![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Eenax - zdjęcie z kotkiem świetne
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Cierpliwość ćwiczy
![]() ![]() Yoono ![]() ![]() ![]()
#2133 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() PS. Zapomniałam dodać, że przyszło dziś moje Delices ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się, że raz w ramach "prezentów" od firmy dostaliśmy bilety do teatru.
Patrzę na to moje zdjęcie w avie i się zastanawiam, co z nim nie tak - wydaje mi się jednocześnie jakieś wyostrzone, ale też ciut niewyraźne. Bawię się PhotoFiltrem, żeby conieco je polepszyć.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-17 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Poszlam pobiegac. I jakos debilka ze mnie - szalika nie wzielam. I teraz czuje teraz bol gardla!!! powtorny.
Czuje sie jak chomik! ja sobie bieganie odpuszcze - wskocze raczej na rolki w szaliku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze nie szejstet czech ![]() mi moja zamszowa kurtke teska w akcie dobrej woli wyprala- bo taka zakurzona byla ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-17 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item479970163_seph...sylwestra.html
Mega aukcja: "Sexy i powabne! Idealne do makijażu oka przydymionego!! Migoczące skraweczki opadają na policzek, przez co zastępują brokat!!" Nie wpadłabym na to ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny - czy jest szansa, że ktoś się wypowie na temat tego pudru IsaDory ? ( Chodzi o Velvet Touch Compact Powder. Boję się, że kolor Sheer Transparent zrobi mi białą maskę...) Faktycznie, płodne jesteście ![]() A skoro mowa o ciążach i porodach: optyk mi powiedział, że jak się zdecyduję na ciążę to mam przyjść się do nich zbadać, bo istnieje możliwość, że jedynie cesarka będzie wchodzić w grę ![]() Buziaczki dla was wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [tzn. może ciut bardziej bieli przy używaniu go za pomocą puszka, ja zawsze noszę pędzel i to zapewnia mi delikatną matującą mgiełkę] edit: mam właśnie sheer transparent.
![]() |
#2142 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziękuję za wiadomość
![]() Przy okazji noszenia pędzli - kupiłam sobie zestaw i trochę mi żal, e ten do pudru się tak "męczy" w torebce. Boję się, że go zniszczę... Puszek wydaje mi się praktyczniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te ustawienia portretowe to tak naprawdę tylko maksymalnie duży otwór przesłony, dzięki czemu twarz jest wyraźna, a tło rozmyte i balans bieli ustawiony tak, by najlepiej oddawał kolor skóry człowieka. Reszta czyli właściwa odległość i miejsce, na które łapana jest ostrość i tak jest w rękach osoby trzymającej aparat ![]()
![]() |
#2144 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Naprawdę mogłas tego nie pisać. ![]() Cytat:
![]() Ja wybieram raczej elektrowstrząsy. ![]() Robienie próbki nieomal pozbawiło mnie zjedzonego śniadania. ![]() Nie chodzi wcale o to, że jest po prostu brzydki. Nie wiem, co jest w tym zapachu takiego, że jest dla mnie morderczy. Kmin? Anyż? Jakaś nuta woszczyny z ucha - takiej cierpkiej... Trzykrotne mycie rąk i wietrzenie pokoju to mus. Dla mnie trauma. ![]() Dlatego składam oficjalną petycję - proszę smarować czyms innym. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-17 o 21:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Uppsss
![]() ![]() ![]() Nie bić Monsterka, nie bić Monsterka ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-17 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Madzik cudwny Avatarek!! Wyglądasz ślicznie
![]() Sabb zdrowiej tam szybciutko, dużo uścisków ode mnie ![]() Dostałam 4 z koła z Prawa Cywilnego, a w sobote w nocy 39 stopni gorączki dostałam i umieram do dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra miała oparecje oczu na rok przed porodem i nie oslepła mimo ze stwierdzino ze kwalifikuje sie do CC. A tak nawiasem mówiac jak sie chce miec CC to najlepiej jest "świstek" uzyskac u okulisty jak ma sie jakiekolwiek problemy z oczętami.
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
BAN stały
|
![]()
Zapomniałem wcześniej napisać, że dziś napisałem(na kompie) swoje pierwsze w życiu kolokwium z informatyki. Pierwsze koty za płoty. Chyba nie było najgorzej...
Jutro- chemia i grafika inżynierska, tu raczej nie będzie tak dobrze, bo talentu do "malowania" śrubek i gwintów etc. raczej nie mam... Właściwie to boję się tego jak nie wiem co... Usypiam w obłoku OI- tak na lepszy sen... Dobranoc... Cytat:
![]() Też chcę z czegoś 4... ![]() ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-19 o 18:25 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Czekam na Ragnarok
|
Znalazłam tam odpowiedniego tatuatora, po długich poszukiwaniach
![]() Padam. 8h w pociągu i jeszcze praca rano, łojezuusicku. Yoona - współczuję Tobie i kotom. [Pewnie nie wytrzymałaś z jego poglądami?] |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | ||||||
BAN stały
|
A co to za blyszczyk? Kolor fajowy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Twoja dzidzia sliczna jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myslicie, ze depresje mozna miec w kazdym wieku...? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
Princessko - ten błyszczyk - a właściwie to byłyszczykoszminka. Tylko nie pamiętam nazwy odcienia.
EDIT: To był na 99 % ten odcień, który jest w aukcji ( dorwałam paletę) - tylko na zdjęciu wyszedł czerwony, a rzeczywistości to ciemny bordo? róż - generalnie ma odcień różowawy nie czerwony.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-17 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Moze Salata sie pojawi i poda kolor ![]() Dziekuje Madzik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się spodobał, bo był jednocześnie kryjący, lekki, nie lepił się (acz nie przeszkadzałoby mi to i tak) - a przede wszystkim nie ma tego charakterystycznego zapachu i smaku klasycznych szminek Bourjois, którego nie trawię. Tzn. ma posmak lekko owocowy, ale to zupełnie inny zapach i jest bardzo subtelny.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-17 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czasem lubie czerwone usta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() trzymaj się , wszystko będzie dobrze ![]() taka sytuacja w ogóle jest ciężka, a jeszcze szukanie mieszkania i odpowiedzialność za dwa zależne od Ciebie stworzenia. Ale wyobraź sobie ten moment, kiedy usiądziesz w swoim własnym pokoju, z kociakami na kolanach, wolna jak ptak ![]() Z kotami też się da znaleźć pokój, są też akademiki , gdzie można trzymać zwierzęta ![]() ( mówię Ci to ja, osoba, która całe studia przeżyła z jednym- w porywach do trzech kotów ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to, widzę, że nie jestem sama jeżeli chodzi o paskudny smak burżujowskich szminek ![]() Co do czerwonych szminek - mam jedną - z Clinique'a. I bardzo rzadko ją używam. Po pierwsze nie mam gdzie. Po drugie - jest niewygodna w noszeniu (właściwie to kolor jest niewygodny). Nie ma mowy żeby coś zjeść, napić się - wyglądam jakby mi ktoś z ust zrobił dżem, albo jakbym miała 4 latka i dobrała się do szminki mamy. Nie pomaga konturówka, utwalenie podkładem, pudrem. Rozmazana wyglądam... koszmarnie. Właściwie to kolor na wyjścia - ale bezjedzeniowe i bezpitne. Dlatego następna czerwień będzie albo w formie błyszczyka albo w formie pomadki supertrwałej i nieścieralnej przez 48 h ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
Ja natomiast uwielbiam szminki o przedłużonej trwałości, matowe, czy nie zostawiające śladów
![]() ![]() ![]() Uwielbiamm odcienie beżowe, w kolorze podkładu i... bordowe, śliwkowe, purpurowe ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-17 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.