![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Mirelka - owsiane na twarz jak najbardziej
![]() ![]() ![]() ![]() Iza nie jesteś sama ![]() ![]() Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-11-14 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jak umawiałam się z kumpelami na zbiorowe uczenie to było 5 minut uczenia ..godzina plotkowania! ![]() Cytat:
![]() A jako "co" go używasz? toniku? kremu?? I jak go nakładasz? kiedy? czy to zmywasz??? mam w domku ten żel- muszę wiedzieć wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#1653 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobrze dziewczynki, miłego wieczoru, mi już pół warki w głowie gra (coś czuję, że dziś będzie fajno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czemu za lekkie? ja chce nakładac grubszą warstwe na noc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 | ||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak masz jakieś mleczka do maziania po twarzy, to tam też możesz trochę tego sypnąć i wymieszać, co by ich działanie stuningować. Podobnie z gotowym tonikiem. Bo podejrzewam, że kremu jako takiego to nie będziesz gotować ![]() Cytat:
Co do linku - wrzuć hasło w google, wyskoczy Ci odnośnik. Olej podobno szybko się wchłania i tłusty, jak np. oliwa, nie jest. Cytat:
A tata, jak to tata - wiedział, że my wiemy, że to nie jego inicjatywa i sie do tej roli zupełnie nie nadaje. A dziś jest się z czego śmiać przy rodzinnych obiadkach ![]() Cytat:
![]() Jutro chyba wpadniemy z TŻ'tem do MediaMt kupić nowe aku. Przez to, cholercia, nie mogę aukcji nowych powystawiać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na noc, myślę, śmiało możesz kłaść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Gość
|
Matko już taka produkcja od mojego ostatniego wejścia
![]() Blondee - gratulacje... Ja jutro rano zakładam GG i dzwonię do Maćka, by podać mu numer, by mogliśmy gadać. ![]() Oleczka - ![]() Ja ostatnio mam jakieś chętki na starszą muzykę - http://pl.youtube.com/watch?v=sEbgB6X6S5c Frank Sinatra, My Way, czy Glen Miller (Moonlight Senerade wymiata ) http://pl.youtube.com/watch?v=1gTGmbA40ZQ - Hymne a l'amour - Piaf - moja ulubiona piosenka (czasem przy niej mi łzy lecą)... A co do wieku to wiedziałam, że tak będzie... wszystkim wydaję się starsza niż jestem... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() w takim razie w poniedziałek ide po oliwke HIPP i olej ze słoskich migdałów ![]() z mleczkami poeksperymentuje ![]() ja takich tłustych używać nie moge ![]() tak sie zastanawiam, czy z żelu do mycia twarzy też powinnam zrezygnować? mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...alantoina.html jak tak to czym powinnam myć twarz? pasty cynkowej stosowac punktowo tez raczej nie powinnam? mam tez peeling do twarzy nivea young przepraszam z tyle pytań, ale chce się porządnie zabrac za tą cere, bo w lustro patrzec nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
'Estelle'- mam kryzys włosowy!!
![]() ![]() ![]() Zawsze gdy mam ochotę pofarbować myślę o twoich pięknych włosach! ![]() przez te 2 miesiące odrosły i fryz się nieukłada, a odrosty wg. mnie widac(odcinają się)..choć moja mama twierdzi że nie widać (pewno ma rację a ja mam swoje paranoje) I mam ochootę wielką zrezygnować z zapuszczania i "niefarbowania" ..machnąć na to ręką i iść do sklepu -kupić farbę...obciąć włoski! Nawet umówiłam się na wtorek do mojej znajomej fryzjerki by wyruwnała kolor końcówkom włosów do koloru naturalnego(odrosty) Ale teraz sobię pomyślałam że się nie mogę tak!! Bo nigdy mi nie odrosną moje.Musze myśleć o nich jak o pięknych i zdrowych...Musze myśleć że są pięknym blondem .... Zaraz jak powiedziałam mojej mamie że chyba zetnę i pofarbuję ...jakaś cicha ja powiedziałą.."A własnie że niE! Zapuścisz a odrosty wcale tak mocno nie widać!! " Czy któraś może przyjechać do Torunia i kopnąć mnie mocno w.. ![]()
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Na pierwszy rzut idzie informacja, że zostałam zaproszona do III etapu (ostatniego) rozmowy ![]() ![]() A teraz spadam nadrabiać ![]()
![]() |
#1660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suuuper!!! ![]() A nie mówiłam że Tobie MUSI się udać????? A ja idę pod prysznic i się wymaseczkować ![]() Wpadnę jeszcze przed snem do Was ...
![]() |
![]() |
#1661 | ||
|
Cytat:
![]() Jeśli żel Ci służy i nie masz po nim negatywnych reakcji, to nie ma przeciwskazań. Po jego użyciu jednak trzeba pamiętać o tonizowaniu i nawilżeniu twarzy kremami/mleczkami/mazidłami. Jeśli polubisz się z oliwką albo olejkiem to może będzie to dobrą alternatywą na zabezpieczenie twarzy przed mrozami? Ale pewna nie jestem, lepiej się dopytaj naszych biochemiczek. One [z tego co się zorientowałam] zresztą też mają cery dość wrażliwe, poradzą Ci w oparciu o własne doświadczenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak już w temacie - moja recepta na długie włosy - OMIJANIE SALONÓW FRYZJERSKICH szerokim łukiem ![]() ![]() Jeśli farbowanie ma wyrównać kolor, to udzielam dyspensy ![]() zatem jeśli farbowanie - no to tylko dla Twojego psychicznego komfortu - ale pamiętaj, bez żadnych kombinacji ![]() ![]() I oczywiście żadnego lawirowania z nożyczkami ![]() ![]() Dziękuję za miłe słowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1663 |
Gość
|
Jelly zobaczysz dasz radę...
![]() Ja czasami z moją panią Anetką (moją fryzjerką) nie wytrzymuję - najlepsze był ten tekst (kiedy się ścinałam na kolejną wersję boba) - "co ja sobie tył mam dośpiewać " ![]() ![]() ![]() Boję się teraz by mi pudla nie zrobiła jak będzie trwałą robić - bo pudelka nie chcę.... ![]() ![]() Jak mi pudla zrobi to ma u mnie to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta fryzjerka jest rzeczywiście specem, no i już troszkę się poznałyśmy.. i ona robi dokładnie to co ja chcę! Ale jednak jak myślę o tym farbowaniu to ...chyba nie mogę iść tak na łatwiznę! ![]() ![]() Nigdy nie wiadomo jak wyjdzie ta farba- i mogę wyjść z salonu z kolorem wcale nie podobnym do naturalnego. Chyba w poniedziałek powiem JEJ że nie mogę przyjść bo "coś mi wypadło" ![]() I poczekam jeszcze miesiąc. A potem wyrównam włoski tak by można je zapuszczać dalej A twoja rada by omijać fryzjerów jest bardzo dobra w swej prostocie!! ![]() jeszcze dodałabym...i kosmetyczne oraz półki z farbami! ![]() Cytat:
![]() ![]() I wzmocniona w postanowieniu idę spać. Jutro cały dzień zajęć.
![]() |
![]() |
#1666 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dziękuj, wiesz, że zawsze z chęcią Cię wysłuchamy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że jeśli chodzi o Jolie, to praca dodaje Jej skrzydeł ![]() ![]() Dziękuję Asiu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#1667 | ||
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie na dwa
![]() Cytat:
![]() ![]() I oby tak dalej i jeszcze piękniej ![]() ![]() Miłej randki ![]() Pierwsze co sobie pomyślałam, to - ach te oczyska i rzęsiska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIE ŚCINAJ!!!!!!!!!!! ABSOLUTNIE!!!!! Dziękuję ![]() ![]() Dziękuję Kasiu ![]() ![]() Cytat:
![]() Edit: Tak teraz czytam i widzę, że ostatnio jestem strasznie monotematyczna z tą moją (?) pracą... ![]() ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-14 o 20:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się bardzo, gratuluję i dalej trzymam mocno kciuki! ![]() tak jakoś dziś mało "spłodziłyście" ![]() ja właśnie oglądam sobie "domino day" i nie mogę sie nadziwic jak zdołano to wszystko ułożyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() A ja sobie Was tak czytam i czytam.... inie mam weny nic napisac ![]() Tesknie za Tzem... Przykro mi, bo moj szwagier nie wiedziec czemu, non stop mu dogryza ze go zostawilam, ze pewnie mam tu kogos dlatego sie zdecydowalam przyjechac, zeby o mnie zapomnial itp ![]() A tak poza tym wybralam sie z przyjaciolka na zakupy... i stracilam.... 300zl!!! A kupilam doslownie pare rzeczy ![]() ![]() Pozdrawiam maniaczki ![]() A tak BTW Od kilku dni mam mdlosci, niedobrze mi i ciagle jestem spiaca. Blagam powiedzcie ze to nie ciaza... ![]()
![]() |
#1670 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() Domino Day mam wlaczone, a czytam wizaz i nic z tego nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Musisz na spokojnie Tz-towi wszystko na spokojnie wytlumaczyc...Bedzie dobrze, w koncu to Ciebie powinien sluchac, a nie Twojego szwagra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak poza tym to witam Cie chlebem i sola na Ojczystej Ziemi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1671 | |||
|
Cytat:
![]() Zresztą wszystkie to z Tobą przeżywamy ![]() Cytat:
![]() Szwagier ![]() ![]() ![]() Co za człeniu ![]() ![]() Niech twój TŻ nie kontaktuje się z Twoim szwargem, bo to chyba jakiś zawistny, toksyczny człowiek ![]() A TŻ'towi powiedz, że szwagier jest niezrównoważony ![]() ![]() I, że, generalnie, jak przyjedzie do PL, to się przekona na własne oczy, jaka jest prawda ![]() Szkoda nerwów na tego podżegacza... Swoją drogą, jakbym o swojej niedoszłej teściowej czytala ![]() Cytat:
![]() Może po prostu stres, wyczerpanie i zmiana otoczenia tak na Ciebie wpływają? To właściwie typowe objawy somatyczne związane z obciążeniem psychicznym, jakim niewątpliwie, mimo wszelkich skutków pozytywnych, była decyzja o przjeździe do Polski.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I mamy nowy rekord świata! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
![]() atsenko, wiem, co czujesz. Gdy ja jadę sama do Polski, bo mąż np nie dostanie urlopu, to z jednej strony bardzo się cieszę ze spotkania z bliskimi, a z drugiej bardzo za nim tęsknię. Co do szwagra... Brak słów. Niektórzy ludzie chyba urodzili się po to, aby mieszać ![]() ![]() A co do innego problemu, to wydaj jeszcze kilka złotych i kup jutro test ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie no żartuję- nie jest źle ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do mdłości to może podróż- zmiana miejsca i do tego ta sytuacja ze szwagrem ![]() ![]() miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#1675 |
Gość
|
Witam z rana...
Dziś spałam z kotem... Bubą. Muszę się wyszykować bo idę na miasto po moją farbę (nie będę jechać po nią do Arkadii jak jestem w Wawie). ![]() Łzy radości mi się w oczach pojawiły... Jestem szczęśliwa... ![]() Atsenko ![]() ![]() ![]() Przypomina mi on o moich rodzicach - całe życie by mi ustawili ![]() ![]() ![]() A co do myśli o ciąży, to jak nie będziesz miała okresu to zrób test - wtedy się wszystko okaże... ![]() Virko - ![]() Ostatnio wchodzę i co - "mąż informatyk" - o nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
virka - o.k. - próbuj ! Wraz z moimi wszystkimi magiczno-mistycznymi mocami jestem z Tobą.
![]() Miej tylko na uwadze ten tynk odrapany ze ścian, tak jak u Jolie ![]() ![]() atsenka - przykro jest bardzo słuchać,czytać o takich sytuacjach. Powiedz swojemu TŻ-towi, że masz nadzieję, iż oboje jesteście dorosłymi ludźmi. Nawet i gdyby taka sytuacja ewentualnie zaistniała, Ty jako osoba dorosła nie chowałabyś tak po strusiowemu i infantylnie głowy w piasek, tylko stawiłabyś czoła zaistniałej sytuacji, bez pomocy osób trzecich. Tak jak Ty ufasz jemu {też został sam}, tak i on powiniem ufać Tobie. A szwagrowi, przy najbliższej okazji i próbie mącenia, ze spokojem i z czarującym uśmiechem na ustach : "psy szczekają, karawana idzie dalej". 'Estelle' - ponownie, dzięki ! Zaraz, dzisiaj mikstury będę mieszać ! Hola, hola - znowu takie mikstury : dwa składniki ! I będę tuningować ! Już gdzies pisałam, że uwielbiam ten wyraz, szczególnie w Wizażowym wydaniu. Jest taki sexi !!! ![]() ![]() Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcżę tego buszowania wśród tzw. kolorówki. Kudy mi tam do Was ... Mam tylko jedną pomadkę do ust, od lat ten sam kolor i ta sama firma {co ja biedna zrobę, jak zaprzestaną produkcji ?} i żdnego błyszczyka. Czyżbym taka jakoś mało kobieca była ?! Może ta minimalizacja to i dobre dla mojej skołatanej i przez lata wymęczonej koniecznością dokonywania wyboru między torebkami i butami psychiki ! Np. już od paru miesięcy nie mogę kupić sobie nowej torebki, bo nie mogę, nie jestem w stanie wybrać. Paskudny dylemat ! Z butami w tym sezonie nie będę miała kłopotu ![]() ![]() ![]() ![]() Werka - jeśli nadal nie opuściła Cię myśl o wieczystej i farbowaniu, pamiętaj : pierwsza trwała, dwa tygodnie {min.} przerwy i dopiero farba. Przynajmniej mnie tak zawsze uczono. Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-15 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
a no- ciotuchna mnie za to z domu wywali
![]() Cytat:
![]() ja zaraz jadę oglądac autka- może coś niedługo zakupię [tzn. mamusia zakupi ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Dobrych parę lat temu też zaszalałam z wieczystą {Mamuśku Jedyna, czego ja już na tej zmaltretowanej łepetynie nie miałam !}. Run się wtedy na tzw. kwaśne zrobił.
Uwierzyłam w bzdurą teorię, że mi trwała trochę skórę głowy podsuszy i są nowe środki, które włosów nie zniszczą. Po paru tygodniach nożyczki fryzjera w ruch i na zapałkę. Jolie - nie wiem jakie masz doświadczenie w testowaniu stanu technicznego aut. Uważaj ! Ja swoje pierwsze prawie bez podłogi kupiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Gość
|
Fryzura R... do mnie nie przemawia, miałam tyle lat bobiego (3 lata ta sama fryzura), że czekam na to by zmienić ją w seksowne loczki (plany były od dawna, więc zrealizuje swoje odwieczne marzenie)... Mam dosyć robienie mnie w bobiego, szczękę mam na wieszchu i nie mogę tego znieść... O nie, dziękuję, może nawet mi deformować twarz, ale nie dam rady (moja seksowna waza (figura) musi być w seksowny sposób podkreślona) się na siłę robić tego fryzu. Bobiego tylko na jednej głowie toleruję - Doris, mojej ulubionej od lat kobiecie (nie jestem homo jak by co).
Heroldin - dziękować za news... Wiem, będziecie mi za to suszyć głowę, zmuszać do fryzu R, ale ja się nie dam... mam swoje zdanie na ten temat i do dziś dnia zabiję tego człowieka, który mnie kazał ściąć na chłopaka, bo kiedyś miałam buuu włosy za ramiona... I wyglądałam jak bogini, bo przy figurze modelki włosy długie wyglądają super, nie zaś bob.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() virka, Estelle, tigresska, mariola, Jolie, Weronika, Heroldin --> Bardzo dziekuje ![]() ![]() Niestety, niemozliwe jest zeby TZ nie widzial mojego szwagra bo razem pracuja! Na dodatek TZ siedzi nad morzem co on sam interpretuje w ten sposob: ja siedze nad morzem, gdzie nie ma zywej duszy z twoim szwagrem ktory mnie bedzie pilnowal, a ty jestes w POlsce wsrod znajomych, bylych facetow, adoratorow, masz mnostwo wolnego czasu, mozesz chodzic na dyskoteki, imprezy itd... Oczywiscie mi tego nie powiedzial wprost...ale wiem ze ma takie obawy po rozmowie ze szwagrem! Rozmawialam juz z siostra, ale ona stwierdzila to co ja na poczatku, ze szwagier sobie zartuje. Powiedzialam o tym TZowi, ale on powiedzial ze mu to na zarty nie wyglada, tym bardziej ze mowi o tym juz od kilku dni. Co prawda udalo mi sie mu wytlumaczyc wszystko, ale wiem ze ma watpliwosci ![]() ![]() virus --> jak dorwe aparat to moge sie pochwalic, ale chyba najlepiej by bylo gdybym sie pochwalila zakupami jak juz 2 rzeczy przyjda z Allegro ![]() ![]() A mam do Was jeszcze jedno pytanie... POszukuje bialego plaszczyka dlugosci do kolan... Widzialyscie gdzies w sklepie? Na Allegro jest kilka ale boje sie kupic w ciemno... tym bardziej ze nie ryzykuje kwota 20zl tylko conajmniej 200zl.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.