![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Limo - nie nosić powinam GG, bo mam bardzo mało pod biustem tylko 80/85 w polotach
nice - wcześniej chodziłam na rowerki, potem mi się odechiało ćwiczyć bo totalnie miałam mega hiper doła..
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mischoko widzę że 8 już tuż tuż ![]() ![]()
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
ło matko, ale jestem zmęczona..
pojechałam do Tesco i postanowiłam być twardą kobietą - zamiast taksówki wzięłam swój plecak zamiast torebki. kupiłam 6 kg proszek hahaha i niosłam go w plecaku masaaaakra ![]() a przed chwilą zrobiłam sobie obiadek ale nic mi nie wyszło - surówka za słona poszła do śmieci, kotleciki sojowe też wyszły beznadziejnie ![]() ![]() a poza tym, to dostałam dziś okres i mnie brzuch boli buu ![]() ![]()
#2195 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() a oto stojaczki jakie wynalazlam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Moderatorka z pazurem
|
c.d.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Moderatorka z pazurem
|
i jeszcze kilka
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 |
Moderatorka z pazurem
|
i jeszcze takie, dlej juz mi sie nie chce szukac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Moderatorka z pazurem
|
A najlepiej to sobie taka paniusie pierdyknac za 130zl
![]() ![]() wysokość 45 cm średnica podstawy 12 cm ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-14 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja chyba nie pojadę do tej silesii na noc zakupów bo podobno rok temu dziewczyny nawet tutaj z wizażu podobno były i nie bardzo są z tego zadowolone bo owszem były przeceny ale oczywiście tylko wybranych produktów których nie było zbyt wiele... łaednie wyglądają takie cudeńka, ale szczerze mówiąc nie zmieściłabym tam całej mojej biżuterii ![]() ![]()
![]() |
#2201 |
Moderatorka z pazurem
|
Przeciez nie trzeba tam upychac calej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
ja też mam takiego manekina na biżuterię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja bym sobie kupiła taki w satynowej czerwonej, eleganckiej sukience ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Moderatorka z pazurem
|
A mi sie najbardziej podobaja te ostatnie, ciemne, w jeansach...a dlaczego? Bo maja duze pupy
![]() A tak w ogole to milego weekendu kochane...ja zmykam do przyjaciolki na chlansko i babskie ploty ![]() ![]() ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-14 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
ej co tak cicho?
![]() mnie dziewczyny na Wizażu skutecznie przekonały, że chyba nie warto na tą noc obniżek dziś się wybierać, bo podobno rok temu w H&M nie było żadnych dodatkowych obniżek (a ja jedyne na co bym się czaila, to spodnie, które już mam, ale chcę kupić w tym samym rozmiarze tylko inny kolor) więc chyba nie awrto ruszać się z domu, pchać się w taki tłum jeśli nie jestem pewna czy będzie na nie zniżka czy nie. a jutro o ile się będę dobrze czuła to się wybiorę do szmateksów ![]()
#2205 |
Zakorzenienie
|
heloł..siedze sama..z krolikiem..i z herbata kolejny smęnty wieczor...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Wtajemniczenie
|
I ja się odzywam
![]() Od wczoraj gryzę, pokłóciłam się z matką ale nie bezpodstawnie żeby nie było ![]() Dziś w pracy było koszmarnie, głowa mi przez to pęka. Siedzę w łóżku z nowym numerem "Twojego Stylu" i nic mi się nie chce ![]() Samochodu wciąż nie mam i w ogóle wszystko dziś jest do bani ![]() Idę sobie zrobić herbatę z cytryną. |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też sobie podarowałam tą noc zakupów, z pewnością będą tłumy a tak jak piszesz podobno tych przecen nie ma wiele więc po co.... ![]() więc jutro życzę udanych łowów w szmateksach! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle właśnie jakie babskie czasopisma czytacie? ja kiedyś Cosmo, ale po kolejnym wydaniu w którym jest po raz 10 powtórzony jest ten sam arytkuł z innymi zdjęciami, podarowałam sobie... trochę mi go brakuje i od czasu do czasu go zakupię, ale wolałabym coś innego... polecacie coś? ![]()
![]() |
#2208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś na tvn step up taniec zmysłów, jeszcze nie wiedziałam więc z chęcią zobaczę ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-11-14 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę kiedyś kupić Twój Styl... zobaczę ![]() ![]() ![]() w cosmo zawsze podobało mi się to że mają w nim taką frywolną formę ![]() ![]() ![]() oh tak Step up jest boskie! jednak jak zwykle 1 część lepsza od 2 ![]() ![]()
![]() |
#2210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() TS od czasu do czasu kupuję, ale drogi mi sie wydaje, a rzadko są artykuły ktore mnie interesują. Chociaż w poprzednim, który kupiłam dla kalendarza było sporo fajnych ![]() ja też będę chyba zerkać..
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
pobijcie mnie zabijcie ale zrobilam sobie frytki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cosmo kupiłam tylko kilka razy, bo w sumie nic w nim nie ma, może poza jakimiś poradami odnośnie makijażu ![]() ![]() Cytat:
A ja co roku obiecuję sobie że będę używać tego kalendarza bo w końcu ładny jest, ale i tak w końcu nie używam ![]() Ja się muszę pryznać że za mną o dawna chodziły takie domowe frytki i wczoraj taka wkurzona sobie zrobiłam ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-11-14 o 19:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
a mnie kumpela odwiedziła
![]() ![]() w ogóle byłam dzisiaj u kosmetyczki i u fryzjera, ale nie pokażę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
jakoś mi tak... nieswojo... ;/
#2215 |
Zakorzenienie
|
jaki fajny był ten "Step up"
![]() ![]() ![]() ![]()
#2216 |
Zakorzenienie
|
My ostatnio z koleżanką zapisałysmy się na Salsę
![]()
#2217 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dostałam od babci zegarek i tż, a właściwie przyczepa (babcia mi mówi dzisiaj, że chętnie pozna tą moją przyczepę ![]() ![]() Ja też ostatnio jadłam, ale z budki z hamburgerami. Coś mi na smak przyszły, chociaż nie przepadam i musiałam zjeść. Za czasów, kiedy byłam chudzielcem to jadałam przynajmniej raz na tydzień z kumpelą. A eks tż, który jest jej bratem ciągle mi mówił, że od frytek mi dupaaa urośnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() widzę że lubisz klimaty bollywood i tym podobne, to polecam jeśli jeszcze nie widziałam bollywoodzką wersję dumy i uprzedzenia! UWIELBIAM ten film! ![]() ![]() Malwinko miłego weekendu z babcią ![]() ![]() ![]() kurcze weekend spędzam na uczelni... myślałam że po 3latach studiów dziennych zaoczne będą fajne... jednak nie ![]() ![]() chciałabym już skończyć studia i mieć ŚWIĘTY SPOKÓJ ![]() ![]() zmykam spać bo wcześnie wstaję więc miłego weekendu wam życzę ![]() ![]()
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
nie, nie tylko Ty jesteś leniuch
![]()
#2220 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Zapomniałam wam o czymś powiedzieć. Jechałam sobie z pracy autobusem, jak zwykle. I usiadłam naprzeciw jakiegoś mężczyzny około 40tki. Taki zwykły, mniej lub bardziej sympatyczny człowiek. Ledwo, co moje 4literki się posadziły i autbus ruszył, więc miałam dziwaczną pozycję, bo przytrzymywałam parasol, torebkę i chciałam jeszcze coś z tej torebki sięgnąć. Pomyślałam sobie: ciekawe czy dzisiaj będzie kontrola, bo zawsze o tym myślę, kiedy poruszam się tymi środkami komunikacji. A pan z naprzeciwka rzucił tylko krótko: nie kasuj. Uśmiechnęłam się tylko ukardkiem i skierowałam wzrok w szybę. Jechaliśmy tak może z 3 minuty. Poczułam dziwne drganie, ale jednocześnie jakieś znajome. Zaczęłam przeszukiwać torebkę w celu odnalezienia telefonu. Sąsiad ciągle mnie obserwował, czułam jego wzrok na sobie. Znalazłam telefon. Była wiadomość od tż, krótka. Postanowiłam odpisać. Złapałam wygodniej klawiaturę komórki i piszę. A pan z naprzeciwka: To za niego wyjdziesz. Pomyślałam sobie w duchu: cholera, a skąd on to może wiedzieć. Spojrzałam na niego, a on nadal miał wzrok utkwiony w mojej osobie. Uśmiechnęłam się. Odwzajemnił tę drobnostkę. Za chwilę dodał: Pisał czy już wracasz, prawda? Nie widziałam swojej miny, ale napewno zrobiłam ogromne oczy, bo faktycznie tż spytał się czy już jadę do domu. Pokiwałam więc sąsiadowi znacząco głową, po czym wstałam z miejsca i wysiadałam z autobusu. To był mój przystanek. Co o tym sądzicie? Ja jestem zdezorientowana.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.