|
|
#2611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
|
|
|
#2612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
). szkoda, bo takie ladne butelki maja ze pieknie by sie komponowaly na weselnym stole ![]() ten czarny pierwszy (czany, okragly Jacques Lemans), ktory wszystkie uznalyscie za gorszy od drugiego ![]() jednak na zywo to co innego i wydal nam sie ladniejszy/fajniejsz/bardziej elegancki od tego drugiego. TZ bardzo zadowolony. i mozna sobie posluchac jak w srodku chodzi i sie sam nakreca przy ruchu reka ![]() Cytat:
a to nie bylas na takiej gdzie sobie podlaczasz kabelek do kola i przyciskasz na barometrze plusa albo minusa i ci dopompowuje albo odpompowuje? bo to chyba niezbyt skomplikowane (zawsze jak jedziemy na Statoil dopompowac to sobie przyciskam Cytat:
ja bym sie chyba nie potrafila zmusic jesli jedynym argumentem bylaby uroda ![]() Cytat:
co do farb to farbuje najrozniejszymi zwyklymi farbami, ktore maja w swojej ofercie ciemny braz/czekoladowy braz. zazwyczaj L'Oreal Excellence Cream, Belle Color, Brillance. L'Oreal jest o tyle fajna, ze jest jej stosunkowo duzo w tej buteleczce i ma tez odzywke do nalozenia przed farbowaniem (a nie tylko po) Cytat:
![]() a ja wlasnie wrocilam ze spotkania z licealnymi psiapsiolami. i odkrylam miejsce z przepysznymi drinkami chyba bedziemy czesciej tam chodzic.a TZcik byl taki mily, ze nie musialam sie tluc tramwajami tylko zawiozl i przywiozl mnie autkiem szkoda tylko, ze nie bylo tej kolezanki, ktora widze jako potencjalna swiadkowa wyczailabym jak dlugo ma zamiar zostac w tej Szwajcarii...
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-13 o 23:34 |
||||
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
Ahh dziewczynki co dziś był ciężki dzień... spóźniłam sie do pracy bo bus za [ozno przyjechał po czym kierownik mnie i jesio dwie kolezanki zawolal do siebie i okazalo sie ze chca z nami podpisac umowe na stale jako firma a nie agencja. i nie wiemy co zrobić.
Z TZ prawie wcale sie nie kontaktowałam bo jak ja wyjezdzalam do pracy to on dopiero wstawal i szybciutko do szkolki szedl. Jak wracalam z pracy to On juz byl w pracy bo nocki robi w tym tygodniu Brakuje mi go jak ja piernicze... Cały dzień myślałam co tesciowa powie na oficjalne zareczyny.... A wesele jakoś mi dziś głowy nie zakszatało... Jakos tak bym chcial napisac ze mam juz wszytsko ustalone ze tylko czekac a tu jeszcze niczego nie ma Wiemy narazie jaka orkiestra i kamerzysta i fotograf a co dalej??zastanawiam sie nad zdjeciami plenerowymi... Tylko nie chce po slubie ani przed (kilka dni) Moze zostac przy tradycyjnych pozowanych?? Ehh za duzo to jak na jeden dzien wrażeń. Ide teraz sie pożądnie wyspać. A posty Kochane jutro przeczytam... |
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Dziewczyny za slowa pocieszenia
już mi dużo lepiej podopieszczalam te co już miałam, pododawałam napisy i teraz lerzą grzecznie zapakowane w celafonie
|
|
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziewczynki
dzień mnie nie było a tu tyle stron mogłaby mi któraś z was skrocić o czym rozmawiałyście przez ostatnie 10 stronkaśka i cio udała się Tobie ta pasta cukrowa?? ja ostatnio robiłam i wyszła mi taka fajna.. i bikini poszło za jednym pociagnięciem heh a kiedyś robiłam na raty przez 3 dni![]()
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawam co to a akurat jestem na etapie modlenia sie do depilatora |
|
|
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po co masz kupować na all (nie ma linka) skoro mozna przygotowac to samodzielnie w domku proszę link:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=depilacja ja biorę 0,5 szkl wody, 3/4 szkl cukru, sok z połowy cytryny.. gatuję tak z 30 minut aż zrobi się taki ładny bursztynowy kolor.. przelewam do szkiełeczka, jak troszkę ostygnie i się zagęści biorę trochę łyżką, ugniatam jak platelinę aż nabierze taki jasniejszy kolor, nakładam na skórę i zrywam cała filozofia a kosztuje mnie grosze
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szkieleczkiem nazywasz szklanke?? |
|
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
No hej dziewczyny ja to jednak z wami bede w stanie pisac tylko jak bede na stancji i laptopek bedzie tylko i wylacznie do mojej dyspozycji bo u mnie w domku to sie nie da
Co do sylwestra to ja z moim miskiem idziemy na...wesele i to do lokalu ktory chciala zarezerwowac _madziulka to w razie czego to mogę jakąs relację zdać ![]() Dziewczyny ja też bym sobie tą pastę cukrową wypróbowała ale najpierw to bym musiała na allegro sobie kupić chyba bo gdzie ja takie coś ugotuję
|
|
|
|
#2620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)jak troszkę podgrzejesz to "wyskrobujesz" trochę pasty i ugniatasz jak platelinę jak będzie taka elastyczna tzn że nadaje się do uzycia jeżeli nie masz cierpliwości na ugniatanie możesz całkiem "rozpuscic" pastę i wtedy nakładasz ciepłą na depilowane miejsce,, przykładasz pasek materiału (np. płótno) i odrywasz.. też w ten sposób pozbedziesz się włosków![]() gosica ja gotuję póxnym wieczorem jak nikogo nie ma, bo wszyscy się ze mne śmieją hehe po ugotowaniu zalewam garnek ciepłą wodą i zostawiam na noc.. rano wszystkie pozostalosci w garnku się rozpuszczą i nie widać śladów zbrodni
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-14 o 09:25 |
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() tez bym wyprobowala ta paste, ale przyznam, ze srednio mi sie chce bawic z gotowaniem tego ![]() a po jakim czasie wloski odrastaja? czy musi byc jakas okreslona dlugosc wlosa zeby to je 'lapalo'? |
|
|
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a gotowanie nie sprawia żadnego problemu.. nie musisz tego pilnować przez caly czas tylko w ostatnim etapie jak zaczyna się zabarwiać na bursztynowy kolor, ale nawet jak przypalisz to bedzie się nadawać nie mozna się zrażać.. ja stosowałam pastę kilka lat temu na nogi, bikini, pachy.. potem zaprzestałam, po jakimś czaise depilator, a teraz od 4 miesięcy stosuję pastę cukrową i depilacja to 20minut całe biki raz na 3-4 tygodnie więc wg mnie się opłaca i na pewnio do maszynki jesli hcodzi o bikini to nie wrócę
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-14 o 09:31 |
|
|
|
|
#2623 |
|
Wtajemniczenie
|
Heheh no tak tylko u mnie taka sytuacja żeby nikogo nie było albo wszyscy spali się generalnie nie zdarza
Chyba że gdzieś koło 1 w nocy ale wtedy to znowu wtedy ja śpię jak kamień Ale skusić się skuszę na pewno Idę robić sobie sniadanko
|
|
|
|
#2624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a robię ją raz na pół roku więc ta chiwla w tym okresie się znajdzie
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
Tez bym spróbowała tylko tak jak gosica502 nie chce mi sie ego gotować... Ale musze się skosić. Głodna jestem a nie chce mis ie iść do kuchni zrobic śniadanie, a nikogo w domu nie ma zebym mogła się wyręczyć... Ehh juz pojde bo brzuszek zaraz mi przyrośnie do żeberek
|
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę porzucic mój depilator i spróbować tą pastę. A nie wrastają Wam po niej włoski? Bo z tym mam problem po depilatorze.
|
|
#2627 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie bo z tego co pamiętam z używania depilatora to te wrastające włoski były... brrr :/
Jozia jedz jedz bo będzie chudziutka i się nie będzie miał Twoj TZ do kogo przytulic hehe |
|
|
|
#2628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jesteśmy wariatki.. nie dość że Najpiękniejsze Panny Młode to jeszcze wydepilowane pastą cukrową... to moze być pomysł na tytuł IV części naszych dywagacji
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywam maszynki i nic mi nie wrasta dlatego obawiam sie czegos opartego na wyrywaniu, bo mam wrazenie, ze moze zaczac wrastac
![]() no i ja nawet nie lubie miec 2 mm, wiec chyba musialabym to dosc czesto robic (a jak na razie wydaje mi sie to bardziej czasochłonne niz przejechanie maszynka) |
|
|
|
#2631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
HAHAHAHAHA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ubaw po pachy
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Rozeznanie
|
Dżem dobry Kochane
![]() Smacznego. Ja też jestem zainteresowana tą pastą. Składniki do pasy to żaden problem. Tylko materiał do zrywania nie wiem skąd wziąść. Okay, to narazie. Też idę na śniadanko. |
|
|
|
#2633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ma się do czego przytulać jeszcze
|
|
|
|
|
#2634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko później cała się kleiłamCytat:
To ja chyba nigdy takich nie zapuszcze, bo jak mam 1-2 mm to już siegam bo maszynkeCytat:
|
|
#2635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ chciał dzwonic i zapytac, ale mu nie pozwoliłam![]() Cytat:
ale, ale...to był pierwszy raz i może dlatego tak bolało, ja robiłąm to na ciepło-tak jak woskiem ![]() a tak wogóle to cześć Lejdis
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak apropos:p wiem, że to dziwne.. ale czy Wasi faceci przykrócaja sobie włoski że tak powiem łonowe?? To częsta praktyka za granicą - chodzenie z ogolonymi jajkami- ale wiem, że polscy chłopcy uważają to za dziwactwo?? Jak jest u Was?? jesli moge zapytac :P |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, skraca sobie wloski lonowe ![]() estetycznie to wyglada i jest wygodniejsze w dzialaniu |
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys poprosilam o zgolenie i tak juz zostało bo mu się spodobało
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..I owszem zgadzam siez Toba lain w ostatnim zdaniuKurna no.. muszę go namówić.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

co prawda nie dwa lata ale wydaje mi sie ze moj pierwotny typ pozostanie tym jedynym 

chyba bedziemy czesciej tam chodzic.
Brakuje mi go jak ja piernicze...

To ja chyba nigdy takich nie zapuszcze, bo jak mam 1-2 mm to już siegam bo maszynke
TZ chciał dzwonic i zapytac, ale mu nie pozwoliłam