|
|
#181 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zuziu zycie roznie płata figle i wszystko jeszcze mozliwe popieram dobrze napisane !!!!!
|
|
#182 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja juz w domciu w kapuciach i dresie mam cieple mleczko i nadrabiam zaleglosci - za max 4 dni powinna zjawic sie @ ci8ekawe czy przyjdzie wczesniej
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Konczito kochana nasi synkowie, to będą unikaty, babki się będą o nich zabijać, tak ich wychowamy ooo!! w sumie rano było już dobrze i znów słodziak, ale i tak mnie wkurza hehhe, kobiecie to też się czasem nie dogodzi;p A właśnie tak sobie myślę, że u mnie dodatkowym, ale bardzo znaczącym problemem jet coś, o czym nie wspominałam, otóż ja do połowy lutego na pewno mieszkam w Poznaniu(studia + praca), a chłopie moje w Kaliszu(czyli 2h jazdy samochodem;/) i widujemy się od piątku do niedzieli wieczorem, bądź poniedziałku rana...aczkolwiek cykle mam ok28dniowe wiec owulacje mam zazwyczaj właśnie w week, ale zastanawiam się, czy te ciągłe podróże(conajmniej2 razy, a czasem i4 w miesiącu), stres i brak stałości(ech te rozstania ) i takie tam z tym związane nie są też powodem niepowodzeń... a ja, w sumie to my tak sobie wymyśliliśmy, że jak już wrócę, to akurat będę w ciąży i wszystko się ładnie poukłada czasowo, a tu jak na razie I tak obie dziś rozmawiałam z moim tż i on widzi, że już świruje powoli i każe mi wyluzować, mówi, że to krótko, że jeszcze jest troszkę czasu i mam się uspokoić, bo zwariuję...oni to mają jakieś zdrowsze podejście;p no więc postanowiłam wyluzować...zobaczymy, czy się uda...
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mowisz ze owulka wypada akurat w week ? a mierzysz tempke ?? kurcze wlasnie z tymi rozstaniami i dojazdami tak niefajnie jest ale mocno trzymam oby sie udało powiadasz wyluzowac nio to zaciskam i za to kciukasy
|
|
#186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Każdy ma czasem zły dzień, każdy czasem musi schować siędo czarnej dziury i posiedzieć tam trochę sam na sam ze swoimi demonami...Ale każdy musi w końcu zmierzyć się ze światłem dziennym...jak się siedzi długo w ciemności to kontakt ze słońcem bywa bolesny...ale potem można już cieszyć się światłem na nowo... Cytat:
|
|
|
#187 |
|
BAN stały
|
Dzieki dziewczynki
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#189 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
to koniecznie wczesniej poloz sie spac
a jak tam tipsiorki ?
|
#191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyjdzie normalnie malpiszon za osiem miesiecy, nic sie nie martw. |
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż z moim narwaniem
|
|
|
|
|
#194 | |
|
BAN stały
|
póki co powoli uczę sie do egzaminu, jutro musze notatki porobić, we wtorek jadę do Białegostoku, będą nowe i kupię już żele i mnóstwo innych potrzebnych rzeczy i mogę działać
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nika wiem co mowie
|
|
#196 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja też mam doła wiec dołączam się do dołujących
![]() Kuzynka wyszła wczoraj ze szpitala z synkiem, siostra przygotowuje się do porodu grudniowego, mieliśmy iśc dzisiaj na obiad do brata męża ale jego żona jest w 4 miesiącu, niedawno się dowiedziałam i nie byłam w stanie... niegrzecznie z naszej strony że odmówiliśmy ale nie wytrzymałabym i rozpłakałabym się przy wszystkich
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-11-16 o 20:33 |
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na jakich zelkach bedziesz pracowac?? nadal zostajesz przy szablonie czy moze tipsy tez przekonały ??Cytat:
- fajnie widac jak rosnie kiedy skoczek ![]() a jezeli cykle masz regularne co 28d nio to tak 14dc to owulka - chyba
|
|
#198 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Konczito na tipsach super sie pracuje... |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściskam wirtualnie i przesyłam moc dobrych życzeń. będzie dobrze.
|
|
|
#200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agus jeszcze troszke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to i ja moze złapie doła?Cytat:
Nika tyle optymizmu - podziwiam .....
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2008-11-16 o 20:40 |
||
|
|
|
#201 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idź koniecznie do lekarza.Mnie od paru lat meczą omdlenia aż do całkowitej utraty przytomności co jakiś czas (różnie co miesiąc, co trzy, co dwa tygodnie). Badałam się 2 lata temu i nic. Teraz znów zrobiłam sobie wszystkie badania, jeszcze kardiolog mi został i eeg mózgu. Ale na razie znów nic. Widocznie taka moja uroda. A Ty leć do lekarza, bo morze Tobie znajda przyczynę. I oszczędzaj się!!!! Cytat:
Fajnie, ze Twój mąż chce się dokształcać. Moj na razie tylko mnie sie dopytuje o różne rzeczy. Mówi, ze doczytywać będzie w internecie jak juz zaciążymy, zeby wiedział, co się ze mną dzieje. Chyba się na razie boi porażki. Woli wiedzieć mniej, żeby w razie niepowodzenia mieć nadzieję, ze następnym razem doczyta o jakiejś super diecie i wtedy się uda. Bo cały czas mówi, ze jak się uda od razy to będzie super, ale może udać się dopiero za 10 miesięcy. Oj, coś pogmatwałam. W każdym razie (krótko mówiac - z moich obserwacji i naszych rozmów wynika, ze)widzę po nim, ze się chłopak stresuje i woli miec wymówkę, żeby sie nie obwiniać za ewentualne niepowodzenie, ze to może nie może albo coś. Cytat:
|
|
#202 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Przykro że nie macie już kontaktu...może wkrótce założy net ? Cytat:
Wiem, że się podniosę, że upchnę gdzies głęboko te wszystkie smutne myśli. Mam wprawę-4,5 roku starań, prawie dwa lata leczenia, dwa poronienia... tylko czasami jest ciężko, w takich chwilach gdy wokół Ciebie same ciężarne, pełno dzieci twoja siła kruszeje i słabnie ![]() Dużo wytrwałości Tobie również doczekasz się na swoje Szczęście
|
||
|
|
|
#203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale powiem Ci ze moja znajoma ma identycznie, na pewno guza nie ma, ale tylko sie zdenerwuje i mdleje, będzie mieć eeg i tomografie, wszystkie badania są ok, prawdopodobnie to nerwica u niej, przynajmniej ona tak sądzi Oj mam nadzieje to moja bratnia dusza |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Bombko ja tu się jeszcze dołączę do dziewczyn, może test jednak się pomylił, więc główka do góry
![]() Konspiracjo droga widzisz, jak to mi dziś moje chłopie powiedziało cytuję"Ty to masz już jakiś problem emocjonalny z tymi dziećmi, będzie dobrze jakby nie wyszło,więc wyluzuj na razie" i stwierdziłam, że raz nie zawsze, ale można go posłuchać;p więc wrzućmy na zbiorowy luz kto chce się przyłączyć ?? A właśnie Konczito koło będzie minimum na5 kciuki przez sen trzymałam;pNo i dziewczyny, żeby mi tu żadna więcej nie bredziła!! wszystkie zasługujemy, żeby mieć zdrowe i kochane dzieciaczki i, żeby być szczęśliwymi mamami, najlepszymi dla swoich słodkich aniołków, więc głowy do góry, a ja trzymam za nas ![]() A co do koleżanek, kuzynek itp w ciąży, to moja najlepsza kumpela ma rocznego synka, normalnie najsłodsze dziecko jakie widziałam, a 2lata młodsza kuzynka urodziła parę tygodni temu córcie(ryczałam jak bóbr, gdy dowiedziałam się, że jest w ciąży) i jak widzę te dzieciaczki to normalnie tak mi smutno, że mojego jeszcze tu nie ma, tym bardziej, że uczę dzieciaczki w3 klasie i są kochane strasznie![]() Jakoś mam dziś pozytywne nastawienie po tej rozmowie z tż, mimo, że godzinkę temu pojechał do domku ![]() Ależ się nagadałam;p wybaczcie ten słowotok
|
|
|
|
#205 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuję Cytat:
No, porządek musi być ![]() Cytat:
)A po drugie małam kiedyś papużkę i pamiętam jakie to niesamowite uczucie jak tak smyra w ucho i gada do ciebie Silna z Ciebie dziewczyna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żadnych dołów Słonka kochane!
|
|||||
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dzielna jesteś. Trzymam kciuki, żeby Ci się w końcu udało
|
|
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dwa dni temu śniło mi się, że dostałam okres. Zastanawiam się też dlaczego @ się spóźnia? Moze to jakaś choroba jajników ![]() No ja też mam kiepski dzień.Wczoraj mój Tż nagadał mi trochę, dość przykrych rzeczy po połowie prawdziwych, ze dzis w pracy ani razu do niego nie zadzwoniłam i wcale mi się nie chciało wracać do domu po pracy. No ale jak przyjechałam to się postarał i trochę poprawił mi humor. No i zaraz spadam spać. |
||
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnej nocki kobitki
|
#209 |
|
kosmitka
|
Ja wiem, że jesień, ponuro i w ogóle. Ale smutać się tak nie można. Np. w każdej chorobie każdy lekarz powtarza, że najważniejsze jest pozytywne nastawienie. Ono pozwala wyzdrowieć, daje siłę na walkę. Tak samo w starankach - spokój, relaks, pozytywne nastawienie. Trzeba wierzyć, że się uda. I uda. Musi.
Wszystkie starające mocno podziwiam za hart ducha, za odwagę z jaką podnoszą się po każdej nieudanej próbie. Uściski .
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czulam sie jak czarna owca, ledwo dalam rade, zwlaszcza ze one caly czas trajlowaly o ciazy i oczywiscie nie obylo sie bez glupich pytan na co my czekamy. Rozplakalam sie dopiero w domu. Tz powiedzial ze to byla ostatnia taka sytuacja(mimo ze to jego bardzo bliscy koledzy), ze juz wiecej nie bedzie narazal mnie na taki stres. Ludzie ktorym ciaza przytrafila sie od tak nigdy nie zrozumieja co My czujemy, mimo ze nie ma w nas zawisci, ze nie zyczymy nikomu zle, bola nas takie sytuacje i to jest zupelnie normalne. Nie powinnysmy miec z tego powodu zadnych wyrzutow sumienia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

zakopuje sie gleboko pod koldre i chyba sie poplacze....
, i daję znać, że podczytywałam Was czasami - wiem, że do brzuszków dołączyła Tru i Ania - czego Wam mamusie kochane bardzo gratuluję
Termin styczniowy.
mapłkę miałam 5.11 a nie 5.10 

Kochana, oczywiście, że zasługujesz!!! Wszystkie zasługujemy! I TO się stanie- trzeba wierzyć- nadzieja umiera ostatnia, prawda? 
oby sie udało
nio to zaciskam i za to kciukasy

Agus jeszcze troszke
tak mi smutno, że mojego jeszcze tu nie ma, tym bardziej, że uczę dzieciaczki w3 klasie i są kochane strasznie