|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Mayumi - boskie, więcej!
a teraz skutki mojej bezsenności: spóźniłam się - na miłość.. widze szczęście jest jak owoc granatu takie słodkie i tak niebezpieczne.. przeraza mnie czasem, ze ludziom tak lekko przychodzi ranic innych za bzdety.. mówią, że miejsca, dla niecierpliwych w niebie nie ma.. gdybym znała drogę poszłabym do niego.. uśmiechnij się dla mnie, bo zgubiłam Twój uśmiech.. tylko Ty wiesz jak bardzo potrafię czekać.. na wyprzedaż pójdą pocałunki aż do utraty tchu na drobną sprzedaż uściski i czekanie dzień po dniu.. nic, to nic, przecież wiesz, przejdzie mi.. kto inny śpi przy Tobie, nie Ty mnie rano budzisz.. chyba naprawdę mało Cię znam.. dla niej światem był jeden człowiek.. może znaczysz więcej, niż sam wiesz. Może pragnę cię bardziej, niż ktokolwiek kiedyś pragnął cię.. czy w taki dzień jak ten, także będę twoją księżniczką? czemu cię nie ma na odległość ręki? czemu mówimy do siebie listami? zawsze, gdy nie dzwoni telefon, wiem, że to ty.. nie warto konczyc z tym, co konca nie ma.. przed switem obudzilem sie by zyc, wplatany w cudza posciel, w cudze sny.. nie caluj z zamknietymi oczami, bo sie zakochasz.. wiem, ze jutro tez chce budzac sie widziec twoj usmiech, choc pewnie lozko bedzie puste, serce pelne.. a jednak potrzeba mi twoich slow i trzeba twojej pamieci. Pamietaj o mnie, dobrze? Moze bede sie mniej bala, moze bede usypiala spokojniej.. powietrze przekazywane z ust do ust.. ___ z tesknoty gryze palce, placze, pije drinki w wersji 'light' z cola i rozbieram sie w blasku swiec.. wniosles w moje zycie tyle samo radosci, ile odebrales mi odchodzac.. zadales mi tyle ran, ile sama zadalam sobie, kiedy odszedles. Juz nie Tobie sie przeziebiam, nie Twoja ksiezniczka jestem, nie z Twojej twarzy chce wycierac rekawem sniegu resztki i nie o Twojej obecnosci marze. Ale dalej godzinami moglabym sluchac Twojego glosu, zalewac sie potokami Twoich slow, wyobrazac sobie Ciebie obok, nawet podczas tych najbardziej prozaicznych czynnosci, Tobie wyplakiwac sie w smsach, by za chwile schowac smiech w poduszke podczas rozmowy telefonicznej. Zawsze mowiles, ze boisz sie dnia, w ktorym okaze sie, ze nic mnie w Tobie juz nie interesuje, ze znudzilam sie Toba. W koncu sam zniknales.. ____ nie lubię, kiedy wspomnienia rzucają mi się na szyję.. nie lubię płakać, kiedy widzę Twoje zdjęcia.. nie lubię w sobie tego całego sentymentu, który owe łzy mi wyciska.. nie lubię, kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze, bo inaczej już nie mogę.. dobranoc ;* |
|
|
|
#902 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki macie coś o tym ,że dziś wybieramy sie z ekipą do klubu BELFAST na impreze funky monkey
![]() bardzo bym prosiła ![]()
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane a macie jakies dluzsze teksty miłosne albo zadziorne?
moga takze byc krótkie..jakie byście tam juz dziewczynki znalazły!! licze na Was bo strasznie potrzebuje.cosik odemnie ![]() *Najtrudniej poznać samego siebie. *"Teraz wiem, to nie było to - Twoich zdrad nie boję się..."
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
ale mam zaległości;( ehh ten brak czasu...ale już się rehabilituje
![]() ja ostatnio dostałam od mojej szefowej taki wiersz ,jest piękny i o życiu może coś wybierzesz i reszta dziewczyn Mi on dał dużo do myślenia![]() Życie jest szansą, schwyć ją. Życie jest pięknem, podziwiaj je. Życie jest radością, próbuj ją. Życie jest snem, uczyń go prawdą. Życie jest wyzwaniem, zmierz się z nim. Życie jest obowiązkiem, wypełnij go. Życie jest grą, zagraj w nią. Życie jest cenne, doceń je. Życie jest bogactwem, strzeż go. Życie jest miłością, ciesz sie nią. Życie jest tajemnicą, odkryj ją. Życie jest obietnicą, spełnij ją. Życie jest smutkiem, pokonaj go. Życie jest hymnem, wyśpiewaj go. Życie jest walką, podejmij ją. Życie jest tragedią, pojmij ją. Życie jest przygodą, rzuć się w nią. Życie jest szczęściem, zasłuż na nie. Życie jest życiem, obroń je... Mysle,że każda z was wybierze wers dla siebie najważniejszy,mój to ten podkreślony ![]() Pozdrawiam
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaaa. Cudneee. <33 Dziękuje bardzo. ; ** * Jedna chwila z Tobą odmieniła moje życie. <33 * Bez Ciebie w moim życiu szaro. * Myśli moje zawsze z Tobą. * W twych objęciach kłaść się spać. ; ** * Mi wystarczą Twoje słowa. ; )) * Dzielić wszystkie wspólne chwile. <3
|
|
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Ciesze sie, ze sie podobaja
![]() Cytat:
"Gdzieś pośród sześciu miliardów głów dwie pary rąk, dwie pary nóg, Na zawsze Ty i ja..."
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
|
#907 |
|
Rozeznanie
|
Nie oglądam się za siebie, chyba że po to, aby sprawdzić, czy zamknęłam drzwi na klucz.
Igraszki losu. Wolę być niedoskonała wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego. Nie ma marzeń ponad miarę. W prawdziwym życiu książę odchodzi z niewłaściwą księżniczką Delektuję się oczekiwaniem na Twoje dłonie. Drżę jak liść na wietrzę, bo czuję że cię tracę ... Ranię siebie do bólu granic. Znaleźć na nowo miłość i sens - najprawdziwsze. ... to tylko złudzenie. Nie zobaczysz moich łez. Możesz robić to co chcesz ;]] Już nie łudzę się ze to ma sens. Już nie oszukasz mnie. Nie myśl ze zraniłeś mnie. Też nie zawsze byłam fair ;]] W kłamstwa dalej swoje brnij.
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. Miłość nie jest całkowicie gotowa. Ona się staje. Nie jest solidnym zakotwiczeniem w porcie szczęścia, ale podniesieniem kotwicy i kursem na pełne morze w czasie łagodnej bryzy czy burzy. Nie jest triumfalnym TAK, wielkim punktem finalnym w muzyce pośród śmiechów i braw, ale jest mnóstwem TAK, które wypełniają życie, pośród mnóstwa NIE, które się skreśla po drodze. miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka. Czym jest miłość? Miłość nie jest idealna, platoniczna, tragiczna, ślepa, szalona, boska, przyjacielska, rodzicielska, synowska, braterska, małżeńska. Miłość nie jest afektem, emocją, sentymentem. Miłość nie jest brutalnym ani subtelnym, ani jakimkolwiek posiadaniem. Miłość nie jest wulgarną ani wyszukaną przyjemnością. Miłość nie jet czymś, czym można handlować. Miłości nie można w sobie zaskarbić ani jej tanio lub drogo, za bajońską sumę kupić, nabyć na własność i zamknąć pod kluczem. Miłość nie jest czyjaś. Miłość nie nakłada obrączki i nie ściąga obrączki. Miłość nie poślubia ani się nie rozwodzi. Miłość nie włóczy się po sądach. Miłość się nie procesuje. Miłość nie przysięga i nie krzywoprzysięga. Miłość nie potrzebuje zapewnień o lojalności, wierności, wzajemności. Miłość nie potrzebuje wdzięczności. Miłość nie dzieli się na osobową i bezosobową. [...] Miłość nie jest przede wszystkim słowem. Żadnym słowem. Ani tym, co na pseudopoczątku, ani tym, co tutaj. Gdyby miłość była słowem, zostałaby zaduszona pod lawiną znaczeń, interpretacji, spekulacji, kombinacji, które - na to słowo zwalają się. Tak własnie zduszone, zadławione, zmiażdżone jest słowo miłość. W świecie słów słowo miłosć nie znaczy nic. Mówiąc inaczej, znaczy to, co komu się podoba, co kto chce, co komu slina na język. W świecie słow, czyli na świecie ludzi-słów słwoo miłość ocieka posiadaniem, pożadaniem, chciwością tych co co chcą. Ale miłość, rzecz jasna, nie jest słowem. Miłość jest spontanicznym, bezinteresownym czynieniem miłości, tak jak słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest słońcem w świecie heliosowym, miłość jest słońcem w świecie księżycowym. Słonce jest słońcem w świecie jasności, miłość jest słońcem w świecie ciemności. Takie cosik znalazłam może się przyda
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
Mam Prośbę
![]() Szukam opisów, pasujących do takiej sytuacji: Jestem juz jakis czas z moim chłopakiem, ale juz nie jest jak kiedys. Czasem odnoszę wrazenie, ze juz mu nie jestem potrzebna. Macie coś o tym, że chciałabym żeby potrafił czasem pokazac ze mu zalezy ?? niekoniecznie takie wprost, ale żeby dały mu do myślenia. wiem, ze nie jestem mu obojetna, ale zeby czasem sam potrafil to pokazac. ![]() Proszę Was Kochane Baaaaaaaaaaardzo kilka ode mnie : And you say you belong to me and ease my mind. / I powiedz, że należysz do mnie i uspokuj moje myśli. Uwierz, to zobaczysz, są ludzie dla których na stówę coś znaczysz. siła przyciągania. <3 you don't care about us . / nie dbasz o nas . I can feel you on my lips I can feel you deep inside / czuję Cię na moich ustach, czuję Cię w samym środku siebie Podejdź, weź mnie za rękę, ja też cię wezmę chętnie. You’re a kiss away In your arms I’m going to stay / jestes dlugim pocalunkiem w twoich ramionach zmierzam zostac I love to hear you say that you love me With words so sweet/ kocham sluchac kiedy mowisz ze mnie kochasz takimi slodkimi slowami Everything is gonna be alright When I'm yours and you are mine / wszystko bedzie dobrze kiedy bede twoja a ty moj Sometimes I feel Like this whole thing isn't real | Czasami czuję, że to wszystko nie jest prawdziwe Powiedz mi ze bedzie dobrze Wmawiaj mi że szczęście mam Jeśli się powtórzyłam, przepraszam. ;*
|
#910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mała powiedziała: - A kiedy już nas nie będzie, czy w dalszym ciągu będziesz mnie kochał, czy miłość przetrwa? Duży przytulił Małą i spoglądali w noc, na księżyc w ciemnościach i jasno świecące gwiazdy. - Mała, spójrz na gwiazdy, jak świecą i płoną, a niektóre z nich zgasły już dawno temu.Mimo to wciąż błyszczą na wieczornym niebie, bo widzisz, Mała, miłość jest jak światło gwiazd - nie umiera nigdy… <3 Pytasz czy Cię kocham? co rozumiesz pod tymi słowami? czy tą tęsknotę, gdy Cię nie ma obok mnie? to uczucie pustki, gdy musisz już iść? tę łzę, gdy wiem, że nie zobaczę Cię przez jakiś czas? - Jestem szczęśliwa. Nigdy w całym swoim życiu nie czułam się tak dobrze. A ty? - Ja? - Przytula ją do siebie. - Ja czuję się znakomicie. - Tak, że mógłbyś dotknąć palcem nieba? - Nie, nie tak. - Jak to nie tak? - O wiele wyżej. Co najmniej trzy metry nad niebem. Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze.... ;** "Ty zawsze byłeś. Po prostu przyszedłeś z ulicy i tak już zostało. Odkąd Cię kocham, zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak naprawdę to nie było "przedtem" przed Tobą. Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. Tęskniłam już tak sobie trochę na zapas. Żeby później tęsknić mniej, gdy już pójdziesz do domu. I tak nie pomagało. " Wymarzyłam sobie chłopaka, który będzie idealny... Wymarzyłam Go bo myślałam, że nigdy nie znajdzie się taki, który będzie choć troszeczkę do niego podobny... Marzenia są po to żeby zajmowały czas i rzadko się spełniają... Szukałam miłości która mnie pokocha... Szukałam odwzajemnienia uczuć... Szukałam miłości, która uskrzydla... Szukałam miłości, która pozwala być ze sobą pomimo przeciwności losu... Szukałam Ciebie... Nie ma takich słów które są w stanie wyrazić to co czuje... Kocham Cię i zawsze będę Kochała... Zawsze będę przy Tobie... Zawsze będziemy... Jesteś tym "Jedynym"... Jesteś Nim i Ja to wiem... To o Tobie marzyłam od zawsze... To o Tobie Śniłam... To Ty byłeś... Jesteś i Będziesz Najsłodszym Motywem Moich Snów... Nie widzę już Siebie... Widzę Nas... Nie liczy się to co Nas dzieli... Ważne jest to co Nas łączy... Ważne jest to co czuje w sercu i widzę w oczach... Kocham Cię za tą Magie którą Wprowadziłeś do Mojego Życia... Kocham Cię za Twój każdy Oddech... Za każdą chwilę kiedy Jesteś przy Mnie... Kocham Cię ponad wszystko co Stworzone... Kocham Cię najmocniej jak tylko Mogę Kochać... Odnalazłam Siebie w Tobie... Jesteś Tylko Jeden... Dzięki Tobie się uśmiecham... Dzięki Tobie Jestem... Dziękuję że jesteś! Moje Ty marzenie ;* Gdy jestem cicha - Pytasz, co się stało. Gdy Cie ignoruję - Poświęcasz mi swoją uwagę. Gdy Cie odpycham - Przyciągasz mnie do siebie. Gdy mnie widzisz w najgorszym stanie - Mówisz, że jestem piękna. Gdy zaczynam płakać - Przytulasz mnie i nie odzywasz się słowem. Gdy widzisz jak idę - Podkradasz się za mną i przytulasz. Gdy się boję - Ochraniasz mnie. Gdy kładę głowę na Twoim ramieniu - Nachylasz się i mnie całujesz. Gdy kradnę Twoją ulubioną bluzę - Pozwalasz mi ją zatrzymać i spać z nią w nocy. Gdy Ci dokuczam - Ty też mi dokuczasz i robisz, że się śmieję. Gdy nie odzywam się przez długi czas - Zapewniasz mnie, że wszystko jest dobrze. Gdy patrzę na Ciebie z wątpliwością - Uzasadniasz. Gdy biorę Cie za rękę - Łapiesz moją i bawisz się moimi palcami. Gdy zdradzam Ci sekret - Zatrzymujesz go dla siebie. Gdy patrzę Ci w oczy - Nie patrzysz w inną stronę, póki ja tego nie zrobię I za to Cie kocham;* Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca |
|
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
hej, macie może cos w stylu że uśmiecham sie, bawię, udaje ze wszystko jest w porzadku ale tak w glębi duszy naprawdę bardzo cierpię i nie wiem co ze sobą zrobic ..
|
|
|
|
#912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsza z życiowych ról: mieć na ustach uśmiech, a w sercu ból... Największym błędem jest udawanie, że to co boli nas obojętne jest... Udaję, że wszystko dobrze.. Dziwna jestem, jak na kogoś, kto mówi, że wszystko jest ok.. Ona cały czas sie śmieje... Ale śmieje się, żeby nie płakać...
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja jak zwykle z prośbą.
![]() A więc. Proszę jakieś polskie, angielskie, niemieckie, francuskie, obojętnie jakie opisy takie do 17 liter, ale mają mieć takie znaczenie coś w stylu: Podniecasz mnie, jarasz mnie. itd. Z góry dzięki
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
idealane... o takie mi wlasnie chodzilo
|
|
|
|
#915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
A coś o tym, ze o nim mysle, i ze jest kims waznym i o tym ze mam taka straszliwa nadzieje!!
ode mnie: Kochała...bez wzajemności tak... Myślami mam Cię obok |
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
Niewidoczne jak powietrze z górskich łąk...
![]() Zachód słońca nad jeziorem, zwykłe dni... ![]() Kilka dźwięków co przyprawia Cię o dreszcz. Każdy swoje 10 minut ma, by na jawie przeżyć wielki sen. ![]() Nie trwać, Nie czekać, Nie szlochać...
|
|
#919 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Co?! - Och... Nic. Wszystko. - Co dokładnie?- Spytał, spięty. - Ty mnie kochassz! Nie mogłam się nadziwić temu odkryciu. Nagle wszystko stało się jasne. W jego oczach malowało się jeszcze zatroskanie, ale jego usta wygięły się w tak uwielbianym przeze mnie łobuzerskim uśmiechu. - Oczywiście, że Cię kocham. Kocham jak wariat. 2.Co to jest MIłOść ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie... i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca. ojj ciesze się ze sie spodobaloo![]() Cytat:
2.uwodź mnie.tak jak to robiłeś zawsze. 3.tesknie za toba . nie za tym toba w ktorym sie stales . 4.Jakoś wolałam to co było, jakoś mi szkoda przeszłości. 5.Czasem nie lubimy zmian, prawda? Ja tej nie lubię. 6.Znó spojrz na mnie tak,żeby cały swiat pojasniał. 7.zajrzyj mi w oczy i powtórz znów te dwa słowa.. 8..tęsknię . odnajdziemy się ? 9.Obudź namiętność.znów. 10.pokaż jak mnie kochasz.. 11.zrób coś booo zależy mi na Tobiee 12.pokaż mi, że bardzo chcesz.. 13.jeszcze raz zabierz mnie do pierwszej łzy.. 14.Chciałabym by znów kolorowe oczy twe po nocach do mnie śmiały się. Cytat:
2.Co innego w sercu,co innego na twarzy.. 3.delikatnie smutna, subtelnie zdruzgotana... 4.smutna istotka, z cudownymi marzeniami, uśmiecha się przez łzy do własnych myśli... 5.A jednak umiem oszukiwać nie tylko samą siebie ale i innych .. 6.Boli mnie dusza .. 7.To nie tak jak myslicie .. wszystko udawane.. 8.Spojrz w moje oczy .. wszystko zrozumiesz.. |
|||
|
|
|
#920 |
|
Wtajemniczenie
|
dontlookdown, porywam ten : Już nie ma ciemnej oprawy oczu, nie pachnie wanilią, nie stara sie wygladac perfekcyjnie. Nie musi.
ślicznie dziękuje Do you see the truth through all their lies? / Czy widzisz prawdę pomiędzy wszystkimi ich kłamstwami? Do you see the world through troubled eyes? / Czy widzisz świat przez zatroskane oczy? Lie here on the floor and cry on my shoulder. / Połóż się tu na podłodze i płacz na mym ramieniu. I'm a friend. Seen the look of anger on your face. / Widziałem spojrzenie pełne złości na twojej twarzy. Did I disappoint you or let you down? / Zawiodłem Cię, sprawiłem Ci ból? You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. / Dotknęłaś mojego serca, dotknęłaś mojej duszy Zmieniłaś moje życie i moje cele. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. / Miłość jest ślepa, wiem kiedy moje serce było zaślepione przez Ciebie. I've kissed your lips and held your head. / Całowałem twoje usta, tuliłem twoją głowę. and so I say I don’t love you, though it kills me. / Więc mówię: nie kocham cię Chociaż to mnie zabija. I know you well, I know your smell. / Znam Cię dobrze, znam twój zapach. I've been addicted to you. / Jestem od Ciebie uzależniona. I've seen you cry, I've seen you smile. / Widziałem jak płaczesz, jak się śmiejesz. And I love you, I swear that's true. I cannot live without you. / Kocham Cię, przysięgam, że to prawda Nie potrafię żyć bez Ciebie. ’cause I love anybody fool enough to believe. / Bo nie pokocham nikogo, kto jest na tyle głupi, by uwierzyć. once he was a lover sleepin' with another, Now he's just known as a cheat. / Dawniej był kochankiem, spał z różnymi Teraz jest znany jako oszust / kłamca.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2008-11-15 o 12:06 |
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
masz mój wzrok na sobie, dobrze leży? powiedz
|
|
|
|
#922 |
|
Zadomowienie
|
Łatwiej wierzyć jeśli wciąż utwierdzasz, Że nie znikne z Twego serca... A tamten zapał? Jeśli kochać to nie na raty. ...jak dziecko, które lubi uczucia okazywane w prost. Kochanie...? Bo to tak jak w maratonie. Trzeba rozłożyć równo siły... no nie potrafie, ale próba była. Trzymaj się
|
|
#923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() macie coś jeszcze? dziękuje ;*
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
hej ;-) nie było mnie kilka dni, a tu tyle stron... ^^
![]() MartyYysia1 - boskie,boskie,boskie.! ;*;] no to parę moich : Let's turn...away from the mirror... | Odwróćmy się od lustra Our rules...our game| Nasze zasady, nasza gra. That life is really bigger than you and I. | To życie jest naprawdę większe niż Ty i ja. We all love the sun But we still need the rain. | Kochamy słońce, ale ciągle potrzebujemy deszczu. Everyone's a star Look inside you know you are. | Każdy jest gwiazdą, spójrz na siebie, wiesz, że jesteś. Friday night we'll feel alright. | Piątkowa noc, będziemy czuć się świetnie. What you really care about me? | Czy naprawdę przejmujesz się mną? I wish that you would call and say "We made a big mistake". | Chciałabym,żebyś zadzwonił i powiedział: "Popełniliśmy błąd". 'Cause in the end I'm only human. | Bo na końcu jestem tylko człowiekiem. ![]() ![]() ![]() Have you seen me cry? | Widziałeś mnie płaczącą? Have you ever really looked into my eyes?| Czy kiedykolwiek naprawdę spojrzałeś w moje oczy? Try to control me but that's gonna change. | Próbujesz mnie kontrolować, ale trzeba to zmienić. I'll squeeze you, unease you, I'll freeze you| Ograniczę Cię, zaniepokoję Cię, zamrożę Cię. Alarm you, disarm you, I'll charm you| Zalarmuję Cię, rozbroję Cię, zaczaruję Cię. I'll block you, unlock you, I'll shock you | Zablokuję Cię, Otworzę Cię, Zaszokuję Cię. I'll have you wrapped around my finger. | Będę miała Cię owiniętego dokoła mojego palca. My invitation is not just a game. | Moje zaproszenie nie jest tylko grą. I've got the power to turn this around. | Mam siłę, żeby to odwrócić. 'cause it's my life and I wear the crown . | Bo to moje życie i ja tu noszę koronę. buśś. |
|
|
|
#925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
~~ I smutek nagły w kącikach marmurowych ust... ~~ Zmęczona noc, wymięta biel i słońce choć blade, tak pali mnie z wizazu.. ~~ I wciąż widzisz uśmiech... dobrze, że serce skrywam głębiej... ~~ A jeśli myślisz, że uśmiech to oznaka radości... mylisz się... to maskowanie łez... ~~ Bo może tak już ma być... że za uśmiechem twarzy chowa się smutek duszy...
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że przez ostatnie 3-4 dni nic nie pisałam, ale musiałam się uczyć. Wywiadówka się zbliża i pasowało mi niektóre ocenki popodciągać. :P No a wczoraj późno wróciłam i już mi się na kompa nie chciało siadać..Kocham ;*
Nie pozwolę więcej zranić..za nic.! Opowieść zmęczonych ust.. ..czas, w którym słowa znaczyły tak wiele.. Słowa dawno zapomniane.. Już nie wołam i nie płaczę.. Sama siebie nie poznaję.. Nawet moje serce zaciśnięte w pięść.. ..i życie bym oddała by cofnąć czas.. Zrób wszystko bym nie bała się słów.. Nie zwątpię w Ciebie, w ogień pobiegnę.. Ja już nie chcę więcej łez.. Przebić głową serca mur, złapać oddech.. ..bo każdy przecież chce być szczęśliwy. Moje uczucia nie są na niby.. ;( Na koniec świata, w kosmos z Tobą chce.. <3 ..czy ja już nie mam prawa do szczęścia? Mam Ciebie czyli wszystko Kochanie.. <3 W Twoich ramionach poznałam kąt, w którym pragnę się zaszyć.. ..bo wszystko za oddech Twój oddam.! <3 Sama siebie nie poznaję
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to tak jak w maratonie. Trzeba rozłożyć równo siły...
kradne dziekuję
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
~Nie przeceniaj się, to nie dzięki tobie wschodzi rano słońce
![]() ~Twój zapach drogich perfum i mydła zawraca mi w głowie ![]() ~Nie widzisz świata poza mną? A byłeś z tym u okulisty? ![]() ~Czasami wszystko jest takie proste ![]() ~Od tamtej chwili już wiedziałam, że będziesz mój ![]() ~Bo tyle razy się spotykamy i tak często na siebie wpadamy.. ![]() ~Było zimno, a ty zaproponowałeś mi gorącą czekoladę, bo miałeś wolny wieczór... ![]() ~Bo uwielbiam, kiedy jesteś taki zapatrzony, obserwując jak tańczę z innym
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
TiScatteroUnaFoto
xxxJuanaxxx zwariowanna nastychick Jesteście kochane ![]() ![]()
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
Czasem zdarza mi się coś ukraść więc wstawiam teraz coś od siebie ;p
...i zyli długo i szczęśliwie ...bo czekanie na Ciebie jest jak czekanie na deszcz w czasie suszy... źle mi się śni. "niewidzialna dłoń prowadzi mnie Dobry przyjaciel nie pozwoli byŚ robił glupoty ... ... sam .! Marzenia realiom są obce Czyżby to miłość zapukała do mego nieczułego, skutego lodem serca? Kocham Cię 70 sekund na minutę,100 minut na godzinę,40 godzin na dobę,500 dni w roku Jesienna melancholia... Zdejmij kamizelke uczucioodporna Puste oczy pełne kłamstw... Teraz przytul mnie mocno, czule tak namiętnie... Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia Czarną karetą odjeżdżam w zapomnienie..... otuliła się ciemnością, smutkiem,rozmyślając o szczęściu. stworzyła swoją rzeczywistość Ja wezmę klej i posklejam serce, Ty weź kredki i dorysuj mi uśmiech Ich kann auch ochne dich / juz umiem żyć bez ciebie ... ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia.........<3 Kochanie! Tak słodko mi smakujesz..! ;* Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli .... kreślę na szybie szkic mych planów. na razie tylko tyle pamiętam ale jak coś to dopiszę;* Mam nadzieję że komuś się przyadzą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

moga takze byc krótkie..jakie byście tam juz dziewczynki znalazły!!
licze na Was bo strasznie potrzebuje.

) 

moje wypocinki 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)