|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Cytat:
|
|
#242 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Nevado ja mam Allure EDP i chetnie wymienie na Flowerbomb
![]() Pisalam ci wczesniej ale nie wiem czy przeoczylas? |
|
|
|
#243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Serdeczne pozdrowienia
|
|
#244 |
|
Kici kici miau miau
|
aha ok
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam, zajrzyj
Moze cos Ci się spodoba?? U Ciebie na pewno bym cos wybrała
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Nevado
![]() To skoro tak lubisz slodziaki jadalne waniliowe to za Amethysta przychodzi mi jeszcze na mysl moj ulubiony Ghost Sweetheart - nowy zestaw upominkowy (30ml) z balsamem 50ml (balsam moim zdaniem pachnie bardziej esencjonalnie niz perfumy ![]() To karmelowa pieknosc, ale chyba musisz sama gdzies przetestowac, zeby sie przekonac. (jesli chcesz wiedziec o nim cos wiecej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-271709) |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado ,moze chcialabys Lolite edp 95 ml za Gucci by Gucci?Mam tez Givenchy Extravagance d 'amarige 45 ml,moze Cie zainteresuje?
Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2008-11-22 o 09:56 |
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado, a nie chciałabyś pozbyć się jakiejś pojemności OI, ale raczej we flakonie?
![]() Bo chcica na Nieprzyzwoitą mnie złapała, i chętnie oddałabym za nią Woodcoffee
|
#249 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś interesującego Cię u mnie? U Ciebie spodobało mi się tyle rzeczy, że nie sposób ich wymienić
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Cały czas się zastanawiam i sama nie wiem co z tym guciem zrobić
![]() Lolitę chętnie przygarnę ,ale gucia trudno mi oddać ![]() Przepraszam za zamieszanie... Nolu, przepraszam,że tak długo to trwało, ale testowałam pod różnym względem woodcafe, to dla mnie trudny zapach, drażni mnie troszkę ''pieprzna'' nieco męska nuta, OI to jeden z tych najbardziej ulubionych i nie chciałabym wymieniać jednak na woodcafe mam nadzieję, że to nie kłopot...Yhym, pure poison i może csp, tylko opisz mi proszę zapach i czy jest trwały?
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Hej, czy interesują Cie NOWE kosmetyki do opalania w solarium lub coś z mojego wątku?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=292433 |
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
No trudno ,ale jesli sie zdecydujesz to daj znac ,jesli lolite bede jeszcze miala to chetnie sie wymienie na Gucia
|
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
pisalam do ciebie kiedys w sprawie lakieru isadory .,a wymiane mam nowy roz ArtDeco nr 44 ,mozesz sprawdzic odcien w Douglasie bo byltam ,wyprowany raz z jedej strony kosmetyku
|
|
|
|
#258 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Philosophy samoopalacz do ciała The Big Skinny 170,1g - podkład w kompakcie Bobbi Brown 3.Paleta cieni nie testowanych na zwierzętach Peta In Wild poza wątkiem mam jeszcze miniaturkę mydełka w płynie Clinique |
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za
- Flowerbomb edp 50ml, ubytek 1 psik, tester w pudełku testerowym? (tzn. będe kusiła Fatalem )
|
|
|
|
#260 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Za wymienione wyżej produkty (w kolejności 2,3,1) mogę zaoferować: Brosseau Atlas Cedar 70/100 Comme des Garcons Rhubarb 26/30 Fendi Theorema 25/30 I Hate Perfume Russian Caravan Tea 45/100 L'Artisan Parfumeur Ambre Extreme 42/50 Micallef Night Aoud 26/30 Parfums de Nicolai Fig Tea 30/100 Serge Lutens Vetiver Oriental 22/50 Czy coś Cię może zainteresować? Mnie ewentualnie korci równiesz Ambre et Vanille, ale wiem, że wartość zestawu jest większa niz pojedynczych moich flaszek, więc ewentualnie za dwie? Pozdrawiam. ![]()
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka otworzyłam nowy watek moze tym razem cos u mnie za:
Pusta paleta na prasowane cienie + płyn do wyrobu cieni prasowanych/do prasowania cieni sypkich/pigmentów
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
Interesowałoby mnie od Ciebie La Praire MR i Flowerbomb edp. Oprócz perfum które mam w wątku mogę zaoferować jeszcze Annick Goutal Eau d`Hadrien (3/4 z 50ml) i Amour (około 25ml). Widziałam że masz Amour i zapachy Annick na wish liście
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś wymienić paletkę Diora 801 warm na tą samą paletkę w chłodnej tonacji. pamiętam że ją chciałaś
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Pusta paleta na prasowane cienie + płyn do wyrobu cieni prasowanych/do prasowania cieni sypkich/pigmentów Witaj-czy znalazłabyś u mnie coś za taką paletę?? |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje cie może Amor Amor tentation??
i ta la perla shiny - to ta http://tagomago.pl/shiny-creation-wo...ml-p-5802.html
|
|
|
|
#266 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę również abyś pisała do mnie wyłącznie w wątku, nie odpowiadam z reguły na PW odnośnie przedmiotów w wątku, po to jest ten kramik Pozdrawiam Justynko bardzo dziękuję za propozycję, ale nic dla siebie nie znalazłam. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
skrobię pw![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-12-02 o 22:13 |
|||||||||
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
niema tego poierwszego od góry-zaznaczone w watku
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
A jakim rozem bylabys zainteresowana ze sredniej polki nowym i jak to zrobic bo cena lakieru 29zl a roz bedzie raczej drozszy .
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-12-04 o 11:49 |
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Nevado jak cenowo kszta,łtuje sie ta paletka-bo szczerze mówiąc nie za bardzo sie orientuje...Puderek poki co dla Ciebie rezerwuję.Mozesz mi napisac ile pigmentu potrzeba by zrobić jeden prasowany cien??Pozdrawiam
|
|
|
|
#270 |
|
Przyczajenie
|
hej, czy Twoja paleta smashbox pójdzie za moje kosmetyki Wella Professional?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...90#post9940990 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.