Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 19:59   #2371
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Kiedys sie zaczne odchudzac Niech mi sie tylko nastroj poprawi i @ minie
quanta - no zaradny ten twoj, rachunkami sie martwi...tak trzymac
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 20:05   #2372
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Gratuluję wszystkim utraty wagi i tu moje pytanie....jak wy to robicie o tej porze roku? Mi jest ciągle zimno i wciąż bym coś jadła, więc nie potrafię się powstrzymać i jak waga stała, tak stoi
ja Ci dam receptę: ogromna motywacja!!!! i odpowiednia dieta przy której się nie głodzę a widzę efekty! mimo że czasami ciężko i mam ochotę na różnego rodzaju słodkości to daję radę może zarazimy się motywacją?

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Niezle podejcie twojego TZta Ja sie teraz zastanawiam co bedzie z tym moim i czy nam sie uda Ja tu, on tam ... ale mam dzis dziwny nastroj Niech on juz przyjedzie bo ja tu bez niego zwariuje
ojoj kochana dasz radę! cierpliwości! na pewno jeszcze trochę i wróci a potem nie będziecie wychodzić z sypialni i będziesz prezentowała te wszystkie swoje komplety bielizny które zakupiłaś

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
fakultet tak, ale już od 2 lat specjalizacji u nas nie utworzyli i zaczynam się bać

eh.. tez znałam takiego jednego co to obrączki nie nosił
zazdroszczę takiego fakultetu!!! super sprawa... a co tak właściwie studiujesz? bo w sumie tak pisałaś o uczelni i tej pracy do napisania a nie pochwaliłaś się kierunkiem... chyba że nie doczytałam

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Adrijah mialam nieprzyjemnosc miec kontakt z takimi ktorzy zapominali nosic obrączki.. na szczęście w pore sie to skonczylo
Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
o matko, co za typ, chyba musisz zrobić cokolwiek, pogadać z przyjaciółką. Miałam takiego znajomego, który zdejmował obrączkę wychodząc gdzieś z większą ekipą i ściemniał każdą zgrabniejszą panienkę. Jakbym sama z takim kimś była i się nie zorientowała co się dzieje to chciałabym żeby ktoś mnie uświadomił, delikatnie ale jednak :/ Nie mówię, że on musi ją zdradzać, ale coś jest nie tak jeśli tak bardzo chce uchodzić za wolnego.
Kurcze z tym nie noszeniem obrączki to ciężko powiedzieć, bo on kiedyś przyjechał do mnie w czasie pracy i miał ją na placu!!!! cholera nie chce tej przyjaciółce tego mówić bo jak się coś stanie to potem będzie że przez ze mnie? w ogóle ona teraz ma jakiegoś doła... od marca nie może zajść w ciążę i się martwi... cholera powiem wam że to dołujące że faceci nic sobie nie robią z przysięgi, miłości...? boję się o ten związek... bo wiem że potem ja będę musiała pocieszać przyjaciółkę... oczywiście pomogę jej ale nie lubię oglądać bliskich gdy płaczą...

chyba zacznę doceniać to że jestem sama...

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 20:09   #2373
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Czyli dzis mamy dzien zabijania facetow
oj przydaloby sie niektorych wykastrowac...moze wtedy by zmadrzeli
Stary 2008-11-18, 20:15   #2374
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli dzis mamy dzien zabijania facetow
oj przydaloby sie niektorych wykastrowac...moze wtedy by zmadrzeli
jestem ZA
piję sobie HERBATKĘ ODCHUDZAJĄCĄ DLA NERWOWYCH może się uspokoję i nie będę już tak zła na tą płeć przeciwną

p.s. Roses ładny nowy avatarek

Stary 2008-11-18, 20:25   #2375
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
jestem ZA
piję sobie HERBATKĘ ODCHUDZAJĄCĄ DLA NERWOWYCH może się uspokoję i nie będę już tak zła na tą płeć przeciwną

p.s. Roses ładny nowy avatarek
Ja jak mysle o kastracji to mi sie cieplutko na serduszku robi oczywiscie pomijam w tym zabiegumojego TZta

A dziekuje kochana Lil Wayne to moja nowa stara milosc
Stary 2008-11-18, 20:32   #2376
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Ineczka ta moja bojowosc czasami mnie gubi ale nauczylam sie nad tym panowac..chociaz czasami...... eh ale niepokorna chyba zawsze bede w jakims stopniu
Faficzkowa zaraz mnie motywacja
Stary 2008-11-18, 20:44   #2377
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jak mysle o kastracji to mi sie cieplutko na serduszku robi oczywiscie pomijam w tym zabiegumojego TZta

A dziekuje kochana Lil Wayne to moja nowa stara milosc
hahah ciepło CI się na sercu robi dobre dobre Dobra to pomińmy w tym zabiegu tych waszych TŻetów (chyba że któraś chce takiego oddać)iii może jakieś dobrze prognozujące sympatie np mojego dentystę a resztę to możemy wysłać na taki zabieg

Cytat:
Ineczka ta moja bojowosc czasami mnie gubi ale nauczylam sie nad tym panowac..chociaz czasami...... eh ale niepokorna chyba zawsze bede w jakims stopniu
Faficzkowa zaraz mnie motywacja
próbujesz mnie przekupić tą różą?
kurde nie wiem skąd mi się ta motywacja wzieła... serio nie wiem... po prostu źle się czuję taka jaka jestem i chyba to... po za tym jak pisałam w końcu trafiłam na dietę która mnie nie męczy i nie myśle 15 min po każdym posiłku że jestem głodna i muszę coś zjeść! ale mimo to podziwiam kobiety które kochają każdy centrymetr swojego ciała, jedzą TO CO LUBIĄ i nie przejmują się znadniem innych... takie życie jest chyba fajniejsze niż wiecznie uważanie na wagę i na to co się je?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 20:54   #2378
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Adrijah mialam nieprzyjemnosc miec kontakt z takimi ktorzy zapominali nosic obrączki.. na szczęście w pore sie to skonczylo
ja sie dowiedziałam po fakcie.. przyznał się po fakcie, jak mu się bzykać chciało i myślał, że szczerością mnie skusi <żal>

Cytat:
ja Ci dam receptę: ogromna motywacja!!!! i odpowiednia dieta przy której się nie głodzę a widzę efekty! mimo że czasami ciężko i mam ochotę na różnego rodzaju słodkości to daję radę może zarazimy się motywacją?

zazdroszczę takiego fakultetu!!! super sprawa... a co tak właściwie studiujesz? bo w sumie tak pisałaś o uczelni i tej pracy do napisania a nie pochwaliłaś się kierunkiem... chyba że nie doczytałam

ja potrzebuję motywacji, podzielisz sie?

pisalam, pisalam praca jest na metodologie badan psychologicznych, wieec.. studiuje sobie psychologie

a mi dzisiaj samotnosc doskwiera strasznie... smutno mi.. nie mam sie do kogo odezwac... puste mieszkanie zaczyna mnie dołować
Stary 2008-11-18, 21:11   #2379
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

a ja lubie siedziec sama...czasami
Adrijah juz sobie to wyobrazam: "Jestes cudowna, przy Tobie czuje sie tak dobrze...wiesz, jestem zonaty ale to nie przeszkadza tak? bo liczy sie uczucie...wiem, wiem, mam zone ale chodzmy sie bzykac to Ty jestes najwazniejsza"
Stary 2008-11-18, 21:16   #2380
Ponura
Wtajemniczenie

Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fantazjowanie na temat zajętego kolegi to coś bardzo szkodliwego? Przy założeniu, że zdaję sobie sprawę, że nic z tego nie będzie i nie chcę nikomu nikogo odbijać (jakbym miała warunki, żeby komu cokolwiek odbić )? Ke?

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 21:20   #2381
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Daria to kiedy sie spotkamy na browarka? Juz ja ci poprawie humor i sobie przy okazji
Dobranoc Słońca moje
Stary 2008-11-18, 21:24   #2382
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fantazjowanie na temat zajętego kolegi to coś bardzo szkodliwego? Przy założeniu, że zdaję sobie sprawę, że nic z tego nie będzie i nie chcę nikomu nikogo odbijać (jakbym miała warunki, żeby komu cokolwiek odbić )? Ke?
Ponuraczku fantazjuj ile wlezie, myslenie nie zrobi nikomu krzywdy...a z tym odbijaniem to nie badz taka pewna bo wiesz..nigdy nie wiesz gdzie czai się ON i czy nie trzeba bedzie powalczyc
Stary 2008-11-18, 21:37   #2383
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:

ojoj kochana dasz radę! cierpliwości! na pewno jeszcze trochę i wróci a potem nie będziecie wychodzić z sypialni i będziesz prezentowała te wszystkie swoje komplety bielizny które zakupiłaś

Kurcze z tym nie noszeniem obrączki to ciężko powiedzieć, bo on kiedyś przyjechał do mnie w czasie pracy i miał ją na placu!!!! cholera nie chce tej przyjaciółce tego mówić bo jak się coś stanie to potem będzie że przez ze mnie? w ogóle ona teraz ma jakiegoś doła... od marca nie może zajść w ciążę i się martwi... cholera powiem wam że to dołujące że faceci nic sobie nie robią z przysięgi, miłości...? boję się o ten związek... bo wiem że potem ja będę musiała pocieszać przyjaciółkę... oczywiście pomogę jej ale nie lubię oglądać bliskich gdy płaczą...

kurde nadrobilam pare stron, ale sie opisalyscie
Jestem mega pesymistka i bezpodrstawnie ciagle marudze, ze moj pewnie kogos ma, ze mu sie nie podobam i tp Ale wiem, ze to nieprawda
Gdyby jednak to sie okazalo prawda, ze np z kims sie spotyka- nie wiem co bym zrobila- napewno do konca nie wybaczyla, bo ciagle bym o tym myslala, ciagle sie tym zadreczala i jego. To by naewno bolalo.... Naszczescie nie mialam takiej sytuacji, rraczej to ja bylam troche nie w porzadku do mojego Tz,,, ale on mi wybaczyl, bo powiedzial ze kocha hmmm...
fifaczkowa prosze powiedz cos o tej nowej diecie proszeeeeeeeeeee
a moj tz oczywiscie poszedl grac w siate(wiekszosc klejacacyh sie do polakow- irlandek), a ja sobie siedze w dom... Zaraz gotowe na wsyztsko jupii teraz czas na pryssznic
aha i za duzo jem, :P
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 21:38   #2384
chilanes
Zakorzenienie

Jakby ktoś jeszcze o mnie pamiętał, to informuję, że wciąż żyję
Stary 2008-11-18, 21:45   #2385
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Jakby ktoś jeszcze o mnie pamiętał, to informuję, że wciąż żyję
Pamiętamy o Tobie, i na wieść o Twym życiu odetchnęłyśmy z ulgą. Ja idę fantazjować, skoro guantanamera mi pozwala.

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:10   #2386
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
a ja lubie siedziec sama...czasami
Adrijah juz sobie to wyobrazam: "Jestes cudowna, przy Tobie czuje sie tak dobrze...wiesz, jestem zonaty ale to nie przeszkadza tak? bo liczy sie uczucie...wiem, wiem, mam zone ale chodzmy sie bzykac to Ty jestes najwazniejsza"
"trochę" inaczej to wyglądało przez miesiac mnie męczył o spotkanie, opowiadal jak to będzie cudownie i jak to on sie zmieni i w ogole, jak sie nie dalam, to w koncu stwierdzil, ze musi mi cos wyznac jak juz wyznal, to ja go wyzwałam ale to mu w niczym nie przeszkadzało, dalej mnie namawiał, potem próbował szantażować.. aj, długa historia

Cytat:
Daria to kiedy sie spotkamy na browarka? Juz ja ci poprawie humor i sobie przy okazji
Dobranoc Słońca moje
jutro?
Stary 2008-11-18, 22:10   #2387
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
.
fifaczkowa prosze powiedz cos o tej nowej diecie proszeeeeeeeeeee
a moj tz oczywiscie poszedl grac w siate(wiekszosc klejacacyh sie do polakow- irlandek), a ja sobie siedze w dom...
tak więc to dieta Monitniaca! wydaje się skomplikowana, na początku myślałam że jest też dosyć wymagająca ale jak organizm się przyzwyczai to jest OK poczytaj trochę w necie na pewno tam się więcej dowiesz niż ode mnie chyba że Limo będzie chciała Ci wszystko wyjaśnić ona jest dłużej na tej diecie i z pewnością wie więcej

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Pamiętamy o Tobie, i na wieść o Twym życiu odetchnęłyśmy z ulgą. Ja idę fantazjować, skoro guantanamera mi pozwala.
'ja też pozwalam baw się dobrze!

Stary 2008-11-18, 22:17   #2388
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Dziekuje juz szperam :PP
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:18   #2389
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

bo każe założyć blokadę na ilość postów
przeginacie
idę spać bom padnięta

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 22:20   #2390
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Bo mu zal dupsko sciskal
Teraz już pewnie nie.
Mnie tylko denerwuje, że ciągle czuję jakiś ucisk na sercu przez to, co wtedy się działo między nim a mną. To była moja taka szaleńcza miłość i oddanie, a on to wykorzystał. Nie umiem tego zapomnieć

Cytat:
oj :/ Jak nie wyprostujecie między sobą tamtej sytuacji w tak odpowiadający Wam obojgu sposób żeby już naprawdę nie było niedopowiedzeń czy pretensji to sytuacja będzie się tylko pogarszać. Bo na razie to masz ranę którą sobie rozdrapujesz na jego widok, a jemu też za dobrze nie jest, bo jeśli na tamtym spotkaniu się skończylo to pewnie chciałby odcierpieć tyle ile musi (i tu pytanie, jest jakiś limit?) i spróbować żyć normalnie. To na ogół chyba wygląda tak, że jeśli osoba winna naszego cierpienia nie rozumie sytuacji, albo nie czuje sie winna to chcemy żeby cierpiała tak samo jak my i próbujemy tej osobie to zapewnić.
Zrobił Ci świństwo, trzeba sobie jasno powiedzieć gdzie stawiasz mu teraz granice, po kórej się spakujesz.

Może warto przejść się do psychologa? Jakbym miała męża i dziecko i była w sytuacji, w której wiedziałabym, że nie umiem się pozbyć z psychiki czegoś, co nie pozwala mi być szczęśliwą w związku, to jednak chyba bym poszła
Ineczka dobrze radzi Być może wizyta u specjalisty pomogłaby wam w odbudowaniu wzajemnych relacji, w ponownym zaufaniu. Coś w tym jest. Więc może zastanów się nad tym?

Cytat:
niet, nie odczuwam jakiejś większej potrzeby.
oczywiście, ucieszyłabym się z pierścionka (bo jestem pustakiem), ucieszyłabym się z możliwości pokazania się w ładnej kiecce (bo jestem pustakiem), ale sam fakt bycia razem z papierkiem czy bez..ganz egal. Przecież to nie sprawi, że ktoś mnie pokocha mocniej albo nie zagwarantuje mi, że mnie nigdy nie zostawi. Nie te czasy
To do czego ci właściwie ślub?

Nie kieruj się napewno w życiu tym, że twoje koleżanki już dzieciate i mężate, a ty tak niezobowiązująco. Nigdy nawet nie myśl, że w tej kwestii masz gorzej. Po prostu masz inaczej. I jak zauważyłaś - w dzisiejszych czasach nawet po hucznym weselu nigdy nie wiadomo, ile faktycznie małżeństwo będzie trwało; czy będzie w nim miłość; zaufanie.
Póki nie czujesz większej potrzeby przejść w dalszy etap waszego związku to nie musisz stawać na ołtarzu.

Cytat:
ja ogólnie jestem typem przytulającym innych myślę, że powinnam być dużym grubym mężczyzną
Wystarczy, że jesteś ciepłą kobietą

Cytat:
no cóż, po zmasakrowaniu psychiki dobrze chociaż mieć świadomość, że skończyło się to wszystko czymś dobrym dla Ciebie
Niestety moja psychika nigdy już nie będzie wolna od porównań z tamtym eks, który zachował się, jak się zachował. Od czasu do czasu czuję wielkiego doła z powodu oszustw, które mi zaserwował. I jest we mnie taki ciężar, ból, złość, gniew i wszystko razem. A to tylko ukoić może uśmiech mojego tż, który jest najkochańszą osobą w moim życiu. Zawsze przytuli i stanie na wysokości zadania, by wspierać, choć nie do końca oczywiście wie w czym sęk, bo nie umiem tego wytłumaczyć.

Cytat:

Trudno jest cokolwiek uświadamiać przyjaciółce, czasem lepiej żeby sama się przekonała, niektórym nie da się nic wytłumaczyć. Może obserwuj uważnie tego gościa i zastanów się jeszcze. Żebyś nie wyszła na najgorszą.

Cytat:
ja sie dowiedziałam po fakcie.. przyznał się po fakcie, jak mu się bzykać chciało i myślał, że szczerością mnie skusi <żal>
Dupek jeden

Ale powiem wam, że moja znajoma umawia się z facetem, który w przyszłym roku żeni się. Z niego to jest taki tani podrywacz, a ona zwyczajnie na to leci. Nie dzwoni do niego wieczorem, nie pisze, bo wie, że spędza czas ze swoją 'narzeczoną'.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-11-18 o 22:22
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 23:04   #2391
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
tak więc to dieta Monitniaca! wydaje się skomplikowana, na początku myślałam że jest też dosyć wymagająca ale jak organizm się przyzwyczai to jest OK poczytaj trochę w necie na pewno tam się więcej dowiesz niż ode mnie chyba że Limo będzie chciała Ci wszystko wyjaśnić ona jest dłużej na tej diecie i z pewnością wie więcej

'ja też pozwalam baw się dobrze!
dla mnie też to idealna dieta. chociażby dlatego, że jestem na niej od lipca i nie mam zamiaru z niej rezygnować już nigdy przede wszystkim jest zdrowa dla organizmu. nie głodzisz się, jesz ile chcesz byle odpowiednich produktów. podałabym link do fajnego forum z którego korzystam, ale to chyba niedozwolone tutaj jest tam tez pare dziewczyn z Irlandii, które dziela się gdzie co kupić itp, więc Agatka miałaby z kim gadać o produktach dostepnych w Irlandii

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 23:23   #2392
adrijah
Zakorzenienie

podawanie linków jest dozwolone, bez przesady. to nie link do jakiegoś Twojego źródła dochodów

a mnie boli wątroba
Stary 2008-11-19, 00:18   #2393
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

aaaaaaaaaaaaa zaraz sie posiusiam ze szczescia Dziewczyny lece w piatek do Londynu No normalnie przygnalam tu do was podzielic sie szczesciem, jako ze juz wiemy ze w tym roku umowy nie podpisza to TZ wymyslil zebym ja przyjechala do niego na weekend, on w przyszlym tygodniu leci do francji na tydzien lub dwa wiec niewiele bedziemy gadac, ale spedzimy razem caaaaly weekend A bilet odkupil od kumpla bo jego dziewczyna nie moze przyjechac No normalnie az mi sie spac odechcialo, skacze z radosci i wogole to nie wiem co mam robic
Stary 2008-11-19, 07:01   #2394
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
aaaaaaaaaaaaa zaraz sie posiusiam ze szczescia Dziewczyny lece w piatek do Londynu No normalnie przygnalam tu do was podzielic sie szczesciem, jako ze juz wiemy ze w tym roku umowy nie podpisza to TZ wymyslil zebym ja przyjechala do niego na weekend, on w przyszlym tygodniu leci do francji na tydzien lub dwa wiec niewiele bedziemy gadac, ale spedzimy razem caaaaly weekend A bilet odkupil od kumpla bo jego dziewczyna nie moze przyjechac No normalnie az mi sie spac odechcialo, skacze z radosci i wogole to nie wiem co mam robic
Ale Ci fajnie Super!
Stary 2008-11-19, 08:47   #2395
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
To supeer!
Cieszymy się twoim szczęściem
Niewiele będziecie gadać, bo całą noc będziecie szaleć
Stary 2008-11-19, 08:53   #2396
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

My gadamy codziennie na skype wiec nie widze potrzeby dalszych rozmow, skoro na spotkanie mamy tylko weekend
Stary 2008-11-19, 08:53   #2397
Funieczka
Zakorzenienie

GG do Funieczka

Roses gratuluję. Baw się dobrze. I zaszalej tam coby Ci starczyło na jakiś czas
A Wy tak o tym odchudzaniu non stop. Ja nie myślę za grosz o swoich niedoskonałosciach i właśnie wtrąbiłam na śniadanko słodką herbatkę, michę płatków śniadaniowych z miodkiem i na przekąskę wafel w czekoladzie. Muszę mieć przecież siłę do zajmowania się maluchem
Funieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 08:59   #2398
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dziękuję Funieczka
Ja juz stracilam apetyt Nie moge sie doczekac piatku
Stary 2008-11-19, 09:05   #2399
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
My gadamy codziennie na skype wiec nie widze potrzeby dalszych rozmow, skoro na spotkanie mamy tylko weekend
Dobre
Powiem tż, że dziś nie będziemy gadać, bo się wczoraj nagadaliśmy, i żeby był cicho, bo będziemy robić inne rzeczy...

No wszystko fajnie, tylko u nas to niemożliwe, bo my jesteśmy takie 2 paple i buźki nam się nie zamykają
Stary 2008-11-19, 09:13   #2400
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
jutro?
dopiero sie doczytalam Mam jutro kolokwium wiec zanim sie ograne do nauki to bedzie wieczor wiec dla dobra nauki Dario, albo czwartek albo po weekendzie
Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Dobre
Powiem tż, że dziś nie będziemy gadać, bo się wczoraj nagadaliśmy, i żeby był cicho, bo będziemy robić inne rzeczy...

No wszystko fajnie, tylko u nas to niemożliwe, bo my jesteśmy takie 2 paple i buźki nam się nie zamykają
Kochana ja sie z moim nie widzialam od konca sierpnia Nie wykluczam ze sobie pogadamy ale najpierw musze nacieszyc oczka jego widokiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości