GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 10:22   #3451
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

ja wczoraj zamowilam inna sukienke slubna z tamtej zrezygnuje ciekawe czy mi kase oddadza ta nowa suknia jest bardziej slubna tylko ten minus ze juz jej nigdzie nie wynosze.Cena o ponad polowe nizsza niz tamtej
Wow Ty Blondi szalejesz pewnie ze oddadza w koncu to tylko zaliczka nie ? czemu by mieli nie oddac

A swoja droga piszesz ze tej juz nigdzie nie "wynosisz" a tamta pierwsza bys wynosila jeszcze gdzies?? bo ta ze zdjecia tez wygladala na taka "jednorazowa" i tez bardzo slubna. W sumie to ja nie wiem te sukienki chyba zawsze sa jednorazowe
Stary 2008-11-14, 10:26   #3452
domi7ks
Zakorzenienie

Hello

A mnie dzis brzuch boli na @ jednak nie bedzie dzidzi...

Gabi fajnie wygladasz bez makijazu, bardzo dziewczeco

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 10:27   #3453
Zuziunia
BAN stały

Gabi fajne zakupki

Ja byczyłam się do 10 dzisiaj, zaraz będę sprzątać.

Blondynko super, że połowę tańsza..no i co z tego że na jeden raz..to ślub a nie sylwester

Tolu współczuje zgagi
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 10:36   #3454
aga_1981
Raczkowanie

Witam Was wszystkie!!!! Dawno nie pisałam na wątku bo w sumie nic sie nie działo ciekawego, poza tym iz moj mąż zachorował i ma przepukline w kregosłupie tzw. wypadnięcie dysku i to dosyć poważne bo 8mm, w związku z tym mam do was pytanie czy może nie macie jakichś namiarów na jakiegoś bardzo dobrego naurochirurga który mógły by przyjąć na konsultację i ewentualnie jest dobrym chirurgierm w razie konieczności operacji. Oczywiście gdzieś w małopolsce lub na śląsku jęsli coś wiecie to napiszcie mi coś tu albo na priv, będe dozgonnie wdzięczna
Pozdrawiam
Stary 2008-11-14, 10:40   #3455
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Gabi ale szalejesz ja kupilam tylko jedne spodnie ciazowe nie wiem czy cos jeszcze kupie fajna spodniczke w krate widzialam w H&M

ja wczoraj zamowilam inna sukienke slubna z tamtej zrezygnuje ciekawe czy mi kase oddadza ta nowa suknia jest bardziej slubna tylko ten minus ze juz jej nigdzie nie wynosze.Cena o ponad polowe nizsza niz tamtej
Spodnie też zakupiłam jedne, takie a'la dżinsy ciążowe. Z resztą przyszalałam .

Myślę, że dobrze zrobiłaś wybierając tańszą sukienkę nawet jeśli typowo ślubna i tylko raz ją założysz! A co tam to ślub!!! lepiej taniej i raz niż drogo i tez raczej raz

Mischoko
jak dojdę do siebie i dam radę wychodzić i odwiedze w końcu kiedys kosmetyczkę to wstawię Wam foto jakie cuda moje dwie kumpele (poznane dzięki temu, że łażę namiętnie do ich salonów) potrafia lakierami wymalować na paznokciach! Nie żadne naklejki, żele itp. Malowane ręcznie lakierami boskie

Edytowane przez gabriellao0
Czas edycji: 2008-11-14 o 10:44
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 10:52   #3456
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez aga_1981 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie!!!! Dawno nie pisałam na wątku bo w sumie nic sie nie działo ciekawego, poza tym iz moj mąż zachorował i ma przepukline w kregosłupie tzw. wypadnięcie dysku i to dosyć poważne bo 8mm, w związku z tym mam do was pytanie czy może nie macie jakichś namiarów na jakiegoś bardzo dobrego naurochirurga który mógły by przyjąć na konsultację i ewentualnie jest dobrym chirurgierm w razie konieczności operacji. Oczywiście gdzieś w małopolsce lub na śląsku jęsli coś wiecie to napiszcie mi coś tu albo na priv, będe dozgonnie wdzięczna
Pozdrawiam
Hej Agus, no jak pisalam wczesniej na priv to ja kiepsciutko nie pomoge przykro mi ale za mezusia trzymam kciukaski

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Mischoko
jak dojdę do siebie i dam radę wychodzić i odwiedze w końcu kiedys kosmetyczkę to wstawię Wam foto jakie cuda moje dwie kumpele (poznane dzięki temu, że łażę namiętnie do ich salonów) potrafia lakierami wymalować na paznokciach! Nie żadne naklejki, żele itp. Malowane ręcznie lakierami boskie
czekam na fotki i wiecie co chyba SE walne tez takiezelowe dzisiaj no.... mam strrrraszna ochote mam swoje fajne tylko nie chce ich stracic troche wzmocnic....
Stary 2008-11-14, 10:56   #3457
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
czekam na fotki i wiecie co chyba SE walne tez takiezelowe dzisiaj no.... mam strrrraszna ochote mam swoje fajne tylko nie chce ich stracic troche wzmocnic....
to może potrwać trochę ze względu na niewychodzenie

a co do żeli, ja wiem czy to Ci wzmocni paznokcie? chyba, że "na chwile", bo miałam kilka razy żel i ani mi się to nie podoba ani za ładnie na naturalnych paznokciach nie wygląda ani na bank nic nie wzmacnia tylko jak zejdzie pogarsza sparwę razy 20!!! moje pazokcie po żelach (miałam raz lub dwa) czy tipsach (miałam też chyba 2 razy w życiu zrobione) były katastroficzne po prostu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-14, 10:57   #3458
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Gabi jejku ja się na ciebie napatrzec nie mogę prześlicznie!!!

Dziewczyny mam prośbę!!! Jak juz urodzicie.. to może odsprzedacie te swoje sliczne ciuszki co???

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 10:58   #3459
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
To jak zrobisz to pochwalisz się

Madzia genialny pomysł
Stary 2008-11-14, 10:59   #3460
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
to może potrwać trochę ze względu na niewychodzenie

a co do żeli, ja wiem czy to Ci wzmocni paznokcie? chyba, że "na chwile", bo miałam kilka razy żel i ani mi się to nie podoba ani za ładnie na naturalnych paznokciach nie wygląda ani na bank nic nie wzmacnia tylko jak zejdzie pogarsza sparwę razy 20!!! moje pazokcie po żelach (miałam raz lub dwa) czy tipsach (miałam też chyba 2 razy w życiu zrobione) były katastroficzne po prostu
nie ma sprawy poczekam hhhmmm a co dozeli serio mowisz??? kurcze no to klopot bo ja juz nie wiem co zrobic chcialabym jakies cus miec fajne a tu :dupa blada

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Gabi jejku ja się na ciebie napatrzec nie mogę prześlicznie!!!

Dziewczyny mam prośbę!!! Jak juz urodzicie.. to może odsprzedacie te swoje sliczne ciuszki co???
hahahah o to samo chcialabym zapytac aleja nawet w ciazowe \gabi ciuszki nie wejde ))) za gruba jestem
Stary 2008-11-14, 11:06   #3461
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
nie ma sprawy poczekam hhhmmm a co dozeli serio mowisz??? kurcze no to klopot bo ja juz nie wiem co zrobic chcialabym jakies cus miec fajne a tu :dupa blada
Ja w ciagu tygodnia 2 x spiłowywałam żel i mam paznokcie dokładnie takie jak przed nałozeniem żelu...znaczy sie normalne, oczywiście jak na siłe sie obdrapuje żel i robią się dziury w paznokciach to nic dziwnego że ich stan sie pogarsza.
Paznokcie nie oddychaja wiec czy lakier czy żel sie nakłąda nie ma wielkiej różnicy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-14, 11:17   #3462
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
hahahah o to samo chcialabym zapytac aleja nawet w ciazowe \gabi ciuszki nie wejde ))) za gruba jestem
serio mówię, szkoda płytki
ale jak chcesz mieć ładnie to nie kłopot nie wiem jak w Anglii, ale chyba też malują? niech Ci kosmetyczka pomaluje lakierami jakiś wzór nawet frencza zwykłego a do tego tylko na serdecznych jakiś do tego ładny wzorek a to machnie utwardzaczem
u mnie takie malowanie i utwardza delikatnie (choć ja i tak mam bardzo mocne paznokcie) i trzymać się potrafi np. 2-3 tygodnie, a potem zmazuje to tylko dlatego, że są odpryski np.

co do odsprzedaży czy odstąpienia ciuchów to ja po to kupowałam "nie-ciążowe" aby w nich potem jeszcze ciut pochodzić
wiadomo spodnie się nie nadadzą ale sukienki np. chyba jeszcze wykorzystam, no ale jak coś mi nie będzie pasić to jak to się mówi "oddam chętnie w dobre ręcę"

a uwierzcie typowo ciążowe ciuchy są i droższe i brzydsze (bynajmniej u mnie w mieście)

ZUZIU
uwierz że u mnie jest masakryczna różnica. Po żelach czy tipsach mam paznokcie jak karteczki papieru, łamią się i rozdwajają czy jak to się tam zwie! A zawsze robię paznokcie w profesjonalnych i dobrych salonach kosmetycznych. Nigdy nie oddam rąk jakiejś "domowej z powołania tipsiarze". I nie było różnicy czy sama spiłowałam czy "odłamałam" czy pani kosmetyczka usunęła te tipsy czy żel. Zawsze potem długo czekałam, aż dojdą do normalnego stanu moje pazokcie!
A naprawdę mam BARDZO twarde paznokcie.

Czas edycji: 2008-11-14 o 11:22
Stary 2008-11-14, 11:24   #3463
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
serio mówię, szkoda płytki
ale jak chcesz mieć ładnie to nie kłopot nie wiem jak w Anglii, ale chyba też malują? niech Ci kosmetyczka pomaluje lakierami jakiś wzór nawet frencza zwykłego a do tego tylko na serdecznych jakiś do tego ładny wzorek a to machnie utwardzaczem
u mnie takie malowanie i utwardza delikatnie (choć ja i tak mam bardzo mocne paznokcie) i trzymać się potrafi np. 2-3 tygodnie, a potem zmazuje to tylko dlatego, że są odpryski np.

co do odsprzedaży czy odstąpienia ciuchów to ja po to kupowałam "nie-ciążowe" aby w nich potem jeszcze ciut pochodzić
wiadomo spodnie się nie nadadzą ale sukienki np. chyba jeszcze wykorzystam, no ale jak coś mi nie będzie pasić to jak to się mówi "oddam chętnie w dobre ręcę"

a uwierzcie typowo ciążowe ciuchy są i droższe i brzydsze (bynajmniej u mnie w mieście)
dzieki moze jednak sie skusze w koncu sprobowac musze nie?
Stary 2008-11-14, 11:43   #3464
olivka_7
Zakorzenienie

Kurcze kobiety ale mam sajgon w pracy nawet nie mam czasu z wami popisać o poczytaniu już nie wspomnę

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 11:46   #3465
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki moze jednak sie skusze w koncu sprobowac musze nie?
metoda prób i błędów jest najlepsza czasem bolesna, ale najlepsza
Stary 2008-11-14, 11:52   #3466
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Kurcze kobiety ale mam sajgon w pracy nawet nie mam czasu z wami popisać o poczytaniu już nie wspomnę
No to trzymaj sie szkoda ze w piatek tak to wyszlo....

Cytat:
metoda prób i błędów jest najlepsza czasem bolesna, ale najlepsza
no slyszalam ze niektre laski sie tak "przykladaja" do pilowania ze az boli ale pomysle jeszcze w ogole mam plan na ten wieczor i weekend i mam nadzieje odpoczac dzis wreszcie ....
Stary 2008-11-14, 11:53   #3467
gabriellao0
Zakorzenienie

Potrzebne przybory:
głowa, język, nos

Jak podawać?
w dużych ilościach

Uwagi:
Do potrawy nie polecam dodawać: tuńczyka ani innych ryb - psują smak; fasoli - kompletnie nie pasuje; mięsa - nie dość, że trzeba zabić prosiaka to jeszcze smak zepsuje. Poza tym chyba wszystkie możliwe kombinacje są zjadliwe
Czas przygotowania:
Przy dużej ilości dodatków czas przygotowania może wzrosnąć.

oto kawałek przepisu kulinarnego z neta
fajny co????

Iza
"MOCNOŚĆ" piłowania zależy też od tego jaką masz płytkę i od siły i chęci :P piłującej a do tego jak Cię tak przypiłuje i przyklei sztucznego pazura i wsadzi do lampy, to czasem można w kosmos wyskoczyć hihiihihii

Czas edycji: 2008-11-14 o 11:56
Stary 2008-11-14, 11:55   #3468
domi7ks
Zakorzenienie

Ja od wczoraj wieczor caly czas odpoczywam, siedze na necie dzis ide do mojego Tz, jakos mi sie nie chce, wole jak do mnie przychodzi

Stary 2008-11-14, 11:56   #3469
tola3804
Zakorzenienie

Gabi! Świetnie wyglądasz.

Aga! Niestety nie pomogę, ale trzymam mocno kciuki za męża!

Wreszcie po ciężkich bojach i po terminie przywieźli mi narożnik, ale na razie stoi nierozpakowany w garażu, bo nie ma mi go kto wnieść, więc nawet nie wiem, w jakim jest stanie.

Co do paznokci, to ja tam też wolę swoje + ładny frenczyk + zdobienie na dwóch pazurkach zrobiony przez kogoś, kto się zna.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-14, 12:10   #3470
gabriellao0
Zakorzenienie

Smile Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

dziękujemy za komplemenciki wszystkie i ja i moja hihihii już nie fasolka a córeczka
Stary 2008-11-14, 12:18   #3471
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Iza
"MOCNOŚĆ" piłowania zależy też od tego jaką masz płytkę i od siły i chęci :P piłującej a do tego jak Cię tak przypiłuje i przyklei sztucznego pazura i wsadzi do lampy, to czasem można w kosmos wyskoczyć hihiihihii
no wlasnie nie chce sztucznego ale chyba nawet ten utwardzacz naklada sie na spilowana plytke chyba wiecie co zrobie sobie sama frencha w domu i tyle

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja od wczoraj wieczor caly czas odpoczywam, siedze na necie dzis ide do mojego Tz, jakos mi sie nie chce, wole jak do mnie przychodzi
no to namow go zeby on przyszedl

Cytat:

dziękujemy za komplemenciki wszystkie i ja i moja hihihii już nie fasolka a córeczka
A imie jak mowilas ? Oliwia?
Stary 2008-11-14, 12:26   #3472
domi7ks
Zakorzenienie

Musze sie isc pokazac jego rodzinie

Ale Tz dzwonil i chyba dzis pojdziemy na randke. Bo mowil, ze pojdziemy na spacer a potem gdzies do baru :P

Stary 2008-11-14, 12:28   #3473
Kathi75
Zakorzenienie

Gabi ty to wszystko na allegro kupilas?? Gdzie takie ciuchy mazna kupic nie wychodzac z domu normalnie ja sie zalamalam wygladam jak slonik i tyle
Mialam wizyte kolezanki rodzi 20 maja wiec 3 tyg roznicy i co ona chudzinka bez brzusia a ja slon mam dola i tyle
Gabi wygladasz bosko chcialabym tak ladnie wygladac

Ja lupilam sobie na pocieszenie kosz dla maluszka na pieluchy
http://www.allegro.pl/item457385576_...pieluszki.html

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Edytowane przez Kathi75
Czas edycji: 2008-11-14 o 12:36
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 13:08   #3474
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Musze sie isc pokazac jego rodzinie

Ale Tz dzwonil i chyba dzis pojdziemy na randke. Bo mowil, ze pojdziemy na spacer a potem gdzies do baru :P
mmmmm moze on cos planuje ???

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Gabi ty to wszystko na allegro kupilas?? Gdzie takie ciuchy mazna kupic nie wychodzac z domu normalnie ja sie zalamalam wygladam jak slonik i tyle
Mialam wizyte kolezanki rodzi 20 maja wiec 3 tyg roznicy i co ona chudzinka bez brzusia a ja slon mam dola i tyle
Gabi wygladasz bosko chcialabym tak ladnie wygladac

Ja lupilam sobie na pocieszenie kosz dla maluszka na pieluchy
http://www.allegro.pl/item457385576_...pieluszki.html
Kazda z nas jest inna Ty Kasiu wcale nie jestes jak slon co Ty mowisz to ze jestes wysoka i bardziej postawna to zaraz gruba?? no cos ty tak pieknie wygladasz na zdjeciach z brzuszkiem.

Ja nie w ciazy a tez z brzuszkiem i wygladam jakbym juz na porodowke miala jechac - tak wiem nie wierzyc mi ale niedlugo wkleje foty ha
Stary 2008-11-14, 13:09   #3475
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
no slyszalam ze niektre laski sie tak "przykladaja" do pilowania ze az boli ale pomysle jeszcze w ogole mam plan na ten wieczor i weekend i mam nadzieje odpoczac dzis wreszcie ....
Boli to znaczy że przepiłowują płytkę..nie piłuje sie płytki tylko delikatnie matowi..ja też byłam u takiej co piekło..ale ona to zle robiła.

Cytat:
Ja tu czegos nie rozumiem, przedłużanie paznokci nie boli nie zaleznie od płytki, może jedynie czasmi piec od żelu...dokładnie chodzi o proces polimeryzacji..ale to szybciutko wyjmuje sie reke na 5s i spowrotem do lapy i jest juz w porządku.

Uwierzcie mi ale za 2 dni kursu wiele sie nauczyłam o higienie, bezpiecznej pracy i chorobach paznokci.

A ból albo krwawiace skórki wołaja o pomstę.."pseudostylistki"
Stary 2008-11-14, 13:32   #3476
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Laseczki, od poniedziałku od 17.11 ide na urlop i wracam dopiero 2 grudnia

A dzis z mezem zamiast w pracy latamy po miesice.. najpierw u lekarza aby zaswiadczenie na parwo jazdy dostac bo moje kochanie od wtorku idzie na kurs bylismy w myjni na woskowaniu autka swieci sie jak ... zaraz idziemy po opony zimowe i po 18 na basen

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 13:43   #3477
Kathi75
Zakorzenienie

Mischoko ciekawe okreslenie sloniowatosci -bardziej postawna jeszcze nie slyszalam takiego okreslenia zawsze tylko wielorybik slonik paczus itp
Ech zly dziem mam dzis i co robie zajadam go przeciez zeby nie bylo
Jutro bede zalowac
Juz nie smece ide sobie

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 13:44   #3478
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Wow Ty Blondi szalejesz pewnie ze oddadza w koncu to tylko zaliczka nie ? czemu by mieli nie oddac

A swoja droga piszesz ze tej juz nigdzie nie "wynosisz" a tamta pierwsza bys wynosila jeszcze gdzies?? bo ta ze zdjecia tez wygladala na taka "jednorazowa" i tez bardzo slubna. W sumie to ja nie wiem te sukienki chyba zawsze sa jednorazowe

no i nie oddadza dzwonilam niby musieli material zamowic pewnie tylko tak powiedzieli chciala cos u nich za ta kwote innego kupic np cos do wlosow czy rekawiczki ale nie mozna
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 13:50   #3479
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
O tym samym pomyślałam... Mój też do mnie ni z gruszki ni z pietruszki zadzwonił koło 18-tej, że może byśmy po jego pracy (po 21) wyskoczyli na jakąś pizzę, bo ma straszną ochotę... Tak, pizzę... to on zjadł, jakby się paliło, bo tak się denerwował, tak go pierścionek uwierał w kieszeni, że jak najszybciej chciał się go "pozbyć".

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Uwierzcie mi ale za 2 dni kursu wiele sie nauczyłam o higienie, bezpiecznej pracy i chorobach paznokci.
No a jak tam ten Twój egzamin, bo nic nie pisałaś? No i czy będziesz pracowała u tej koleżanki? Jeśli tak, to od kiedy? I jak pogodzisz studia, pracę i staż?

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Laseczki, od poniedziałku od 17.11 ide na urlop i wracam dopiero 2 grudnia
No i super! Odpoczniesz trochę.

A ja dziś słuchajcie rozmawiałam z koleżanką z pracy i mnie strasznie zmartwiła. Okazuje się, że sytuacja w mojej firmie zrobiła się nieciekawa i zaczynają się zwolnienia... Wygląda na to, że w najbardziej odpowiednim momencie zaszłam w ciążę. Pytanie tylko gdzie ja wrócę?
Stary 2008-11-14, 13:53   #3480
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Mischoko planuje, zebysmy poszli na piwo nie ma tak dobrze a raczej ja nie mam W kazdym razie ja sie odstrzelilam, ubralam w nowe perfumy, nowy podklad L'oreala, za ktorego przeplacilam na promie (nie znam sie na podkladach, bo nie uzywalam wczesniej za bardzo) i wogole dziwnie sie czuje, tak nie roboczo, tylko w normlanych ciuchach. Pierwszy raz od ponad 3ech miesiecy czuje sie "kobieco" :P

Mam nadzieje, ze wkleisz w koncu foty Mischoczko

Kathi Ty nie narzekaj, widzialam Twoja metamorfoze na NK, bardzo korzystna zmiana fryzury

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości