![]() |
#1501 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Jutro ten drugi etap właśnie i zupełnie nie wiem czego się spodziewać...Stres mnie zje do jutra chyba... Cytat:
![]() A śmiech to samo zdrowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję bardzo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z tymi pytaniami to też bym zadała, ale gdyby odpowiedział, że już wszystko na straty spisane, to tylko sznurek by mi został ![]() ![]() ![]() Zawsze wszystko jakoś ładnie mi szło, a rok 2008 ? Chyba same porażki... ![]() I cóż tu robić ? ![]() ![]() Iza to on nie odp dalej na esa ? Dziad [?] ![]() EDIT: Marzenka|Virka - będzie wszystko super ![]()
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-12 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zastanawiam się czy nie będzie ust wysuszać?? No ale dziś ma dojść do mnie balsam do ust Avonu.. to bedzie czym nawilżyć. ![]() Czy do takiego koloru pomadki pasują grube kreski na powiece? Czarne albo brązowe? A jak nie to jaki cień??? ![]() ![]() no masz... oczywiście virkuniu ![]() ![]() ................... Przed chwilą porobiłam zdjęcia całym moim zbiorom kolorówkowym!!! jest mniej niż było ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() ![]()
![]() |
#1506 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ale możesz lubić dwóch ![]() Cytat:
Z gejów to mi Bambi [czyli Dr O'Maley z Chirurgów] się podobał ![]() ![]() Witaj w klubie ![]() Cytat:
Przyjął do wiadomości... ale skontaktuje się w pierwszej wolnej chwili ![]() ![]() No to trzymam i nie puszczam [trudno się pisze z takimi piąchami, ale dla Ciebie wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zdradź zawodowe tajemnice ![]() ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-12 o 16:11 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
Jolie --> gratuluje! Mozesz nam cos wiecej zdradzic?
![]() Marzenka (virka), Emilka (Porcelainn) --> 3mam kciuki! Powodzenia! blonndee --> napewno sie odezwie! Glowa do gory! A ja gotuje zupe pomidorowa ale wlasnie zauwazylam ze nie mam koncentreatu i musze sie do sklepu wybrac ![]() A tak poza tym to jeszcze nie spakowana ![]()
![]() |
#1509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na serio - to faaaajnie masz ![]() Dziękować ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Szczęśliwej podróży jutro ![]()
![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
tajemnic zawodowych zdradzić nie mogę
![]() ![]() Powiedzieć mogę jedynie, że wszystko polega na tym, ze odważa sie poszczegolne składniki na podstawie uprzednio opracowanej receptury i miesza dodając po kolei fazy- rzecz jasna nie miesza się ręcznie a w specjalnych do tego araratach. Świetna zabawa ![]()
![]() |
#1511 | |||||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() Witam serdecznie Elisabeth, neybe i wszystkie nowe włosomaniczki których nie wymieniłam ![]() Cytat:
![]() Rozwalasz mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też planuje taki odwyk, ale jak uzupełnie braki tzn wax, żel palomy, jakieś oleje i zamówienie u thanatosa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-11-12 o 17:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1513 |
Gość
|
Ale szalejecie - tyle już od rana....
![]() ![]() Daję adres zgodnie z obietnicą - http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=799.0 http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=137.0 http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=87.0 http://juurikasvu.org/smf/index.php?topic=10.0 - chyba to węgierski - nie mogę zrozumieć (to chyba jeden z tych ugrofińskich lub z północy). Składów jest tyle, że ho, ho... Dla Estelle mam robotę ![]() ![]() Jutro trochę zwolnijcie, bo wracam nieco później (ale od 11:15 może wcześniej mam wolne do 13:45 więc trochę popołudniu popiszę). A i pokarzę wam farbę w której jestem zakochana - I3 (daje u mnie efekt machoniu lub ciemnej wiśni) - oraz obecny odcień mój włosów czyli M2 (zimny brąz). Pytanie też do znawczyń - co lepiej wybrać - MAC (droższe, ale cena pewna), czy szalejący z cenami ostatnio Inglot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze spotkanie! Nie wiem, o co chodzi, ale mocno trzymam ![]() Marzenko - jestem pewna, że świetnie Ci jutro pójdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Gość
|
Ja też czekam na jutro - tego dnia może się wiele ważnych rzeczy dla mnie okazać. Jutro kupię też sobie nutelle i tosty i będę jechać po całości - te tylko 0,2 deko mnie zasmuciły. Ale też ta rozmowa jest bardzo ważna - możliwe, że dzięki niej wreszcie poukładam sobie w życiu. Na prawdę jutro proszę o bardzo mocne kciuki - o 15:15 - bardzo mocne takie z całych sił...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak zmieniając temat, to nasza Iza (b) chyba na randce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1518 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cudną masz tam pracę... Też chce!!! Mogę testować to co ukręcisz!! ![]() CZEŚĆ ![]() Ale.... od dziś odwyk! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() najpierw trzeba się dobrze zaopatrzyć by później nic nie kupować! Tzn. wykupić wszystkie nowości kosmetyczne! ![]() ja powstrzymałam się dziś od kupienia szamponu- farby i odzyweczki...cóż to 1 szminka na taki sukces? ![]() Cytat:
![]() ![]() I.. aż dziwne żę pytasz o te cienie, w świetle ostatnich wydarzeń -OCZYWIŚCIE ŻE INGLOT! ![]() ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-12 o 18:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1519 | ||
Zakorzenienie
|
A jak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-11-12 o 18:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Izy - też tak myślę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Za Marzenkę trzymam mocno kciuki
![]() ![]() ![]() A ja... Ja jestem aktualnie w szoku. Pamiętacie mojego ex'a? Tego *cenzura*, *cenzura* i *cenzura*? Otóż dosłownie przed chwilą dostałam od niego smsa o treści:"Przepraszam". Coś się we mnie zagotowało.
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Karla dzieki
![]() Ola porażka jakaś z tego chłopaka;/ co do inglota to kiedys kupiłam tusz i zaraz poszedł w odstawke, bo oczy zaczęły mi tak łzawic jakbym płakała, a lakier odprysł po 1 dniu ![]() ![]() a juz kompletnie nic nie rozumiem, nie moge uzywac zadnych kremów ![]() po tych dla nastolatek, nivea young, perfecta, under twenty i tych wszystkich innych moja twarz jest beznadziejna tak samo po kremach typu ziaja, bambino, nivea;/ porażka jakaś, juz niewiem jaki krem kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Mirelko, ja od jakiegoś czasu używam krem z serii Emolium i jestem z niego naprawdę zadowolona. Mam cerę alergiczną, a ani troszeczkę nie podrażnił mnie, a nawet załagodził rozszalałe naczynka.
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak nagle zaczęła mi się strasznie przetłuszczać 2 lata temu -zaczęłam używać tłustego kremu oliwkowego ze ziaji ..i co? po 2 miesiącach buzia przestała mi się przetłuszczać! Spróbuj ..nic nie stracisz! a może akurat to jest przyczyną twojego problemu.. Aha..i jest o tym jakiś wątek na kosmetycznym.Poszukaj ![]()
![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
mnie inglotowskie lakiery ścierają się po dwóch dniach- ale mam na nie patent- nakładam dwie wartswy na odżywkę i na nie utwardzacz. Trzyma się ponad tydzień. W przypadku innej firmy nie chcialo by mi się tak bawić- ale za taką gamę kolorów [zwłaszcza ciemnych- śliwki, bordo] można pocierpieć
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Ola ten krem to do skóry suchej i bardzo suchej, a ja takiej nie mam
![]() Sweet_Jelly ale ja uzywałam tłustego kremu z ziaji i dostałam po nim uczulenia ![]() boje się spróbowac jeszcze bardziej natłuścic skóry, żeby nie wyglądała jeszcze gorzej Jolie, może kiedys tak spróbuje, bo bardzo podoba mi się jedna czerwien inglota Jednak niewiem czemu nie polubiłam się z tą firmą, np z błyszczykami które są strasznie klejące, ale znam też wiele osób które prawie wszystkie kosmetyki kupują w inglocie czytałam, że przy skórze tłustej najlepiej wybrać sie do apteki i zainwestowac w jakis porządny krem i zrezygnowac z tych drogeryjnych, ale boje się, ze to będą kolejne pieniądze wyrzucone w błoto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny kochane,
wybaczcie nieobecność. Dużo się działo u mnie przez ostatnie 2 dni, właśnie w kwestii związku - jedna masakryczna doba, totalna kłótnia, milczenie, myślałam, że to już koniec... dramat. Załagodziliśmy to, wyjaśniliśmy sobie wszystko, oboje w tej "zapalnej" kwestii mieliśmy swoją winę i swoje racje. Oboje doszliśmy do wniosku, że chcemy spędzić ze sobą życie i będziemy nawzajem o sobie walczyć, o naszą miłość. Zobaczymy, jak będzie dalej, mam nadzieję, że coraz lepiej... Wpadłam tylko na chwilę, bo siedzę nad opracowaniami jakiegoś testu. Później też nadrobię co tu popisałyście podczas mojej nieobecności. Buziaki dla Was kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie moge na nia w lustrze patrzeć, bo nigdy nie miałam takiego problemu;/ dlatego potkoniecznie potrzebuje czegos do skóry suchej, myslałam nad Iwostinem, ale to chyba będzie podobne do tych wszystkich Yangów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.