|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4
Asiu czytam to i swoim oczom nie wierze, nie moge wyjść z szoku.... jest mi bardzo przykro, że tak postąpił...... on ta swoja co z nia jest też dobrze traktował nie będzie a szczęścia napewno nie zbuduje!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za dupek nie no zwykły chu* chociaż brak mi słow aby go określić.... że niestety tacy ludzie chodzą po tym świecie
ściskam Cię i całuję bardzo mocno |
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
dupa a nie madre slowa. dzisiaj mialam biopsje. wiem co znaczy oddac siebie i jednak stwierdzam, ze wole te czastke zostawic sobie niz oddac dla jakiegos dupka :/
Cytat:
|
|
#1833 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ech
|
|
#1834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Raczkowanie
|
Asiu to mnie przeraziłaś, facet w tym wieku powinien być już bardzo rozgarnięty, nie wiem może myśleć o jakiejś rodzinie, przyszłości a nie ranić kobietę która go kocha...
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
o ja piernicze Asiu wlasnie przeczytalam twoje wpisy wczesniejsze. ale buc. kurde skad sie takich bierze. kochana wiem ze nie jest to proste ale trzymaj sie i nie bierz tego do siebie swojej samooceny poczucia wartosci i w ogole. ten facet to po prostu DNO. ja piernicze i on niby ma 31lat, sorry a wiaderka i grabek z piaskownicy to ze soba nie przyniosl. to jakis ulom emocjonalny.
|
|
|
|
#1838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A po takich numerach któe wyprawia i tak mu w nic nie uwierze Cytat:
hehehe, niedługo założymy wątek- "alkoholiczki, która to przeżywa?"
|
|
#1839 |
|
Raczkowanie
|
kochana Asiu pij, a najlepiej jak juz bedziesz czula ze nie mozesz to idz go obrzygaj. jutro zawsze mozesz udawac ze nic nie pamietasz
|
|
|
|
#1840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() .
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
na razie jesteśmy trzy, ale pewnie będzie nas więcej
będzie wesoło na naszym nowym wątku
|
#1842 |
|
Raczkowanie
|
Kochane nie pijcie tyle!!!!!!!!!!......... zostawcie i dla mnie
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
grunt to sie rozwijac
.
|
|
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
idę spać dziewczynki, jeszcze raz bardzo wam dziękuje
jesteście cudowne, aż brak mi słów juz dziś nic ze mnie nie będzie, musze sie położyć - ale podbudowałyście mnie bardzo i jestem wam wdzięczna za wszystko. Dziękuje, dobrze że jesteście każdej z was ![]() eh, moze usne... co za życie
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
pozwólcie ze do alkoholowego wątku i ja dołączę.
oy tak będzie wesoło... tylko musimy tam jakieś ostrzeżenie wstawic, ze 'trzejźwym wstęp wzbroniony', albo cos w tym stylu. ;]
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
#1846 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona
juz wydawalo mi sie ze sobie radze ale to nie prawda kompletnie sobie nie radze z rozstaniem z facetem bylam z nim prawie 9 lat rozstalismy sie bo on stwierdzil ze mnie nie kocha okazalo sie ze zabujal sie z pewnej malolacie wyprowadzilam sie prawie 3 lata mieszkalismy razem rozstalismy sie na dobre w polowie sierpnia ale ciagle mielismy kontakt przwarznie z mojej inicjatywy spotykalismy sie rozmwialismy okazalo sie ze z ta panna to nic konkretnego ona poprostu widziala w kontaktach z nim interes przywozil zawozil zabieral na imprezy ale on to chyba zauwazyl i z tego co wiem to nigdy nic ich tak naprawde nie laczylo mi jeszcze tydzien temu potrafil powiedziec ze jestem najlepsza ze nikt go tak nie zrozumie koledze mojemu powiedzial ze bylam tym co najlepsze mu sie w zyciu przydarzylo po rostaniu kilka razy spalismy ze soba wiem ze to nie byl seks dla samego seksu dla siebie bylismy pierwszymi i jedynymi partnerami on nie nalezy do facetow ktory nie potrafi sie bez tego obyc dzis kiedy chcialam z nim pogadac zeby oddal mi kase on powiedzial zebym juz nigdy nie pisala bo zakluca to jego spokuj i przeszkadza w egzystencji ze miedzy nami moze byc wszystko albo nic a on woli to nic jestem strasznie podlamana poznal mnie z najlepszej strony a mimo wszystko mnie olal bylam wyrozumiala cierpliwa mial to co chcial a mimo to wybral brak kontaktu ja sie kompletnie nie licze ani to czego chce ani to czego potrzebuje znajomi maja mnie juz dosc bo mowia ze on nie jest wart a ja ciagle o nim mysle wiec jezeli bede mogla to was bede zadreczac tym co sie dzieje ok prosze o pomoc
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
przede wszystkim nie lam sie. jak potrzebujesz sie wyzalic to tu jest super miejsce. pozdrawiam goraco. i wiem ze jeszcze trudno ci w to uwierzyc ale on pewnie nie jest ciebie wart. a ten brak kontaktu to z czasem na zdrowie ci wyjdzie. SERIO zlapiesz dystans zaczniesz zauwazac pewne rzeczy, chociaz chole.... boli na poczatku. wiem z autopsji. pozdrawiam
|
|
|
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
a watek alkoholowy ciagle sie poszerza ...... gdzies trzeba szukac radosci :P joke
|
|
|
|
#1849 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Asiu uwierz mi,że ja też dużo przeszłam z moim facetem,czasami zastanawiam się dlaczegO z nim nadal jestem,pewnie dlategO,że go tak bardzO kocham,ale nigdy nie zapomne co on mi zrobił ... szyszuniaa83 bardzO mi przykrO tyle czas razem byliście czytam te wszystkie wasze posty,i trace nadzieje że istnieje jeszcze wielka miłość,dlaczegO faceci tak strasznie umią zranić
Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2008-11-14 o 00:16 |
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pije caly dzien, wieczor noc... w ogole nie trzezwieje
w pewnym momncie nie wiem co sie dzieje... zaczynam tluc wszystko o ziemie... talerze... szklanki...wszystko co znajduje na swojej drodze.. caly dom w szkle ja stoje na srodku i wyje po prostu... i w tym momencie on wchodzi, otwiera drzwi... caly korytrarz w szkle a ja stoje na srodku i wyje... boze jaki wstyd... moze juz lepiej zebym nie trzezwiala nigdy boze jak mi wstyd... a tak bardzo chcialam byc twarda... udawac, ze sobie radze... boze jaki wstyd... jak mi glupio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! on ma mnie w dupie..a ja rozpierdalam wszystko co spotkam na swojej drodzie...nawet nie wiem co potluklam..caly korytarz w szkle..boze jaki wstyd jestem komletnie pijana...nie chce juz widziec nic!!! boze jaki wstyd... ja nie wiem czy jakakolwiek szklanka sie uchowala
................. Edytowane przez syntagma Czas edycji: 2008-11-14 o 04:22 |
|
|
|
#1851 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Próbowałam z nim tak rozmawiać...on bardzo zamknął teraz swoje uczucia na mnie...chyba boi sie ze mną rozmawiać o tym ale wczoraj właśnie troche z niego wreszcie wyciągnełm...uparcie pozostaje przy tym że dobrze że sie rozstaliśmy, bo nie dawał mi tego co powinien,że nie potrafił...mówił ze wie ze to była jego wina, mówił ze walczył długo...że nie mógł już tak dalej...ale mówił tez ze boi sie ze któregoś dnia sie obudzi i uświadomi sobie ze popełnił wielki blad którego juz nie bedzie można odkrecić mówił że jest zagubiony...ze nie chce z nikim byc...że wie jak mnie bardzo rani, ale on chce żebym był szczęśliwa... i weź to zrozum![]() Ja teraz nie pamietam nic złego co było...tak trochę tylko ze sie nie starał...ale mysle sobie to nic a on pamieta że było zle...Tak sytuacja jest okropna tak bardzo mnie to wszystko męczy...dusi od środka po prostu wiem że też na razie musze zobaczyć co przyniesie tan cholerny czas...
|
|
#1852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:OOOO nie no tak nie można... nie popadaj w paranoje . bo to co robisz w tym momencie to jakiś obłęd. Wiem,że cierpisz, wiem że Ci ciężko ,ale takim czymś niczego nie zyskasz a wiele stracisz. W nim też nie wzbudzisz litości ,wręcz przeciwnie. A więc radzę wziąć się w garść . I powodzenia..
|
|
#1853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam taką cichą nadzieję że to jest taka próba, że to szybko minie i znów będziemy razem.... że i on i ja potrzebujemy czasu.... i ostatnio powiedział mi, że co z tego jakbyśmy wrócili teraz do siebie a po np 3 miesiącach znowu rozstali i przezywali to od nowa.... powiedział, że on chce poczekać troche i być tego pewny na 100% że będzie ok..... a jak nie to zostaniemy przyjaciółmi... ale nie ma przyjaźni międzi facetem a kobietą(takie jest moje zdanie) a wtedy to chyba lepiej nie utrzymywać kontaktu bo będzie mnie strasznie boleć jak będzie miał nową panienke......... ![]() Wiecie co ja chyba jestem egoistką......... i niektóre moje zachowania i tok myślenia jest taki sam jak on miał..... |
|
|
|
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
Jej, cieszę się, że znalazłam ten wątek.
Więc, może i ja opowiem o tym co było. Poznaliśmy się w styczniu. Od początku wydawało mi się, że coś z tego będzie. Czekałam zawsze na Niego. Niestety. Na Gadu, czyli znajomość przez Internet. Pisaliśmy codziennie, o wszystkim, wiedziałam, że mogłam jemu zaufać, i tak przez 4 miesiące, w maju po raz pierwszy powiedział, że coś do mnie czuje, ja nie ukrywałam, że jest mi obojętny. Maj, potem był czerwiec, gdy mój dziadek zmarł, On bardzo mi pomagał. Wspierał, pocieszał .. I drugi raz w czerwcu powiedział to, znowu się zaczęło. Pisaliśmy w dzień i w nocy. W lipcu zapytał się, czy wierze, w uczucie przez Internet. Nie miałam czego ukrywać, bo coś do Niego czułam i postanowiliśmy być razem .. Wakacje były dla Nas. Z dnia na dzień coraz bardziej się do niego przywiązałam. I przez te dwa miesiące nie wyobrażałam sobie rozstania. Niestety, nadszedł wrzesień, było parę kłótni. [ i nawet raz miał być koniec, ale napisał `bez Ciebie nie ma mnie` i od nowa ] Ale trwaliśmy nadal. 24.10 napisałam, że już tak dłużej nie potrafię, że mało rozmawiamy i to już nie jest tak jak było w wakacje. On powiedział, że siłą mnie zatrzymać nie może i skończyło się. Bardzo tego żałowałam. 28.10 zaczęłam sobie szperać w necie. I trafiłam na fotka.pl, tam, u Niego na profilu, jakaś dziewczyna napisała `Mój`, a On u niej `Moja Kochana` i wszystko się zawaliło, wszystko. [ Bo to napisali 15.10 - czyli jak byliśmy razem ]. Napisałam do Niego, On oczywiście uważał, że był wierny do końca, to mu to napisałam .. W nocy nie spałam, nie mogłam. I wtedy już nie pisałam do Niego. Za każdym razem, jak widziałam Jej opisy to płakałam. Nie mogłam znieść tej myśli, że On mnie tak bardzo oszukał .. I w końcu nie wytrzymałam, napisałam do Niego. Powiedział, że raz z Nią jest, a raz nie .. Że ciągle się kłócą, a teraz od ponad 10 dni są w `separacji`. No nic, tylko piszemy codziennie, gadamy, śmiejemy się. I wszystko wróciło. Ciągle o Nim myślę, a On pisze `moja Mała`, a tak mówił jak byliśmy razem .. Wiem, że nadal coś do Niego czuje, ale .. On kocha Ją. Tylko po co to wszystko się zaczęło od nowa? Nie potrafię mu powiedzieć, że nie ma pisać, że mi na Nim zależy, też nie. I koło się kręci .. Już nie wiem jak to jest. Czy jesteśmy zwykłymi `przyjaciółmi`, czy On coś do mnie czuje, nie wiem. Zasypiam i budzę się z myślą o Nim. Tylko w jednym sms’ie napisał, że to Jego wina, że już nigdy nie będziemy razem .. Ale teraz pisze do Zastanawiam się, jakby to było, gdyby .. I mimo wszystko brakuje mi Jego. Wiem, że musze zapomnieć, ale jeśli dzień w dzień z Nim pisze to nie jest takie łatwe .. I trochę długa `historia`, ale .. sama nie wiem.
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
nie lam sie kocie
jesli to Cie pocieszy to ja wczoraj zrobilam cos takiego, ze teraz ten moj byly na serio uwaza, ze jestem nienormalna, mam nasrane we łbie i pewnie cieszy sie, ze juz nie jestesmy razem (bo kto by chcial byc z taka zwariowana wariatka )
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
Asiu jak tam glowa dzisiaj?
|
|
|
|
#1857 |
|
Zadomowienie
|
dobrze
![]() samopoczucie gorsze, ale nic nie poradze. Jeszcze muszę znieść jego widok jak przyjedzie po ciuchy. Chyba go wtedy wytrzakam po mordzie
|
#1858 |
|
Raczkowanie
|
a moze zrob akcje filmowa? czyli wyrzucanie rzeczy na klatke badz przez okno....
|
|
|
|
#1859 |
|
Raczkowanie
|
zawsze te rzeczy tak ladnie sie wtedy rozsypuja albo leca.....taka mala tragofarsa
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa tak tak wytrzaskaj...i kolanem w jaja!!!!!!!!!!! ![]() A najlepiej spakuj mu te jego smieci i wystaw przed drzwi!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

.