![]() |
#1981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Ja znowu z innej beczki
![]() Skoro tu same znawczynie nie tylko perfum, ale i pudrów (dzięki przy okazji, skorzystam sobie podstępnie z tej IsaDory) to chciałam zapytać, czy jest szansa byście polecił jakiś dobry, sprawdzony żel do mysia twarzy ![]() Edit: Czy waldek-v6 należy do tych zaufanych? ![]() Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2008-11-15 o 20:32 Powód: zapobieganie mnożeniu postów :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
a jaki masz typ cery? bo ciezko w ciemno polecac
mieszana? ja dosc lubie Johnson &Johnson z peelingiem ale taki zwykly w bialej tubie-ladnie pachnie Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-15 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak mądrze prawi glamourous zależy jaką masz cerę ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-15 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
A teraz myję twarz zwykłym mydłem dla dzieci z AA... ![]() Kiedyś podbierałem mamie żel z Pharmaceris A, ale średni był dla skóry nastolatka. Za 35 zł w aptece kupisz również Cetaphil- bardzo fajny, można stosować bez wody i naprawdę świetnie oczyszcza skórę.No i jest przeznaczony dla cery szczególnie wrażliwej (stąd możliwośc mycia bez wody). Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-15 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Wtajemniczenie
|
Ano
![]() ![]() Co do rodzaju żelu... Mam aktualnie piankę Seba Med (lubię ją, ale nadaje się tylko na rano, bo z makijażem/resztkami takowego sobie nie radzi - jak ktoś z resztą w KWC napisał). Myślałam o czymś bez SLS, ale teraz to w sumie nie wiem. Wypisałam sobie póki co YR Camille i Neutrogenę (ale nie wiem, czy jeszcze dostępna). Nivei nie lubię. Nie mogę się przekonać do tej firmy (do tego stopnia, że oddałam płyn do demakijażu beż testowania - po co go kupiłam: nie wiem). Kosmetyków Zaji też nigdy dotąd nie używałam... Myślisz, Vesenko, że warto? ![]() A8tpk - miałam Czystą Skórę Garniera (jak to brzmi ![]() ![]() ![]() W ogóle rozważam przejście na mydła, ale jakoś tak... pianki, zwłaszcza z pompką, są dużo łatwiejsze w użyciu. Zaraz poszukam co to ten Cetaphil ![]() ![]() Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2008-11-15 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja polecam żel do wrażliwej skóry Nivea Visage - taki różowy z granulkami. Jest jak krem, bardzo delikatny, ma przyjemny zapach i dobrze myje twarz nie dając uczucia ściągnięcia.
Natomiast jeśli nie masz suchej skóry to może niebieski Nivea Visage? Jeszcze Garniera żel-krem oczyszczający - różowy jest dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
rude jest piękne:)
|
hm... wlasnie valdek-v6 jest na liscie zaufanych sprzedawcow ,kupowalam raz u niego sprawnie i szybko.
Teraz licytacja 28 10,przelew poszedl 29 .10, do tej pory nie ma przesylki na maila nie odpowiada ,Dzwonilam 2 razy za pierwszym razem (wtorek) podal ,ze przesylka wyszla poprosilam o numer przesylki kazal zadzwonic na drugi dzien (sroda) zadzwonilam uslyszalam ,ze nie wyslal bo .... nie ma tej wody i moze mi zrekompensowac wysylajac EDP (chodzi o NR) uzgodnilismy ,ze moze wyslac ,poprosilam o wysylke bo zalezalo mi zeby doszla do soboty(14.11.). Dzis sobota minela przesylki nie ma .W poniedzialek bede dzwonic. Mam mieszane uczucia nawet jesli towar w porzadku ,to jednak nie polecam ,nadal czekam i nie wiem kiedy otrzymam przesylke.
#1988 |
Wtajemniczenie
|
Fenris, ten różowy z Garniera miałam i bardzo zły nie był (ten z pompką), ale szukam lepszego
![]() Poczytam jeszcze składy tych, które podałyście, dzięki. Jak znajdę chwilę na wypad do drogerii/ apteki to dokonam zakupów i się wrażeniami podzielę. Czarnazuzia1 - współczuję:/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wizażu bywam sporadycznie częściej czytam niż coś odpisuje. Po 1 nie znoszę używać laptopa na którym mój TŻ ma po...ny system i zanim cokolwiek na nim wygeneruje 3 razy mi się zawiesi 2 razy wyłączy, 4 razy skasuje wiadomość. Po 2 moja pociecha to chyba ma motorek w pupci ![]() Po 3 zawsze kiedy jest TŻ i pilnuje malej ja wynajduje jakieś glupoty do zrobienia. Po 4 ostatnio strasznie wypadłam z obiegu. Wprawdzie w większości wypadków wiem o czym jest mowa ale jakos tak mało pewnie się czuje w tematach. A z zasady jak nie znam sie na czyms bardzi dobrze to nie włączam się do dyskusji. Zawsze sobie powtarzam ze jak bede miała chwilkę czasu to wpadne na wizaz i co? du..a blada. Moze jak nie bede planowac to w koncu mi sie uda. A tymczasem zamieszczam halloweenowe zdjecie mojej pociechy ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2008-11-15 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz czego szukasz w zelu- konkretnej konsystencji, zeby makijaz usuwal, ziarenka, lubisz ziolowe jakies... a nad jakim Diorem myslisz lub Chopardem? LL edp jest absolutnie zachwycajaca! ja tez wlasnie wynalazlam piekne oferty na L by LL ![]() Eenax- Mala jest sama slodycz i urok ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-15 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
rude jest piękne:)
|
Eenax ale Ewcia juz duza ,kurcze dopiero czekalas na rozdwojenie ,a tu juz panna
![]() Vesenko dzieki musze sprawdzic ten zel bo lubie kosmetyki Ziaji.
#1993 |
Wtajemniczenie
|
Eenax - o żelach do twarzy mowa, dla mieszańców
![]() Twoja pociecha wygląda obłędnie w tym wdzianku - a dynia własnoręcznie wykonana? Bardzo mi się podoba. Zawsze sobie obiecuję, że zorganizuję uczniom prawdziwe Halloween (włącznie z przyniesieniem dyni), ale jakoś zawsze za późno sobie przypominam, że to już ![]() Vesenka - pewnie się skuszę na Zaję, bo już mi parę razy przez myśl przechodziła ![]() ![]() Przy okazji - jak go używasz? Chodzi mi właśnie o to słabe pienienie... Ja czasem sięgam po szampon Babydream z Rossmanna i zawsze chyba za dużo go wylewam na głowę, bo właśnie nie chce mi się pienić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mam tych propozycji, aż nie wiem, za co się brać. Powiem tak - pianka z rana (Seba Med) bardzo mi odpowiada. Na noc natomiast chciałabym coś, co usunie mi makijaż (wiele tego zazwyczaj nie ma, ale jednak). Szukam chyba czegoś gęstszego. Nie wiem tylko, czy to dobry pomysł pod Effaklar K. Po piance SM wieczorem poprawiam sobie tonikiem tej firmy, a on ma chyba jakiś alkohol w składzie. To chyba za dużo dla mojej buzi. Bardzo mi się marzy Miss Dior Cherie EDP, kupuję ją już chyba z pół roku, ale idą święta, więc jest nadzieja... A jeśli chodzi o Chopardy to Mira Bai i Casmir ![]() ![]() A L to sama ciekawam. Ale póki co nie będę zaspakajać ciekawości, bo zbankrutuję jeszcze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Ziaj bardzo lubię kilka kosmetyków, ale jest też parę takich, które mi nie służą.
![]() |
#1997 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzięki glamourous, niestety nie mam pojęcia czym będzie leciał ten chłopak, i nie bardzo mam jak sie dowiedzieć. Ale dzięki - dobra rada na przyszłość ![]() Twister N. Kamali będzie ( Violette ) ![]() ![]() Vasenko - BC właśnie sprzedałam ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-15 o 21:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Wtajemniczenie
|
Ok, dziękuję Ci bardzo. Będę próbować
![]() Zmykam do męża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zdradzisz gdzie te oferty...? ![]() ![]() BTW dostałam newsletter od Lolita Lempicka Parfums i zastygłam w zachwycie nad limitowaną edycją Midnight Randez-vous ![]() załączam zdjęcia.
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natasha, zobacz sobie to np- 16 funtow ![]() http://cgi.ebay.ie/Lolita-Lempicka-L...1%7C240%3A1318 Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-15 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na razie nic nie wiem, tylko tyle co ze strony --> http://www.parfumslolitalempicka.com/ ![]()
![]() |
#2003 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
o nie wlasnie dostrzeglam ze pozarlam cale opakowanie 130g migdalkow w czekoladzie!!!!!!!!!!!!! tak je sobie skubalam caly wieczor a teraz zdalam sobie sprawe ze to tak jakbym pozarla prawie 1,3 czekolady pewnie z milion kalorii a juz co najmniej 900.aaaach i ja sie zastanawiam skad mi te boczki rosna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zadomowienie
|
oh, ja też!
![]() nie znam francuskiego, a jak się wchodzi na stronę główną LL, to jest link do "Espace Professionnel" - L'Atelier des Experts des Parfums Lolita Lempicka czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi? ![]()
#2006 |
Wtajemniczenie
|
Niedobre !
Mąż się za książkę wziął, bo się do monitora przykleiłam... Takie cuda! |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
z obrazkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Wtajemniczenie
|
Mówi, że ma obrazki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jest słodka jak śpi a urocza jak broi. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zasadniczo to mam w szafce duuuze opakowanie migdalow w czekoladzie (i cukrowej skorupoce) Ann Berg i pewnie bym sie skusiła gdyby nie to ze jak bym otworzyła to bym nie przestała pałaszowac puki by sie dno nie pokazało a to by było zaiste zgubne dla mojego żoładka, brzucha, boczków, ud, pupy,celulitu itp.
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
raczkuje? to takie fajne jest jak maluchy chodzic jeszcze nie potrafia a juz ich wszedzie pelno
![]() ![]() a cellulit i tak mam, wiec co mi tam jeden mniej czy wiecej ![]() on:- a co to jest? ja: pomaranczowa skorka on:??????????? ja: no takie nierownosci na skorze on: przeciez ty nie masz, Ewa ma (Ewa to nasza przyjaciolka) ja- zirytowana: a skad ty do cholery wiesz co Ewa ma na tylku i udach??!! on- wcielenie niewinnosci: przeciez na twarzy ma i rekach.... biedny niedoinformowany myslal ze z ta pomaranczowa skorka i nierownosciami chodzi mi o piegi!!! Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-15 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.