![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
a wytłumaczyłaś TZowi ze dla szwagra to nie sa zarty tylko jego normalne zachowanie wobec Ciebie? opowiadałaś mu że szwagier juz tak cię traktował zanim poznałaś TZa? opowiadałaś jak on Ci dokuczał, robił na złośc i sprawiał przykrosc? i że nie ine mialo to zwiazku z TZem ale tylko i wyłącznie z Tobą? I jak się czułaś kiedy tak było? i jak się czujesz teraz gdy znowu probuje namieszac Ci w życiu widząc Cię szczęsliwą przy boku TZa? opowiedz mu o tym wszystkim od początku! a jesli dalej by nie był pewny to bedąc na Twoim miejscu po prostu spytałabym się dlaczego nie ma do mnie zaufania, dlaczego nie wierzy osobie na ktorej mu zalezy a wierzy tym ktorzy robą wszystko zeby zasiac w nim wątpliwości? bo jesli po opowiedzeniu tego wszystkiego TZ miałby jakies wątpliwosci to chyba raczej z nim jest coś nie tak - przepraszam za sformułowanie - mam na mysli to, ze jesli nie chce Ci zaufac to on sam stwarza problem. takie jest moje zdanie w tym temacie. Powodzenia kochana - mam nadzieje, ze TZ zrozumie i ze wszystko sie ułoży ![]() miłego weekendu! ja zaraz zmykam do auchana po odzywki do włosów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 | |||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ja, pomimo tego, że na dnie kosmetyczki walają się pewnie jakieś cienie, prawie wcale ich nie używam ![]() Podkłady, pudry, róże - tylko na wielkie okazje. Na codzień wolę dłużej pospać niźli gimnastykować się przed lustrem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Upatrzone mam jedne, ale nie będą mi dane ![]() Po skoku kursu dolara nieprędko na nie "nazbieram". Od wielu, wielu lat nie widzę w sklepach nic senspwnego na zimę, więc [o zgrozo dla mojego TŻ'ta, bo ich niecierpi] niezmiennie biegam w moich ulubionych tzw. buciorach. Całe szczęście są nie do zdarcia. Ale powiem, że tak fantastycznych butów to chyba nigdy w życiu nie miałam - wygodne, ciepłe, stabilne... po prostu ulubione ![]() Cytat:
Najnowszy patent na samochód by my TŻ - Toyota Prius ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Jak ja kocham weekendy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Werka ja Cię bynajmniej do fryzury R nie namawiam- prawdę powiedziawszy to ani mnie to chłodzi ani grzeje- ja jedynie wyrażam obawy odnośnie tej trwałej
![]() Kasiu bez podłogi to raczej nie kupię ![]() Asiu- prius- od razu przypomniał mi się skecz Jeffa Dunhama- mik mik Nam dzisiaj w oko wpadła też Toyota ale yariska z 2004 z niezłym wyposażeniem ![]() ![]()
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis tez zamierzam leniuchowac z dziwnymi substancjami we włosach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tak się wtrąciłam w wypowiedź Jolie. Ja dziś ślęczę[rzecz jasna ![]() No to tak się wtrąciłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1687 |
Gość
|
Odnośnie trwałej, nie musisz się obawiać, postaram się by dobrze w niej wyglądać - fryz ala afro mi się marzy od zawsze
![]() ![]() Teraz dam wam linka - od niego mi łzy na policzkach lecą.... http://pl.youtube.com/watch?v=5qPjiNPruOA - dziś się popłakałam.... Ta piosenka jest rozczulająca do maksimum, a ta sytuacja (zakończenie w 2005 roku kadencji mojego ulubionego polityka Gerharda Schrödera) mnie wzrusza do maksimum... Kupiłam dziś farbę - co się ciekawego okazuje, odcień Babylone jest taki sam jak I3 więc mam następcę - jest identyko... (teraz mam łatwiej bo będę szukać C1 zamiast I3, choć jak będzie I3 to nie omieszkam kupić). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Ha zaraz będę mieć WAXA i olej kokosowy
![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam chodzić w czepku ![]() ![]() ![]() ![]() Izuś odezwij się, widzę Cię !!! ![]() ![]()
![]() |
#1689 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I w stópki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
mnie własnie totalnie rozbroiła moja mama która stwierdziła ze ten lorys to ma taki zapach jak kiedys jakies meskie mydła do golenia...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Wtajemniczenie
|
busted
![]() tak was podczytuje, ale mam dzis takiego kaca, niewyspanie i w ogole spadek formy, ze siedze cichutko ![]() u mnie wszystko toczy sie dobrze, chyba ![]() ![]() ![]() Nawet chleb pieke... ![]() Marzenko, to w takim razie ciagle trzymam kciuki, bedzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#1692 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowałam że muszę wytrzymać! ![]() ![]() Tylko jeszcze się zastanawiam..czy nie pofarbować na kolor naturalnych włosów?Chociaż też chyba tego nie zrobię! Może tylko podetnę końcówki by równo rosły?? A co do oczek- Dziękuuuję ![]() jestem z nich dumna!! ![]() Cytat:
![]() Absolutnie szwagier nie miał prawa tak mówić!! Co to za wtrącanie się między Tobą a Tż i skąd on niby wie co ty czujesz i chcesz skoro mu się nie zwierzasz??? Wróżka jest? jak najszybciej wyjaśnij sprawę Tż'owi ..że Ty tak nie myślisz! Bo to chore by miał się popruć związek przez czyjś nieuczciwy i kłamliwy jęzor ![]() Cytat:
![]() Miałam dziś wykłady od 8 do 16.. w nocy nie mogłam sprać -zasnęłam po 1 a wstałam o 6. Masakra! ![]()
![]() |
![]() |
#1693 |
Gość
|
Ja czytam sobie o tostach i pseudo blogu27 - nie wiem które gorsze.... i co moment mam taką minę
![]() ![]() Po prostu humor mi poprawiają.... kurczaki, muszę na piątek w przyszłym tygodniu znaleść jakiś wypadek, katastrofę itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Ok, dzisiaj jestem padnięta, a jeszcze wypadałoby się pouczyć. Byłam na kursie, po 5 godzinach snu, wstałam o 5:30- pogańska godzina ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam- ciskała gromami, aż z mamą nie mogłyśmy wytrzymać ze śmiechu
![]()
![]() |
#1696 |
Zadomowienie
|
Ja znowu przelotem
![]() Aaa..., idziś znów proszę o kciuki ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Wtajemniczenie
|
Emila, trzymamy!!
![]() ![]() za mnie tez dzis poprosze... ![]()
![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Iza - Ty miałaś się uczyć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 | |||||
Zakorzenienie
|
Aaaa tam - cicho być
![]() Oby tak dalej ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do tynku, to może ja zamiast drapać, będę zakładać nowy ![]() Przygarnę Cię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o sytuację z Tż to Tigresska pięknie napisała wszystko: Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niech taki ogień poza piecem płonie w Waszych sercach ![]() Alem romantyczna ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 | |||
Zakorzenienie
|
Tradycji musi stać się zadość
![]() Cytat:
![]() Co do koloru, to ja osobiście byłabym za zmianą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobry wieczór maniaczki ![]() Oglądam Mam Talent (ale Paloma przegięła... ![]()
![]() |
![]() |
#1701 |
Gość
|
Kciukasy dla Porcelain
![]() Virka - płaczę - zobacz link do piosenki (daję jeszcze raz - to My Way Franka Sinatry - http://pl.youtube.com/watch?v=5qPjiNPruOA - ta wersja wywouje u mnie łzy - posłuchajcie), kiedy ją puszczam to mi na oczach się łzy wiszą.... i płaczę ze szczęścia za czwartek, bo wreszcie zaczyna wszystko sie normalnie układać, jeszcze tylko ten ideał spotkać i będę mogła fruwać (ale nie odfrunę z tąd ![]() Nie mam zamiaru kupować w Sephorze czy Douglasie, co chwilę babka do mnie przychodzi z tekstem "w czym mogę pani pomóc" a mnie krew zalewa ![]() ![]() A i jeszcze jedno - virka ja się z informatyków nie cieszę, mam złe wspomnienia ![]() Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-15 o 20:38 Powód: musiałam napisać link do piosenki |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
"Kończ Waść , wstydu oszczędź ! " - Tak mi się jakoś dziwnie skojarzyło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Werka dopóki płaczesz ze szczęścia, to wszystko jest dobrze
![]() Nie każdy informatyk to ZŁO ![]()
![]() |
#1704 |
Gość
|
Wierzę, tylko ja, po swoich przejściach - ach trudno mi to wszystko zrozumieć...
Herodlin - nie przesadzaj, te łzy Gerdiego mnie ruszają jak rzadko które... jak on płacze to i ja płaczę.... Wam wszystko widzi się przez ten Gazociąg Północny, ja go oceniam ogólnie - gospodarkę niemiecką ruszył, zrobił super reformy... dla mnie ideał (żaden facet mu nie dorówna), mam dla niego especjal miejsce w sercu i zawsze jest mile widziany, a nawet bardzo mile... Jak jakiś facet się przyczepi, a on wtedy przyjedzie to wszystko rzucę - dla niego mogę latać.... jak szalona.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
tigresska -
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
dawno nie kupowałam olei więc nie bijci, ale po ten olej za słodkich migdałów musze się toczyć do zielarskiego czy dostane w aptece?
![]() ![]() a te mleczka jak uzywam codziennie do twarzy to musze trzymać w lodówce, czymoge postawić w łazience na półce? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Sorry, nie zdzierżę ! Werka - jeśli chcesz pogadać o socjaliście Schroderze -o tym jak sprzedał Polskę - Rosji -za parę metrów sześciennych gazu, o jego planie 2010 i o jego projektach udoskonaleń socjalnych - zapraszam na PW.
Włosomaniaczki - to nie arena do rozmów politycznych. Możemy podyskutować np: dlaczego moj TŻ padł, jak Go nasz sąsiad krzakówką własnej roboty ugościł ?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
A jak - post pod postem !
Niniejszym uprzejmie proszę o wybaczenie mi wynurzeń przedstawionych w poście numer porządkowy : 1709 Jesteśmy w wątku : Forum Plotkowe - dlatego też każdy temat jest na tak zwanym : miejscu. Przyznaję się do popełnionego błędu w ocenie i mam nadzieję, że moja samokrytyka zostanie pozytywnie potraktowana. Osoby zainteresowane uprasza się o wybaczenie ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.