Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-16, 06:09   #1711
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Dzień Dobry..Ranne i..Południowe ptaszyny
Ja tylko tak na króciutko! Bo za 10 minut muszę wyjść na autobus i na zajęcia!
bllee

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja, pomimo tego, że na dnie kosmetyczki walają się pewnie jakieś cienie, prawie wcale ich nie używam
Podkłady, pudry, róże - tylko na wielkie okazje.
Na codzień wolę dłużej pospać niźli gimnastykować się przed lustrem i co najwyżej tusz w pracy na rzęsy położę, ale to max, co może ze mnie być

A co ja mam powiedzieć mój wieloletni wstręt to wszelkiego rodzaju mazideł typu krem, żywa nienawiść do rajstop [może to nieeleganckie, ale już wolałam gołe nogi ], brrr... Torebek jako takich tez niezbyt tolerowałam - wolałam nieśmiertelne plecaki ... no teraz nadganiam trochę bo odkryłam przyjemność ze stosowania kremu [jednak!], torebek też mam kilka [choć i tak jak się uczepię to biegam na okrągło tylko z jedną ] i te nieszczęsne rajstopy... Wolę pończochy, a co
A ja zawsze jak obiecam sobie że dziś to bez makijażu wychodzę bo czasu mało to z tego byłego makijażu wychodzi "no najpierw tusz.. no ale tusz niezbędny.. no to może jeszcze troszkę kredką przy oku pomarzę... e..moja cera jakaś blaa to odrobineczkę podkładu, ale przecież bez niego to za blada jestem.. i w ten sposób rozumowania-wychodzę z pełnym makijażem!

ja również mam wieloletni i zatwardziały wstręt do rajstop.. a pończochom samonośnym nie wierzę(moim znajomym różne numery robiły) i tw ten sposbó najczęściej biegam w spodniach a spódniczki lerzą i czekają na lato!
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Aaa..., idziś znów proszę o kciuki
Trzymam ..trzymam mocno!

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

I pięknie
Co do koloru, to ja osobiście byłabym za zmianą

No nie dziwę się, że jesteś dumna ja bym też była
jaką zmianą??? Na jaki???? Rad nigdy za wielę

dziękuuujęęę

Lecę babeczki..bo w końcu nie pojadę i małż byłby na mnie zły.. Sam mnie nawet z łóżka wypychał bym wstała Dosłownie ..wypychał!

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2008-11-16 o 06:11
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 06:53   #1712
noname12345TPa
Gość

Ja wiem o wiele o nim więcej, z jakiej rodziny się wywodził, skąd pochodzi, ten facet ma bardzo trudną przeszłość. Ja mam poglądy socjaldemokratyczne od zarania dziejów...Jestem jedynym socjaldemokratą w rodzinie, która kocha UW tudzież obecnie PO.... I musiałam zagłosować na PO (zmuszanie odgórne), ale teraz nie omieszkam zagłosować na SLD - dla mnie to polski odpowiednik SPD. A czemużby mamy dyskutować poprzez PW? Ja wiem co piszę.... I mam prawo go wielbić i nikt nie zmusi mnie do zmiany zdania (co cenzura jest?) - bo żyję póki co w wolnym kraju o wolnych myślach - ty możesz go Nienawidzić, tudzież nie znosić, a ja go kocham i tak jest i będzie... i rzadne przekonywanie mnie nie ruszy, bo widzę i wiem o tym człowieku więcej niż przeciętna osoba
i parę słów na koniec, ja się nie boję dyskutować o polityce, tyle, że mam własne zdanie tak po prostu, a jak nie chcecie dyskutować to wróćmy do tego co zawsze gadamy...

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-16 o 07:16 Powód: dopisek
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 08:34   #1713
Heroldin
Zakorzenienie

Werka - dlaczego Ty jesteś tak negatywnie nastawiona do świata , dlaczego od razu się jeżysz ?! Szkoda życia i urody ! Oczywiście, że nie ma - do pewnego stopnia - cenzury i oczywiście, że możesz uwielbiać kogo chcesz.
Smutne jest tylko, że dla Ciebie wykładnią oceny polityka i jego pracy - jest jego pochodzenie i trudna przeszłość, i że na podstawie jego życiorysu serwujesz opinie. Po Twoim diktum - nie będę dyskutować z Tobą na tematy polityczne. Nie dlatego, że boję się Twojej "wiedzy", ale dlatego że stoję na przeciwległym biegunie i dla mnie już samo pojęcie "socjalizm" to czysta utopia i dlatego nie mam o czym dyskutować.
Jak dotychczas atmosfera tu - u nas włosomaniaczek była - że użyję banalnego określenia : przyjemna i przynajmniej dla mnie : relaksująca. I niech tak pozostanie. Poruszanie tematów politycznych może doprowadzić do obrotu o 180 stopni. Chyba nikt tego nie chce ?! A może ... Tak jak feniksowi do odrodzenia potrzebny jest ogień, tak być może pewnym osobom niezbędna do życia jest napięta i nieprzyjemna atmosfera.

Prepraszam - powinam zacząć - witam Was Włosomaniaczki i przyjemnej niedzieli życzę !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 08:37   #1714
Jolie2601
Zakorzenienie

porcelanko
jakies szczegóły
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
"Kończ Waść , wstydu oszczędź ! " - Tak mi się jakoś dziwnie skojarzyło...

Cytat:
A jak - post pod postem !
Niniejszym uprzejmie proszę o wybaczenie mi wynurzeń przedstawionych w poście numer porządkowy : 1709 Jesteśmy w wątku : Forum Plotkowe - dlatego też każdy temat jest na tak zwanym : miejscu. Przyznaję się do popełnionego błędu w ocenie i mam nadzieję, że moja samokrytyka zostanie pozytywnie potraktowana.
Osoby zainteresowane uprasza się o wybaczenie !
luzik
Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
ty możesz go Nienawidzić, tudzież nie znosić, a ja go kocham i tak jest i będzie... i
zawsze black&white.... nie żebym kombi słuchała- ja tam panów w ONA wolałam widzieć. Szkoda, że sie ta kapela rozpadła- jedyna sensowna, polska kapela rockowa naszych czasów.......
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 08:57   #1715
noname12345TPa
Gość

Wiedziałam że tak będzie.... to nie ma jakiegokolwiek sensu o tym dyskutować...
Dlatego skończmy temat i wróćmy do tego co było, bo ta kłótnia nie ma sensu...
Od pn zacznam na nowo moje przytycie - gucio z tego wyszło... ostatnio było tylko 2 deko, więc jadę od nowa od nowego celu - 53,7 kg do minimalnie 65 kg.
Proszę skończmy tą dyskusję, wróćmy do przyjemnych lekkich dyskusji, możecie gadać o czym chcecie...
Stary 2008-11-16, 09:08   #1716
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Od pn zacznam na nowo moje przytycie - gucio z tego wyszło... ostatnio było tylko 2 deko, więc jadę od nowa od nowego celu - 53,7 kg do minimalnie 65 kg.
ile liczysz sobie cm?
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-11-16, 09:12   #1717
noname12345TPa
Gość

175

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 09:16   #1718
tigresska
Zakorzenienie

witam w tą pochmurna niedzielę wbrew pogodzie - miłego dnia!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 09:19   #1719
noname12345TPa
Gość

U mnie tiggresko właśnie słońce wyszłow, więc chyba będzie dobry dzień.
Heroldin na przeprosiny, nie będę kontynuować tematów politycznych wyleciałam niepotrzebnie... przepraszam

Czas edycji: 2008-11-16 o 09:22
Stary 2008-11-16, 09:22   #1720
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
175
wysoka z Ciebie dziewczyna nie jestem dietetykiem ale wydaje mi się, że nie musisz się tak katować z tym przytyciem- parę kilo by się przydało- ale jak to w życiu bywa: im bardziej się człowiek stara tym grzej wychodzi. Po prostu jedz normalnie, nie odmawiaj sobie przyjemności i nie skupiaj się na tym a na pewno się uda. No i mniej stresów bo mam wrazenie, ze jesteś wybitnie na nie poddatna
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-11-16, 09:30   #1721
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tiggresko właśnie słońce wyszłow, więc chyba będzie dobry dzień.
oj jak ja Ci zazdroszczę tego słoneczka... u mnie niestety pochmurno a chwilami "mży" deszcz ale coż, w koncu mamy jesień a to jej mniej miłe strony

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 09:46   #1722
noname12345TPa
Gość

Niestety stres to moja domena, co zrobisz....
Do dziś przeklinam ten dzień kiedy chciałam się odchudzać....
Wczoraj wpałaszowałam (resztę) słoika Nutelli.
Jutro kupię nowe opakowanie, ale takie duże... i tosty pszenne, może będę sobie mega kuracje zapodawać - angielskie śn - ja kalorii nie liczę, kocham bomby kaloryczne (muszę zrobić "tartę ze snickersami" z "Soboty w kuchni")...
Zapowiadają u nas śnieg wieczorem - ach święta ( w tym roku pierwszy raz bez prezentów - kasę chce to sobie aparat kupię).

Czas edycji: 2008-11-16 o 09:47
Stary 2008-11-16, 09:55   #1723
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety stres to moja domena, co zrobisz....
a zrobisz i to sporo- ja też kiedyś stresowałam sie każdą pierdołą- wszystko można wypracować- a wiecej luzu w życiu i dystansu do siebie każdemu dobrze zrobi
Cytat:
Do dziś przeklinam ten dzień kiedy chciałam się odchudzać....
Wczoraj wpałaszowałam (resztę) słoika Nutelli.
Jutro kupię nowe opakowanie, ale takie duże... i tosty pszenne, może będę sobie mega kuracje zapodawać - angielskie śn - ja kalorii nie liczę, kocham bomby kaloryczne (muszę zrobić "tartę ze snickersami" z "Soboty w kuchni")...
Zapowiadają u nas śnieg wieczorem - ach święta ( w tym roku pierwszy raz bez prezentów - kasę chce to sobie aparat kupię).
brzmi skamowicie- a liczenie kalorii głupota- jak komuś będzie miało pójść w boczki to i tak pójdzie. Ja nigdy nie przejmowałam się swoja wagą i nie zamierzam tego robić
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-11-16, 09:59   #1724
noname12345TPa
Gość

Dobra idee, a do tarty mogę dać linka - http://www.kuchnia.tv/html/kuchniote...y.php?0,0,1794 - ślinka cieknie na samą myśl...
Zastanawiam czy by się nie zająć jogą - to dobre na stres...
I biżu z fimo - prostsze od nawlekania koralików.
Stary 2008-11-16, 10:12   #1725
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
rozumiemy sie bez słow

mirelka - ja nie moge się powstrzymac!

witam w ten pochmurny dzień
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 10:22   #1726
noname12345TPa
Gość

Lecę na prefumy (moja wish lista się na pewno powiększy )
Pa i do popołudnia...
Stary 2008-11-16, 10:47   #1727
virka
Zakorzenienie

Dzień doberek

Co prawda widzę, że "tematy polityczne" [swoją drogą szczerze przeze mnie znienawidzone] zostały pożegnane [i chwała Wam za to ], ale poniższe cytaty oddają to, co sama dzisiaj chciałam napisać , ale po kolei:

Cytat:
Włosomaniaczki - to nie arena do rozmów politycznych. Możemy podyskutować np: dlaczego moj TŻ padł, jak Go nasz sąsiad krzakówką własnej roboty ugościł ?!

Cytat:
A jak - post pod postem !
Niniejszym uprzejmie proszę o wybaczenie mi wynurzeń przedstawionych w poście numer porządkowy : 1709 Jesteśmy w wątku : Forum Plotkowe - dlatego też każdy temat jest na tak zwanym : miejscu. Przyznaję się do popełnionego błędu w ocenie i mam nadzieję, że moja samokrytyka zostanie pozytywnie potraktowana.
Osoby zainteresowane uprasza się o wybaczenie !
Wybaczone (w Twoim przypadku nie mogło być inaczej )

Cytat:
Jak dotychczas atmosfera tu - u nas włosomaniaczek była - że użyję banalnego określenia : przyjemna i przynajmniej dla mnie : relaksująca. I niech tak pozostanie. Poruszanie tematów politycznych może doprowadzić do obrotu o 180 stopni. Chyba nikt tego nie chce ?!
Właśnie dokładnie to chciałam napisać

Cytat:
Heroldin na przeprosiny, nie będę kontynuować tematów politycznych wyleciałam niepotrzebnie... przepraszam
Cieszę się, że temat został zamknięty i sprawa została...zrozumiana

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
jaką zmianą??? Na jaki???? Rad nigdy za wielę
Podobałaś mi się w tym kolorze włosków (naturalny (?) blond), który miałaś na pierwszym zdjęciu, gdzie prosiłaś o analizę kolorystyczną (nie taki "żółty", jak teraz ), zresztą fryzurka też

Miłej niedzieli wszystkim

Edit: Kasiu (J) napisz mi proszę na PW lub gg, nazwę zespołu i tytuł piosenki, którą słuchaliśmy u Twojego brata (tą co chcieliście mnie nią zarazić - i Wam się udało )

Edit2: CO tak nic nie piszecie, że ciągle muszę edytować
Jeszcze mi się przypomniało, że nie opowiadałam Wam dawno o mojej Myszy Ostatnio ma fazę na pisanie literek. Chodzi z zeszytem i cały czas pisze literki. I tak ostatnio po dłuższym pisaniu, ja mówię, "choć moja pisarko idziemy się kąpać", a Ona na to: "ja nie jestem pisarka, tylko NApisarka" (bo ciągle chodzi i się pyta jak to NApisać )

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-11-16 o 11:19
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 11:14   #1728
xyoko
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Podczytuję Was, ale nie mam głowy do pisania
Przesyłam wirtualne buziaki
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 11:18   #1729
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Cześć Gosiu
Wirtualny przytulas dla Ciebie

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 11:26   #1730
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: Kasiu (J) napisz mi proszę na PW lub gg, nazwę zespołu i tytuł piosenki, którą słuchaliśmy u Twojego brata (tą co chcieliście mnie nią zarazić - i Wam się udało )

Jeszcze mi się przypomniało, że nie opowiadałam Wam dawno o mojej Myszy Ostatnio ma fazę na pisanie literek. Chodzi z zeszytem i cały czas pisze literki. I tak ostatnio po dłuższym pisaniu, ja mówię, "choć moja pisarko idziemy się kąpać", a Ona na to: "ja nie jestem pisarka, tylko NApisarka" (bo ciągle chodzi i się pyta jak to NApisać )
oczywiście, że mogę- tu jest link do youtube -> http://pl.youtube.com/watch?v=J9xB5td5R_4 wstawiam tutaj bo może jeszcze kogoś uda sie zarazić nowym wydaniem creeda

a Mysza jak zwykle rozbrajająca
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-11-16, 11:32   #1731
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Stary 2008-11-16, 11:42   #1732
atsenka
Zadomowienie

Witam maniaczki

Wyladowalam wczoraj na imprezie w babskim gronie I musze Wam powiedziec ze juz dawno sie tak nie bawilam A co najciekawsze, wszystkie 4 mamy facetow. Tym bardziej bylo smiesznie, jak jakis facet/jacys faceci chcieli nas podrywac Na koniec jeden stwierdzil: Zachowujecie sie jak glowne bohaterki Lejdis... Ale jeszcze bardziej mnie tym krecicie .

A tak poza tym to dzis leniuchuje Wstalam o 12 i mam zamiar spedzic dzien przed tv, ksiazka i komputerem Nalezy mi sie odpoczynek a co!

Zaraz sprobuje dorwac aparat to wrzuce fotki.

Buziaki

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 12:29   #1733
noname12345TPa
Gość

Niezłe, ja kolejnych perfum szukam (już na liście mam za dużo, a już OI i BC doszło - musiałabym wygrać w totka by to wszystko kupić - bo kocham tylko wersje EDP...)... a wy szalejecie o kretach.... nikomu nie oddam moich dwóch orginalnych czeskich krecików, które z pragi przywiozłam, a nie... Krasne Gatki i Homomela mnie zawsze rozczulają...
Virka - drugie edt: - leżę i kwiczę -
Humor mi poprawiacie - a dam wam linka do tej piosenki (Garbage The World is Not Enough - http://pl.youtube.com/watch?v=tYbLR67_F9E - najlepiej mnie ta piosenka opisuje, choć większość ludzi lubi mi śpiewać zakręconą reni jusis (którą zresztą lubię i to bardzo) i jesteś szalona Boysów (też lubię), choć Garbage jest najlepsza do mojego opisu - zabójcza, piękna kobieta - figura wazy, wysoka, pięknie ubrana, seksowna, zielone oczy i niedługo spełni się moje kolejne marzenie - rude, długie loki... kwintensecja kobiecości)
Stary 2008-11-16, 12:54   #1734
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Gosiu
Wirtualny przytulas dla Ciebie

A Julcia jak zwykle rozbraja

Cytat:
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 13:07   #1735
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Mąż informatyk - tak Mówię to jako żona informatyka[/COLOR]
Dobry mąż-informatyk nie jest zły prawda?

Cytat:
"Kończ Waść , wstydu oszczędź ! " - Tak mi się jakoś dziwnie skojarzyło[I]...
O tak
Perfect! Perfect! Perfect!!!

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
dawno nie kupowałam olei więc nie bijci, ale po ten olej za słodkich migdałów musze się toczyć do zielarskiego czy dostane w aptece? wypróbuje go na buźce
a te mleczka jak uzywam codziennie do twarzy to musze trzymać w lodówce, czymoge postawić w łazience na półce?
Tem olejek z migdałów często bywa w aptekach, w DOZ możesz go zamówić
A mleczka można trzymać w łazience, byle z dala od kaloryferów.

Cytat:
Włosomaniaczki - to nie arena do rozmów politycznych. Możemy podyskutować np: dlaczego moj TŻ padł, jak Go nasz sąsiad krzakówką własnej roboty ugościł ?!
dlaczego???
I z jakiego krzaczka ???

Cytat:
Dzień Dobry..Ranne i..Południowe ptaszyny
Raczej południowe mimo kilku przebłysków świadomości dopiero o 11:53 udało mi się zwlec 4 litery z łóżka

Cytat:
ja również mam wieloletni i zatwardziały wstręt do rajstop.. a pończochom samonośnym nie wierzę(moim znajomym różne numery robiły) i tw ten sposbó najczęściej biegam w spodniach a spódniczki lerzą i czekają na lato!
Z samonośnymi to tak pół na pół, lubię je wspomagać podwiązkami, a jak

Cytat:
i parę słów na koniec, ja się nie boję dyskutować o polityce, tyle, że mam własne zdanie tak po prostu, a jak nie chcecie dyskutować to wróćmy do tego co zawsze gadamy...
Ja tam nie chcę, w dyskusjach o polityce nie znajduję żadnej przyjemności
Jedynie w wydaniu Sianeckiego lub Mazura jest to dla mnie zjadliwe

Cytat:
witam w tą pochmurna niedzielę wbrew pogodzie - miłego dnia!
Heh, ano pochmurną... choć z rana zwida miałam jakiegoś i wydawało mi się, że niebo błękitne nad nami
Niestety - ZONK.

Cytat:
ale Agentka
Cytat:
Cześć Dziewczyny

Hello
Ja jak z wykle mam zaległości i muszę multicytować miliardy postów

Cytat:
Niezłe, ja kolejnych perfum szukam (już na liście mam za dużo, a już OI i BC doszło - musiałabym wygrać w totka by to wszystko kupić - bo kocham tylko wersje EDP...)... a wy szalejecie o kretach....
Że co ???
Chyba nie ten wątek

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 13:10   #1736
noname12345TPa
Gość

Znowu mi się pokręciło... zakręcona panna to ja jestem
Starych piosenek Cher słucham - w latach 90 to było to...
Stary 2008-11-16, 13:28   #1737
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
a wy szalejecie o kretach.... nikomu nie oddam moich dwóch orginalnych czeskich krecików, które z pragi przywiozłam, a nie... Krasne Gatki i Homomela mnie zawsze rozczulają...

Cytat:
Heh, ano pochmurną... choć z rana zwida miałam jakiegoś i wydawało mi się, że niebo błękitne nad nami
Niestety - ZONK.
ja miałąm takiego zwida przez kilkanascie minut ale juz zostałam sprowadzona na ziemię - właśnie wrociam z cmentarza, gdzie mnie dzeszcz "złapał"
Stary 2008-11-16, 13:38   #1738
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry mąż-informatyk nie jest zły prawda?

O tak
Perfect! Perfect! Perfect!!!

Tem olejek z migdałów często bywa w aptekach, w DOZ możesz go zamówić
A mleczka można trzymać w łazience, byle z dala od kaloryferów.

dlaczego???
I z jakiego krzaczka ???

Raczej południowe mimo kilku przebłysków świadomości dopiero o 11:53 udało mi się zwlec 4 litery z łóżka

Z samonośnymi to tak pół na pół, lubię je wspomagać podwiązkami, a jak

Ja tam nie chcę, w dyskusjach o polityce nie znajduję żadnej przyjemności
Jedynie w wydaniu Sianeckiego lub Mazura jest to dla mnie zjadliwe

Niestety - ZONK.

ale Agentka

Hello
Ja jak z wykle mam zaległości i muszę multicytować miliardy postów

Że co ???
Chyba nie ten wątek
Estelle dziękuje za odpowiedź, jutro już wychodze z domu, to pójde po ten olej
wypróbowałam mleczko akacjowe, waniliowe i owsiane i stwierdzam, że najlepsze dla mojej skóry jest owsiane, ale zużyje wszystkie, a mam ich sporo jeszcze wogóle nie otwartych, a dopiero potem zrobie kolejny zakupy u thantosa, nie prędko

a tych moich przetłuszczającyh się włosów mam dość
umyje włosy wieczorem a kolejnego wieczoru są już tłuste, te dzienne mycie mnie wykańcza

a tak dodam ze na wątku o prostownicach dziewczyna próbowała mi wmówić, ze jej prostownica wlosów nie niszczy i nie rozdwaja końcówek
a natomiast moja koleżanka suszy włosy suszarką codziennie bo wyczytała, na opakowaniu, że suszarka odbudowuje strukture włosa

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2008-11-16 o 13:41
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 13:41   #1739
noname12345TPa
Gość

U mnie chmurki nadchodzą - czyżby wieczorny śnieg? Ja chcę śnieg na gwiazdkę! Bo słyszałam dobrze, że zima ma być do niczego - plucha, mało śniegu i temperatura 0 - 5. Ja chcę zimę z mrozem i śniegiem - tak jak normalnie wygląda..
A krecik - http://pl.wikipedia.org/wiki/Krecik - piękna bajka czeska, moja ulubiona - Homomela to rumianek, a krasne gatki - kolorowe majtki, takie niebieskie jak ma krecik - wpiszcie w googlu w grafice krecik to wam mnóstwo zdjęć wyskoczy... ja uwielbiam tą bajkę, moja siostra też...
Stary 2008-11-16, 13:42   #1740
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego??? I z jakiego krzaczka
Tu nie ma się z czego śmiać, współczuć należy ! Ot co ! Pewnie z cukru tej berbeluchy natoczył i ludzi na manowce zwodzi ! Mój Luby już w trakcie lekko przytomność stracił, ja - dbając o honor rodziny starałam się jakoś trzymać. Nie powiem - honor uratowany. Ale dzisiaj ... Pracę telegrafistki bez dodatkowych referencji mam zapewnioną, podusiłabym chętnie wszystkie tupczące po pustym pokładzie białe mewy.. I teraz już wyczuwam i rozumiem te panie i tych panów, poczerniałych z lekka na twarzach, którzy wyciągając trzęsąca się dłoń. proszą o parę groszy na bułkę. Już nigdy nie odmówię, zawsze poratuję w potrzebie, bo doświadczyłam uczucia suchości w przełyku.
Chyba pójdę legnąć, bo i tak pożytku ze mnie nijakiego !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości