![]() |
#1951 |
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
i dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1952 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
![]() Spadam pod gorący prysznic, bo z powodu dreszczy i szczękania zębów istnieje obawa, że wszystkie same się wzajemnie powybijają... Jutro będę miała dzień jak na szpilkach...czy zadzwonią ![]() ![]() Już nie marudzę, całuję Was mocno ![]() Ola okropecznie podoba mi się torebka ![]()
![]() |
#1955 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Oleczka, ale mega-zakupy
![]() I śliczne majtusi ![]() Kosmetykomaniaczki na odwyku - nie bijcie ![]() ![]() http://cgi.ebay.com/40-COLOR-PALETTE...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/PRO-120-FULL-COL...QQcmdZViewItem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1957 | |
Rozeznanie
|
ona jest baaardzo wielka. Tą klapę się podnosi i jest taki wielki wór
![]() Cytat:
![]() No do tego kupiłam jeszcze 3 pary majtusi, pasek, perły, skarpetki - pluszaki i stanik. I w sumie dałam za wszystko jakieś 200 złotych ![]() A ta cienie widziałam już właśnie wcześniej, gdzieś w wątku. Dziewczyny to zamawiają właśnie hurtowo, żeby przesyłka wyszła taniej. Tylko często się rozsypują podczas transportu. Ale cudne są, te kolory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmotywowałyście mnie dzięki ![]() Estelle tak do końca życia, trzymam za słowo ![]() a tak wogóle zauwazyłam, ze weronika przeniosła sie na inne konto ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-17 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
![]() ![]() Ja już ledwo patrzę swoimi oczętami w monitor więc wpadłam dodać otuchy Virkowi ![]() Oleczce pogratulować udanych zakupów ![]() ![]() Ok to ja lecę ![]()
![]() |
#1960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrej nocki, wypoczywaj ![]()
![]() |
![]() |
#1961 | |
Zakorzenienie
|
Olu, kapciochy->
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 | ||
Zakorzenienie
|
Co do praw autorskich przy kopiowaniu książki - Estelle ma racje. Dziwią mnie takie ograniczenia na kserach
![]() O ile latami uważałam, że kserowanie powinno być zabronione - ze względu na publicystów i wydawców, o tyle w tej chwili uczucia mam mieszane. Choćbym nie wiem jak bardzo chciała nie jestem w stanie kupić każdej książki, która jest mi potrzebna. Pomijając ich niedostępność, bo grzebanie po antykwariatach czy to na żywo, czy w sieci sprawia mi przyjemność. Jednak ceny też swoje robią. Staram się więc kupować świetne książki, a na uczelni z reguły kseruję rozdziały, które są mi potrzebne na konkretne zajęcia. Muszę też przyznać, że nie rozumiem ludzi, którzy czytają tylko kserówki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tak? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1964 |
Rozeznanie
|
i męski mózg, podobno
![]() Widzę, że każdy znalazł coś dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I tak sobie myślę, że nie opłaca się zbiorowo zamawiać, bo często sprzedawcy od kosztu wysyłki odliczają jakieś grosze [50 czy 70 centów/pensów], a za przesyłkę w Polsce trzeba jeszcze dopłacać. Kto wie, jak się nie wyleczę, to po nowym roku może je zamówię ![]() 120 cieni w cenie kilku drogeryjnych i to wcale nie z najwyższej półki ![]() Ma ich kilka. Cytat:
![]() Ale przy takim szerokim wyborze barw nie ma przynajmniej dylematu, że odcień nie pasuje do bluzki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
KociSpiew
a żel aloeswoy palomy na noc nada się do mojej trudnej skóry?chciałam dzis kupic olej ze slodkich migdałów, ale nie było, ma byc jutro albo pojutrze, nawet w zielarskim powiedziała mi, że olej stosownay jest jako baz stad też jego cena |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
wpadłam w depresje
![]() czytam co nasze wizażanki wypisują i wolałabym nie wiedzieć ![]() postanowiłam stosowac do buźki thantosowe mleczka, zel aloesowy palomy, wode termalną, olej migadałowy, hydrolat (mam to w domu i jeszcze nie otwarłam, bo niewiedziałam do czego) który niewiem czy stosowac tak jak mleczka ![]() ![]() a i jeszcze oliwke HIPP ![]() no i poszukuje jakiejs delikatnej pianki do mycia twarzy, narazie marnie mi to idzie ![]() i zero pomysłu na to w jakiej kolejności to stosowac ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-17 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1971 | |
|
Cytat:
![]() Nie wiem, nie sprawdzałam ![]() Można. Regulamin nie zabrania posiadania kilku kont, pod warunkiem, że nie są to konta założone z powodu otrzymania bana na poprzednie. Mirelka, już Ci wypunktowuję: - mleczka, żel Palomy i olej migdałowy/oliwkę na noc - rano możesz buzię posmarować mleczkiem, cienko, jak kremem - ono jest lekkie,nie powinnaś się po nim świecić - hydrolat zastąpi Ci tonik - woda termalna dla odświeżenia w ciągu dnia - psikasz, a potem odsączasz pozostałości chusteczką - do mycia twarzy odkryłam niedawno delikatną piankę LIRENE do cery naczynkowej - bez sles i konserwantów [ma jedynie perfum w składzie] https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ia-twarzy.html
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-17 o 21:19 Powód: Dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na włoskach nie za dobrze się sprawdza, jako odzywka bez spłukiwania skleja włosy, a szamponem mega ciezko go zmyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny patrze w lustro do tygodnia i nie widze już tych zniszczonych włosów które pokazywałam w 1 części, już niedługo będe miec włosy jak na włosomaniaczke przystało
![]() tez miałam 2 konta ![]() ![]() te nadal żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1975 | |
|
Cytat:
Sporo pewnie zależy i od samego użytkownika, zdarzają się sytuacje, kiedy z jednego komputera piszą dwie zupełnie różne osoby i tu potrzeba trochę ostrożności, ale bywa, ze ban leci na wszystkie profile.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
Estelle niewiem jak ci dziekowac, pianke zakupie
![]() ![]() i juz mam wszystko czego mi trzeba do mojej cery ![]() a oliwke tez moge stosowac rano, bo dziewczyny pisały, że jak rano się nią posmaruje a pozostałości zetre to cera się po niej nie świeci ![]() i postanowiłam do włosków dokupic jeszcze olej jojoba, jeszcze nigdy nie miałam ![]() wogóle pokochalam waxa ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-17 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1978 | |
Zadomowienie
|
Oleczka bluzeczka z 1 fotki poprostu boska
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczajaca.html Zakupiłam ją niedawno i użyłam już kilka razy. Muszę przyznać że efekty rewelacyjne. Ciekawi mnie tylko czy skład równie fajny. Uwielbiam serie Botanics z Bootsa. Mam już sporo kosmetyków z tej linii i na żadnym się nie zawiodłam. A odkąd włączyłam je do codziennej pielęgnacji moja buzia wygląda o niebo lepiej! Aha mam jeszcze pytanie. Stosowała któraś z Was Humektan? Gdzie go mogę dostać w stacjonranym sklepie/ aptece? Bo przez neta się nie opłaca zamówić produkt który kosztuje 15 zł a przesyłka 10zł ![]()
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-11-17 o 21:38 Powód: zapomniałam umieścić linka ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
ja juz ide witac się z łóżeczkiem
![]() Na poprawe chumoru ![]() http://www.youtube.com/watch?v=YIaDX78uWG0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.