|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej żabcie
Cytat:
A z moim nocnym plenerem nadal problemy ![]() Normalnej wielkości fotek nie mogę wrzucić, a jak chcę zmniejszyć to komputer mi zmienia ich kolorystykę na zieloną ![]() Oszaleję chyba ![]() Wrrrrrrrrrrrrr ![]() Mniejsza z tym Dziś o 21.00 na TVP2 oglądajcie <jeśli lubicie> kabaret Paranienormalni. Uwielbiam ich ![]() Swoją drogą już się wykąpałam, idę sobie płateczków wszamać <bom zgłodła> i się położę i będę sobie gniiiiiiiiiić Ależ ze mnie leniuszek ![]() Miłego wieczorka kochanieńkie
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki rybeńko
A jakim programikiem zmniejszasz te fotki?
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-15 o 19:47 |
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziołszki!
Kupiłam sobie dzisiaj płaszczyk W Orsayu Zobaczymy, jak się sprawdzi.Byłam też u promotora, podpowiedział mi, co i jak. Mam nadzieję, że ruszę z kopyta ![]() Myślicie już o prezentach gwiazdkowych? Ja zaczęłam dziś, co roku te same rozterki Chciałabym wcześniej zacząć gwiazdkowe zakupy, potem ludzi jest w sklepach pełno.
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do prezentów, jakoś wolę na razie o tym w ogóle nie myśleć, bo chwilowo z kasą u nas trudno Więc to będzie straszna łamigłówka co komu, żeby się nie wykosztować bardzo
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spałam całą noc. Dzisiaj w nocy otrzymaliśmy telefon, że moja teściowa trafiła do szpitala w bardzo ciężkim stanie. Jestem w szoku, nie wiem nawet co napisać. Diagnoza lekarza jest dla mnie czymś abstrakcyjnym. Muszę być teraz przy mężu, bo ma tylko mamę- dlatego moja obecność na wizażu nieco się wykruszy, dopóki ... no właśnie sama nie wiem, bo dobrze to już nigdy nie bedzie.
We wtorek mam umówioną prywatną wizytę u gina. Po ostatnim ataku bólu w podbrzuszu doszłam do wniosku, że nie będę niczego lekceważyła. Do ponownego zobaczenia, będę tęskniła.
|
|
#426 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek!
Właśnie wstałam, jem śniadanko (tosty - chce któraś - mogę podesłać), nadrabiam zaległości na wizażu. Mąż jeszcze śpi - leniuch i śpioch Wczoraj byliśmy na małej imprezce zorganizowanej przez zakład pracy mojej teściowej. Był też szwagier z "tą" żoną i powiem, że było poprawnie i z dystansem, ogólnie rozmawialiśmy o ich remoncie. Wróciliśmy o północy, bo się troszkę po tańcach - tych mniej absorbujących - zmęczyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też ja też ja też Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję, że z teściową wszystko będzie dobrze. Trzymajcie się cieplutko i wspieraj męża jak tylko możesz |
|||||||
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspieraj męża, przekaż mu ciepłe fluidki od nas. Będziemy z Wami myślami, trzymajcie się cieplutko
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
o matko alez mnie daaaaaaaaaaaawno nie bylo!!!!!!!!!!!!!! a tu nowy watek? ktos mnie pamieta czy etam?
zajrzalam na PM2008 a tam widze koniec... qrcze chyba nawet nie mam szans na nadrobienie zaleglosci... ulituje sie ktoras nade mna i w telegraficznym skrocie napisze co i jak u Was? ![]() m.a.r.t.a 3mam kciuki zeby sie ulozylo badzcie dzielni i dobrej mysli
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że się odnalazłaś ![]() W telegraficznym skrócie, to malutka zafasolkowała, parę kobitek jest po przeprowadzkach większych, a u reszty raczej bez zmian. A co tam u Ciebie słoneczko?
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam słonka wy moje. mam dziś doła- zastanawiam się co ja najlepszego zrobilam idąc na tą mechanikę.
Dziś mieliśmy pierwsze praktyczne zajęcia z programowania obrabiarek numerycznych- zabawa w mastercamie ![]() I co? Masakra totalna Podział na grupy- jestem z dwoma chlopakami ktorzy powiedzmy mieli z tym jakąś styczność... i co?? Lipa totalna. Prowadzący powiedzial- zróbcie wałek i zaprogramujcie obrabiarkę i... wyszedł. Kiedy łaskawie wrócił, na naszą prośbę o pomoc (bo się okazało ze to trochę inna bajka niz chłopaki myśleli)stwierdził że tłumaczyl juz innej grupie i 100 razy nie bedzie powtarzal- mamy zapytać kolegów. Lipa jakaś totalna![]() Poza tym otworzą 3 specjalizacje i boje sie ze sie dostane na "samochody i ciągniki"... O masakra Poza tym padam na pysk a moja chałupa wygląda jak po tornado. Podeślijcie kwant optymizmu buziaczki Wy mojePs. Marta trzymam bardzo mocno kciuki i dzis sie o Was pomodlę. Będzie dobrze- musi być . Zobaczysz.
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje słonko.
No cóż trzeba się bedzie wziąć do roboty i pokazać że baba też coś umie. (Wkurzają mnie teksty jednego doktorka który jak rozwiazuje jakies zadanie rzuca tekstem- to jest takie proste ze nawet kobiety i dzieci dają radę) Grr Ps. Cieszę się że Was mam Można się poskarżyć na wszystko
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hmm, nie mam za bardzo możliwości zrobić fotek. Płaszczyk jest w kolorze bardzo jasnej szarości, z podwyższonym stanem, stójką i... generalnie jest inny, niż wszystkie
![]() Cytat:
Cytat:
Na pewno sobie poradzisz, jestem przekonana Byłam dziś w Multikinie na "33 scenach z życia". Bardzo poruszający film. |
||
|
|
|
#434 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
Dzisiejszy niedzielny dzionek spędziliśmy w łóżeczku - w piżamce i szlafroczku (zielony w kaczuszki). Do tego obejrzeliśmy kilka filmów i takie tam małżeńskie szmery - bajery, jeżeli wiecie o co mi chodzi ![]() Cytat:
Cytat:
A ja dzisiaj samiuteńka w domku, bo mężuś w pracy jest na nocce - inwentaryzacja Poza tym u mnie w rodzinie zapanowała moda na grypę jelitową
|
||
|
|
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
m.a.r.t.a smutna informacja trzymam kciuki za teściową ![]() Malutka ja jestem grzeczna i będę chciała zobaczyć zdjęcia brzusia ![]() Izuś dasz radę, jak nie Ty to kto?? katey karą za zaniedbanie nas powinno być przeczytanie wszystkich zaległości Aguniu prezenty nie muszą być kosztowne, liczy się fakt pamiętania o bliskich ja jak policzyłam ostatnio ile wydamy na prezenty to ![]() weekend na uczelni minął dość szybko i niewyczerpująca no i dobrze a dziś znów do pracy do popołudnia/wieczora
|
|
#436 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Co u Was? U mnie lipa. Stolarz mniej więcej podsumowany
![]() ![]() kasa jak cholera. Drzwi zamówione, kafle na podłogę też. Teraz zostało mi tylko popłacić wszystkim, a to już będzie mniej przyjemne.Poza tym mam doła i jestem mało wyspana. Mamy jakąś awarię w kaloryferach, coś tłucze bez przerwy w dzień i w nocy. Ciekawe kiedy to naprawią. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tak w skrócie to chyba się nie da. Przyłącz się do rozmów a szybko sie połapiesz ![]() Cytat:
a tak poza tym to powiem Ci , że zawsze chciałam się znać na silnikach i innych tego typu sprawach.
|
||||
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Marta trzymaj sie dzielnie Iza dasz radę - nie takie rzeczy się w końcu robiło w przedszkolu a mysmy rozwieźli w łykend kołocz, otrzymaliśmy już pierwsze prezenty i wiecie co - to już prawie a ja mam w pracy młyn na maksa, ale co tam dam radę - musze dac a jak sie w sobote zobaczyłam w sukni juz dopasowanej i w ogóle to mnie zatkało buziaki
|
|
#438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
Noc przemęczyłam
Gardło daje o sobie znać Ale dostałam poradę lekarską od Kasieńki i udaję się do apteki W środe Kasik przyjeżdża pobrać opłatę za konsultację... oj chyba się nie wypłacę
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziubki
Cytat:
![]() Cytat:
A masz jakieś fotki z przymiarki. Pochwal się plissssssssss
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
No to po weekendzie....Podroz w jedna i drga strone bezpiecznie dzieki Waszym myslom Dziewczynki. Zrobilismy prawie 1000 km w 2 dni
, cos mi sie wydaje ze na wiosne czeka nas zmiana autka, bo to sie juz wysluzy...Weekendzik spokojniutki, tylko mojego tate przywiezlismy bo nas zszokowal bo wzial tydzien urlopu bez konsultacji z nami i bedzie nam mieszkanie remontowal. Z jednej strony dobrze lecz z drugiej postawil nas w niezrecznej sytuacji bo moj maz mial plan tez wziasc urlop i mu pomoc, a teraz to raczej z tego nici bo onjako glowny konstruktor nie moze tak z dnia na dzien wziasc tygodnia urlopu. Zobaczymy co z tego bedzie, jak to powiedziala moja mama najwazniesze zebysmy przez ojca sami sie miedzy soba nie poklocili. W sobote bylismy u znajomych w odwiedzinach maja przeslodkiego bobaska. Mala ma juz prawie 5 miesiacy i jest cudaczna. Wcale nie powiem ze dostalismy prykaz pojawienia sie za miesiac z dobra nowina, hahaha. Prawda jest taka ze moj G. ma NK zdjecie slubne jak trzymam mala na rece a pod spodem podpis ze mamy nowy plan - wiec teraz czas na jego realizacje.... Martus wysylam Aniolka do Ciebie aby byl podpora w tym ciezkim czasie Izus a coz to za zalamywanie sie, jak juz mowilam jesli bedziesz potrzebowac pomocy to dawaj cynk moj Maz Ci pomoze Katey a gdziez to bylas jak CIe nie bylo? Super ze jestes Gosia nie dobrze w takim nastroju zaczynac nowy tydzien, dlatego wysylam wielki usmiech w Twoja stroneMalutka nam tez sie marzy taki dzien w pizamach, kurcze ale kiedy my go zrealizujemy ![]() Katarzinka odliczania nadszedl czas - goracy tydzien - goraca linia hihih Aguniu masz racje z tymi prezentami, jak jest duzo osob to i kwoty robia sie ogromne. A co lepsze po drodze sa jeszcze mikolajki i mojego meza urodziny... |
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze zapomniałam Wam napisać, że wczoraj byliśmy na wystawie piesków rasowych. Spotkałam się z tą koleżanką, co będzie hodowlę zakładać (kiedyś coś już wspominałam). Przymierzamy się do kupna pieska z jej hodowli. Tyle tylko, że ona będzie miała szczeniaczki dopiero w lato. Ale zakochałam się w jej psiaku, śliczny, ułożony, cudowny. A jak się troszczy o panią i jej bobaska. No cudo po prostu. Teraz to już nie ma zmiłuj i piesek musi być, zbieramy pieniążki powoli.
Tylko jedno mnie martwi, jak się zakupi szczeniaczka, to ze staraniami o bobaska trzeba co najmniej rok poczekać (wiadomo, najpierw jednego odchować trzeba ). No trudno, może jakoś wytrzymam, i tak pewnie o dziecku byśmy myśleli najwcześniej za rok
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-17 o 11:35 |
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki dziekuje po stokroć za wsparcie
Buziaki dla każdej z Was ![]() Właśnie wynioślam gruz i kartony z naszych sprzętów i wraz z kurierem przytargałam grzejniki ![]() Teść miał przyjechać ale Kamil go "odwołał" i wciąż użeram się sama. Jakoś mi się humor poprawil jak tyle tego brudu nie ma. Bylam zaplacić za mieszkanie, pozbylam sie troche pieniedzy na grzejniki...remont to pieniążkożerny twór ![]() Z prezentami też kłopot- u nas będzie mama tata ciocia ja i kamil , musimy też kupic prezenty dla teścia teściowej szwagra i babci. Poza tym w piatek ide na urodziny łączone trzech koleżanek i składamy się po 15 zł na każdą. W czwartek natomiast mój TZ ma urodzinki a w sobotę mama imieniny ![]() Dla szwagra wykpię się zestawem Gilette Fussion (zel do golenia , maszynka i balsam) za 29.99 i tak na więcej nie zasłużył. Od niego na bank nic nie dostaniemy , nawet pół czekolady no ale nie wypada tak dać teściom i babci a o nim zapomniec
|
#444 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że ja w naszym syfie nie mieszkam![]() Z jedenym sie zgadzam remont = zzeracz pieniażków, jak policzyłam ile mamy do zapłacenia to
|
||
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej słoneczka
Martuniu kochanie buziaczek dla Ciebie Cytat:
Pytanie czemu Ty o nas zapomniałaś? ![]() Faktem jest , że za 1h kończę prackę, jak zwykle poza wypiciem winka nic konstruktywnego prawie nie zrobiłam. ![]() Teraz piję kawkę Pisałam już kiedyś, że nie cierpię poniedziałków?? ![]() Wtorków w sumie też... i tak do piatku do 15. Lubię weekendy hehehehheheDobra idę , bo faza moja Wam się udzieli hehehehe i dopiero będzie ambaras.Buziak dla każdej kochanej kobieciny <i dla małej fasoliny o niewiadomej mi płci>.
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszeeeeeeeeeeeeee
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehheheheh
słoneczko jak tylko będzie jakaś wolna posadka to daję znać ![]() przez tę robotę się cholernie rozleniwiam czy to takie do końca dobre to nie wiem...to nie to co bieganie po McDonaldzie ![]() Bo nie wiem czy Wam wspominałam, że pracowałam w Mc 1,5 roku. To to była robota ekstremalna- tzw. obóz pracy. Teraz to ja się opalam i odpoczywam
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
To Ty i solarium tam masz? woooow....
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
heheheheheh
a myślisz, że od czego taka czarna jestem?? ![]() tak poważnie to strasznie mi pyska coś wysypało ![]() i to nie uczulenie, a takie poskórne pryszczyki ![]() w nastolatke z powrotem się zaminiam?? ![]() co począć dziewoje kochane??? tonik ich nie morduje ![]() hełp
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Taka cholera czasem ze mnie
ok wrzucam zdjątka 

Zobaczymy, jak się sprawdzi.
Więc to będzie straszna łamigłówka co komu, żeby się nie wykosztować bardzo
wspieraj męża, przekaż mu ciepłe fluidki od nas. Będziemy z Wami myślami, trzymajcie się cieplutko 

badzcie dzielni i dobrej mysli

ja jak policzyłam ostatnio ile wydamy na prezenty to 
do popołudnia/wieczora 
Zobaczymy co z tego bedzie, jak to powiedziala moja mama najwazniesze zebysmy przez ojca sami sie miedzy soba nie poklocili. 
hand-made: urodzinowo na 40tkę