Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-15, 23:19   #2251
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Ładne te obrusiki Szczegolnie ten pierwszy
Buuuuuuuuuu i z kim ja mam isc na ta impreze? Zaraz sama pojde i taki bedzie final i bede niegrzeczna, spije sie strasznie, poderwe jakiegos chlopa i go zbalamuce - obroncie go od tego - zlituj sie ktos, nie na de mna tylko nad ta ofiara co ja poderwe
a gdzie Ty w ogóle mieszkasz w tej Wawie, co?
Stary 2008-11-16, 01:41   #2252
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
Roses ze tez chce Ci sie tanczyc ;p mi to sie NIC nie chce... ;p wczoraj bylam na urodzinach mojego i Tzta kumpla i wiecie co zrobil moj Tzt? s
ja pier...no to niezle, trzeba bylo mu jakas miske podlozyc bo widac w niezlej niemocy chlopak byl...kolega tez ladnie sprawe zalatwil Posprzatal to wkoncu czy ty musialas to zrobic?
No chcialo mi sie tanczyc, nadal mi sie chce ale coz...skonczylo sie na tym ze przyjechal do mnie kolega - tylko mi tu zaraz zboczonych mysli nie tworzyc - no i sobie posiedzielismy, obejrzelismy firm no i on zasnal i teraz tak niemilosiernie chrapie ze ja nie moge zasnac Co go jakims cudem ucisze to znowu zaczyna Chyba sie dzis nie wyspie
Cytat:
Napisane przez Qangusia Pokaż wiadomość
Witam. Ja ogromnie przepraszam za mój post ale nie wiedziałam gdzie go wcisnąć. Skoro pogaduchy to moze ktos odpowie mi na moje pytanko. A wiec:
Czy noszenie srebra na szyi moze miec szkodliwe działanie? Mam wrazenie ze jak zakladam srebro to po jakims czasie zaczyna mi serce walic, mam zawroty glowy. Czy moze to byc od tego? Wie ktos ?
Mozesz miec uczulenie na srebro ale zeby od razu serce walilo? Chyba ze z zacgwytu na pieknem lancuszka
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
a gdzie Ty w ogóle mieszkasz w tej Wawie, co?
na Bielanach kochanie a tak dokladniej to na Żeromskiego
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 01:48   #2253
MrsVargas
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Właśnie wróciłam od TŻ, było bardzo dobre wino ale słabiutkie Posprawdzam kilka rzeczy i śmigam do łoża

Madzia to ogólnie impreza była fajna

Adrijah bardzo ładne obrusy

No to się rozpisałam do jutra tzn. dziś
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 10:00   #2254
nice6irl
Zakorzenienie

Witam dziewczyny dzisiaj.

Adrijah super obrusy! Kupiłabym taki na ławe do pokoju w odcieniach pomarańczy, ale założe się, że matce nie przypadłby do gustu. Bo ona lubi zwykłe białe i najlepiej, żeby obeszło się bez prasowania

Ja 20 minut temu weszłam do domu po urodzinach tż. Nie miałam spać u niego, bo nie przepadam, ale specjalnie dla mnie przesunął łóżko i komodę, więc nie miałam serca i zostałam na noc.
A o 16 wybieramy się na lazanie i po kurteczkę urodzinową, dla tż.
Za chwilę będę kroiła moją ulubioną sałatkę mintaj a la łosoś dla babci.

I ostatnie doniesienie. Siostra tż jest fryzjerką. Zrobiła mi coś jak balejaż, z tym, że wygląda bardzo naturalnie i jestem naprawdę zadowolona. A oddałam jej tylko 20zł za farby. Nie mam już paskudnych odrostów, a kolor włosów jest stonowany i w chłodnym odcieniu, więc pasuje do mojego typu urody. Do tego skróciła mi te włosy, tak na bombkę, a wcześniej nie chciałam, bo myślałam, że skoro jestem pyzata to mi nie pasuje. I jestem super zachwycona jej umiejętnościami. A na początku nie byłam przekonana, bo jakby mi coś nie pasowało to tak głupio jakoś, w końcu lubię Beatę. No a wyszło super
Stary 2008-11-16, 10:05   #2255
Faficzkowa
Wtajemniczenie

madzie_g nieźle ten chłopak narozrabiał... jak to czytałam to aż mi się niedobrze zrobiło... bleee

Malwinko POKAZUJ ZDJĘCIA!

miłego dnia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 11:06   #2256
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

kto się mną zaopiekuje jak przyjadę na zakupy na ślunsk?

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 11:15   #2257
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
kto się mną zaopiekuje jak przyjadę na zakupy na ślunsk? :d
kiedy?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 11:32   #2258
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
kto się mną zaopiekuje jak przyjadę na zakupy na ślunsk?
a kiedy i gdzie chcesz przyjechać?

a ja dziś spać też nie mogłam, zasnęłam po 3 dopiero :/ ale rano (czyt. o 11:30) moja współlokatorka zrobiła nam obu... naleśniki z kremem czekoladowym pychota wprawdzie zgrzeszyłam wbrew swojej diecie, ale oh, nie mogłam się oprzeć.

nie wiem jak u was, ale tutaj straszny wiatr i ziiiimno.. a miałam się przejść gdzieś, ale chyba zrezygnuję brr

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 12:11   #2259
nice6irl
Zakorzenienie

No malinko przedstaw swoje plany kobietom ze śląska
Stary 2008-11-16, 12:13   #2260
madzia_g
Zakorzenienie

odnosnie Tzta to tak na niego nahuczalam ze wstal i posprzatal ale i tak trzeba bylo isc spac do drugiego pokoju na podloge :/ obudzilam sie poobijana :/ ehhh a moj Tz nastepnego dnia taki skacowany mowi do mnie "patrz jaki biedny jestem, pozaluj Misia"
ja tych fotek po prostu nie moge zniesc ehh :/ jeszcze mnie wkurza jak mi ludzie je na sile robia... jak ja sobie robie lub moj tz mi robi to lepiej wychodza, cos tam sie skasuje i jest OK. a jak jest kogos aparat to nikt nie patrzy czy ladne czy nie wrzuca na kompa i nie kasuje.. ehhh to mnie dobija! z drugiej strony to mi szkoda bo bym chciala miec pamiatke z imprez itp. wniosek jest taki ze swoj aparat musze nosic. teraz napisze do kumpeli zeby mi foto wyslala to program graficzny pojdzie w ruch i jakas pamiatka bedzie
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 12:22   #2261
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
na Bielanach kochanie a tak dokladniej to na Żeromskiego
to nawet nie tak daleko ja na styku Woli i Śródmieścia, na Anielewicza

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Adrijah bardzo ładne obrusy
Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Adrijah super obrusy! Kupiłabym taki na ławe do pokoju w odcieniach pomarańczy, ale założe się, że matce nie przypadłby do gustu. Bo ona lubi zwykłe białe i najlepiej, żeby obeszło się bez prasowania
dzięki

Nice moja Mama w ogóle obrusów nie lubi
Stary 2008-11-16, 13:00   #2262
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
odnosnie Tzta to tak na niego nahuczalam ze wstal i posprzatal ale i tak trzeba bylo isc spac do drugiego pokoju na podloge :/ obudzilam sie poobijana :/ ehhh a moj Tz nastepnego dnia taki skacowany mowi do mnie "patrz jaki biedny jestem, pozaluj Misia"
ja tych fotek po prostu nie moge zniesc ehh :/ jeszcze mnie wkurza jak mi ludzie je na sile robia... jak ja sobie robie lub moj tz mi robi to lepiej wychodza, cos tam sie skasuje i jest OK. a jak jest kogos aparat to nikt nie patrzy czy ladne czy nie wrzuca na kompa i nie kasuje.. ehhh to mnie dobija! z drugiej strony to mi szkoda bo bym chciala miec pamiatke z imprez itp. wniosek jest taki ze swoj aparat musze nosic. teraz napisze do kumpeli zeby mi foto wyslala to program graficzny pojdzie w ruch i jakas pamiatka bedzie
Ja taka uwrażliwiona na fotografowanie nie jestem. Dla mnie liczy się fajna zabawa i dobra atmosfera, a jakie miny uwale do fotek- to trudno. Raz jest lepiej, a raz gorzej. Po prostu jestem mega niefotogeniczna, a na szczęście mój tż też A po % to już 98% populacji wychodzi na zdjęciach koszmarnie. Ale byście widziały ten ubaw (mój i moich kumpelek), gdy oglądamy foty z naszych babskich imprez. Ostatnio prawie zesikałam się na nowe łóżko eks chłopaka, bo nie umiałam wytrzymać. I te wspomnienia potem. Zdjęcia są dobre Ale mam te, które może oglądać tylko krąg moich znajomych i są te ogólne.

Popatrzcie na to 1 zdjęcie poniżej. Jest robione aparatem z telefonu. No, ale to mało istotne. Za to moja mina - boska. Akurat wywaliłam się na gówienko kacze
Wspomnienia są za***iste i uwielbiam je mieć udokumentowane.

A na 2 moja kumpela, zgon jakich mało. Nie obrazi się, bo nie widać jej twarzy, więc wstawiam bez obaw

W ogóle te zdjęcia są magiczne i jest dużo przypałowych, ale właśnie za to je uwielbiam, bo do nich nie pozujemy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie011.jpg (139,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00142.jpg (36,6 KB, 19 załadowań)
Stary 2008-11-16, 13:08   #2263
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Daria to trzeba ktoregos dnia dupke w tramwaj 17 wsadzic i sie spotkac
Stary 2008-11-16, 13:37   #2264
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Daria to trzeba ktoregos dnia dupke w tramwaj 17 wsadzic i sie spotkac
dokładnie
Stary 2008-11-16, 13:38   #2265
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Faficzku, Limonatko - myśle o weekendzie 28-30 listopada muszę dorwać jakiś cyckowy wygodnik, spódnice i jakieś coś ładne z wcięciem
madziu - co do fot to wcześniej miałam to samo, ale jak teraz sobie wyobrażam że mogłabym nie mieć fotek z imprez, juwenalii to bym chyba się zatukła normalnie, to boskie wspomnienia te ludzie itp. wstawię kilka to zrozumiesz o co chodzi
faficzku - który sezon Herosów oglądałaś ostatnio? bo ja męczę 3
nice - właśnie dobre podejście

na 1 to moja grupa (czyt. tylko chłopaki )
na 2 mój kumpel na studiach jak się poznaliśmy na 1szej imprezie mieliśmy takie akcje
na 3 moje urodziny na 1szym roku studiów marchewkowy penis :d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0097548750.jpg (46,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg grubaaaaaaaaas i major.jpg (37,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marchewka.jpg (34,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marchewka3.jpg (72,6 KB, 36 załadowań)

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-11-16 o 13:43
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 14:09   #2266
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Faficzku, Limonatko - myśle o weekendzie 28-30 listopada muszę dorwać jakiś cyckowy wygodnik, spódnice i jakieś coś ładne z wcięciem
madziu - co do fot to wcześniej miałam to samo, ale jak teraz sobie wyobrażam że mogłabym nie mieć fotek z imprez, juwenalii to bym chyba się zatukła normalnie, to boskie wspomnienia te ludzie itp. wstawię kilka to zrozumiesz o co chodzi

na 2 mój kumpel na studiach jak się poznaliśmy na 1szej imprezie mieliśmy takie akcje
ale masz fajną grupę znajomych ja nigdy szczęście do ludzi nie mam więc posiadam tylko jedną przyjaciółkę.. a zawsze chciałam mieć taką jakąś grupę ludzi... eh..

nie wiem jeszcze czy będę na Śląsku w ten weekend o którym mówisz, bo to zależy od różnych rzeczy. ale gdzie na Śląsk konkretnie? masz jakieś centra handlowe na myśli?

Stary 2008-11-16, 14:15   #2267
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:

Łooooo ale by mi sie przydala taka marchewa A co ty tak przy wszystkich z ta marchewa swintuszylas? O ty diablico
Stary 2008-11-16, 17:59   #2268
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
a ja dziś spać też nie mogłam, zasnęłam po 3 dopiero :/ ale rano (czyt. o 11:30) moja współlokatorka zrobiła nam obu... naleśniki z kremem czekoladowym pychota wprawdzie zgrzeszyłam wbrew swojej diecie, ale oh, nie mogłam się oprzeć.
mmm na pewno pyszne były... kurde ja ostatnio też grzeszę... ajć... ale cóż nie zabije nas to nie?

Cytat:
oj ja akurat 29 i 30 mam zajęcia ale 28 jestem wolna więc mogłabym Cię oprowadzić, ale jeśli Ci to nie pasuje to na pewno któraś dziewczyn ze śląska to zrobi

p.s. zdjęcia super!!!

Cytat:
ale masz fajną grupę znajomych ja nigdy szczęście do ludzi nie mam więc posiadam tylko jedną przyjaciółkę.. a zawsze chciałam mieć taką jakąś grupę ludzi... eh..
ja zawsze miałam taką grupkę znajomych i co z tego? ktoś z kimś się pokłócił i ekipa padła, albo teraz dużo wyjechało, zakładało rodziny i zostało tylko po kilka osób z którymi czasami się spotkamy...
może taka 1 przyjaciółka jest więcej warta niż cała kupa znajomych?

padam po zajęciach.. eh taka nuda...

Stary 2008-11-16, 19:31   #2269
madzia_g
Zakorzenienie

malinka swietne foty ) bez kitu super pamiatka zazdroszcze takich fajnych imprez
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 20:26   #2270
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
malinka swietne foty ) bez kitu super pamiatka zazdroszcze takich fajnych imprez
Jest czego zazdroscic
Stary 2008-11-16, 21:14   #2271
Faficzkowa
Wtajemniczenie

kurde ale doznałam szoku przed chwilą, buszując na naszej klasie (uzależniłam się już ) zobaczyłam że mój pierwszy chłopak taki wiecie na poważnie (hahaha mieliśmy po 16 lat czy coś) zauważyłam że został tatą... matko ale mi się dziwnie zrobiło... sama nie wiem co to za uczucie.... chyba zazdrość że ja bym też już chciała się jakoś ustatkować (nie mówię o dzieciach...) ale o jakimś związku kurde...
Limo, Malina z pewnością rozumieją o co chodzi bo też są same, prawda?

Stary 2008-11-16, 21:31   #2272
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
kurde ale doznałam szoku przed chwilą, buszując na naszej klasie (uzależniłam się już ) zobaczyłam że mój pierwszy chłopak taki wiecie na poważnie (hahaha mieliśmy po 16 lat czy coś) zauważyłam że został tatą... matko ale mi się dziwnie zrobiło... sama nie wiem co to za uczucie.... chyba zazdrość że ja bym też już chciała się jakoś ustatkować (nie mówię o dzieciach...) ale o jakimś związku kurde...
Limo, Malina z pewnością rozumieją o co chodzi bo też są same, prawda?
zgadzam się, mam takie same odczucia...

a tak poza tym - ja tez jestem uzależniona od sprawdzania wszystkich na naszej klasie sprawdzam nawet czasem znajomych znajomych, chłopaków, dziewczyny itp :P

u was też tak leje? teraz tak się rozpadało i rozwiało, że aż się przestraszyłam jak mi ręcznik na balkonie zaczął walić w okno!!! tak wieje i mimo że mam zabudowany jakby balkon, to leje i wieje tak, że szyby i drzwi balkonowe mam mokrusieńkie! mam nadzieję, że jutro tak nie będzie, bo wybieram się do Lidla po foremki do muffinek

Stary 2008-11-16, 21:33   #2273
MrsVargas
Wtajemniczenie

Malinko genialne zdjęcia szczególnie marchewkowe

Polazłam z TŻ na spacer, złapał nas deszcz ale mieliśmy parasole i spacerowaliśmy dalej i było super więc dotlenianie na dziś mam z głowy zaraz wskakuje z książką do łóżka, nie ma to jak czytanie kiedy pada deszcz

I dlaczego ja nie mieszkam na Śląsku coby się spotkać
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 21:55   #2274
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam się, mam takie same odczucia...

a tak poza tym - ja tez jestem uzależniona od sprawdzania wszystkich na naszej klasie sprawdzam nawet czasem znajomych znajomych, chłopaków, dziewczyny itp :P

u was też tak leje? teraz tak się rozpadało i rozwiało, że aż się przestraszyłam jak mi ręcznik na balkonie zaczął walić w okno!!! tak wieje i mimo że mam zabudowany jakby balkon, to leje i wieje tak, że szyby i drzwi balkonowe mam mokrusieńkie! mam nadzieję, że jutro tak nie będzie, bo wybieram się do Lidla po foremki do muffinek
naszaklasa to ZŁO!!! hahhaaha ale cóż, przynajmniej tak się dowiaduje co tam u niektórych znajomych słychać no i dzięki niej organizuję spotkanie klasowe z gimnazjum bo tak się zgadało a z racji tego że ja wieczna organizatorka od razu było KASIA ORGANIZUJE hihih już nie mogę się doczekać

u nas nie jest źle, pochmurno ale nie pada... chyba przynajmniej nie słyszę

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość

I dlaczego ja nie mieszkam na Śląsku coby się spotkać
Zapraszamy na ŚLĄSK!

Stary 2008-11-16, 22:39   #2275
Ponura
Wtajemniczenie

Czemu nikt nie tęskni za Ponurą ?

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 23:10   #2276
Limonatka
Zakorzenienie

Tęsknimy, tęsknimy!!!

Stary 2008-11-17, 08:15   #2277
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

czesc dziewczyny

Ponura nie martw sie, za mna tez nie tesknią
Nie wyspalam sie przez.... krolika :| cala nac skakal, imprezowal sobie i szalał w klatce..myslalam ze cos mu przeszkadza i sprzatalam mu o 4 rano chociaz robilam to w sobote szalenstwo

Zaraz musze jechac na miasto pokserowac kilka rzeczy ale bardzo mi sie nie hce wychodzic z domu..chyba jakas deprecha od 4 dni siedze w domu i mi dobrze
Limonatko a co tej paczki znajomych widzisz wyszlo tak ze ja mialam taka na studiach, 7 babek i trzymalysmy sie razem mialysmy tez fajnych kumpli ale...wszystko sie popsulo prawie sie nie widujemy- ja poszlam na inna specjalizacje i jakos tak...niektore panny zmienily sie po powrocie z Wysp :| nie wiem dlaczego...

eh szkoda gadac
Stary 2008-11-17, 09:08   #2278
adrijah
Zakorzenienie

ja za Wami tęskniłam

guantanamera po ostatnim daniu, zakochuję się w Twoim blogu i czekam na więcej

mam zajęcia od 12:45.. wstalam zeby umyc glowe, wlasnie siedze z mokrą za jakies 20 minut kolezanka przyjdzie sie zważyć bo jest po diecie weekendowej ja ją wcielę w życie jak dokupię resztę "składników" brakuje mi tylko bananów, soku pomidorowego, soku pomarańczowego i zielonej herbaty, wiec nie jest źle aaa i tuńczyka, bo wczoraj z ciekawości (i głodu, bo lodówka pusta ) wyjadłam

kurcze, musze napisac wstep na metodologie badań.. a w ogóle chyba Wam nie napisalam wczoraj. Profesorek odpisał mi na maila! po tygodniu.. wczoraj po 20, wstęp mamy oddać dzisiaj ale ciiii temat to ateizm w społeczeństwie polskim XXI-go wieku. Koleś napisal, ze dobry temat, dobrze sformułowany i niebanalny, ALE 3/4 maila było o tym, że on nie wie skąd ja wezmę materiały na ten temat, bo niewiele wiadomo o ateizmie w XIX wieku(!) ręce mi opadły...
Stary 2008-11-17, 09:46   #2279
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Adrijah

no ja wlasnie ruszam w miasto kserowac knigi ;/
a o takim: nie wiem skad pani wezmie materialy slyszalam caly czas na licencjacie wydalam 400 zl na ksiazki dlatego na mgr wzielam temat gdzie materialow jest duzo....do pozniej
Stary 2008-11-17, 10:11   #2280
adrijah
Zakorzenienie

u mnie to się wzięło stąd, że profesorek źle przeczytał

ale sobie wykombinowalam sniadanie jogurt naturalny z pomarańczą i łyżką cukru trzcinowego pyyycha

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości