Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-12, 10:01   #1471
atsenka
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Witam

Ale mialam niespodzianke! Tylko moja siostra zdazyla wyjsc do pracy a tu ktos puka... Nie zrywalam sie z lozka bo myslalam ze ona czegos zapomniala ale ma klucze wiec pewnie zaraz sobie otworzy... o ale jako ze pukanie nie ustalo... musialam wstac. Otwieram drzwi a tam... TZ! Mial do pracy na 9 to postanowil do mnie wpasc z wizyta z rana, bo sie stesknil. Czasem potrafi mnie zaskoczyc No i dostalam od niego te perfumy... Co prawda nigdy nie byly na mojej wish liscie, ani na liscie do wyprobowania ale musze Wam powiedziec ze jestem pozytywnie zaskoczona, nie spodziewalam sie "czegos" co mi sie spodoba po Beckhamie a dokladnie Intimately Night for Her czy jakos tak. Co prawda zapach mam na sobie 2 godz, ale moge sie chyba wypowiedziec na jego temat? Niewiem jeszcze jak z trwaloscia, ale poczatekk srednio mi sie podobal. Od razu wiedzialam ze zawieraja tuberoze, ona zawsze wywoluje u mnie bol glowy. Oprocz tego wyczuwam inne kwiaty, wanilie, pomarancze? - chyba. W kazdym razie, po jakims czasie (dosc szybko) zapach lagodnieje i robi sie naprawde przyjemny. Typowy zapach na wieczor. I mimo wyczuwalnych kwiatow i wanilii nie powiedzialabym ze jest kwiatowy, slodki czy kwiatowo-owocowy. Mocny z akcentem. Roznorodny. Otulajacy. Zmyslowy. Napewno wyczuwam rowniez jakas kadzidlana nute. Zerkenlam tez na KWC i dziewczyny Intimately zarowno te jak i klasyczne porownuja do Pure Poison Diora. Ja co prawda nigdy PP nie mialam, ale wcale nie zaluje. Ogolnie nie lubie zapachow Diora, a Poisony to juz w ogole odlegla galaktyka jak dla mnie, dlatego tez dziwi mnie ze te mi sie spodobaly. TZowi sie bardzo podobaja, wiec raz na jakis czas na wieczor moge je na sobie nosic Wcale sie nie obraze.

A tak poza tym to jem sniadanie i delektuje sie smakiem pysznej, porannej kawy

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 10:13   #1472
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dzień Dobry..
Z tego Rodzinnego obiadku (z teściami i rodzicami) zrobiła się rodzinna kolacja.. Potem teście pojechali do domu a my z męże zostaliśmy na noc u moich rodziców! Przed chwilą dopiero dojechałam do domu....i...musiałam najpierw się z Wami przywitać!

Coraz bardziej Was lubię Baby

Mąż zaproponował mi że kupi mi szminkę u siebie w bydgoszczy (muszę tylko powiedzieć kolor) a ostatnio chciał jeszcze kupić mi książkę pisarza którego bardzo lubię i co... W obu przypadkach odmówiłam Głupia ja głupia oj głupia

Ponieważ książka wcale nie była tańsza niz w innych księgarniach a co do szminki...odwyk i nie wiem czy by z kolorek trafił!!!!!!!!!!
Eh. W ten sposób zabija się kreatywność

Chyba jednak powiem mu że ma tę książkę kupić!
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam

Ale mialam niespodzianke! Tylko moja siostra zdazyla wyjsc do pracy a tu ktos puka... Nie zrywalam sie z lozka bo myslalam ze ona czegos zapomniala ale ma klucze wiec pewnie zaraz sobie otworzy... o ale jako ze pukanie nie ustalo... musialam wstac. Otwieram drzwi a tam... TZ! Mial do pracy na 9 to postanowil do mnie wpasc z wizyta z rana, bo sie stesknil. Czasem potrafi mnie zaskoczyc No i dostalam od niego te perfumy... Co prawda nigdy nie byly na mojej wish liscie, ani na liscie do wyprobowania ale musze Wam powiedziec ze jestem pozytywnie zaskoczona, nie spodziewalam sie "czegos" co mi sie spodoba po Beckhamie a dokladnie Intimately Night for Her czy jakos tak. Co prawda zapach mam na sobie 2 godz, ale moge sie chyba wypowiedziec na jego temat?
Milusie

a ja pałaszuje resztę serduszkowych czekoladek od mężulka

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 10:19   #1473
nebya
Wtajemniczenie

Dzień Dobry
I ja na chwilę zajrzałam na forum, ale zaraz idę się uczyć Chce mi się baaardzo Ale jak trzeba to trzeba. Oprócz tego zamierzam dzisiaj skończyć przerabianie bluzki i polakierować dwa pudełka. Ambitne plany na cały dzień

A Wam życzę miłego dnia

Jolie zapomniałam wcześniej " osobiście" podziękować za zakup pudru Dziękuję Ci bardzo

nebya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 10:33   #1474
paprif
Zakorzenienie

No no nebya coż za plany, ja się pochwalę, że powinnam robić to samo

Sweet Jelly to smacznego !
Atsenka fajnie, że zapach Ci się podoba, u mnie z tż było tak, że zawsze chodziliśmy po drogeriach, mówiłam co mi się podoba, a potem dostawałam właśnie ten perfum... stare, dobre czasy ...
Stary 2008-11-12, 10:41   #1475
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Sweet Jelly to smacznego !
Dziękować!

Stary 2008-11-12, 10:43   #1476
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Dziękować!

ok ja lecę...
Stary 2008-11-12, 10:47   #1477
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Kto to Lalunia ? W brzuchu ? Dziurę ?
Lalunia, a także : Picuś-Glancuś, Suikerbuik, Ciacho, Duży, Szalapin, Majneliebepitusieńku i jeszcze parę, to określenia mojego ślubnego TŻ-ta.
Co zaś tyczy się : wiercenia dziury - zrozumiesz ja wyjdziesz za mąż ; oni mają do tego niespotykany talent . Przynajmniej mój. Dziękuję za namiar. Jeszcze nie znalazłam, ale nie rezygnuję.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 10:58   #1478
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Laski, miejcie litość
Miałam dziś analizy porobić, ale widzę, że z pół dnia zejdzie mi na czytaniu

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 11:21   #1479
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Kochane korci mnie by znowu pofarbować włoski!

Na kolor Joanny księżycowy blond -> KLIK

Albo na ten kolorek.... Casting'a -> klik

i powiedzcie mi czemu tak jest że ja Naturalna blondi mam potrzebę...farbowania na blond???? To jakiś nonsens!

Stary 2008-11-12, 11:35   #1480
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane korci mnie by znowu pofarbować włoski!

Na kolor Joanny księżycowy blond -> KLIK

Albo na ten kolorek.... Casting'a -> klik

i powiedzcie mi czemu tak jest że ja Naturalna blondi mam potrzebę...farbowania na blond???? To jakiś nonsens!
Casting ładniejszy moim zdaniem
Stary 2008-11-12, 11:36   #1481
mariolasl
Zakorzenienie

Heloł!
nebya witaj!
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
mariolasl - masz może doświadczenie w aplikowaniu henny na farbę chemiczną ?!
Mam Ogólnie nie polecają nakładania henny na farbowane chemicznie włosy, bo efekty mogą być rożne. Daaawno temu nałożyłam hennę na farbowane włosy, pewnie byle czym w stylu Pallete i włosy sfilcowały mi się. Dosłownie. Musiałam ścinać po kawałku, aż ścięłam wszystko. Wtedy tez rozkwitłą moja miłość do olejków (szczególnie rycynowego), które uratowały mi włosy.
W tym roku ponownie zaczęłam przygodę z henną, rownież na farbowane włosy (delikatna farba nakłądana w salonie) i nic złego się nie stało. Wręcz przeciwnie, mam dużo ładniejsze włosy po kilkukrotnym nałożeniu henny.
Cytat:
Ja używam ten kokosik Parachute. Jest dla mnie idealny ! Wygrał w rankingu z innymi dostępnymi w Polsce.
Heroldin, pryznaję, ze to twoja opinia na temat tego oleju miałą duży wpływ na zakup Parachute . Jeszcze nie stosowałam, wykańczam Vatikę, zdam z pewnością relację.
Cytat:
Do tego wyprobowalam wczoraj makijaz- jasna porcelanowa buzia, delikatny roz na policzki, rozswietlacz, czarna kreska i czerwone usta Powiem Wam ze jak sie wczoraj zobaczylam to bylam w szoku- tak bardzo roznilam sie od swojego dziennego wizerunu ze nie moglam sie napatrzec!
Mój ulubiony typ makijażu. Zawsze robi wrażenie. chcoiaż cery nie mam porcelanowej, ale czerwone szminki lubię. Od dawna nie mogę zanleżc właściwego koloru. Wszystkie, któe testowałam/mam są za zimne i niedobrze w nich wyglądam, a ja potrzebuję ciepłej czerwieni wpadającej lekko jakby w pomarańcz.
Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie wczoraj pidżamkę .
Fajna
Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dziewczyny
N.A.P.I.S.A.L!!!!!!!!
jestesmy umowieni na jutro na 19
Świetnie! Życzę jeszcze wielu, fascynujących spotkań.
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Niedawno skonczyłam oglądać ' Wyznania gejszy'. I może mam niewybredny gust, ale film bardzo mi sie podobał. Szczególnie scena tańca Sayuri. I Michelle Yeoh - ta kobieta ma niesamowitą twarz.
Ja również bardzo lubie ten film. Książkę zresztą również.
Cytat:
Ale mialam niespodzianke!
Bardzo miły początek dnia i gratuluję prezentu.
------------
Ja zaczęłam dzień zmycia vatiki, którą nałożyłam na noc. teraz czekam, aż mi wyschną i muszę wybrać się na zakupy.
Acha! Od dziś nie jem ziemniaków, chleba, ryżu i makaronu, bo nie moge patrzeć na siebie w lustrze.
Stary 2008-11-12, 11:37   #1482
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiu - sama nie wiem jak to jest z tymi zakupami. Nie wszystkie sklepy chyba mają te zniżki i nie na wsyztskie towary. Rok temu była moja siostra i udało jej się kupić kilka rzeczy sporo taniej. Ja mam upatrzoną jedną bluzeczkę, nie jakoś straszliwie drogo...ale gdyby tak obniżyli cenę, to byłoby bardzo miło...

Niedawno skonczyłam oglądać ' Wyznania gejszy'. I może mam niewybredny gust, ale film bardzo mi sie podobał. Szczególnie scena tańca Sayuri. I Michelle Yeoh - ta kobieta ma niesamowitą twarz.
mi też sie ten film bardzo podobał, a myślałam, że będzie beznadziejny, bo o książce słyszałam wiele negatywnych opini...

no i znowu chora jestem
ide dzis do lekarza, już mam dość tego chorowania, potem bede musiała w szkole nadrabiac;/
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 11:37   #1483
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Ja do Was, Dziewczyny jak zwykle po pomoc, bo mi Lalunia na wylot dziurę w brzuchu wywierci. Mimo najszczerszych chęci nie mogę Mu pomóc. Może Wy ?! Poszukuję zapisu nutowego naszego swojskiego Sto lat. Wszystko jedno w jakiej tonacji, na jaki głos - On sobie przerobi. Kiedyś można było kupić takie płyty : Piosenki biesiadne. Może, któraś z Was, gdzieś taką z nagraniem tego utworu posiada.
On sobie ze słuchu nuty przepisze. Próbowałam zaśpiewać, ale ... przy moich popisach wokalnych na Jego twarzy zagościł grymas zniesmaczenia . Zrezygnowałam.
http://www.polishamericancenter.org/StoLat.htm

witam sie dziewczyny i żegnam jednocześnie - szykuję się do pracy, wpadnę tu jak z niej wrócę. obawiam sie ze ok 23 nikogo tu nie będzie ale cóz zrobić miłego dnia!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 11:45   #1484
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Mój ulubiony typ makijażu. Zawsze robi wrażenie. chcoiaż cery nie mam porcelanowej, ale czerwone szminki lubię. Od dawna nie mogę zanleżc właściwego koloru. Wszystkie, któe testowałam/mam są za zimne i niedobrze w nich wyglądam, a ja potrzebuję ciepłej czerwieni wpadającej lekko jakby w pomarańcz.

Ja porcelanowej tez nie mam Jest poprostu jasna... a efekt porcelanowej uzyskalam nakladajac jasniutki podklad.

Cytat:
Acha! Od dziś nie jem ziemniaków, chleba, ryżu i makaronu, bo nie moge patrzeć na siebie w lustrze.
Ja od jutra to co wyzej + slodycze, ser zolty i mleko

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
no i znowu chora jestem
ide dzis do lekarza, już mam dość tego chorowania, potem bede musiała w szkole nadrabiac;/
Szybkiego powrotu do zdrowia

Ja posiedzialam z Waxem na glowie i maseczka na twarzy Czuje se o wiele piekniejsza!

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 11:49   #1485
'Estelle'

Tyle naprodukiwałyście, że muszę teraz w 2 ratach co najmniej odpowiadać

Cytat:
[I]Zaskakujące prezenty są super. Albo kiedy prezent idealnie trafia w w czyjś gust, w jego zainteresowania, albo w aktualną potrzebę...to taki dowód, ze sie kogoś zna, słucha... Zarówno te większe jak i mniejsze są wtedy bezcenne.
Otóż to. Zawsze staram się wyłapać, co mu tam w głowie chodzi. Czasem mnie ubiegnie i sam kupi coś wcześniej, ale teraz mam już ułożoną listę na najbliższe okazje i raczej powinno się udać.
Pamiętam, że najtrudniej było mi w tajemnicy zorganizować weekendowy wyjazd - niespodziankę [jako, że kiedyś mój Luby wyznał mi iż taki mu się marzy] - i to jeszcze w taki sposób, że sama na miejscu miałam być wcześniej, a jego zaskoczyć zostawionym w domu pisemnym zaproszeniem

Cytat:

Pewnie informacje wymagają dłuższego... przetrawienia, czasami trzeba przeczytać kilka razy.

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
[...] zreszta tacie tez nie wiem co kupic na mikołaja... tylko dla siostry i siostrzenicy mam pomysł...
Też zawsze mam problem, jeśli chodzi o "męską część" rodziców

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Witam
Można się przyłączyć? Co prawda nie mogę się jeszcze nazwać Włosomaniaczką, ale bardzo bym chciała Na razie jestem na etapie uświadamiania mnie przez moją młodszą siostrę ( Olę- Narek ) wstyd trochę, ale cóż podobno na zmiany nigdy nie jest za późno. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś pożytecznego i w końcu doprowadzę się do porządku
Witaj
Raz-dwa złapiesz przysłowiowego bakcyla, to straaaaszzzzznie wciąga i nim sie obejrzysz, doprowadzisz włoski do wzorowego stanu. A ile przy tym zabawy i radości

Cytat:
dziewczyny
N.A.P.I.S.A.L!!!!!!!!
jestesmy umowieni na jutro na 19

przepraszam, musze wyjsc na powietrze bo zemdleje!!

Super
No to czekam na sprawozdanie
[A nie mówiłam, że facet musi dojechać do domku, odpocząc po podróży i będzie git

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Ale stron natrzepałyście przez ten 1 dzień!
No nie? Pędzą jak szalone...

Cytat:
No wiesz co? To ja myślałam, ze załapiesz się z nami na Sex i będziemy miały dziewczyński czworokącik (ehh, za dużo się chyba filmów naoglądałam ) a Tobie tylko o kajdanki chodzi?
Aga, Ty świntucho , co Ty za filmy oglądasz

Cytat:

nie moge z wami, wariaty
ja osobiscie lubie 'misiu', tylko moja przyjaciolka moze mowic do mnie per 'slonce'

ejj, myslicie, ze przesadzam...?
TAK
A na serio, to korzystaj z pozytywnych emocji, ale warto zachować odrobinę dystansu, nie obiecuj Sobie od razu złotych gór po tej znajomości, wszak lepiej być mile zaskoczoną niż się rozczarować.
Póki co - ciesz się chwilą Niech ta radość trwa jak najdłużej, a sprawy idą swoim tempem...

Stary 2008-11-12, 11:53   #1486
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
[/SIZE][/FONT]

Ja porcelanowej tez nie mam Jest poprostu jasna... a efekt porcelanowej uzyskalam nakladajac jasniutki podklad.

[SIZE=2][FONT=Comic Sans MS]

Ja od jutra to co wyzej + slodycze, ser zolty i mleko

Szybkiego powrotu do zdrowia

Ja posiedzialam z Waxem na glowie i maseczka na twarzy Czuje se o wiele piekniejsza!
dzieki
teraz jak choruje to też zaczne nakładac jakies maseczki
Stary 2008-11-12, 12:20   #1487
noname12345TPa
Gość

Witajcie. Jak widzę mocna produkcja od rana. Ja spadam. Pociąg mi się śnił, więc coś mnie dziś pięknego czeka. Zobaczę co będzie jutro i w weekend. Wieczorem dam wam superlinka - strona po węgiersku, ale jest tam od groma składów (estelle szykuję dla ciebie i Jolie dostawę, bo zaczynam powoli szukać czegoś do kręconych włosów). To do 16, może 17. Pozdrawiam. Werka.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 12:30   #1488
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez ElisabethBathory Pokaż wiadomość
a ja sie tu wepchne tez jestem wlosomaniaczką. przynajmiej od czasu jak fryzjerka zrobila ze mnie strach na wroble

zapuszczam, pielęgnuje i też smierdzę ale sokiem z cebuli
Wpychaj się, wpychaj i regularnie zaglądaj.
Miło Cię powitać w gronie włosomaniaczek,

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Elka ty tu
O rany, co za reakcja

Cytat:
no bo to dlatego, ze ja mu po pijaku powiedzialam, ze lubie jak ludzie zwracaja sie do mnie zdrobniale...

Dajesz Piękna, do pieca tymi komentami

Cytat:
znow dubel to z milosci

Mirelka, dużo zdrówka

Spadam na pocztę z moją dziubaniną, potem może uda mi się zrobic kilka analiz. Do zobaczenia wieczorkiem dziubaski

Stary 2008-11-12, 12:35   #1489
blonndee
Wtajemniczenie

kooocham was dziewczyny
Pati, Ola, boskies
Atsenko kochana, masz zlotego tz!!
Asiu, wierz mi, tak wlasnie robie, bo mimo wszystko nastawianie sie nigdy nie przynioslo mi nic dobrego... nastawiam sie na gore smiechu, to wszystko

siedze wlasnie na kompie na uczelni, zmeczona i wsciekla po 3godzinach cw z mat [kurcze, wszystko umialam, oczywiscie polecialam do tablicy jako pierwsza -cudnowna pani profesor z nieznanych mi przyczyn szczerze mnie niecierpi, i co? musiala w jakis sposob zrobic ze mnie idiotke. tak mi namacila ze juz nie bylam pewna jak sie nazywam! ehh, musze sie wysprycic bo poki co skubana ma nade mna przewage psychiczna]. pomagam koledze i koleznce robic cwiczenia w linuxie kto by pomyslas ze sie nawet z nim polubie?
edit:
ze z linuxem, nie z kolega tzn kolege tez lubie, no ale wiecie

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2008-11-12 o 12:37
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 12:41   #1490
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Zawsze najfajniesi faceci to geje - patrz Fredie Mercury z Queen (cześć jego pamięci - jest św)... A niech to...
on akurat jets kompletnie nie w moim typie no, ale każdy ma inny gust

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Miło Cię powitać w gronie włosomaniaczek,

O rany, co za reakcja

Dajesz Piękna, do pieca tymi komentami

Mirelka, dużo zdrówka

Spadam na pocztę z moją dziubaniną, potem może uda mi się zrobic kilka analiz. Do zobaczenia wieczorkiem dziubaski
rekacja taka bo szoku dostałam jak zobaczyłam elki post w tym wątku, jeszcze 10 razy strone odświeżałam
dzięki
Stary 2008-11-12, 12:43   #1491
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
kooocham was dziewczyny
Pati, Ola, boskies
Atsenko kochana, masz zlotego tz!!
Asiu, wierz mi, tak wlasnie robie, bo mimo wszystko nastawianie sie nigdy nie przynioslo mi nic dobrego... nastawiam sie na gore smiechu, to wszystko

siedze wlasnie na kompie na uczelni, zmeczona i wsciekla po 3godzinach cw z mat [kurcze, wszystko umialam, oczywiscie polecialam do tablicy jako pierwsza -cudnowna pani profesor z nieznanych mi przyczyn szczerze mnie niecierpi, i co? musiala w jakis sposob zrobic ze mnie idiotke. tak mi namacila ze juz nie bylam pewna jak sie nazywam! ehh, musze sie wysprycic bo poki co skubana ma nade mna przewage psychiczna]. pomagam koledze i koleznce robic cwiczenia w linuxie kto by pomyslas ze sie nawet z nim polubie?
edit:
ze z linuxem, nie z kolega tzn kolege tez lubie, no ale wiecie
Wchodzę na wizaż a tam Izuś już coś naskrobał
Grrr zła pani profesor
Stary 2008-11-12, 13:38   #1492
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Casting ładniejszy moim zdaniem
Myślisz??

Ale jeszcze się namyśle i poczekam z farbowaniem..

Cytat:
Od dawna nie mogę zanleżc właściwego koloru. Wszystkie, któe testowałam/mam są za zimne i niedobrze w nich wyglądam, a ja potrzebuję ciepłej czerwieni wpadającej lekko jakby w pomarańcz.
Ja wróciłam z miasta i mój odwyk kosmetykowy diabli wzięli!

Kupiłam szminkę ..I chyba trafiłam właśnie w odcień ciepłej czerwieni..
Moja 1 szminka w takim kolorze!
Dam za chwilę na wątek o mazidłach do ust.

Stary 2008-11-12, 13:52   #1493
paprif
Zakorzenienie

Sweet ja tylko wybrałam spośród tych dwóch farb ładniejszy odcień, moim zdaniem
Nie namawiam do farbowania
Stary 2008-11-12, 14:42   #1494
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Wchodzę na wizaż a tam Izuś już coś naskrobał
Grrr zła pani profesor
aww, jak to slodko zabrzmialo

zebys wiedziala! to taka mloda su..cz pierwszego dnia cwiczen na przerwie poprosilam, zeby mi cos wytlumaczyla. i od tamtej pory ona ma jakas gigantyczna potrzebe gnojenia mnie. a najbardziej wkurza ja chyba to, ze sie jej smieje w twarz, zawsze jak ide do tablicy jest cyrk ja nie wiem co ona do mnie ma! a najgorsze, ze i ona i ja wiemy, ze ja to umiem! no ale coz, przyzwyczailam sie juz do 'no to kogo by tu na poczatek... iwanowska niech bedzie!' i w gruncie rzeczy bardziej mnie to bawi niz stresuje

kurcze, nie dogadalam sie z P wczoraj co do tego gdzie mamy sie spotkac, napisalam z rana i do teraz cisza wtf?! psycholodzy, kurcze...
i znow czekanie...

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2008-11-12 o 14:47
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 15:25   #1495
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
aww, jak to slodko zabrzmialo

zebys wiedziala! to taka mloda su..cz pierwszego dnia cwiczen na przerwie poprosilam, zeby mi cos wytlumaczyla. i od tamtej pory ona ma jakas gigantyczna potrzebe gnojenia mnie. a najbardziej wkurza ja chyba to, ze sie jej smieje w twarz, zawsze jak ide do tablicy jest cyrk ja nie wiem co ona do mnie ma! a najgorsze, ze i ona i ja wiemy, ze ja to umiem! no ale coz, przyzwyczailam sie juz do 'no to kogo by tu na poczatek... iwanowska niech bedzie!' i w gruncie rzeczy bardziej mnie to bawi niz stresuje

kurcze, nie dogadalam sie z P wczoraj co do tego gdzie mamy sie spotkac, napisalam z rana i do teraz cisza wtf?! psycholodzy, kurcze...
i znow czekanie...
O kurcze... dziwny facet
Co do profesor to sama nie wiem o co jej chodzi :nonie wiem:
Jednak, widząc twoje nastawienie stwierdzam, że dasz sobie z nią radę
Znalazłam w necie bezpłatną poradę u magika[coś jak odpowiednik wróżki ???? ] z jednej strony zadałabym gościowi pytania, z drugiej cykam się
Stary 2008-11-12, 15:26   #1496
Porcelainnn
Zadomowienie

Dzień dobry,
dziś tu jakoś spokojniej

Jelly -widziałam szminkę, ładna, taka czerwień ale delikatniejsza.

Atsenko - perfumy, perfumami, ale strasznie miła niespodziankę Ci zrobił. Zawsze lubiłam takie niezpowiedziane wizyty... No może oprócz przypadków gdy wałęsałam się po domy w starym, wyciągniętym dresie lub na głowie trzymałam oleje

Mariolu - dużo pozytywów słyszałam o tej książce, dlatego się bałam... czesto jest tak, że na podstawie wspaniałych książek powstają słebe filmy, które nie spełniają oczekiwań. jedynym wyjątkiem dla mnie póki co było 'Stowarzyszenie umarłych poetów', ale tutaj pierwsze był film, książka pojawiła się później...

Za mnie też trzymajcie dziś kciuki...

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 15:53   #1497
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mialam niespodzianke! [...]
TZowi sie bardzo podobaja, wiec raz na jakis czas na wieczor moge je na sobie nosic Wcale sie nie obraze.
Super niespodzianka, świetne są takie

Cytat:
Coraz bardziej Was lubię Baby
Jak to coraz bardziej ? Myślałam, że kochasz nas bezgranicznie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Oprócz tego zamierzam dzisiaj skończyć przerabianie bluzki i polakierować dwa pudełka. Ambitne plany na cały dzień
Pokaż Proszę

Cytat:
Aga, Ty świntucho , co Ty za filmy oglądasz

Cytat:
TAK
A na serio, to korzystaj z pozytywnych emocji, ale warto zachować odrobinę dystansu, nie obiecuj Sobie od razu złotych gór po tej znajomości, wszak lepiej być mile zaskoczoną niż się rozczarować.
Póki co - ciesz się chwilą Niech ta radość trwa jak najdłużej, a sprawy idą swoim tempem...
Podpisuję się obiema rękami i nogami, mogę nawet nosem na klawiaturze stukać, jak zajdzie potrzeba

Cytat:
Ja 3 razy przeczytałam wypchaj się, wypchaj i nie mogłam zajarzyć o co chodzi

Cytat:
i znow czekanie...
Widzę, że ta znajomość nauczy Cię cierpliwości

Cytat:
Dzień dobry,
dziś tu jakoś spokojniej
A co koleżanka znowu chciała na podłodze poleżeć ??
Cytat:
Za mnie też trzymajcie dziś kciuki...
Trzymamy , choć nie wiemy za co

Dzień dobry wszystkim
Powiem Wam, że już mi się stresowe przed jutrem włącza... Okrutnie się boję i denerwuję...

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 15:55   #1498
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, siostrę też przekabaciłaś?
No nie wiem czy to nie będzie ponad siły (a raczej nosy) Waszych rodziców
A jak, ma się ten dar przekonywania

Cytat:
Ja zaczęłam dzień zmycia vatiki, którą nałożyłam na noc. teraz czekam, aż mi wyschną i muszę wybrać się na zakupy.
Ostrze sobie ząbki na Vatikę

Bry, wszystkim

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 16:05   #1499
Porcelainnn
Zadomowienie

Marzenko, jutro znów rozmowa kwalifikacyjna?

A podłogę mogę sobie dziś odpuścić, niech tam. A wczoraj było mi tak wesoło, dzień bez wychodzenia z domu, a taki bogaty we wrażenia

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 16:06   #1500
blonndee
Wtajemniczenie

Pati, ja chetnie zadam
Emilka, albo mi cos w tych emocjach umknelo albo nie wiem o co chodzi, ale trzymam kciuki
Marzenko, takiego nerwusa jak ja to chyba nic cierpliwosci nie nauczy
a tak w ogole to powodzenia!!

ehh, jestem juz ubrana w miare ok, umalowana [wyjatkowo! prawie nigdy nie uzywam nic wiecej niz puder i tusz!], zwarta i gotowa a tu cisza. nawet 2 piwa [male!] juz wypilam... eh

biadole przy pieknej piosence john'a golda 'hope springs eternal', posluchajcie koniecznie!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości