Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-13, 16:50   #3871
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Dzięki
Miałam henne rzęs i brwi, peeling twarzy, dekoltu i szyi plus masaż i maseczka z alg było bosko!!! Juz wiem, ze powtórzę ten zabieg przed ślubem! Mam jedwabiście gładką skórę
superrr, ja mam znajoma kosmetyczke, ktora robi mi tipsy zawsze i ide do niej przed andrzejkami na tipsy, henne rzes i regulacje, ale troche boje sie zrobic henne brwi... nie wiem jakbym wygladala..
Stary 2008-11-13, 16:51   #3872
Daysy85
Zakorzenienie

No to czyli czyłaś na pełnym zabiegu kosmetycznym
Hmmm ja jutro może cos będę miała robione albo ja zrobię cos komuś bo jutro od 16 do 20 mam zabiegi na twarz...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 16:52   #3873
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Dzięki
Miałam henne rzęs i brwi, peeling twarzy, dekoltu i szyi plus masaż i maseczka z alg było bosko!!! Juz wiem, ze powtórzę ten zabieg przed ślubem! Mam jedwabiście gładką skórę
wow no to super
Stary 2008-11-13, 16:55   #3874
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
superrr, ja mam znajoma kosmetyczke, ktora robi mi tipsy zawsze i ide do niej przed andrzejkami na tipsy, henne rzes i regulacje, ale troche boje sie zrobic henne brwi... nie wiem jakbym wygladala..
Kosmetyczka to dalsza kuzynka tż, więc wiem, że jestem w pewnych rękach i wiesz, ja tez nigdy nie miałam henny brwi, w ogóle henny, aż do dzisiaj. Zawsze się bałam, że jak upiór bedę wyglądać a wyglądam super (sorki za samouwielbienie ) zrobiła mi brązową henne, tylko na rzęsy czarną. Bo rzęsy mam bardzo ciemne a brwi jaśniutkie - tak mnie natura pokarała mam tylko lekko spuchnięte brwi przez wosk,ale minie

A dziś na kursie będzie samba i juz się nie mogę doczekać

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 16:55   #3875
Daysy85
Zakorzenienie

Henna brwi jest super ja muszę sobie ją w końcu zrobić... przedwczoraj skusiłam się na regulacje ale jest mi samej ciężko bo mam trochę słaby wzrok a robie to przecież bez okularków...
Ja umielbiam algi czekoladowe, ale najlepsze na świecie sa algi mikronizowane, śmierdza jak diabli ale są rewelacyjne!!!!
Stary 2008-11-13, 16:55   #3876
Ana***
Zakorzenienie

Witam dziewczynki ja to teraz tak pojawiam się i znikam, ale już niedługo... (ciekawe co wyjdzie mi z tych obietnic) jutro mam ostatni dzień kursu kosmetycznego (dla tych co nie pamietają) i egzamin... boję się jak diabli, ale będzie wstyd jak obleję... w takich sytuacjach stres mnie pożera...
A do tego kolejny tydzień z rzędu studia więc zajrzę tu pewnie w poniedziałek... (już bym chciała ten dzień, żeby wszystko było za mną)

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
Ana ja pracuje w przedszkolu... sa 2 rodzaje stazu.. jeden taki jak ma baja czyli z urzedu pracy a drugi to etap w rozowju karierowej nauczyciela - czyli taaki jak mam ja jestem naczycielem stazysta.. ten staz zaczynasz 1 wrzesnia i ani dnia pozniej.. i trwa 9 miesiecy potem masz egzam i jestess nauczycielem kontraktowym... wiec pewnie ci o taki staz chodzilo;D
(...)
Aha.. a ten z UP można zacząć obojętnie kiedy? czy też musi to być 1 wrzesień?
Ten co masz Ty (nauczyciel stażysta) to chyba można dopiero zacząć po skończonych studiach? a ten co ma baja, w trakcie nauki?

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
staż dostaniesz po warunkiem, że będziesz bezrobotna i jak znajdzie się placówka, która będzie potrzebowała stażysty. Można samemu poszukać firmy, ale wcześniej trzeba spytać w UP czy będą mieli fundusze by opłacić ci stypendium(czyli to stażowe). Moje przedszkole same zgłosiło się do UP z informacją, że chce mnie przyjąć na staż, więc uniknęłam tego chodzenia po placówkach i pytania czy mnie chcą, czy też wybierania często kiepskich ofert stażu z listy, które ma UP. Bo staże są różne, w różnych miejscach. mi akurat udało się trafić do przedszkola, przynajmniej coś zbliżonego do mojego zawodu.
(...)
Bezrobotna jestem i jutro kończę mój nieszczęsny kurs i rozglądam się za czymś co bym mogła robić w domku się nie wysiedzi... myślałam o stażu i właśnie pytanie jest takie, czy ten Twój staż trzeba rozpocząć od 1 września, czy w trakcie roku szkolnego też mozna? i czy w trakcie nauki czy po skończonych studiach? aczkolwiek nie wiem czy nie za wcześnie o tym myślę, w końcu dopiero zaczęłam te studia...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 16:59   #3877
Ana***
Zakorzenienie

piszecie o algach.. ile ja się w ostatnim czasie ich narobiłam w sumie na dzień dzisiejszy to mam dość kosmetyków peelingi, masaże, henna, algi, oczyszczania itd. muszę odpocząć
Stary 2008-11-13, 16:59   #3878
Daysy85
Zakorzenienie

Ja jestem w szkole kosmetycznej na drugim roku i jesatem teraz na satżu zaczęłam go od 22 września.
Stary 2008-11-13, 17:02   #3879
Ana***
Zakorzenienie

No ja miałam kurs/szkolenie z kosmetyki, elementów wizażu, stylizacji i przedłużania pazurków i jutro koniec -egzamin
Stary 2008-11-13, 17:07   #3880
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
No a ja mam 170 i 65 i żyję ... a strasznie chiała bym wazyć 60!!!!
Ale cóż udało mi się do 65 i tak się od marca utrzymuje, a ważyłam 70 a najwięcej to 72!!!!

ja mam 170cm i przytyło mi się kiedyś przez tabletki a ostatnio 2 kg podczas wizyty u brata w Anglii chciałabym ważyć tyle co dwa lata temu czyli 59kg

Cytat:
Jejku ja jeszcze siedzę tu 2 godziny i idę do domu a potem z TŻ do kina na 007 na 19:30 i pewnie zjem tam chipsy , których nie jadłam ze 3 miesiące potem będe miała wyrzuty sumienia itd.
Mam nadzieję , że do tego czasu nie zwariuję z nudów.
ja z TŻ byłam na tym w kinie w pon zrobił mi niespodziankę i zabrał do kina

Cytat:
Dziewczyny, mój ukochany zafundował mi z okazji imienin wizytę u kosmetyczki i właśnie wróciłam i jestem wniebowzięta!!!!!:aniolek :
pożycz go tydzień

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 17:07   #3881
Daysy85
Zakorzenienie

no to powodzenia
a ja się męcze w szkole 2letniej i nudzi mi się jak cholera ... najpierw chodziłam na dzienne to tam miałam fajne koleżanki i też niestety mi się nudziło bo mieliśmy baaardzo duzo godzin a roboty nie było.
a teraz to mam do późna zajęcia niekiedy i aż mi się słobo robi jak wychodzę o 8 a jestem z powrotem koło 20 więc czasem na co nudniejsze wyklady poprostu nie zostaje...
Gdybym ja o takim kursie wiedziała albo miała mozliwośc zrobienia go nie wahałabym się...
a ile ten kurs trwal?
Stary 2008-11-13, 17:13   #3882
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
no to powodzenia
a ja się męcze w szkole 2letniej i nudzi mi się jak cholera ... najpierw chodziłam na dzienne to tam miałam fajne koleżanki i też niestety mi się nudziło bo mieliśmy baaardzo duzo godzin a roboty nie było.
a teraz to mam do późna zajęcia niekiedy i aż mi się słobo robi jak wychodzę o 8 a jestem z powrotem koło 20 więc czasem na co nudniejsze wyklady poprostu nie zostaje...
Gdybym ja o takim kursie wiedziała albo miała mozliwośc zrobienia go nie wahałabym się...
a ile ten kurs trwal?
Nie dziękuję i nazwzajem A trwał (w zasadzie jeszcze trwa) 2 miesiące, codziennie mamy dosć mało teorii, ale za to bardzo dużo praktykii, w sumie cały czas...
Stary 2008-11-13, 17:14   #3883
motley
Zadomowienie

A ja właśnie zrobiłam sobie testowe pudełeczko, które ma pełnić funkcję podziękowania dla gości i winietki (nie ma to jak pożytecznie spędzać czas w pracy). Nie mam cierpliwości do wycinania tych łuków co trzymają karteczkę więc potraktuję je ozdobnymi nożyczkami - tylko nie wiem jeszcze czy tymi, których tutaj użyłam czy drugich z falą. Karteczka docelowo będzie ecru tak jak zaproszenia. No i oczywiście musi być złota rybka
Jak Wam się podoba?
To przecięcie, które trzeba zrobić żeby to złożyć do kupy jest nierówne bo robiłam je nożyczkami ale potem będę już robiła nożykiem i od linijki
Czcionka chyba zostanie taka jak jest, natomiast ten złoty papier chyba będzie troszkę inny... już go zamówiłam ale jeszcze nie doszedł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01296.jpg (29,5 KB, 36 załadowań)

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 17:15   #3884
Daysy85
Zakorzenienie

ooooo co ja bym dała żeby tak mi szkoła moja trwała ...
A jaki masz po tym tytuł dyplom?
Ja potem będę Technikiem usług kosmetycznych.
Stary 2008-11-13, 17:19   #3885
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo co ja bym dała żeby tak mi szkoła moja trwała ...
A jaki masz po tym tytuł dyplom?
Ja potem będę Technikiem usług kosmetycznych.
Szczerze mówiąc to nie wiem pytałam się o kompetencje i różne słuchy mnie doszły, napewno dostane dwa certyfikaty (z kosmetyki i z paznokci) aha, dodam że jest to kurs z UP .
Stary 2008-11-13, 17:20   #3886
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mój ukochany zafundował mi z okazji imienin wizytę u kosmetyczki i właśnie wróciłam i jestem wniebowzięta!!!!!:aniolek :
wowwww ale sper;p

Cytat:
Dzięki
ja tez chxe przed subem sobie zrobic cos z twarza i dekoltem... bo mam bardzo such cere... zobazymy... a i mam jasne resy i brwi i wohole anty kosmetyczna jestem.. wiec pewnie prydaloby sie tez je wyreglowac... ale niemm nikogo zaufanego wiec niewiem co z tym bedzie..

Cytat:
A dziś na kursie będzie samba i juz się nie mogę doczekać
super... my jutro nadal bedziemy meczyc tango... boz dla mnie to tragedia... no ale coz... jak trzeba to trzeba...
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki ja to teraz tak pojawiam się i znikam, ale już niedługo... (ciekawe co wyjdzie mi z tych obietnic) jutro mam ostatni dzień kursu kosmetycznego (dla tych co nie pamietają) i egzamin... boję się jak diabli, ale będzie wstyd jak obleję... w takich sytuacjach stres mnie pożera...
A do tego kolejny tydzień z rzędu studia więc zajrzę tu pewnie w poniedziałek... (już bym chciała ten dzień, żeby wszystko było za mną)

Aha.. a ten z UP można zacząć obojętnie kiedy? czy też musi to być 1 wrzesień?
Ten co masz Ty (nauczyciel stażysta) to chyba można dopiero zacząć po skończonych studiach? a ten co ma baja, w trakcie nauki?

Bezrobotna jestem i jutro kończę mój nieszczęsny kurs i rozglądam się za czymś co bym mogła robić w domku się nie wysiedzi... myślałam o stażu i właśnie pytanie jest takie, czy ten Twój staż trzeba rozpocząć od 1 września, czy w trakcie roku szkolnego też mozna? i czy w trakcie nauki czy po skończonych studiach? aczkolwiek nie wiem czy nie za wcześnie o tym myślę, w końcu dopiero zaczęłam te studia...
wiec tak.. trymm kciuki zeby jtro bylo swietnie i gladko..
co do stazu to taki jka ma baja mozna zaczac w kazdej chwili w trakcie stdiow, jak jestes bezrobotna itd... a ten moj to awans zawodowy wiec tylko PO stdiach (min. licencjat) i od 1 wrzesia..
Stary 2008-11-13, 17:23   #3887
Daysy85
Zakorzenienie

Pudelko faje tylko myślę że może zastosuj te inne nożyczki bo teraz te łapki co trzymają tą kartkę są bardzo króciutkie przynajmniej tak mi się wydaje... i tak trochę dziwnie to wygląda... chyba ten wzór nozyczek jest na większe powierzchnie.
A w ogóle to czcionka super i ... hmmm gratuluję goszczenia Białego Misia

Ana i super trzeba wykorzystać takie okazje ja też bym się chciała załapać na jakiś kurs z UP ale narazie mam ten staż...

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-11-13 o 17:25
Stary 2008-11-13, 17:27   #3888
agnusek22
Wtajemniczenie

Śliweńka chyba go nie pożyczę

Martucha84 my też jeszcze pomęzymy pewnie tango ;/ i też nie pokochałam tego tańca

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 17:29   #3889
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
nie trzeba od 1 września. Po skończonych studiach szukałabym roboty jako nauczycielka, a nie jako pomoc. Mi chodziło o podjęcie jakiejkolwiek pracy z małymi dziećmi, by po skończeniu studiów móc się pochwalić jakimś konkretnym doświadczeniem. Dostałam propozycje stażu w przedszkolu wiec się zgodziłam. Inaczej wysłaliby mnie na staż do jakiegoś biura czy gdzieś indziej.
Powodzenia na jutrzejszym egzaminie

motley fajne pudełeczko
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 17:47   #3890
Ana***
Zakorzenienie

Martucha, Baja nie dziękuję...

Cytat:
nie trzeba od 1 września. Po skończonych studiach szukałabym roboty jako nauczycielka, a nie jako pomoc. Mi chodziło o podjęcie jakiejkolwiek pracy z małymi dziećmi, by po skończeniu studiów móc się pochwalić jakimś konkretnym doświadczeniem. Dostałam propozycje stażu w przedszkolu wiec się zgodziłam. Inaczej wysłaliby mnie na staż do jakiegoś biura czy gdzieś indziej.
Powodzenia na jutrzejszym egzaminie

motley fajne pudełeczko
Czyli jak zgłoszę się na staż to zaproponują mi jaki będzie? czy mogę zaznaczyć konkretnie o co mi chodzi? jeszcze jedno... jesteś na stażu jako pomoc, czy jako nauczyciel?
Stary 2008-11-13, 17:52   #3891
sas
Wtajemniczenie

czesc kochane!
Cytat:
Moje myszki kochane... ja też się dołuję z tego powodu ile waże itd... ale powiem Wam jedno czego sama nie mogę sobie tak do końca uświadomić i uwierzyć w to ale TŻ mi powtarza że kocha mój brzusio (chociaż mam na nim nie mało tłuszczyku) i mój tyłeczek ( on akurat może być) bo jak tak chudnę to się wścieka że nie ma się do czego przytulić że jestem mizerna i taka mała że aż mu nie wygodnie się przytulić...
To jego słowa acha i jak schudłam stwierdził , że tyłeczek to sobie na wyprzedaży kupiłam do taki mi się skromny zrobił
dlatego musimy w końcu uwierzyć tym naszym mężczyznom i nie odchudzać sie tak masakrycznie!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
To mamy podobne proporcje, ważysz więcej, ale jesteś wyższa

Dziękuję Basiu, ale nie zawsze tak się czuję i jest mi źle. Owszem, nie narzekam na urodę, ale moja tkanka tłuszczowa na brzuchu i bokach mnie dobija. Wszelkie próby ograniczania jedzenia i ćwiczeń były zawsze niewystarczające. Teraz 5 x tyg. aerobik, mniej żarcia i musi być lepiej
dziewczynki ja tez mam z tym problem mam 173cm wzrostu nio i tak nadczo waze ok 65 kg...i strasznie chcialabym zrzcic wlasnie boczki i brzuch ale to nie latwie nieststy przez moje leki na tarczyce i wogole...a moj tezus sie wrecz zachwyca moim cialkiem i wcale nie chce zeby chudla ale ja chce sie poczuc dobrze we wlasnej skorze
Cytat:
powodzenia
dziekuje i wogole dziekuje jesli ktoras jeszcze trzymala kciuki...
poszlo dobrze, jescze tylko musze zalatwci CBR i zaczne dodatkowa prace rozmwa trwala ok 1,5 h ale bylo sympatycznie

a teraz jestem padnieta a tu za godzine do szkolki nie chce mi sie starsznie
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 17:57   #3892
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jak zgłoszę się na staż to zaproponują mi jaki będzie? czy mogę zaznaczyć konkretnie o co mi chodzi? jeszcze jedno... jesteś na stażu jako pomoc, czy jako nauczyciel?
ja jestem jako pomoc, chociaż skończyłam lic. z ped., z tym, że o innej specjalizacji, która nie uprawnia mnie do pracy w przedszkolu.
Jak zgłosisz się do UP to zaproponują ci prawdopodobnie kilka stażów, w różnych miejscach(np sklep, biuro itd), omówić im za każdym razem nie możesz bo wykreślą cię z listy bezrobotnych. Jednak idzie tę sprawę inaczej załatwić, mianowicie spytać w UP czy możesz sama poszukać miejsca do odbycia interesującego Cię stażu, jeśli się zgodzą, to przejdź się po przedszkolach i spytaj czy poszukują stażystki w charakterze pomocy nauczyciela. Potem dyrektor tego przedszkola zgłasza się do UP po wniosek o staż i po wypełnieniu ponownie idzie do UP.

sas super, że rozmowa była aż tak owocna

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-11-13 o 17:59
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 18:03   #3893
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
fajowsko

motley super Ci wyszło te pudełeczko (pomijam to o czym mówiłaś że wycinałaś nozyczkami, potem pewnie będzie równiutko) . No i ta złota rybka extra

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
poszlo dobrze, jescze tylko musze zalatwci CBR i zaczne dodatkowa prace rozmwa trwala ok 1,5 h ale bylo sympatycznie
ja trzymałam kciuki i super że wszystko dobrze poszło

a do mnie zaraz przychodzi przyjaciółka na ploty
Stary 2008-11-13, 18:29   #3894
kaska87
Zakorzenienie

ja ważę 60kg i mam 173cm wzrostu przytyłam 7kg przez tabsy ale trudno

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 18:54   #3895
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja ważę 60kg i mam 173cm wzrostu przytyłam 7kg przez tabsy ale trudno
a ja przez tabsy chudłamale teraz nie biorę i już się boję kolejnego @

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 18:58   #3896
motley
Zadomowienie

Dot.: Spragnione Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Pudelko faje tylko myślę że może zastosuj te inne nożyczki bo teraz te łapki co trzymają tą kartkę są bardzo króciutkie przynajmniej tak mi się wydaje... i tak trochę dziwnie to wygląda... chyba ten wzór nozyczek jest na większe powierzchnie.
A w ogóle to czcionka super i ... hmmm gratuluję goszczenia Białego Misia
No jak.... wesele miałoby być bez Białego Misia???
http://pl.youtube.com/watch?v=8Y5RRk0uZrI

Te uchwyty w sumie można wyciąć większe, pokombinuję jeszcze trochę i spróbuję nożyczkami z falką. Zresztą te nożyczki mają dość szeroki wzór i trzeba kombinować żeby równo wyszedł (tutaj jak widać się nie udało) więc chyba jednak fala będzie lepsza... i bardziej pasuje do rybki
A tak w ogóle to ten kartonik jest dosyć sztywny i dobrze trzyma karteczkę nawet taki mały... ale nie wiem jakiej grubości będzie ten drugi co go zamówiłam

zielony_motylek, Ana***, baja_86 dzięki dziewczyny

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2008-11-13 o 19:20
Stary 2008-11-13, 19:04   #3897
Ana***
Zakorzenienie

baja aha dziękuję Ci mam tylko wątpliwości czy to nie za wcześnie, chcę się podjąc takiej pracy, bo w sumie mam na ten temat tylko jako takie pojęcie bo przez te kilka zjazdów nie zdołałam się jeszcze nic takiego nauczyć Robiąc licencjata pracowałaś gdzieś? może zacznę, czy wogóle robiłaś go dziennie czy zaocznie?

motley pięknie co to za czcionka?

Dopisek: o co chodzi z tym "białym misiem"?

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2008-11-13 o 19:06
Stary 2008-11-13, 19:18   #3898
motley
Zadomowienie

Cytat:
motley pięknie co to za czcionka?

Dopisek: o co chodzi z tym "białym misiem"?
Nie powiem teraz co to za czcionka bo robiłam to w pracy... w domu takiej nie mam ale jutro spojrzę i napiszę.

A miś.... hehehe no ja mam takiego kota, który ma dużo białego i jest taki miśkowaty... i ostatnio chodzę za nim i mu śpiewam w kółko biały miś, biały miś... a jak już mnie zupełnie pokręci to biały Zdziś
Zresztą mogę go Wam pokazać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a998a38306.jpg (76,1 KB, 13 załadowań)

Stary 2008-11-13, 19:29   #3899
popscene
Wtajemniczenie

Hej dziewczatka!
Dzis byl pierwszy dzien w pracy i normalnie ten kto wymyslil osmiogodzinny dzien pracy powinien zostac rozstrzelany
Na razie tak se jest, nie mam jeszcze swojego stanowiska i robie brudna robote za innych typu segregowanie papierkow i takie tam. Ogolnie dobija mnie dojazd, moze nie jest zly, ale ja nigdy do pracy nie musialam dojezdzac, bo mialam ja pod nosem. Tak to jest, jak sie czlek przyzwyczai. Srednio mi sie podoba, jak nie przyjma mnie po tych dwoch tygodniach probnych, nie bede plakac. A jak przyjma to moze sie wkrece i jak kupimy drugie auto moze bede bardziej szczesliwa

Ja przez tabsy przytylam jak bylam nastolatka. Od roku znowu biore i waga sie nie ruszyla w zadna ze stron.

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-11-13 o 19:31 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 19:37   #3900
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Śliweńka chyba go nie pożyczę

Martucha84 my też jeszcze pomęzymy pewnie tango ;/ i też nie pokochałam tego tańca
oj.. moj tz wprost je uwielbia... a ja nieznosze... nie ma to jak chacha

Cytat:
Martucha, Baja nie dziękuję...

zawsze masz staz jako pomoc... bo jako nauczyciel bez wyksztalcenia niedostaniesz stazu..
zreszta baja ci wszystko pieknie rozpisala to sie niebede powtarzac

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

a teraz jestem padnieta a tu za godzine do szkolki nie chce mi sie starsznie
ja trzymalam.. i ciesze sie ze bylo oki

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Hej dziewczatka!
Dzis byl pierwszy dzien w pracy i normalnie ten kto wymyslil osmiogodzinny dzien pracy powinien zostac rozstrzelany
Na razie tak se jest, nie mam jeszcze swojego stanowiska i robie brudna robote za innych typu segregowanie papierkow i takie tam. Ogolnie dobija mnie dojazd, moze nie jest zly, ale ja nigdy do pracy nie musialam dojezdzac, bo mialam ja pod nosem. Tak to jest, jak sie czlek przyzwyczai. Srednio mi sie podoba, jak nie przyjma mnie po tych dwoch tygodniach probnych, nie bede plakac. A jak przyjma to moze sie wkrece i jak kupimy drugie auto moze bede bardziej szczesliwa

Ja przez tabsy przytylam jak bylam nastolatka. Od roku znowu biore i waga sie nie ruszyla w zadna ze stron.
no bywa.. mnie dobija to ze pracuje 7 godzn z dziecmi a powinnam 5 pls 3 na robienie konspektow pomocy itd.. po tych 7 na poczatk lep mi pekla... wiec rozumiem co ty czujesz po 8... a cos slyszalama ze chca predluzyc do 0 godzin.. nie wiem co za kretyn to wymyslil...
mam nadzieje ze jednak sie wkrecis.. moze zienis dzial i bedziesz robic to co lubisz...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości