|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4
Cytat:
Bardzo dobry... trzymam kciuki żebyś trwała w swoim przekonaniu już do końca ![]() Co do tego kolesia to widocznie bardzo mu się spieszy
|
|
#1652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Staram się nie poddawać bo wiem ze lezeniem w łóżku i ciągłym płaczem do niczego nie dojde , ale jednak on siedzi w moich myslach, i ciągle przypomina mi o sobie
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
jak widze wiekszosc z Was tez miala wczoraj mysli samobojcze. to dobrze, ze dzisiaj jest lepiej ![]() ja wczoraj emocjonalnie "podcielam" sobie zyly i az mi ulżyło ![]() doroslam do tego zeby bardzo mocno ograniczyc kontakt z eks. bardzo pomogla mi wypowiedz innej wizazanki z innym temacie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=302 a najbardziej ten fragment: Cytat:
a teraz pora z tamtad wyjsc!!!!!!!! byc moze oblepiona kupa ale przynajmniej bogatsza o nowe doswiadczenia
|
|
#1654 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie dawno nie pisałam... miałam nadzieję, że mi już przeszło,'że mo ex to przeszłość... ale nie potrafię sobie z tym poradzić...;/ on wciąż jest w moim życiu, w moich myślach,,, nie ma dnia zebym o nim choc raz nie pomyslala... obsesja jakas... juz go nie kocham, to wiem... byc z nim tez nie chce... wiec czemu cały czas o nim myślę?? jak zapomnmieć?? próbuje leczyć moje serce innym zwiazkiem, ale poki co nie mam kandydata... a raczej mam ale takich ktorych ja nie chce...chcialabym ułożyć sobie z kims zycie... ale to takie trudne ![]() czuję, że źle zrobilam utrzmujac kontakt z moim ex... on nie zasłuuje na to... ale ja jakas dziwna jestem i tak łatwo "zapomniałam" o wszytstkich świnstwach ktore mi wyrządził,.. ehhh głupia głupia, głupia...:/ ja się zastanawiałam kiedys czy on za mną teski, czy mu mnie rakuje... tiaaa... jak mu miało mnie brakowac jak znalazł soie zastępstwo jak jeszcze był ze mna??... ten palant nie wie cpo znaczy jak zaostawia Cie najukochańsza osoba... zapewnił sobie tchórz miękkie lądowanie... ehhhh. nie wiem po co ja utrzymywalam z nim ontakt... hmmm chyba dlatego ze ppdobmo wroga trzeba trzymać blisko,,, spotykalam sie z nim zeby wpienic jego nowa pinde... kiedy bylam u niego zeby mi naprawił komputer poweidzial mi cos w stylu ze zle sie czuje ze u niego jestmm... nie fair wobec niej,, kurcze a jak byl ze mna i spotykal sie z nia to byli fair>???? jakos do tej pory sie swietnie trzyamalam i gralam role najszczesliwszej osoby na swiecie,.. udawalam przed moimi przykjaciolmi/znajomymi ze to rozstanie to cos najlepszego co mnie w zyciu spotkalo... chyba bylo tak bo myslalam ze ich zwiazek na odlegloscv nie przetrwa.. a jednak... okazuje sie ze ona co tydzien jest u niegoo... ((( wrrrr jak bylam u niego to na jego kompie wlaczyl sie wyhgaszacz ekranu... a tam co>??"DZIEŃ DOBRY, KOCHAM CIE"... ;(( załamka... nienawidze ich i zapragnelam zemsty z myślą, że bedzie mi lepiej,,, zaprosilam go nawet do znajomych na nk ( bo wczesniej go wywalilam).. zaakce[ptowal a po 15 min mial konto usuniete... ciekawe czemuu,,, ehh juz wszystkiego probowalam... naewet pogodzilam sie juz praawie z tymm,, a tu nagle wczoraj przegladam sobie plytki i co,,,,a tam jej sesja zdjeciowa,.. nie spodziewalam sie ze jest az taka swinia ze mi to podrzyuci,,, masakra czemu on to robi??? jak dlugo zamierza mnie jeszcze zadreczac? w ten sposob ja nigy o nim nie zapomne...;(( co ja mam robic>> |
|
|
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
dreamerka- ja ciebie też ![]() Cytat:
nigdy człowiek nie może być niczego pewnien. Wszystko może się nagle skończyć. A my zostaejmy w szoku
|
|
#1656 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: Szczęśliwa właścicielka swojego kąta na najwspanialszym wizażowym wątku Nie planuję się wymeldować;)
|
Dzień Dobry Kochane
![]() Ja nie wiem, czytam te Wasze wypowiedzi i już naprawdę powątpiewam w to, czy istnieją normalni, czuli faceci...Czy to tylko my mamy takie szczęście, że przyciągamy tak małowartościowe osoby?... Nie wiem, chyba czas na zmiany ![]() Moja pierwsza zmiana : GOOD GIRL GONE BAD I tego będę się trzymała
|
|
#1657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem ze to jest ta jedyna i prawdziwa milosc, ja to po prostu czuje i nie wiem co mam robic czy walczyc o niego czy dac sobie spokoj? on jest teraz z ta dzieczyna ktora zostawil kiedys dla mnie, nie wiem co mam o tym wszystkim myslec? minelo prawie 4miesiace a ja nie zaponilam, codziennie o nim mysle, chchialam go nienawidziec a jest wrecz przeciwnei, tak sobie mysle czy jezeli teraz nic nie zrobie to czy kiedys nie bede zalowac, a z drugiej strony to gdyby mu zalezalo to dal by jakis znak, nie wiem (
|
|
|
|
|
#1658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz krok do przodu duzy Cytat:
.. Kazdego dnia otwieraja mi sie oczy powoli...i uswiadamiam sobie nowe fakty, to jak mnie traktowal przez ostatnie 3 msce, jaka ja slepa bylam i na ile ja sobie pozwalalam, a on nie dawal nic kompletnie od siebie... ale ja znosilam wszystko. Kazdgo dnia widze wiecej... i robie tak
|
|
#1659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wierze i ufam bo kto mi uwierzy i zaufa skoro ja sama sobie nie bede tylko co ja moge miec ta glupia nadzieje i wiare w cso co nei nastapi odtracilma przez te mysli o swoim ex faceta ktory byc moze byl wartosciowy ale ja go nie chce chce BYLEGO ![]()
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie ciesze
![]() dzisiaj rano napisal dzien dobry. co normalnie odpisywalam po paru minutach to dzisiaj odpisalam dopiero jak mi sie przypomnialo. Z jednej strony chyba by lepiej bylo zerwac kontakt ale nie jestem jeszcze na to gotowa :/ Cytat:
naprzemian z i ![]() im wiecej do mnie dociera tym bardziej jestem zszokowana i zazenowana
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz sie czuje jakbym z ciagu alkoholowego wychodzila... zaczyna byc wyrazniejsze wszystko i ukladac sie w calosc jak puzzle... zaczynam widziec wiecej niz tylko 3 rozsypane kawalki bombardujace mi glowe: "Dlaczego?!", "Ja bylam taka szczesliwa z nim!", "Chce zeby wrocil!"
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam
dzisiaj wreszcie wyciągnęłam ramki ze zdjęciami z szafki i powyciągałam zdjęcia moje i exa bo po zerwaniu wrzuciłam je do szafki i tak leżały.... schowałam je wszystkie do kopery z kartką od niego a jak sie poryczałam przy tym ![]() dzisiaj prawie całą noc nie przespałam... nie mogłam za snąć a przy tym głupie myśli i byłym... mimo ze nie chciałam o nim myśleć przypominało mi się dużo fajnych chwil jak bylismy razem i chwile gdy było źle, moment zerwania <-- to ciągle do mnie wraca i tak strasznie boli..... wiem i zdaję sobie z tego sprawę jak strasznie mnie zranił a ja jestem w stanie wybaczyć... tak patrze na większość moich znajomych to wszyscy się teraz z sobą schodzą, nawet jego kolega sie z szedł z była a my jakos nie..... tak sie zastanawiam co ja takiego złego zrobiłam w tym moim życiu że nie mogę być teraz szcześliwa i wiem, że kiedyś będę ale może jeszcze jest za wcześnie... nie wiem dlaczego ale czuję że jestem z tym wszystkim sama... oprócz tego że mogę się Wam wygadać.... bo jak nawet bym powiedziała komuśz bliskich to by mówili abym dała sobie spokój z nim itp. a ja potrzebuję zrozumienia ![]() nie pisałam Wam o tym wcześniej ale po zerwaniu jakoś poszłam z kumpelą do wróżki fakt nie wieże w takie coś ale to co mi powiedziała to aż mi ciarki przeszły bo powiedziała mi akurat sytuację w której byłam a raczej o tym wiedzieć nie mogła bo skąd.... jak będziecie chciały abym opowiedziała to piszcie to opowiem... |
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś mnie też namawiał żebym szła do wróżki... ale nie poszłam.Pytałaś czy się zejdziecie ? Opowiadaj...
|
|
#1664 |
|
Raczkowanie
|
no to tak kobieta wróżyła z kart... zaczęła od tego co się działo a mianowicie kłótnie z ciemnym blondynem przez blondynke( zaznaczam mój byly ciemny blondyn a dziewczyna o której pisałam blondynka) i aż mnie zamurowało w tamtym momencie... pamiętam jak wróżyła mi z imienia chłopaka to powiedziała że jest ciemnym blondynem, jest dla mnie bardzo ważny itp. gdy zadałam w sobie pytanie czy bedziemy jeszcze razem ona odkryła karty i powiedziała "pewnie".... widziała u mnie też szatyna ale to nic poważnego no i był szatyn i nic z tego nie było bo ja go uważałam tylko za kolege..... widziała też krzyż młody chłopak szatyn w niedługim czasie i mój kolega miał wypadek szatym i to stało sie w niedługim czasie po tym jak u niej byłam ale na szczescie żyje................i co jeszcze mnie tak trapi to ze jak rozdawała karty to cały czas widziała przy mnie ciemnego blondyna..... i daleka przyszłość widziała syna i ślub z miłości z ciemnym blondynem...... jak ja bym chciała aby to był on... aż mnie korci aby pójść do niej jeszcze raz bo bardzo dużo rzeczy o których nie pisałam się sprawdziło no i mój były nie wie że byłam u wróżki ale jak się uda i się zejdziemy to powiedziałam sobie, że mu o tym powiem ciekawa jestem reakcji....
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z jednej strony bym chciała, a z drugiej myślę, że to głupota, strata kasy a jak by mi jeszcze źle nagadała to w ogóle ;/ zaczęłabym się przejmowac itd.
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
tak racja ja zaryzykowałam i poszłam, ale powiem szczerze że nie wierzyłam w to wszystko co mi powiedziała, że akurat tak będzie....
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I brawa za to, że poszłaś do wróżki , odważna jesteś !
|
|
#1668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..... tez bym chciała aby to był on ale narazie ta syatuacja w której jestem na to nie wskazuje
|
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarówno i Ty jak i On musicie wiele przemyśleć... [ile ze sobą byliście ?]
|
|
#1670 |
|
Rozeznanie
|
Zycie naprawdę jest chore... bo gdy dziś wreszcie usunęłam ten cholerny nr (mojego exa, który i tak znam na pamięć) zadzwonił do mnie... Nie odebrałam- nie miałam odwagi z nim gadać, zbyt wiele złego uczynił w moim życiu. Zastanawiam się tyko po co dzwonił? Czyżby jego nowa pannica czasu nie miała? A moze chciał mi tylko przypemniec o sobie, gdyby w jakiś cholerny sposob udało sie zapomnieć...
Oooooo.. IRONIO!
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba wchodze w okres nienawisci do ex.
Sam koniec zwiazku: wyjechal na delegacje na tydzien. Wrocil poznym wieczorem jakis taki zmieniony... (tam podjal decyzje o rozstaniu jak pozniej mi przyznal). No, ale to oczywiscie nie przeszkodzilo mu pogadac ze mna normalnie, przeleciec mnie i isc spac. No, a zaraz z rana..musimy porozmawiac, bo on juz ze mna nie chce byc ![]() gnojek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! mam ochote mu wykluc oczy...
|
#1672 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co za prostak. Biedna Syntagma.
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz wiesz po co dzwonil do Ciebie?? Moze napisze jeszcze... albo pijany i chcial sie pozwierzac z zycia swojego jak to cierpi... ![]() zalapalam agresora
|
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak bardzo chciałabym po prostu go znienawidzić... Tak do reszty!
|
|
#1675 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, wydaje mi się, że to jest swego rodzaju próba, Was, waszych charakterów, uczucia- jakby Ci ktoś powiedział, że musisz czekać na niego rok to czekałabyś?... nie będę filozofować bo sama jestem w podobnej sytuacji, ale może warto uwierzyć wróżce, Ty wierzysz ?
|
#1679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) wlasnie sie dowiedzialam ze na andrzejki jedzie na impreze do kolezanki.... ciekawe jakiej:/ poprostu super mam tylko cichą nadzieję ze nic tam nie zajdzie a i rozmawiał z nia na swoj koszt z 30 minut a ze mna nigdy tyle nie rozmawiał a jak juz to marudził ze mu kasa idzie..... to sie wkurzyłam... |
|
|
|
|
#1680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to są zimne dranie...ich nie zmienimy..a pokonac można ich tylko ich własną bronią...będę zimną su.............. i zołzą....bo mnie już trafia jak czytam, jak oni traktują kobiety...a my co robimy???bronimy się jakoś, mścimy??/ nie, my łaskawie i bardzo wyrozumile nadstawiamy drugi policzek... syntagma mnie też otwieraja się oczy, jaki on naprawde był i na co ja pozwoliłam i z szoku nie potrafię wyjść!!! ich wszystkich można wrzucić do jednego worka!!!
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

Więc dowiedzialam sie, ze moj EX byl sobie na imprezie ze swoja EX, z która kiedys mnie zdradzil, jak bylismy razem (przez ta zdrade wszystko sie posypalo w naszym zwiazku, bo nie moglam sie z tym pogodzic). 
I nie chodzi juz o to czy mnie to wqurwia czy nie, ale czy myslicie,ze to jest normalne z jego strony? Musi mi akurat do niej startowac? To jest moja towarzyszka imprez i samotnych wieczorow, ja nie chce takiej sytuacji, a wydaje mi sie,ze on moze cos namieszac w naszych relacjach. No nie wiem, nie podoba mi sie to
. Co myslicie o tym Kochane? Czy to jest normalne?

Kocham Cię, wiesz?

i 

ale nie poszłam.
, odważna jesteś !
(tam podjal decyzje o rozstaniu jak pozniej mi przyznal). No, ale to oczywiscie nie przeszkodzilo mu pogadac ze mna normalnie, przeleciec mnie i isc spac. No, a zaraz z rana..musimy porozmawiac, bo on juz ze mna nie chce byc ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Będę piękna!