![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
w necie dzis nikt nie jest bezpieczny hehe
#1053 |
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-21 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
![]()
ah te przyjaciółki
![]() jeżeli chodzi o ślub ze względu na "coś" jakieś inne czynniki niż pełna, dobrowolna i świadoma decyzja to ja też nie jestem za tym. nawet ze względu na dziecko. inaczej sprawa się ma kiedy plany już są a dzidzius pojawia się niespodziewanie wtedy można decyzję przyspieszyć. aczkolwiek raczej jak się decydujemy na współżycie powinniśmy być otwarci na dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
spokojnie, emocje opadna i sobie wyjasnicie
![]()
#1056 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Raczkowanie
|
polka746, poczekaj..
![]() Zobaczysz, że wszystko na dobre wyjdzie. ![]() my tu wszystkie z Toba jesteśmy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1058 |
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-21 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Polka, ludzie w zlosci, pod wpłyewm emocji mowia duzo rzeczy a potem załują, wiec poczekaj az emocje opadna i bedzie na pewno ok
#1062 |
Rozeznanie
|
Polka - na pewno sie wszystko bedzie dobrze
![]() ![]() ![]() p.s. czy sa tu Lublinianki??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Raczkowanie
|
Ja też dziewczyny czekam i się nie mogę doczekać. Jesteśmy ze sobą ponad 3 lata, a data oświadczyn ciągle się przesuwa. Miały być rok temu i nie było, a w tym roku cisza.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zadomowienie
|
Mój brat cioteczny w maju się żeni. On ma 23 lata a jego wybranka 22 lata. Nie robią tego z przymusu, poprostu tak chcą. I to mi się podoba
![]() ![]()
#1065 |
Wtajemniczenie
|
zostawić was na chwilę same i już tony wiadomości!!!....
![]() malinka - przynajmniej masz co przesuwać, mówi się u was o tych zaręczynach, jak dla mnie to dobry znak ![]() polka - faktycznie poczekaj, az ochloniecie obydwoje, nie ma co dyskutowac pod wplywem emocji bo wtedy naprawde mozna za duzo powiedziec...a potem sie zaluje... to normalne ze za nim tesknisz, ze chcesz sie spotykac czescie, ale wg mnie dla faceta normalnym jest tez troche odpoczynku.. wiesz ile razy ja sie nie widzialam z moim, tylko dlatego ze byl zmeczony albo byly korki?.... ale juz sie nauczylam, ze naprawde moze byc zmeczony, a korki nieraz wiadomo jakie sa ![]() hmmm to moze sa dziewczyny z Krakowa?? ![]() ps aaa sluchajcie, wlasnie mi sie przypomnialo!! moj były chlopak - taaaa, zdazylam go miec przed moim obecnym tz, krotko bo krotko i malo waznie, bo to w koncu nastnie lata byly, ale jednak ![]() TO MOGŁAM BYĆ JA ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-18 o 14:18 Powód: pees |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zadomowienie
|
Kurde są teraz 2 malinki
![]() A jest ktoś z Bydgoszczy? ![]()
#1067 |
Rozeznanie
|
Malinka 612 - skoro mowi o tym - to badz dobrej mysli!!!, watpie zeby byl hipokryta i mowil cos a planowal cos innego, moze czeka na własciwy moment, albo zbiera pieniadze? moze martwi go przyziemnosc typu mieszkanie/utrzymywanie sie itp, nam sie moze wydaje ze jakos to bedzie, a faceci , Ci dojrzali oczywiscie, zastanawiaja sie jak to bedzie, gdy trzeba bedzie za to, za to i za to zapłacic, i ze pewnie trzeba bedzie z przyjemnosci zrezygnowac....
Edytowane przez _agatka Czas edycji: 2008-11-18 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe jeszcze sie doczekasz ![]()
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
a która z was myśli o ślubie kościelnym?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
Zadomowienie
|
Tak ja myśle o ślubie kościelnym... Chciałaby żeby tata mnie poprowadził do ołtarza.. Ale to tylko marzenie bo ja niestety do takich emocjonalnych chwil się nie nadaję... doszłabym do ołtarza zaryczana. Już pewnie w domu przed ślubem będę wyć
![]() ![]()
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech wasze emocje opadna,moze zmeczony jest,bo praca,bo nauka,bo aura,bo znowu cos innego ![]() kazdemu sie zdarza. a Wy spotkacie sie szybciej niz myslisz,a moze tz ma cos do zalatwienia,hm???? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcialabym konkordatowy..... czyli w sumie koscielny jakby nie patrzec,a zareczyny ok 3 lat przed.................. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Wtajemniczenie
|
kościelny, kościelny...
może nie jakaś cudowna, ale jednak katoliczka jestem ![]() ale chętnie bym zrezygnowała z mówienia do mikrofonu.. "biorę sobie ciebie, tżcie, za męża....." już to widzę jak bucham śmiechem/płaczem/czymkolwiek, albo przynajmniej się pomylę i powiem, że "cię nie dopuszczę aż do śmierci".. no, jeszcze się zająknąć mogę ![]() hmm ja się nie znam, to można wziąć sam kościelny a cywilnego nie??... ja chce być żoną i przed Bogiem i przed państwem, więc konkordatowy ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-18 o 15:02 Powód: dopisek ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Rozeznanie
|
ja też nadal czekam...i czekam...
już nawet kupiliśmy mieszkanko (na razie się buduje i dopiero w przyszłym roku mamy dostać klucze) ale nic poza tym... ![]() ostatnio spotkalismy sie z naszymi znajomymi ktorzy sa razem jakies 2-3miesiące dluzej niż my i moj TZ się spytal naszego kolegi kiedy sie oswiadzczy bo to juz najwyzszy czas.....a oni na to ze to przeciez my 'mamy' mieszkanie i nam latwiej....i na tym sie skonczyla pogawedka.... a jak kilka dni pozniej opowiadalam TZ o kolejnej kolezance ktora sie zareczyla to z wielkim zdziwieniem mnie zapytal " Tobie zalezy zeby tak szybko wziac slub??" powiedzialam ze nie....ze o sam slub wcale nie chodzi....delikatnie sie spytalam kiedy on chcialby sie ozenic....powiedzial ze za 2-3 lata...a zareczyny - kiedy???? Edytowane przez tancerkaGd Czas edycji: 2008-11-18 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zakorzenienie
|
no dokladnie ![]() ale jednak chyba mnie przygotowan,choc i tutaj pewnie nie malo ich jest ![]() ale co tu kryc............jeeeeeeee eeeszcze dluga droga do tegoooooooooooooo
![]() |
#1077 |
Raczkowanie
|
[quote=Aelitka;9767102]zostawić was na chwilę same i już tony wiadomości!!!....
![]() malinka - przynajmniej masz co przesuwać, mówi się u was o tych zaręczynach, jak dla mnie to dobry znak ![]() polka - faktycznie poczekaj, az ochloniecie obydwoje, nie ma co dyskutowac pod wplywem emocji bo wtedy naprawde mozna za duzo powiedziec...a potem sie zaluje... to normalne ze za nim tesknisz, ze chcesz sie spotykac czescie, ale wg mnie dla faceta normalnym jest tez troche odpoczynku.. wiesz ile razy ja sie nie widzialam z moim, tylko dlatego ze byl zmeczony albo byly korki?.... ale juz sie nauczylam, ze naprawde moze byc zmeczony, a korki nieraz wiadomo jakie sa ![]() hmmm to moze sa dziewczyny z Krakowa?? ![]() ps aaa sluchajcie, wlasnie mi sie przypomnialo!! moj były chlopak - taaaa, zdazylam go miec przed moim obecnym tz, krotko bo krotko i malo waznie, bo to w koncu nastnie lata byly, ale jednak ![]() TO MOGŁAM BYĆ JA ![]() Ja jestem z Krakowa ![]() I jak już tak mówicie o ślubach, to ja też chciałabym konkordatowy, 2 w 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko KIEDY to będzie... jak pierścionka ani widu ani słychu ![]() Edytowane przez zviezdocka Czas edycji: 2008-11-18 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Raczkowanie
|
ja sie spodziewam wizyty TZta kolo 20
![]() ![]() ![]() ![]()
#1080 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wam coś opowiem tak w skrócie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.