![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
![]() ![]() ja sie wlasnie tego bałam zawsze, ze przestanie sie wysilac i okazywac uczucia mi
#992 |
Raczkowanie
|
Wiecie co mnie najbardzej wkurzylo? jak mi powiedzial,ze jakbym byla w ciazy to oczywiscie by sie nie zastanawial nawet i bysmy slub od razu brali. No kurde mole
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja po prostu się zaczęłam bać .. że mój obecny TŻ też ma jakieś "ale" i stąd to olewanie mnie ... No ale .. mamy takiego znajomego, w sumei to jego znajomy raczej .. gadałam z nim na gg ostatnio i mi mówi, że on jest przekonany o tym,że TŻ mnie kocha "przecież on ciągle o tobie papla, widziałem jak na siebie patrzycie" itp ... Więc już sama nie wiem ... może to ta ciążofobia w tak zaawansowanym stanie? co też mnie nie cieszy .. bo ja już myślę o rodzinie itd ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
usłyszalam dokaldnie to samo, ale szczerze mówiac nie wiem co mam o tym myslec, bo wtedy zawsze by mi sie wydawalo ze tylko i wylacznie z powodu ciazy i poczucia obowiazku sie oswiadczył
#995 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No wlasnie... skoro w kolko gada,ze nie chce sie ze na rozstawac i mysli o mnie powaznie to co, mam gumke przebic i zaciazyc? nie chce tak, chce normalnie. I wcale nie bylo mi latwo powoedziec mu,ze do swiat ma sie okreslic, bo nie uwazam sie za krzywa, garbata i glupia... nie wiem w czym jest w ogole problem. Mowi,ze nic sie miedzy nami po slubie nie zmieni, to w takim razie dlaczego tak sie tego boi. Czasem mam juz dosc, wolalabym byc facetem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak to dobrze, że jest ten wątek.. możemy bezkarnie i do woli pomarudzić... a wiadomo, że w grupie raźniej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie jakos by odrzucilo gdyby normalnie facet zapierał sie nogami i rekami przed oswiadczynami a w przypadku ciązy nagle by go olśnilo, chyba nawet bym sie nie zgodzila na slub w takiej sytuacji ![]() Cytat:
u mnie bylo podobnie, pamietam jak ex zaczał denerwowac moj dotyk ![]() ![]() ![]() on co prawda jest ciezki do mowienia o uczuciach i jakis wyznaniach ![]() ![]() z drugiej strony nie mieszkamy razem, wiec mozliwe ze pozniej sie to moze zmienic ![]()
![]() |
#999 |
Raczkowanie
|
ja w weekend dostalam depresji bo wypuscilam sie na zakupy z mama a w centrun handlowym targi slubne :/ kiecki, ekoracje, zdjecia, sraty taty i oczywiscie mama "no to kiedy wy w koncu wezmiecie ten slub"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam ciągąt jak widze sukienki ślubne, bo ja drogiej nie chce, tylko prostą
![]()
#1001 |
Raczkowanie
|
no to tez mnie dobija, i czesto sa to dziewczyny kompletnie nie nadajace sie na zony. Tak wiec coz...pozostaje dalej czekac...jeszcze miesiac i bedzie wszystko jasne, chyba ta niepewnosc mnie najbardziej dobija
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kolezanke ktora byla z facetem 2 miesiace, rozstali sie, okazala sie ze w ciazy, urodzila i sie pobrali ![]()
![]() |
#1004 |
Raczkowanie
|
haha, dokladnie! A najbardziej mnie wkurza to,ze wszyscy pytaja sie mnie, nikt mojego TŻ!!! Juz kiedys sie wkurzylam i wywrzeszczalam,ze moze co, ja mam sie jemu oswiadczyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
odważnie ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 11:59 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
ja mam o tyle dobra sytuacje ze otoczenie nie naciska na slub, ufff
#1007 |
Raczkowanie
|
hihi, no tak, raczej jestem odwazna i nie gryze sie w jezyk jak mnie ktos wkurzy. jak moj Tż kiedys mi powiedzial,ze tez sie doczekam to mu odpowiedzialam,ze albo w innym wcieleniu albo z innym facetem. Wczoraj doszlismy do wniosku,ze nie robimy sobie prezentow na swieta bo slabo z kasa (kredyty :/) i powiedzial,ze w marcu ma urodziny to wtedy mu cos kupie...a ja na to,ze obawiam sie,ze juz nie bede miala okazji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-21 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem tym cholernie zmeczona ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-21 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Raczkowanie
|
a jak sie z mojej rodziny pytaja o moj slub to ja mowie a to sie trzeba zapytac Tż a on wtedy w sumie ma racje mowi ze trzeba sobie to wszystko jakos ulozyc głownie mu chodzi o to zebysmy mieszkac mieli gdzie bo z rodzicami nie chcemy i o pieniądze ale z jednej strony oświadczyć sie mozna przyciesz szybciej to ze zaręczyny to nie znaczy ze od razu slub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
współczuje Wam, u mnie nie jest tak tragicznie
![]()
#1013 |
Raczkowanie
|
No wlasnie ja zaczelam unikac, na szczescie wiekszosc to kolezanki w pracy co sa znudzone swoim zyciem (jestem tu najmlodsza :/) Takze nawet nie zachodze na jakies plotki bo wiem czym to sie moze skonczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
biedna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-21 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
dochodze do wniosku ze u mnie jeszcze daleko do oswiadczyn, bo kiedys tam mowil mi ze najpierw trzeba z kims pomieszkac, a my to nawet tego nie mamy za sobą. Oglądalismy w necie ofety mieszkaniowe i klęska, po prostu klęska
#1017 |
Raczkowanie
|
moja mama tak samo mowi i caly czas gada ze czarno widzi jego decyzje, co mnie jeszcze bardziej dobija...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Raczkowanie
|
![]()
.
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Raczkowanie
|
No, dobrze ze mamy tu siebie i swoje psiapsiolki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam psiapsióki....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.