Panny Młode 2010 cz. II - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 22:12   #3151
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

a cóż to za rewelacyjna praca w której tyle płacą, bo jeszcze o takowej nie słyszałam?
Gorzej mają Ci, co nie mają wakacji, tylko "stałą" kiepsko płatną pracę, którą głupio tak jakoś rzucić dla 2 miesięcy pracy za granicą. Chociaz nie powiem, jakbym tyle zarobiła, co piszesz, to bardzo poważnie bym się zastanowiła.
Stary 2008-11-18, 22:12   #3152
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie wiedziałam, że az tyle sie zarabia za granicą. Dobry pomysł dla tych, kt órzy sami finansuja wesele.
Dla nas niestety nie realne. Ze mną to jeszcze pół biedy, bo nauczyciele mają 2 miechy wakacji, ale moje Kochanie pracuje cały rok i nie może sobie wziąć miesiąca urlopu od tak sobie Ja sama nie pojadę, bo nie mam gdzie z kim i jak, a poza tym wtedy byśmy nawet na telefony nie zarobili W poprzednie wakacje byłam na kilka dni w GB i nie było dnia bez telefonu. Przez sześć dni nabiliśmy rachunek za ok. 150 zł

Chciałam dzisiaj wysłać zdjęcia wystroju kościoła ze ślubu mojej siorki, ale chyba pliki były za duże i się nie wysłało

Jeśli chodzi o ranne wstawanie, to mimo iż jestem typem sowy, to jakoś daję radę. Codziennie wstaję ok. 06:30. Czasami nawet w soboty i niedziele (jak mam zjazd). Ale za to jak tylko mam wolne, to śpię do oporu
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:14   #3153
can't be perfect
Wtajemniczenie

no ja też czekam na mojego TŻta na przygotowania.. bo on bardzo zmnienny w tej tematyce jest raz mówi że musimy zacząc coś załatwiać.. na drugi dzień że "mamy czas" echh ale w tym tygodniu szukam fotografa i orkiestry.. to potem razem podzwonimy i zobaczymy..

onaella bardzo ładne karteczki

no i jak połapię się w tym całym gmailu i tej naszej grupie to dam jakieś swoje zdjatko..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-18 o 22:22
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:14   #3154
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
Termin ślubu : 26 czerwiec 2010
Ślub : Klasztor Cystersów w Jędrzejowie ( godzina jeszcze nie zaklepana )
Miejsce wesela: Jaronowice k/Jędrzejowa , Jędrzejów k/Kielc
Zespół : Menuet Band
Wiek aktualny : Ja 25 wiosen, TŻ 32 latka
No to ślubujemy tego samego dnia

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Dziewczynki jeśli chodzi o ranne wstawanie to do wszystkiego można się podobno przyzwyczaić, choć zdarzają się kryzysy ja do niedawna wstawałam pare minut po 6 a do pracy na 8 a teraz pare minut przed 7 a do pracy ciągle na 8
czyli nie jest tak źle choć jeżdżenia na 6 do pracy to sobie nie wyobrażam, wstawac o 5 to jeszcze noc przecież
Ja kiedyś wstawałam o 4:30, bo pracę zaczynałam o 6:30. No ale to było na drugim roku jak nie mogłam znaleźć pracy w zawodzie i poszłam tam gdzie po prostu zatrudniali młode studentki.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja licze na to, ze zakonnicy sa bardziej przyzwoici niz zwykli ksieza

i w ogole chcialabym miec piekne kazanie, a nie takie na odwal sie. do kosciola nie chodze, ale bylam na paru slubach gdzie ksiadz na prawde sie postaral i wszyscy byli wzruszeni i komentowali jakie to wspaniale kazanie bylo. nie chcialabym pustych slow. chcialabym przemyslane slowa madrego czlowieka jako swoiste dobre slowo na dalsza droge zycia mam nadzieje, ze sie nie zawiode
Ja o swój ślub to się akurat nie martwię, bo nam go udzieli brat TŻta (franciszkanin). I powiem Wam, że bardzo się cieszę, że będziemy mieli ślub w Kościele TŻta, bo ksiądz w mojej parafii jest do kitu. Naprawdę. Taki powolniak i strasznie dużo błędów robi. Jeszcze by nasze imiona i nazwiska poprzekręcał i bym się wściekła. Moi rodzice chcą, żebyszwagier przyjechal do naszego kościoła i razem z naszym księdzem nam ślubu udzielił, ale Ja mam podobne podejście do mszy jak lain, chcę mieć fajną mszę, a nie tak... aby cokolwiek. W końcu to ślubowanie, to gwóźdź programu w tym jedynym takim dniu w życiu.

Cytat:
tak sie zastanawiam... myslicie ze by przeszlo gdybym wystawila na stol szwedzki deske z roznymi francuskimi serami, ktore sama sobie zalatwie? czy moga sie czepiac, ze niewiadomego pochodzenia i ze jak sie ludzie zatruja to padnie podejrzenie na moje sery? bo nie wiem czy wyskoczyc z taka propozycja przy podpisywaniu umowy. ze np. ja bym dostarczyla im tych serow, a oni by ladnie je wystawili na ten stol.
bo ja tak lubie serki rozne takie... i fajna bylaby taka deska... szczegolnie do wina taka zagrycha
My sami zrobimy większość mięcha na swojski stół. Restauracja nam to tylko ładnie poukłada i udekoruje. Nie było problemu, żebyśmy sami takie rzeczy przynosili. Ale zawsze lepiej zapytać w danej restauracji. bo różni mają różnie.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a makowiec? i ile tego?
Oj niewiele, nikt nie lubi makowego uśmiechu na zdjęciu.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:30   #3155
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
W poprzednie wakacje byłam na kilka dni w GB i nie było dnia bez telefonu. Przez sześć dni nabiliśmy rachunek za ok. 150 zł
haha cos o tym wiem na poczatku listopada mialam 240 darmowych minut do TZa. po pierwszym tygodniu jego szkolenia zostalo 87... i nawet nie wiem kiedy nam tyle zeszlo na gadaniu teraz sie wycwanilam, bo moja mama malo dzwoni swoim telefonem i non stop ma na prawde duzo kasy na karcie, a musi doladowywac co jakis tam czas zeby nie zablokowali karty. i postanowilam mamie zrobic przysluge - wydzwonie jej ten nadmiar

ja wlasnie zostalam wyciagnieta z mojej goracej kapieli telefonem od TZa. a raczej moj brat mnie wyciagnal z tej lazienki na zlecenie TZa, bo jakims cudem moj telefon w lazience stracil zasieg i TZcik sie nie mogl dodzwonic. wiec TZ zadzwonil do mojego brata zeby ten mi przekazal zebym zadzwonila do TZa zakrecone to
ale wreszcie zrobilo mi sie cieplej, bo juz mi dlonie grabialy. goraca kapiel to jest to

z tym wyjazdem za granice to jest roznie... juz nie ma tak rozowo z praca. znam osoby, ktore wyjechaly i niczego nie znalazly, albo znalazly dopiero po tygodniu czy dwoch szukania. tym ktorzy nie znalezli niczego poszla tylko kasa na podroz i na mieszkanie tam
no i rzeczywiscie odpada zeby tam jechac jak sie ma stala prace tu, bo nikt nikomu nie da urlopu na miesiac czy dwa... a jak juz sie ma ten urlop to sie chce odpoczac od pracy (zgodnie z zasadami BHP), a nie jechac pracowac za granice.

jeszcze 10 minut i sie zabieram za nowy odcinek Prison Break (ktory pewno ogadne jeszcze raz z TZem jak juz wroci)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:46   #3156
tancerka212
Zakorzenienie

no macie racje z tą pracą że w ciemno to nie ma co jechac ale jak juz się załatwi robotę to naprawdę warto. Moze na wyspy juz si nie opłaca ale skandynawia dalej potrzebuje ludzi do pracy- wiem bo byłam i znów mam zamiar byc. pracuję zbierając malinki wiec bez kwalifikacji a kokosy się zarabia bo tam po prostu te 50zł za godzinę dla polaka to jest tak jak u nas 3zł za godzine dla ukrainca... wszystko legalnie, podatek odliczony juz na miejscu a wiec 8-9 tysiakow sie na czysto przywozi. widzialam nawet ogloszenie gdzies ze szukają ludzi do pracy w skandynawii wiec jak któras bardzo chce zarobic i szybko to czemu nie zaryzykowac
no ale nie bede tu zglebiac szczegółów...
a ja żaden kozak nie jestem tylko po prostu za moim tżtem pójdę na koniec świata i już mu to udowodniłam namacalnie hehehe

dobra dziewczyny ja uciekam spac bo mialam juz isc godzine temu a dalej z wami gadam
dobranocka!!
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 23:23   #3157
Elitka4
Rozeznanie

Chciałam wkleić zdjęcia tortu jaki mi się podoba, ale niestety nie mogę ściągnąć wybranych zdjęć ze strony internetowej mojej cukierni, więc podaję tylko link.
www.uspychaly.pl
Ja bym chciała dekorację z samych czerwonych owoców jak na zdjęciu W-07, W-11a i W-11b (oferta-->torty weselne). Tak lekko, delikatnie, owocowo i smakowicie.

Nie patrzcie na te okropne stelaże, wklejam te zdjęcia, bo taką dekorację bym chciała, a stelaż u mnie będzie taki tradycyjny. Nie chcę dekoracji z masy ticcino, bo pomimo, że te wszystkie różyczki pięknie wyglądają, to między tą masę, a tort daje się taki krem (żeby to łatwiej formować chyba) i mi on baaardzo nie pasuje (czyt.nie smakuje).
Stary 2008-11-18, 23:48   #3158
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
pracuję zbierając malinki wiec bez kwalifikacji a kokosy się zarabia bo tam po prostu te 50zł za godzinę dla polaka to jest tak jak u nas 3zł za godzine dla ukrainca... wszystko legalnie, podatek odliczony juz na miejscu a wiec 8-9 tysiakow sie na czysto przywozi.
a ile godzin w tygodniu zbierasz te maliny? i nie traci sie grubej kasy na mieszkanie, jedzenie itp? (bo kraje skandynawskie jednak do najtanszych to nie naleza )
tak z moich obliczen wynika, ze 8 tys. by bylo gdyby pracowala przez miesiac po jakies 40 godzin w tygodniu i to bez jedzenia, mieszkania itp. to tak sie zastanawiam ile trzeba godzin pracowac zeby 8 tys przywiesc juz po odliczeniu takich rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Chciałam wkleić zdjęcia tortu jaki mi się podoba, ale niestety nie mogę ściągnąć wybranych zdjęć ze strony internetowej mojej cukierni, więc podaję tylko link.
www.uspychaly.pl
Ja bym chciała dekorację z samych czerwonych owoców jak na zdjęciu W-07, W-11a i W-11b (oferta-->torty weselne). Tak lekko, delikatnie, owocowo i smakowicie.
u mnie zadne owoce na ani w torcie nie przejda. TZ nie lubi owocowych lodow/ciast itp. chociaz te wymienione przez ciebie super wygladaja z tymi truskawkami no ale jaki wtedy tort jest w smaku zeby to pasowalo do siebie?
moze jak to swieze truskawki, a tort w srodku nie owocowy to TZ by sie skusil. choc z drugiej strony orzechowy tort i truskawka na wierzchu? ehh nie pasuje

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-18 o 23:51
Stary 2008-11-19, 00:04   #3159
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
haha cos o tym wiem na poczatku listopada mialam 240 darmowych minut do TZa. po pierwszym tygodniu jego szkolenia zostalo 87... i nawet nie wiem kiedy nam tyle zeszlo na gadaniu teraz sie wycwanilam, bo moja mama malo dzwoni swoim telefonem i non stop ma na prawde duzo kasy na karcie, a musi doladowywac co jakis tam czas zeby nie zablokowali karty. i postanowilam mamie zrobic przysluge - wydzwonie jej ten nadmiar
My tak mamy od początku znajomości Dzieli nas ok. 30 km i dlatego widujemy się najwyżej 3 razy w tygodniu. W pozostałe dni pozostaje na telefon. Moje Kocjanie ma do mnie pakiet 20 godz na miesiąc W pierwszym miesiącu tej promocji, limit godzin skończył się już... 17 dnia Teraz już się wyrabiamy z tym limitem, ale zdarzają nam się nadal pogadanki około godzinne
Idę spać, bo jutro trzeba rano wstać
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 00:13   #3160
lain
Zakorzenienie

to moj TZcik na szczescie mieszka 3 przystanki tramwajowe ode mnie, a 5 minut samochodem, wiec 4 godzinki spokojnie na miesiac zazwyczaj starczaja szczegolnie, ze codziennie sie widujemy.

chyba ide spac, bo musze o 7 wstac
TZ uprzejmie mi doniosl, ze w Lodzi wlasnie zaczal padac snieg... a w Kraku ani widu ani slychu...
Stary 2008-11-19, 08:28   #3161
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
a ile godzin w tygodniu zbierasz te maliny? i nie traci sie grubej kasy na mieszkanie, jedzenie itp? (bo kraje skandynawskie jednak do najtanszych to nie naleza )
tak z moich obliczen wynika, ze 8 tys. by bylo gdyby pracowala przez miesiac po jakies 40 godzin w tygodniu i to bez jedzenia, mieszkania itp. to tak sie zastanawiam ile trzeba godzin pracowac zeby 8 tys przywiesc juz po odliczeniu takich rzeczy.

u mnie zadne owoce na ani w torcie nie przejda. TZ nie lubi owocowych lodow/ciast itp. chociaz te wymienione przez ciebie super wygladaja z tymi truskawkami no ale jaki wtedy tort jest w smaku zeby to pasowalo do siebie?
moze jak to swieze truskawki, a tort w srodku nie owocowy to TZ by sie skusil. choc z drugiej strony orzechowy tort i truskawka na wierzchu? ehh nie pasuje
Torcik będzie cały z bitej śmietany, więc truskaweczki na wierzchu będą pasowały. Będzie lekko i smacznie. Tak w ogóle się zastanawiam, żeby co drugie piętro udekorować tymi truskawkami a co drugie innymi owocami (może malinki), bo na truskawki może się zdażyć, że ktoś będzie uczulony.

Ja nawet nie biorę pod uwagę tortów kremowych (orzechowy, węgierski), bo mam ślub 26 czerwca i może być gorąco, a wtedy goście mogą nie mieć ochoty na taki słodki tort. Bitą śmietaną to może różyczek się nie zrobi na torcie, ale da się dookoła jakiś wzorek zrobić i też będzie ładnie. Pracowałam kiedyś w tej cukierni i widziałam jakie cuda robi ich mistrz cukiernictwa
Stary 2008-11-19, 08:58   #3162
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny to może na wakacje za granicę do pracy pojedźcie?? jak sie trafi tak dobrze jak ja to i 8 tysiecy w miesiąc sie zarabia... to juz jest cos... i wtedy ty i tż popracujecie miesiąc i macie wesele!! my tak robimy że jezdzimy na miesiąc wakacji, zarabiamy kaske i wracamy i jeszcze na wakacje jedziemy i poodpoczywamy w domku troche bo na 3 miesiące to za długo jak dla mnie... ale warto sie rozejrzec juz teraz za fajną pracą na wakacje bo inaczej z wesela nici jak musicie to sami finansowac..... musicie siąsc z karteczką i podliczyc realnie ile jestescie w stanie odłożyc do terminu slubu i ewentualnie przesunąc go np o pół roku.. zamiast kwiecien to październik na przykłąd...
Ciekawe gdzie tak dobrze jestI ile godzin tygodniowo trzeba pracować!Cos mi się zdaje że ponad siły, Ja sobie nie wyobrażam tyrać, przesilić sobie jakieś części ciała a za parę lat mieć problemy czy to z kregosłupem czy cuś Mam znajoma ktora tak jeździla sezonowo na miesiąc na świezym powietrzu(więc wszystkie warunki pogodowe znosić musialo jej cialo..)i teraz ma spore problemy ze zdrowiem, więc pieniądze okey ale nie kosztem wszystkiego
Gdyby nie moj TŻ Ja bym tu nie siedziała.
W NL żeby zarobić 8 tysięcy to trzeba pracować ok 3miesięcy, mieszkania do wynajmu są drogie, jakieś ciut normalniejsze jedzonko również..A teraz coraz trudniej z pracą, a o wynajęciu czegoś fajnego to już wogole..

Cytat:

ja wlasnie zostalam wyciagnieta z mojej goracej kapieli telefonem od TZa. a raczej moj brat mnie wyciagnal z tej lazienki na zlecenie TZa, bo jakims cudem moj telefon w lazience stracil zasieg i TZcik sie nie mogl dodzwonic. wiec TZ zadzwonil do mojego brata zeby ten mi przekazal zebym zadzwonila do TZa zakrecone to
ale wreszcie zrobilo mi sie cieplej, bo juz mi dlonie grabialy. goraca kapiel to jest to

z tym wyjazdem za granice to jest roznie... juz nie ma tak rozowo z praca. znam osoby, ktore wyjechaly i niczego nie znalazly, albo znalazly dopiero po tygodniu czy dwoch szukania. tym ktorzy nie znalezli niczego poszla tylko kasa na podroz i na mieszkanie tam
no i rzeczywiscie odpada zeby tam jechac jak sie ma stala prace tu, bo nikt nikomu nie da urlopu na miesiac czy dwa... a jak juz sie ma ten urlop to sie chce odpoczac od pracy (zgodnie z zasadami BHP), a nie jechac pracowac za granice.

jeszcze 10 minut i sie zabieram za nowy odcinek Prison Break (ktory pewno ogadne jeszcze raz z TZem jak juz wroci)
Ojj tak rozmowy są kosztowne, ale skype jest fajnym rozwiązaniem chociaż ostatnio znowu im cos nawala
A skąd masz nowe odcinki PBTeż chce

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:42   #3163
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

jedzenie wzielismy swoje z domku i tam tylko sobie chlebek dokupowalismy masło i tyle bo mielismy konserwy i sosy w słoikach, makarony i ziemniaczki i batoniki oczywiscie moje ukochane- wszystko nam sie do auta zmiesciło bo jechaliśmy swoim. No a za mieszkanie zapłaciłąm 300zł przez miesiąc bo nie mieszkałam w hotelu tylko w takim miejscu gdzie było sporo Polaków i wlascicielce sie i tak koszty zwracały bo pracowali u niej. a ja tylko tam mieszkałam. Dlatego godzin jak widzicie nie przepracowałam dużo, z resztą każda godzina była obok tżta to jakoś leciało, a męczyc się nie męczyłam bo się zbierało malinki w małe pojemniczki po 0,5 kg. Ja jestem tez delikatna dziewczyna, nie dałabym rady w ciężkiej fizycznej pracy. co innego zbierac truskawy kilka godzin na kolanach a co innego skubac sobie malinki do pudełeczka uwierzcie mi że takie cuda się zdarzają. juz wam kiedys powiedzialam ze do wesela chce zgromadzic na koncie 20 tysiecy i jak niby mialabym to zrobic nigdzie nie pracując w polsce???? tylko te moje malinki
ale jeden jest warunek- musisz pracowac u obcokrajowca a nie u polaka bo polak to wiadomo- aby cię oskubac i jak najmniej zaplacic... a ludzie tam mają zupelnie inne myslenie i szanują swojego pracownika- przerwy kiedy sami chcemy, rwiemy ile chcemy- wszystko na lajcie a nie tyranie. tylko w polsce jest taki wyzysk za grosze...

dziewczyny umieram na gardło... nie wiem co sie stało ale w nocy chyba ze sto razy sie budziłam tak mnie rozbolało... a zajecia dzisiaj do 18 tej... ehhh ciężki dzień mnie czeka;(

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-19 o 10:46
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:46   #3164
szana
Zadomowienie

Cytat:
jedzenie wzielismy swoje z domku i tam tylko sobie chlebek dokupowalismy masło i tyle bo mielismy konserwy i sosy w słoikach- wszystko nam sie do auta zmiesciło bo jechaliśmy swoim. No a za mieszkanie zapłaciłąm 300zł przez miesiąc bo nie mieszkałam w hotelu tylko w takim miejscu gdzie było sporo Polaków i wlascicielce sie i tak koszty zwracały bo pracowali u niej. a ja tylko tam mieszkałam. Dlatego godzin jak widzicie nie przepracowałam dużo, z resztą każda godzina była obok tżta to jakoś leciało, a męczyc się nie męczyłam bo się zbierało malinki w małe pojemniczki po 0,5 kg. Ja jestem tez delikatna dziewczyna, nie dałabym rady w ciężkiej fizycznej pracy. co innego zbierac truskawy kilka godzin na kolanach a co innego skubac sobie malinki do pudełeczka uwierzcie mi że takie cuda się zdarzają. juz wam kiedys powiedzialam ze do wesela chce zgromadzic na koncie 20 tysiecy i jak niby mialabym to zrobic nigdzie nie pracując w polsce???? tylko te moje malinki

dziewczyny umieram na gardło... nie wiem co sie stało ale w nocy chyba ze sto razy sie budziłam tak mnie rozbolało... a zajecia dzisiaj do 18 tej... ehhh ciężki dzień mnie czeka;(
to super praca Ci się trafiła skoro serio tak to wyglądało sama bym tak chciała,ale z moim szczęściem trafiła bym na pracodawcę,który kasy nie wypłaca albo na taką harówkę ,że do końca życia bym się nie pozbierała po tym;/
ja też chora jestem i wiem co to znaczyna szczęście mogę leżeć w łóżeczku więc współczuje dziś zajęć
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:55   #3165
kaska87
Zakorzenienie

cześc ja pisze dalej moją pracę bo dzisiaj zanoszę promotorowi, zeby sprawdził i się boję trochę
poza tym jestem mega wkurzona bo dzisiaj na wykładzie!!!!!! mamy kolokwium!!! na wykładzie głupi dziadek wykłady nie sa obowiązkowe!

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 11:43   #3166
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześc ja pisze dalej moją pracę bo dzisiaj zanoszę promotorowi, zeby sprawdził i się boję trochę
poza tym jestem mega wkurzona bo dzisiaj na wykładzie!!!!!! mamy kolokwium!!! na wykładzie głupi dziadek wykłady nie sa obowiązkowe!
no to przesada;/ wykłady nie są obowiązkowe! eh...
nie bój się,pewnie będzie bardzo dobrze i nie ma się co przejmować
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 11:45   #3167
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no to przesada;/ wykłady nie są obowiązkowe! eh...
nie bój się,pewnie będzie bardzo dobrze i nie ma się co przejmować
nie chodzi o to, że napiszę czy nie ale o to, ze on robi sobie co chce! na seminarce robi ćwiczenia i projekty na wykładzie kartkówki nie wspomnę o tym, że nie czyta pracy tylko patrzy czy mu się podoba i wstawia ocenę w tamtym semestrze miałam prace napisaną na 5!!! a dostałam 3,5 u niego NIKT nie mam 5 ani nawet 4,5

Stary 2008-11-19, 12:27   #3168
angluka
Rozeznanie

Witam Was dziewczynki po prawie miesięcznej przerwie a wiecie dlaczego??? któegoś pieknego dnia wchodze rano na wiaz a tam ze jestem zablokowana bo jestm trollem internetownym i szok bo nigdy sie tak nie zachowałam wobec nikogo ale na szczęście mam jedna duszyczke na gg moderatorke z wizazu i pomogła mi problem roziwazać, bo co sie okazło wszsycy z mojego miasta korzystający z miastowej sieci interestowej zostali zablokowani bo wizaz nie mógł sie z nimi skontakować ale juz narazszcie sie wyjasniło kurcze nie nazdrobie tego o czym pisałyscie bo miałabym az 50 stron
w skrócie może któas mi napisac jakie tematy poruszane były ostatnio
a ogólnie u mnie smutno bo babcia mi zmarła i jako s o weselu mi sie nie chce myslec fakt faktem wazniejsze rzeczy juz umowy mam podpisane tylko tej cholernej orkiestyr nie mam bo nei moge sie zdecydować...ale nazrazie nie mam głowy do tego
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 12:32   #3169
lusmarija
Wtajemniczenie

witamy ponownie Angluko

bardzo mi przykro z powodu Twojej babci, trzymaj się dzielnie kobietko

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 12:38   #3170
kaska87
Zakorzenienie

Agulka witaj znow

Stary 2008-11-19, 12:54   #3171
lusmarija
Wtajemniczenie

a z takich ważnych informacji to Angluka jesli masz konto na gmailu to podaj maila chyba Kubusewie bo tam mamy swoją grupkę i mozemy rózne zdjęcia i pliki wysyłać

zresztą Kubusewa Ci wszystko wyjaśni

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 13:01   #3172
angluka
Rozeznanie

hmm nie mam kotna na gmailu ale zaraz zorientuje sie i załoze dziekuje lusmarija
Kasia wiatam i to bardzo gorąco stęskniłam sie za Wami Wszystkimi

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2008-11-19 o 13:02
Stary 2008-11-19, 13:06   #3173
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Angulka a juz myslalam ze o nas zapomnialas...nonono
Stary 2008-11-19, 13:07   #3174
kaska87
Zakorzenienie

już 13.00 a ja chciałam wydrukowac pracę ale drukarka nie ma tuszudobra mam 8 stron mam nadziję, że wszytko będzie ok

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-19 o 13:08
Stary 2008-11-19, 13:13   #3175
angluka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Angulka a juz myslalam ze o nas zapomnialas...nonono
to był bardzo długi miesiąc ale sie ciesze ze juz moge normalnie pisac, bo nawet nie mogłam podglądać co piszecie napisałam ci Pw zebys mi dała jakies wskazówki co do tego gmaila bo juz konto załozyłam
Stary 2008-11-19, 13:18   #3176
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
to był bardzo długi miesiąc ale sie ciesze ze juz moge normalnie pisac, bo nawet nie mogłam podglądać co piszecie napisałam ci Pw zebys mi dała jakies wskazówki co do tego gmaila bo juz konto załozyłam
jak to nie mogłas czytać? przeciez osoby niezalogowane, lub te, które nie posiadaja konta moga czytać

Stary 2008-11-19, 13:33   #3177
angluka
Rozeznanie

Cytat:
jak to nie mogłas czytać? przeciez osoby niezalogowane, lub te, które nie posiadaja konta moga czytać
ja jak wchodziałam na wizaz to miałam takie zaiadmienie
Niestety, Twój komputer był wykorzystywany przez trolla i dostęp do forum został zablokowany przez administratora ze względu na łamanie regulaminu.
i nie mogłam w zadna zakładke wejśc bo mnie odrazu wywalałi i pisało ze błąd połączenia nie wiem o co chodziło ta moja firma z której mam neta ale wazne ze juz wszystko oki
Stary 2008-11-19, 13:35   #3178
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
ja jak wchodziałam na wizaz to miałam takie zaiadmienie
Niestety, Twój komputer był wykorzystywany przez trolla i dostęp do forum został zablokowany przez administratora ze względu na łamanie regulaminu.
i nie mogłam w zadna zakładke wejśc bo mnie odrazu wywalałi i pisało ze błąd połączenia nie wiem o co chodziło ta moja firma z której mam neta ale wazne ze juz wszystko oki
oj no to widocznie coś innego miałam ale w końcy dowiedzieli się kto jest trollem?

a wogóle co tutaj dzisiaj tak cicho jest?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-19 o 13:50
Stary 2008-11-19, 13:53   #3179
angluka
Rozeznanie

Cytat:
oj no to widocznie coś innego miałam ale w końcy dowiedzieli się kto jest trollem?

a tego to ja juz, widocznie tak... ja sie kontakotwałm z moderatorka z innego wątku i ona z adminem pisałam w mojej sprawie bo ja nawet nie mogłam maila do wiazu wysłac

jak sie ogarne co i jak z dodawaniem zdjec na tym gmailu to wam klikne zebyscie zobaczyły
Stary 2008-11-19, 14:50   #3180
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:

Za pewne edukacja wyższa in progress
Ja już sięmelduję po obiadku

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości