|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
a ja słucham piosenki i się zastanawiam czy na pierwszy taniec jej nie wybrać
http://www.youtube.com/watch?v=wsGTZb3Og6A
|
#3032 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za wsparcie dziewczynki
obrona pracy inż to podstawa.. rektor brzmi groźnie, ale tematyka pracy fajna..kaśka piosenka bardzo fajna My chyba bedziemy mieć na pierwszy taniec "chcę tu zostać.." farby..jakoś ta piosenka nas połączyła
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-17 o 22:22 |
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra ja spadam bo muszę jeszcze włosy wysuszyć a jutro mam na 8:00
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-17 o 22:30 |
|
|
|
|
#3034 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta wstazka taka dluga chyba niezbyt wygodna![]() Cytat:
Cytat:
taka pozytywna ![]() tylko chyba dosc ciezko do tego tanczyc. tak mi sie wydaje jak tak sobie w glowie wyobrazam ![]() oooooooooo moj TZcik moglby tak wygladac tylko trzeba by chyba inny kolorek niz granatowy, bo ja nie przedwiduje miec niczego w granacie... chociaz z drugiej strony... pod kolor czego ma byc krawta/fular itp??w ogole tak sobie patrze i Wilvorst ma fajne kolekcje slubne dla facetow Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-17 o 22:47 |
|||
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba z dj lepiej by wyszła niż jak by orkiestra zagrala
|
|
|
|
|
#3037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
ja na przyklad nie przewiduje, ze moja piosenke zagra orkiestra
ten element akurat pojdzie z plyty
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-17 o 22:49 |
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem dlaczego żadna suknia mi się nie podoba.... na większości tych zdjęć te modelki mają takie miny, jakby ktoś na siłę i za karę je tam postawił...... Koszmar.. aż się nie chce patrzeć a co dopiero decydować i wybierać....
|
|
|
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kubusewa zgadzam się z Tobą mnie jakoś jeszcze też żadna suknia nie zachyciła..cięzko będzie..ja mykam spać, bo jutro na 8 idę i musze wstać o 6..kolorwych snów.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-17 o 23:00 |
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sie wydaje, że pod kolor sukni, ale ładne to co wkleiłaś i w ogóle ładnie wygląda jak wszystko jest w jednym kolorze. Nie widziałam pana młodego w krawacie. Dla mnie krawat na ślub to taki casual Zaraz sobie obejrzę te kolekcje ślubne, bo jestem ciekawa jak to wyglada, bo nigdy nie widziałam
|
|
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam pierwszą piosenkę mogą zagrać, ale marzy mi sie aby była na moim weselu piosenka Leonarda Cohena "Dance Me To The End of Love"......rozpływam się przy niej a jednka zadna orkiestra nie jest w stanie jej zaśpiwać jak Cohen |
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie zrobilam w Wordzie piekne strony tytulowe i nazwy rozdzialow dwoch prac, ktore jutro mam zamiar napisac (tzn. pouzupelniac po kolei te rozdzialy
) i jestem z siebie niesamowicie dumna - wreszcie za cos sie wzielam a teraz biore sie za ogladanie nowego odcinka Desperate Housewives
|
|
|
|
#3045 |
|
Raczkowanie
|
Hej...
Klamka zapadła, sala zarezerwowana, zaliczka wpłacona. Tak się cieszymy. Teraz szukamy orkiestry. ![]() Ahh jak ja to lubię. ![]() P.S. U nas wesele to koszt ok. 10-11 tys. w zaokrągleniu. Do tego dodać alkohol, stroje, obrączki, zaproszenia, orkiestrę, fotografa, auto i autokar... To chyba wszystko. A ślub 700. Nie chcę tego wszystkiego dodawać.
od 10 czerwca 2005 r. ♥ Szczęśliwe Małżeństwo ♥ od 8 maja 2010 r. Jak wskazówki jednego zegara- mają sens tylko wtedy, gdy dwie! Edytowane przez Misiak87 Czas edycji: 2008-11-17 o 23:23 |
|
|
|
#3046 |
|
Zadomowienie
|
Kochane ja też dołaczałam do Pannien Młodych 2010
strasznie się cieszę i 3mam za nas wszystkie kciuki
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie PM!
can't be perfect, pomyśl sobie, czy ta kasa jest dla Ciebie niezbędna, czy możesz się bez niej obejść i wtedy podejmij decyzję. Też uważam, że uczelnia jest ważniejsza ![]() Co do sukienek, to kilka nawet wpadło mi w oko, ale niestety tylko tyle. Nawet jakbym znalazła sukienkę z marzeń i snów, to wątpię czy ją kupię. Za wysokie progi. Można tylko pomarzyć Moje Kochanie chce, żebym wypożyczyła suknię, ale ja go jeszcze przekonam na kupno lub szycie ![]() My będziemy stroić kościół. Moja siorka na swoim ślubie miała pięknie udekorowany kościół i my chcemy mieć podobnie. Wyśle kilka fotek na naszą grupę
|
|
|
|
#3048 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas rzuca się we wszystkich ludzi cukierkami po wyjściu z Kościoła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Can't be perfect szkoła jest teraz najważniejsza. Jak będziesz miała szkołę, to sobie znajdziesz lepszą pracę. A co do opłat za ślub, to jak jest co łaska, to okay, ale Ja bym nie chciała brać ślubu u księdza, który ma widełki od... do... Ja bym się bała, że jak dam za mało, to ksiądz mi walnie jakieś kazanie do A propos tacy, to Ja bym nie chciała tacy na moim ślubie. Dobrze wiedzieć, że można z tego zrezygnować. Cytat:
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-17 o 23:54 |
||||||
|
|
|
#3049 |
|
Zadomowienie
|
Witaj koleżanko
Oczywiście ![]() Termin ślubu : 26 czerwiec 2010 Ślub : Klasztor Cystersów w Jędrzejowie ( godzina jeszcze nie zaklepana )Miejsce wesela: Jaronowice k/Jędrzejowa , Jędrzejów k/Kielc Zespół : Menuet Band Wiek aktualny : Ja 25 wiosen, TŻ 32 latka hmmm .... po mojej grudniowej przeprowadzce do Kielc załatwiamy resztę przynajmniej kamerzystę i Kościół |
|
|
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() witaj Truskaweczko o to widzę, że do końca tego roku juz będziecie mieli sporo załatwione, podstawy na pewno moje gratulacje ![]() Can`t be perfect nawet sie nie zastanawiaj jeśli masz przez to opóźniać się w pisaniu pracy to chyba nie ma sensu. A jak jeszcze są wątpliwości co do wypłacalnosci to juz w ogóle. Tacy pracodawcy to koszmar. a tymczasem miłego dnia PM i dużo gorrrącej herbatki bo u mnie za oknem jakis mrozik brrrrrrrrrrrrr
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale dzis piekny dzien (hehe widze na kamerkach, Wielki Brat patrzy ja dzis mam zamiar napisac projekt i dokonczyc analizy danych. i moze zaczac referat. oby mnie lenistwo nie rozlozylo ![]() co do ubierania kosciolow to uwazam, ze jesli jest stary, zabytkowy kosciol to na prawde juz nic wiecej mu nie trzeba, a cala kiczowata dekoracja wybitnie psuje efekt z kolei jak kosciol jest nowy, bez klimatu, to swieze kwiaty tu i owdzie (a nie tylko na oltarzu) wiele mu daja ja biore slub w starym kosciele totez ciesze sie, ze odpadna mi koszty dekoracji ![]() trooskava widze ze tez bedziesz brala slub u braciszkow w klasztorze ![]() tacy na slubie tez nie chce. raz jak bylam na slubie to taca byla i dziwnie sie czulam. jakos tak klimat zepsulo. wiec jak tylko moze byc bez to postaram sie zeby zbieranie datkow sobie podarowali ![]() Azumi ogladnelam sobie stronke tego palacu i nie zastanawia cie jak bardzo sa ograniczone napoje i ile sobie zycza sa kolejne butelki? bo ja bym sie wystraszyla szczegolnie, ze zimnych napoi schodzi na weselu mnostwo (ja zrezygnowalam z jednej sali tylko dlatego, ze w cenie nie bylo zimnych napoi bez ograniczen)
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-18 o 09:32 |
|
|
|
#3053 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!
![]() ja jestem chora i w łóżeczku leże ale nic mnie nie powstrzyma od wejścia tutaj ![]() trooskava Witam! masz już dużo pozałatwiane,elegancko![]() dużo już nas jest ![]() Ja chcę dekoracje ale taką delikatniutką,też stary kościół i wygląda ładnie sam w sobie jednak chciała bym jakieś delikatne kwiatuszki przy parze młodej i na ołtarzu(tam zawsze są ale w tym dniu chciała bym jakieś podkreślające okoliczność czyli hmm białe?) jednak muszę poczekać i zobaczyć co inne pary młode wymyślą bo u nas chyba nie będzie czasu na zmianę dekoracji przed samą mszą
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). wiec nawet jesli ktos sie na nia zdecyduje to wiem ze nie bedzie kiczu, bo jej zadaniem jest skromne przystrojenie. tj. jedne kwiaty na oltarzu, po jednym bukiecie w nawach bocznych i tyle. a placi sie za to jak za pelne dekorowanie z jakimis 'fajerwerkami' dlatego ewentualnie moge sie zlozyc z innymi parami, ale sama za to placic nie mam zamiaru |
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale coś delikatnego bym chciała i jeśli wszystkie pary by tam myślały i się złożymy(tzn jeszcze nie wiem czy będzie jakaś para brać w tym dniu ślub co my:![]() Póki co to ja muszę jechać i zaklepać datę i restaurację,męczy mnie myśl,że to chyba po nowym roku dopiero
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! ja dzisiaj miałam na 8 na zajecia i jak na złość autobus nie przyjechał.. musisłam lecieć pędem na inny przystanek w butach na obcasie ehhh ale sie udało
![]() za to spać mi się chce przeokropnie.. wstawanie o 6 nie jest dla mnie.. my z tżcikiem musimy się wyspać bo inaczej marudy jesteśmy ale jak przeczytałm smska jakiego mi tżcik wysłał w nocy jak spałam to rano miałam uśmiech od ucha do ucha mój kochany zaczął myśleć o naszym ślubie i sobie to troszkę wyobrażać i tak się ucieszył że bierzemy ślub że zasnąć nie mógł ze szczęścia jak ja się cieszę z jednego smska to co będzie jak kiedyś będę się budzić codziennie obok mojego skarbka
|
#3057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super sprawa taki smsik to mówi wszystko a co dopiero jak się jest już z ta osoba..![]() Aż Ci współczuję bo wiem co to gonienie do szkoły;/ do tego wstawanie,ja jak wstaje tak wczas to jestem nie do życia cały dzień okropnie;/
|
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jak np moj tata codziennie ma do pracy na 6 rano... przeciez po miesiącu byłąbym wrakiem człowieka... nie wiem jak to kiedys bedzie jak bede musiala całe zycie wstawac o 6???? ale może jak sie ma juz dzieci to jakoś inaczej sie na to patrzy i to juz kwestia przyzwyczajenia
póki co jak nie pośpie 9 godzin to mi sie teskni do łóżeczka![]() napisałabym wam tego smska co mi tż wysłał ale byśmy się tu wszystkie poryczały ze wzruszenia i śmiechu jednocześnie no a po drugie to prywatny smsek i jest tylko dla mnie hehehe![]() ![]() ![]() a najbardziej mnie tż wczoraj rozbawił jak wysłałam mu tą listę rzeczy do załatwienia i kupienia no i najbardziej go zainteresowała pozycja majtki na zmiane hahaha bo myślał że to dla niego jak narobi w majty ze stresu
|
#3059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No niemożliwy jest. ![]() Super że się zaczął interesować, to cudowne uczucie jak można z TŻ o tym pogadać. ![]() My idziemy dziś do kościoła zaklepać termin.
|
|
|
#3060 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem,dla mnie to jest straszne wstawać tak wcześnie
tzn nawet nie to,że jakoś specjalnie jestem śpiąca ale bardzo źle się czuję cały dzień,jakiś organizm mam śmieszny.No dla Ciebie więc nawet nie prosimy tu o tego smska To tylko Twój skarb![]() ![]() hehe no to nieźle hh mój też by pewnie jakoś wymyślił albo się ze mnie śmiał hehe zresztą ja muszę mojemu dopiero takową listę całościową przedstawić więc ciekawe co powie a tak w ogóle to dlaczego MY to przygotowujemy?a nie ONI?eh czemu faceci mają trudności z takimi rzeczami? ciekawe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

obrona pracy inż to podstawa.. rektor brzmi groźnie, ale tematyka pracy fajna..
co myślicie o tej sukni 

może mi doradzicie.. otóż rano się cieszyłam, bo dostałam ofertę pracy jako hostessa przez dwa tygodnie, dzień w dzień po 8 h dziennie, z dojazdami by wyszło10-11 godzin.. ale teraz po rozmowie z mamą i siostrą to już sama nie wiem.. może nie będę się chłaszczyć na tą kasę bo po1. nie znam tej agencji, a co będzie jak nie wypłacą pieniędzy.... ,2. będę miała 2 tygodniw wyjęte z zycia,3.zaniedbam pracę inzynierską którą musze napisać do świat.. ja wiem że ludzie uczą się i pracują.. ale gdyby ta praca była wcześniej, a teraz mam gorączkę na uczelni.. pełno zaliczeń żeby zdązyć przed obroną.. może będziecie się ze mnie śmiały że mam takie dylematy, ale nie mam z kim pogadać..TŻ śpi zmęczony po pracy więc nie będę go budzić bezsensownym telefonem

póki co jak nie pośpie 9 godzin to mi sie teskni do łóżeczka