|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4
inc0rrect;
Masz racje, nawet teraz, gdy oglądam TV z siostrą, śmieje się, ale jak tylko zapadnie cisza udaje, że coś mi do oka wpadło, wychodze. Po prostu płakać mi się chce .. dziuniaa; A mnie się zapytał ostatnio czy `już` kogoś mam. Powiedziałam, że nie. Ale to pytanie zabrzmiało jak nie wiem co. Bo on miał dziewczyne następnego dnia, a ja po 2,5 tyg. gdybym miała to to co było nie miało dla mnie żadnego znaczenia - wg Niego .. Ale już Go nie chce, musze wytrzymać, po jakimś czasie wszystko się ułoży. Musi. Takie jest życie. Boje sie, że On, jak ja już się przyzwyczaję, napisze. I wtedy wróci. Wszystko. On tak potrafi. Po jakimś czasie się odezwać, przeprosić. dziuniaa; I chyba napisze tylko, że przepraszam za wczoraj, ale sam mnie do tego prowokowałeś. [ Napisałam, że poczułam się jak zwykła szma.ta, a On? nic. zero., ale teraz wie co o Nim myśle ] ehjano; Właśnie, tak bardzo chciałabym mu napisać, że mi Go brakuje. Tak bardzo. On do mnie pisał, `Kochana jesteś`; ` Świetna dziewczyna z Ciebie`. I co ja miałam o tym myśleć? A teraz nagle ma mnie w du.pie. Nie wiem, nie wiem, jestem aż tak naiwna .. *** Czyli, napisałam do Niego, przeprosiłam, ale i tak uważam, że to Jego wina. I wiecie, już nawet nie szukam chłopaka, nie. Nie chce żeby to wszystko się powtórzyło. " Przestałam na miłość już całkiem, tylko ona znalazła przypadkiem mnie. Nie przypadkiem, wiem samotność zabija .. " Czytałam dziś nasze rozmowy, płacz. Przypomniałam sobie nasze rozmowy, płacz. Oglądałam zdjęcia, płacz. Tyle wylanych łez przez jednego faceta .. Ehh. ![]() " I jedyne czego masz za mało to silnej woli "
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-11-15 o 21:47 |
|
|
|
#1922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie tym razem nie dam sie znów wykorzystać....
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo to był mój najlepszy przyjaciel, mogłam mu powiedzieć wszystko, a On? Pocieszył. Zawsze. Wspierał. Teraz? W Jego życiu już mnie nie ma. Nie będzie. Czekam na Jego urodziny, bo będę mogła napisać i złożyć życzenia ..
|
|
|
#1924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale rozumiesz, to była taka miłość, której się nie bałam. W którą wierzyłam. Tylko jak wszystko się skończyło, gdy zrozumiałam, że już to nigdy nie wróci. Załamałam się. Całą noc nie spałam, w szkole? Nic, siedziałam, żeby siedzieć. Chodziłam w kółko i nic więcej. Przez cały czas gapiłam się w tel., bo miałam nadzieję, że On napisze. Nie. I wracałam do domu, bez obiadu, do pokoju, sprawdzałam wiadomości, nic. Położyłam się i płakałam. Nie miałam innego wyjścia. Po jakimś czasie On napisał, było pięknie. Ale widać, jak się skończyło, znowu tak samo .. Oj, dziękuje. I wiem, że Ciebie też boli.
|
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór kochane!
właśnie skonczyłam nadrabiac zaległości, od czwartku mnie nie było bo miałam zjazd i wróciłam przed chwilą.. oj dużo się widzę działao...trochę się czytając upłakałam , trochę też pośmiałam! Dreamerka wie, że ją uwielbiam, ale ja to powtórzę jeszcze raz: uwiebiam Dreamerke pomysły z potraktowaniem ciuchów tego palanta!!!!! warto zaadaptować na potzreby chwili!! Myślę ze niejednej z nas mogłyby sie przydac! Sa genialne!i warte rozważenia jak najbardziej! zakupiłam kochane ksiązkę: dlaczego mężczyźni kochają zołzy? i też pragnę sie teraz na takową wyedukować!!!
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
#1927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wrzuta.pl/audio/n2bBnRuz5...akompabiempata
Ty dobrze wiesz, że ja Ciebie ko... i nigdy nie przestanę. |
|
|
|
#1929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A placze? Owszem placze, czesto , zwlaszcza wieczorami no ale takie jest zycie. Zycie chloszcze..
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Heh a mi brakuje tego i tego, rozmow o *******ach, o rzeczach waznych i mniej waznych, planowania przyszlosci (zareczyny, slub i te sprawy), nawet mielismy 'chwile grozy', ze w ciazy jestem.. I brakuje mi jego dotyku.. Tego jak przytulal, brakuje mi jego wzroku takiego ze nie trzebabylo zadnych slow.. Wszystkiego mi brakuje.. |
|
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny postanowilam napisać bo juz nie wytrzymuje. Byliśmy razem prawie 3 lata(w styczniu miało byc 3) a on nagle z dnia na dzień powiedział, że nie wie co czuje i wyjechal. Powiedzial ze spotkamy sie za dwa tygodnie i porozmawiamy no i dwa tygodnie mija jutro
dzwonie dzisiaj zeby sie z nim umowic na jutro a on ze mozemy sie spotkac pogadac i zaczal mnie zbywac. Zapytalam co robi a on ze gdzies jedzie. No i dowiedzialm sie gdzie powiedzial ze sie z kims spotyka ze to nie jeszcze na powaznie ale jednak. nawet nie poczekla az sobie wszystko wyjasnimy a mialam mala nadzieje ze przemyslal i moze bedziemy razem. A tu takie cos, swiat mi sie zawalil bo mielismy juz jakies plany na przyszlosc i mowil ze kocha. Okropnie boli tym bardziej ze wiem ze jest gdzies tam z inna
|
|
|
|
#1932 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze nie pofatygował się po rzeczy.
pewnie się nadal w łóżku kotłują i nie w głowie mu ciuchy. A poza tym, musiałby znosić mój widok a to pewnie nie jest mu miłe. Najgorsza jest świadomość że dla człowieka z kórym byłam tyle lat, jestem mnie warta niż kupa. ![]() Nawet nie ma dla mnie szacunku. Nie moge tego pojąć, Nie kocha mnie- ok, ale żeby tak nie szanować??? Chociażby ze względu na te lata powinien. Ta myśl jest w tym wszystkim najgorsza, Bo czuje się zgnojona, poniżona.
|
#1933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zarówno twój nie ma do Ciebie jak i mój porażka
|
|
|
#1934 |
|
Raczkowanie
|
Dolaczam sie do was. Nigdy wczesniej nie pisalam ale dzisij musze sie komus wygadac
Tez tak czuje i to tak z dnia na dzien. Czuje sie okropnie ponizona jakbysmy nigdy nie byli tak blisko
|
|
|
|
#1935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() heheh zdolni Ci faceci , wyuczyli się regułki na zakończenie zwiazku jesteś piękna, cudowna, wyjątkowa, ciesze się ze Cie poznałem a później ni z gruchy ni z pietruchy paaaaaaaaaaaa poprostu rewelacja. Miałam to samo mój jeszcze gadał takie pierdoły że napewno sobie kogoś znajde bo taka kochana dziewczyna jak ja nie bedzie długo sama .Oni to są tepi myslą ze uczucia można zabić na zawołanie ![]() Wow to naprawde hit i nowość , kurcze on wie ze za 5, 10 by wyszło no jaki jasnowidz Nie moge czemu to nas spotyka , czy zycie nie mogłoby być prostrze, ![]()
|
|
|
#1936 |
|
Raczkowanie
|
Boże dziewczynki ;(
****......... ;(
|
#1937 |
|
Raczkowanie
|
No moj tez tak powiedzial ze zycie sie dalej toczy a ja na pewno dlugo nie bede sama. Zwodzil przez dwa tygodnie ze niby nie wie czego chce a ja czekalam na rozmowe a dzisiaj juz z inna gdzies polazl. Oni w ogole nie maja serca
jak myslicie spotkac sie jutro z nim? czy olac te jego wyjasnienia?
|
|
|
|
#1938 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: Szczęśliwa właścicielka swojego kąta na najwspanialszym wizażowym wątku Nie planuję się wymeldować;)
|
hej Dziewczynki...
czytam Was i dochodzę do jednego wniosku... Dziś, a właściwie to już wczoraj minęło 6 miesięcy jak jestem bez P...W czwartek miesiąc jak nie jestem z M... Ja tu do Was nie pasuję, ja nie tęsknię za nikim....Ja nie płaczę za kimś...Ja nie chcę kogoś... Ja tęsknię za czymś, "płaczę" za czymś, chcę "czegoś" a nie fizycznego kogoś... Choć już sama nie wiem czy nie lepiej byłoby mieć do kogo tęsknić...Tak to wszystko jest rozmyte, taka bliżej nieokreślona pustka....
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-trafne spostrzeżenie. Dawałam Wam ostatnio radę że jak zapragniecie do nich napisać to po 50 przysiadów- i teraz wiem że przede mną ciężkie dni, ale jakie nogi będę miała
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewuszki
![]() ale mi się teraz przytrafiło... Właśnie jestem po rozmowie z eksem i wiecie co.. znów rewelacje.. tym razem przekonuje mnie ze chce coś więcej ze nie będzie tak jak ostatnio (wykorzysta i zamilknie) ale chce się starać o mnie... a no i jeszcze z łaski swojej raczył mnie poinformować ze coś do mnie czuje (nienazywający tego czegoś ) chciał się spotkać jutro ale powiedziałam mu nie... no wiec zapytał czy nie mogli byśmy zobaczyć się jako koledzy/przyjaciele- na co ja mu ze nie może być moim kolega/przyjacielem... bo widocznie tez wciąż coś do niego czuje... a tak się nie da... Później powiedziałam mu ze nawet gdyby coś miedzy nami to najpierw musimy poważnie porozmawiać, No wiec powiedziałam mu jak to cholernie sie boje a on zapewnił mnie ze wie jak to jest... Noo i co ja mam teraz zrobić ? Może to tylko taka jednodniowa jego zachcianka która trwa już 2 dzień ? Jak ja bym chciała aby wreszcie było dobrze... Wcześniej tez tak gadał noo i było chwile love story a potem morze łez... ![]() Kobietki pomóżcie.. mam kompletny mętlik... nie wiem co robić! Nie myślę teraz racjonalnie... błagam was. Pomóżcie...
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' Edytowane przez ehjano Czas edycji: 2008-11-16 o 00:58 |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
ehjanowiesz juz że on chce się z Tobą spotkać. Poczekaj, daj sobie kilka dni, odwlecz tą rozmowę,
|
|
|
|
#1943 |
|
Raczkowanie
|
Bądź wolny od złudnych przeszkód i wyzwolony od lęku, który one rodzą, a osiągniesz najczystszą nirwanę...
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 22:13 |
|
|
|
#1944 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj nie mogłam zasnąć, tabletka pomogła.
Sen miałam o Nim. Obudziłam się i .. chciałam dzwonić. Nie wiem co mi się stało, potem sobie przypomniałam, że już nie ma Nas. Jestem ja i jest On. Zwlekłam się z łóżka i nic więcej mi się nie chce. A jutro jest poniedziałek, trzeba znowu zacząć udawać, że już jest OK. Przez ten tydzień byłam w domu. I tyle myśli, tyle niezapomnianych chwil. dziuniaa chyba też będę musiała to wszystko skasować, ja tylko czytam i czytam i czytam. A wiecie, co dowiedziałam się na końcu? - że bał mi się powiedzieć, że ma inną, że nie wiedział co ja mogę zrobić .. Myślał, że pobiegnę do Niej i powiem to wszystko?! MyaDiva Tak będę robić, za każdym razem jak będę chciała zadzwonić i napisać - 50 przysiadów. Może tak mi minie. I rzeczywiście, powiedział na koniec `jesteś wspaniała, nie będziesz długo szukać innego. jesteś mądra, ułożysz sobie życie` .. Tęsknie .. ` Tyle było pomyłek, teraz to wiem, ale dla Nas za późno, żeby dziś naprawić je. Zgubiona miłość, stracony czas, nie masz siły na miłość, na zazdrość też ` Dobra, wykasuje wszystkie rozmowy, usunę wszystkie zdjęcia, wszystkie wiadomości z tel. znikną .. A numery? Niech zostaną, w dniu Jego urodzin złoże mu życzenia i wtedy będzie koniec.
|
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
Bądź wolny od złudnych przeszkód i wyzwolony od lęku, który one rodzą, a osiągniesz najczystszą nirwanę...
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 22:13 |
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Usunełam.
Umyłam się, krem pod oczy i teraz już nie mogę płakać. Trzeba zacząć od nowa. Wszystko. Od nowa.
|
|
#1947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko dlaczego on jest ciągle w mojej głowie? on mnie wyrzucił ze swojego życia (bo nie wierzę już że kiedykolwiek byłam w jego sercu) a ja nie potrafię go wyrzucić z moich myśli... wokól mnie tylu wspaniałych ludzi, ciekawych miejsc, rzeczy, tyle możliwości...a ja budze się i zasypiam z myślą o czlowieku, o którym nie warto myśleć.... to jest jakaś paranoja... asica-lobuzica ja też czuję się jak kupa, szmata, zero, NIC....tylko dlaczego????? przecież to jak oni nas potraktowali świadczy tylko o nich a nie o nas!!
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
|
#1948 |
|
Raczkowanie
|
Jakby Was tu pocieszyć...
eeh .! Może zacznę od tego ,że powinnyście być silne! wiem ,że łatwo mi to mówić ale uwierzcie że ja też to przechodziłam i jestem taka sama jak Wy. Wiem jak ciężko jest sie ogarnąć ,wziąść w garść! Ale to doświadczenie na prawdę umacnia!Nie zrozumiecie tego dziś,ani jutro,ale zrozumiecie.Trzeba dać 'czas czasowi' . Bowiem to wszystko przeminie a w życiu są na prawdę gorsze rzeczy . Oni nie umarli,żyją. Chyba gorzej byłoby gdyby miało się przechodzić ich starę.. tylko strate w innym sensie. Prawda? Nie trzeba wiecznie czekać na ich powrót.. choć tak mocno tęsknicie, choć tak bardzo pragniecie by byli przy Was! Powinnyście mieć na uwadze że oni są troche inaczej skonsturowani niż My. Im dużej przychodzą do głowy różne rzeczy.Ale wkońcu zrozumieja! Uwierzcie że tak będzie. Tyle że wtedy powinno być już za późno. Oczywiscie są też tacy (asi Ex) którzy nie zasługują na to by chociażby wystawić mu walizke przed drzwi. Chociaż nie wiem dlaczego ale odnosze takie wrażenie jakbyś czekała na to że on wkońcu przyjdzie po te ciuchy.. mam racje? . Sztuką jest dojrzeć do cierpienia. Pokonywać je a nie poddawać mu się bez walki! Więc siły kobitki !! Ja wiem ,że dacie radę!
|
#1949 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#1950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwierz ,że ja również w bezwzględny sposób zostałam potraktowana ! (bowiem przez smsa dowiedziałam się o rozstaniu) ,dlatego też doskonale Cię rozumiem! Kilka dni po, spotkałam Go i dowiedziałam się że mnie nie kocha, i że teraz jest szczęśliwy! Ale mimo wszystko żyłam dalej.. Starałam się nie myśleć, zajmować się wszystkim innym,byle nie myśleniem, nie rozpamiętywaniem. A to że nie okazuje skruchy świadczy tylko źle o Nim. Ma chłopak tupet że po takim czasie bycia razem nie okaże chociaż że mu źle po rozstaniu. Ale główka do góry maleńka! Wszystko jest do przeżycia.OK? i trzymajmy się tego.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

ale nie tym razem nie dam sie znów wykorzystać....
Stylistka paznokci
)

zarówno twój nie ma do Ciebie jak i mój
Po prostu suuuuuper!!!!!!Widział ktoś takiego osła????