|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam
![]() Ja niedługo zaczynam szkowanko na imprezę,wkurzam się,bo nic mi się dziś nie podoba hehe ale myślę,że jak już będę wyszykowana to będzie lepiej![]() Życzcie szczęścia hah ![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2132 |
|
Raczkowanie
|
Ewusia, ale oni mogą (i aktywnie z tego korzystają) pytać z czegokolwiek... wcale nie z pracy :/ To mnie stresuje.
|
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na relację Cytat:
na pewno to nie będzie jakieś pytanie z kosmosu )Jakoś tak szybko ten dzień zleciał: sprzątanie, obiad, w przerwach wizaż nawet ciasto przed chwilą upiekłam bo przepis mi sie napatoczył niby na powrót rodziny ale cos czuję że do jutra połowy nie będzie
|
||
|
|
|
#2134 |
|
♥
|
witam a ja od rana jestem zabiegana
moj brat genialny z którym czasami chodze na siłke kazał mi wczesnie wstac i przed 8.00 stałam na przystanku czekajac na autobus i jechalismy na siłownie jutro naszczescie otwarta od 10.00 to troche dłużej pospie Agus baw sie dobrze Ewus a co to za dobre ciasto upiekłas ?
|
|
|
|
#2135 | |||||||
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() a co do TZ - takie wyczekane spotkania sie bardziej docenia ![]() grtuluje ![]() Cytat:
![]() odpoczywanie prznoslam na dzien dzisiejszy. źle, trzea bylo wczoraj zostac w domu... poszlam do kolezanki i wyszukawszy fajna imprezke postanowilysmy pojc na chwilke potanczyc no, ale bylam juz tak wykonczona po calym tygodniu szkoly i pracy i meczacym pracowniczo weekendzie, ze wystarczylo mi niewiele alkoholu, zebym sie totalnie zalatwila... starsznie mnie wzięło, a nie wypilam duzo... ogolnie w ncy wymiotowalam i dzis w pracy tez, nie moglam nic jesc bo bylo mi niedobrze... nie wiem jakim cudem wytrzymalam 8h w pracy dzis, ale na szczescie mam to juz a soba a i czuje sie troche lepiej... ![]() teraz juz zdecydowanie przestawiam sie na tryb odpoczynkowy, musze zaczac szanowac swoj organizm bo juz sie buntuje... ![]() Cytat:
![]() co do zdrowego zywienia - mam tak samo choc ostatnio udaje mi sie wcielic w zycie poprawki jadlospisowe![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzis po powrocie z pracy padlam od razu i spalam ok 3 godzin przed 21 wstalam, zjadlam cos i poszukalam w necie tak orientacyjnie literatury, ktora moglaby sie rzydac do licencjatu ![]() teraz chyba pojezdze troche na rowerku dla rozruszania, a pozniej kąpanko i do łóżeczka - jutro rano do pracy znowu... oby jutrzejszy dzien byl dla mnie lepszy... Buzka kochane, milego wieczorku
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-11-10 o 22:51 Powód: literówyy |
|||||||
|
|
|
#2136 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobry wieczor, melduje,ze wrocilam. Fizycznie takk, psychicznie nie bardzo... lot ponad 8 h a potem 3 h jazdyy autem. Nie wspomne o roznicy czasu i temperatur..![]() ale wart bylo, wspaniale wakacje. bede miala co wspominac prze nastepne pare zimnych miesiecy.. Zalaczam Wam kilka fotek, mam nadzieje ze sie spodobaja. aha, meksykanskie zarcie pycha a drinki poprostu fantazja za male pieniadze, wypilam chyba 30 pinacolad! przytylam 2kg ![]() ale jak sie tyle jadlo i pilo too nie dziwota..ale jak tu na takich wakacjach nie probowac nowych rzeczy.. ale zla na sieie jestem tak czy inaczej od dzis zaczelam Redukcje..nie wiem jak wstane jutro do pracy wiec zegnam sie na te chwile i ide spac.O ile zasne.. fajnie znowu was widziec
|
|
#2137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja spałam do 11 ![]() to oto:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81113 bardzo proste, szybkie i pyszne całkiem mi się podobał wieeeem ale mógłby już być piątek ![]() Cytat:
co do reakcji, to mam identycznie, jak jestem bardzo zmęczona to niewielka ilość % i zaliczam zgon ![]() oby wyśpij się porządnie przede wszystkim jw ![]() Cytat:
![]() fotki zabójcze nawet bym przeżyła ta podróż samolotem a kilogramami to się przejmować nie musisz bo widzę tu na zdjęciach niezłą laseczkę ![]() idę chyba do wanny, miałam w prawdzie jeszcze jeden konspekt dziś stworzyć, ale to może jutro no chyba że mnie wena najdzie po kąpieli ![]() edit: dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-11-11 o 01:44 |
|||
|
|
|
#2138 |
|
Rozeznanie
|
Agolku......przecudowne fotki
|
|
#2139 |
|
Raczkowanie
|
Agolku, super że jesteś i cieszę się, że wakacje udane
![]() Właśnie wcinam owsiankę i zaraz zabieram się za czytanie Nie powiem żeby mi się chciało
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zjadłam śniadanie i czytam sobie na jutrzejszą psychologię, bo nie chcę tego zostawiać na wieczór Poza tym muszę się zastanowić co z obiadem, bo rodzina już wraca... no i ja też już dziś wracam do siebie, pewnie pod wieczór dopiero się tam znajdę, no ale muszę dziś jechać bo jutro zajęcia ![]() miłego dnia
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam tylko powiedzieć,że było super
![]() Nie mam siły pisać .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2142 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze nie zaczęłam A Ty Kochana wróć po obiedzie do K. fajnie to czekamy na relację, jak już dojdziesz do siebie ![]() no dobra, teraz naprawdę biorę się, bo nie będę siedzieć po nocach ![]() EDIT: chyba jestem za stara na naukę.... Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-11 o 14:23 |
|
|
|
#2143 |
|
♥
|
Witam
Chemia nauczona, niemiecki zrobiony , teraz dokonczyc wypracowanie z polaka. Agolek zdjcia super musiała to byc bardzo ciekawy wyjazd ![]() Ewus szkoda dnia na spanie :P edit. własnie sie wkurzyłam skonczyłam pisac wypracowanie wchodze na gg patrze a kumpela z klasy ma opis , ze przestawienie przedstawiaja za tydzien bo sie nie nauczyli a mieli tak duzo czasu , miało im to zajac 2 polskie i jak zwykle wcisna kity tej babce z polaka i pozwoli im. super musze na jutro napisac jeszcze jedno wypracowanie z polaka eh dlaczego nie moge wczesniej powiedziec tylko na ostatnia chwile Do tego tz mnie wkurza zrobił sie bardzo dziwny po powrocie w stosunku do mnie sama nie wiem co mam o tym myslec ale on oczywiscie twierdzi , ze jest normalny no tak to znowu ja jestem ta co sobie wymysla bo mam za duzo czasu.
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-11-11 o 19:49 |
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
super że imprezka udana
![]() nieeee, to niemożliwe a co z kolejnymi studiami, jak już jesteś za stara? ![]() a ja chyba jestem już za stara żeby tak twierdzić ![]() Cytat:
nie cierpię jak ktoś tak robi, żeby coś przekładać bez konsultacji z grupą a to się niestety ciągle zdarza, nawet na studiach ![]() a co do TŻ-a, to moze faktycznie musi sie zaklimatyzować... a kiedy wrócił? nic nawet nie mówiłaś ![]() ale mi szybko wieczór zleciał jestem już w Kato oczywiście, rodzinka wróciła zadowolona z weekendu w sumie ja też nie narzekam, już dawno tyle się nie naodpoczywałam a Wy chyba zapracowane strasznie rpzez weekend jesteście bo cisza tu dziś straszna była ![]() miłych snów
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Hola!
ja cały czaspodczytuję, ale.. moje ręcę były takie ciezkie, zenie mialam siłycokolwiek napisac ![]() Dzisiaj w koncu na zajęcia. Wychyle nos z domu ^^ Idę coś zjeśc i uciekam;* Miłego dnia
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Chciałam tylko przypomnieć o sobie I o tym, że ciągle jestem z Wami obecna ![]() Agolku, śliczne zdjęcia. I powiedz mi tu kobieto z czego chcesz się odchudzać?! A Ty, Ty ;>U mnie znowu wiele się dzieje... niestety nie są to dla mnie korzystne zmiany. Szczególnie co do mojego psycho-ex. Zakochałam się..."wreszcie" ... ale nieszczęśliwie. I sama jestem sobie winna. A kilkogramy zbieram niczym odkurzacz...Ach, życie
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-12 o 11:27 |
|
|
|
#2147 |
|
Raczkowanie
|
![]() jutro proszę o kciuki...
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać,bo niedługo wybywam .Co do tej imprezy,no to jak mówiłam było sympatycznie,potem nocowałam u TŻ-ta,siedzieliśmy aż do piątej rano sobie,wypiliśmy po piwkuu,no miło było ![]() Yerba - będą kciuki ![]() Aniu - mam nadzieję,że tylko ci się wydaje,że TŻ jest jakiś inny oby się wszystko ułożyło,a Ty nie martw się tą szkołą aż tak bardzo![]() Miłego dnia .
|
|
|
#2149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, rzeczywiscie cos cichutko na plotkowym..Pamietam czasy jak wracalam do domu i siadalam po pracy do kompa a tu 3 nowe strony.. a teraz biedniutko ![]() ja na 3 dniu mojej diety i juz powoli zaczynam sie czuc lzej, najgorzej wieczorem jest bo sie organizm przyzwyczail do poznych posilkow na wakacjach.. zaczelam sie rozgladac za praca, wyslalam 1 cv wczoraj juz nawet, mam nadzieje,ze uda mi sie cos zlapac.. ogolnie jakos leci,w piatek na Bonda idziemy, dzis pracuje nadgodziny..i do swiat wogole bede do pozna w biurze i wcale mi sie to nie usmiecha... milego dzionka robaczki
|
|
#2150 | ||||
|
♥
|
Witam , dzisiaj o 14.00 do domu wróciłam a o 14.14 autobus na siłownie i miałam całe 8 min ale zdazyłam
heh za chwile za nauke sie musze wziasc . jutro spr z chemi naszczescie juz wszystko umiem Cytat:
w niedziele wrócił. czuje sie juz dobrze , słaby jest tylko cały czas tylko by spał ![]() wczoraj rozmawialismy bardzo długo i powiedziałam mu wszystko co mysle etc i wszystko jest juz w porzadku Cytat:
Cytat:
szkoła az tak sie bardzo nie martwie tylko poprostu nie lubie byc nie przygotowana i robic wszystko na ostatnia chwile. szczególnosci pisac wypracowania z polskiego tym bardziej , ze ja umysł scisły :P Cytat:
|
||||
|
|
|
#2151 |
|
Zadomowienie
|
Guten Tag
Ktoś mnie jeszcze pamięta ? ![]() Widzę,że ruch tu spory,ledwie człowiek nadąży z przeczytaniem waszych postów a już są kolejne ;D Swoją drogą postanowiłam odpocząć od wizażu i dietetyki zwłaszcza, ot pewne tematy o jedzeniu niezbyt mnie już kręcą ![]() A tak jakoś ten czas upływa. Weekend spędzony na totalnym nic nieróbstwie ,a winno być inaczej Tudzież zakupy (nigdy nie uwolnię się od tego nałogu ;p)spotkanie z koleżanką i przeżywanie swej niedoli w życiu uczuciowym w sensie,że jak już ktoś mi się spodobał to nawet nie wiem jak tę znajomość zacząć W sensie,że nawet na uczelni bardzo rzadko go spotykam ,nie mówiąc o braku znajomości imienia chociażby _^_Ponadto w poniedziałek jako pierwsza klientka ,(a co Dziś darowałam sobie zajęcia, 'świętując' 5ciomiesięcznicę niefortunnego zdarzenia operacją zwanego ;> Fajnie,że jak wylazłam na spacer zamyślona wyje.błam na glebę w swych 9centymetrowych platformach i skończyło się wizytą na stacji pogotowia,aby wykluczyć złamanie :/ No i wyszło zwichnięcie,mega bolesne,że ledwo lezę a jutro o 5 rano czeka mnie kolejny trip do Wawy na badania itd Cóż jakoś trza będzie wykrzesać siebie ostatki sił i dać radę ![]() Dobra kończę już swój 'wywód' Miłego wieczoru i do zobaczenia, w nieokreślonym czasie.
|
|
|
|
#2152 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
napisz coś więcej Kochana będę kciuki jak ze Śląska nad morze Prawie Pani Magister ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i powodzenia w szukaniu nowej pracy Cytat:
i świetnie ze nareszcie wrócił i czuje się lepiej Dziewczyny, co ja dziś zrobiłam miałam na zajęcia na 11.10 a wstałam o 12.20 jeszcze mi się w życiu nie zdarzyło zaspać tyle godzin oczywiście na zajęcia nie poszłam już ale się szybko zebrałam żeby się jeszcze z kumpelą spotkać i pogadać, więc w 40 minut byłam gotowa do wyjścia z myciem włosów później jeszcze w centrum byłam, na poczcie i jakoś mi tak szybko dzień zleciał, ze w końcu nawet na angielski nie poszłam wstyd mi ze jestem takim leniem, zwłaszcza że w tym tygodniu na uczelni już mnie nie zobaczą dramat normalnie ![]() edit: Schism - ale niefart tą nogą :O mam nadzieję że szybko się zagoi... ![]() a od nas to chyba nie musisz odpoczywać ;] więc czekam na meldunek po powrocie :-P Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-11-12 o 21:25 |
|||||
|
|
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
No to udało się... I wcale nie było tak źle hihihii ![]() ![]() EDIT: ale tu cisza dziś... pewnie nie mogłyście pisać, bo trzymałyście za mnie kciuki, hę? hihihihih
Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-13 o 16:09 |
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Schism, bidulko jedna
A w ogóle, jak mogłaś pomyśleć, że ktoś Cię tu nie pamięta? Nie wiem czy chcecie mnie tutaj, bo jakoś tak zawsze głupio mi włączać się do Waszych dyskusji a kiedyś tak dobrze mi szło W każdym razie chyba wkońcu to zrobię ![]() Ciężki tydzień mam już za sobą, mogę więc napisać w skrócie: Może nie zakochałam się, ale napewno dawno (nigdy?) nie byłam w takim stanie jak teraz... Wspominałam tu już kiedyś o nim i do momentu spotkania się z nim, moje wyobrażenie o tym osobniku było bardzo...odmienne od rzeczywistości. (wprost odwrotne) Nie rozmawiałam z nim już jakiś czas, po czym nagle odezwał się w święto zmarłych, oznajmiając, że mnie widział. Co prawda zdawało mi się, że ma dziewczynę, ale nagle ni stąd ni zowąt zaproponował spotkanie. Zgodziłam się, jak zwykle trochę terminy się pozmieniały. Nie wierzyłam w to, że do spotkania dojdzie (wkońcu w ciągu pół roku był z tym problem). I nie wierzyłam własnym oczom, gdy go zobaczyłam - czego nawet nie ukrywałam i uraczyłam go "odrobiną" mych ironicznych wypowiedzi. Nigdy nie czułam się tak dobrze jak przy nim... nie spodziewałam się, że tak dobrze będzie mi się z nim rozmawiać. I na takowych wcale się nie skończyło. Schemat idealnego charakterku w mojej głowie dokładnie pokrywał się z jego... Taki męski, opiekuńczy i ogółem wydawało mi się, że jest wspaniały (właśnie - wydawało mi się tylko...) Tak więc dlaczego miałabym sztywno trzymać się reguł... (oczywiście bez przesady) Widywaliśmy się przecież prawie codziennie w szkole, czasem zamieniliśmy kilka słów, więc pomyślałam, że może mu na mnie zależy. Godzina po spotkaniu, napisał do mnie... prawie zamarłam: "...ale wiesz, ja mam X. więc... ale nie kończmy tej znajomości". Moja nadzieja, moje resztki wiary w facetów poległy. 3 dni ciszy, a on znów pisze do mnie... znowu proponuje spotkanie, pisząc mi, że jest wolny. A okazało się, że było to jedynie chwilowe zagranie, zapewne żebym się zgodziła...I czuję się naprawdę dziwnie pod wieloma względami, gdy codziennie widzę jego dziewczynę... A co do R: sprawa była już zgłoszona na policję, miał wizytę, dostał zakaz kontaktowania się ze mną. I WYTRZYMAŁ TYLKO KILKA DNI. Ciągle z tego kpi... Teraz się to nasiliło Boję się, że jak to znowu zgłoszę i będą dla niego bardziej surowi, może się na mnie mścić... W poniedziałek nocowałam u koleżanki z powodu jego zagrania...
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-13 o 16:24 |
|
|
|
#2155 |
|
Raczkowanie
|
Schism, bidulko, pech z tą nogą... Co do Comy - słyszałam już nowy album, bardzo mi się podoba i może też się skuszę.. Baaaardzo ich lubię..
![]() Mango, dobrze że zgłosiłaś to na policję. Jednak to co on robi ni ejest normalne i trzeba to potępiać. Mam nadzieję, że go dopilnują, może powinien się leczyć? A ten "nowy".. hm.. Jak ma dziewczynę, to ja bym odstawiła takiego. Z zasady... |
|
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem z Ciebie dumna, pani magister to kiedy zaczynasz świętowanie Cytat:
jeden leci na 2 fronty, drugi Cię nachodzi ... podziwiam że jakoś się trzymasz u mnie bardzo pracowity dzień, ponieważ nie miałam prądu i nie mogłam się zajmować głupotami ani nawet nie-głupotami (bo do nauki też raczej kompa potrzebuję) więc cały dzień sprzątałam, myłam, szorowałam jeszcze tylko poodkurzać i umyć podłogi i będzie lśnić ![]() ale najpierw na zakupy skoczę
|
||
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest odstawiony... Staram się z nim nawet nie pisać.Ewuniu: Ja tam już czuję się zniszczona psychicznie :P Jak T. powiedziałam co myślę o tym, że traktuje mnie przedmiotowo i miałam dość 4-dniowej rozmowy o "myciu plecków", to stwierdził, że powinnam dorosnąć... Zresztą już pojawili się kolejni, a ja nawet nie chcę wiedzieć, jakie jeszcze mogą spotkać mnie niespodzianki. Ale czy coś mnie jeszcze zaskoczy? Jak nie trafię na zboczeńca, to na kretyna, a w najgorszym wypadku na obydwa przypadki w jednym. I widzę, że masz podobnie jak ja Zrobię wszystko, byleby tylko nie wziąść się za naukę Najpierw zakupy, internet, nawet sprzątnie. Gdy już wkońcu dojdę do uczenia, potrzebuję przerw na relaks ... i przerwa się z reguły nie kończy...
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-13 o 17:09 |
|
|
|
|
#2158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie staraj sie z nim nie pisac tylko poprostu nie pisz hej laleczki, jak w pracy,ostatnia zmiana wiec sie nudze juz teraz,wychodze za 10min i podczytuje teraz co u was wczoraj w nocy sie obudzilam i od 1 do 4 nie spalam! nie musze mowic,ze ledwo dzis zyje.. wroce,zjem obiad,kapiel i lulu ![]() Ktos byl na nowym Bondzie? bo sie wybiera jutro i chcialam uslyszec czy warto ![]() milego wieczorka
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
O rany,ale jestem szczęśliwa! Dostałam 4- z chemii ze sprawdzianu
jestem z siebie dumnaa,nawet nie wiecie jak bardzo Jeszcze tylko jutro do 14 potem wybieram się na miacho z przyjaciółką i siostrą,w ramach rozpoczęcia weekendu haha no a w sobotę rano idę do kina z klasą na ''Świadectwo'' w ramach odrabiania jakiegoś dnia ,a po kinie to pewnie z TŻ-tem się zobaczę ![]() Miłego wieczorku
|
|
|
#2160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ach, dziś miałam wyskoczyć na imprezkę, ale zakończyło się na małej kawce, jestem przeziębiona i wogóle zmęczona... Jutro i w sobotę mam zajęcia, więc w sobotę wieczorem dopiero świętowanie ![]() Dzięki Kochana
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

ale myślę,że jak już będę wyszykowana to będzie lepiej

na pewno to nie będzie jakieś pytanie z kosmosu
)
jutro naszczescie otwarta od 10.00 to troche dłużej pospie 

:przy tul:
ale zla na sieie jestem tak czy inaczej
od dzis zaczelam Redukcje..

Nie powiem żeby mi się chciało 

nie cierpię jak ktoś tak robi, żeby coś przekładać bez konsultacji z grupą ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Prawie Pani Magister
Najpierw zakupy, internet, nawet sprzątnie. Gdy już wkońcu dojdę do uczenia, potrzebuję przerw na relaks