|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
co do tego co wysłała Samoa o najlepszym mężu to na 9 slajdzie jestem ja z Tadzikiem hahahaha (to w namiocie z rowerem)
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
SKuteczniejsze w działaniu powiedasz no chyba jednak mu powiem zeby sobie ukrucił
|
|
|
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pod paszkami też sobie skraca bo bardziej estetycznie to wygląda, ale trochę włsoków musi byc no faktycznie wygodniejsze w uzyciu![]() mi nie przeszkadza to, że jestem troszkę zarosnieta.. TŻtowi także nigdy nie mam buszu wolę troszkę się przemęczyć żeby mieć gładkie bikini przezs dłuższy okres czasu.. ja mam wrazliwą skórę w tych okolicach więc maszynka odpada![]() kaska za pierwszym razem mnie też bolało, nawet takie kropelki krwi były, ale teraz jest dobvrze.. nati po prostu nie mozna się zrażać za pierwszym razem.. jak nie mogłaś zrobic z pasty takiej plasteliny elastyczniej, to można zrobić tak jak kaśka
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-14 o 11:00 |
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogole nie lubie wlosow lonowych. brzydko wygladaja i wchodza do buzi
![]() preferuje gladkosc. i u siebie i u TZa ![]() Cytat:
ja w kazdym badz razie polecam
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-14 o 10:58 |
|
|
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() alez mam kochanego TZcika. jutro idziemy na targi slubne i ogolnie caly dzien bedzie zajety, wiec moje kochanie siedzialo dzis cala noc i sie uczylo na niedzielnym egzamin, zeby moc mi cala sobote poswiecic. poszedl spac po 6 rano. co za poswiecenie
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mnie martwi to, że mój TŻ nie wierzy w siebie.. próbowałam go wzoraj jakoś zmotywować, ale nie wiem czy mi się udało.. echh faceci.. |
|
|
|
|
#2648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak Twoje najwidoczniej, albo juz ktoś popsuł nie dość że musiałam ten przewód do koła trzymać własnymi ręcami bo sie popuło coś tam to jeszcze tan cały licznik od mierzenia tych barów czy tam czegos był jak dla mnie za bardzo skomplkowany plusów czy minusów nie było żadnych więc napompowałam to na moje bystre oko ale najważniejsze że skutecznie bo mi opona nie pękła więc chyba nie jest tak źle
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj jak byl mlodszy to mial z tym problemy. jako czarna owac taki troche stlamszony chodzil. ale przy mojej malej pomocy sie z tego wydzwignal i teraz nie ma z tym problemow. Cytat:
bo z tego co ja sie orientuje to musi byc okreslona wielkosc. my zawsze pompujemy na przednie 2,1 (bara?? nie znam sie ), a na tylne 2,2. a jak gdzies wyjezdzamy i mamy bardzo obciazone auto to o 0,1 wiecej na kazdej oponie.
|
||
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) tata dzis wraca z trasy więc sprawdzi czy na pewno wszystko ok ale kurczę na tych kursach to rzeczywiscie powinni uczyć takich rzeczy chyba, że uczyli a mnie akurat nie było na zajęciach co prawda teraz i tak się zmieniło troszkę z tymi egzaminami bo ja zdawałam jeszcze starym systemem no ale to już prawie 7 lat temu ło matko ale ja stara jestem juz ![]() ktoś mi mówił że gdzieś przy wlewie paliwa to jest ale nie sprawdzałam wiec nie wiem czy to prawda ![]() a własnie apropo aut to jakimi jesteście drajwerami macie juz jakieś punkty albo tfu tfu jakieś stłuczki itp. lubicie jeżdzić czy nie ??? bo ja uwielbiam (choć najlepszym kierowcą to chyba nie jestem ) a i baaaardzo bym chciała się kiedyś tirem przejechać ale bez przyczepy mam te marzenia
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-11-14 o 11:29 |
|
|
|
|
#2653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak mnie poznał to to trochę postawiłam go do pionu i było dobrze.. do wczoraj.. przezywa małe zalamanie, ale mam nadzieję że dzięki mojej pomocy szybko z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo to potem Tobie na dobre wyjdzie
|
|
|
|
|
#2655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z reszta ja mojemu TZowi tez duzo zawdzieczam. wyleczyl mnie z wielu kompleksow, dal duzo wsparcia i sily do wszystkiego. grunt to byc przy drugiej osobie jak wpadnie w dolek. Cytat:
rodzinke tez woze ojca autem jak jest jakas imprezka czy cos, choc teraz te obowiazki przechodza na brata, bo niedawno dostal prawko ![]() na codzien po miescie jezdzi TZ, bo w Krk niestety trzeba miec do tego duzo przebieglosci, a TZ nie ma z tym najmniejszych problemow. no i on jakos lepiej zna miasto, wszelkie objazdy, male uliczki itp. z reszta ja sobie wole siedzie rozwalona, patrzec w okno i komentowac za to jestem swietnym nawigatorem jak mam mape to sie nie zgubimy TZ za to z czytania map jest sredni wiec jak widac - doskonale sie uzupelniamy
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-14 o 11:37 |
||
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze kiedy w końcu na stronie LF będzie nowa kolekcja sukni ślubnych
|
#2657 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie! wiadomo że nie zawsze wszystko sie układa tak jak chcemy i nie zawsze jest pięknie łądnie, grunt to wspierać się w takich chwilach. To chyba najlepsze co moze być mieć świadomosc że jest ktoś obok na kogo możemy polegać w kazdej sytuacji, zawsze wtedy łatwiej. Tak więc can't be perfect rozmawiaj dużo z TŻ bądź przy nim a na pewno jakos sobie z tym poradzi i odzyska równowagę
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja jestem cierpliwa, wyrozumiała, ale w głębi duszy się na niego wściekam bo powinien zachowywać się jak prawdziwy facet
ale damy radę![]() tak dużo rozmawiamy, ale często milczymy a wtedy ja się do niego przytulam.. mój TZ nie lubi jak mu truję o tym samym.. dlatego znam TŻta i wiem że żeby doszło do rozmowy musimy trochę pomilczeć.. wczoraj siedzieliśmy dosyć długo bez rozmowy,. potem temat rozwinął TŻ i tak o dłuzszej rozmowie myslę że jest "prawie" dobrze.. ale potrzeba czasu, bo TŻ lubi wszystko gnieść w sobie... Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-14 o 11:50 |
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze swoim TZ też miaął parę takich chwil... Mial załąmanie w pracy... Siedzialam i tlumaczylam.. to tylko jeden projekt przejdzie i zapomnisz Chyba z tydzien dzien w dzien siedizelismy i mowilismy o tym jednym projekcie Jakis miesiac później usłyszałam z głębokiego serca dziękuję że mnie tak wspierałąś... Aż mi się miło zrobiło |
|
|
|
|
#2660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
no przepraszam,ale się zezłościłam
|
#2663 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego Kasiu przecież jeszcze rok czasu
![]() Nie no poważnie Kasia no co Ty ... weź nie przesadzaj.. nie na tej stronie to będzie na innej ... heeeeeeeeeej girl |
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
no i bardzo dobrzepewnie dzieki Tobie mu sie poprawił
![]() Kubusewa spoko tylko ja po prostu jestem ciekawa
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-14 o 12:00 |
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
nio to super
to jeszcze trzeba go wspomoc i bardziej poprawic ![]() Kaska to chyba najbardziej z tego wszystkiego przezywa suknie po mnie jakos temat sukni splywa. wiem mniej wiecej jaka ma byc, ale staram sie nie napalac. na wybieranie bedzie jeszcze czas
|
|
|
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
oj chyba tak
ja temat sukni też odłożyłam bo w ciagu tego całego okresu podejrzewam że 85 razy jeszcze bym zmieniła zdanie. Wydaje mi się że jak zacznę chodzić po salonach i przymierzać i wybiorę fason w którym będzie mi najlepiej to wtedy dopiero zacznę na pełnych obrotach oglądać szukać marudzić i w ogóle aż znajdę tą wymarzoną albo i nie ... mamy jeszcze na to czas ... ale Kaska szukaj pytaj marudz wybrzydzaj do woli i nie przejmuj się nami ale tak na marginesie to dla mnie od samego początku temat sukni = KAŚKA87 to taki nasz ekspert
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
musisz wszystkim mówić hahaha
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sama na weekend zostaje- Tż wyjechal na delegacje i może wróci wieczorem w niedziele, a jak nie to dopiero w poniedziałek
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

pod paszkami też sobie skraca bo bardziej estetycznie to wygląda, ale trochę włsoków musi byc

jak mnie poznał to to trochę postawiłam go do pionu i było dobrze.. do wczoraj.. przezywa małe zalamanie, ale mam nadzieję że dzięki mojej pomocy szybko z tego wyjdzie