|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() No chcialo mi sie tanczyc, nadal mi sie chce ale coz...skonczylo sie na tym ze przyjechal do mnie kolega - tylko mi tu zaraz zboczonych mysli nie tworzyc ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() na Bielanach kochanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Właśnie wróciłam od TŻ, było bardzo dobre wino ale słabiutkie ![]() ![]() Madzia to ogólnie impreza była fajna ![]() Adrijah bardzo ładne obrusy ![]() No to się rozpisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny dzisiaj.
Adrijah super obrusy! Kupiłabym taki na ławe do pokoju w odcieniach pomarańczy, ale założe się, że matce nie przypadłby do gustu. Bo ona lubi zwykłe białe i najlepiej, żeby obeszło się bez prasowania ![]() Ja 20 minut temu weszłam do domu po urodzinach tż. Nie miałam spać u niego, bo nie przepadam, ale specjalnie dla mnie przesunął łóżko i komodę, więc nie miałam serca i zostałam na noc. A o 16 wybieramy się na lazanie i po kurteczkę urodzinową, dla tż. Za chwilę będę kroiła moją ulubioną sałatkę mintaj a la łosoś ![]() I ostatnie doniesienie. Siostra tż jest fryzjerką. Zrobiła mi coś jak balejaż, z tym, że wygląda bardzo naturalnie i jestem naprawdę zadowolona. A oddałam jej tylko 20zł za farby. Nie mam już paskudnych odrostów, a kolor włosów jest stonowany i w chłodnym odcieniu, więc pasuje do mojego typu urody. Do tego skróciła mi te włosy, tak na bombkę, a wcześniej nie chciałam, bo myślałam, że skoro jestem pyzata to mi nie pasuje. I jestem super zachwycona jej umiejętnościami. A na początku nie byłam przekonana, bo jakby mi coś nie pasowało to tak głupio jakoś, w końcu lubię Beatę. No a wyszło super ![]()
![]() |
#2255 |
Wtajemniczenie
|
madzie_g nieźle ten chłopak narozrabiał... jak to czytałam to aż mi się niedobrze zrobiło... bleee
![]() Malwinko POKAZUJ ZDJĘCIA! ![]() miłego dnia ![]()
#2256 |
Zakorzenienie
|
kto się mną zaopiekuje jak przyjadę na zakupy na ślunsk?
![]()
#2257 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
a kiedy i gdzie chcesz przyjechać?
![]() a ja dziś spać też nie mogłam, zasnęłam po 3 dopiero :/ ale rano (czyt. o 11:30) moja współlokatorka zrobiła nam obu... naleśniki z kremem czekoladowym ![]() ![]() ![]() nie wiem jak u was, ale tutaj straszny wiatr i ziiiimno.. a miałam się przejść gdzieś, ale chyba zrezygnuję brr
#2259 |
Zakorzenienie
|
No malinko przedstaw swoje plany kobietom ze śląska
![]()
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
odnosnie Tzta to tak na niego nahuczalam ze wstal i posprzatal ale i tak trzeba bylo isc spac do drugiego pokoju na podloge :/ obudzilam sie poobijana :/ ehhh a moj Tz nastepnego dnia taki skacowany mowi do mnie "patrz jaki biedny jestem, pozaluj Misia"
![]() ja tych fotek po prostu nie moge zniesc ehh :/ jeszcze mnie wkurza jak mi ludzie je na sile robia... jak ja sobie robie lub moj tz mi robi to lepiej wychodza, cos tam sie skasuje i jest OK. a jak jest kogos aparat to nikt nie patrzy czy ladne czy nie wrzuca na kompa i nie kasuje.. ehhh to mnie dobija! z drugiej strony to mi szkoda bo bym chciala miec pamiatke z imprez itp. wniosek jest taki ze swoj aparat musze nosic. teraz napisze do kumpeli zeby mi foto wyslala to program graficzny pojdzie w ruch i jakas pamiatka bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
to nawet nie tak daleko
![]() ![]() Cytat:
![]() Nice moja Mama w ogóle obrusów nie lubi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Popatrzcie na to 1 zdjęcie poniżej. Jest robione aparatem z telefonu. No, ale to mało istotne. Za to moja mina - boska. Akurat wywaliłam się na gówienko kacze ![]() Wspomnienia są za***iste ![]() A na 2 moja kumpela, zgon jakich mało. Nie obrazi się, bo nie widać jej twarzy, więc wstawiam bez obaw ![]() W ogóle te zdjęcia są magiczne i jest dużo przypałowych, ale właśnie za to je uwielbiam, bo do nich nie pozujemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Moderatorka z pazurem
|
Daria to trzeba ktoregos dnia dupke w tramwaj 17 wsadzic i sie spotkac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Faficzku, Limonatko - myśle o weekendzie 28-30 listopada
![]() ![]() madziu - co do fot to wcześniej miałam to samo, ale jak teraz sobie wyobrażam że mogłabym nie mieć fotek z imprez, juwenalii to bym chyba się zatukła normalnie, to boskie wspomnienia te ludzie itp. wstawię kilka to zrozumiesz o co chodzi ![]() faficzku - który sezon Herosów oglądałaś ostatnio? bo ja męczę 3 ![]() nice - właśnie dobre podejście ![]() na 1 to moja grupa (czyt. tylko chłopaki ![]() na 2 mój kumpel na studiach jak się poznaliśmy na 1szej imprezie mieliśmy takie akcje na 3 moje urodziny na 1szym roku studiów ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-16 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jeszcze czy będę na Śląsku w ten weekend o którym mówisz, bo to zależy od różnych rzeczy. ale gdzie na Śląsk konkretnie? masz jakieś centra handlowe na myśli?
![]() |
#2267 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() p.s. zdjęcia super!!! ![]() Cytat:
może taka 1 przyjaciółka jest więcej warta niż cała kupa znajomych? ![]() padam po zajęciach.. eh taka nuda... ![]()
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
malinka swietne foty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
kurde ale doznałam szoku przed chwilą, buszując na naszej klasie (uzależniłam się już
![]() ![]() Limo, Malina z pewnością rozumieją o co chodzi bo też są same, prawda? ![]()
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poza tym - ja tez jestem uzależniona od sprawdzania wszystkich na naszej klasie ![]() ![]() ![]() u was też tak leje? teraz tak się rozpadało i rozwiało, że aż się przestraszyłam jak mi ręcznik na balkonie zaczął walić w okno!!! tak wieje ![]() ![]()
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
Malinko genialne zdjęcia
![]() ![]() Polazłam z TŻ na spacer, złapał nas deszcz ale mieliśmy parasole i spacerowaliśmy dalej i było super ![]() ![]() ![]() I dlaczego ja nie mieszkam na Śląsku coby się spotkać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u nas nie jest źle, pochmurno ale nie pada... chyba ![]() ![]() Zapraszamy na ŚLĄSK! ![]()
![]() |
#2275 |
Wtajemniczenie
|
Czemu nikt nie tęskni za Ponurą
![]()
#2276 |
Zakorzenienie
|
Tęsknimy, tęsknimy!!!
![]() ![]()
#2277 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() Ponura nie martw sie, za mna tez nie tesknią ![]() Nie wyspalam sie przez.... krolika :| cala nac skakal, imprezowal sobie i szalał w klatce..myslalam ze cos mu przeszkadza i sprzatalam mu o 4 rano chociaz robilam to w sobote ![]() Zaraz musze jechac na miasto pokserowac kilka rzeczy ale bardzo mi sie nie hce wychodzic z domu..chyba jakas deprecha od 4 dni siedze w domu i mi dobrze ![]() Limonatko a co tej paczki znajomych widzisz wyszlo tak ze ja mialam taka na studiach, 7 babek i trzymalysmy sie razem mialysmy tez fajnych kumpli ale...wszystko sie popsulo prawie sie nie widujemy- ja poszlam na inna specjalizacje i jakos tak...niektore panny zmienily sie po powrocie z Wysp :| nie wiem dlaczego... eh szkoda gadac |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
ja za Wami tęskniłam
![]() guantanamera po ostatnim daniu, zakochuję się w Twoim blogu ![]() ![]() mam zajęcia od 12:45.. wstalam zeby umyc glowe, wlasnie siedze z mokrą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze, musze napisac wstep na metodologie badań.. a w ogóle chyba Wam nie napisalam wczoraj. Profesorek odpisał mi na maila! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Adrijah
![]() no ja wlasnie ruszam w miasto kserowac knigi ;/ a o takim: nie wiem skad pani wezmie materialy slyszalam caly czas na licencjacie wydalam 400 zl na ksiazki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
u mnie to się wzięło stąd, że profesorek źle przeczytał
![]() ale sobie wykombinowalam sniadanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.