![]() |
#1921 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() proszę - i kto by pomyślał, że chomik tak moze zainspirować do dbania o włosy! ![]() Cytat:
![]() ciiii... chomiśka chyba coś podejzewa bo właśnie sie obudziła... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Solidaryzuje się z tymi "NIE godnymi", których wyrzucono z friend listy ![]() ![]() Widzę, że humorki dzisiaj nadal dopisują ![]() ![]() Akcja z chomikiem rozbawiła mnie do łez ![]() ![]() ![]() Marzenka czeka na telefon, który ma oznajmić termin III etapu, a telefon milczy jak zaklęty... ![]() Cytat:
![]() ![]() Twoje love story rozwija się coraz piękniej... ![]() A kolos będzie do przodu, nie ma innej opcji ![]() Tak poza tym, to ostatnie antybiotyki zasiały spustoszenie w moim organizmie i znowu mnie coś rozkłada ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich ![]()
![]() |
![]() |
#1923 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() mnie też nie ominął ten "zaszczyt" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() telefon na pewno zaraz zadzwoni Viruś ![]() Co do chorób to panuje wirus... u mnie kilka osób już leży w łóżkach ![]()
![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Witam, za mną kilka intensywnych dni w pracy, sporo nerwówki, bardzo mało w tym czasie spalam.
Widzę, ze ominęły mnie atrakcje ![]() ![]() Cytat:
Zadziwiające, jak dzieciaki świetnie kombinują. Jedno z moich ulubionych wynalazków mojego brata to "myjątko" zamiast "mydełko" ![]() oleczko87 , 'Estelle', Milka19 świetne zakupy ![]() ---------- Chyba pójdę wyłożyć moje biedne kości na kanapie, wyjątkowo do niczego się dziś nie nadaję. A miałam dziś sobie zrobić w ramach relaksu domowe spa ![]() ![]() Miłego dnia życzę ![]()
![]() |
![]() |
#1927 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry po pracowitym weekendzie!!
![]() Stęskniłyście się za mną??? ![]() ![]() Dziś piszę już z własnego komputerka (czyt.małżeńskiego ![]() Kochany mężulek naprawił komputerek i nie ma już wirusków!! ![]() ![]() ja już powoli układam...w myślach ![]() mój "brodaty" jeszcze nic o tym nie wie hahahaa Ale mamy troszkę teraz wydatków i zastanawiam się czy by nie spasować z prezentami.. i wybrać sobie 1 mały prezent! Chyba będzie uczciwie..bo sporo teraz nam kasy poszło na samochód! ![]() Zastanawiam się nad tym perfumkiem (zdjęcie u dołu!! ) Wąchałam go w drogerii natura i..pachnie truskawkami!! ![]() Albo nad jakimiś ślicznymi złotymi kolczykami? Cytat:
![]() Ja dziś znowu jakimś cudem obudziłam się wcześnie rano... o 8 choć wczoraj byłam już tak zmęczona że myślałam od 16 tylko o łóżku! ![]() Nie dość że po 5 h snu jakoś zwlekłam się na wykłady na 8 to jeszcze było w budynkach zimno jak w psiarni..i czułam wręcz jak mi oddech zamarza ![]() I tak od 8 do 16!! ![]() Cytat:
![]() Czy twoja koleżanka może powiedzieć mi nazwę tej cudotwórczej firmy? ![]() Cytat:
![]() co do big brothera: ![]() ![]() virkuś- kto jest taaki niegodny? No chyba nie ty Słoneczko?
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-17 o 14:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1929 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Padłam jak Was czytałam ![]() Okropna pogoda ![]() Izuś B --> Napewno zdasz! A co do Pana P... widzę że wszystko idzie do przodu! Oby tak dalej ![]() viruś --? Oni dlatego nie dzownią powiadomić Cie o terminie III etapu, bo pierw muszą wymysleć jakieś trudne pytania/zadania, bo mają do czynienia z super-zdolną kobietą i wiesz głupioby im było gdybyś wszystko zrobiła idealnie ![]() A ja właśnie zrobiłam test ciążowy bo naprawdę się bałam! Na szczęście wynik negatywny ![]()
![]() |
#1930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne atsenko ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1931 |
Wtajemniczenie
|
atsenka:
![]() ![]() ![]() ale mnie energia rozpiera ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie swojej choroby oczekuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1933 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też i nadal leżę ![]() Oblejemy - tylko narpierw musimy się spotkać ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do molestowania - cel uświęca środki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No przecież się nie dowie ![]() ![]() Cytat:
![]() Nad charakterem trzeba pracować podobnie jak nad wyglądem. Na pewno jest to dużo trudniejsze, ale dla chcącego nic trudnego Weroniko ![]() Miłego wieczorku ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
To idę do kuchni po kielicha...a co będziemy pić??? ![]() A tak serio- cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() ..................... Zmykam...przyjdzie do mnie za chwilę kuzynka szwagierki *z którą mam bliższy kontakt niż ze szwagierką ![]() Właśnie zrobiłam zamówienie na avon- i nic nie ma na liście dla mnie!! ![]() ![]() Gorzej bedzie w przypadku katalogu 17/2008 i 1/2009 ... ![]() na katalog 17 już wypratrzyłam zamówienie za 200 zł. (w tym 50 mojem mamy) a na 1/2009- za 100zł Ale to naprawdę najpotrzebniejsze rzeczy... i...1 mniej potrzebna Torebeczka śliczniutka ![]() Aha..ale żeby nie było..dziś w końcu 3 wyrzucałam bo się zepsuły i nie byo czasu by je wywalić. ![]()
![]() |
![]() |
#1935 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() To może pierw wypijemy tak wirtualnie? A na spotkaniu poraz kolejny? Jakby co to zdrowie: ![]() Ahh i muszę Wam coś napisać ![]() TŻ się martwił i powiedział że jak zrobię test żebym mu napisała jaki był wynik. No to ja napsiałam tak: ""Kochanie jestem najszczęśliwsza w świecie. Zrobiłam dziś test. Wreszcie wiem na czym stoję" A TŻ na to: "Więc jesteś kochanie? Ale fajnie ![]() ![]() A tak w ogóle to robię kosmetyczny odwyk przynajmniej na pół roku! Wczoraj przejrzałam moje zbiory i mam mnóstwo kolorówki! Nazbierało się aż 10 błyszczyków + ileś tam szminek... a ja rzadko kiedy usta maluje, na codzień używam pomadki ochronnej. Do tego mnóstwo cieni, pudrów, rozświetlacze. Ale może to i dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Moja przepona brzuszna musi odpocząć ! atsenka - ze względów obiektywno - subiektywnych - ja nie piję !!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Wtajemniczenie
|
Pati, mamy sie o co martwic?
![]() no to pije zdrowie nienarodzonych, a co! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przynajmniej wiesz że rzeczywiście cię kocha! Bo facet który spotyka się z dziewczyną tylko od tak sobie już dawno byłby na bermudach -po otrzymaniu takiej wiadomości ![]() ![]() Moja koleżanka miała taką sytuacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tu nie jedna na odwyku...ale ciężko jest! ja już tak odwykuje i odwykuje ..normalnie weteran! hahahaaaa ![]() ......................... ...... Dziewczyny..No MUSIAŁAM WAM TO NAPISAĆ!!! ![]() Zadzwoniiła do mnie ta kobieta z którą miałam jakieś 2 tyg. temu rozmowę kwalifikacyjną! I w ten czwartek mam rozmowę z dyrektorką działu! ![]() ![]() ![]() ![]() To chyba już dostane tę pracę co??
![]() |
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem pewna, że nie mamy ![]()
![]() |
![]() |
#1940 |
Wtajemniczenie
|
no jak wlosomaniaczki uzyja swojej magicznej mocy to 100% sukcesu murowane!
![]() 3mam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
widze, ze tu jak za starych dobrych czasów
![]() wybaczcie, ale nie nadrobie, bo wpadłam tylko na chwilke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny moje kochane... pamięta któraś tytuł książki którą polecała kiedyś Aga? Ona trochę o niej pisała, mam ochotę kupić sobie parę ksiązek i pomyślałam właśnie o niej. Wydaje mi się że pisała o tym w części III, spróbuję poszukać ale gdyby któraś pamiętała byłabym wdzięczna.
![]() |
#1943 | ||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Daj znać, jak wyniki kolosa ![]() ![]() Podejrzewam, że ta lista mocno się ostatnio skróciła ![]() ![]() Cytat:
Ucałuj NApisarkę ![]() Dziękować ![]() My wszystkie, Kochana, my wszystkie niewierne włosomaniaczki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A postawy TŻ'towi pogratulować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To tak jak z nielegalną muzą - kopie możesz posiadać, ale dzielić się nimi nie można, bo właśnie akt rozpowszechniania jest złamaniem prawa [wszak przecież możesz powiedzieć, że pliki masz z oryginalnego nośnika, taki backup, a płytka uległa zniszczeniu ![]() ![]() Cytat:
Po wgłębieniu się w odpowiednie treści, można by napisać baaaaardzo obszerną analizę. I przerażające wnioski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Marzenka znowu trzyma nas w napięciu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Wtajemniczenie
|
hmm, ja cos pamietam... ale niestety nie tytul
![]()
![]() |
![]() |
#1945 |
Zadomowienie
|
Padłam
![]() ![]() Estelle --> początkowo też myslałam o wymiance, ale sama niewiem, może jednak zużyjęco mam, najwyżej dam kleżankom ![]() ![]()
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
Uff, nadrobiłam
![]() ![]() Sweet gratuluje telefonu z nowej pracy ![]() ![]() ![]() A sama chodzę maksymalnie rozkojarzona i poddenerwowana ![]()
![]() |
#1947 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ja też Kochana, ja też
![]() Ale było to ze wszech miar przewidywalne ![]() Dziękuję, dopiero się zwlekłam z łóżka po zbiciu 39 stopniowej gorączki... ![]() Cytat:
-Tata mył okna - A Ty co robiłaś? - Myłałam z Tatą... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dokładnie to samo miałam napisać ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co gorsza, zawsze dzwonili dzień wcześniej, a rozmowa miała być dziś albo jutro ![]() Czuję, że znowu nabija się gorączka ![]()
![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
no i jestem, nic sie nie nauczyłam, otworzyłam matme i zdałam sobie sprawe, że nic z tego nie kapuje;/ kolejna 1;/ booze jak ja nie cierpie przedmiotów ścisłych, dla mnie to czarna magia;/ nawet korki z matmy zaczęłam brac, ale jakos specjalnych efektów nie widze
![]() a kupiłam sobie wode termalną avene i jestem mile zaskoczona ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-17 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tak miałam z jedną z dziedzin matematyki [rozwiązywanie równań z parametrem ![]() ![]() ![]() ![]() Tak samo z prawdopodobieństwem, którego 90% ludzi nienawidziło, a ja ukochałam ![]() ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-17 o 20:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Rozeznanie
|
Mi wyszło na laborkach z fizjologii, że mam lekkie niedowidzenie kolorów, więc Ci nie powiem, dla mnie obie ładne
![]() o, właśnie pokazuje niektóre ![]() ![]() ![]() Sweet gratulacje ![]() Atsenca masz super faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.