![]() |
#1621 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Dziękuję ![]() Też zauważyłam tę romansowość... prawie jak w maju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję dziewczyny za wszystkie mądre słowa, Wasze zdanie, obiektywny punkt widzenia dużo dla mnie znaczy ![]() Miłego dnia i pioseneczka na dzień dobry ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QRrU-tG9uZw
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
Mirelkaaa - a nie pomyślałaś przez chwilę, że Twoi Rodzice martwią się o Ciebie i chcą dla Ciebie tylko tego co najlepsze ?! Zdaję sobie sprawę, że teraz to trudno zrozumieć. Był okres, że też się buntowałam. Aż nadszedł czas, że zrozumiałam i pożałowałam wszystkich niepotrzebnie rzuconych słów. Ale wtedy było już za późno !
evangeline - jakich wyrazów mam użyć, żeby Ci chociażby nastrój poprawić ?! Nie wiem ... Trudno cokolwiek powiedzieć, napisać. Już przesłałam Ci opiekuńczego duszka, on będzie nad Tobą czuwał . Obłok melancholii zawisł nad nami. A kysz ! A kysz ! Przyjdzie jeszcze na to czas ! Gdzie "nasza" blonndee - co by nas optymizmem natchnąć ?! Jak czytam - zostałam włosomaniaczkową szamanką ! I dobrze - wierzyć, nie wierzyć, ale bać się trzeba ![]() virka - zastanawiam się właśnie co mam zrobić : wysyłać pozytywną energię w Twoja stronę czy nie ?! Mając już doświadczenie z Jolie - to poważny problem. Jakie doświadczenie ?! NEGATYWNE ! Praca wypija z Niej soki życia, coraz mniej ma dla nas czasu, a przede wszystkim - coraz mniej czasu dla swoich włosów, jakaś taka bardziej ściorana jest, bladym świtem : o czwartej rano musi wstawać i nic tylko te dziwaczne mikstury, bełty miesza, zagniata, ugniata, silikony ogląda. Nie przeraża Cię taka wizja ?! Wiem, wiem - Ty pewnie na innej industrialnej gałęzi karierę chcesz robić. No już dobrze - poczaruję, zaczaruję i Panią Dyrektor postaram się pozytywnie do Ciebie nastawić ![]() Przesyłam Ci wirtualnie szamana, odprawiającego rytuał, prosząc o rozwagę i spokój ducha . Przyda Ci się na nadchodzący weekend. Oj, przyda ! Inne praktyki magiczne - w toku ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
Pewnie wyjdzie post pod postem. Ale to Wasza wina - trzeba wcześnie wstawać !
Porcelainnn - czyżby i Ciebie dopadło jesienne przesilenie ?! Twoja siostra dobrze prawi ! Ja mam dla Ciebie jeszcze lepsze lekarstwo na smutek : zlej się do pępka nielubionymi perfumami i do tego jeszcze takimi z potężną "kitą". Wtedy to dopiero będziesz miała problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Gość
|
Jestem zmordowana po wczoraj, ale bardzo szczęśliwa. Powiem tak, moja pani prodziekan to super człowiek. Okazuje się, że mogę ubiegać się o stypendium! Niedługo złożę o nie papiery (dostałam wniosek, muszę jeszcze doczytać na stronie) - więc trzymajcie kciuki, bym dostała. Powiedziałam prodziekanowej, że jestem w krytycznej sytuacji. Powiedziała mi też, że zmieni mi godzinę o której mam angielski. Muszę napisać tylko podanie do dziekanatu. Więc pewnie zakończą się dojazdy na 8:30. Zmieni mi też rozkład zajęć na semestr letni (pokombinuje) tak bym nie kończyła po 18. Czyż nie fajny człowiek? Chce pomóc studentce tak, by było mi lżej. A nie tak jak na niektórych uczelniach, że się olewa studenta. Dodatkowo poznałam fajnego faceta - starszy, jest na kulturoznastwie. Dał mi swój numer - mam dzwonić kiedy chcę, mogę mu się spokojnie wyżalić. Dodatkowo powiedział mi, że mogę z nim pogadać na GG. Dlaczego ja dopiero w wieku 19 lat dopiero poznaję fajnych ludzi? Nie wiem. A więc reasumując, trzymajcie kciuki za stypendium, bym je dostała. Dobre dni idą. Porcelain, tobie się też ułoży, trzymam za to kciuki. Pozdrawiam Werka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1625 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że mnie znajomość o takim charakterze bardzo pomogła w życiu i uchroniła przed popełnieniem bodaj największego błędu ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc nie obwiniaj się i nie czuj nie fair, korzystaj z tego, co przynosi los, kto wie, jak poprowadzi Twoje ścieżki. Ściskam kciuki za Twoje szczęście ![]() Cytat:
Welcome to Poland ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ( trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Narek- M. to jest burak nad buraki, jak się jeszcze raz odezwie to znowu zrobię z nim porządek- jak kiedyś ![]()
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2008-11-14 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
Sweet ja jestem Pati
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do stypendium, to jestem bardzo szczęśliwa, bo socjalne trochę podwyższyli i naukowe też i w sumie na miesiąc mam 660 złotych stypendium ![]() ![]() Tak w ogóle, to stwierdziłam, że nie jadę dzisiaj na zajęcia na studium. Mam tylko 2 chemie od 17 do 20, ale po pierwsze strasznie mi się nie chce, po drugie dzisiaj robię napad na wszystkie biblioteki, bo mam do zrobienia 4 referaty i muszę jakieś materiał poszukać, a po trzecie współlokatorka ma dzisiaj urodziny i robi je właśnie jakoś po 20. Najpierw jemy i pijemy w pokoju a koło 23 wychodzimy do klubu. Nie wyobrażam sobie z zajęć wrócić koło 21, w pokoju 10 ludzi, a ja zzaiajana, zaczynam się przy nich ubierać, szykować, malować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Gość
|
To milej zabawy Oleczko
![]() Piszę z uniwesyteckiego kompa - mieliśmy pseudowykład (nikt książki nie przeczytał więc się skończył po 15 minutach. ![]() Tak się cieszę - pani prodziekan na prawdę jest dobrym człowiekiem. Nebya - zaczniesz spotykać, zobaczysz, ja parę lat czekałam na taką chwilę... i jestem szczęśliwa, że spotkałam Maćka (bo tak ma na imię). Dobry przyjaciel warty swego, a może i coś więcej sie uda.... ![]() A co do mojego wieku - tak mam 19 lat... ale tylko metrykalnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Werka - gratuluję pomyślnego załatwienia spraw. nebya - następna uzdolniona ! Dziewczyny, proszę - nie dołujcie mnie już tak na maxa ![]() Poradźcie w potrzebie : Thanatos prezentów mi naprzysłał. I co ja mam z nimi zrobić ?! Szkoda wyrzucać. Nie ma tego dużo, ale jednak szkoda. Czy - bez dodawania czegoś dodatkowego {wodę i spirytus mam} mogę toto do czegoś zużyć ?! Toto to jest : gelmoist, ekstrakt z kasztanowca, hydrolat pomarańczowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 | |||
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje za pomysły. u mnie to jest tak ze zazwyczaj daje sie w pwrezencie kosmetyki, bizuterię lub jakiś ciuch. chcialam byc w tym roku bardziej orginalna ![]() ![]() jutro muszę zrobic wyprawę po sklepach... ![]() a dzis szykuje sie juz do pracy. buziaki wszystkim i milego weekendu! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to awantury niekoniecznie dotyczące mojej osoby, ale ich też nie moge znieść Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() byle nie skonczylo sie jak w horrorze ![]() Cytat:
![]() ![]() tak jak juz ktoras napisala, samo spotkanie nie jest grzechem, jak sie dobrze bawilas to super. widac, ze na zwiazek gotowa nie jestes, ale wazne, zebys sie nie zamykala ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kochana szamanko, blagam, ja mam w poniedzialek kolosa, bardzo wazne i bardzo trudne cos ![]() ![]() Cytat:
![]() baw sie dzis dobrze!! ![]() aaale sie wyhasalam dzis na wf ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze wyrobie dzis na tym spotkanku, jestem zmeczona i chce mi sie spac! chyba zaraz cos z tym zrobie ![]() buziaki maniaczki, milego dnia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1635 | |||||
|
Cytat:
![]() Z tego co pamiętam Maria221 dodawała tez kasztanowca do jakiejś wcierki. Z gelmoista może zrób psikadło do włosów? Albo spróbuj dodać do porcji odżywki - z opisu wynika, że możńa liczyć na nawilżenie ![]() A mnie naszło na kupowanie w sieci znowu i mam kilka rzeczy na oku... Tylko trochę sie boję, bo to tajlandzki stuff ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo ja na noc kładę bardzo grubą warstwą i dopiero wtedy się sprawdza ![]() Cytat:
![]() Udanej zabawy na randce ![]() Cytat:
![]() ![]() Gdy już wiadomo było, że ojciec wyrusza z "krucjatą" w naszą stronę [po pokrzykiwaniam chamy w stylu: "zrób coś wreszcie ![]() ![]() ![]() Gdy już padła znamienna kwestia nt. uczenia się, sam ojciec zaczynał śmiać się z siebie, bo chyba zdawał sobię sprawę z tego, jak bardzo nie pasuje do niego ta rola ![]() Tak więc - owocnej edukacji ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-14 o 13:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj sie zerwałam wcześniej i już jestem ![]() Cytat:
![]() Porcelanko a może warto sobie dać z nim spokój i otworzyć się na nowych ludzi ![]() Oleczko gratuluję solidnego stypendium ![]()
![]() |
![]() |
#1637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-11-14 o 14:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
nałożyłam thantosowe mleczko rano, ale zle czułam sie z tą cienką warstwą na twarzy...
przejżałam kwc, z iwostinu rezygnuje, bo ma bardzo poplątany skład;/ wybrałam takie, nie znam sie na składach, ale zalezy mi żeby krem mnie nie zapchał, to ma być krem na noc, doradzicie? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...lium-krem.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...specjalny.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...poltlusty.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ty-na-noc.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Mirelko, mam krem z 2 linku, opinię już Ci o nim pisałam
![]()
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zapchał mnie, ale mnie rzadko co zapycha(szczerze, to jeszcze nic mnie nie zapchało). Poczekaj, ale jak na razie ja polecam ![]()
![]() |
![]() |
#1642 | ||||
Zakorzenienie
|
Ups..to nie zauważyłam
![]() i jak się podobało ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super że udało Ci się porozmawiać i coś wskórać u Prodziekan. Wykazała się ona zrozumieniem. Ale w życiu nie pomyślałabym że masz dopiero 19 lat!!!! ![]() ![]() Miło mi ![]() Cytat:
To może złota zawieszka na łańcuszku z 1 literą imienia twojej mamy?? Takie sentymentalne?? ![]() A co do perfum: moja mama trzyma w pufie z 8 flakonów! Zapaszków nigdy za wiele ![]() ah..boski boski ![]() Ale już za nim tęsknie!!! a dopiero jutro się zobaczymy popołudniu.Jeszcze mnie rano czekają 4 godziny(zajęciowe) nuuuudów na uczelni!!! ![]() ......................... ......................... ....... Moje włosy doprowadzają mnie znowu do szału!!! nie dość że dziś za chiny nie dały się normalnie ułożyć i musiałam znowu kombinować z pianką oraz prostownicą, to jeszcze mam widoczne ponad 2 cm odrosty..A z odrostami czuje się okropnie, jakby była zaniedbana!!! Normalnie mam kryzys włosowy! ![]() Poszłam do znajomej fryzjerki i umówiłyśmy się na wtorek rano na farbowanie! Powiedziała że coś wykombinuje by kolorek był na całej głowie taki jak mój naturalny na odrostach! OBY !!! Ale na nieukładalność włosów to pewno nic nie wskóram bo.. to trzeba po protu przejść skoro mam zapuszczać!
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-14 o 14:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1644 | ||
|
Cytat:
![]() Ja od razu paćkam na grubo, wklepuję jak podkład [nie rozmarowuję] i z taką jeszcze wilgotną twarzą z widoczną warstwą mleczka kładę się spać. Rano buźka mięciutka i nawilżona ![]() Cytat:
Pozostałe dwa nie mają podanych składów, więc ciężko stwierdzić, czy są odpowiednie czy nie. A nie próbowałaś kłaść olejków/ oliwki dla dzieci? W szczególności olej z migdałów [ http://pl.wikipedia.org/wiki/Olej_migdałowy ], tak delikatny, że polecany nawet dla niemowląt. Olej ze słodkich migdałów jest bardzo dobrym emolientem, wygładza skórę. Ma bardzo wysokie zdolności nawilżania skóry, szczególnie jeśli jest stosowany systematycznie. Olej migdałowy stosowany jest w leczeniu egzemy, łuszczycy oraz do skóry suchej, swędzącej i podrażnionej. Jest lekki i łatwo wchłania się w skórę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1646 | ||
Rozeznanie
|
nie dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuje ![]() Ale mamy humory z dziewczynami, a jeszcze gości nie ma, nic nie wypite. A my szalejemy przy Jesteś szalona. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłąm - przebiorę się za Ciebie i pójdę na ten Twój kolos. Ale ... Też nic z tego ![]() ![]() 'Estelle' - dziękuję !Właśnie mam - niestety - taką naczynkową buziuchnę. oleczka - nie uwierzę w zimna rurę ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Estelle nigdzie nie ma składów tych kremów AA, ale coś czuje, ze i tak w tych składach byłoby coś nie tak;/
oliwke oczywiście mam zamiar kupic (jak wyzdrowieje i wyjde z domu ![]() co do thantosowych mleczek to nadaje sie moze do twarzy wniliowe, akacjowe albo owsiane? olej migdałowy? strona z wikipaedi za nic nie chce się otworzyc;/ on się wchłania, jest taki tłusty na twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1650 |
Wtajemniczenie
|
wariaaatki
![]() ![]() ![]() Kasiu [H]- kurcze, a juz liczylam na jakies czary mary... ![]() ![]() ![]() Asiu, u mnie bylo podobnie, chociaz kiedys tata bardziej mi jeczal, potem role sie zmienily ![]() jezzzu, jutro i w niedziele sie ucze! juz nawet z kolezankami sie dogadalysmy, w kupie razniej ![]() a tymczasem powoli znikam ![]() Asiu, nie mam aparatu a raczej ladowarki do baterii ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.