|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skótku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
![]() i garść fluidków od mojego zaczynającego 15 tydzień dzidziusia ![]() |
|
|
|
#33 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale stwierdzilysmy, ze to tylko i wylacznie na SZCZESCIE Cytat:
|
|||
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
to i ja się melduję
aniu, zrobiłaś TZ cudowną niespodziankę, będziecie zawsze pamietac ten dzień mikant, czasem mamy pod górkę, u mnie też teraz nie najlepsze czasy, ale ja mam nieograniczone pokłady wiary i nadziei... zawsze staram się znaleźć coś dobrego w każdej sytuacji. poukłada się nam juz nie długo zobaczysz, a w rękaw czasem dobrze sobie popłakać, łzy przynosze ukojenie... ja Cię tulam mocno dziękujemy pieknie za wszystkie zarazki ciążowe i też sobie kilka chowam... przyniosą mi może groszka
..... przyjaciele są jak anioły, które podnoszą nas kiedy nasze skrzydła nie chcą już dłużej latać..... Bruno już w domku Edytowane przez dafreen Czas edycji: 2008-11-14 o 10:29 |
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie rumianku, ja ich juz jakiś czas temu zparowała ( tak to się pisze ) i czekam na efekty ich współpracy ![]() a fluidka jednegło łapię i dziękuje bardzo
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj Justynko, co u Was?? |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie TZ uradowany ... ześwirował! Wczoraj zaczął już szukac fotelików samochodowych na allegro ... a za chwile mówi do mnie: a moze trzeba bedzie dwa kupić Narazie wei TŻ i dwie przyjaciółki ... a reszcie to nie weim kiedy powiemy - D. wymyślił ze na święta ... ale to za późno ... a za chwilę mówi ze w niedzielę ... ![]() Olivko Twoja temp napewno jeszcze skoczy!!! |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
tez sie zamelduje co by wam podsylac juz fluidy ze 100% dzieciaczka
![]() ![]() ![]() ![]() Zobaczcie jak Roxi zarazilam obmacala mi brzucho i sie zarazila a Patryk daje jej teraz w brzuszku popalic zaraz wam fluida wkleje ino znajde rozbrajajaca fote
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2008-11-14 o 11:26 |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Jej jaki on duży
![]() ![]() ![]() złapałam |
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
Witajcie!
Ja też melduję się na kolejnej części wątku...kurcze pamiętam jeszcze pierwszą ![]() Gratuluję Wszystkim zafasolkowanym Szczęściarom W poniedziałek robiliśmy 4 IUI tym razem nie bolało więc jestem zadowolona. Poza tym zbadaliśmy kolejny raz nasienie i okazało się ku naszemu i pani doktor zdziwieniu że wyniki bardzo skoczyło mamy teraz 23 mln na ml Za tydzień beta ale nie nakręcamy się podchodzę do tego na luzie. Tyle, że po tych lekach wszytko mnie boli i czuję się słabo ale co tam dałam radę 3 razy to i teraz dam buziaki dla Wszystkich
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Dzien doberek laseczki
Wpadlam do was z porcja fluidkow od mojego babla Mam nadzieje ze dla kazdej starczy.
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo, fluidek jak się patrzy ![]() Cytat:
LEżysz w domu czy chodzisz do pracy? Silna z ciebie kobitka |
||
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Anusia, trzymam kciuki za Ciebie
Czy miałaś IUI na stymulowanym cyklu czy naturalnym? Ja się dziś zmartwiłam, że nie uda mi się zrobić IUI w kolejnym cyklu... mam wizytę u gina dopiero po wynikach badania histopatologicznego, a to będzie mój 6 dc. A na necie dziś wyczytałam, że stymulację przed IUI zaczyna się już 2 cd A tak się cieszyłam, że wreszcie ruszę do przodu |
|
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A trzymaj kciuki trzymaj ![]() Nie pracuje, ale też nie leżę...jakoś ciężko mnie do tego zmusić. Poza tym wykańczamy dom więc jest dużo załatwiania i nie ma czasu na myślenie to chyba nawet lepiej Każda która stara się o dzidziusia jest silna bo przeżyc każde kolejne rozczarowanie jest ciężko a najważniejsze to podnieść się po porażce. Na tym wątku są same silny babki Trzymaj się ciepło Tru!
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a nie wiecie co się dzieje z anulka anulka?
Bardzo dawno jej nie było u nas w wątku mamusiowym a i tutaj nie zagląda.... |
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za kciuki każdą z IUI miałam na cyklu stymulowanym bo to znacznie podnosi szanse Rzeczywiści 6 dc to za późno na stymulacje. Ale może wciśnij się na wizyte wcześniej albo zadzwoń i zapytaj myślę, że lekarz coś poradzi. Tyle, że zauważyłam że lekarze mają do tego inny stosunek niż my bo chcemy od razu a oni na to ze za miesiąc też mamy szanse. To ja trzymam kciuki za Ciebie
|
|
#48 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anusia zeby się w końcu udało!!! Tequilllko za Cieie również! może uda Ci się wepchać do gina wcześniej |
|
|
|
|
#50 | |||
|
Wtajemniczenie
|
No proszę, nie było mnie zaledwie dobę , a tu kolejna część. Więc i ja się melduje posłusznie.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze kobiety ale mam sajgon w pracy nawet nie mam czasu z wami popisać o poczytaniu już nie wspomnę
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz Małgosiu, ze o niej wczoraj też myślałm? Była jedną z pierwszych zafasolkowanych, jak zaczęłam Was czytać...
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Posiedz z nami troszkę, ostatnio mało się pojawiasz |
||
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chcę FLUIDKA! tylko takiego dużego, zdrowego i silnego!
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej, dziś znowu zapowiada się na mgłę. Wczoraj po pracy zostawiłam samochód na parkingu i przywiózł mnie do domu kolega (zarazem tata dziewczynek, które uczę). Powiedział, ze mnie nie puści samej, bo mgła była taka, ze widać bbyło na 5 metrów!!! Rzeczywiście, jako początkujący kierowca nie dojechałaby chyba do domu. Kolega mnie odwiózł i zastał na noc, bo z kolei ja nie pozwoliłam mu jechać, bo jak dojeżdżaliśmy do mnie, to minęliśmy mój dom (w oknach paliło się światło, ale przez mgłę nie było widać). Masakra! W życiu czegoś takiego nie widziałąm.
Teraz muszę jechać taksówką do pracy(mieszkamy na wsi, gdzie autobusy jeżdżą 5 razy w ciągu dnia), żeby wrócić później samochodem. A po pracy mam jeszcze wizytę u lekarza. mam nadzieję, ze juz takiej mgły nie będzie, bo chyba nie dojadę..
|
#56 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio tak jestem pochłonięta domem, że naprawdę myślę, że pomimo wszystko mam dużo szczęścia w życiu ![]() Trzymam za Ciebie kciuki ![]() Cytat:
Przepraszam, że tak rzadko zaglądam
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rotterdamie pada deszcz i niebo wisi tak nisko że można się w głowę uderzyć... Ale ja mam jakoś lepszy humorek, może dlatego , że weekend prawie? hm? posprzątałam nawet całe mieszkanie i zaraz do pracy. A ty DDosiek co tu robisz na tym wątku? bo ja to chyba się tutaj przeniosę z tymi moimi staraniami...póki co to nawet jeszcze się starać nie mogę..eh ![]() no ale nie dobijamy się prawda? ![]() A to dla WSZYSTKICH SILNYCH CUDOWNYCH KOBIET ( czyli dla nas... )KOBIETA Kiedy Pan Bóg stworzył kobietę, pojawił się anioł i spytał: czemu tyle czasu Ci to zajęło Panie? Pan mu odpowiedział: Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna, ale nie plastykowa, ma 200 ruchomych części, działa na kawie i niewielkiej ilości jedzenia, ma łono, w którym się mieści 2 dzieci naraz, ma taki pocałunek, który leczy każdą rzecz – od startego kolana do złamanego serca. Anioł starał się powstrzymać Boga: To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do jutra. Nie mogę - powiedział Bóg. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła, które jest tak bliskie memu sercu. Będzie myśleć? - spytał anioł Pan Bóg odpowiedział: nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocjować. Anioł zauważył coś, zbliżył się i dotknął policzka kobiety. Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci Panie, że starałeś się dać za wiele rzeczy. To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan Bóg - to jest łza. A po co są łzy? zapytał anioł. Pan Bóg powiedział: Łza to jest forma, którą ona wyraża swoją radość, wstyd, rozczarowanie, samotność, ból i dumę. Anioł był pod wrażeniem. Jesteś Panie geniuszem, pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są zdumiewające! Kobiety mają siłę, która zdumiewa mężczyzn. Mają dzieci, przezwyciężają trudności, dźwigają ciężary, ale obstają przy szczęściu, miłości i radości. Uśmiechają się kiedy chcą krzyczeć, śpiewają kiedy chcą płakać, płaczą kiedy są szczęśliwe i śmieją się kiedy są zdenerwowane. Walczą o to w co wierzą, sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzają się na "nie" jako odpowiedź, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Idą do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo i cieszą się kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy. Łamie się im serce kiedy umiera przyjaciel, cierpią kiedy tracą członka rodziny, ale są silne kiedy nie ma skąd wziąć siły. Wiedzą, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów. Prowadzą, latają, chodzą lub wysyłają ci -emaile żeby powiedzieć ci, że cię kochają. Serce kobiety jest tym co powoduje, że świat się kręci. Przynoszą radość i nadzieję, współczucie i ideały. Kobiety mają wiele do powiedzenia i do dania. Tak, kobiety są zdumiewające! pozdrawiam
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuję się wcisnąć wcześniej Kurcze, własnie sobie uświadomiłam, że kazała mi jeszcze raz zbadać FSH w 2 dc, bo poprzedni wynik się jej nie spodobał (mimo że mieścił się w dozwolonych granicach) wynik dostanę 2 dni po badaniu, więc i tak niczego nie przyspieszę.. bo najwcześniej pójdę do niej 4 dc dla mnie miesiąc to dużo, chociaż powinnam się przyzwyczaić do czekania... po 3 latach... Edytowane przez Tequillla Czas edycji: 2008-11-14 o 13:05 |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem Twój brak cierpliwości po tylu latach każdy miesiąc wydaje się na wagę złota, ale może zobacz jaka będzie owulacja w tym cyklu jeśli będzie przyzwoity pęcherzyk to można spokojnie podchodzić do IUI. Jak pęcherzyk będzie miał koło 20 mm mogą podać Ci pregnyl i próbować IUI. Więc nie straconego! Jasne że stymulacja podnosi szanse, ale może obejdzie się be tego
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję kochana, przywracasz mi nadzieję
Będę stosować dietkę wspomagającą owulację Może się uda.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

staramy się od jakiś 4miesięcy i dupa, to niby króciutko i pani doktor twierdzi, że ze mną jest ok, ale zaczynam się niecierpliwić i mam jakieś dziwne, niemiłe przeczucia...a może to tylko moja główka szaleje
tak to się pisze