![]() |
#1711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Dzień Dobry..Ranne i..Południowe ptaszyny
![]() Ja tylko tak na króciutko! Bo za 10 minut muszę wyjść na autobus i na zajęcia! bllee ![]() Cytat:
![]() ja również mam wieloletni i zatwardziały wstręt do rajstop.. a pończochom samonośnym nie wierzę(moim znajomym różne numery robiły) i tw ten sposbó najczęściej biegam w spodniach a spódniczki lerzą i czekają na lato! ![]() Trzymam ..trzymam mocno! ![]() Cytat:
![]() dziękuuujęęę ![]() Lecę babeczki..bo w końcu nie pojadę i małż byłby na mnie zły.. Sam mnie nawet z łóżka wypychał bym wstała ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-16 o 06:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Gość
|
Ja wiem o wiele o nim więcej, z jakiej rodziny się wywodził, skąd pochodzi, ten facet ma bardzo trudną przeszłość. Ja mam poglądy socjaldemokratyczne od zarania dziejów...Jestem jedynym socjaldemokratą w rodzinie, która kocha UW tudzież obecnie PO.... I musiałam zagłosować na PO (zmuszanie odgórne), ale teraz nie omieszkam zagłosować na SLD - dla mnie to polski odpowiednik SPD. A czemużby mamy dyskutować poprzez PW? Ja wiem co piszę.... I mam prawo go wielbić i nikt nie zmusi mnie do zmiany zdania (co cenzura jest?) - bo żyję póki co w wolnym kraju o wolnych myślach - ty możesz go Nienawidzić, tudzież nie znosić, a ja go kocham i tak jest i będzie... i rzadne przekonywanie mnie nie ruszy, bo widzę i wiem o tym człowieku więcej niż przeciętna osoba
![]() i parę słów na koniec, ja się nie boję dyskutować o polityce, tyle, że mam własne zdanie tak po prostu, a jak nie chcecie dyskutować to wróćmy do tego co zawsze gadamy... Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-16 o 07:16 Powód: dopisek |
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Werka - dlaczego Ty jesteś tak negatywnie nastawiona do świata , dlaczego od razu się jeżysz ?! Szkoda życia i urody ! Oczywiście, że nie ma - do pewnego stopnia - cenzury i oczywiście, że możesz uwielbiać kogo chcesz.
Smutne jest tylko, że dla Ciebie wykładnią oceny polityka i jego pracy - jest jego pochodzenie i trudna przeszłość, i że na podstawie jego życiorysu serwujesz opinie. Po Twoim diktum - nie będę dyskutować z Tobą na tematy polityczne. Nie dlatego, że boję się Twojej "wiedzy", ale dlatego że stoję na przeciwległym biegunie i dla mnie już samo pojęcie "socjalizm" to czysta utopia i dlatego nie mam o czym dyskutować. Jak dotychczas atmosfera tu - u nas włosomaniaczek była - że użyję banalnego określenia : przyjemna i przynajmniej dla mnie : relaksująca. I niech tak pozostanie. Poruszanie tematów politycznych może doprowadzić do obrotu o 180 stopni. Chyba nikt tego nie chce ?! A może ... Tak jak feniksowi do odrodzenia potrzebny jest ogień, tak być może pewnym osobom niezbędna do życia jest napięta i nieprzyjemna atmosfera. Prepraszam - powinam zacząć - witam Was Włosomaniaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 | |||
Zakorzenienie
|
porcelanko
![]() jakies szczegóły ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1715 |
Gość
|
Wiedziałam że tak będzie.... to nie ma jakiegokolwiek sensu o tym dyskutować...
Dlatego skończmy temat i wróćmy do tego co było, bo ta kłótnia nie ma sensu... Od pn zacznam na nowo moje przytycie - gucio z tego wyszło... ostatnio było tylko 2 deko, więc jadę od nowa od nowego celu - 53,7 kg do minimalnie 65 kg. Proszę skończmy tą dyskusję, wróćmy do przyjemnych lekkich dyskusji, możecie gadać o czym chcecie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
ile liczysz sobie cm?
![]() |
#1717 |
Gość
|
175
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
witam w tą pochmurna niedzielę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Gość
|
U mnie tiggresko właśnie słońce wyszłow, więc chyba będzie dobry dzień.
![]() Heroldin na przeprosiny, nie będę kontynuować tematów politycznych ![]() Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-16 o 09:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
wysoka z Ciebie dziewczyna
![]()
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Gość
|
Niestety stres to moja domena, co zrobisz....
![]() Do dziś przeklinam ten dzień kiedy chciałam się odchudzać.... Wczoraj wpałaszowałam (resztę) słoika Nutelli. Jutro kupię nowe opakowanie, ale takie duże... i tosty pszenne, może będę sobie mega kuracje zapodawać - angielskie śn - ja kalorii nie liczę, kocham bomby kaloryczne (muszę zrobić "tartę ze snickersami" z "Soboty w kuchni")... Zapowiadają u nas śnieg wieczorem - ach święta ( w tym roku pierwszy raz bez prezentów - kasę chce to sobie aparat kupię). Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-16 o 09:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
a zrobisz i to sporo- ja też kiedyś stresowałam sie każdą pierdołą- wszystko można wypracować- a wiecej luzu w życiu i dystansu do siebie każdemu dobrze zrobi
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1724 |
Gość
|
Dobra idee, a do tarty mogę dać linka - http://www.kuchnia.tv/html/kuchniote...y.php?0,0,1794 - ślinka cieknie na samą myśl...
![]() Zastanawiam czy by się nie zająć jogą - to dobre na stres... I biżu z fimo - prostsze od nawlekania koralików. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Gość
|
Lecę na prefumy (moja wish lista się na pewno powiększy
![]() Pa i do popołudnia... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() ![]() Co prawda widzę, że "tematy polityczne" [swoją drogą szczerze przeze mnie znienawidzone] zostały pożegnane [i chwała Wam za to ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobałaś mi się w tym kolorze włosków (naturalny (?) blond), który miałaś na pierwszym zdjęciu, gdzie prosiłaś o analizę kolorystyczną (nie taki "żółty", jak teraz ![]() ![]() Miłej niedzieli wszystkim ![]() Edit: Kasiu (J) napisz mi proszę na PW lub gg, nazwę zespołu i tytuł piosenki, którą słuchaliśmy u Twojego brata (tą co chcieliście mnie nią zarazić - i Wam się udało ![]() Edit2: CO tak nic nie piszecie, że ciągle muszę edytować ![]() Jeszcze mi się przypomniało, że nie opowiadałam Wam dawno o mojej Myszy ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-16 o 11:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Podczytuję Was, ale nie mam głowy do pisania ![]() Przesyłam wirtualne buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wirtualny przytulas dla Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Mysza jak zwykle rozbrajająca ![]()
![]() |
![]() |
#1731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Zadomowienie
|
Witam maniaczki
![]() Wyladowalam wczoraj na imprezie w babskim gronie ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to dzis leniuchuje ![]() ![]() Zaraz sprobuje dorwac aparat to wrzuce fotki. Buziaki ![]()
![]() |
#1733 |
Gość
|
Niezłe, ja kolejnych perfum szukam (już na liście mam za dużo, a już OI i BC doszło - musiałabym wygrać w totka by to wszystko kupić - bo kocham tylko wersje EDP...)... a wy szalejecie o kretach.... nikomu nie oddam moich dwóch orginalnych czeskich krecików, które z pragi przywiozłam, a nie... Krasne Gatki i Homomela mnie zawsze rozczulają...
Virka - drugie edt: - leżę i kwiczę - ![]() ![]() Humor mi poprawiacie - a dam wam linka do tej piosenki (Garbage The World is Not Enough - http://pl.youtube.com/watch?v=tYbLR67_F9E - najlepiej mnie ta piosenka opisuje, choć większość ludzi lubi mi śpiewać zakręconą reni jusis (którą zresztą lubię i to bardzo) i jesteś szalona Boysów (też lubię), choć Garbage jest najlepsza do mojego opisu - zabójcza, piękna kobieta - figura wazy, wysoka, pięknie ubrana, seksowna, zielone oczy i niedługo spełni się moje kolejne marzenie - rude, długie loki... kwintensecja kobiecości) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 | ||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dobry mąż-informatyk nie jest zły
![]() Cytat:
![]() ![]() Perfect! Perfect! Perfect!!! Cytat:
![]() A mleczka można trzymać w łazience, byle z dala od kaloryferów. Cytat:
![]() ![]() I z jakiego krzaczka ![]() Raczej południowe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedynie w wydaniu Sianeckiego lub Mazura jest to dla mnie zjadliwe ![]() Heh, ano pochmurną... choć z rana zwida miałam jakiegoś i wydawało mi się, że niebo błękitne nad nami ![]() Niestety - ZONK. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jak z wykle mam zaległości i muszę multicytować miliardy postów ![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba nie ten wątek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Gość
|
Znowu mi się pokręciło... zakręcona panna to ja jestem
Starych piosenek Cher słucham - w latach 90 to było to... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypróbowałam mleczko akacjowe, waniliowe i owsiane i stwierdzam, że najlepsze dla mojej skóry jest owsiane, ale zużyje wszystkie, a mam ich sporo jeszcze wogóle nie otwartych, a dopiero potem zrobie kolejny zakupy u thantosa, nie prędko ![]() a tych moich przetłuszczającyh się włosów mam dość ![]() umyje włosy wieczorem a kolejnego wieczoru są już tłuste, te dzienne mycie mnie wykańcza a tak dodam ze na wątku o prostownicach dziewczyna próbowała mi wmówić, ze jej prostownica wlosów nie niszczy i nie rozdwaja końcówek ![]() a natomiast moja koleżanka suszy włosy suszarką codziennie bo wyczytała, na opakowaniu, że suszarka odbudowuje strukture włosa ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-16 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Gość
|
U mnie chmurki nadchodzą - czyżby wieczorny śnieg? Ja chcę śnieg na gwiazdkę!
![]() A krecik - http://pl.wikipedia.org/wiki/Krecik - piękna bajka czeska, moja ulubiona - Homomela to rumianek, a krasne gatki - kolorowe majtki, takie niebieskie jak ma krecik - wpiszcie w googlu w grafice krecik to wam mnóstwo zdjęć wyskoczy... ja uwielbiam tą bajkę, moja siostra też... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Tu nie ma się z czego śmiać, współczuć należy ! Ot co ! Pewnie z cukru tej berbeluchy natoczył i ludzi na manowce zwodzi ! Mój Luby już w trakcie lekko przytomność stracił, ja - dbając o honor rodziny starałam się jakoś trzymać. Nie powiem - honor uratowany. Ale dzisiaj ... Pracę telegrafistki bez dodatkowych referencji mam zapewnioną, podusiłabym chętnie wszystkie tupczące po pustym pokładzie białe mewy.. I teraz już wyczuwam i rozumiem te panie i tych panów, poczerniałych z lekka na twarzach, którzy wyciągając trzęsąca się dłoń. proszą o parę groszy na bułkę. Już nigdy nie odmówię, zawsze poratuję w potrzebie, bo doświadczyłam uczucia suchości w przełyku.
Chyba pójdę legnąć, bo i tak pożytku ze mnie nijakiego ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.