nie pozbęde. Sabbath - za bardzo nie moge bo to zaraz podejdzie pod rozczulanie się i rozklejanie ![]() ![]() ![]() ![]() A jak czytam o tych pseudo-sposobach antykoncepcji, w które ludzie nadal wierzą to włos (mimo,ze ostrzyżony) mi się jeży, a stopa wydłuza ze zgrozy ![]()
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
niecnotliwa dziewica
|
Betty, niech Cię uściskam chociaż wirtualnie
![]() ![]() ![]() (i tak będę do Was zaglądać, nie wytrzymałabym ![]()
#1596 |
Zakorzenienie
|
Sabb
![]() ![]() ![]()
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Coco czarna- musze przetestowac...kiedys probowalam i mi sie wydala za ciezka i za powazna dla mnie...ale moze juz dojrzalam? ta OI to dopiero musi byc perelka wsrod zapachow- gdzie nie spojrze tam ja polecaja... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A skojarzyło mi się, bo u nich zaszło jeszcze dalej - ona nie mogła pójść na kawę, ani na nic bez niego. I na początku nawet ją to cieszyło... OI jest śliczna, o ile ładnie układa Ci się na skórze cynamon...
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2008-11-11 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
cynamon uwielbiam ale chyba nie mialam nic z cynamonem do tej pory... nie kojarze czy w sloniku jest cynamon??? moze watro przemoc niechcec do ebaya i poszukac OI...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | ||||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() No! ![]() ![]() Cytat:
Kto to jest "Wy"? Ja nie pisałam, że wiedzą, więc nie będę się tłumaczyć ze sprzecznych argumentów. Cytat:
![]() Druga rzecz to sposób nauczania. No czego oczekiwać po przeciętnej czterdziestoletniej katoliczce uczącej w gimnazjum? Że w szkole nagle stanie się wolnomyślicielem? Że bez skrępowania bedzie uzywała słów wagina, stosunek, penis, sperma? Jakoś wątpię. I wiem, wiem, że obecnie ma wejśc przepis, że PDŻwR maja uczyć specjalni nauczyciele nie uczący innych przedmiotów. Nie wiem, jaki będzie skutek, ale mój optymizm jest umiarkowany. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe, co Twoje myśli robiły na mojej klawiaturze? ![]() Cytat:
![]() Czy to o czyms świadczy? ![]() Cytat:
![]() Ale dobra, mądra dyskusja zawsze mnie skusi. ![]() Cytat:
Bo o ile można zmienić prawo, to mentalności ludzi nie da rady w ciągu kilkudziesięciu nawet lat. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Papuziu. ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście nie z problemów koleżanki, tylko ze sposobów działania tej instytucji. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-11 o 19:00 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Wtajemniczenie
|
Nie, w Słoniu jest kardamon, cynamonu nie ma.
Napisałam o cynamonie, bo na mnie (wielkiej miłośniczce cynamonu skąd inąd) układa się on w spaleniznę ![]() Dlatego OI mam bardzo malutką ilość, którą czasem daję na włosy (ale na włosach bardzo szybko jej nie czuję, choć otoczenie tak). Ale w LLL jest cynamon (kojarzę, że lubisz Lolitę, tylko nie wiem którą ![]() Sabbath, z tego co słyszałam, to może potrwać do dwóch lat, ale jak będę po, zdam relację (zanotuję w kajecie "na później" ![]()
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2008-11-11 o 19:05 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |||||||
Zakorzenienie
|
Moje to:
-Amour IH -Watch -Datura Noir -Serge Noire -Encre Noir Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No nie sadziłam, ze jest AŻ TAK ŹLE Cytat:
Cytat:
![]() Moim zdaniem świadomośc społeczeństwa jest zbyt mała ![]() Cytat:
Oj i mnie by się przydało - bo coś mnie łamie ![]() przepraszam za literówki, niedokończone mysli - śpieszyłam się - lece kąpać dzieci - potem usiadę Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-11 o 19:53 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zacznę od RTV Euro coś tam, bo mam blisko. Jeszcze raz dziękuję.
![]() |
#1605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-11 o 20:24 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Do usług! ![]() Cytat:
Też się zgadzam. Dopuszczam nawet możliwość, że dziewczyna, która nie chce dziecka, a zaszła w ciążę z chłopakiem, który go pragnie - rodzi je i oddaje tatusiowi pod opiekę tak samo, jak czasem tatusiowie oddają mamusiom. To trochę futurystyczna wizja, ale mam nadzieję, że kiedyś i w tej dziedzinie prawa (i potrzeby) obu płci się wyrównają. Cytat:
To znaczy - jesli dziecko jest na tyle dojrzałe, żeby zapytać, którędy dzidziuś wychodzi z brzuszka, jest też dojrzałe na tyle, żeby dowiedzieć się, że dziewczynki pomiędzy dziurką do siusiania i dziurką do robienia kupki maja dziurkę do wypuszczenia dzidziusia. Dopóki nie zapyta jak plemnik dostaje się do organizmu kobiety - nie będę wspominac o tym temacie, żeby dziecka nie zszokować. Mam to szczęście, że moje dziecko nauczone jest, że jego niezbywalnym prawem jest domaganie się odpowiedzi. I ja to traktuję poważnie. ![]() Cytat:
![]() A ten numer 35 to prawa czy lewa? ![]()
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Ja mam buciki RYŁKO 34
![]() ![]() Życie jest do niczego...dobrze że mam naukę... chociaż w coś moge "odpłynąć" |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje dzieci wiedzą, którędy dzidziuś się dostaje i wydostaje, wiedza co się dzieje w ciągu 9 miesięcy - wspólnie śledziliśmy rozwój płodu, wiedzą też, że rodzice muszę się najpierw mocno kochać i przytulać. Reszta na razie pozostaje tajemnicą. Tzn. dla średniaka, bo starszy już wie co to sex - niestety nie od nas, tylko ze szkoły i ten temat mamy do przerobienia. Nie wiem jak z nimi rozmawiać o antykoncepcji, o aborcji , trudno mi się na to nastawić. A chyba z Kubą już niedługo powinnam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sexu - ja nasłuchałam się głupot w szkole podstawówka na Przystosowaniu do życia w rodzinie - głównie gadali o tym że sex po ślubie... a mniej już o metodach zabezpieczenia i "działalności całej". W technikum za to poznając obecnego TŻeta sami się wyedukowaliśmy poprostu przy wizycie u lekarza. Ja chciałam sprawdzić czy wszystko ok i od razu porozmawiać o zabezpieczeniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
hehe ja mam całe 160cm
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A antykoncepcję przewałkowałabym w momencie pojawienia się pierwszej dziewczyny. Dla dobra ich obojga. ![]() To druga 34... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Teraz jest nieźle ale pamiętam jak w 8 klasie chciałam mieć na komers buty na obcasie... "35? tam jest dział dziecięcy" (gdzie oczywiście "proszę pani, nie ma dziecięcych butów na obcasie") Ale sportowe buty kupuję tańsze - bo dziecięce ![]()
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
Sabb ja to robiłam dla swojego dobra - i myślę że każda z młodych dziewczyn powinna. Miałam wspaniałą panią ginekolog, prywatnie do niej chodziłam i nawet mogłam dzwonić w nocy!! Jak po tabletkach nie dostałam okresu już 5 dni, cała w płaczu dzwoniłam o 1 w nocy po radę co mam zrobić... (oczywiście lekarz powiedziała że 24/7 jest dostępna pod specjalnym numerem). Chwalę sobie ją strasznie - cudowny lekarz. Z powołania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
BAN stały
|
Pacze w łoczy, o! --->
![]() Madzik, a czy Ty przypadkiem nie używaż wyrobów określanych jako tytoniowe? ![]() ![]() Ze mną też by się nie dało ![]() ![]() Cytat:
![]() --- W kwestii tytoniowej - kumpel nie pali już trzeci dzień. Kibicuję mu, tym bardziej, że rzuca już któryś raz z kolei i widzę, że naprawdę mu zależy. No i próbuje również i mnie nawrócić, a ja... ja nie wiem ![]() ![]() ![]() Ale... no kurde chciałbym. Chyba. Nie wiem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.