![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
Cytat:
![]() Eee, czyli to bylas Ty ![]() ![]() teraz z innej beczki.. Beata, dzwonili do mnie z Avansu ![]() Ty tez tak mialas ze musialas swiadectwa pracy przyniesc???
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaa ale fajowsko. Do mnie ona rano zadzwoniła (obudziła mnie) i mam przyjść na 12:30 w srode. (wczesniej jak mialam rozmowe to nie musialam brac) powiedziała abym wzięła CV, list, świadectwa pracy, świadectwa ukończenia szkoły. Ja od siebie tak na wszelki wypadek wezme opinie ze stazu i potwierdzenie z urzędu pracy że taki staż był. Mnie nigdy jak szlam na jakas rozmowe o takie dokumenty nie prosili a rozmawialam z mama i mowila ze o takie papiery prosza jak przyjmuja kogos do pracy bo wtedy np. ze swiadectw moga pospisywac dokladne daty zatrudnienia ![]() ![]() jak by Cie pytali na jaki dzial bys chciala to co im powiesz?? Ja wybralam fotografie ![]() a ostatnio jak dzwonila to sie mnie pytala czy np. juz w czwartek moglabym pojechac na szkolenie. tylko nie da sie wszystkich w legnicy wyszkolic wiec moze byc tak ze szkolenie bedzie w lubinie lub w jaworze. jak by co to bysmy razem pojechaly. Osobiscie wolalabym w legnicy ale jak sie nie da to chyba Lubin. A Ty gdzie bys chciala. Jak ja juz wyjde z tamtad to napisze ci eska gdzie to szkolenie bede miec i wtedy bys mogla sie z ta babka dogadacze tez tam chcesz byc bo bysmy razem pojechaly ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2008-11-10 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Hm.. to moze by mnie od razu przyjeli :P
Kurde a ja nie mam potwierdzenia ze odbylam staz :/ Chyba musze isc do Urzedu Pracy po to :/ Oby mi to w jeden dzien wydali. Gdzie indziej nie pracowalam wiec nie mam piapierów innych. Tylko po co im wydrukowane CV, niech sobie wydrukuja jak chca :P w koncu im wyslalam :P Jak sie mnie zapytaja jaki dział to mowilabym ze komputery, ale z drugiej strony targac takie ciezary.. ![]() Na niczym innym sie tak dobrze nie znam, no moglabym jeszcze fotografie podac albo telefony, ale mniej sie w tym orientuje a z kompami jestem na bierząco.. Zobaczymy ![]()
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
szukam w necie informacji o zarobkach tam i znalazlam poki co cos takiego:
http://www.kurierlubelski.pl/module-...start-570.html (5 opinia od gory) tak czytam i sie zastanawiam czy ten koles to czasem nie wyolbrzymia. na moje oko to sie chyba spodziewał czegos innego,tzn. miał inne wyobrazenie. Ja tam sprobuje, od czegos w koncu trzeba zaczac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, to moze byc prawda. Kumpel sie cieszyl ze dostal prace w Media Expert.. no i do czasu sie cieszyl. Oczywiscie sklep na lotnisku..
Szkolenie - Wrocław. Na szkoleniu miał stac obok pracownika i nic nie robic.. tylko sie przygladac ![]() Praca - Legnica. Tutaj sie zaczelo.. jako ze sklep w stanie surowym był, PRACOWNICY.. musieli wieszać półki, oczywiscie cały towar na półki przyniesc itd. Kumpel zaczal sie skarzyc, ze nawet czasu na jedzenie nie ma, bo ciagle ich gonią. Jak juz sklep został otworzony to mowil, ze to najzwyczajniejszy oboz pracy i nikomu nie poleca robic w tak duzych sklepach. Co prawda, jest ochrona itd. ale cos mu zwedzili [jakims cudem] i placil z wlasnej kieszeni prawie 600zl. O tyle co mial dobrze to netto ponoc 1500 + premie ze zgarnal ok 2000 za miesiac pracy, nie musial pisac rat itd. Po prostu stal i zachwalal towary.. Z reszta z Media Expert odeszlo wielu ludzi. Ostatnio w PUP widzialam dziewczyne, ktora tam pracowala. Gadalam z nia i powiedziala ze ponad polowa ludzi zrezygnowala. I ze tez nie poleca pracowac w tak duzych sklepach. ![]()
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Hmm to nie wiem. wolalabym aby wyslali nas do avansu w galerii, blizej do domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY!!!
PILNIE oddam kotka (KOCUR) małego nie wiem max 4 miesiace ma.. Chodzil kolo domu, blakal sie i mi go zal, wzielam do domu ale w domu juz mam kota ktory go nietoleruje. Blagam popytajcie sie!!! Nie moge go miec dluzej niz do jutra w domu!!!!!
![]() |
#548 |
Wtajemniczenie
|
ja bym chciala jakeigos zwierzaka ale mama sie nawet na chomika nie zgadza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Co dokladnie robisz w Mc?
![]()
![]() |
#550 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj bylam na kuchni
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
o kurde to jutro Mc otwarty? współczxuję.
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
A mi odpisała ta babeczka w sprawie rozkładania towaru na Carefour (na realu też można, ale bliżej mi na C.). Powedziałą, że nikt się nie zgłosił i że dalej oerta aktualna i że mogę zacząć pracę od tego 16.11. Ale kurde tak samej to glupio, więc czekam na kolejny jej odpis, czxy mogę z koleżanką
![]() ![]() ![]()
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
ale powiem Ci szczerze ze takie przekladanie towaru jest jak dobra silownia nie dosc ze za darmo to jecze Tobie za to placa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Hehe no masz racje powiem Ci ;D A do kiedy masz umowę??
![]() |
#555 |
Wtajemniczenie
|
w sumie na rozkladaniu towaru jak i w donaldzie mam do konca roku. Ale jak da rade to przedluze sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Aaa jaka ta Legnica jest mala. mialm dzis jazde z nowym instruktorem i nie dosc ze jestw moim wieku, to jeszcze chodzil do klasy w podstawowce z moja dobra kolezanka
![]() No a tak z innej beczki to musze isc do fryzjera ![]() Na chwile obecna mam dopiero jedna wizje i jestem na etapie szukania w necie kolejnych ![]() Co o tej sadzicie? no i zastanawiam sie czy jesli ta to czy nie lepiej jednak wiecej blondu, bo ja brunetka i mam powoli dosc koloru brazowego Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2008-11-11 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Wtajemniczenie
|
mi sie podoba tak jak jest na tym zdjeciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
ten fryzjer jest na ulicy Wlk. Niedzwiedzicy 17. Tam jak bedziesz miala chwilke to podejsdz wczesniej to Ci dziewczyna odrazu powie ile musisz zaplacic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja polecam na Zlotoryjskiej Agnieszke ![]() ![]() Co do grzywki to mnie sie wydaje ze nie bedzie Ci pasowac nawet ukosna, bo masz niskie czoło, ale mozesz zawsze sprobowac w Fotoszopie sobie dobrac fryzurke ![]() I jak najbardziej z blondem Ci bedzie twarzowo ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Nie on chodzil do 4.
No wlasnie ja grzywki nie chce. w tej fryurcekolory mi sie widza bo cala reszta to bedzie tak jak juz mialam kiedys. w sumie teraz to bym musiala tylko farby naniesc i skrocic. No i po pierwszym myciu bedzie juz tak zwykle, tak jak teraz tylko krocej. No i dlatego ciagle sie zastanawiam i ciagle nie wiem co chce na glowie miec ![]() paula a My niedlugo na te spotkania do Avansu ![]() Ide teraz sobie pokserowac te papiery co oni chca, bo oryginalow to ja im nie dam Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2008-11-12 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja dis na 14.15 mam do Avansu, ale mam dziwne przeczucia, ze mnie nie przyjma.. jak wszyscy
![]() Kurde snilo mi sie dzisiaj ze wygralam 6 w totka i snily mi sie liczby.. moze puscic duzego? ![]() ![]() Oferty pracy jakie znalazlam dzis: Sprzedawca w Kukartka (?) http://www.pracuj.pl/oferty/1360446.html
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2008-11-12 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam dzisiaj wolne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Ooo to u nas w Polsce jest takie cos jak doner?
Pytam bo w Londynie w hinduskim barze jadlam chicken donnera, placek jakis taki chlebowaty + kurczak, warzywa itp. Srednio mi smakowalo ![]() Kurde ja nie zostałam przyjeta do sklepu. Weszłam stanelam w kolejke, ale facet od razu z obslugi do mnie przyszedl i pyta w czym moge pomoc, to mu mowie ze ja na rozmowe przyszlam w sprawie pracy.. a on do mnie, czy mam doswiadczenie w handlu, powiedzialam ze nie i mi podziekowal. A jak ta chwile stałam to weszła dziewczyna jakas, przedstawila sie na caly sklep ![]() ![]() Eh.. szukam dalej ;] Dzis przechodzilam obok Mc Donalda, ale ja tam bylam moze ze 2 razy ![]() ![]()
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
No nie co za d**** Ja nie wiem po co on sie odzywal, skoro on sie rekrutacja nie zajmuje. No co za typ.
Mnie jutro do Jawora wyslali, jak ja tego miasta kompletnie nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
A ja znalazłam inwentaryzację w Zgorzelcu - 30 min drogi od mojego rodzinnego domu
![]() http://www.infopraca.pl/pl/praca/Inw...rzelec/1084062 Dziewczyny jesteście zarejestrowane na tej stronce http://www.infopraca.pl/pl/praca/INW...RZELEC/1076782 ?? Bo chcicałam napisać maila,a le ja tam nie mam rejesttracji. Jesli któraś z Was ma to czy mogłaby napisać np. że się oferuje a jak odpisza to podać mi ich maila? ![]()
Razem: 08.08.2009r ![]() Zaręczyny: 06.03.2011r ![]() Ślub: 28.09.2013r ![]() 41/40 ![]() Edytowane przez Apiska Czas edycji: 2008-11-12 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwne to wszystko. Ciesze sie ze mnie nie przyjeli ![]() Popaprane to wszystko. Apiska, fajne ze znalazlas inwentaryzacje ![]()
![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
tez uwazam ze to popaprane. dopiero teraz wiem gdzie to w tym jaworze jest. musialam skontaktowac sie zdawna znajoma aby mnie oswiecila. jak dotre cala i zdrowa tam to bede sie cieszyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem zapisana na ta inwentaryzacje w zgorzelcu .Ale to mi odrazu z tej firmy otto wyslali wiadomosc o tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
O Maudy i będziesz?? Maudy Ty gdzieś studiujesz?? (pogubiłam się...) Ale jesteś zapisana na tą inwent co dałam link?? Napisali coś o znajomych? Jeśli tak to mogłabyś mi podesłąć umowe?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.