![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Pewnie tak było
![]() Ale, Twister mam jedno pytanie - po co były dwa nowe konta ? Może za to ten ban ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
Nie zbanowała Truskawa ani Tulipanka, ale modka z innego forum niż Perfumy. Nie miałeś jak poprosić AgiZ? Co to za niedorzeczne stwierdzenie. W każdym razie jeśli dobrze pamiętam to osoba z banem stałym może po pewnym czasie napisać petycję do AgiZ z (bardzo silnie umotywowaną) prośbą o zniesienie bana. Tak wróciła na przykład paulakrk. Napisz do AgiZ zamiast zachowywać się trochę niepoważnie...
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
To napisz teraz szybko PW do Agi. Może jeszcze da się zalegalizować Twoją obecność tutaj
![]()
#1714 |
BAN stały
|
![]()
Chyba nie, ja tu miałem /mam założych tyle kont, że sam nie wiem ile... Zresztą nie wiem... Myślę, że jakby AgaZ poznala jak sie ma sytuacja to by zdjęła bana z twister-male (może nawet mojego właściwego porfilu)... Ale nie chce sie jej pytac, bez wiedzy modek... najpierw niech sie truskawa wypowie i tulip... moze jak zobaczą że nie jestem "tym złym" to się zgodzą, albo chociaż mi pomogą u AgiZ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
Czy mógłbyś w końcu zachować się jak mężczyzna ?
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Nie czekaj tylko pytaj i najlepiej korzystaj z jednego konta - podwójna tozsamość na forum raczej Ci nie pomoże. A naprawdę szkoda by było gdyby to mialo stanąć na przeszkodzie Twojego powrotu na forum - jeśli prawdą jest to co piszesz, a wierzę, że tak jest.
Każdy zasługuje na druga szansę, tylko trzeba się postarac jej nie zaprzepaścić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
A tak bardzo chciałbym do Was wrócić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aga to Szef tutaj, ale jak widać - ludzki Szef, więc do dzieła ![]() EDIT - Spóźniłam się z radą ![]()
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2008-11-12 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Przykro mi,ale boję się takich "dziwnych" ludzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Zalosne. I nawet obrzydliwe jest to klamstwo, oszustwo i liczenie na naiwnosc uczestnikow forum.
Kreujac sie na inne postaci, chcesz zyskac sympatie i uznanie. Wcale nie pokazales tym zachowaniem, ze jestes inny niz 'twister-dzieciak' z przed kilku lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zwłaszcza ,że ta "dziwnośc" to nieskrywana wcale chęć manipulacji innymi. Już się prawie udało, już wzbudził wspólczucie. A tymczasem ten młody człowiek może i kocha perfumy, trudno to zanegować ale o wiele bardziej kocha czynić zamęt wokól swojej osoby. Pamiętacie przecież te dziwne akcje na allegro, nie raz przytaczane na perełkach. A juz istne kuriozum to było dradztwo zapachowe. Ja sie mało udzielam pisząc tutaj, więcej czytam. Ale do takich prób manipulowania innymi mam ogromny wstręt i dlatego nie mogłam sie powstrzymać od tych uwag.
![]() |
#1723 | ||||||||
BAN stały
|
[quote=Sabbath;9687992]Hihi!
![]() ![]() Mnie chodzilo o odruch ogólnoludzki, ale nie ma o co kruszyć kopii, bo obie wiemy, o co chodzi. ![]() Dziekuje ![]() ![]() No wlasnie, ja tak nie do konca dobrze sprecyzowalam wczesniej co tak naprawde mi w glowie siedzi ![]() Cytat:
![]() Bo dzieci choc czasem upierdliwe do granic poprostu pytaja. Nie wazne o co, ale chca wiedziec, dociekaja we wszystkich powaznych sprawach. Z wiekiem natomiast wielu ludzi, zaczyna dostosowywac zycie do spoleczenstwa, tak, aby jak najmniej sie wyrozniac. A to w moim osobistym postrzeganiu swiata jest antyludzkie i na maxa upokarzajace. Cytat:
Do uczuc areligijnych, w naszym panstwie prawa nie ma... Cytat:
Ostatnio nawet musialam odbyc taka rozmowe z adoratorka mojego wlasnego osobistego Landrynka. Dziewczyna zamiast przyznac, ze przegina zaczela na mnie wrzeszczec, machac mi lapami przed oczami, a jak jej argumentow zabraklo to sobie poszla... ![]() Cytat:
Nie rezegnuj! Na wszystko jesr rada ![]() ![]() ![]() ![]() Uwierz, ze dobrze Ci radze ![]() Tak... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edyto, mysle, ze troche przegielas... Kazdy jest jaki jest, mozesze go lubic badz nie, ale mysle, ze Ty akurat wyciagnelas za szybko wnioski. W mojej obecnosci na forum Twister ujawnil sie dwa razy, ale nie znam go na tyle aby az tak go osadzac. Na pewno jest specyficzna osoba, moze troche infantylna, nie bardzo umiejaca poradzic sobie w sytuacji, gdy nie moze sobie z czyms poradzic, ale w calosci go akceptuje. Moze nawet troche dlatego, ze ma swoj charakterystyczny sposob bycia, ktorym szanuje, choc to ukrywanie sie pod wieloma nickami do mnie nie przemawia. Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-12 o 21:26 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
BAN stały
|
![]()
Aktywne mam tylko jedno... TO
A w ogóle dziękuje Wam wszystkim za miłe słowa... Zobaczymy co powie AgaZ Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-12 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Przykra sprawa. Twister, ja z resztą Tobie to napisałam nie raz. Jesteś manipulantnem (widać, że bardzo skutecznym skoro udało Ci się wzbudzić litość - w tym moją niestety ![]()
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Princesko! Nie obrażaj sama siebie,porównując siebie do niego. Wiem,że masz dobre serduszko,zdązyłam się przekonać czytając twoje posty.Nie manipulujesz ludzmi . Twister jest biedny, bo chyba trapi go samotnosc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
BAN stały
|
![]()
Połowiczna prawda(od kilku miesięcy na trapi)... Ale to jest bez związku ze sprawą, a właściwie wyrażanie takich opinii na forum jest chyba trochę niegrzeczne...
Angel- w każdej opinii jest prawda, w twojej też... Ja zdaję sobie z tego sprawę, ale mimo wszystko chcę do Was wrócić. Mam zimno w pokoju. Akademik oszczędza na gazie... W dodatku cały jest w Fico di Amalfi... Ta figa jest bardzo ciekawa, ale na pewno nie dla tak zmarzniętego człowieka. Dosłodziłem się Gaiaciem i niestety efekt wyszedł koszmarny... idę pod prysznic, przynjamnie ciepla woda jest... A później walnę sobię podwójną dawkę wanilii Lutensa. Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-12 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
BAN stały
|
Poprostu uwazam, ze kazdy zasluguje na szanse... Moze on idealny nie jest, pamietam, ze kilka razy jego posty bardzo mnie wkurzyly, no ale moze faktycznie sie zmienil. Na samotnosc cierpi - to widac. Moim osobistym zdaniem, samotni ludzie czasem nie mysla co robia, chca zdobyc przyjaciol, nawet tych wirtualnych i on jest takim przypadkiem. Chce byc z nami tutaj, za wszelka cene, ale sam siebie w jakis sposob zmienil. To chyba pozwala dac mu jeszcze jedna szanse? Jest mi go szkoda, po czesci umiem go zrozumiec a w calosci akceptuje takim jakim jest. Sadze, ze akceptacji ma prawo domagac sie kazdy czlowiek, ktory jest czlowiekiem. Ja mu jej nie odmowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Nie sztuka wykorzystywać dziecko jako narzędzie zemsty za nieudany związek. Nie sztuka przedkładać uczucia własne nad potrzebę dziecka. Nie sztuka potępić człowieka w czambuł tylko dlatego, że do nas nie pasował. A co do poprzedniego akapitu twojej wypowiedzi: sztuką jest za to mieć zasady i wedle nich postępować. I to jest sztuka, którą szanuję. ![]() Gryksiu, ja bystra jestem i jest to jedna z nielicznych moich zalet. ![]() A tak serio - nowa osoba nie pojawia się na forum z taką znajomością jego użytkowników i zwyczajów. Ani z taką swobodą wypowiedzi - zwykle nowi trochę się czają. ![]() Po drugie - styl. Twister nie ma stylu właściwego męzczyznom raczej. jest egzaltowany w sposób... szczególny. I rozpoznawalny. Po trzecie - lista marzeń najeżona figowcami. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do respektu i pewnej niepewności - ja czułam się nowa i zielona bardzo długo. ![]() Przeszło mi dopiero w momencie kiedy podczas jednej z trudnych dyskusji usiłowałam się asekurować twierdząc, że może mój nos jeszcze niezbyt obyty... I wiesz co? Jedna w Wizażanek zjechała mnie wtedy za to, że z niej szydzę. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Może ja naiwna jestem, ale chcę wierzyć, że się rozwinąłeś i że będziesz się starał. Nie, żebys mnie nigdy nie wkurzał, ale - bez odrobiny adrenalinki życie jest taaaakie nudne. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Swego czasu, kiedy dopytywałam się o to na innym watku dziewczyny wyjaśniły mi, że z anonimowego drugiego konta łatwiej pisać na przykład na ginekologii czy intymnym. Cytat:
Ja naprawdę poważnie traktuję swojego syna, więc schowałam dumę do kieszeni i zamiast robić wojnę poszłam porozmawiać. Opowiedziałam o tym, że akurat Hitlerowcy nie byli ateistami, zapytałam o pas żołnierza Wehrmachtu, o układ w Locarno etc i wiesz co? Dowiedziałam się że to cytuję: żydokomunistyczna propaganda. Odpuściłam. Boję się wyciągać konsekwencje, bo mi dziecko zaszczują. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-12 o 21:57 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | ||
BAN stały
|
Mimo wszystko trochę to nieuczciwe, ta cała gra pozorów.
Cytat:
![]() Ale ta dieta to dobry pomysł - jak się dręczyć, to na całego ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
jesli ktos kreci i kłamie, to dla mnie jest tylko jeden wniosek-nie ufam mu, a jakie decyzje podejmie moderator, to juz nie mój problem. Mam prawo wypowiedzieć swoja opinie. Nie wypominajcie mi braku stazu, bo on nie jest tematem tej dyskusji.Twister sam sie przyznał , ze kilka lat was oszukiwał( i moze śmiał sie z was)...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() O Twojego synka bym sie nie bala, bo choc nie znam Cie osobiscie, to znam na tyle, aby uznac, ze nie dasz mu krzywdy zrobic i sama go wychowasz tak, ze w tych stereotypach i pozerstwie zyc nie bedzie. Nie chce Ci slodzic, poprostu tak czuje i mysle. Tylko , ze nie kazdy taki jest, a 90% dzieci nawet w gimnazjum chwyta sie tego, co uznawane jest przez ogol, bez dociekania dlaczego, bo rodzice z nimi nie rozmawiaja o powaznych sprawach, uznajac, ze od edukacji jest szkola. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Wtajemniczenie
|
A to to http://www.paulaschoice.com/product/...w-trio/on-sale ?
Oooo, ja też byłam przekonana, że nie wolno... W sumie nie dziwię się, że na gin, czy intymnym łatwiej tak, bo sama pewnie o wielu sprawach nie napisałabym pod nickiem, po którym wiele osób mnie kojarzy... Z drugiej strony... Nie, wielu rzeczy po prostu nie umiem napisać na forum publicznym - pod obcym nickiem pewnie też nie...
#1735 | |
Wtajemniczenie
|
Tylko błagam, oszczędź naszą forumową Sałatę
![]() Sab, nie bądź taka skromna ![]() Co do kolejnej edycji Twistera - mnie osobiście za skórę nie zalazł, przyznaję, że mam alergię na forumowe kombinatorstwo, ale każdemu bym przyznawała prawo do drugiej szansy, jak raz się porządnie zbłaźni. Może Twister nieco wydoroślał? Mam nadzieję w każdym razie. Jutro wieczorem, w bazylice na warszawskiej Pradze. Lisa wystąpi z Klausem Schultze. Kumpela zadzwoniła dzisiaj z pytaniem, czy nie chcę się wybrać, ja jakoś przegapiłam ten koncert. Powiedziałam że się zastanowię, myślałam całe pięć minut ![]() ![]() Mam już potwierdzenie, że bilety są do odbioru jutro rano ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
czyli Endżi
|
No właśnie, mój ostatni głos w tej sprawie.
Twister, nie wstyd Ci tak oszukiwać, kręcić i manipulować? Ten wczorajszy występ pod tytułem "nie potrafię jeszcze zbyt dobrze poruszać się po forum dlatego zdublowałem wątek spotkaniowy". I z każdym sklonowanym kontem nowe przedstawienie. Mówi się, że nie należy mierzyć ludzi swoją miarą, ale mi Twoje zachowanie nie mieści się w głowie. Dziewczyny piszą, że według nich się zmieniłeś. Nie siedzę w Twojej głowie, ale mam odmienne zdanie. Z mojej strony EOT. Rób co uważasz.
#1737 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-12 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | ||||
Wiedźma
|
Myślę, że sporo jest takich, którym główna Sałaty (wraz z całą Jej resztą) wystarczyłaby na całe życie, nie tylko na sto dni.
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za wsparcie. Mam nadzieję, że i tym razem masz rację. ![]() Cytat:
Chyba podrepczę zwiedzać dokładniej. ![]() Oczywiście przez Ciebie! ![]() ![]() ![]() Cytat:
A jednak nie zdecydowałabym się na wywleczenie swoich koszmarów na światło dzienne nawet incognito. Nie publicznie. ![]() Aragonte, no po prostu uwielbiam Cię! jak piszę, żem bystra to jest skromność? ![]() Wiem, wiem, co miałas na myśli, ale i tak cudnie mi się przeczytało. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ewik, baw się cudownie (i podwójnie - za nas obie), nagraj mi na komórke choć jeden cherlawy, zagłuszony dźwięk, a po powrocie opowiedz dokładnie jak wspaniale było. Ależ Ty farciara jesteś! ![]() ![]() ![]() No, ta zydokomuna to ja. ![]() Jak sobie pomyslę, że nie chciałam szefować katowickim Zielonym bo mi za czerwoni byli to przychodzi mi do głowy, że żydokomuna kompletnie na psy zlazła. ![]()
![]() |
#1739 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale cieszę się, że poprawiłam Ci humor ![]() Cytat:
Obiecuję też zadzwonić albo zaGGadać - w piątek? w weekend? - i opowiedzieć, jak było. Wiem, że średnio komunikatywna jestem, sori ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||
BAN stały
|
Kokietka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet listka nie uszczknę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.