zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 12:38   #751
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

.
na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.

Edytowane przez polka746
Czas edycji: 2009-01-22 o 18:30
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 12:48   #752
GoodNight
Zadomowienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość

Kochana też tak czuje nieraz, na szczęście mamy tu siebie i sie wspieramy!

ps; ciekawe jakie nowiny przyniesie nam wszystkim weekend może komuś jaką niespodzianka? Oby! buziaki
Och, tak. Dobrze tak sobie ponarzekać i wiedzieć że jest ktos kto nie weźmie cie za wariatke tylko wie o czym mówisz

Ja to nie licze na niespodzianki w weekend. Najgorszy bedzie grudzien. Mikołajki, moje urodziny, święta, sylwester. Tyle okazji zeby TO zrobić. I pewnie znowu rozczarowanie
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 12:55   #753
_agatka
Rozeznanie

nie było mnie tylko 2 tygodnie, a tu prosze, prosze
Nestka, Chilanes - serdeczne gratulacje, odwiedzajcie nas jeszcze od czasu do czasu
Witam nowe oczekujące na zaręczyny!!!!
Malgosiab i eveline00 jestem w podobnym wieku i sytuacji zyciowej. Malgosiu - trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze potoczyło
moj TZ jak ktos go pyta o slub itp nic nie odpowiada, to 'nicniemowienie' wygląda conajmniej dziwnie, jesli jest jakies wieksze spotkanie to staram sie cos odpowiedziec zartobliwym tonem, ale nie jest to sympatyczne.
Chciałabym myslec o wspolnym zyciu, dziecku a tu nic, w wakacje po powaznej rozmowie stwierdzil ze narazie nie wie, juz za tydzien moje urodziny i 4 rocznica poznania sie jesli nic sie nie wydarzy to postawie sprawe jasno, tak jak Małgosia. chce wiedziec na czym stoje
Co do mieszkania, bo on zawsze sie tym wykreca, jest kilka mozliwosci- jego mama zaproponowała miejsce u nich w wiekszym pokoju!!(2-pokojowe mieszkanie), pietro u mojej babci, remont starego domu po jego babci, czy nawet tymczasowo stancja!!!; wychodze z załozenia ze jesli czegos sie chce to trzeba dazyc do tego, ale nie widze tego po TZ. Dam czas na ewentualna niespodzianke urodzinowa nie robiac sobie tez wielkich nadziei, a potem POROZMAWIAMY, bo trezba szanowac swoj czas!!!!!

p.s. - pierscionek jak dla mnie nie musi byc drogi (za 200-300zł mozna juz chyba cos kupic), wazne zeby byl, chociaz jak porownam ile TZ wydaje na autko co miesiac to taki 200-złotowypierscionek na cale zycie to pestka ...przypomniało mi sie jak znajoma powiedziala swojemu TZ ze teraz to sie pierscionki kupuje tak od 1500zł w gore i za miesiac dostała to co chciała!!!chlopak jest bardzo w niej zakochany bo wszystko bedzie tak jak ona chce - bezczelnie zazdroszcze

Edytowane przez _agatka
Czas edycji: 2008-11-14 o 13:04 Powód: dopisek o pierscionkach:)))
_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 13:55   #754
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość
martha330 dzięki życze udanego wieczoru z ukochanym

<nie>dziekuje
przygotowalam mala niespodzianke,mam nadzieje,ze mu sie spodoba..
zeby moj TZ mnie tak czyms zaskoczyl

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 14:57   #755
zviezdocka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GoodNight Pokaż wiadomość
Och, tak. Dobrze tak sobie ponarzekać i wiedzieć że jest ktos kto nie weźmie cie za wariatke tylko wie o czym mówisz

Ja to nie licze na niespodzianki w weekend. Najgorszy bedzie grudzien. Mikołajki, moje urodziny, święta, sylwester. Tyle okazji zeby TO zrobić. I pewnie znowu rozczarowanie
Apropo's pogrubionego - zgadzam się z tym w 100% ! ! !
Nie ma to jak wsparcie kogoś, kto przeżywa dokładnie to samo

Hm... no to może, może Twojemu TŻ jakaś "cegła spadnie na głowę", oprzytomnieje i korzystając z tyyyyluuuu okazji poprosi Cię o rękę... tego życzę Tobei i wszyskim zazdrośnicom (sobie też ) nigdy nie mów nigdy, a nuż...
wiadomo, że nie ma co przeżywać i denerwować się na zapas... zresztą, jak się zacznie przedświąteczne szaleństwo ze sprzątaniem, prezentami, przygotowaniami itp, itd, to nie będziemy miały czasu ani siły myśleć za dużo i dołować się niepotrzebnie

martha330, to w takim razie życzę, żeby TŻ przebił Cię jeszcze większą niż Twoja niespodzianką... i może po weekendzie będziesz kolejną szczęściarą

Edytowane przez zviezdocka
Czas edycji: 2008-11-14 o 15:00
zviezdocka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 16:00   #756
Julia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
<nie>dziekuje
przygotowalam mala niespodzianke,mam nadzieje,ze mu sie spodoba..
zeby moj TZ mnie tak czyms zaskoczyl
ooo na pewno zaskoczy przynajmniej tego życzę
Julia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 16:43   #757
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zviezdocka Pokaż wiadomość
Dziewczyno, to Ty już szykuj się na zaręczyny!! i to tuż tuż...
myślę, że Twój TŻ nie miał wtedy przy sobie pierścionka, tylko wstępnie "badał teren"... ale to na pewno tylko kwestia czasu i już niedługo będziesz szczęśliwą narzeczoną
ehhh...też bym chciała, żeby mój TŻ takie podchody robił, sprawdzał pierścionki itp.
a tu wielkie nic
sama zostanę na tym wątku chyba jako ostatnia "zazdrośnica" , bo taki wysyp zaręczyn w ostatnim czasie...
No rzeczywiście pierścionka nie miał, dzisiaj powiedział mi ,że faktycznie był wczoraj w pięciu sklepach j. lukać na pierścionki ale mojego rozmiaru nie ma najwięcej jest 11 i 12 a ja to mam palce jak u dziecka a na zamówienie wybranego pierścionka tj. rozmiaru trzeba czekać dwa tygodnie.
Dzisiaj wyplacił z bankomatu pieniadze i potwierdzil ,ze sa na zakup pierscionka zaręczynowego.Wiec chyba nie jest tak zle jak mowi o tym otwarcie. W każdym razie w listopadzie świętować nie będę na pewno ale jest duża nadzieja ,że w grudniu
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 19:54   #758
shonya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
No rzeczywiście pierścionka nie miał, dzisiaj powiedział mi ,że faktycznie był wczoraj w pięciu sklepach j. lukać na pierścionki ale mojego rozmiaru nie ma najwięcej jest 11 i 12 a ja to mam palce jak u dziecka a na zamówienie wybranego pierścionka tj. rozmiaru trzeba czekać dwa tygodnie.
Dzisiaj wyplacił z bankomatu pieniadze i potwierdzil ,ze sa na zakup pierscionka zaręczynowego.Wiec chyba nie jest tak zle jak mowi o tym otwarcie. W każdym razie w listopadzie świętować nie będę na pewno ale jest duża nadzieja ,że w grudniu
nadzieja? toż to prawie pewne!
shonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 22:07   #759
nestka
Raczkowanie

Cytat:
Witam się ponownie. Kiedyś juz pisałam na tym wątku. Że chcę, że on nie chce, ze czekam a on nic. Rok temu w lipcu rozmawialiśmy o tym. Mielismy się zaręczyc do konca roku...Rok minął i NIC!!!

Jeszcze jakiś czas temu pytałam, chciałam wiedziec dlaczego nie, chciałam wiedziec kiedy.

Miesiąc temu byliśmy starszymi u przyjaciół. Popłakałam się w kościele a On do mnie, nie wiedziałem, że tak Cie wzruszają śluby. Myslałam ze go strzele.

Ale powiem Wam że juz nie pytam i nie chce rozmów na ten temat. Kocham Go, jesteśmy razem 3,5 roku. Ale nie wiem na ile starczy mi cierpliwości.

oni po prostu nie wiedzą jakie to dla nas ważne, my się wstydzimy mówić żeby nie było, że wymuszamy.. a oni się boją, że za wcześnie itd.. mój TŻ jak widzi jaka bardzo się cieszę, powiedział mi, że gdyby wiedział, że będę taka szczęśliwa i promienna to już trzy lata temu by to zrobił niby żart ale myślę, że coś w tym jest.. i tak rozmawiamyo tym już na luzie, okazało się, że jemu bardzo się podobało to moje szczerzenie zębów przy reklamie pasty wybielającej "za dwa tygodnie chyba mi się oświadczy" pisałam o tym wcześniej gdzieś w wątku.. chyba to był dla niego sygnał, że już czas
pozdrawiam Was i nie mogę się doczekać kiedy następne przejdą na stronę pierścienia
nestka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 22:09   #760
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
No to cudownie

_agatka - dziękuję bardzo
Stary 2008-11-14, 22:12   #761
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zviezdocka;9714704

[B
martha330[/B], to w takim razie życzę, żeby TŻ przebił Cię jeszcze większą niż Twoja niespodzianką... i może po weekendzie będziesz kolejną szczęściarą
Cytat:
Napisane przez Julia84 Pokaż wiadomość
ooo na pewno zaskoczy przynajmniej tego życzę
a wiec moja niespodzianka sie udalaTZ byl zaskoczony i zadowolony

sam powiedzial,ze na 14 grudnia on cos szykuje w zwiazku z naszymi malymi rocznicamihe,moze jakas kolacje zrobi
a czy on zaskoczy mnie? kiedys na pewno - tak sobie powtarzam!

Cytat:
nie tylko nadzieja,ale i pewnosc! teraz juz mozesz byc spokojna i przygotowywac sie na zareczyny!!!: jupi:
kolejna bedziesz,kotra nas opusci!

Stary 2008-11-15, 09:07   #762
Ollliwka
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
a wiec moja niespodzianka sie udalaTZ byl zaskoczony i zadowolony

sam powiedzial,ze na 14 grudnia on cos szykuje w zwiazku z naszymi malymi rocznicamihe,moze jakas kolacje zrobi
a czy on zaskoczy mnie? kiedys na pewno - tak sobie powtarzam!

nie tylko nadzieja,ale i pewnosc! teraz juz mozesz byc spokojna i przygotowywac sie na zareczyny!!!: jupi:
kolejna bedziesz,kotra nas opusci!
A i może Ty 14 grudnia będziesz szczęściarą , może wtedy "zaatakuje" z pierścionkiem

Mogę być jedną z kolejnych , zawsze któraś może wcześniej nas zaskoczyć a wczoraj do mnie zadzwonił po tym jak załatwiał "pewną sprawe" i mówi ,że jest więcej załatwione niż mniej ale On mną kołuje dziewczyny , raz mówi tak raz tak ale o to mu chodzi podobno ,żebym nie wiedziała kiedy , co i jak

Jakie macie plany na sobotę?

Miłego dnia
Stary 2008-11-15, 09:21   #763
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

A i może Ty 14 grudnia będziesz szczęściarą , może wtedy "zaatakuje" z pierścionkiem

Mogę być jedną z kolejnych , zawsze któraś może wcześniej nas zaskoczyć a wczoraj do mnie zadzwonił po tym jak załatwiał "pewną sprawe" i mówi ,że jest więcej załatwione niż mniej ale On mną kołuje dziewczyny , raz mówi tak raz tak ale o to mu chodzi podobno ,żebym nie wiedziała kiedy , co i jak

Jakie macie plany na sobotę?

Miłego dnia
moze 14 grudnia,ale ja sie smieje,ze nie wiadomo,ktorego roku2008?2009? itp.

he,a Twoj TZ nie chce zdradzic wszystkiego i pewnie dlatego,nie mowi otwarcie,ze juz wszystko zalatwil.
a kiedy sie spodziewasz ewentualnej niespodzianki????o,no to bede trzymala kciuki!

a co do planow na sobote....hm..ide do pracy na 15.....

Stary 2008-11-15, 09:37   #764
GoodNight
Zadomowienie

Ollliwka Czuję że TEN dzień jest bliziuuutko. Wstrętna jestem ale strasznie Ci zazdroszcze TŻ tak Cie pewnie zakreci że zrobi to w najmniej spodziewanym momencie. Trzymam kciuki oby jak najszybciej

A weekend? Ja w pracy do 13. Zanim bede w domu to bedzie pewnie po 14. A wieczorem zapewne TZ. Ale chyba nie chce mi sie ruszac nigdzie tyłka dzisiaj Ta pogoda mnie przygnębia. Jakby chociaż spadł snieg to odrazu przyjemniej. A teraz...fuj.
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 09:42   #765
Ollliwka
Zakorzenienie

Ja nie mam pojęcia truskawkowego ,pierwsza okazja to moje urodziny czyli za 3 tygodnie ale kiedy będzie "ten moment" dla mojego TŻ ? zastanawiam się też nad tym ale raczej nic nie wymyśle tymbardziej ,że cały czas mnie "kołuje"

martha a gdzie pracujesz ? jeśli to nie tajemnica ja od przyszłego roku jakiejś pracy na weekendy musze poszukać
Stary 2008-11-15, 10:38   #766
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Ollliwka Czuję że TEN dzień jest bliziuuutko. Wstrętna jestem ale strasznie Ci zazdroszcze TŻ tak Cie pewnie zakreci że zrobi to w najmniej spodziewanym momencie. Trzymam kciuki oby jak najszybciej

A weekend? Ja w pracy do 13. Zanim bede w domu to bedzie pewnie po 14. A wieczorem zapewne TZ. Ale chyba nie chce mi sie ruszac nigdzie tyłka dzisiaj Ta pogoda mnie przygnębia. Jakby chociaż spadł snieg to odrazu przyjemniej. A teraz...fuj.
tez zazdroszcze,bo wiem,ze Ollliwka ani sie obejrzy,a bedzie zareczona!
a my tu zostaniemy,nie GoodNight? i bedzie biadolenie....
znow sie rozmarzylam...

Cytat:
Ja nie mam pojęcia truskawkowego ,pierwsza okazja to moje urodziny czyli za 3 tygodnie ale kiedy będzie "ten moment" dla mojego TŻ ? zastanawiam się też nad tym ale raczej nic nie wymyśle tymbardziej ,że cały czas mnie "kołuje"

martha a gdzie pracujesz ? jeśli to nie tajemnica ja od przyszłego roku jakiejś pracy na weekendy musze poszukać
moze wlasnie Twoje urodziny,moze Gwiazdka,moze Sylwester...okazji jest sporo w grudniu
a ja pracuje sobie jako manager w fast fodzie pewnym... i w weekendy dlatego,ze w tygodniu dziennie studiuje i nie mialambym czasu....

Stary 2008-11-15, 11:43   #767
kesly1
Zakorzenienie

u mnie juz wszystko ok. Dzięki dziewczyny Ech ... Od razu kamień z serca.
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 12:17   #768
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
u mnie juz wszystko ok. Dzięki dziewczyny Ech ... Od razu kamień z serca.
najwazniejsze,ze ok
cieszymy sie z Toba!

Stary 2008-11-15, 12:20   #769
czekoladowyswiat
Raczkowanie

podpisuje sie pod wątkiem to musi byc cudowne uczucie byc zaręczoną co ja bym dala zeby juz tez byc nie mówiąc juz i tym ze miec meza dziecko wspólne gniazdko czlowiek dopiero wtedy czuje ze spotkalo go szczescie przynajmniej tak mi sie wydaje
czekoladowyswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 12:40   #770
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowyswiat Pokaż wiadomość
podpisuje sie pod wątkiem to musi byc cudowne uczucie byc zaręczoną co ja bym dala zeby juz tez byc nie mówiąc juz i tym ze miec meza dziecko wspólne gniazdko czlowiek dopiero wtedy czuje ze spotkalo go szczescie przynajmniej tak mi sie wydaje

witaj na watku

a dlugo jestescie z Tz? moze i Ciebie niedlugo spotka szczescie

Stary 2008-11-15, 12:55   #771
czekoladowyswiat
Raczkowanie

3 lata prawie ale znamy sie dluzej wątpię on sie z tym raczej nie spieszy bo czasem zagaduje go na ten temat a on nic nie zeby nie chcial tylko mu chodzi o to ze z tym trzeba jeszcze zaczekać a ja bym tak juz to chciała mieć a przecież zaręczyny to nie znaczy ze od razu jest slub mozna byc nawet dwa lata zaręczonym cala nasza rodzina chce zebysmy juz cos planowali tylko nie on :
Stary 2008-11-15, 14:54   #772
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowyswiat Pokaż wiadomość
3 lata prawie ale znamy sie dluzej wątpię on sie z tym raczej nie spieszy bo czasem zagaduje go na ten temat a on nic nie zeby nie chcial tylko mu chodzi o to ze z tym trzeba jeszcze zaczekać a ja bym tak juz to chciała mieć a przecież zaręczyny to nie znaczy ze od razu jest slub mozna byc nawet dwa lata zaręczonym cala nasza rodzina chce zebysmy juz cos planowali tylko nie on :

Ja też trochę się naczekałam póki TŻ zaczął o tym głośno mówić, a zaczął nie wiem nawet kiedy i dlaczego tak nagle nie spodziewałam się ale wierzyłam ,że tak będzie za jakiś czas no i jest i chciałabym już żeby "ten moment" samych zaręczyn między Nami nastąpił a później kolacja z rodzicami i na chwilę można odetchnąć
Nie oświadczył mi się jeszcze ale teraz przynajmniej wiem,że planuje coś robiąc w tym kierunku i jestem jakaś spokojniejsza, lepiej śpie , mam milsze pobudki ciekawe co będzie jak już będę narzeczoną Bo chce tego tak jak każda z Was
Stary 2008-11-15, 16:27   #773
czekoladowyswiat
Raczkowanie

Ollliwka to zazdroszcze ciekawe jak te zaręczyny beda kiedys u mnie wygladac chodzi mi o to np czy moj Tż jest na tyle mądry ze przyjdzie z kwiatami tez do mojej mamy przynajmniej tak sobie to wyobrażam
Stary 2008-11-15, 16:58   #774
nestka
Raczkowanie

hej dziewczyny, mam stresa bo dziś mówimy moim Rodzicom o zaręczynach, tzn TŻ bierze kwiatki dla mamy i połówke dla taty i się ma pytać czy nie mają nic przeciwko.. ja od wczoraj jestemw domku, musiałam schować pierścionek żeby się nie domyślili.. a teraz się boję jak zareagują
Stary 2008-11-15, 17:09   #775
motylek1007
Zakorzenienie

rodzice maja cos przeciwko waszemu związkowi ze sie boisz czy to zwykly stres?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 17:26   #776
nestka
Raczkowanie

stres, poza tym dziś jakoś opornie wszystko idzie najpierw TŻ się przytruł czymś, potem zgięła mu koszula i przez to wyjechał za późno i teraz szuka kwiaciarni, nie wiem czy o tej porze znajdzie jeszcze czynna
Stary 2008-11-15, 17:38   #777
motylek1007
Zakorzenienie

najwazniejsze ze Ci sie oswiadczyl, reszta to pestka

jesli mnie to keidys spotka, to tylko napomnke mamie o tym

gratuluje kolejnej jeszcze pannie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 00:58   #778
Aelitka
Wtajemniczenie

Nestka zdaj relacje bo aszzszsz się zainteresowalam bardzo!!!
ja to bym pewnie ze stresu umierala, ehhhhh, oby kiedys ;P

u mnie oczywiscie nic dalej, ciekawa rozmowa sie dzisiaj odbyla.. TŻ u mnie był wieczorem, siedzimy razem, my, moi rodzice i jeszcze wujek z ciocia (taaa, spotkania rodzinne sa juz u nas na porzadku dziennym ], gadka szmatka... mama rzucila haslo (zartem oczywiscie) ze z tata to sie kloci 5x dziennie i rozwodzi 4xna miesiac, ciotka zaczela sie smiac ze to problemu jak cos nie bedzie, wszystko zostanie w rodzinie bo ja im dam rozwod (troche naciagane, ale kij. oboje z TŻ studiujemy prawo ), ja na to mowie ze mi nie wolno, bo rodzina.... ciotka rzuca, ze TŻ, uśmiechy tra la la, a wujek oczywiście, że JESZCZE to by mógł, ale nie wiadomo jak to będzie za jakiś czas... (no bo jakbyśmy ten nieszczesny slub wzieli, to tez juz by nie mogl, jako bliski powinowaty ;D).. i co? nico. jak zwykle. uh huhuhuhuh ;;/;/;/;/ glupie usmieszki i tyle....
co ja mam zrobic jak tu na kazdym kroku takie zarty sie sypia, juz mam naprawde dosc...! pewnie sama bym az tak tego nie przezywala, ale co chwila slysze tego typu docinki! grgrggrgrr

ide spac! buziak
szukam na allegro cygarniczki (takiej dluuuuugiej lufki/fifki co eleganckie kobiety z okresu miedzywojennego zawsze miały... ), jest jedna i to droga - nie dam 60zl na fifke na jedna impreze!!! ehhhh pomocy ;/

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 01:17   #779
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też trochę się naczekałam póki TŻ zaczął o tym głośno mówić, a zaczął nie wiem nawet kiedy i dlaczego tak nagle nie spodziewałam się ale wierzyłam ,że tak będzie za jakiś czas no i jest i chciałabym już żeby "ten moment" samych zaręczyn między Nami nastąpił a później kolacja z rodzicami i na chwilę można odetchnąć
Nie oświadczył mi się jeszcze ale teraz przynajmniej wiem,że planuje coś robiąc w tym kierunku i jestem jakaś spokojniejsza, lepiej śpie , mam milsze pobudki ciekawe co będzie jak już będę narzeczoną Bo chce tego tak jak każda z Was
pewnie,ze jak kazda
a oczekiwanie na zareczyny jest takie.....hm...ciekawe:co ol:

Cytat:
Napisane przez nestka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, mam stresa bo dziś mówimy moim Rodzicom o zaręczynach, tzn TŻ bierze kwiatki dla mamy i połówke dla taty i się ma pytać czy nie mają nic przeciwko.. ja od wczoraj jestemw domku, musiałam schować pierścionek żeby się nie domyślili.. a teraz się boję jak zareagują
jej,ciekawa jestem jak Wam to wypadnie,powodzenia i pewnie tak bedzie!czekam na relacje!

wlasnie wrocilam z pracy i mowie dobraaaanoc!

Stary 2008-11-16, 08:53   #780
najfajniejsza
Zakorzenienie

nestka, czekamy na relację!

Aelitka, TŻ jak zareagował, speszony był, czy coś?

ja jestem załamana. oczywiście jęczałam wczoraj kochanemu, a on mi powiedział, że zaręczyny i ślub to dla niego sprawa niemal tak odległa, jak dziecko. co więcej, że czuje nacisk i go męczę (w tym ma rację, ale ja naprawdę staram się jak mogę, żeby nie gadać o tym w kółko... ;( cóż, teraz będę zdeterminowana, żeby nic nie mówić!), a najgorsze - od dawna chcę się wyprowadzić z domu. ciągle mu jęczę, pokazuję niedrogie mieszkania, a on - nic. wczoraj powiedział, że randki nie są złe, że nie powinniśmy się z tym spieszyć, że musimy poczekać, aż ceny najmu spadną!
czyli na moje oko ze 3 lata minimum.

nie wiem, co robić... poza tym, że nie będę już marudzić, choćby mnie język swędział.
było mi wczoraj tak strasznie przykro... przez te dwa lata, myślałam, że mamy takie same marzenia. i owszem, mamy, ale w innym terminie
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości