|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
dziewczyny! wydaje mi sie ze bede zmuszona do zmiany lokalu na cos tanszego. Mam zarezerwowany dwor anna i wplacona zaliczke. Nie wiecie czy oni kiedykolwiek zwracaja ta zaliczke czy przepada?
radzicie mi sie gdzies oglosic? mam termin na niedziele 23 sierpnia. to byla ostatnia wolna niedziela wakacyjna. cena 160zl/os bez dolnej granicy liczby osob poradzcie co robic?
|
|
#692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale jak sie uda to wole jakies tansze miejsceaaa. no i w tym dworze anna umowilam sie ze dzieci ponizej 14 r.z placa polowe.i to jest tam fajne
Małżeństwem 23. 08. 2009 Zaręczeni od: 14. 09. 2008 Parą od: 13/14. 12. 2003 Zakochani od: pierwszego wejrzenia! Edytowane przez rikotika Czas edycji: 2008-11-12 o 00:39 |
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#696 | |
|
Zadomowienie
|
Woow trochę mnie tu nie było, a tu tyle nowych osób
wszystkich witam serdecznie . Zniknęłam na trochę.. bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki... i na razie spędza mi ona sen z powiek . A to niestety jeszcze trochę potrwa ![]() Do dziewczyn "warszawskich" znalazłam coś takiego odnośnie nauk http://www.archidiecezja.warszawa.pl...hizacja/?a=551 My się wybieramy do Św. Anny – Wilanów ul. Kolegiacka 1 a Od niedzieli do piątku, godz. 18.00, 6 – 11 kwietnia, 16 – 21 listopada (codziennie po dwie katechezy). I w tydzień odwalone całe nauki Cytat:
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
Miira:No no my płacimy 180zl/os Ty tak taniej bo się umówiłaś czy bo to niedziela? Co do zaliczki raczej nie oddadzą.[/quote]
tak tak to niedziela. no wlasnie inni mnie pocieszaja ze oddaja bo jeszcze jest czas. no ale dzis sie przekonam i powiem Wam
Małżeństwem 23. 08. 2009 Zaręczeni od: 14. 09. 2008 Parą od: 13/14. 12. 2003 Zakochani od: pierwszego wejrzenia! Edytowane przez rikotika Czas edycji: 2008-11-12 o 11:18 |
|
|
|
|
#698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za info, akurat nam pasuje bo to rzutem beretem teraz od nas
|
|
|
#699 |
|
Rozeznanie
|
Hej Miira, gdzie wyemigrowałaś?? Salony ślubne na razie nie oferują nowego asortymentu więc nie zwiedzamy ich. Po Targach będzie mozna na nowo ekplorować srołeczne sklepy. Natomiast na kawke w stolicy możemy sie umówic jeszcze przed Targami slubnymi.
|
|
|
|
|
#700 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
18-stego mija miesiąc a o zdjęciach słuch zaginął. Nie mam przy sobie umowy ale coś mi się wydaje, że jak na zdjęcia to trochę długo czekamy...
|
|
|
|
#701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wejdź na stronkę www.fotograflublin.pl i zobacz może akurat spodobają Ci się zdjęcia, jest tam też ogłoszenie o promocji.
|
|
|
#702 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jak tylko uporam się z przeprowadzką będę mieć dużo więcej czasu
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przejrzyj notowania na GPW......
|
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez zmienilam jakis miesiac temu sale. Zrezygnowala z Viking Clubu.Panie powiedziała , ze odda zaliczkę jak sie ktoś znajdzie na nasze miejsce. Ale na umowie pisze, że zaliczka nie podlega zwrotowi jeśli zrezygnujemy z sali 4 miesiace przed weselem. A do naszego wesela jest ok. 8 miesięcy. Napisalismy do nich pismo, ze zrezygnowalismy i ze maja 3 miesiace czasu na oddanie zaliczki.
U was tez na umowie bylo napisane cos o oddaniu zaliczki tak jak u mnie? |
|
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
U nas jest napisane,że zaliczka nie podlega zwrotowi
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, zapytam znowu,
mozecie cos mi powiedziec na temat zespolu "Ex-Solaris" wstepnie zarezerwowalam termin i chce znac Wasza opinie, warto podpisywac umowe czy szukac czegos innego? dzieki z gory za wskazowki |
|
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
hej mira ja tez mam przyjecie weselne w dworku 13 czerwca.jestem ciekawa odnosnie menu bo troszke sie martwie o to gdyz slyszalam kilka niezbyt pochlebnych opinii moze cos wiesz na ten temat
|
|
|
|
|
#708 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
jestem obecnie nietutejsza (tzn w Lublinie) i tak czytam jak piszecie ze cena wodki ma pojsc w gore - mozecie mi powiedziec skad te informacje i jak bardzo trzeba sie pospieszyc zeby sie zalapac na te nizsze ceny?
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
Słyszałam, że są oki ale nie zabawiają gości tylko grają jak zespól na koncercie, no i bez muzy typu disco polo. Też się nad nimi zastanawiałam swego czasu
|
|
#710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle mogę powiedziec nt zespołu solaris, z którego zapewne wywodzi się Ex-solaris. A korzystając z okazji, może ktoś z Was bawił się przy zespole Remedium z Lublina? http://www.remedium.lublin.pl
|
|
|
#711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będziemy mogły się wymieniać spostrzeżeniami i razem się dopingować co jeszcze mamy do zrobienia pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie do dziewczyn mieszkających w Warszawie, idziecie tu na Festiwal Mody Ślubnej 6-7 grudnia na Torwarze czy w Lublinie w tym samym czasie na Targi Ślubne??? W warszawie odbędzie się jeszcze jedna taka podobna impreza potem, Polska Gala Ślubna w Pałacu 17-18 stycznia...
Ja wybiorę Lublin w grudniu, skoro tam urządzamy wesele i wszystko oprócz sukni ślubnej ta muszę załatwić
|
|
#713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też sie o menu bałam strasznie na początku, bo ktoś mi nagadał, że jedzenie jest tam niedobre, ale że podobno zmienił się kucharz, ale nikt nic nie wie itp. No a ja wraz z moim TŻ i przyszła teściowa i teściem po prostu poszliśmy tam coś zjeść do restauracji i wtedy moje obawy zniknęły. Byliśmy w niedziele (a na dole były poprawiny i kelner nam powiedział, że jeśli zamówimy coś z tego co jest podawane na poprawinach to będzie szybko, a coś innego to trzeba będzie długo czekać) Oczywiście wzięliśmy to co podawali na poprawinach więc ja jadłam rosół (którego normalnie nieznosze) i ku mojemu zaskoczeniu był naprawdę baaardzo dobry i zjadłam szarlotke z lodami (też b. dobra) Mój TŻ i jego rodzice zamówili polędwiczki w sosie borowikowym (ja nie jem miesa) i z tego co mówili (i odgłosów w stylu "mmmmm") mogę szczerze powiedzieć że byli b. zadowoleni (a mojemu TŻ kulinarnie naprawdę ciężko dogodzić) Więc od tamtej pory śpię spokojnie Gorzej było mi usnąć ze świadomością, jak sie dowiedziałam, że w dniu naszego wesela jest na piętrze inne wesele (W lubelskich pannach młodych III o tym pisałam) Mój ojciec już chciał rezygnować z sali ale na szczęście udało się by nie zrobił nic głupiego. A jak u Ciebie stoją przygotowania?
|
|
|
#715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak już wcześniej pisałam, najważniejsze mam załatwione. A Ty, gabie1 na jakim jesteś etapie? Również pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gorzej ze mną
|
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może Wasz zespół lub kamerzysta (jeśli go macie) kogoś Wam poleci...
|
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za opinie na temat ex-solaris
wlasciwie niekoniecznie bede miala amatorow disco polo na weselu, ale jednak wolalabym spiew na zywo. jak spiewaja z kasety i nie zabawiaja gosci to lipa, bo rownie dobrze mozna wynajac dj'a. bede musiala chyba jednak z nimi ponegocjowac ![]() mozecie kogos polecic, kto zabawia gosci, robi oczepiny i nie spiewa z kasety? no i kto moze byc wolny za pol roku a propos jedzenia w dworku to jest niezle, sama probowalam ![]() raz na weselu i kilkakrotnie bedac tam na obiedzie z TŻ ![]() zastanawiam sie natomiast jak w kmicicu karmią dzis kolezanka z pracy powiedziala mi ze jej nie smakowalo. Ciekawa jestem Waszych opinii
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuj u Amigosów - ja jestem z nich tak zadowolona, że sławię ich wszem i wobec. www.amigos.hg.pl
Szukając zespołu pod uwagę brałam również zespół Hilo - możesz się ich również spytać. http://www.hilo.com.pl/
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Czy wiecie gdzie mozna sie w Lublinie ładnie umalować i uczesać na ślub??? Polecacie kogoś?????
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

no ale jak sie uda to wole jakies tansze miejsce
za 4 dni 
wszystkich witam serdecznie
. A to niestety jeszcze trochę potrwa 

Jak już wcześniej pisałam, najważniejsze mam załatwione. A Ty, gabie1 na jakim jesteś etapie? Również pozdrawiam

....