|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
![]() Albo trzeba bedzie namowic TZta na zmiane pracy na lepiej platna
|
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Heja.
![]() Jestem padnieta po zajeciach. :/ Wczoraj zamowilam juz patere pod tort. Tak wiec jedna sprawa z glowy. ![]() Piszecie o wzrostach i wadze, ja mam 174 i waze 69 kg. Wazylam 76 kg, ale udalo mi sie zrzucic. Obecnie jestem na diecie, ale od tygodnia waga uparcie stoi w miejscu. Chcialabym wazyc tyle ile wazylam gdy poznalam TZ, czyli 56 kg, max 62 kg. Do tego mam dzis 41 dzien cyklu i na okres mi sie nie zapowiada, a w ciazy nie jestem... Niecierpie jak mi sie tak orkres przeciaga, bo sama ze soba nie moge wytrzymac. Meczy nie to po prostu.
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem ile mam dokladnie wzrostu, cos jakby 156-158cm. Ile dokladnie waze tez nie wiem, ale chyba cos okolo 50 kg. I chyba jestem taka w sam raz, jak wazylam 47 ludzie mysleli ze mam anoreksje. A jak wazylam 55 kg mialam wieeeelkie uda i wieeeelkie cycki. Po zejsciu do 47 kg z cycusiow zrobily mi sie zwiski
|
|
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest powiedziane że jej zaproponują staż i jak odrzuci to skreślą z listy tylko ona sama może wybrać gdzie chce, ja miałam do wyboru i nikt mnie nie zmuszał jak będzie przebierać z ofertach to w końcu jedynie może zabraknąć kasy na staże u mnie było to już jak jak skończyłam staż czyli z końcem sierpnia bo kasy dalej nie było ja przez tabsy przytyłam 3kg ;( do tego doszła wizyta u brata w Anglii ich jedzenie i tak wyszło 5kg z 59kg ważę 64 ;( Cytat:
z TŻ oglądaliśmy ostatnio ceny mieszkań za 180tyś są 3 pokojowe w tym mieście co chcemy mieszkać a 2 troszkę tańsze ;( tylko jak tu teraz kredyt dostać
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i waze mniej niż 50 kiedys ważyłam 41 i wygladałam jak szkieletor
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz niektorzy mowia, ze jestem chuda, ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Moja babcia mi mowi, ze jestem mizerna, a jak widze na ulicy szczupla laske z nogami do nieba to wydaje mi sie, ze jestem gruba
|
|
|
|
|
#3907 |
|
Zadomowienie
|
dzięki, my z TŻ mamy w sumie trzy koty, dwie dziewczyny i chłopaka
![]() bardzo współczuję Ci zaginięcia kotka...
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez ludzie mowia ze jestem za chuda ,ale czuje to samo co Ty jak widze dziewczyny o wzroscie 175 które pewnie ważą tyle co ja Przy naszym wzroscie musimy byc szczupłe ,bo w przeciwnym razie będziemy wyglądać jak kulki
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Rozeznanie
|
to tak jak ja tylko mam centymetr mniej
generalnie marze o powrocie do 55, bo to ostatnio jakoś tak mi się przytyło, ale też jakoś specjalnie nie nazekam z powodu tej wagi..popscene pierwszy dzien to pierwszy dzień, napewno później będzie lepiej
|
#3910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czy mi odpowiada atmosfera w pracy, ale moze to jest calkiem zwyczajne, nigdy nie pracowalam z ludzmi, zawsze sama![]() zaginely mi polskie znaki, dziwne
|
|
|
|
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki, ja już uciekam, jutro co prawda na południe, ale wstanę wcześniej, żeby poprzypominać sobie materiał...
![]() Trzymajcie kciukasy... Cytat:
naprawdę wygląda jak miś, taki zapadający w sen zimowy![]() Cytat:
wogóle się nie orientuję w tych sprawach , mam nadzieję, że będzie coraz lepiej
|
||
|
|
|
#3912 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, ja się wole nie ważyć, ale wiem że przytyłam strasznie, pewnie z 10 kilo w ciągu ostatniego roku. Ważyłam 53 kilo przy 170 cm wzrostu i wcale nie byłam za chuda, wręcz przeciwnie - miałam idealną figurę jak na siebie (jestem strasznie płaska, więc odpadają kilogramy na biust
Teraz czuję się jak wieprzek, więc od poniedziałku idziemy z TŻtem na siłownię (w końcu nam otworzą w ten weekend, już 3 tygodnie temu mieli to zrobić a my mamy karte na rok wykupioną)Poza tym byłam dziś na rozmowie o pracę, poszło średnio na jeża a w drzwiach spotkałam koleżankę ze studiów, która też była na rozmowie. Ale najlepszy numer- wchodzę a babka do mnie- " wie pani, to bardzo dziwne, pierwszy raz nam się tak zdarzyło, ale pani i ta dziewczyna, która była tu przed chwilką urodziłyście się dokładnie tego samego dnia!" ![]() W każdym razie nie robię sobie złudzeń, na pewno nie dostanę tej pracy, tak coś czuję że za bardzo się zdenerwowałam. Ale kolejny hit- wchodzę do windy po rozmowie, patrzę w lustro a na głowie mam takiego wielkiego "koguta" z włosów, cały kosmyk mi piał do góry i musiałam jak kretynka wygladać przez całą rozmowę Poza tym próbuję znaleźć na allegro jakiś naszyjnik z pereł, ale chcę taki sznur z którego będzie dodatkowo jakby łezka zwisała, jak na tej fotce http://www.bestbridalprices.com/imag...arge/BE13.html btw to moja sukienka ślubna ![]() Popscene- jak się przyzwyczaisz do nowych ludzi na pewno będzie super
Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-11-13 o 21:13 Powód: lit |
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
twin--maid, bardzo ładny Kościółek
Anulko, co Ty to gadasz? Jesteś piekna dziewczyna i zawsze, jak patrze na Twoje zdjęcia, myślę sobie, że jestes dla mnie takim ideałem kobiecości ![]() Ana***, powodzenia na egzaminie ![]() sas, gratuluję dodatkowej pracy ![]() Śliweńko, cena fotoksiążki jest uzależniona od jej wielkości... U naszego fotografa waha się to chyba 400-1000. Nam np. podobała sie taka za 800, no ale jak juz pisałam, coraz bardziej zastanawiam sie jednak nad tradycyjnym albumem kasiaher, duzo zdrowia dla Ciebie ![]() Strobilusko, witaj po długaśnej nieobecności
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-11-13 o 21:17 |
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moim rodzicom też było smutno choć teraz probuję TŻ namówić na kota w przyszłości bo on bardzo lubił bawić się jeśli to można było nazwać z moim kotem bo czasem TŻ miał takie pomysły że głowa bolała, moja bratowa chciała ostatnio kuwetę ode mnie ja pow mamie że nie bo jak my będziemy mieć w przyszłości kota będę musiała kupować a moja mama nawet nie zaprzeczyła że znów kota byśmy mieli mieć choć zawsze jak coś jej nie pasowało to protestowała a teraz nic nie pow, to był mój kot ![]() a ten bukiet koleżanka pracująca w kwiaciarni powiedziała że mogę zapomnieć że tego małego storczyka znajdą
|
|
#3915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://motley.intercon.pl/ Mój TŻ też czasami "bawi" się z kotami tak, że aż mi się robi słabo Mówię mu wtedy, że jest z niego "mały Jaś"Koniecznie weź sobie nowego kociaka, a najlepiej dwa - im będzie raźniej i Wam też w domu na pewno weselej tylko koniecznie na dworek zakładaj obróżki z adresem i telefonem... wiesz... strzeżonego Pan Bóg strzeże.... itd.![]() A tego bukietu szkoda, dla mnie jest po prostu zjawiskowy... no ale w naszym kraju w sumie jest kiepski wybór kwiatów
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
A po co mi więcej? Ten album dostaję od fotografa, ale oprócz tego dostaję przecież dwie płyty z obrobionymi zdjęciami, więc jak będę chciała, to w każdej chwili mogę sobie wywołać. Na pewno wyniesie mnie to taniej i wolę tak, niż dawać 3 razy tyle za fotografa tylko dlatego, że w albumie zrobi mi na przykład 50 zdjęć. No ale wiadomo, każdy robi według własnego uznania.
Byłam dzisiaj na aerobiku pierwszy raz... Masakra Jutro się chyba z łóżka nie podniosę. Jak tyle lat siedziałam na tyłku to teraz wychodzą wszystkie braki.Ale nie ukrywam, że podoba mi się ten aerobik i na pewno będę chodzić dalej. W końcu muszę jakoś wyglądać na ślubie. Wolę nie chwalić się tutaj swoją wagą i wzrostem, mam za dużo tu i ówdzie, no ale wreszcie się za to wzięłam. Może przez to pół roku uda mi się trochę poprawić sylwetkę, bo schudnąć za dużo nie mogę, bo suknia się szyje i jak za dużo schudnę to będzie problem z dopasowaniem. Żałuję, że nie zapisałam sobie tamtych wymiarów, teraz by się przydały jako punkt odniesienia. |
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiu, wytrwałości przy tym aerobiku
![]() Ja tez kiedys chciałam iść, ale mój TŻ mi powiedział, że to juz chyba w ogóle zniknę... Ale i tak myślę, że zacznę za jakiś czas chodzić, nie po to, żeby schudnąć, ale żeby po prostu zdrowiej sie poczuc i poruszać wreszcie
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to fakt, czasem warto pochodzić dla samego ruchu i lepszego samopoczucia. Może znajdziesz jakieś zajęcia, gdzie nie spalisz za dużo kalorii ale da się poprawić kondycję. Za bardzo się na tych wszystkich pilatesach, stretchingach itp nie znam, ale na pewno znajdziesz dla siebie coś odpowiedniego. |
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jA CHCĘ KOTA ;( hi hi gdzie ty je zabierałaś na plaże na wydmy mandatu nie dostał ?? na rowery wodne
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-11-13 o 22:06 |
|
|
|
|
#3920 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tz chcial sie porywac na budowe malego domku.. ale ja jestem chyb zbyt taajaca po ziemi i wole narazie mieskzanie.. a potem bedziemy za jakies 10 lat sie przenosic.. bo boje sie mieszkac narazie gdzies u kgos... albo wynajmowac i wywalac pieniadze w bloto.. i niby budowac.. juz wiedze jak koszty nas beda zjadac... na wizazu jest watek o kredytach nasza annfas zalozyla bardzo ciekawy poczytaj... Cytat:
jak cos to zawsze pytaj![]() Cytat:
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńka Mojej koleżanki kot wyszedł z domu, zaginął a po poł roku wrócił!!!! Serio... był na jakiś babach i na walce z innym kotem ale ona go poznałas że to ten bo miał coś charakterystycznego!
Ja mam pieska Avę wielką sunię krzyzówkę wyżła z dobermanem ma juz 14 lat dostałam ja na 7 urodzinki od mojej mamuni ![]() Własnie wróciłam z kina z Bonda... mnie nawet sie podobał to znaczy fajny był motyw przewodni. Dużo strzelania , pościgów i krwi i taka dziwna akcja że kamera szybko zmienia to co jest filmowane opera->walka-> opera ->strzelanka->opera->pościg i to w ciagu 2 sekund! TŻ przespał połowę... ale mówił, że bylo fajnie bo przynajmniej spędził ze mną czas i miał na kim głowe położyc... :P aaaa faceci! Ide Myszki moje kochane bo jutro ide na TAAAAARGI!!!! Muszę sie wsypać bo planuje tam pojechać na 10 może 11 a ide też do szkoły więc muszę wypocząc jak trzeba amam cholerne problemy ze snem ... więc zanim usnę to nie wiem kótra będzie godzina
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak wyszło, że wyprowadziłam się ze Szczecina do Łodzi i od razu wiedziałam, że często będę jeździć do domku więc wszystkie koty od małego były uczone podróżować. No a jakoś też wakacje bez naszych futerałów wydają się nam beznadziejne więc zawsze szukamy takich miejsc, gdzie możemy je zabrać obojętnie czy to morze czy góry. Zabieramy je też często na małe wypady do lasu albo na łąkę no bo normalnie nie wychodzą z domu ale muszą wiedzieć, że jest jeszcze jakiś świat poza ich czterema ścianami No i muszę powiedzieć, że one są na prawdę zadowolone, że jadą gdzieś z nami. W samochodzie się nie stresują (no może poza Irką ale to też tylko na początku wyjazdu a potem jest ok), nawet mają swoją kuwetę, z której korzystają w czasie jazdy . Nowe miejsca akceptują od razu i widzę po nich, że nieprawdą jest że koty przywiązują się do miejsca - nasze są zdecydowanie przywiązane do ludzi a miejsce jest im kompletnie obojętne![]() A po wydmach to chyba ludzie tylko nie mogą chodzić... o kotach nic nie słyszałam Na rowerach byliśmy raz, fajnie było, koty się trochę dziwiły na początku ale potem okoliczności przyrody szuwarowej bardzo im się podobałyehhh muszę zaktualizować swoją kocią stronkę
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym będe mieszkała blisko centrum miasta już wtedy i będę miała łatwiejszy dostęp do takich przyjemności ![]() TŻowi tez by sie cos przydało, bo czasem mu tak kości strzykają, że brak słów
|
|
|
|
|
#3925 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale mam nadzieje, ze bedzie owocna na razie sprowdzaja mi zaswiadczenie o niekaralnosci-mam nadzieje, ze bedzie ok cio do pray jamam tu teraz tak jak ty bede jako pomoc w przedszkolu, ale dobre to napoczatek jak skoncze kursy to pewnie przedje wyzej o ile je skoncze![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje a ja mam teraz choler*** dola i to przed snem porazka naprawde
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
sas, pewnie zmęczona jesteś i to dlatego
Biegnij do łóżka i obudź się jutro w dobrym humorze
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
zeby miec wymarzony tort.
im blizej do slubu tym pozniej moga byc pozniej z tym problemy, a ja chce miec tort ze stelazem wewnetrznym a nie zewnetrznym.
|
#3928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tluszcz i wogpole nio i dzis pisalismy znowu tes z ang ..durne teksty i wogole teoretycznie to jest test na zakonczenie tego co ja robie teraz czyi egz taki generalny mam w lipcu..nio ale teraz robi nam takie z ubiegluch latt nio i nie zdalabym co prawda z tych osob co sprawdzila to nikt nie zdalby i mam te marne 60 procent ale jednak zaczynam sie bac ze nie poradze sobie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3929 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczor dziewczynki dawno mnie nie bylo ale juz wszystko przeczytalam czyli 28 stron
![]() scio baja spoznione zyczenia urodzinowe ![]() a my juz niedlugo sie przeprowadzamy
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje gwiazdki
![]() Jestem pierwsza dziś rano? Dziwne... Właśnie szykuję się muszę coś zjeść i jadę na te targi wyciągam mamę chociaż nie wiem czy jej się chce iść. Moja Paulinka namówiła swoją wychowawczynię i idą tam w ramach lekcji ![]() Powiedziała Pani że będzie modelowanie włosów i takie tam bo ona jest w Technikum Fryzjerskim... co za dziecko - zawsze osiąga to co chce... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

Niecierpie jak mi sie tak orkres przeciaga, bo sama ze soba nie moge wytrzymac. Meczy nie to po prostu.
przytyłam 7kg przez tabsy

nie wiem czy mi odpowiada atmosfera w pracy, ale moze to jest calkiem zwyczajne, nigdy nie pracowalam z ludzmi, zawsze sama
wogóle się nie orientuję w tych sprawach