|
|
#2821 |
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część V
eyo a wiesz na uwagi na to nie zwrocilam ale popatrz ze na tej nodze akurat stoje, to raczej ma znaczenie... teraz w lustro zajrzalam i tak na prostych nogach jestem to jest symetrycznie
|
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale własnie chodziło o to, ze tak stałać że to było widać ![]() u mnie jak tak stanę to dopiero śmiesznie ale jak rposto stoję to ujdzie tylko że jednak wolałabym być totalnie perfekcyjna a nie tylko trochę
|
|
|
#2823 |
|
Rozeznanie
|
a ja wlasnie sie zmierzylam w cyckach mam 92 ( az dziwne jakso duzo mi sie wydaje) talia 72 pas i biodra 87 ( bo w pasie mam wystajacy brzuch i nadrabia to cm) a w pupie mierzylam w najszerwszym miejscu 95 nogi od wew strony dl 80 a wzrostu mam 160-cos a weze duzo
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
no ja niestety tez mam taka wade od noszenia torby na jedno ramie w szkole, no ale co, czlowiek nie wiedzial to na to uwagi nie zwracal, troszke jakby mi sie wyprostowalo z wiekiem ale roznice troszke widac jak sie przyjrze.
Ja przy wzroscie 160 cm waże 42 kg a chcialabym wiecej.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2008-11-18 o 01:00 |
|
|
|
#2825 |
|
BAN stały
|
taytka hehe kubature mozna wyliczyc
|
|
|
|
#2826 |
|
BAN stały
|
umieram. i ide spać. ćwiczyłam
tamilee i hula hop...jutro nie bede mogła chodzić przez zakwasy, i jeszcze jutro czeka mnie najgorszy dzień w miesiącu kobiety więc pewnie umre jutro ponownie ![]() za 4h musze wstac. oho....dobranoc ślicznotki
|
|
|
|
#2827 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jezeli moge cie o cos spytac nie na temat ile miałas latek jak wyszłas za swojego tż ??Cytat:
reszta obwodów u mnie wymieka musze sie za siebie wziasc...bo jak moj tż patrzy na jakies szczuplejsze dupy to szlag mnie trafia... ![]() a dzisiaj kupiłam sobie kilka rzeczy jutro wkleje ale jak przymierzałam te L to az mi sie goraco robilo... i jeszcze słysze nie ma z tej kurtki XS moze albo chcoiaz S ....![]() LIL 1,16 pisze ide spac bo umiermam jutro nie wstane godzina 1,30 LIL nadal jest na wizazu hahah jak ja sie ciesze ze nie tlko ja jestem uzalezniona
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2008-11-18 o 01:29 |
||
|
|
|
#2828 |
|
Rozeznanie
|
ciooooo ? ;DDD
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2008-11-18 o 01:49 |
|
|
|
#2830 |
|
BAN stały
|
kąpałam sie
zostawiłam wizaż żeby zobaczyc jak przyjde co napisałyście JESTEM UZALEżNIONA...teraz już oficjalne..DOBRANOC |
|
|
|
#2831 |
|
Rozeznanie
|
hehe lil..
***** dobranocka... milusia bonie rozumiem co napisala czekolada
|
|
#2832 |
|
Wtajemniczenie
|
haha jej chodziło o to ze napisałas tyle wymiarów ze kubature(powieszchnie) mozna wyliczyc
tutaj miała na mysli powieszchnie twojego ciałka głuptasku moj ty ty
|
|
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
ale ona nie napisala tyteczka... :P
|
|
#2834 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczynki serdecznie i życzę milego dzionka
Ale mialam dzis problem ze wstawaniem U Was tez tak strasznie zimno? Ja jestem takim zmarzluchem, ze to -4 odczuwam jak -20.
|
#2835 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko przy wzroście 180. I zauważyłam, ż jeszcze mi się troszkę przytyło ostatnio Ale już się wzięłam powoli za siebie
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry kobietki
![]() wpadlam sie tylko przywitac i zobaczyc co tam naskrobalyscie jeszcze wczoraj ![]() Tak ten watek uzaleznia ze mimo ze sie polozylam juz spac to i tak jeszcze mnie korcilo zeby wstac i zobaczyc czy cos tam nowego jest ale sie powstrzymalam sila woliJa tez kurcze zmarzluch jestem.....ale zrobilam wlasnie tamilee i tak mi goraco ze bym okno otworzyla ok dziewczynki, zmykam,lece sie szykowac bo sie z tz tydzien nie wiedzialam wiec musze sie zrobic na bostwo [w miare mozliwosci ![]() milego dnia
|
|
|
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
natural ale masz talie!! wlasnie do takiej dążę!
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, zajecia mi odwolali lenie sie w domku, mam wyklady na 15, ale czuje ze nie dotre ;]
wklejajacie jeszcze zdjecia tyleczkow ja kiedys mialam bardzo fajny, bylam mega zadowolona, a teraz to taki bez ksztaltny... eh co mi tam pokaze sie, rok temu w wakacje... bez cwiczen... a byl taki jedrny i odstajacy, ale nie duzy. Teraz trzeba zaczac ostro cwiczyc, w koncu wakacje za 7 miesiecy jutro sciagam Tamile Webb bo okazalo sie ze nie mam ciwczen na tylek na dysku.dziekuje ![]() ja za to daze do znow jedrnego tyleczka
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-11-18 o 11:16 |
|
|
|
#2840 |
|
Wtajemniczenie
|
natural
|
|
|
|
#2841 |
|
BAN stały
|
piekny!! natural jeszczwe troche i staniesz sie moim idealem!! czym teraz rozni sie twoja pupa od tej ze zdjecia? nie utylas nie schudlas..
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo za duzo siedze przy kompie, albo przydalo by sie wiecej ruchu, mam tragiczna kondycje... dzisiaj bieglam na autobus i o malo co nie zemdlalam, tak mi sie duszno zrobilo, i czarno mialam przed oczami ehh... jednak te lata zwolnien przez lenistwo na wf robia swoje.Czekoladko a mnie sie bardzo podoba Twoje foto gdzie widac cala sylwetka, masz takie dlugie nozki, zazdroszcze Ci I jednak cm o niczym nie swiadcza, powiedzialabym ze mialas na tym zdjeciu duzo mniej w obwodzie jakies 58cm, bardziej liczy sie jak talia wyglada, i jakie jest wciecie.
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-11-18 o 12:21 |
|
|
|
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
Natural ja tak mam od anemii nie ma mowy o tym zebym wogole biegła do autobusu ...!! baaa ja do kuchni nie dobiegne
|
|
#2844 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A Ty Czekoladko rzeczywiście za chuda byłaś, z "ciałkiem" wygladasz ładniej
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-11-18 o 13:39 |
|
|
|
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
Tyteczka myślałam że masz 170 wzrostu bo na zdjęciu na taką wysoką wyglądasz
długość moich nóg po wewnętrznej stronie wynosi 83cm przy 160 i mam króciuteńki tułów pewnie dlatego takiego ślicznego wcięcia nie mam jak Natural tylko się rozszerzam
|
|
|
|
#2846 |
|
BAN stały
|
Tytka to jak Ty mierzysz biodra? Biodra nie sa w najszerszym miejscu na tyłku???
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Natural
swietny tylek! Ale siedzenie przed kompem napewno duzo sie przyczynia do sflaczania ![]()
|
|
|
|
#2848 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, gdzie sie mierzy biodra??? Na 1 kości po pępkiem, pomiędzy czy na tej największej, gdy zaczynają sie uda (najszersze miejsce)? Bo ja już sama nie wiem
![]() Sorry za dziwne foto
|
|
|
|
#2849 |
|
BAN stały
|
ja mierze jak sie rozporek w spodniach zaczyna na dole
tytka ja nie mam meza!! :d Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2008-11-18 o 14:21 |
|
|
|
#2850 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny doczekałam się niemal fake
![]() Zobaczcie co Icy-Fruit odkryła:http://nasza-klasa.pl/profile/6808273/gallery/9 Jakoś nie pomyślałam, ze moje fotki mogą krążyć po nk... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

ale własnie chodziło o to, ze tak stałać że to było widać 

})i({ Amore Dolce Vita })i({
a chcialabym wiecej.

oho....
??

U Was tez tak strasznie zimno? Ja jestem takim zmarzluchem, ze to -4 odczuwam jak -20.

albo za duzo siedze przy kompie, albo przydalo by sie wiecej ruchu, mam tragiczna kondycje... dzisiaj bieglam na autobus i o malo co nie zemdlalam, tak mi sie duszno zrobilo, i czarno mialam przed oczami ehh... jednak te lata zwolnien przez lenistwo na wf robia swoje.