|
|
#2041 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to w takim razie niedlugo do fryzjera! Cytat:
a tak sie zarzekala, ze kotow nie moze miec... ![]() ![]() Cytat:
![]() powiedz, ze z tego wyrosne, blagam
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja tylko na chwilę ale tradycyjnie chciałam się przywitać ![]() |
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
blonndee - jeszcze nie wyrastaj ! Przecież to najlepsze lata !
Co tam koty ! Kozę, tzn. {cholercia - zapomniałam jak się nazywa rodzaj męski od kozy} .... same sobie dośpiewajcie - mam : mój Lalunia uparł się i takie coś - "takie coś", bo bródką tego nazwać nie można - wzdłuż brody, właśnie jak u kozy - zapuszcza. O, przypomniałam sobie - chyba ten męski osobnik to : cap ! Ale będzie zwierzyniec. Może i ja przestanę nogi golić ?! |
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy az nam go pokażesz![]() a wracając do tej skrobii to ona chyba źle na cere nie wpływa? |
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Finlora - opowiadaj, opowiadaj - co u Ciebie ?!
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Co u mnie? A nic ciekawego ![]() Myślałam, żeby wybrać się jutro do ginekologa - żeby mi dała tabletki anty, wiem nawet konkretnie które, bo z tego co słyszałam mają też działanie antyandrogenowe i może wreszcie zadziałają na mój podwyższony testosteron a co za tym idzie łojotok i słabe włosy... Tylko jest jeden problem... Jedynym lekarzem, do którego mogłabym wybrać sie po pracy jest ta okropna baba, po której badaniu miałam traumatyczne przezycia i obiecałam sobie, że już nigdy więcej No i tak się zastanawiam czy kiedy zapytam ją o te tabletki i wytłumaczę dlaczego chcę własnie te, ona będzie chciała mnie zbadać - bo ja pomyślę o tym, że ta baba ma mnie jeszcze kiedykolwiek dotknąć...Przecież ja uciekłam z poczekalni kiedy zobaczyłam, że ona robi badania cytologiczne! ![]() Ups, post pod postem ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-18 o 18:46 |
|
|
|
|
#2048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale obstawiam naturalne - choćby ze względu na pielęgnację, będziesz mieć mniej roboty. Zawsze możesz minimalnie rozjaśnić czy przyciemnić. Faceta nie słuchać. Jeszcze mu przejdą te brunetki![]() Virka A może jeszcze zadzwonią! Gdybym była szefem poszłabym spać w te zmiany pogody, a rekrutacją zajęła się, gdy mój organizm dojdzie do siebie A jak nie ta to inna(tak naprawdę pewnie podczytują ten wątek i czekają na opinie włosomaniaczek )Cytat:
A co do kontroli lekarskiej - obawiam się, że cały czas pod nią jest. Mimo wszystko - więcej we mnie współczucia niż innych emocji w tym przypadku. Właśnie ze względu na to, że nie chodzi o zdrową i w pełni sił psychicznych osobę. Cytat:
Drugi kociak to bardzo dobry pomysł. Na pewno młodemu będzie raźniej i zajmą się swoim kocim światem - choć nie wykluczam mocniejszego, podwójnego uderzenia w psią sforę Z kociakami nigdy nic nie wiadomo, ale m.in. na tym właśnie polega ich urok. Ja na odwrót - planuję kocią sforę powiększyć o psa. Zgłupiałam kompletnie na punkcie rasy Chow Chow Nie mogę się doczekać swojego pierwszego uparciucha, ale pewnie jeszcze trochę to potrwa.
|
|||
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo cześć Aguś!
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest, gdzieś mi mignął na Plotkowym wątek Cytat:
Kasiu, a to przypadkiem kozioł nie jest? ![]() Marzenko, ja myślę, że jeszcze zadzwonią )pracownicę! ![]() A ja właśnie piję gorące kakao Dziewczyny, gra któraś z Was w kurnikowego mahjonga? My(tj. ja i siostra) mamy fazę na niego od dłuższego czasu
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Czarna coś ostatnio niedomaga
![]() Nie wiem czy coś jej jest, ale zachowuje się jak nie ona - prawie cały dzień siedzi w domu i śpi... Tzn w niedziele zauważyłam u niej robaki chociaż nie powinnam być tak bardzo zdziwiona bo skąd mam wiedzieć co ona tam na dworze żre - myszy, ptaki i wszystko co tylko zdoła upolować ![]() Jak nic się nie zmieni w ciągu kilku dni to zabiorę ją do weterynarza. W zeszłym roku nabawiła się zapalenia pęcherza ![]() |
|
|
|
|
#2053 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
OOOOOO, wylazłam z wanny, a tu Finlora
![]() To wrzucam na szybko te czarno białe avy, a potem będę nadrabiać
|
|
|
#2054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od jutra rana zaczynam naukę na piątkowy egzamin, już się zaczyna znowu ten kierat. Wczoraj bez zastrzeżeń poszło mi badanie dziecka Wechslerem, jestem happy, bo pudeł w Instytucie z testem jak na lekarstwo, typowa "walka o ogień", już dziś musiałam oddać je innej koleżance, ale najważniejsze, że badanko zrobione ![]() Miłego wieczorku |
|||
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jeśli w KWC nie ma jakiejś odżywki, to gdzie mogę znaleźć jej skład?
Przeczesuję internet i jakoś trafić nie mogę;/ |
|
|
|
|
#2056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do Nas przyjechała Ciocia z Wujkiem i piłam sobie drineczka z wódeczki i soku z brzoswini(z puszki) z połówką takiej puszkowej brzoskwini w środku ![]() ![]() Dziewczyny... co to była za brzoskwinia ![]() Cytat:
Pokaż kotka!! ![]() Witamy witamy koleżankę ![]() mahjong Cytat:
|
|
|
#2057 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaa, snieg! SNIEG!!! pomorze nam zasypuje
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Rozeznanie
|
aaaa
![]() ja mam bardzo suchą skórę. Smaruję ją grubą warstwą masła kakaowego z Ziaji, więc zupełnie jakoś na to nie wpadłam . Myślałam, że chodzi bardziej o jakieś uzyskanie bladości cery czy cuś Cytat:
![]() ja też chce !! |
|
|
|
|
|
#2060 | ||||||||
|
|
Cytat:
Cytat:
oglądam nadal III na Polsacie ![]() Niedawno jednak zakupiłam komplet I+II w ramach prezentu mikołajkowo-rocznicowego dla TŻ'ta. I to złe spojrzenie Wenta Millera... w tym wcieleniu nawet mojemu TŻ'towi się podoba Cytat:
A Lalunia wstał już może ? Bo się foteczek nie mogę doczekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą dużo można napisać i każda z nas ma swoje przemyślenia na ten temat. Można na to wszystko patrzeć przez pryzmat problemów, z którymi ta osoba się boryka, to wiele tłumaczy... jednakże nie jest tożsame z pełną akceptacją jej zachowania. Cytat:
Cytat:
Fajnie, że badanie dzieciaczka poszło sprawnie ?![]() Cytat:
![]() To Agi naszej, zrobiłam kilka awatarków z jej zdjęć w profilu, bo skarżyła się na słabą jakość po zmniejszeniu u siebie. Moje kudełe bez zmian na razie ![]() BĘDZIE EDIT BO MI NIE ZACYTOWAŁO JAK WIDZĘ, WSZYSTKICH POSTÓW CO CHCIAŁAM ![]() i w ogóle coś mi wizaż siada Virciu - dużo zdrówka, mam nadzieję, że przejdzie do jutra. Przykro mi z powodu pracy
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-18 o 21:40 Powód: Dopisek :| |
||||||||
|
|
|
|
#2061 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
![]() Cytat:
Czują się jak przeżuta i wypluta. Nic tylko bym spała. Cytat:
). Daj znać co Ci wyjdzie w tych kartach ![]() Jestem pewna, że p.dyrektor na ostatnim spotkaniu powiedziała mi, że spotykamy się w poniedziałek lub wtorek na III etapie (potwierdzono to telefonicznie w piątek) i mieli zadzwonić dokładnie kiedy i o której godzinie ![]() Cytat:
![]() Historia z kotkiem cudna, już sobie wyobrażam akcję "batman" No, no ciekawie się zapowiada ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, nie mogę tego składu poszukać Trudno, chyba muszę ją po prostu kupić, a potem dopiero umieścić sama w KWC
|
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Narobiłaś mi nadziei, pobiegłam do okna, a tam...nic
Nie lubię marznąć w szarym mieście, jak już i tak ma być mróz to proszę o duużo śniegu i tak do świąt włącznie. Jak możesz ![]() A tak serio - nadrabiając wątek wyczytałam, że prawie wszystkie jesteście przeciw puchowi
|
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak niedługo przeprowadzę się do miasta to przestanie mi się tak źle kojarzyć
|
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Urodziłam się podobno w środku ogromnej, zasypanej przez śnieg zimy, chyba dlatego ją lubię . Uwielbiam jak pada śnieg. Mój TŻ też. Zawsze idziemy sobie na spacer i się cieszymy jak dzieci . Zimę lubię mroźną, bezwietrzną, i suchą - to znaczy śnieg, ale zupełnie bez deszczu, który skrzypi pod nogami
|
|
|
|
|
|
#2066 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się bardzo dobrze zmywa![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj miałam się uczyc fizyki, ale zwątpiłam i przyszłam na wizaż Może jakoś się zda![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#2067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ano pewnie, najgorzej, kiedy drogi są całkowicie zasypane, choć jeszcze gorzej kiedy jest tzw. szklanka...Racja, śnieg wiąże się z wieloma zagrożeniami i niedogodnościami, ale po prostu mi go brakuje. Przez ostatnie lata prawdziwej zimy nie było, parę dni śniegu i koniec - w dodatku w lutym (jeśli dobrze pamiętam) - kiedy wszyscy mieli już dość mrozów. Marzą mi się białe święta i trochę zasp przed. Tak zwyczajnie, żeby to poczuć Zapewne po kilku dniach będę bluzgać jak wszyscy, ale mam wrażenie, że wniósł by odrobinę spokoju i świeżości.
|
||
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Co do śniegu, u mnie wygląda to tak, że ja generalnie uwielbiam lato i ciepełko . Ale biorąc pod uwagę fakt, że i zima w Polsce istnieje , to wolę biało i puchato niż chlapę na zewnątrz i wielki zimny przenikliwy wiatr. Ale zimę najchętniej przeleżałabym pod kocykiem z gorącą herbatką Chociaż czasami są tak urocze dni, że pomimo mrozu i śniegu jest tak przyjemnie, że grzechem nie wyjść na zewnątrz
|
|
#2069 | |
|
|
Cytat:
![]() Natomiast co do zimy... hm... nie jestem przeciwniczką samego śniegu, nawet i zimy, ale pod pewnymi warunkami ![]() Zimy nie lubię za siarczyste mrozy, ostry i niemal raniący skórę śnieg padający z ukosa i potworną pluchę podczas odwilży [nie ma nic gorszego niż przemoknięte kozaki ].
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze co do zimy i śniegu, to święta mają zdecydowanie większy urok kiedy są białe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

i jeżeli serce Ci mówi że jasny blond najlepiej bo..rób jasny blond!

Najbardziej zdenerwowało mnie, że nawet nie raczyli mnie poinformować... 

Jedynym lekarzem, do którego mogłabym wybrać sie po pracy jest ta okropna baba, po której badaniu miałam traumatyczne przezycia i obiecałam sobie, że już nigdy więcej 

chociaż nie powinnam być tak bardzo zdziwiona bo skąd mam wiedzieć co ona tam na dworze żre - myszy, ptaki i wszystko co tylko zdoła upolować