Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 14:06   #3961
motley
Zadomowienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Motley aaaa jak mozna zastosowac inna czcionke, taka sciagnieta z neta, do worda??
trzeba wkleić plik czcionki do katalogu windows->fonts (zazwyczaj na dysku C: )

edit: fajne zaproszenia, my też robimy sami

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2008-11-14 o 14:07
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 14:11   #3962
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Motley dzieki

Jestes WIELKA dzieki za podpowiedz Teraz juz wiem, gdzie robilam blad

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 14:29   #3963
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
a to sama będziesz piekła ten tort?
No gdziez. Zamawiam patere w cukierni, ktora tort bedzie robic. Wole to zrobic wczesniej, bo stelaze wewnetrzene sa oblegane, a ja zewnetrznego nie chce.

Dziewczyny, sliczne te zaproszenia. Te za zlotowke, jak na cene sa bardzo gustowne. Te za 4 z kawalkiem tez sliczne, ale ja nie dalabym tyle kasy. Jak dla mie to wydatek pieniedzy, bo z czasem zaproszenie i tak wyladuje w koszu.

Zgadnij_MS, Twoje te ladne. Ja tez robie sama, tylko moje beda zdecydowanie prostrze. Nie beda kolorowe. Kolorowy bedzie jedynie papier. Druk czarny.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 14:44   #3964
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Jaga proste zaproszenia tez maja swoj urok Jak bedziesz miala gotowe po pokaz

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 14:55   #3965
motley
Zadomowienie

zgadnij_MS cieszę się, że mogłam pomóc

Stary 2008-11-14, 14:58   #3966
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

To teraz to narobiłyście, przyjdę do domu i zacznę namawiać TZ, żebyśmy je zamówili, za złotówkę to strasznie tanio.

Buu właśnie zauważyłam, że zostalo ich tylko 65 sztuk, a ja bym potrzebowała z 70, albo 80 hmm...

No nie wiem, nie wiem co robić, brać, czy się jeszcze wstrzymać

Poczekam na TZ

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 15:10   #3967
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Buu właśnie zauważyłam, że zostalo ich tylko 65 sztuk, a ja bym potrzebowała z 70, albo 80 hmm...
oni je na pewno sami robią więc nie ma znaczenia ile jest na aukcji. Po prostu napisz maila z pytaniem czy mają interesującą Cię ilość zaproszeń.

Stary 2008-11-14, 15:43   #3968
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
zeby miec wymarzony tort. im blizej do slubu tym pozniej moga byc pozniej z tym problemy, a ja chce miec tort ze stelazem wewnetrznym a nie zewnetrznym.
aha czyli poprostu zamowilas tort

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
a my juz niedlugo sie przeprowadzamy jeszcze z pare dni i bede na "swoim" ale nie wiem jak z netem tam bedzie bo mam z plusa ale nie wiem jak zasieg wiec jakby co nie badzcie zle ze wam nie pisze co i jak buziaczki
ale ci zazdrocze

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja mam problem z tortem bo będziemy musieli chyba zamówić jeszcze tort urodzinowy bo z TŻ mamy w dniu ślubu urodziny tylko nie wiem czy to nie za bardzo będzie
ja bym niezmawialam rodzinowych.. odpcilabym sobie w tym roku urodzinki... woncu macie wazniejsze swieto.. slub;d

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
scio ty masz targi pod nosem, ja mam do Kielc 250 km wiec to w ogole jest niemozliwe. a wiecie co wam powiem, dzisiaj dostaniemy zaproszenia kurierem!! mialy przyjsc we wtorek, ale dostaniemy je juz dzisiaj, ale sie ciesze
sliczne zaprosenia bardzo mi se podobaja... ale troche drogie.. a sama bedziesz je wypisywac?

KLIWIA ja cie zamorduje!!! wczoraj robilam twoje spagetti i tak im posmakowalo ze w sobote mam robic im je na obiad.. cos czuje ze teraz mnie beda czesto wykorzystywac!

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-11-14 o 15:45
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 16:04   #3969
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dzieki kochana, ale wszystko mnie dobija, moja waga i tluszcz i wogpole nio i dzis pisalismy znowu tes z ang ..durne teksty i wogole teoretycznie to jest test na zakonczenie tego co ja robie teraz czyi egz taki generalny mam w lipcu..nio ale teraz robi nam takie z ubiegluch latt nio i nie zdalabym co prawda z tych osob co sprawdzila to nikt nie zdalby i mam te marne 60 procent ale jednak zaczynam sie bac ze nie poradze sobie
sas, do lipca troche czasu, qwięc wszyscy zdążycie sie poduczyc i pozdawacie bez problemu

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
(...)
a my juz niedlugo sie przeprowadzamy jeszcze z pare dni i bede na "swoim" ale nie wiem jak z netem tam bedzie bo mam z plusa ale nie wiem jak zasieg wiec jakby co nie badzcie zle ze wam nie pisze co i jak buziaczki
Wspaniała wiadomość Gratuluję

Cytat:
To teraz to narobiłyście, przyjdę do domu i zacznę namawiać TZ, żebyśmy je zamówili, za złotówkę to strasznie tanio.

No nie wiem, nie wiem co robić, brać, czy się jeszcze wstrzymać

Poczekam na TZ
Bardzo ładne zaproszenia, taniutkie . Ja też takie chcę! Pewnie jeszcze będą wystawiać za jakis czas znowu te zaproszenia, to zamówisz potem, albo zamów tylko część. Przecież nie wszystkie muszą byc takie same
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 16:58   #3970
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

ale ci zazdrocze

ja bym niezmawialam rodzinowych.. odpcilabym sobie w tym roku urodzinki... woncu macie wazniejsze swieto.. slub;d

sliczne zaprosenia bardzo mi se podobaja... ale troche drogie.. a sama bedziesz je wypisywac?

KLIWIA ja cie zamorduje!!! wczoraj robilam twoje spagetti i tak im posmakowalo ze w sobote mam robic im je na obiad.. cos czuje ze teraz mnie beda czesto wykorzystywac!
tak, sama bede je wypisywac wiem, ze troche drogie, ale moj tz nie mial nic przeciwko, w koncu to on za nie placi
Stary 2008-11-14, 17:17   #3971
motley
Zadomowienie

znalazłam szablony do pudełeczek na allegro:
http://allegro.pl/item482953729_szab...kars_anaz.html

Przy tym drugim to bym na pewno zaliczyła zgon jakbym to miała wycinać, ale pierwszy całkiem prosty, podobny do tego, którego ostatnio szukała Daysy85

Stary 2008-11-14, 17:43   #3972
atomufka
Zakorzenienie

a ja jakaś wybredna jestem ,bo mnie się rzadne zaproszenia tak do końca nie podobają Sama mogłabym zrobić ale torchę za dużo roboty.Więc muszę szukać dalej.
Dziewczyny mam taki problem,zapomniałam hasła do allegro i okazało się ze nie podałam nazwiska panienskiego matki i nie chce mi wyslac przypomnienia jest jakiś inny sposób na odzyskanie hasła...?ale jestem zła
Dzis w ogole jest jakis podły dzien,nie dosc ze jestem przed @ to jeszcze w pracy okazało się ze dzis niektore osoby dostały umowy na stałe a ja znów nie pracuję już tam ponad 1,5 roku i ciagle brak umowy.A juz myslelismy ze wezmiemy w koncu kredyt na dom

edit: przypomniałam sobie hasło <jupi>

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-11-14 o 17:46 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 17:48   #3973
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a ja jakaś wybredna jestem ,bo mnie się rzadne zaproszenia tak do końca nie podobają Sama mogłabym zrobić ale torchę za dużo roboty.Więc muszę szukać dalej.
Dziewczyny mam taki problem,zapomniałam hasła do allegro i okazało się ze nie podałam nazwiska panienskiego matki i nie chce mi wyslac przypomnienia jest jakiś inny sposób na odzyskanie hasła...?ale jestem zła
Dzis w ogole jest jakis podły dzien,nie dosc ze jestem przed @ to jeszcze w pracy okazało się ze dzis niektore osoby dostały umowy na stałe a ja znów nie pracuję już tam ponad 1,5 roku i ciagle brak umowy.A juz myslelismy ze wezmiemy w koncu kredyt na dom

edit: przypomniałam sobie hasło <jupi>
ja nie wiem jak je odzyskac.. ale mam pytanie.. ktora to twoja mowa? bo 3 musi!!! by na stale.. i nie ma wyjscia.. dwie na czas okreslony trzecia na nieokreslony...
Stary 2008-11-14, 17:53   #3974
atomufka
Zakorzenienie

martucha ja nie pracuję w Polsce i co gorsze dowiedziałam się ze oni maja prawo dac umowe na stałe do 4 lat zalamac sie mozna...Na szczescie zazwyczaj daja do 2 lat pracy...

szafa

Stary 2008-11-14, 18:19   #3975
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
kotek cudny mój zaginął w maju wyszedł na dwór i nie wrócił

z TŻ oglądaliśmy ostatnio ceny mieszkań za 180tyś są 3 pokojowe w tym mieście co chcemy mieszkać a 2 troszkę tańsze ;( tylko jak tu teraz kredyt dostać
Przykro mi z powodu Twojego kociaka
a co do mieszkań- u nas ceny są dwa razy gorsze, za 65 metrów 300 tys. to minimum, a to będzie i tak w wielkiej płycie albo jakaś średnio-ciekawa okolica... ja to nawet wolę już nie marzyć o własnym mieszkaniu...

Cytat:
zeby miec wymarzony tort. im blizej do slubu tym pozniej moga byc pozniej z tym problemy, a ja chce miec tort ze stelazem wewnetrznym a nie zewnetrznym.
Ale wy musicie kupić ten stelaż?? czy wynająć?
mi też się bardzo podobają torty ze stelażem wewnętrznym, tylko nie wiem jak z krojeniem itd. Jeśli strona praktyczna nie będzie kłopotem to my również zamówimy taki tort

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
CZEŚĆ
łikend
macie jakies plany?
My z TŻtem idziemy na kurs tańca jutro tym razem chyba tango będzie później TŻ zostaje u mnie na noc bo rano ma studia podypl. A w niedzielę mamy spotkanie z przyjaciółmi, więc zapowiada się fajnie

Cytat:
http://www.allegro.pl/item474435540_...s_max3dni.html

Co myślicie o tych zaproszeniach?
Kosztują tylko 1 zł - wydają mi się tanie. Chyba je zamowie, bo wydaję mi się cena okazyjna
mi się niezbyt podobają, ale nie umiem powiedzieć dlaczego

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
mam dziewczyny mam
oczywqiscie na zywo sa jeszcze sliczniejsze, zakochalam sie w nich w swietle dziennym mienia sie z rozu na opalizujacy filllet, sa boooskiiiieee
dodatkowo dostalam oczywiscie wkladki do srodka i koperty, za dodatkowe srodki musialam doplacic po 60 gr, zamowilam 3 srodki, w sumie 6 wiecej, a w sumie 70 bo to tez jako zawiadomienia daje 4, 20 zl, bez wypisania
wzór śliczny i delikatny,choć ja bym chciała inny kolor (złoty albo ecru) na swoje zaproszenia

Dziś zrezygnowałam z mojego stażu, szkoda mi było już czasu skoro i tak nic się tam nie uczę a jak wracam do domu to padam na twarz i nie mam nawet siły szukac pracy. TŻ mnie też namawiał, żebym stamtąd odeszła. No i po południu miałam świetny humor, bo jeszcze wysłałam CV do jednego miejsca, gdzie akurat szukają prawnika, praca w ogóle z moich marzeń i wszystko było super aż postanowiłam jeszcze raz przeczytać mój list motywacyjny- już PO tym jak go wysłałam mailem wyobraźcie sobie że byłam tak durna, że przerabiając stary list zapomniałam zmienić datę- pierwszy raz w życiu!!! więc jest miesiąc do tyłu i chyba sobie w łeb strzelę przez to- bo jak ktoś to zauwazy to pomyśli, że głupia dziewucha wysyła wszędzie to samo i nawet się nie pofatygowała żeby zmienić datę więc już wiem, że nie mam co liczyć na tą pracę... czuję się strasznie
a czy któraś z Was widziała może gdzieś taki wisior jak pisałam wcześniej? bo nadal nie mogę nic wyszukać

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:21
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:27   #3976
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Mieliśmy zamowić z TZ te zaproszenia, a tu ciach bach - koniec aukcji, chyba się pochlastam normalnie, co za pech.

Agatka jest już z nami
Stary 2008-11-14, 18:34   #3977
zielony_motylek
Rozeznanie

jupik z doświadczenia wiem, że często listy motywacyjne są czytane bardzo pobieznie, więc może nie zauważą, a wisiorka takiego nie widziałam, za to ja teraz robie sobie sama naszyjnik na jutrzejsze wesele jak skoncze to wam pokaze ;]
scio napisz do nich to ci wystawią, jak ja kupowałam swoj papier na zaproszenia to też się tak zrobiło, napisałam do nich i za moment pan wystawił mi nową
Stary 2008-11-14, 18:40   #3978
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
a czy któraś z Was widziała może gdzieś taki wisior jak pisałam wcześniej? bo nadal nie mogę nic wyszukać
no jak chcesz bardzo zaszaleć to może taki:
http://allegro.pl/item480234943_perl...a_kokarda.html

ja myślę tak jak zielony_motylek, że taki naszyjnik łatwo zrobić samemu. Trzeba by tylko kupić odpowiedniej wielkości perełki, tę zawieszkę która ma być na środku i zapięcie. Jak sama nie potrafisz to na pewno tu na forum ktoś się znajdzie kto chętnie zrobi coś takiego. Ja bym Ci to mogła zrobić za free jakbyś mi dostarczyła materiały

sico napisz do tego sprzedawcy, założę się że z przyjemnością zrobią Wam tyle zaproszeń ile będziecie chcieli

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:44
Stary 2008-11-14, 18:43   #3979
popscene
Wtajemniczenie

Hehe, Jupiku, to musi być bardzo częsty błąd, bo ja też się parę razy na tym złapałam
Myślę o rezygnacji z tej pracy, na razie mam 2 tygodnie umowy o dzieło. Tempo jest jakieś posrane, okropny chaos, rotacja pracowników, a to wszystko raczej nie przekłada się na stabilne zatrudnienie. Nie wiem czy chce dać wycisnąć z siebie wszystkie soki. A żeby iść na staż z UP, trzeba być absolwentem bezpośrednio po szkole, czy to nie ma znaczenia, byle nie przekroczyć 26 lat? Orientujecie się może?

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:45 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:58   #3980
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no jak chcesz bardzo zaszaleć to może taki:
http://allegro.pl/item480234943_perl...a_kokarda.html

ja myślę tak jak zielony_motylek, że taki naszyjnik łatwo zrobić samemu. Trzeba by tylko kupić odpowiedniej wielkości perełki, tę zawieszkę która ma być na środku i zapięcie. Jak sama nie potrafisz to na pewno tu na forum ktoś się znajdzie kto chętnie zrobi coś takiego. Ja bym Ci to mogła zrobić za free jakbyś mi dostarczyła materiały

sico napisz do tego sprzedawcy, założę się że z przyjemnością zrobią Wam tyle zaproszeń ile będziecie chcieli
No kurczę- taka okazyjna cena na naszyjnik i musieli zrobić go akurat z rubinami!- gdyby nie to na pewno bym go kupiła
A poważnie mówiąc, o taki mniej więcej mi chodzi, tylko za 1/10 tej ceny co najwyżej ale jak nie znajdę nic ciekawego to pewnie zgłoszę się do Ciebie z materiałami i projektem, dzięki!
scio- dziewczyny mają rację, jak się do faceta zgłosisz na pewno wznowi aukcję!
co do błędu w dacie na liście to może macie rację, ale mnie to dobija bo akurat tym razem spełniam wszystkie wymagania, praca jest dokładnie w takiej instytucji jak chciałam i teraz czuję, jakbym sama sobie strzeliła w kolano. Oby faktycznie nie zauważyli tej wpadki!
a co do staży to chyba jest tak żedla osób do 25 r.ż bądź rok po ukończeniu studiów jest specjalny pośrednik, czyli osobny pokój w UP i te staże każdy może dostać kto tam chodzi. Czy inne osoby mogą to nie wiem, ale pewnie też.

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-11-14 o 19:01 Powód: dopisek
Stary 2008-11-14, 19:06   #3981
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
No, mozna by tak rzec, bo w sumie wybor smakow i samej dekoracji tortu pozostawie do czasu slubu
Cytat:
Ale wy musicie kupić ten stelaż?? czy wynająć?
mi też się bardzo podobają torty ze stelażem wewnętrznym, tylko nie wiem jak z krojeniem itd. Jeśli strona praktyczna nie będzie kłopotem to my również zamówimy taki tort
Nie, patere sie rezerwuje. U mnie koszt to 200 zl, ale to zaliczka, ktora jest zwracana po weselu i po oddaniu patery. Co do praktycznosci. Kroi sie w sumie tak samo jak inne, tylko w srodku przechodzi rura podtrzymujaca kazde pietro tortu.

AV by jaga_2001
Stary 2008-11-14, 19:10   #3982
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Jaga a masz jakies zdjęcie jak to mniej więcej wygląda, bo w ogóle nie mogę sobie tego wyobrazić (w ogóle są różne patery - nawet nie wiedzialam)

W ogóle czym się różni taka patera zewnętrzna od wewnętrznej?

Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2008-11-14 o 19:20
Stary 2008-11-14, 19:19   #3983
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś zrezygnowałam z mojego stażu, szkoda mi było już czasu skoro i tak nic się tam nie uczę a jak wracam do domu to padam na twarz i nie mam nawet siły szukac pracy. TŻ mnie też namawiał, żebym stamtąd odeszła. No i po południu miałam świetny humor, bo jeszcze wysłałam CV do jednego miejsca, gdzie akurat szukają prawnika, praca w ogóle z moich marzeń i wszystko było super aż postanowiłam jeszcze raz przeczytać mój list motywacyjny- już PO tym jak go wysłałam mailem wyobraźcie sobie że byłam tak durna, że przerabiając stary list zapomniałam zmienić datę- pierwszy raz w życiu!!! więc jest miesiąc do tyłu i chyba sobie w łeb strzelę przez to- bo jak ktoś to zauwazy to pomyśli, że głupia dziewucha wysyła wszędzie to samo i nawet się nie pofatygowała żeby zmienić datę więc już wiem, że nie mam co liczyć na tą pracę... czuję się strasznie
dobrze, że zrezygnowałaś, skoro ci się nie podobało to po co się męczyć za te marne gorsze. Co do tego CV to może nie wszystko stracone, jestem przekonana, ze jeśli twoja aplikacja im się spodoba to nie będą patrzeć na datę tylko do ciebie zadzwonią

Cytat:
Mieliśmy zamowić z TZ te zaproszenia, a tu ciach bach - koniec aukcji, chyba się pochlastam normalnie, co za pech.
skontaktuj się ze sprzedawcą i poproś to wystawi nową aukcje

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Hehe, Jupiku, to musi być bardzo częsty błąd, bo ja też się parę razy na tym złapałam
Myślę o rezygnacji z tej pracy, na razie mam 2 tygodnie umowy o dzieło. Tempo jest jakieś posrane, okropny chaos, rotacja pracowników, a to wszystko raczej nie przekłada się na stabilne zatrudnienie. Nie wiem czy chce dać wycisnąć z siebie wszystkie soki. A żeby iść na staż z UP, trzeba być absolwentem bezpośrednio po szkole, czy to nie ma znaczenia, byle nie przekroczyć 26 lat? Orientujecie się może?
wytrzymaj jeszcze kilka dni, szkoda tak od razu po I dniu rezygnować. jak się Twoje odczucia nie zmienią to im podziękujesz.
A staż z UP to dla bezrobotnych do 27 r.ż i chyba od skończenia szkoły nie powinno upłynąć 12 m-cy.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 19:22   #3984
jaga_2001
Zakorzenienie

Scio, torty na paterze zewnetrznej wygladaja m.in. tak:
torty_slubne_4.jpg
tu cala strona z takimi paterami:
http://www.kluzek.pl/stelaze.htm

z patera wewnetrzna (taka bedziemy miec patere):
z1879835X.jpg
tort angielski:
Kopia%20Obraz%20268.jpg

AV by jaga_2001
Stary 2008-11-14, 19:32   #3985
Ana***
Zakorzenienie

Zdałam na 5 .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 19:33   #3986
popscene
Wtajemniczenie

Dzięki Baja
Raczej zostanę te dwa tygodnie, żeby zarobić jakieś 500 zł na święta
Stary 2008-11-14, 19:42   #3987
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zdałam na 5 .
gratulacjea co zdałas?

szafa

Stary 2008-11-14, 19:47   #3988
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio, torty na paterze zewnetrznej wygladaja m.in. tak:
Załącznik 1860437
tu cala strona z takimi paterami:
http://www.kluzek.pl/stelaze.htm

z patera wewnetrzna (taka bedziemy miec patere):
Załącznik 1860438
tort angielski:
Załącznik 1860439
aaa, juz wiem. O takie patery wewnetrzne widziałam, a zewnetrzne nie, ale te zewnętrzne też fajnie wyglądają (bardziej mi się podoba niz ten angielski) z rurką pomiędzy warstwami.

Agatka jest już z nami
Stary 2008-11-14, 20:00   #3989
jupik
Rozeznanie

Jaga- niektóre z tych pater na stronce są bardziej fikuśne niż torty
Ana- gratulacje, a z czego dostałaś tą 5?

Stary 2008-11-14, 20:07   #3990
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zdałam na 5 .
gratuluje

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Dzięki Baja
Raczej zostanę te dwa tygodnie, żeby zarobić jakieś 500 zł na święta
no to jest bardzo dobry pomysł lepiej się przemęczyć i mieć trochę gotówki niż nerwa, że roboty nie ma i kasy też
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości