Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-15, 10:19   #1681
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
virka, Estelle, tigresska, mariola, Jolie, Weronika, Heroldin --> Bardzo dziekuje Lepiej mi jak Wam sie wygadalam. I przeprasam ze nie cytuje ale i tak bede pisala jedno i to samo do wszystkich wiec chyba nie bylo sensu
Niestety, niemozliwe jest zeby TZ nie widzial mojego szwagra bo razem pracuja! Na dodatek TZ siedzi nad morzem co on sam interpretuje w ten sposob: ja siedze nad morzem, gdzie nie ma zywej duszy z twoim szwagrem ktory mnie bedzie pilnowal, a ty jestes w POlsce wsrod znajomych, bylych facetow, adoratorow, masz mnostwo wolnego czasu, mozesz chodzic na dyskoteki, imprezy itd... Oczywiscie mi tego nie powiedzial wprost...ale wiem ze ma takie obawy po rozmowie ze szwagrem! Rozmawialam juz z siostra, ale ona stwierdzila to co ja na poczatku, ze szwagier sobie zartuje. Powiedzialam o tym TZowi, ale on powiedzial ze mu to na zarty nie wyglada, tym bardziej ze mowi o tym juz od kilku dni. Co prawda udalo mi sie mu wytlumaczyc wszystko, ale wiem ze ma watpliwosci Wczoraj jeszcze powiedzial: A moze on wie o czyms o czym ja niewiem? No i powiedzcie mi kochane po co ma we mnie TZ watpic przez jakeigos dupka!!! Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy, ale naprawde bardzo mi przykro
.

a wytłumaczyłaś TZowi ze dla szwagra to nie sa zarty tylko jego normalne zachowanie wobec Ciebie? opowiadałaś mu że szwagier juz tak cię traktował zanim poznałaś TZa? opowiadałaś jak on Ci dokuczał, robił na złośc i sprawiał przykrosc? i że nie ine mialo to zwiazku z TZem ale tylko i wyłącznie z Tobą? I jak się czułaś kiedy tak było? i jak się czujesz teraz gdy znowu probuje namieszac Ci w życiu widząc Cię szczęsliwą przy boku TZa? opowiedz mu o tym wszystkim od początku! a jesli dalej by nie był pewny to bedąc na Twoim miejscu po prostu spytałabym się dlaczego nie ma do mnie zaufania, dlaczego nie wierzy osobie na ktorej mu zalezy a wierzy tym ktorzy robą wszystko zeby zasiac w nim wątpliwości? bo jesli po opowiedzeniu tego wszystkiego TZ miałby jakies wątpliwosci to chyba raczej z nim jest coś nie tak - przepraszam za sformułowanie - mam na mysli to, ze jesli nie chce Ci zaufac to on sam stwarza problem. takie jest moje zdanie w tym temacie. Powodzenia kochana - mam nadzieje, ze TZ zrozumie i ze wszystko sie ułoży

miłego weekendu! ja zaraz zmykam do auchana po odzywki do włosów
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 11:42   #1682
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
[COLOR=Black]Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcżę tego buszowania wśród tzw. kolorówki.
Kudy mi tam do Was ... Mam tylko jedną pomadkę do ust, od lat ten sam kolor i ta sama firma {co ja biedna zrobę, jak zaprzestaną produkcji ?} i żdnego błyszczyka.
Kasiu, nie przejmuj się
Ja, pomimo tego, że na dnie kosmetyczki walają się pewnie jakieś cienie, prawie wcale ich nie używam
Podkłady, pudry, róże - tylko na wielkie okazje.
Na codzień wolę dłużej pospać niźli gimnastykować się przed lustrem i co najwyżej tusz w pracy na rzęsy położę, ale to max, co może ze mnie być

Cytat:
Czyżbym taka jakoś mało kobieca była ?! Może ta minimalizacja to i dobre dla mojej skołatanej i przez lata wymęczonej koniecznością dokonywania wyboru między torebkami i butami psychiki ! Np. już od paru miesięcy nie mogę kupić sobie nowej torebki, bo nie mogę, nie jestem w stanie wybrać. Paskudny dylemat !
A co ja mam powiedzieć mój wieloletni wstręt to wszelkiego rodzaju mazideł typu krem, żywa nienawiść do rajstop [może to nieeleganckie, ale już wolałam gołe nogi ], brrr... Torebek jako takich tez niezbyt tolerowałam - wolałam nieśmiertelne plecaki ... no teraz nadganiam trochę bo odkryłam przyjemność ze stosowania kremu [jednak!], torebek też mam kilka [choć i tak jak się uczepię to biegam na okrągło tylko z jedną ] i te nieszczęsne rajstopy... Wolę pończochy, a co
Cytat:
Z butami w tym sezonie nie będę miała kłopotu ! Nie kupię, jedynie przez witryny będę oglądać i . Nadeszła {wróciła} moda na model do kostek. Cudności, śliczności, szczególnie te z kokardkami. Dlaczego nie kupię ?! Taki model buta wizualnie baaardzo skraca nogi, a ja Jolantą Rutowicz raczej nie jestem. Pozostało mi więc : i wzuwać te z ubiegłego roku .
Oj buty, buty...
Upatrzone mam jedne, ale nie będą mi dane
Po skoku kursu dolara nieprędko na nie "nazbieram".
Od wielu, wielu lat nie widzę w sklepach nic senspwnego na zimę, więc [o zgrozo dla mojego TŻ'ta, bo ich niecierpi] niezmiennie biegam w moich ulubionych tzw. buciorach. Całe szczęście są nie do zdarcia.
Ale powiem, że tak fantastycznych butów to chyba nigdy w życiu nie miałam - wygodne, ciepłe, stabilne... po prostu ulubione

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
ja zaraz jadę oglądac autka- może coś niedługo zakupię [tzn. mamusia zakupi]
O!!!
Najnowszy patent na samochód by my TŻ - Toyota Prius

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
a wytłumaczyłaś TZowi ze dla szwagra to nie sa zarty tylko jego normalne zachowanie wobec Ciebie? opowiadałaś mu że szwagier juz tak cię traktował zanim poznałaś TZa? opowiadałaś jak on Ci dokuczał, robił na złośc i sprawiał przykrosc? i że nie ine mialo to zwiazku z TZem ale tylko i wyłącznie z Tobą? I jak się czułaś kiedy tak było? i jak się czujesz teraz gdy znowu probuje namieszac Ci w życiu widząc Cię szczęsliwą przy boku TZa? opowiedz mu o tym wszystkim od początku! a jesli dalej by nie był pewny to bedąc na Twoim miejscu po prostu spytałabym się dlaczego nie ma do mnie zaufania, dlaczego nie wierzy osobie na ktorej mu zalezy a wierzy tym ktorzy robą wszystko zeby zasiac w nim wątpliwości? bo jesli po opowiedzeniu tego wszystkiego TZ miałby jakies wątpliwosci to chyba raczej z nim jest coś nie tak - przepraszam za sformułowanie - mam na mysli to, ze jesli nie chce Ci zaufac to on sam stwarza problem. takie jest moje zdanie w tym temacie. Powodzenia kochana - mam nadzieje, ze TZ zrozumie i ze wszystko sie ułoży
Tak, tak, i jeszcze raz tak

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 13:00   #1683
Narek
Zakorzenienie

Cześć wszystkim
Jak ja kocham weekendy Nareszcie można się wyspać(spałam do 12.30 ), śmierdzieć bez zażenowania Seboradinem i leniuchować bez ograniczeń

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 13:06   #1684
Jolie2601
Zakorzenienie

Werka ja Cię bynajmniej do fryzury R nie namawiam- prawdę powiedziawszy to ani mnie to chłodzi ani grzeje- ja jedynie wyrażam obawy odnośnie tej trwałej ot- to moje zdanie- kazdy ma prwo mieć inne- jak już napisałam to nie moja brocha.

Kasiu bez podłogi to raczej nie kupię

Asiu- prius- od razu przypomniał mi się skecz Jeffa Dunhama- mik mik
Nam dzisiaj w oko wpadła też Toyota ale yariska z 2004 z niezłym wyposażeniem nawet podgrzewane fotele ma
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 13:48   #1685
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Jak ja kocham weekendy Nareszcie można się wyspać(spałam do 12.30 ), śmierdzieć bez zażenowania Seboradinem i leniuchować bez ograniczeń
hej śpiochu!

ja dzis tez zamierzam leniuchowac z dziwnymi substancjami we włosach byłam w Auchanie kupiłam sobie Lorysa Jaborandi - czekoladowych o których pisała Sugar niestety nie było. nie podoba mi się zapach, taki jakiś fryzjerski ale po kuracjach z soku z czarnej rzepy na wlosach juz nic nie jest mi starszne jakie efekty - zobaczymy. najbardziej podobało mi sie to, że na kazdej odzywce Lorysa tłumaczenie było takie samo - o tym jak to wiatr niszczy włosy i jak działa lorys a oczywiscie to były rózne rodzaje odzywek
Stary 2008-11-15, 14:02   #1686
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Werka ja Cię bynajmniej do fryzury R nie namawiam- prawdę powiedziawszy to ani mnie to chłodzi ani grzeje- ja jedynie wyrażam obawy odnośnie tej trwałej ot- to moje zdanie- kazdy ma prwo mieć inne- jak już napisałam to nie moja brocha.
Heh Werka ja tutaj śledzę wątek i też nie zauważyłam żeby ktoś namawiał Cię do fryzury...
To tak się wtrąciłam w wypowiedź Jolie.
Ja dziś ślęczę[rzecz jasna ] nad genetyką, a w chwilach wolnych poczytuję sobie o olejach... kuszą mnie ! W sumie mogłabym zamówić przez internet, ale za kilka dni wyjeżdżam więc kupię na miejscu.
No to tak się wtrąciłam pozdro !
Stary 2008-11-15, 15:06   #1687
noname12345TPa
Gość

Odnośnie trwałej, nie musisz się obawiać, postaram się by dobrze w niej wyglądać - fryz ala afro mi się marzy od zawsze ( zakochałam się w nim w 2003 roku...) Wiem, że to fryzura wymagająca, ale będę wyglądać seksownie... same rzecz zresztą zobaczycie...
Teraz dam wam linka - od niego mi łzy na policzkach lecą.... http://pl.youtube.com/watch?v=5qPjiNPruOA - dziś się popłakałam....
Ta piosenka jest rozczulająca do maksimum, a ta sytuacja (zakończenie w 2005 roku kadencji mojego ulubionego polityka Gerharda Schrödera) mnie wzrusza do maksimum...
Kupiłam dziś farbę - co się ciekawego okazuje, odcień Babylone jest taki sam jak I3 więc mam następcę - jest identyko... (teraz mam łatwiej bo będę szukać C1 zamiast I3, choć jak będzie I3 to nie omieszkam kupić).
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 15:13   #1688
paprif
Zakorzenienie

Ha zaraz będę mieć WAXA i olej kokosowy, ślęczę w wątku ziołowo/mazidłowo... i coś nie chce mi się stronka otworzyć ... o już jest .
Uwielbiam chodzić w czepku robić miksturkowe mazidła .

Izuś odezwij się, widzę Cię !!!
Stary 2008-11-15, 15:20   #1689
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Cześć wszystkim
widzę, że mnie pobiłaś bo ja zwlekłam się już przed 11

Cytat:
Asiu- prius- od razu przypomniał mi się skecz Jeffa Dunhama- mik mik
O tak uwielbiam te skecze, szczególnie Ahmeda

Cytat:
Nam dzisiaj w oko wpadła też Toyota ale yariska z 2004 z niezłym wyposażeniem nawet podgrzewane fotele ma
Hehehehe, też lubię, jak mi ciepło w pupę
I w stópki

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 15:30   #1690
tigresska
Zakorzenienie

mnie własnie totalnie rozbroiła moja mama która stwierdziła ze ten lorys to ma taki zapach jak kiedys jakies meskie mydła do golenia...
Stary 2008-11-15, 16:05   #1691
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Izuś odezwij się, widzę Cię !!!
busted

tak was podczytuje, ale mam dzis takiego kaca, niewyspanie i w ogole spadek formy, ze siedze cichutko
u mnie wszystko toczy sie dobrze, chyba troche szybko, ale... Piotrus chyba niedlugo do mnie wpadnie, doczekac sie nie moge [mimo ze widzialam sie z nim kolo 12].
Nawet chleb pieke...
Marzenko, to w takim razie ciagle trzymam kciuki, bedzie dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 17:25   #1692
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Pierwsze co sobie pomyślałam, to - ach te oczyska i rzęsiska Pozazdrościć Z kolorkami zgadzam się do Dziewczyn, ale co do włosów: patrz niżej...

NIE ŚCINAJ!!!!!!!!!!! ABSOLUTNIE!!!!!
Nie ścinam!!!
Zdecydowałam że muszę wytrzymać!
Tylko jeszcze się zastanawiam..czy nie pofarbować na kolor naturalnych włosów?Chociaż też chyba tego nie zrobię!
Może tylko podetnę końcówki by równo rosły??

A co do oczek- Dziękuuuję
jestem z nich dumna!! Nawet na dobrą sprawę bym tuszu nie musiała stosować, bo rzęsy też mam gęste-długie-i mocno podkręcone

Cytat:
Alez Twoj szwagier jest bezczelny...
Musisz na spokojnie Tz-towi wszystko na spokojnie wytlumaczyc...Bedzie dobrze, w koncu to Ciebie powinien sluchac, a nie Twojego szwagra
Zgadzam się!!
Absolutnie szwagier nie miał prawa tak mówić!! Co to za wtrącanie się między Tobą a Tż i skąd on niby wie co ty czujesz i chcesz skoro mu się nie zwierzasz??? Wróżka jest?

jak najszybciej wyjaśnij sprawę Tż'owi ..że Ty tak nie myślisz!
Bo to chore by miał się popruć związek przez czyjś nieuczciwy i kłamliwy jęzor

Cytat:
Cześć wszystkim
Jak ja kocham weekendy Nareszcie można się wyspać(spałam do 12.30 )
ja ja już nie

Miałam dziś wykłady od 8 do 16..
w nocy nie mogłam sprać -zasnęłam po 1 a wstałam o 6. Masakra!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 17:47   #1693
noname12345TPa
Gość

Ja czytam sobie o tostach i pseudo blogu27 - nie wiem które gorsze.... i co moment mam taką minę
Po prostu humor mi poprawiają.... kurczaki, muszę na piątek w przyszłym tygodniu znaleść jakiś wypadek, katastrofę itd..
Stary 2008-11-15, 18:54   #1694
nebya
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

Cytat:
No to powiem Ci, że albo robisz super zdjęcia , albo coś nas kantujesz , bo z tego co widzę, to Twoje pudełko podoba mi się bardziej niż moje (a w zasadzie Kasi ). Twórz dalej, bo na prawdę warto Szkoda, żeby się talent marnował
Dziękuję
Piszę serio, jest tam dużo niedociągnięć, ale zdjęcie zrobione z tej lepszej strony I trochę rozmazane, więc nie widać krzywych krawędzi

Ok, dzisiaj jestem padnięta, a jeszcze wypadałoby się pouczyć. Byłam na kursie, po 5 godzinach snu, wstałam o 5:30- pogańska godzina Jakoś wytrzymałam 1,5 godziny wykładu z chemii, ale łatwo nie było I jeszcze ta pogoda... Okropieństwo. Jak wróciłam do domu to byłam nieźle wkurzona. Ale już jest dobrze Wszystkie wasze wpisy nadrobię jutro, bo dzisiaj to już tylko łóżeczko

nebya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 19:13   #1695
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Jak wróciłam do domu to byłam nieźle wkurzona.
Potwierdzam- ciskała gromami, aż z mamą nie mogłyśmy wytrzymać ze śmiechu

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 19:36   #1696
Porcelainnn
Zadomowienie

Ja znowu przelotem Mam nadzieję, że jutro uda mi się wszystko nadrobić, bo się za wami stęskniłam!

Aaa..., idziś znów proszę o kciuki

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 20:03   #1697
blonndee
Wtajemniczenie

Emila, trzymamy!!
za mnie tez dzis poprosze...
Stary 2008-11-15, 20:08   #1698
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Emila, trzymamy!!
za mnie tez dzis poprosze...

Iza - Ty miałaś się uczyć!
Stary 2008-11-15, 20:18   #1699
virka
Zakorzenienie

Cytat:
cicho- ja tam swoje wiem
Aaaa tam - cicho być

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Łzy radości mi się w oczach pojawiły... Jestem szczęśliwa...
Oby tak dalej

Cytat:
Virko - - zobaczysz będzie dobrze..
Dziękuję

Cytat:
Ostatnio wchodzę i co - "mąż informatyk" - o nie - stare czasy mi się przypominają, jeden facet był właśnie informatykiem, a tyle złego mi zrobił
Mąż informatyk - tak Mówię to jako żona informatyka

Cytat:
virka - o.k. - próbuj ! Wraz z moimi wszystkimi magiczno-mistycznymi mocami jestem z Tobą. !!! Nic nie życzę, żeby nie zapeszyć !
Miej tylko na uwadze ten tynk odrapany ze ścian, tak jak u Jolie .

Co do tynku, to może ja zamiast drapać, będę zakładać nowy

Cytat:
a no- ciotuchna mnie za to z domu wywali
Przygarnę Cię No worries

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
virus --> jak dorwe aparat to moge sie pochwalic, ale chyba najlepiej by bylo gdybym sie pochwalila zakupami jak juz 2 rzeczy przyjda z Allegro bo wczoraj zrobilam 2 przelewy i teraz czekam z niecierpliwoscia na przesylke. I dziekuje za powitanie
Chwal się co masz, a później będzie reszta Będziesz nam dawkować
Jeśli chodzi o sytuację z Tż to Tigresska pięknie napisała wszystko:
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
i ja się z tym absolutnie zgadzam

Cytat:
u mnie wszystko toczy sie dobrze, chyba troche szybko, ale... Piotrus chyba niedlugo do mnie wpadnie, doczekac sie nie moge [mimo ze widzialam sie z nim kolo 12].
Nawet chleb pieke...
No, no Izuś jak już chlebek pieczesz, to jest cieplutko...nie tylko od pieca
Niech taki ogień poza piecem płonie w Waszych sercach
Alem romantyczna

Cytat:
Marzenko, to w takim razie ciagle trzymam kciuki, bedzie dobrze
Dziękuję

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 20:19   #1700
virka
Zakorzenienie

Tradycji musi stać się zadość

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Nie ścinam!!!
Zdecydowałam że muszę wytrzymać!
Tylko jeszcze się zastanawiam..czy nie pofarbować na kolor naturalnych włosów?Chociaż też chyba tego nie zrobię!
Może tylko podetnę końcówki by równo rosły??
I pięknie
Co do koloru, to ja osobiście byłabym za zmianą

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A co do oczek- Dziękuuuję
jestem z nich dumna!! Nawet na dobrą sprawę bym tuszu nie musiała stosować, bo rzęsy też mam gęste-długie-i mocno podkręcone
No nie dziwę się, że jesteś dumna ja bym też była

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Piszę serio, jest tam dużo niedociągnięć, ale zdjęcie zrobione z tej lepszej strony I trochę rozmazane, więc nie widać krzywych krawędzi
Pozostaje czekać na nowe decu z dobrymi zdjęciami

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Dobry wieczór maniaczki
Oglądam Mam Talent (ale Paloma przegięła... )

Stary 2008-11-15, 20:37   #1701
noname12345TPa
Gość

Kciukasy dla Porcelain
Virka - płaczę - zobacz link do piosenki (daję jeszcze raz - to My Way Franka Sinatry - http://pl.youtube.com/watch?v=5qPjiNPruOA - ta wersja wywouje u mnie łzy - posłuchajcie), kiedy ją puszczam to mi na oczach się łzy wiszą.... i płaczę ze szczęścia za czwartek, bo wreszcie zaczyna wszystko sie normalnie układać, jeszcze tylko ten ideał spotkać i będę mogła fruwać (ale nie odfrunę z tąd ) i hi,hi kasę na paru beuty stronach będę wydawać (sklepach).
Nie mam zamiaru kupować w Sephorze czy Douglasie, co chwilę babka do mnie przychodzi z tekstem "w czym mogę pani pomóc" a mnie krew zalewa tylko on line - czasem można tam dostać większe delikatesy
A i jeszcze jedno - virka ja się z informatyków nie cieszę, mam złe wspomnienia

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-15 o 20:38 Powód: musiałam napisać link do piosenki
Stary 2008-11-15, 21:25   #1702
Heroldin
Zakorzenienie

"Kończ Waść , wstydu oszczędź ! " - Tak mi się jakoś dziwnie skojarzyło...

Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 21:28   #1703
virka
Zakorzenienie

Werka dopóki płaczesz ze szczęścia, to wszystko jest dobrze
Nie każdy informatyk to ZŁO , nie można generalizować. To, że akurat raz trafił Ci się taki, po którym masz złe wspomnienia, to nie znaczy, że że po każdym informatyku już by tak było...

Stary 2008-11-15, 21:43   #1704
noname12345TPa
Gość

Wierzę, tylko ja, po swoich przejściach - ach trudno mi to wszystko zrozumieć...
Herodlin - nie przesadzaj, te łzy Gerdiego mnie ruszają jak rzadko które... jak on płacze to i ja płaczę....
Wam wszystko widzi się przez ten Gazociąg Północny, ja go oceniam ogólnie - gospodarkę niemiecką ruszył, zrobił super reformy... dla mnie ideał (żaden facet mu nie dorówna), mam dla niego especjal miejsce w sercu i zawsze jest mile widziany, a nawet bardzo mile... Jak jakiś facet się przyczepi, a on wtedy przyjedzie to wszystko rzucę - dla niego mogę latać.... jak szalona..
Stary 2008-11-15, 22:22   #1705
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroldin Pokaż wiadomość
"kończ waść , wstydu oszczędź ! " - tak mi się jakoś dziwnie skojarzyło...

:d
Stary 2008-11-15, 22:33   #1706
Heroldin
Zakorzenienie

tigresska - - jestem ponownie Twoim dłużnikiem !!!
Stary 2008-11-15, 23:06   #1707
Mirelkaaa
Zakorzenienie

dawno nie kupowałam olei więc nie bijci, ale po ten olej za słodkich migdałów musze się toczyć do zielarskiego czy dostane w aptece? wypróbuje go na buźce
a te mleczka jak uzywam codziennie do twarzy to musze trzymać w lodówce, czymoge postawić w łazience na półce?
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 23:36   #1708
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
tigresska - - jestem ponownie Twoim dłużnikiem !!!
rozumiemy sie bez słow

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
dawno nie kupowałam olei więc nie bijci, ale po ten olej za słodkich migdałów musze się toczyć do zielarskiego czy dostane w aptece? wypróbuje go na buźce
a te mleczka jak uzywam codziennie do twarzy to musze trzymać w lodówce, czymoge postawić w łazience na półce?
mirelka - ja nie moge się powstrzymac!
Stary 2008-11-16, 00:27   #1709
Heroldin
Zakorzenienie

Sorry, nie zdzierżę ! Werka - jeśli chcesz pogadać o socjaliście Schroderze -o tym jak sprzedał Polskę - Rosji -za parę metrów sześciennych gazu, o jego planie 2010 i o jego projektach udoskonaleń socjalnych - zapraszam na PW.
Włosomaniaczki - to nie arena do rozmów politycznych. Możemy podyskutować np: dlaczego moj TŻ padł, jak Go nasz sąsiad krzakówką własnej roboty ugościł ?!
Stary 2008-11-16, 01:13   #1710
Heroldin
Zakorzenienie

A jak - post pod postem !
Niniejszym uprzejmie proszę o wybaczenie mi wynurzeń przedstawionych w poście numer porządkowy : 1709 Jesteśmy w wątku : Forum Plotkowe - dlatego też każdy temat jest na tak zwanym : miejscu. Przyznaję się do popełnionego błędu w ocenie i mam nadzieję, że moja samokrytyka zostanie pozytywnie potraktowana.
Osoby zainteresowane uprasza się o wybaczenie !
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości