|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
jeja jeja nie oszczedzilyscie mnie ani troche
Przejrzalam tylko na szybko co napisalyscie bo niestety dom caly w remoncie i musze trzymac lapka na kolanach i nie mam zbyt duzo czasu ![]() Popscene gratuluje znalezienia pracy A na te studia sie w koncu zapisalas czy nie??Mam dziewczyny straszna zalamke Przed wyjazdem do Anglii Tż dał mi wisiorek po swojej mamie (ona juz nie żyje i Tż mi go dał mówiąc ze jego mama mu go kiedyś dala i powiedziala zeby dal kobiecie swojego zycia....) no i mi sie tak milo zrobilo i w ogole i od tej pory nosilam ten wisiorek zawsze ze soba w torebce (Tż o tym nie wiedział) no i jakis tydzien temu zrobila mi się dziura w kieszonce w torebce tak że wszystko co tam mialam wpadalo mi pod podszewke ;/ no ale spoko az do wczoraj gdy chcialam zaszyc dziurę. Wyjelam wszystko z torebki a tu nie ma mojego wisiorka Bylam przekonana ze pewnie jest gdzies pod podszewka, rozprulam pol torebki ale niestety go tam nie ma normalnie masakra Nie wiem co mam teraz zrobic, powiedziec Tżtowi (on nigdy nie pytal gdzie ten medalik) czy nic nie mowic Tż mnie chyba zabije jak się dowie przeszukalam juz wszystko, jest male prawdopodobienstwo ze go wyjelam z torebki jak bylam w bb, ale ono jest naprawde niewielkie...najprawdopod obniej go zgupilam normalnie sie zalamie
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mieszanka wybuchowa Dobrze, że masz świadomość, że żałujesz, ze chciałabyś to wymazać. Moim zdaniem powinnaś to jakoś wynagrodzić TŻ, zdobyć jego zaufanie.
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
wpadłam na chwilke jak juz wspominałam teraz tak często tu nie będę zaglądać . Może uda mi się nadrobic od piątku wszystkiego czego naklepałyście.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie. Kamerzysta załatwiony
Mam do was takie pytanie... Planujecie podróż poślubną??? |
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj jeszcze,może się znajdzie . Jeśli nie odszukasz powiedz TŻ lepiej, po co kłamać. Na pewno zrozumie Ciebie.Głowa do góry |
|
|
|
|
#3696 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Daysy85 ładne to o motylku ![]() Scio TŻ Ci wybaczył i to jest najważniejsze, kochacie się i wierzę, że będzie dobrze
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj jeszcze raz na spokojnie, może zadzwoń do domu w Bielsku i poproś, żeby poszukali, może jednak go tam zostawiłaś...Przykro mi ![]() Cytat:
![]() My planujemy pojechac do Francji |
||
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka kto kochanie takie drogocenne rzeczy nosi przy sobie???
Ale juz trudno satło się ... powiedz TŻ co się stało i bardzo go przeproś... nie masz wyjścia po co ukrywać , potem kłamstwa itd a potem i tak wyjdzie co się stało... Poszukaj może jeszcze gdzieś, w portwielu albo jeszcze raz na spokojnie w tej torbie, albo może w tym miejscu gdzie trzymasz biżuterię? |
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy, dostalam juz pierwszy katalog i egipt jest cenowo bardzo atrakcyjny ![]() spojrzcie www.eccoholiday.com |
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wtedy siade z Mariuszem i powiem mu co czuje, czego mi brakuje itd. Nigdy więcej nie chcę widziec tego smutku w jego oczach, nigdy więcej nie pozwole, zeby cierpiał. kocham go... i spie*pr*yłam. kupiłam mu wlasnie srebrna obroczkę, chciałam mu dać jakiś symbol tego, ze go kocham, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale zrobilabym wszystko, zeby odzyskac jego zaufanie, bo dopiero teraz widze ile dla mnie znaczy, i ile dla mnie robi... Moze musielismy sie zgubic, zeby na nowo sie znalezc... |
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie nic nie planuję... zobaczymy jak będziemy finansowo stać. Może jakies last minute?
albo pojedziemy trochę później nie bezpośrednio po ślubie tylko za 3 miesiące w październiku? Zresztą polska też jest piekna i może wyebierzemy się gdzieś tu może góry albo Bieszczady? To wszytsko będzie zależeć od tego ile będziemy mieć pieniązków. Ja tak cichutko marzę o Egipcie albo Czarnogórze??? |
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
samba poszukaj i zadzwon do domu niech poszukają. Jak nie będzie to powiedz tż. Może da się odtworzyć ten wisiorek jakoś?
myszka a powiedz jakie to pomysły ciekawa jestem ![]() Co do podróży to pewnie będę mogła o niej zapomnieć - praca itp. Ale jak nam się uda wyjechać lub coś zorganizować - to mam takie propozycje: - Hiszpania - Francja - Chorwacja - Norwegia Generalnie trochę leżenia i grzania się plus zwiedzanie ciekawych miejsc.
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie powiedziane
Trzymam kciuki
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, wierze w nas, wierze, ze jeszcze będzie dobrze, on zzachował się wspaniale, jest dla mnie taki czuły, a mnie zżerają wyżuty sumienia.
Ale dość o tym, trzeba żyć dalej... Z nim... |
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Scio- przestań się obwiniać jakby u Was w związku było tak kolorowo to nie musiała byś tego robic- szukać ciepła gdzie indziej, pamiętasz jak tu pisałaś że gadałaś z nim na ten temat, że Cie zaniedbuje itd a on na to że nie zauważył...
No słuchaj maleńka jego też jest w tym wina, ja bym go zabrała tylko na pizze i powiedziała że jest Ci przykro i tak dalej. I jak już tu któraś Ci pisała zrobic rachunek porządny tych lat, nie chodzi mi o wypominki ale o szczerą rozmowę... rozumiem źle zrobiłaś ale to nie jest od razu powód żeby się biczować i łajać ... Tak dbał o Ciebie, traktował Cie idealnie jak prawdziwą kobietę? Ok przeprosiny się należą zgadzam się ale kochana bez przesady... Nie wiem czy rozumiesz o czym tu napisałam nie che żebyś mnie źle zrozumiała.. |
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten sam kamerzysta byl na weselu na ktorym oboje z TZ złapaliśmy welon i TZ musznik. Np. KAmerzysta zaproponowal ze to ujecie mozna wrzucic na naszą płytke, albo nagrac jakieś ujęcie w miejscu gdzie sie poznaliśmy albo zaręczyny czy cos w tym stylu,(przed weselem) pokazywał nam jedna z plyt ktorej początek nagrany jest bardzo humorystycznie (Pan młody zaspał na ślub bo śniła mu sie pierwsza randka ze swoją Przyszłą żoną) Niewiem, może wy już spotkałyście sie juz z takimi sprawami może to jest już dośc popularne ale dla mnie to nowośc
Cytat:
Znacie jakieś ciekawe polskie miejsca?
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2008-11-12 o 14:35 |
|
|
|
|
#3708 |
|
Wtajemniczenie
|
Sambuś, dzięki
A szkołę zaczęłam Nie jest źle nawet![]() Podróż poślubna? Co tydzień mam inny pomysł
|
|
|
|
#3709 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Scio
To co bylo, bylo pod wplywem chwili... Wiadomo, nie powinno do tego dojsc, ale doszlo... TŻ nie jest latwo, tak samo, jak teraz Tobie, ale wybaczyl, choc watpie zeby zapomnial... Trzymajcie sie dzielnie ![]() Zapomnialam pogratulowac dostania sie do nowych prac Dajcie znac, jak po pierwszych dniach w pracy Azzis hmmm gdzies czytalam, ze wszystkie dok sa przechowywane tam gdzie sie odbywal chrzest, ale nie jestem tego pewna... Hmmm swoja droga, dziwna jest taka luka w dok koscielnych, ba nawet bardzo dziwna... Hmm co do podrozy poslubnej, to planujemy wypad do SPA w Polsce Jaga hmm troche nie fajnie wyszlo Oby zaczal Cie w koncu TŻ sluchac
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-11-12 o 14:27 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno dobrze odpowiedziałaś. Dostaje tyle tych ankiet, że nie mam czasu etraz wszystkich czytać dzieki za pomoc.Mopja ankietkę do mgr ![]() Cytat:
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Twin--maid
Wypełnione i odesłane ![]() Ona ma tylko 3 pytania ? tam na dole czy coś mi się nie przesłało? |
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
twin--maid, ja odesłałam Ci ankietkę przed południem. Rzeczywiście ciężko odpowiadać na takie otwarte pytania, bo trudno sobie przypomnieć wiele sytuacji
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, do 5 grudnia musimy zamówić Triadę. mają teraz fajną promocję. Marzę o Nilu. Słyszałyscie coś o wycieczkach z T?
|
|
|
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, ja bym się na Twoim miejscu Samba przyznała. W sumie nie zrobiłaś tego celowo i nie miałaś złych intencji, nie powinien mieć do Ciebie pretensji.
A ja już od rana faszeruję się tabletkami uspokajającymi. Przed snem, chyba zjem troszkę więcej, bo noc będzie na pewno niespokojna
|
|
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze ![]() Cytat:
ja mogę też wypelnić
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-13 o 12:48 Powód: prosze nie pisać post pod postem i przypominam o funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ledwie mnie parę dni nie było a tu 20 stron
chyba tego w życiu nie nadrobię ![]() My w podróż poślubną wybieramy się do Włoch a konkretnie do Loreto. Mamy ułatwione bo mieszka tam siostra Tż i jedziemy z nią i jej mężem
|
|
#3717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć dla pewności możesz pójść i się spytać, zawsze to człowiek będzie się czuł pewniej ![]() Cytat:
![]() Ja dostałam od mamy TŻ'ta śliczny pierścionek i ukradła mi go pewna dziewczyna. Było i jest mi z tego powodu przykro. TŻ'towi również było, ale to przecież nie specjalnie. Więc myślę, że jak mu o tym powiesz, to zrozumie.
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
No to mi podpoweidzcie co wpisałyście żebym miała pogląd
![]() azis ano miałam chrzest w innej parafii i bierzmowanie w innej- miasto to samo. ![]() Mama jutro pojdzie się czegoś dowiedziec
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-12 o 14:45 |
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny plan
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Która to Paulina C.?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

Przejrzalam tylko na szybko co napisalyscie bo niestety dom caly w remoncie i musze trzymac lapka na kolanach i nie mam zbyt duzo czasu 
A na te studia sie w koncu zapisalas czy nie??
Przed wyjazdem do Anglii Tż dał mi wisiorek po swojej mamie (ona juz nie żyje i Tż mi go dał mówiąc ze jego mama mu go kiedyś dala i powiedziala zeby dal kobiecie swojego zycia....) no i mi sie tak milo zrobilo i w ogole i od tej pory nosilam ten wisiorek zawsze ze soba w torebce (Tż o tym nie wiedział) no i jakis tydzien temu zrobila mi się dziura w kieszonce w torebce tak że wszystko co tam mialam wpadalo mi pod podszewke ;/ no ale spoko az do wczoraj gdy chcialam zaszyc dziurę. Wyjelam wszystko z torebki a tu nie ma mojego wisiorka 

to mieszanka wybuchowa
Dobrze, że masz świadomość, że żałujesz, ze chciałabyś to wymazać. Moim zdaniem powinnaś to jakoś wynagrodzić TŻ, zdobyć jego zaufanie.

Poszukaj jeszcze raz na spokojnie, może zadzwoń do domu w Bielsku i poproś, żeby poszukali, może jednak go tam zostawiłaś...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dajcie znac, jak po pierwszych dniach w pracy 

Albo mi prostym przykłądem poświeć bo nie bardzo wiem co wpisać.